The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nekem csak annyi a gondom a játékkal mint a Fallout3 ba hogy iszonyat gyorsan fejlödik a karakter 😞 A küldetések 10% át se csináltam meg enchantolok bányászkodok kovácsolok potikat gyártok felfedeztem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arra sikerült vkinek rájönni hogy kedvencekbõl hogy lehet két egykezes fegyvert kiválasztani mert csak bal kézbe váltogatja mindig
jó játékot
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meg ez már megvolt és a következõ lépésnél vagy, akkor figyeld amit csinálnak és nézd a talajt hátha látsz ott valami furcsát ami addig nem volt ott (ekkor menj oda) és majd jön a többi magától.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Nem tudjátok hogy mitõl van hogy a fõmenübõl nem tölti be a mentésemet? végig csak mutat egy képet, meg a szövegeket, de csak nem jön az a mentés.😄
Milyen küldiken kívüli elfoglaltságok vannak? (pl. csajozás, házvásárlás...)
every damn day
De amúgy mindenkinél csak 5x lehet trénelni, vagy nem? Utána az már nem tanít többé?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha megmondom neki, hogy elválnak útjaink és nincs szükségem a segítségére, utána valahogy vissza lehet fogadni?
Az operációs rendszeren is túl...
Köszi fiúk/lányok! 😊
Elég nehézkesen jönnek a varázslatok, 22-es szintû vagyok, de még nem láttam az összes varázslatot amirõl már hallottam.
De a GYIK olvasása akkor is segít legtöbbször! <#wink>#wink>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
De miután beszéltem vele továbbra is rámutat a jel de beszélni már nem tudok újra vele.
Mit kéne tennem ilyenkor? Mi lenne a folytatás?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Amugy meg ja kéne tanulni,de enyi idösen már nem olyan fogékony az ember agya!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha mindenáron ilyen cuccot akarsz akkor készíts magadnak (smithing skill fejlesztése és perkek pakolgatása oda) vagy ha elég magas szintre érsz akkor idõvel megjelennek loot-ként sõt akár boltban is (40-es szint fölött láttam elõször daedric cuccot boltban és loot formájában is).
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mindegyik céhnek a tagja lehet a játékos (bárdok, harcosok, tolvajok, mágusok és orvgyilkosok céhe van és mindegyiknek tagja lehet egyszerre a játékos).
Az más kérdés, hogy van aki a stormcloak és imperial döntést is ezek közé sorolja, de ettõl még ez a két brigád nem céh. Az viszont tény, hogy ezek közül választani kell és csak az egyiknek lehet tagja a játékos, mert ez a kettõ kizárja egymást.