The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
Szerezd meg a Black Start.

Pretorian
Na jól haladok a smithinggel, még 10 levelup és meglesznek a szükséges perkek és a skill is a legendary daedric vagy dragon cucchoz, amit utána majd szénné enchantolok.

Talált már valaki feltöltött Grand Soul Gemet?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

jarlaxxe
A kovácsolás és a bányászat általánoságban a faqban.

Az érclelöhelyek pontos helyéröl én még nem láttam mappot de ettöl még lehet, hogy létezik ilyen.

Bányákban, városok mellett gyakran találni. És nem árt megjegyezni, hol vannak, mert egy idõ után respawnolnak.
Deer
A céhben betöltött rangomat hol látom?

Nem a bányásaztra gondoltam hanem a kovácsolásra :-) De a kovácsoláshoz kellenek ugye az ércek. Erre irányult kérdésem, elnézést ha nem voltam egyértelmû, nemrég értem haza munkából kicsit szét vagyok szórva :-)

jarlaxxe
A bányászatot nem tudod fejleszteni.

Molnibalage
Tõlem. Adjam a bankszámlaszámot? <#zavart1><#idiota>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nédmá, egy rugróa jár az agyunk. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok! ti találtok valamilyne elírást interneten a bányászatról? Az istenért sem találok node-okat ée szeretném fejleszteni a ezt a foglalkozást. Merrefelé lehet találni node-kat amit távolról is észre lehet venni? Van tanácsotok?

Molnibalage
A réginél az. Ez sem hibátlan, mert pl shift + ctrl-le lehetne kombinálni a számokat, akkor már legalább elérni a 9 éves NWN szintjét. Azonban a Morrowing és TES IV rendszerét ne, mert attól a szõr is feláll a hátamon. Egy totálisan elavult rendszer, még a '90-es évek maradéka.

Én is lepkének néztem de igazat megvallva a sárkánynak több értelme van 😄

Ez így elég karcsú információ. Hol, küldetéshez kapcsolódik vagy sem és így tovább. Alapvetõ infók nélkül nehéz megmondani.

Amúgy meg az esetek 99%-ában ott a megoldás a karmon ami az ajtó kinyitásához kell. Csak menj be az inventoryba és forgasd el (lenyomod a bal klikket mikor az adott tárgy képe látszódik és az egér mozgatásával forgatod). Ha nincs karom (ilyen egy esetben lesz) akkor meg a korábban az adott helyen talált könyvben van a megoldás, csak el kell olvasni és értelmezni a leírtakat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

jarlaxxe
Sárkány? vazze én lepkére emlékeztem...<#idiota>

Rajta van a kulcson(karom).
Nézd meg a karmot, ami a nyitásához kell... alaposan.
Tatyla
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van egy barlang mélyén ahova egy csigalépcsõn mentem le egy olyan hármas forgóajtó sárkány,madár,medve jelekkel mi a sorrend felülrõl lefelé?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Calver
az Oblivion volt, itt sebzés alapján megy.
tehát két grizzly + healing varázslat <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

jarlaxxe
Ja, azt az oblivionba csináltam patkánnyal.

Egyébként a játék ugyebár nem engedi a fast travelt, ha épp harc közben vagy. Viszont a helyzet az, hogy sajna nem is lehet megjelölni a célterületet ilyenkor.
Ja igen, a full.
Ha valaki esetleg még nem írta volna, az Oblivion csak ma 6.24 euró a steamen.
jarlaxxe
Pl, EximiousSoft GIF Creatorral.

Fpocok
Valaki tudja hogy lehet egy pár másorperces aviból ilyen gifet, animot csinálni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Oké.. enyhén csalás a játék részérõl de nem baj...

