The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a onehanded 6.0x is megöl mindenkit egy ütésre ... Amúgy miért gagyi az íj, szerintem sárkányok ellen az a legjobb.
Akkor a helyszínek 1/4-ét jártad be
berlinboy6329
Itt az új játék...Az ij gagyi..Szerzzetek 2 kést meg sok sneaket..15X-ös sneak sebzés késekre..Odamentek rácsaptok egyet,nem vesz észre..Rácsaptok mégegyet a legerõsebbek is fekszenek.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Egyszer volt egy ilyen nekem is... már tiszta ideg voltam, és nyomtam a ctrl+alt+del-t, hogy kilövöm a g*cibe, de vagy 5-6(!) perc után betöltötte... fogalmam sincs mitõl volt! <#confused>
Indítottam egy breton mágussal, eddig minden részben azzal voltam. Nem jött be valahogy. Aztán kezdtem egy Nord kétkezessel, majd kipróbáltam egy imperiál egykezest. Mindet kb. lvl 12ig toltam ki, h megnézzem, mi a legjobb nekem. Most visszatöltöm a játékot az elejére, és végigviszem egy imperiál kétkezessel. Sztem mágia nélkül is bõven megoldható minden, a shout varázslat is egérgombon van, szal nem igazán kell nyomkodni semmi más gombot, dehát én lusta vagyok. Amúgy kétkezes kalapáccsal nyomulok, egy suhintás egy ipse.
SZiasztok

Nekem csak annyi a gondom a játékkal mint a Fallout3 ba hogy iszonyat gyorsan fejlödik a karakter 😞 A küldetések 10% át se csináltam meg enchantolok bányászkodok kovácsolok potikat gyártok felfedeztem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kb 90 helyszint
és 37es szintû vagyok !
Arra sikerült vkinek rájönni hogy kedvencekbõl hogy lehet két egykezes fegyvert kiválasztani mert csak bal kézbe váltogatja mindig
jó játékot

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Nekem nem tölti le! <#shakehead>
ahogy olvasgattam a fórumot, mindenki szinte magányosan menetel. Azért nagy segítség, ha van egy íjász melletted

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tedd amit mondott neked (ha nagyon nem tudod, mert nem figyeltél csak gyorsan átpörgetted a dumát, leírja a quest leírása, nézd meg ott), tényleg nem nehéz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól emlékszem bizonyítanod kell neki, hogy az vagy akinek hisznek, tehát használnod kell rajta a korábban megtanult shout képességet (nem azt amit esetleg a fajod ad neked, hanem amit a sárkány legyõzése után kaptál automatikusan). Kijelölöd a képességet és a shout billentyûvel (megnézed a billentyûkiosztásban) használod. Utána is figyelni tessék amirõl rizsázik és azt kell tenni amit mond.
Ha meg ez már megvolt és a következõ lépésnél vagy, akkor figyeld amit csinálnak és nézd a talajt hátha látsz ott valami furcsát ami addig nem volt ott (ekkor menj oda) és majd jön a többi magától.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

én bal kéz sparks jobb kéz meg egy rohadt erõs balta😄
Nem tudjátok hogy mitõl van hogy a fõmenübõl nem tölti be a mentésemet? végig csak mutat egy képet, meg a szövegeket, de csak nem jön az a mentés.😄
Milyen küldiken kívüli elfoglaltságok vannak? (pl. csajozás, házvásárlás...)

every damn day

Nem tudom, nem nagyon nyilazok. Kipróbáltam, 5x lehet, aztán köv. szintlépéskor megint, 5x, stb. Én 38 levelig húztam fel az íjat, aztán visszatöltöttem az állást. Maradok a 2-H fegyvereknél, nem kell íj v mágia. Odamegyek, lecsapok mindenkit.
Jah, vagy úgy! Az zsír! <#eljen>
JethroHUN
Szintenként 5x lehet

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Jujj, de gonosz! <#vigyor>

De amúgy mindenkinél csak 5x lehet trénelni, vagy nem? Utána az már nem tanít többé?
JethroHUN
Én sajna nem neki segítettem, de amúgy sem kell új

Faendal jó trénelni az íjat. Fizetsz, visszaveszed a pénzt. Fizetsz, megint visszaveszed. Fizetsz, stb....
JethroHUN
Jah, vissza megy Dragonsreachre, vagy a házadba Whiterunban.

De, nekem O a segitsegem, miutan Lydia sikeresen elhalalozott egy sarkany altal... Miert?

srácok, Faendalt senki nem vitte magával?😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Blacksheep333
Van most egy segítõm, a csaj akit a Jarl adott, miután lenyomtam az elsõ sárkánt.
Ha megmondom neki, hogy elválnak útjaink és nincs szükségem a segítségére, utána valahogy vissza lehet fogadni?

Az operációs rendszeren is túl...

