The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mukodik, mentesem meg nincs korabbrol
Botrány ez a ló dolog már a 2. lovam hal meg mert retardált és odafut ütni állandóan, ha kell ha nem. Persze egyáltalán nem kellene... Arról nem beszélve, hogy leteszem valahol, és bemegyek egy dungeonba kijövök és 100 méterrel arrébb van. Legalább lehetne olyan mint a Red Deadben mondjuk 100 méteren belül ha fütyülsz egyet vagy lósípolsz vagy tudomisén mit odajönne.. Meg mire leszállsz körülményes nagyon ráférne egy ráncfelvarrás...

Fantusz
Eléggé off lett a téma, nem írtam olyat, hogy mágusnak tilos páncélt felvenni, de az már nálam nem tiszta mágus.
Az eszmecsere pontosan onnan idult, hogy a kérdezõ leginkább páncélban futkosó mágusokról látott videókat, s rákérdezett, hogy egy pure mage valóban életképtelen-e.
Erre válaszoltam, hogy megvan a lehetõség mágikus páncél viselérése, de ezek a perkek csak akkor érnek valamit, ha egyébként nincs semmilyen páncél a karakteren.
Nem írtam, hogy mágusra tilos páncélt adni, de az valóban igaz, hogy nálam a fizikai páncélban hadakozók egy másik kaszthoz tartoznak.
Nincs gondom az ilyen karaterekkel, nekem is van csatamágusom (Dragon Age más téma, a bûvharcost valóban nem tudtam szeretni), szerintem picit félresiklott az egész kommentelés, a kérdés csak annyi volt, hogy lehet-e életképes mágust kreálni, amelyik nem páncélban harcol.

numpad 0 ?

Enchantal én csináltam weight capacity pancélt szoval én olyan 500 cuccot tudok elcipelni ha eladni kell a lootot 😊

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Fpocok
Szerintem ez egy RPG. Szerintem jobb lenne egy praktikus, használhatóbb UI, nem gondolod?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nekem egyszer. Eltûnt a pap az instában.
Újraindítottam és utána jó volt.

a Waking Nightmare küldetés kinek bugzott még be??

találtam rá valami parancssort, amihez a konzol kell, de oda meg a 0-ár nem tudom beírni, ctrl+v meg nem mûködik.

a kérdéses parancssor: prid 0024280
Molnibalage
Pont említette, hogy az én hosszú hajó fickomon az egyik sisak átlátszó volt és ez engem pont zavart...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wedge31
Kovácsolni, szént lapátolni meg fát vágni én se fogok semmiképp egy tolvaj/bérgyilkos karival de az alchemyt tolom a mérgek miatt de lehet, hogy azt is lopnom kéne...<#vigyor1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Weight 2219/360 kipakoltam 1 dungeont:d

jarlaxxe
Ez a hátránya ha nem öszvér karit csinálsz, én is szivok ezzel mert most nekiállhatnék kovácsolni meg enchantolni stb de milyen tolvaj szeret dolgozni...<#nevetes1>

Szerintem meg ne hallgass rá, csak a heavy gearre kelleni fog, az enchantingbol 100% mana csökkentés destro spellekre, igy ingyen lövöd a spelleket, és mellé védelmed is lesz. Semmilyen negativ hatással nem jár ezután hogy heavyben vagy. Annyi mana regen meg van, hogy minden masra elég legyen a manad, healre, idézésre stb.

Persze, ha valaki csak olyan heavy gearben gondolkozik, amiket az elsö dungeonben kidobnak, akkor használhatatlan lesz a mágus karija, de szerencsére van enchanting, és innentöl kezdve, már közel se használhatatlan.
Calver
Fantusz nem szereti az ilyen "trükkös", páncélos mágusokat <#bohoc>
valaha Dragon Age topicban se nagyon örült, amikor többször is felvettem, h biza Arcane Warrior spec sima mágusnak is nagyon jó, mert van pár olyan páncéldarab/set ami nagyon kellemes kismágusoknak <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
sokkal jobb lenne, ha set-eket lehet beállítani, avagy elmentené egyszerre a két kéz beállításait, és azok között lehetne változtatni.
na majd modban megoldják.

egyetlen dolog amit még baromira hiányolok: sisak elrejtése opció. nem azért csináltam egy gyönyörû Breton leányzót, h szegény arca eltûnjön egy ebony sisak mögött. <#rolleyes>

Nem igazán értem, hogy azért mert az én Magem Heavy armorban van, mitöl lesz battle mage? Attol, hogy heavyben van, nem használok közel harci fegyvert. De miért ne lehetne egy mágus heavyben, ha tökéletesen tud ahrcolni ugy is, mert enchantingal jó geart raktál rá?

