30713
TES
-
Nagydög #11366 Daedra szivet a kedvenc atronach forgeommal is lehet csinalni, ha jol emlekszem. -
#11365 nézni kell alkimistákat, ennyi. egyszer csak be fog csúszni. dettó Daedra szívet is náluk lehet szerezni, szóval már ezért is nézni kell.
ha erős dolgokat akarsz, akkor pedig kell a kovácsolás. 2. legjobb íj az Ebony íj... szintúgy kovácsolással előállítható
persze találni is fogsz, de kovácsolás nélkül nem tudod fejleszteni. -
#11364 Namármost aki azt hiszi, hogy a nevesített spéci monszták pont ugyanazokat a varikat használják, mint mi és a sebzésük is annyi, az szvsz. nagy tévedésben leledzik. :D -
Hikoro #11363 Igen néztem miért szorzol még kétszer. :D Na legalább jól megmosolyogtattál. :D -
Nagydög #11362 Van par ilyen jellegu dungeon, ahol muhely is van, meg ercek es alapanyagok is halomban. Ott szokot lenni odavago ital is. -
#11361 Ja az ugyan annyi... lol xD -
#11360 Dual Cast több azt hiszem 2.2 a 'default' szorzó. Tehát 180*2.2 vagy valami ilyesmi. [vagy (90*2.2)*2] -
Ragnar360 #11359 viszont pont ezekeböl a potikbol nem nagyon volt még, néha kovacsolos is becsuszik 1 darab, encsantosbol még nem is lattam 1et se asszem... millio potim van, sok fölösleges, ha eltom adni adni el belölük mindig, a Jarl segédjének mindig csak 500aranya van:) igyis mindig bejarom az összes boltot whiterunba es szepen felpaokolok illetve eladok
venni balcksmithes potit még nem láttam, se a másikat - késöbbi varosokba lehetséges ?
akkor Daedra bow miatt kéne raknom perket arra is, maskepp nem müxik - esetleg mi a 2. legjobb Bow a jatekban :))) Dragon bow nincsen ?:)
Érdekes az is h dedra íjj nincs is küldetésben mint artifakt, be is arkatma irni még az este ezzel kapcsolatban, de igy mar tudom h akkor lehet csinalni (kodlak szobajabol mar van 1 dedra szívem ugyis:d) -
Nagydög #11358 Na ja, de varazslatrol volt szo. Egy tisztes incinerate sebzese 90, ket kezzel 180. Innen szamold ujra! -
Ragnar360 #11357 köszi mindenki :) -
#11356 Neeem, neki az a baja, hogy abból indul ki, hogy 100-at sebez, így az ő számításainak eredményeképpen az ő 350HP-ját alig tudná csökkenteni. Pedig DE. :DDD -
#11355 Szerintem a fegyvereknek kellene adni fix maximum sebzést - amit
utána csak a skillek/perkek befolyásolnának. Legalábbis ilyen
300-at sebző imba fegyvereknek sehogy sem szabadna születniük.
Még akkor sem ha Smith/Ench/Alch 100-on van. -
Hikoro #11354 de tegyük fel 100-at sebez
Érdekes amit írsz, mert csak egy példának írta, hogy kell működnie egy resistnek. ;) -
#11353 Bemész bárhova, akkor melléd kerül. -
xido #11352 ha én egyedül elkocsikázok másik városba,mert Lydia nem jöhet ilyenkor vele..és visszajövök..a csaj hol lesz?..a Jarl-nál vagy már a házamban? -
Nagydög #11351 Csak a fejlesztesnel szamit, ott viszont tuti.
Es ne felejtsd el, hogy az adott kepesseget noveli, azt meg nem tudom, hogy forditja a jatek konkret sebzesre, vagy vedelemre a keszitett targyaknal. -
#11350 A paralyze az trükkös mert csak az animációja 3-4 sec szerintem. Mire felállnak -
#11349 Ezt a 100-as sebzést honnan veszed??? Tucat íjász sebez 2x annyit. -
simon7108 #11348 az enchantnál lehetséges mert pont nem azt figyeltem:D
viszont akkor a blacksmitnél lehet bug... -
#11347 akkor mindenképpen bug...
bár enchant-nál nézz meg még egy dolgot - nem lehet, h a change-ok száma ment csak fel?
én konkrétan 1 sec paralyze + 1 sec fire/lightning sebzés raktam fegyvereimre (effekt miatt, nem számít szinte semmi extra sebzés), pia nélkül volt olyan ~380 löket bennük, míg ha lenyomtam egy Enchanter's Elixir-t, ez hirtelen ~520-ra ugrott. -
simon7108 #11346 én is direkt megnéztem.először azt hittem,hogy csak akkor ad majd rá ha meg is csinálom szal direkt megcsináltam a cuccot poti nélkül,mentés visszatölt és potival,de ugyan annyi lett az armor meg fegyvernél a sebzés...
ugyan ez van enchantnál is.raktam a fegyveremre azt az élet elszívót.alapból max nekem 8 pontot ír.ittam löttyöt és akkor is 8 volt... -
#11345 bug?