Köszönöm a segítséget.Amit lehet megpróbálok.
Köszi fiúk/lányok! 😊

Elég nehézkesen jönnek a varázslatok, 22-es szintû vagyok, de még nem láttam az összes varázslatot amirõl már hallottam.
Akkor amit elõbb írtam itt már nem elég, sorry! <#vigyor> Még nem voltam vámpír...
De a GYIK olvasása akkor is segít legtöbbször! <#wink>
JethroHUN
Ha még csak a fertõzést kaptad meg akkor még nem vagy vámpír, nem kéne h támadjanak. Ha már átalakultál és sokáig nem ennél akkor 4es fázisban vagy, akkor már mindenki megtámad. infok

Egoraptor
Cikk végén megtalálod a leírást.

Ha meg friss, bamilyen cure disease alkalmazas jo, ha mar kifejlodott, akkor macerasabb, de valahol elorebb leirtak itt is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nagyon sokszor volt már, és a GYIK-ot is kéne olvasgatni. Cure disease potit igyál, vagy imádkozz oltárnál!
Egoraptor
Vámpírkórnak több stádiuma is van, ha megtámadnak akkor az már elég súlyos. Tehát sima szentélyben már nem gyógyítható, küldetést kell hozzá csinálni.

Megkaptam a vámpírkórt.Mit kell tennem,hogy ideiglenesen elmulasszam?Mert így képtelen vagyok bejutni egy településre,rögtön nekem esnek.
Pedig tenyleg nincs mas. Ha ilyesmivel akarsz jatszani, akkor szopni fogsz, es meg le is maradsz a jatek nagy reszerol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

xblades
Kaptam egy küldetést a Whiterun és Riften közti magas hegycsúcson lévõ kolostorba, ahol egy csuhás szerzetesfélével kell beszélnem.
De miután beszéltem vele továbbra is rámutat a jel de beszélni már nem tudok újra vele.
Mit kéne tennem ilyenkor? Mi lenne a folytatás?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Peldaul ott. Meg arusoknal, meg kovek alatt, es tavak feneken. De tenyleg mindenhol.

Egoraptor
Varázsló suliba kb. megvan az összes, egyre komolyabbak ahogy
megy fel a szinted.

nagyon vicces vagy!
Amugy meg ja kéne tanulni,de enyi idösen már nem olyan fogékony az ember agya!

Hol találhatóak spell book-ok? 😊 Jarl varázslójánál, meg a varázsló suliban találtam eddig.
😄😄😄

note to self: gotta learn english <#vigyor>

JethroHUN
Ez melyik fõ küldetés? mert így passz

és nekem valaki #6504 léci. má megörülök ezekkel a webforditokal !

JethroHUN
Az azért van, mert túl gyorsan, inventoryból váltottál fegyvert, és beakad, csak a betöltés segít rajta.

Ilyen nincs valamit rosszul csinálsz...

PiszkosFred
Hat tegnap ramugrott egy rakas bergyilkos, mert megloptam az egyik remete asszonyt (kell neki egyedul elni a vadon kozepen), az meg bosszut akart allni. Epp dungeonbol jottem, alig volt nalam health potion. Futottam mint a nyul a folyoba, atusztam, es amig ezek usztak felem - lassan - megritkitottam a soraikat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jólnéz ki, tettszik 😊

Hát akkor ezzel én még nem találkoztam, mindenesetre tényleg elég durva, ha ez bug!
Egoraptor
Dehogy kell, a felbérelt verõlegények aprításával is fejlõdsz. Win-win. :]

Bizonyos feladatoknál (én eddig csak daedra prince által adott feladatnál találkoztam velük), de õk sem daedra cuccokkal szaladgálnak feltétlenül, sõt ha alacsony a szinted akkor biztosan nem azokkal rohangásznak majd.

Ha mindenáron ilyen cuccot akarsz akkor készíts magadnak (smithing skill fejlesztése és perkek pakolgatása oda) vagy ha elég magas szintre érsz akkor idõvel megjelennek loot-ként sõt akár boltban is (40-es szint fölött láttam elõször daedric cuccot boltban és loot formájában is).

Nem tudom itt állok a vampir mester elõtt ütöm vagyis nyomom a gombot és nem üt. ilyen a kétkezes fegyverrel nem volt
oké köszi😊 vigyázni kell a lopással😉

PiszkosFred
Valaki eszrevette hogy loptal, vagy keresztbe tettel neki. Ilyenkor nem tamad meg, hanem felberel verolegenyeket 😊 (mindig van naluk szerzodes, ott lathatod ki berelte fel oket)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ez így ebben a formában nem igaz.
Mindegyik céhnek a tagja lehet a játékos (bárdok, harcosok, tolvajok, mágusok és orvgyilkosok céhe van és mindegyiknek tagja lehet egyszerre a játékos).

Az más kérdés, hogy van aki a stormcloak és imperial döntést is ezek közé sorolja, de ettõl még ez a két brigád nem céh. Az viszont tény, hogy ezek közül választani kell és csak az egyiknek lehet tagja a játékos, mert ez a kettõ kizárja egymást.