The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja igen és még valami. eddig fast traveltem+only guild questek, aztán most volt egy sárkány fight. a kérdés alelkét,hogy lehet összeszedni? olyan soul gem kell hozzá? mert hiába volt nálam (nem tudom milyen méretû) nem tette bele és azt hiszem a lelke csak úgy elszált a levesbe. van már két új shoutom és írja, hogy sárkánylélek kell hozzá ami így nicns ugye.
Orc harcosra mentem dualosra de 2 keezs tápabb fõleg az roc racialla, de a lényeg ,hogy esküszöm olyan a hangulat mintha egy régi Arnold Schwarzenegger Connan filmbe csöppentem volna 8)
hát én adtam a segítõnek potikat és nem használta el.

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

sok npc tõl lehet venni receptet amit a Books részen fogsz látni illetve rengeteget lehet találni.
Én a hybrid karakterek hive vagyok egyik kézbe varázslat másikba egykezes fegyó, nagyon hasznos számomra hogy 250 hpmat egy healbõl felgyógyítom potit alig használok

Köszönöm és bocsi eddig tényelg nem tudtam 😄. de a kérdéseim fennálnak azért 😄
JethroHUN
MAKRÓK gombot tessék megnyomni, a text mezõ alatt van.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ha a makrók gombra rákattintasz ott levan irva hogy kell SPOILERT irni , kapcsos zárojel spoiler kapcsos zárojel per spoiler

Fantusz
Healing Hands, Heal Other varázslatokkal lehet másik személyt gyógyítani.
Ez természetesen mana függõ mûvelet, azt nem tudom (még nem próbáltam), hogy a társak a nekik átadott gyógyitalokat felhasználják-e.

Healing Hands 10 pontot gyógyít, Heal Other 75-öt, de a nem mágus karaktereknek ez elég nehezen használható.

Molnibalage
A jelkép mutatja, ha kiválasztod a questet, hogy az elsõ faluban, Riverwoodban, a vegyesboltos, aki a hugicával viszi a boltot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Magh
Egy pure mage karakter mennyire életképes? Sok battlemage leírást és videót találtam, ahol valami conjured blade-el mentek és mellé a spellek, de tiszta varázslót keveset. Most fõleg tûzzel operálok, fireball, flame, rune, párhuzamosan akarom fejleszteni a lightning-al. Nem tudom, mire lesz elég a pont, esetleg egy másik spell ágat (heal/charm) vagy mondjuk a light armort lenne érdemes mellé kicsit tápolni?

Másik kérdésem, hogy az ilyen-olyan módon megszerzett potion recepteket nem tudom valahol megnézni? Több NPC mondott már receptet, de ezek nem jelentek meg az alchemy tabon, csak azok, amiket random lecraftoltam.

JethroHUN
Már Whiterunban Farengartól is vehetõ skillbook spelljével: Healing hands (asszem)

Nos lenne pár kérdésem nekem is. megpróbálom Spoilerbe rakni, de még sose próbáltam szóval szólok külön is SPOILER VESZÉLY!.
/Spoiler
Nos végigcsináltam a thief guildet és a végén Kaliahtól(?) kaptam egy törhetetlen tolvaj kulcsot amit egyszer használtam azóta nincs meg. most ez bug vagy egyszerhasználatos dolog volt vagy mi történt? mert azért az nem mindegy dolog no 😊

a másik. Tolvas Guild vége után bekerültem a dark brootherholdoz (alapjáratban nem szerettem volna, de ha már így alakult..) a kérdés mikor meg kell ölni Victoriát akkor ott midnenképp megkapjuk az 1000 boutyt? mert ha linyilazom a templomból fentrõl igen. a kérdés ha megvárjuk míg elsétálnak késöbb ,eglehet ölni észrevétlenül is?
Thx !
shaba23
még egy alap kérdés: hogy gyógyítok mást?
Fantusz
"az egyik elsõ küldetésemet nem tudom befejezni...... odamegyek és beszélek vele, de a küldetést nem adja le, mégis mit kell csinálni?" - komolyan gondolod, hogy erre tudunk válaszolni?

Nézd meg a naplóban, hogy mi a feladat, s ha aktiválod a küldetést, akkor be is jelölik a célt.
Mivel itt nem lineárisan követik egymást a küldetések, azt sem tudjuk melyik feladattal nem boldogulsz.
Vannak egyértelmû feladatok, néha azonban döntened kell, milyen megoldást választol.

Rolly
Köszönöm szépen! Nem láttam hogy lentebb is vannak még 😊

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Settings->Display->Dialogue subtitle X

Fpocok
Optionsban benne van. Biztos vagyok.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rolly
Sziasztok! Lenne 2 kérdésem. Az elsõ hogy a feliratokat hol tudom bekapcsolni? (Nem találtam sehol se subtiltest) Másodszor, az egyik elsõ küldetésemet nem tudom befejezni...... odamegyek és beszélek vele, de a küldetést nem adja le, mégis mit kell csinálni? Köszönöm elõre is.

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

shaba23
a fegyver bugos,....ott van, csak nem látszik, másik fegyverrel jó😊
shaba23
van egy 1h axe és egy 1h mace nálam, de csak az egyiket használja. ha kirakom, akkor az egyiket jobb oldalra rakja másikat bal oldalra, de egyszerre csak egyet 😊 ha R-el elõveszem, akkor csak egyet vesz elõ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Windhelmben a fõkaputól jobbra lesz a gyerek háza, Avetus Aretino vagy mi a neve. Oda fog majd menni hozzád ha megtalálod.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Kly
Fantusz válaszolta

Sven egy bárd, segít a harcokban, cipeli a cuccaidat.
A wood elf viszont okatat íjászatra, s bizony õ az egyik legnagyobb bug a játékban. Ugyanis, ha õ a társad, megkéred, hogy tanítson íjászatra, majd az oktatás felszerelés cserére invitálod, visszaveheted tõle az oktaásra oda adott arany jelentõs részét. 50es szintig képes trénelni, de egy íjászatra szánt karater mellé már cheat ez a lehetõség Nem tagadom, kipróbáltam, s kb másfél óra játék után, 8-as szinten 50-es archer képessége volt a wood elfemnek, s ehhez mindössze két dungeont kellett kirámolni - a falu fölötti banditák lakta barlangot, és a közeli romot, ahová úgyis visszaküldenek a sárkánykõért (így viszont már a városból azonnal sárkányvadászatra mehetsz, s ott állsz majd ház nélkül egy rakat sárkánycsottal a hátiszákodban. Elküldheted a wood elfet, s felveheted a leányzót, ha az szimpatikusabb)

Scientia potentia est.

Hogy lehet bejutni a dark brotherhoodba ? Állítólag a fogadósokat kell faggatni de nekem soha nem dobják azt a Windehelmes beteg gyerek szóbeszédet ...
böröczk
Hm, ennél a résznél eszembe nem jutott felnézni 😊

Kumiho #2179

francois
Nem spoiler csak lusta voltam átméretezni.

bármilyen egykezes , még staff is mert itt az is egykezes 😄
Én adtam megõrzésre a segítõmnek egy staffot erre az meg elhasználta 😄

JethroHUN
Bármilyen 1 kezes fegyver: dagger, sword, axe, mace.

shaba23
dual wieldhez milyen fegyver lehet offhandbe?
Hi

Az arany karom küldetést kitõl vettem föl?mert már megcsináltam,csak van még egy rész ami nincs kipipálva,gondolom vissza kell menni akitõl katam a küldetést,de nem tudom már kitõl.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

XD

Nehogy így járjatok 😊

Alchemy
igen ez az aktiv küldetés. Amugy abbol a kocsmábol jötem.És 1 közeli farmon találkoztam vele és ott áll és csak valamit mond de semi!

Ha ez az aktív küldetésed úgyis mutatja hova kell menned 😄

JethroHUN
Találkozz Delphine-el a Winking Skeever Inn-ben (kocsmaban) Solitude városában.

Tömören: Delphine úgy gondolja, a sárkányok feltámasztása mögött a Thalmor állhat, ezért akar bejutni a nagykövetük birtokára. A feladatod, hogy találkozz vele a Winking Skeever fogadóban, Solitudeban.
na remélem igy tud valaki segiteni!! Ez a küldetés😄ragons aren't just coming back to life,they're being resurrected by other dragons. Delphine suspects that te Thalmor might be bringing dragons back for some sinister purpose. She's going to help me infiltrate the Thalmor ambassador's manor and find out what they know about the dragons. I should meet with her Winking Skeever Inn in Solitude.És itt nem tom mit kell csinálni?????

és megetted vagy eltetted a táskádba ? 😄

A zárómondatodig azt hittem, hogy a játékban értetted...
Lehet, hogy túl sokat játszom? 😊
Teppik Amon
MA mászkáltam a városban és megláttam egy bokornyi kék virágot. A legelsõ gondolatom az volt hogy milyen fasza mana potion-t tudnék csinálni belõle :o
Öööö lehet hogy túl sokat játszok?

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Fpocok
Megmentettem a fickót, akit épp le akartak nyakalni solitudeban.
Vajon fogom még látni? Remélem...

Fpocok
VÓTMÁ!
De még mindig vicces 😄

Ez volt valamikor reggel, vagy még tegnap nemtom.<#smile>
<#vigyor>

TVelvet
Annnnnnyira sok a content a játékban, hogy nem gyõzöm. ÁÁÁ
Calver
az összes Companion ugyanezt csinálja, ha befejezed a küldetéssorozatukat, valamint szinte minden trainer-tõl vissza lehet lopni a pénzt, szóval... nem olyan hatalmas "bug" az, max "smart use of game mechanics".

"The trees move. Do you not see it?"

Molnibalage
FF alatt jó, IE alatt szar.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Fantusz
Franc essen ebbe a spoilerbe, valaki nem tudná javítani, hogy ne lássa olyan, akit nem érdekel?

Azért egyesek maximalisták, mint ez a csákó, aki saját készítésû daedric daggerral ilyet üt: 16,452 Damage Sneak Attack 😄