The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az eszmecsere pontosan onnan idult, hogy a kérdezõ leginkább páncélban futkosó mágusokról látott videókat, s rákérdezett, hogy egy pure mage valóban életképtelen-e.
Erre válaszoltam, hogy megvan a lehetõség mágikus páncél viselérése, de ezek a perkek csak akkor érnek valamit, ha egyébként nincs semmilyen páncél a karakteren.
Nem írtam, hogy mágusra tilos páncélt adni, de az valóban igaz, hogy nálam a fizikai páncélban hadakozók egy másik kaszthoz tartoznak.
Nincs gondom az ilyen karaterekkel, nekem is van csatamágusom (Dragon Age más téma, a bûvharcost valóban nem tudtam szeretni), szerintem picit félresiklott az egész kommentelés, a kérdés csak annyi volt, hogy lehet-e életképes mágust kreálni, amelyik nem páncélban harcol.
Enchantal én csináltam weight capacity pancélt szoval én olyan 500 cuccot tudok elcipelni ha eladni kell a lootot 😊
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Parasite Eve 2, best game EVER!
Újraindítottam és utána jó volt.
találtam rá valami parancssort, amihez a konzol kell, de oda meg a 0-ár nem tudom beírni, ctrl+v meg nem mûködik.
a kérdéses parancssor: prid 0024280
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Persze, ha valaki csak olyan heavy gearben gondolkozik, amiket az elsö dungeonben kidobnak, akkor használhatatlan lesz a mágus karija, de szerencsére van enchanting, és innentöl kezdve, már közel se használhatatlan.
valaha Dragon Age topicban se nagyon örült, amikor többször is felvettem, h biza Arcane Warrior spec sima mágusnak is nagyon jó, mert van pár olyan páncéldarab/set ami nagyon kellemes kismágusoknak <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
na majd modban megoldják.
egyetlen dolog amit még baromira hiányolok: sisak elrejtése opció. nem azért csináltam egy gyönyörû Breton leányzót, h szegény arca eltûnjön egy ebony sisak mögött. <#rolleyes>#rolleyes>
Szerintem ez nálad csak ilyen elvi kérdés, hogy mágusal játszom akkor robe, de nehogy azt mondja nekem valaki, hogy csak azért mert egy gear heavy, de vann rajta 100% destro mana csökkentés, már nem mágusal játszok hanem warriorral.
És ennek a játéknak pont az a lényege, hogy megkötések nélkül csinálhasd a karaktered. Most rakhatnék 100% destro mana csökkentést robe gearre is, de miért ne rakjam heavyre, ha nem hogy gyengébb leszek töle, hanem sokkal erösebb.
Engem is nagyon idegesit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sneak, bow, lockpick mind 85 felett még a alchemybe meg a zsebmetszésbe van egy kis tartalék aztán lecsó.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Heavy armoros mágus pl a battlemage, amelyik nehézpáncélban szórja a destruction varázslatait, mellette pedig közelharcol is (egykezes fegyverrel, ami lehet idézett, vagy fizikai).
Egy ilyen karakter azonban elsõsorban harcos, egy pure mage fegyver nélkül, legfeljebb mágusbottal felszerelkezve csatázik.
Sokféle karakter lehet felépíteni, nem mondtam, hogy mágusra tilos páncélt adni, csak el kell tervezni, hogy kb mivé szeretnéd fejleszteni.
★ 汤姆 李
Lehet mágihasználó karaktereket páncélba öltöztetni, de az már nem tiszta mágus, itt csak arra utaltam, hogy megvan a módja a mágikus páncél haszálatának, tehát egy pure mage sem védtelen.
A fizikai páncél nem csak a manaregre hat negatívan, hanem a mágikus páncél hatékonyságát is lerontja, fölöslegessé teszi.
Itt csak annyi volt a mondandóm lényeg, hogy ha valaki pure mage-t akar indítani, akkor az ne egy páncélos karakterben gondolkozzon, vértben varázsoló már egy másik kaszthoz tartozik.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Ötlet?
Megvan a Gauldur amulet is, nagyon baba, kötelezõ megszerezni mindenkinek.
Capcom is the best!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Destruction szerintem alap, és kell mindhárom elemi sebzést maxolni, mert vannak immunis lények.
A védelemre pedig az Aleration ágat kell fejleszteni.
Az alteration varázslatok között vannak nem harci spellek is, mint pl. az aranycsinálás, vagy mágikus fény, de ide került a paralyse, ami már aktív harci varázslat.
A lényege azonban a perkekben van: mágikus páncél erõsítés, mágia elleni védelem, mágia elnyerés.
Ez nem egy közelharcos tank, verekedésbe lehetõleg ne vidd bele.
Használhatod az elsõnek megszerzett sárkánykiáltást, paralyse, illetve a destruction spellek mellett ott lehet a kisérõd, aki, ha minden igaz, harcos.
Amit a videokon láttál, azok idézett fegyverekkel hadakozó harcimágusok, s lehet még egy irányzat, amikor az illuziót fejlesztve egymásnak uszítod az ellenfeleidet - no ezt az utat kevesen követik, mert elég nehéz.
Meg 7 féle shoutom