Szerintem ez nálad csak ilyen elvi kérdés, hogy mágusal játszom akkor robe, de nehogy azt mondja nekem valaki, hogy csak azért mert egy gear heavy, de vann rajta 100% destro mana csökkentés, már nem mágusal játszok hanem warriorral.

És ennek a játéknak pont az a lényege, hogy megkötések nélkül csinálhasd a karaktered. Most rakhatnék 100% destro mana csökkentést robe gearre is, de miért ne rakjam heavyre, ha nem hogy gyengébb leszek töle, hanem sokkal erösebb.
ez már énis kérdeztem de még senki nem mondott rá választ 😄
Engem is nagyon idegesit

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Quoestbõl adja az idõ lassítós shoutot bármikor megszerzheted

Molnibalage
Szerinted. Szerintem meg az eddigi legletisztulabb. Agyfaszt kapnék a TES III/IV rendszerétõl...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wedge31
Na, most értem oda lv26-on, hogy nagyon belassult a fejlödésem.
Sneak, bow, lockpick mind 85 felett még a alchemybe meg a zsebmetszésbe van egy kis tartalék aztán lecsó.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tatyla
ja én pure vagyok akkor nem erõltetem a heavy armort...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Calver
100-as enchanting-al felfegyverkezett mágus simán mehet páncélban, bármilyen hátulütõ nélkül - sokkal jobb cuccokat tud elõállítani a páncél feltápolásával, mint amit legjobb mágusruhák adnak.

Nyilas spec..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Amúgy reroll volt nálam thief-re és sokkal jobb így a játékstílus mint a warriornál volt.Az idõ lassításom még sajna nincs,az hányas szinttõl lesz kb?

Fpocok
NEm igazán. SZAR AZ EGÉSZ MENÜ, UI. Remélem hamarosan egy modder megcsinálja faszára, mert a mostani BORZALMAS.

Mi a maximum szint ?
Fantusz
Ilyet nem írtam.
Heavy armoros mágus pl a battlemage, amelyik nehézpáncélban szórja a destruction varázslatait, mellette pedig közelharcol is (egykezes fegyverrel, ami lehet idézett, vagy fizikai).
Egy ilyen karakter azonban elsõsorban harcos, egy pure mage fegyver nélkül, legfeljebb mágusbottal felszerelkezve csatázik.

Sokféle karakter lehet felépíteni, nem mondtam, hogy mágusra tilos páncélt adni, csak el kell tervezni, hogy kb mivé szeretnéd fejleszteni.

Calver
van valami hatalmas trükkje annak, hogy hogyan állítsa be az ember kétfegyveres harcot hotkey-re? belövöm két kardom hotkey-re, de azok megnyomása váltja a fegyvert a jobb kézben, nem pedig a balba teszi a másodikat - el lehet ezt valahogy érni, h így mûködjön? kicsit unalmas favorites menübe mászkálni mindig. <#whatever>

18.-a után a banner.Ha lesz design akkor ugye valami világos style lesz?

Hát szerintem egy dragonscale light páncélba öltöztetett mage nagyon is megálja a helyét 😊

Molnibalage
A banner mikor kerül be? Lesz saját fórum design? Lehet, hogy tudok valakit, aki megcsinálná.

Fantusz
Az alap kérdés ez volt: Egy pure mage karakter mennyire életképes?

Lehet mágihasználó karaktereket páncélba öltöztetni, de az már nem tiszta mágus, itt csak arra utaltam, hogy megvan a módja a mágikus páncél haszálatának, tehát egy pure mage sem védtelen.
A fizikai páncél nem csak a manaregre hat negatívan, hanem a mágikus páncél hatékonyságát is lerontja, fölöslegessé teszi.
Itt csak annyi volt a mondandóm lényeg, hogy ha valaki pure mage-t akar indítani, akkor az ne egy páncélos karakterben gondolkozzon, vértben varázsoló már egy másik kaszthoz tartozik.