én direkt néztem, nálam megdobta a sebzést/védelmet. -
simon7108 #11344 nekem a kovács lötty nem adott semmit sem...
próbáltam kovácsolás előtt ittam egyet és ugyan olyan volt a Daedric armor mint anélkül.aztán megcsináltam majd fejlesztésnél is felhajtottam egyet és ott is ugyan annyira vitte fel potival mint anélkül.nem értem... -
#11343 elmész Winterhold-ba (Whiterun-ból visz oda kocsi), átlovagolsz a College-be vezető híd alatt, és már ott is vagy. -
#11342 Jah én is így álltam neki, csak ~80 körüli smithinggel, nagy keményen le is indultam 1k armor 400 sebzés kardal, első sárkány 1 hit... újra is csináltam az össze felszerelésem, a felénél vmivel gyengébbre. most így korrekt. (nagyjából) -
athlay #11341 Én azt a perk-et fel sem vettem, általában nem jutnak el odáig, hogy megüssenek :) -
#11340 itt írtam kovácsolással kapcsolatban, de röviden és tömören: enchantolt cuccban (4x+28%), Blacksmith's Elixir-rel (+50%) a tárgy alapsebzése háromszorosára ugrik feljavítása után. igen, háromszorosára. -
whisper #11339 Én is ezt tolom SOul trappel 8) Jó üzlet 8) -
Ragnar360 #11338 hmm értem - tehat maga bow craftnal nem cisnalna semmit, csak maganal a javitasnal - legendary a legnagyobb szint v a fegyvereknél mi is a szint neve, mert ahgoy megfigyeltem vannak elteresek, v armorok közt v csak armor vs weapon közt - akkor ha jolertem ezáltal sokkal imbábbat lehet craftolni mintha csak siman nyomnám le, csak a szükséges alapanyagokkal - ezért irták többen, h legendary - legendary közt is van különbség
az encsantolos cucc, hogyha beleteszem tökmind1 milyen cuccba lenyeg h ugyis addig lesz majd rajtam - akkor MÉG AZ IS A FEGYVERFELJAVITASNAL JATSZIK KÖZRE, GYK.az is úgy dob rajta mint a Blacksmith potion ?
Mert encsant leirasa vmi ilyesmi asszem: Smithing is 15% better
de nem biztos h ez volt a kesztyünél irva (amit szétszettem, es ratettem volna masra és még gyengebbet tudtam volna a talalt item értéknél raencsantolni a cuccra:DDD mondom anyád:) -
#11337 4 cuccra tudod rátenni kovácsolást, +25% enchant piával darabja +28%-ot ad.
legegyszerűbb enchantot úgy felhúzni, h raksz (egyik) fegyveredre soul trapet, veszel *rengeteg* petty/lesser soul gemet, és megtöltöd őket, majd ezekből enchantolsz. sokszorosan visszahozza az árát, megfelelő enchantal (paralyze pl) darabja 200-250 aranyért lesz eladható... -
whisper #11336 Hja értem . Következő karakteremnek ezt a nevet adom 8)) és tűzre gyúrok 8) esélye nem lesz senkinek 8) Mert Én leszek Krosis 8) -
Nagydög #11335 Azt a kesztyut szetszeded, ha magas az enchantod, akkor csinalsz helyette egy erosebbet, megy egy gyurut, es egy lancot. Azokat magadra aggatod, meg felhorpintesz egy kovacs koktelt, es mehetsz kalapalni(illetve nem kalapalni, mert a konkret kovacsolasnal nem szamit, csak a finomitasnal). -
Ragnar360 #11334 Krosis -
Ragnar360 #11333 Na Comapanion uccso küldetése megint elvisz a messzi felfedezetlen északra - ysgrumar tombhoz - TI hogy játszotok, hogy csinálnátok, szépen ellovagolnátok és mellöznétek minden útbajövő területet stb. ?
Btw kb mennyi dungeon lehet a jatekban ? -
whisper #11332 Azon röhögök ,hogy egy sarkányt megölök. Mi az csak egy sárkány! erre kijön egy szétrohadt pap az meg eltángál 8) -
Ragnar360 #11331 az szép, nem gyenge :) ez a 100as ensant kétlem h meglenne, meg milyen a kovacsolos ruha, en csak 1 kesztyüt talatam eddig, ami adott 15%-ot kovacsolasra... van mindenböl kovacsolos cucc ? vagy amire csak tudod ráteszed az encsantot
ha az encsantolos rész kimarad akkor is imba lesz még nem e ? nemtom mennyi az encsantom, olyan 30-40 között asszem hol érem én el a 100-t
a trainerek is baszott drágák már :)
-
whisper #11330 jó értem ,de tegyük fel 100-at sebez egy lövése akkro a 30% magic res maitt 70-es sebezzne és a 70% fire resem miatt 21-et kellene sebeznie 8) és egy lövésre majdnem kinyi mikor 350 hpm van 8) -
#11329 nem random, de imba - egy Dragon Priestet akarsz ugyanis épp elpicsázni -
whisper #11328 NEm az aneve ,hogy Krosis és fent az egyik sárkány helyen kell ki egy koporsóból mikro elolvasnád a shoutot.Throw VOice nevű shoutonál van! szóval nem random imba mágus 8) -
Nagydög #11327 Ez nem a "nyisd ki a varkaput" kuldetesnel volt? Ott tenyleg volt egy agyekkotos, felmeztelen jogi, aki ugy agyonb..tt ket tuzgolyoval, hogy csak na.