The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi elõre is!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ez pedig "meló" után, egy lefejezés végeredménye: <#taps>#taps>

Citizens of Skyrim! Behold... Spartacus, champion of Capua!!!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kérdés 1: Most Morokai + Archmage robe van a fickón, érdemes lehet ezt lecserélni valamilyen enchantolt páncélra? (A gyûrû meg az amulett kimaxolt destruction csökkentõ, azon gondolkozom, hogy esetleg a Moro helyett lehetne még egy kixaolt desruction csökkentõ tiara)
Kérdés 2: Milyen moncokból lehet grand soulokat nyerni?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én meg addig nem akarok,mig a jobb oldalon vannak küldetések,azt fedezem fel elõször.Brutál,h benne van 24 órám kb. és még SEHOL sem tartok.Csak úgy ömlenek a questek.
Windhelm spoilerkérdés,csak az olvassa,aki megcsinálta a White Phial(v mi a neve) küldit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyen üvegcse cuccot kell elvinni vmi csávókának,de meg van repedve ezért szart se ér,ad érte 5 aranyat..Az a küldi..Mikor visszamentem jött egy sárkány.A városba..nektek is volt?
Mose vagyok Winterholdban,gondoltam elnézek,mert a thieves guild elküldött.Kell a Nightingale bow,úgyhogy nekik dolgozok..Aztán szétszerelem a 4000-ret érõ staffot,amit találtam és reménykedek,hogy meg tudom az íjat enchantolni...
Everything that fails to resist is stunned for 10 seconds...Staff of Paralysis..Azuraval jól mûködne.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
és ollé, megtaláltad Lydia-t.
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
Az Azura's Starba meg minden nem emberi soul belemegy mág a lesser meg petty soulok is.
Az gondolom valami olyasmi mint az Azura's Star Morrowindben meg Oblivionban, tehát egy újratölthetõ soul gem?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Mert a quest log borzalmasan gyenge, hiányos ... lószart nem ír le, még annyit sem, hogy mi merre van kb.
A lebegõ markert kikapcsoltam, mondjuk nekem már attól is jobb, hogy magán a képernyõn nem jelöli a cuccokat (pl a mini kriptában mit összekerestem az amulettet, pedig csak az asztalra volt lerakva 😊 )
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL