30713
TES
  • Ragnar360
    elhataroztad magad? :) helyes
  • Ragnar360
    nemrossz, azert szolhattak volna mar vmit dlcröl v vmi nagyobb bövitesekröl is esetleg
  • Fpocok
    Ha bótban veszem meg, akkor is steames ugye? Csak magáról a STEAM store ról nem tudom megvenni, ugye?
  • Fpocok
    With The Elder Scrolls V: Skyrim hitting its three week anniversary, Bethesda is thinking towards the future and filling us in on some of the things they have in store. Right now they are working on a few key things, read on for details.

Creation Kit — Beginning in January, PC players will be able to download for free the same development tools we used at Bethesda Game Studios to create Skyrim. In tandem with the Creation Kit’s release, we will roll out a new Wiki and videos to help you get started. It also features something we think you’re going to love…

Steam Workshop – We’re excited to share news that we’ve been working closely with Valve to integrate Steam Workshop into the Creation Kit. Using the Workshop, you’ll have free user content with the push of a button. The Creation Kit will bundle your mod and upload it to the Workshop, where everyone can browse, rate, and flag mods for download. You’ll be able to do this from any web device, including your smartphone. Like a live Netflix queue, when you fire up Skyrim, mods you flagged will be automatically downloaded and installed. Everyone here is really excited about the opportunities and possibilities this opens up for our entire community. Prefer to use existing modding sites? Not a problem. You’ll still be able to upload/share/access Skyrim mods on fan-created mod sites.

Continued Game Updates – This week we released update 1.2 across all platforms, and we’ll be releasing an incremental update next week. We anticipate it will be up on PC first, and then hit PS3 and Xbox 360 later in the week. Among other things, the update will fix issues like magic resistance not calculating properly and the rare, amazing backwards flying dragon. Once the update is released, we’ll share the full release notes.

After the holidays, we’ll continue to release regular updates for the game — through full title updates, as well as incremental “gameplay updates” to fix whatever issues come up along with rebalancing portions of the game for difficulty or exploits. We plan on having a lot of these, not just a few. Overall, you should expect updates to be hitting the PC and Steam earlier and more often, as that’s a process we control. Console updates will follow, as they must be certified and processed by those manufacturers.

We all know this is a huge game, and everyone has a different experience. We’ll continue to do everything we can to make the game better and better for as many people as possible every day. We’ve also realized that with the millions upon millions of people playing Skyrim, we need to treat our updates with greater care. If we get too aggressive trying to fix a minor issue, we run a risk of breaking something larger in a game like this. To be safe, we are prioritizing code side fixes right now over data fixes. Quest and balance issues are usually data, and those will start rolling in a large way with the January updates.

forrás
  • whisper
    Oksa köszi szépen! Csak azért kérdeztem mert eddig tudtam akics armort aztán kiraktam a másodiakt most azt tudom ,de már kitudtam rakni a 3.-at és azt hittem ,hogy az azona szinten van
  • Calver
    ha ugyan úgy működik, mint a többi ág, akkor 70 vagy 75-ös alteration körül fogod tudni majd megvásárolni.
  • Ragnar360
    epp olvasgattam megint guide-t, leirast, jo belelehet mélyülni, szeretem:p
  • whisper
    alterationágon a palarízist bookot merre találom?
  • Ragnar360
    ohh, oks :)
  • Richardix
    A Throw voice képessége az, hogy onnan szól ahova célzol vele, így félre tudod vele vezetni az ellenségeket.
  • xXtamasXx
    Jó, hogy mondod. 1000 éve megkaptam a levelet de azóta nem aludtam (mármint a karakterem) és így nem is történt semmi :D
  • simon7108
    azzal nem igazán játszottam még.egyszer próbáltam,de nem ment a magyarítás aztán ba**tam rá.most megint elkértem havertól,majd végig viszem azt is nem érdekel,hogy megy e a magyarítás vagy sem:)
  • Lunki88
    Obliban nekem jobban bejött a Dark Brotherhood. Mondjuk a szabályaik nagy részét is eltörölték. :)
  • simon7108
    jaja.talán az egyik legkidolgozottabb.legalábbis a belépést tekintve.tovább még egyenlőre nem mentem szal azt még nem tudom.
  • Fpocok
    Ez a rész tényleg kibaxott durva volt :D Nagyon élveztem én is.
  • simon7108
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagyon durva ez a Dark Broterhood:D megcsináltam a gyereknek amit kellett.mondom lehetne már valami,de persze semmi nem történik.elkezdek barangolni és jön egy futár.átadja a levelet,kinyitom és akkor meglátom a "We know" írást egy kéz nyomat alatt:D
    rendesen kirázott a hideg.aztán megyek haza eladom a cuccaim a feleségemnek majd megyek aludni.mikor felkelek nézem mi van nos elraboltak:D nagyon durva volt.rohadt jól kidolgozták ezt.
  • Calver
    saját ház, csatlakozol College-hez és ott kapsz saját szobát sok tárolóval, vagy haladsz tovább főküldetésben, és akkor is lesz majd saját tárolód
    [spoiler]Riverwood-i fogadóban, egy köpésnyire ágytól, enchant/alchemy station-től, és mindenféle kovácsoláshoz kellő dologtól, szóval szvsz az a legjobb.
  • Sir Quno Jedi
    Összes Daedra princes küldetés "jópofa". :D
  • Ragnar360
    :) ertem, en azert hosszabra tervezek vagy csak ugy jön magatol:d, eddig kb 60 óra és hol vagyok még :DD
  • xXtamasXx
    Vegyél házat
  • SzirmosSzisza
    Saját házadban ilyenek vannak.
    Illetve én belógtam a kovácshoz aki az elején van és a pincéjében bepakoltam a ládába a dolgaim és ott maradtak.
  • grebber
    Olyan ládát hol lehet találni amibe bele tudom rakni a cuccaimat és nem tünik el?
  • Calver
    ilyen hamar = 50+ óra, úgy, hogy előtte már nekifutottam 3-szor, ebből egyszer 24 órával, másik kettő csak 5-6 óra volt
    tudtam mit kell csinálni emiatt, szóval így elég gyorsan haladtam. btw ebben benne volt mind a 4 céh összes küldetése, Daedric küldik fele, meg még pár izgalmasnak tűnő mellékküldetés - egydimenziós "dungeon crawl" küldik soha sem érdekeltek, szóval azokat ugrottam, dettó a Stormcloak/Imperial harcban mind két oldalt idióták gyülekezetének tartom, szóval azok is kimaradtak. persze meglehet h így is maradtak jó mellékküldetések, de amiről tudtam, annak nekiugrottam.
  • Ragnar360
    Karavánt utazásra gyakran hasznaljatok, könyebb/gyorsabb közelkedés miatt, föleg a jatek elején v elsö felében...
    (Calver emlitette nekem, tippkent, s jol hangzik, speciel még egyszerse probaltam)
  • Ragnar360
    throwing voice mifele shout akar lenni, MAX szinten van, es akarmikor probaltam kurvara nem csinalt semmi, semmilyen ellenfélen
  • Ragnar360
    lentebb irtam - Ebony Bladenek mi a speckoja, nem jöttem rá - ha el lehet adni lehet eladom, pedig ott volt a szöveg, h nem szabad h barki is hasznalja :DDDD v esetleg berakom ládáma hadd pihenjen
  • Hunor1
    basszameg ez rohadt gáz! Imperial légiós küldiben védeni kell Whiterunt.DE BAZZMEG nem lehet megkülönböztetni a katonákat! A stormclockos is ugyanúgy néz ki mint a városi őr!! /fóleg ha 5-6 méterre van/ csak azt látom hogy 5-6 ember kupacban csapkodja egymást,íjazni esélytelen, ha meg odaugrok akkor a velem egy oldalon lévőkbe is beletalálok.... ehhh:((
  • vzajcev
    Krosis variációk
  • Ragnar360
    hogy tudtad ilyen hamar befejezni :) (multkor irtad mar tudom)