Pretorian
Jah, hülyeséget írtam én is.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Tatyla
akkor heavy armort ne erõltessek rá?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Magh
Hülyeséget írtam, minek tennék pontot mageként a light armorra...

xXtamasXx
már tárgytalan

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Mia hiba abban ,hogy dualos warriro vagyok és minden 2 kezes fegyvert használó ellenfél elsõre felszúr. ami ergo annyi ,hog yrögtön kivégez pedig nehéz armrot tanultam és dwarwen pancél van rajtam tovább amit a Dark elfemem 7-esen megcsináltam azt a orc dualossal 12-esen alig megy!

Ötlet?
Pretorian
Visszafogja a magicka regenerálódást, ahogy a thief sem visel nehéz vértet, mert nem tud sneakelni rendesen.

Fantusz
Sárkánylélekre kattints, aktiválni kell a sárkánykiáltást.

Molnibalage
Miért nem visel?

Pretorian
Jah, Soul Gemjeimet csirkével meg nyúllal töltöm (lol) Soul Trapes íjjal amit találtam, caster nem akarok lenni, viszont így kevesebb ugye a bónusz is enchantolásnál a kisebb Soul Gemek miatt. Remélem azért találok majd valahol pár feltöltött Grand Soul Gemet. 😄

vk90
Van egy, de még így sem tudok 😞

Capcom is the best!

Pretorian
Kezdek elveszni a questek tengerében. Csak a misc fül alatt van vagy 12, plusz ott a fõ vonal, és a rengeteg guild küldetés. 25 óra játék, level 17 vok, és még mindig úgy érzem kb. sehol nem tartok. Smithing-re gyúrok most, kéne már valami komolyabb cucc az enchantolt dwarven/iron cuccaim helyett.
Megvan a Gauldur amulet is, nagyon baba, kötelezõ megszerezni mindenkinek.

ahoz hogy shoutot használni tudd kell hozzá egy megölt sárkány lelke.

vk90
Nekem van egy shoutom, de valamiért nem tudom hasznáni miért van ez. (Van köze ahhoz, hogy Warez verzióm van?)

Capcom is the best!

xXtamasXx
Questel kapcsolatos kérdés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Azura's start kinek vigyem inkább? Egyáltalán mivel lesz másabb ha a hegyre viszem vagy Necalarnak?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

értem köszi, az elõzöm akkor tárgytalan 😊
Ahham. és akkor hova kerül? sárkány mgeghalt animáció megvolt aktiválnám a shoutot és írja, hogy sárkánylélekre van szükség.
Fantusz
Tiszta mágus nem visel páncélt, illetve mágikis páncélja van.

Destruction szerintem alap, és kell mindhárom elemi sebzést maxolni, mert vannak immunis lények.
A védelemre pedig az Aleration ágat kell fejleszteni.
Az alteration varázslatok között vannak nem harci spellek is, mint pl. az aranycsinálás, vagy mágikus fény, de ide került a paralyse, ami már aktív harci varázslat.
A lényege azonban a perkekben van: mágikus páncél erõsítés, mágia elleni védelem, mágia elnyerés.
Ez nem egy közelharcos tank, verekedésbe lehetõleg ne vidd bele.
Használhatod az elsõnek megszerzett sárkánykiáltást, paralyse, illetve a destruction spellek mellett ott lehet a kisérõd, aki, ha minden igaz, harcos.

Amit a videokon láttál, azok idézett fegyverekkel hadakozó harcimágusok, s lehet még egy irányzat, amikor az illuziót fejlesztve egymásnak uszítod az ellenfeleidet - no ezt az utat kevesen követik, mert elég nehéz.

Ha bemész a magic oldalra, jobb alul írja is h hány sárkánylelked van. A Shoutokat meg úgy oldhatod fel 8Bár ez GYIK-ban benne van), hogy rámész, és 'R'-t nyomsz.
Amint megölsz egy sárkányt automatikusan amikor meghal a lelke a tiéd lesz , nekem eddig 15 Dragon soulom van 😄
Meg 7 féle shoutom