The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talált már valaki feltöltött Grand Soul Gemet?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Az érclelöhelyek pontos helyéröl én még nem láttam mappot de ettöl még lehet, hogy létezik ilyen.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy meg az esetek 99%-ában ott a megoldás a karmon ami az ajtó kinyitásához kell. Csak menj be az inventoryba és forgasd el (lenyomod a bal klikket mikor az adott tárgy képe látszódik és az egér mozgatásával forgatod). Ha nincs karom (ilyen egy esetben lesz) akkor meg a korábban az adott helyen talált könyvben van a megoldás, csak el kell olvasni és értelmezni a leírtakat.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
tehát két grizzly + healing varázslat <#bohoc>#bohoc>
"The trees move. Do you not see it?"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egy Jégsárkánnyal viaskodtam, lement az életem gondoltam meghúzom magam fedezékben amíg feltöltõdik (fukarkodom a potikkal). Erre a sárkány kivégzést hajtott végre rajtam FEDEZÉK MÖGÜL! Egy batár kõoszlop volt köztünk, de ettõl függetlenül még elkapott megcsócsált majd kiköpött... -.-
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
hol lehet házat venni a skyrimban?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
úgyhogy köszi szépen!
egyébként a script mûködött, kinyitotta az ajtót, pedig már majdnem megállt bennem az ütõ 😄
Másik lehetöség amit tudok ajánlani hogy átálitod a billentyûzeted nyelvét angolra és akkor az ö betû lesz a nulla
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

a konzolt hogy tudom más gombra bindelni?
prid 0024280
moveto player
Ugyhogy én inkább sprintelek a végtelen staminámmal 😄