30713
TES
  • Lunki88
    A tesnexus-al mi a fenét műveltek ezek? Egy förtelem ahogy most kinéz, kb. semmi rendszer nincs benne. A régit akarom.
  • Grr1234
  • Laza
    Létezik már valami jó kis UI mod?
  • PiszkosFred
    Masik topik :)
  • IXEMGabeo
    rossz helyre ment elnézést...
  • Dobronski
    ok.
  • IXEMGabeo
    de megijedtem h Attilát kizárják:O
  • H3LLBoY
    Azta rohadt, férfi létemre könnyes lett a szemem az elején, aztán bumm vége. Miért nem tart az ilyen gyönyörűség örökké???
  • Calver
    mentéseknél írja.
  • IXEMGabeo
    hol tudod megnézni hány órád van benne? mi alapján tudod ezt így?
  • deniro2
    Nem írtam le a lényeget... Szóval csaj, akusztikus gitár, Elder scrolls...
  • Dobronski
    dark brotherhoodtól nem esek hanyat... igaz még az eleje. csatlakozás fasza, de következő ölj meg 3 embert semmi extra.
  • deniro2
    Nem tudom mi a gond a videó beszúrásával, de itt a link:
    Skyrim
  • deniro2
    Lehet, hogy már volt, de ki tudja követni ezt a topikot a napi több száz hozzászólással...
    A Morrowind főtémát szinte megkönnyeztem:
  • ratgab
    Én se unom meg... nekem még csak 25 órám van benne és level 20 vagyok. Nem kapkodunk... ráérünk!
  • whisper
    NA ezen jót nevettem 8))
  • whisper
    2 órát? anyám . én most lvl 39-nél járok de még egy fő questet nem csináltam meg, még be se álltam se a harcosokhoz se a magekhez se imperialhoz sehova 8) egyszerűen nem lehet megunni basszus!
  • whisper
    Oksa köszi majd megveszem csak én ilyen karira gyúrok eleje óta ilyen 2 kezes kardos vámpír harcosra aki alterationt is gyúr. Nekem bejön szóval és paralyzist akarok majd! amúgy meg találtam egy tekercset mass paralyziseset . ne mondjam mekkora Op volt. Egy csontváz lordot úgy vertem le ,hogy meg se ütött. "tudom sok karit meg se üt" csak mondom ,hogy semmit nem tudott tenni.
  • IXEMGabeo
    szerintem ezt nem lehet megunni
  • koschwarz
  • Fantusz
    Az egyetemen az alteration masternél meg tudod venni a paralyse könyvet, ha elég képzett vagy hozzá.
    Expert szintű varázslat, nem rossz, bár elég manaköltséges, és vannak immunis lények. Fegyverbe enchantolva stabilabb a paralyse castolva nagyon gyorsan felzabálja a manát, ha nincs alteration enchantod.
  • Hikoro
    Pont ezt a szöveget kerestem mikor a csajos cover videók voltak.
  • Grr1234
  • Zomil
  • ratgab
    Mennyit játszottál vele? Gondolom nem 3 órát összesen. Nagy dózisban mindent hamar meg lehet unni.

Én tolom vele 2 órát, aztán pihentetem, így mindig élmény számba megy a Skyrim.
  • Richardix
    Egyébként mostanában nincs valamiért kedvem játszani, holott szabadidőm lenne bőven. Elindítom, és 5 perc múlva már "áh inkább hagyom". Harcost már rongyosra játszottam, az íjászkodás nekem alapjában véve túl izgalommentes, a mágia meg.. na ne firtassuk. Hm.. úgy tűnik már nem tud szórakoztatni a játék :S
  • PiszkosFred
    Elvileg elobb voltak a sarkanyok, az emberek es elfek kesobb jottek az Argonian osokbol szarmaztatva. De a Khajiitok is igen csak hamarabb voltak mint az emberek. Par eve mar egyszer vegigmentunk ezen a "ki volt hamarabb" teman, de pontosan nem emlekszem. Konyvekben is elegge ketertelmu, de az biztos, hogy az Argonian volt az elso humanoid, nem isteni eletforma.
  • Ragnar360
    nah kaja, the eaglet megnezem, aztan skyrim
  • Richardix
    De mivel öröklétűek, így mondhatni ők voltak az elsők :D
    Egyébként ez érdekes kérdés... a sárkányok vagy az emberek (mer, stb) lakták előbb Skyrimot?
  • PiszkosFred
    Jogos, bar ok mindig is leteztek, leteznek es fognak letezni. Ok az egesz univerzum "allandoi", nem Tamriel specifikusak.
  • Richardix
    És az aedrak :D
  • PiszkosFred
    A deadrak.
  • whisper
    Mi volt előbb az ember vagy a sárkány? Lehet ez a nagy kérdés és a végén kiderül ,hogy az ember 8) és az ,hogy a sárkányok voltak előbb csak a sárkány egyház által felállított történelem és az igazi történelem eltörlése. 8)))
  • whisper
    Nektek volt olyan ,hogy Markarth-ba meg SOlitudeba az uralkodó felad egy olyan questet ,hogy segíts az ottani embereknek és 5-t kell segíteni de én ám 6/5-be vagyok mert mikor felvettem már akkor kiírta ,hogy 5/5 de ugyan aúgy megvan mind a2 helyen.
  • Richardix
    Mellesleg a sárkányjelek érdekes módon 1-1 latin betűnek felelnek meg... Ez megint csak felveti számomra a kérdést, hogy lehet az, hogy a sárkányok nyelve ily módon hasonlít az emberek/merek/stb nyelvére?
  • Richardix
    6 pontot ér a FUS? :D
  • ratgab
  • Calver

10 perce ezen röhögök
    [apro]a székek az elején azért üresek, mert a főszereplő csajszi nagy sebességgel [apro]találkozott egy kevés betonnal[apro], és azóta hallucinál.
  • Ragnar360
    jah igen, steam-es, steamröl nem lehet itthonrol megvenni, ip alapjan blokkolja onnan a letöltest, boltbol megveszed es fasza:)
  • Fpocok
    Azért a kérdésre is válaszolhatnál :D