The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Én a hybrid karakterek hive vagyok egyik kézbe varázslat másikba egykezes fegyó, nagyon hasznos számomra hogy 250 hpmat egy healbõl felgyógyítom potit alig használok
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ez természetesen mana függõ mûvelet, azt nem tudom (még nem próbáltam), hogy a társak a nekik átadott gyógyitalokat felhasználják-e.
Healing Hands 10 pontot gyógyít, Heal Other 75-öt, de a nem mágus karaktereknek ez elég nehezen használható.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Másik kérdésem, hogy az ilyen-olyan módon megszerzett potion recepteket nem tudom valahol megnézni? Több NPC mondott már receptet, de ezek nem jelentek meg az alchemy tabon, csak azok, amiket random lecraftoltam.
/Spoiler
Nos végigcsináltam a thief guildet és a végén Kaliahtól(?) kaptam egy törhetetlen tolvaj kulcsot amit egyszer használtam azóta nincs meg. most ez bug vagy egyszerhasználatos dolog volt vagy mi történt? mert azért az nem mindegy dolog no 😊
a másik. Tolvas Guild vége után bekerültem a dark brootherholdoz (alapjáratban nem szerettem volna, de ha már így alakult..) a kérdés mikor meg kell ölni Victoriát akkor ott midnenképp megkapjuk az 1000 boutyt? mert ha linyilazom a templomból fentrõl igen. a kérdés ha megvárjuk míg elsétálnak késöbb ,eglehet ölni észrevétlenül is?
Nézd meg a naplóban, hogy mi a feladat, s ha aktiválod a küldetést, akkor be is jelölik a célt.
Mivel itt nem lineárisan követik egymást a küldetések, azt sem tudjuk melyik feladattal nem boldogulsz.
Vannak egyértelmû feladatok, néha azonban döntened kell, milyen megoldást választol.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A wood elf viszont okatat íjászatra, s bizony õ az egyik legnagyobb bug a játékban. Ugyanis, ha õ a társad, megkéred, hogy tanítson íjászatra, majd az oktatás felszerelés cserére invitálod, visszaveheted tõle az oktaásra oda adott arany jelentõs részét. 50es szintig képes trénelni, de egy íjászatra szánt karater mellé már cheat ez a lehetõség Nem tagadom, kipróbáltam, s kb másfél óra játék után, 8-as szinten 50-es archer képessége volt a wood elfemnek, s ehhez mindössze két dungeont kellett kirámolni - a falu fölötti banditák lakta barlangot, és a közeli romot, ahová úgyis visszaküldenek a sárkánykõért (így viszont már a városból azonnal sárkányvadászatra mehetsz, s ott állsz majd ház nélkül egy rakat sárkánycsottal a hátiszákodban. Elküldheted a wood elfet, s felveheted a leányzót, ha az szimpatikusabb)
Scientia potentia est.
Én adtam megõrzésre a segítõmnek egy staffot erre az meg elhasználta 😄
Az arany karom küldetést kitõl vettem föl?mert már megcsináltam,csak van még egy rész ami nincs kipipálva,gondolom vissza kell menni akitõl katam a küldetést,de nem tudom már kitõl.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Lehet, hogy túl sokat játszom? 😊
Öööö lehet hogy túl sokat játszok?
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Parasite Eve 2, best game EVER!

"The trees move. Do you not see it?"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM