The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Mit nem értesz?😊 30 lépés távolságból háttal bulleyes-t lõtt😊

[merlinw.org]

Fpocok
Ez mi ez a videó? Nem értem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

francois
Aha már megvan, pont most fejeztem be😊

úristen ez még Robin Hoodot is meghazudtolta<#banplz>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ha az alap nem patchelt játékkal játszol lehet ilyen gondod

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

skymannn
De a kérdés még mindig adott. Hogy a mocskos életbe jött rá erre? 😄

plu604
azért ENNYIRE szerintem végigjátszás után sem lehet unatkozni. 😄

skymannn
wait wut?

TVelvet
én valamiért nem tudom forgatni a dolgokat inventory screenben, másnak is volt ilyen problémája?
Nem, asszem ez a Vultas vagy hogy hívják... a Farkas nem ennyire rusnya. <#vigyor>
Én nem raktam fel a rage drivert, sõt a hivatalos 11.10-est sem, nagyon sok rosszat olvastam róla. Szóval nekem még a 11.9-es van, és azzal nincs semmi gondja a Skyrimnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ameddig nem csinálod végig a Companions küldetéseket, addig tényleg zavaró, hogy ott van a zsákodban, és nem lehet kidobni, mert quest item. <#falbav> De utána az egyiket felhasználod majd (többet nem árulok el, majd meglátod <#smile>), és a többit már engedi majd kidobni utána
Voltan
Radeon 5850-re milyen drivert érdemes feltenni a Skyrimhez? Most per pill. a custom Rage driver van fent, gyanítom, hogy az nem a legjobb a célra...
Köszi elõre is!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Néhány screen 😊

francois
Egy picit azért féltem Glenmorilban. Viszont most nem tudom mi a frászt csináljak azzal az 5 fejjel...

Jaja biztos volt magyar a fejlesztõk között nemhiába lett Farkas a neve 😄

jarlaxxe
A középsön a jobbszélsö csóka...<#wilting>

Íme a kõkemény gladiátorkiképzés eredménye: <#vigyor>

Ez pedig "meló" után, egy lefejezés végeredménye: <#taps>

Sikerült, köszi. <#wink>

Citizens of Skyrim! Behold... Spartacus, champion of Capua!!!

Calver
konkrétan az dönti el.

"The trees move. Do you not see it?"

PTW
én egy ilyen csapdával öltem meg egy bosst, amivel szemben kb esélytelen lettem volna. azt az elégedettséget ami az arcomra ült, miután a porba hullt a dread lord 😄

Köszönöm. <#worship>
jarlaxxe
Befolyásolja.

shaba23
az, hogy kihez viszem a megszerzett broken azura start befolyásolja hogy mi lesz belõle, vagy késõbb lehet majd választani?
Nyomva tartod az F betût és forgatod a kamerát.

PiszkosFred
Ismeros szitu, bar nem sokon mulott. Egyebkent nagyon sokszor adodik barlang/banya melyen, hogy 3-4 jol felszerelt ellenfel beszelget egymassal. Igen am, de alattuk/korulottuk ott az olajos fold, amelyet nagyon sokan nem szoktak hasznalni. Ilyenkor egy flare a foldre, es robban az atyauristen is 😊 Az sem hulyeseg, amikor a megtalalt csapdakat ujra aktivalod, es arra tereled az embereket... Apro kis trukkokkel siman lehet egalizalni a kezdeti letszamfolenyt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

0Fritz0
A középkori fantáziavilág burning man fesztiválja:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem lehet valahogy úgy screenshotot lõni, hogy kézben van a fegyver, de szembõl látszódik a karakter? <#kerdes>
Hát ha jól emlékszem Giant és mamut az grand vagy greater

Na kezd alakulni a karakter...100as destruction, 100as illusion, 100as enchant, 50-es conjuration, szépen darálom az ancient sárkánykákat is 😄

Kérdés 1: Most Morokai + Archmage robe van a fickón, érdemes lehet ezt lecserélni valamilyen enchantolt páncélra? (A gyûrû meg az amulett kimaxolt destruction csökkentõ, azon gondolkozom, hogy esetleg a Moro helyett lehetne még egy kixaolt desruction csökkentõ tiara)

Kérdés 2: Milyen moncokból lehet grand soulokat nyerni?
aktiv questeknél ha nem lovon hanem gyalok mész a clairvoyance spellt ajánlom mutatja az utat 😄 igaz körbevezet a fél világon xD

De készülj fel mert nekem egy fél órába telt mire megtaláltam az ösvényt és közben megtámadott 2 medve meg egy sárkány...

😄😄 mekkora ötlet hallod😄 ez beteg

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

shaba23
kösz
El kell menni Azura oltárához és ott adja egy nõ.

shaba23
Ezeket a fõküldik adják?
berlinboy6329
Ezt az star nekem is be kellene szereznem.De a térkép bal oldalán van:C

Én meg addig nem akarok,mig a jobb oldalon vannak küldetések,azt fedezem fel elõször.Brutál,h benne van 24 órám kb. és még SEHOL sem tartok.Csak úgy ömlenek a questek.

Windhelm spoilerkérdés,csak az olvassa,aki megcsinálta a White Phial(v mi a neve) küldit.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ilyen üvegcse cuccot kell elvinni vmi csávókának,de meg van repedve ezért szart se ér,ad érte 5 aranyat..Az a küldi..Mikor visszamentem jött egy sárkány.A városba..nektek is volt?

Mose vagyok Winterholdban,gondoltam elnézek,mert a thieves guild elküldött.Kell a Nightingale bow,úgyhogy nekik dolgozok..Aztán szétszerelem a 4000-ret érõ staffot,amit találtam és reménykedek,hogy meg tudom az íjat enchantolni...

Everything that fails to resist is stunned for 10 seconds...Staff of Paralysis..Azuraval jól mûködne.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Calver
konzolba: player.moveto A2C94
és ollé, megtaláltad Lydia-t.

Calver
egyik verziója igen, másik verziója szintúgy újratölthetõ, de csak emberekbõl. akiknek grand soul-juk van. és sokkal többen vannak, mint a dögök. szerintem a választás meglepõen egyértelmû.

jarlaxxe
Annyi a különbség, hogy a Black Star csak emberi soulokat fogad be és ezek már elsõ szintöl kezdve csak grand soulok lehetnek.
Az Azura's Starba meg minden nem emberi soul belemegy mág a lesser meg petty soulok is.

jarlaxxe
Azura's Star és a Black Star ugyanaz csak mégis más, érdemes begyüjteni ha grand soul gemekel akarsz enchantolni.

Nem olyasmi teljesen ugyanaz csak más a neve.

Én ezt a vérfakas hunterek várában játszottam be! 8))
Pretorian
Grand-et nem nagyon láttam még boltban, nem ism találtam senkinél, akkor majd késõbb biztos.

Az gondolom valami olyasmi mint az Azura's Star Morrowindben meg Oblivionban, tehát egy újratölthetõ soul gem?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Laza
Próbált már valaki kikapcsolt markerek meg iránytû nélkül játszani? Mennyire életképes?
Mert a quest log borzalmasan gyenge, hiányos ... lószart nem ír le, még annyit sem, hogy mi merre van kb.

A lebegõ markert kikapcsoltam, mondjuk nekem már attól is jobb, hogy magán a képernyõn nem jelöli a cuccokat (pl a mini kriptában mit összekerestem az amulettet, pedig csak az asztalra volt lerakva 😊 )

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

sRÁCOK wHITErun-ba hol tudok társat fogadni mert votl egy csajszi de eltünt és a vérfarkasos klánból meg nem akar senki sem jönni velem
Laza
Ez nálam is bejátszott 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kismilliót. Boltokban, különösen varázslóknál szokott elõfordulni, de tulajdonképpen bárhol felbukkanhat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Tatyla
huh köszi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA