30713
TES
-
#11486 Pedig emlékszem még Oblivion-ban úgy volt hogy mindenki "the hero of Kvatch"-ozott meg el voltak ájulva ha meglátták a karakterünket. :D Asszem még akkor is felismerték sokan ha az arénában grand champion lett belőlünk. -
Tibbor #11485 Nemrég néztem videót, én se láttam ott "szabadon főzés" opciót... -
#11484 Ismeretlen nem, de senkinek senki. -
simon7108 #11483 lehet csak úgy találomra is főzni?én nem találtam ilyen opciót ezért hanyagoltam is a dolgot.voltak alap receptek és csak azokat tudom csinálni.nincs olyan lehetőség mint az alchemy-nál,hogy kevergetem ahogy akarom. -
#11482 Nyilván a sárkány is azért repül hátrafelé az 1.2-es patch óta mert nyilat kapott a térdébe. :)) -
Louis Cyphre #11481 Blackreach-be vissza tudok egyből jutni? Vagy állandóan végig kell verekedni magam Alftand-on? -
Pares #11480 Ha befejeztem a főszálat, akkor szép meg jó minden, hogy most én vagyok a hős, meg Arngeir aszongya, hogy most de jó lesz nekem, mert azt csinálok a hatalmammal, amit akarok, de néhány kósza őrön kívül valaki fontos ember is megjegyzi, hogy hát véletlenül nem én mentettem meg a világot? Gondolok itt pl. arra az esetre, ha a Companionokhoz akarok csatlakozni, vagy a Birodalomhoz/Stormcloakokhoz? Szóval változik valami, vagy továbbra is egy ismeretlen senki maradok ezeknek? -
#11479 Miért a karját?
Malukah
Van rajta felesleg, de daginak nem mondanám. -
#11478 Nem is egy szépségversenyre készült a video.
Kellemes, szép hangja van a leányzónak, s ez a lényeg.
-
Dobronski #11477 A karját nézd... -
torma1 #11476 Köszi szépen mindenkinek a válaszokat. :) -
#11475 http://www.facebook.com/malukah7
Meg sem merem tippelni, ha o "dagi", vajon milyen jelzot hasznalsz akkor a tenylegesen tulsullyal kuzdo holgyekre... -
Tibbor #11474 Köszi, ez a link nekem is nagyon tetszik.Gyakrabban fogom olvasgatni, mert jobb, mint a kézikönyv! -
Dobronski #11473 Próbálja takarni, de látszik az arcán, hogy dagi. Szép hangja van, de ennyi, semmi több. -
#11472 Meg kell ismerned a tárgyakon lévő mágia "természetét", ahoz, hogy te is tudj csinálni olyat.
Ez abból áll, hogy szét kell szedni mágikus tárgyakat, s a rajta lévő hatást így megtanulod, s használni tudod.
A cuccokkal nem a boltokba kell rohanni, hanem az enchant oltárakhoz, s lebontani mindent, amit még nem ismersz.
Érdemes a boltokban is nézni a kínálatot, mert ott általában hamarabb találsz egy-egy értékesebb darabot, mint lootban.
Paralyse enchatot lehet tenni fegyverekre, ha "megtanultad a természetét", 1sec-re érdemes állítani, több fölösleges. -
#11471 Hatha segit: enchant -
#11470 Csak egy szétszedett tárgy tulajdonságait tudod enchantolni. -
torma1 #11469 Igen fegyverekre pl. Például paralizálás varázslatot lehet tenni? Vagy csak ha szétszedtem egy tárgyat annak a tulajdonságát tudom felrakni? -
Tibbor #11468 Konkrétabban milyen tárgyakra gondolsz?Mert a páncélokra és a fegyverekre enchanttal. -
Tibbor #11467 Most néztem meg egy YouTube-os videót..., mekkora láma vagyok!A főzésnél persze, hogy nem írt ki semmit, mert nem klikkeltem a baloldalon lévő FOOD feliratra... -
torma1 #11466 Olyan mod nincs amivel a kivégzési animációkat lehet növelni? Nekem alig csinálja csak. :(
A tárgyakra lehet varázslatot is rátenni? -
#11465 Meg ha csak a youtubera korlatozodna, de nem, sopor vegig neten a mondas mutacioja ugy, mint anno a "dirge" bicska a wowban. :) -
rikkcsicsi #11464 vannak receptek,de én ugy csinálom,h husi mellé valamien hagymát,vagy bármit,izlés szerüen teszek azt adok neki nevet azt kész! -
Tibbor #11463 Nem túl lényeges, de érdekelne: amikor valamilyen kaját szeretnék főzni a bográcsban, kiírja, válasszam ki a készítendő kaja nevét, majd ugye kiírja azt is, mi kell hozzá.Mivel még egyetlen receptet se ismerek, se a kaja neve, se a hozzávalók nem íródnak ki értelemszerűen.Ugyanakkor az Elder Scrolls Wiki ezt írja:
"Characters start the game knowing every possible cooking recipe. "
Vagyis minden lehetséges receptet ismerek a játék elején...?!Nekem egy sincs! -
#11462 Amúgy én is válaszolok akkor már :D
Karácsonyra meg lepem magamat valamivel. A láthatáron nincs semmi jó. Battlefield3 felejtős. Semmi más nincs, ami érdekelne, batman most csúnyán leszerepelt.
Szóval jah :D -
simon7108 #11461 rohadt jó ennek a játéknak a trailerje.
mármint nem erre gondolok hanem az eredetire:D
persze ez is jó vicces értelemben.én nem néztem a játékról semmi trailert mert nem nagyon érdekelt egészen addig amíg ki nem próbáltam.most viszont megnéztem eredeti verzióban és rohadt jó:D
főleg a zene.a csaj szájából meg még jobb hallani akit már linkeltek párszor.eszméletlen hangja van:)
és ha már vicces videók:
ez sem rossz
-
#11460 a szóbanforgó kiscsajnak összeomlott az oldala a sok látogatótól :D
A Bethesda meg kitette a videóját a saját FB odlalára (állítólag). +már van mod is hogy ő énekel a bárd heylett a játékban,
Szerintem fogunk még róla hallani.
Más: elszabadult "..de kaptam egy nyilat a térdembe" őrület a yútúbon :D Még a skyrimes teknóviking egyéb videóinál is ez megy... -
#11459 Úh de nagyon jó helyet találtam, először azt hittem banditák, de nem, az egyik árusnál olyan italok voltak csak néztem, ultimate healing potion meg hasonlók. Dushnikh Yal a neve, Markarthtól délkeletre, ha megvan Purewater run, attól nem sokkal keletre. -
#11458 Ez szujjjektív, elvileg az abszolút szépség (ha létezik olyan) csupán geometria, de hát honnan a faszból tudhatnánk, nem igaz? -
Richardix #11457 Mert nincs rajta FXAA és a felbontása is alacsony? Ugyan már.. :D -
Ragnar360 #11456 fail & /facepalm -
Dobronski #11455 Szerintem csúnya, nem tudom miért vagytok elájulva. -
#11454 Tényleg gyönyörű szép hangja van, de a csajszi is kellemes. :D -
Ragnar360 #11453 LOOOOOL emelem kalapom, jol birod :) ha igaz amit leirtal akkor nem is tudom, dungeonok nem irritalnak neha ?:) - megcisnalod a mind az ezer dungeont az eglész vilagba mielött cisnalnal barmit is v mi, nem értem :DDD -
Louis Cyphre #11452 Én rágyúrtam a tűz alapú destruction mágiára. 100-as szinten vagyok vele, megvan az összes perk és megvannak az expert és master varázslatok is. Hát nem vagyok elhűlve tőlük, valahogy túl keveset érnek(nem sebeznek eleget) itt 51-es szinten. Inkább használom a +400 sebzésű daedric pallost, az mindig beválik. :) -
Kallahiosz #11451 Köszi a gyors választ srácok...
-
#11450 gameprefs.ini-ben keresd meg a [Launcher] reszt, es ird be a
bEnableFileSelection=1 sort. -
#11449 dokumentumok\my games\skyrim\skyrimprefs.ini, [Launcher] sort kikeresed, és alá:
bEnableFileSelection=1 -
Kallahiosz #11448 Újratelepítettem a játékot(mert már agyon volt módolva) és valami miatt nem működnek az esp-es kiegészítők. Pedig az Apdata\local\skyrim mapába beírtam a neveiket mint eddig...
Később olvastam, hogy mint az Oblivionban is, itt is be lehet állítani a Data files menüpontban...
Na igen de ez az opció nekem szürke...
Valakinek van ötlete vagy megoldása??? -
Richardix #11447 Egyébként volt már.
#11423 Lol ezt a hülyeséget XD Mondjuk a "refrén" szövege ismert:
Dovahkiin Dovahkiin
naal ok zin los vahriin
Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal
Ahrk fin norok paal graan
Fod nust hon zindro zaan
Dovahkiin fah hin kogaan mu draal
Én már kívülről tudom XD