Egy Jégsárkánnyal viaskodtam, lement az életem gondoltam meghúzom magam fedezékben amíg feltöltõdik (fukarkodom a potikkal). Erre a sárkány kivégzést hajtott végre rajtam FEDEZÉK MÖGÜL! Egy batár kõoszlop volt köztünk, de ettõl függetlenül még elkapott megcsócsált majd kiköpött... -.-
A windhelm-i ház kapcsán csak annyit, hogy egyetlen feladatot sem kell csinálni a stormcloak csoportnak. Elég ha az imperial vonalat végigviszi az ember, ugyanúgy meg tudja utána venni a vityillót.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Ez mehetne a GYIK-be

xXtamasXx

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

sziasztok!
hol lehet házat venni a skyrimban?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Pretorian
Engem pont ez zavar. Nem szeretem megszakítani az akciót csak azért, hogy a menüben buzerálva kiválasszam az éppen szükséges potiont/shoutot/fegyvert. Szeretek kirakni legalább 1 közelharci fegyvert, egy íjat, lehetõleg az összes shoutomat, és többféle potiont. Ha caster lennék, akkor még a spelleket is kiraknám nyilván.

wedge31
Én nem is használom, csak a favoritest, megállitja a játékot és kényelmesen kiválasztom ami kell.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Pretorian
Ehh...kevés ez a 8 quickslot. Valami modder kreálhatna egy olyan modot, hogy mondjuk lenyomod a ctrl-t és egy számot, akkor van még egy quiskslot ugyanazon a számbillentyûn, ez már a Neverwinter Nights-ban is alap feature volt 10 éve. Aztán az alt-al ugyanezt, és máris háromszor ennyi slot lenne.

yesname
UI szerintem nem gáz, Ami viszont a gáz az a HUD, mi a lófaxért nem mutatja HUD-on az aktív hatásokat? Ez kikészít. Játékos lehet észre sem veszi ha beteg, megcsaípte a hosszúfogú meg hasonlók.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Nekem megy a dolog.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

wedge31
Még az is megoldás, hogy keresel magadnak egy nyeszlett farkast és elkezded fejleszteni a light armort.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Léteznek numerikus billentyûk is...
nah, végülis neked lett igazad, csak ha én játékban váltottam num billentyûre, azt nem vette a játék, viszont ha asztalon úgy már jó volt neki 😊

úgyhogy köszi szépen!

egyébként a script mûködött, kinyitotta az ajtót, pedig már majdnem megállt bennem az ütõ 😄
Hát Sadi57 én kiprobáltam és a numpad 0 val tökéletesen müködik a nullás gomb 😄
Másik lehetöség amit tudok ajánlani hogy átálitod a billentyûzeted nyelvét angolra és akkor az ö betû lesz a nulla

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Ez mi a túró?

Mondjuk az tényleg idegesítõ hogy jön 1 bandita leugrok a lóról hogy lecsapom erre mire oda érek lerugdossa a ló xd

megtaláltam én is, de a rohadt konzol nem veszi be a 0-át... sehogy se.

a konzolt hogy tudom más gombra bindelni?
Sultan neked milyen neked milyen pacid van? mert nekem ilyen csataló van és elég jól birja még a sárkány is meg kergete 😄

Ezt a parancsot probáld
prid 0024280
moveto player

használd a lovaskocsit a nagyobb városokba amit még nem fedeztél fel és onnan már kozelebb vannak a kisebb helyszinek

Én beszoktam állni a lóval dungeon elé, és tök mind1 menyit hozok mert a paci birja de majd nekem is lesz 500+ csak még lv26 vagyok.<#hamm>

Én is erre hajlok már, még veszek egy utolsót, három a magyar igazság stb stb de ha ez is meghal akkor leszarom mert vicc ez mondjuk pl idegesítõen gyenge benne gyalogolni ekkora távolságokat még fast travellel sem álom finoman szólva sem...

Énis vettem lovat , de rájöttem gyalog jobb mert hegyen volt hogy én tudtam röviditeni a ló meg meghalt 😞 Meg ugye rengetegszer van ambush és tényleg gyorsan hal 1000 aranyat meg nagyon sajnálok rá
Ugyhogy én inkább sprintelek a végtelen staminámmal 😄

jarlaxxe
Az a minimum...<#eljen>