bezzeg boxon 1000G nem most lesz...100k gold egyszerre - 20 különböző shout stb.

el se tom kepzelni mennyi side quest etc. lehet még neked ott a jatekban :) kiprobaltal minden lenyegest ,vegigvitted, szinted 50 valahanyas es ennyi ?
  • Calver
    majd azt még megnézem (kivételesen megszegve a "ha befejeztem egy játékot, *az be van fejezve*" alapszabályomat), jópofa küldetés?
  • Sir Quno Jedi
    Akkor nem marad más, mint a 100%, vagy afelletti védelem az elemre amivel lődöz. Az nálam be szokott válni. Hordasz magadnál több set-et cuccokból és úgy öltözöl be, amit a kiscsávó nyomat.
  • Sir Quno Jedi
    A múzeumos küldiben is lesznek rosszarcú daedrák, úgyhogy bullzáj. Én már egy teljes set-et csináltam pajzzsal és 3 karddal és még mindég van belőlük...
  • Nagydög
    De engem egy egyszeru gyalogmagus picsazott el a multkor, akin egy vacak agyekkoto volt. Ot is csak azert tudtam kinyirni, mert egyszer sikerult jo utemben elkapni a chain lightning botommal, es Lidi sem tudott epp odafurakodni a kozelebe.
  • Calver
    passzolom, de Daedra szívet venni is lehet, ami szerencsés, tekintve h ha valaki két fegyverrel + íjjal tolja, nehézpáncélban, akkor laza 7-re lesz szüksége minimum...
    [spoiler]mondjuk The Black Star küldi hozzádvág hármat (igaz tulajdonosban ), szóval így már mindjárt nem olyan húzós.
  • Sir Quno Jedi
    vámpíros/nekrós/sámános dungikban mindég van szinte
  • Nagydög
    Idonkent talalni. Talan gyakrabban, mint daedrat.
  • Calver
    jaja, most nézem uesp-n, csak ahhoz meg emberi szív kell... amiből asszem találtam eddig kettőt az egész játékban
    viszont látom ez is elő tud állítani pár vicces dolgot
  • Nagydög
    Az ellen csak egy masik bot hatasos, mert azoknak van stun effektjuk, mint a dual castos varazslatoknak, es lehet lenduletesen spammelni veluk.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgymeg: "Krosis has a powerful staff that will deal massive fire damage in an AoE sphere and will spam it before using his own magic..."

Szal. még csak nem is kezdi a saját mágiáival, hanem a botjából tiszteli meg az ellent. Az meg lehet bárminő tápos, amit nem szégyellnek.
  • Sir Quno Jedi
    Bár ugye le szokták írni mindenfelé, hogy miket használ pontosan, de valahogy sosenem úgy történik nálam. :D