The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
néha egy-egy szó is ellõhet meglepetést.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
CSata közbe is egész hasznos gyorsabb nekem pl mint potikkal rohangálni 😄
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Az elsõ ilyen feladatot rögtön a játék elején megkapod. Ott a tolvaj naplóját is megszerzed, ahol olvasható, hogy a karom egy kulcs. Ha már kulcs és egy kombinációs zárral találkozol, akkor - szerintem - magától értetõdõ, hogy jobban is megnézed...
Én már vagy 4-5 ilyen ajtót kinyitottam a szisztematikusan a 27 lehetõséget sorra probálós módszerrel, mikor valaki írta, hogy meg kéne nézni a karmok hátulját is 😄DD
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy tényleg, agyba-fõbe költöttem a pénzemet az iron ignotokra (vagy ingot vagy miafasz), bõrbõl meg mindig van elég a rengeteg leölt róka meg farkasprém miatt, és kovácsolgattam ezerrel. <#wink>#wink>
Most már 50 feletti sebzése van mindkét kardnak, ami a kezemben van! <#eljen>#eljen> <#eplus2>#eplus2>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
every damn day
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kellõen magas speech mellett van egy perk ami lehetõvé teszi, hogy 500 pénzzel beszállj a boltokba (egyenként kell megejteni mindegyiknél). Ekkor nõ a boltosnál lévõ pénzmennyiség és az árui is némileg javulnak.
A második meg az eddig elkapott betegségek számát mutatja. Hogy éppen aktuálisan mérgezett vagy beteg vagy azt a magic menüben tudod megnézni alul az utolsó opciónál ahol minden rajtad lévõ hatást mutat.
berlinboy6329:
A nigthingale bow eleve mágikus, szóval enchant már nem tehetõ rá- Ez többek között ugyanakkor egy olyan íj, aminek ereje (illetve a benne lévõ hatásé) attól függ, hogy mikor megkapod mekkora szintû a karaktered. 25-ös vagy 30-as szint felett éri el a maximális erejét.
Megjegyzem, annyira nem zavar (illetve akkor zavart, amikor le kellett pofozni a kocsmában pusztakézzel a bárdot és nem tudtam "letenni" a két spellt, így csak ácsorogtam, majd visszatöltöttem...), mert már az Obliviont is úgy játszottam, hogy ha nem mágus karaktert indítottam, annak semmilyen spellje nem volt. Az alap, mindenkinek járó kettõ se. Ehhez kellett egy mod, remélem ehhez is lesz ilyen.
Az inventoríban kijelöltem a kardot a jobb kézre, a tõrt a balba (késõbb találtam egy tûzsebzéses egykezes bárdot, akkor a tõrt lecseréltem erre). A Favoritokba csak a kardot tettem be. 1-es gomb: kard, 2-es gomb íj. A 2-es gomb egyszeri megnyomására elõkapta az íjat, másodszorra meg a kardot és a tõrt (bárdot). Az 1-es lenyomására is a két fegyvert. Az a trükk, hogy az R-rel (vagy a támadás gombokkal) kell nyitni, elõhúzza az utoljára használt fegyvert, utána lehet váltogatni.
Ha valami spellt (gyógyítás) is gyorsgombra teszel, azt mindig a balkézre veszi elõ ilyen helyzetben, így késõbb újra be kell tenni a bal kézbe a második fegyvert...
Amikor az esc benyomásával elõhívjuk az infó táblát akkor a középsõ stat adatoknál van 2 meghatározás amit nem értek:
1, " stores invested in " 0 (lehet akkor valami üzletbe/boltba befektetni áríval feltölteni?)
2, " diseases contrasted " 3 ( hö..??? most akkor megharaptak vagy mi?? egyelõre nem sok kedvem van vérfarkas/vámpír lenni! )
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Tudtok valami jó kis ruhát,páncélt ami jól néz ki egy nõi karakteren? Ami jó dögössé teszi? Eddig nem nagyon volt normális ruha ami jól is nézett ki rajta.
Mondjuk pl a Master petek elég nagy csalódások voltak. Egyrészt nagyon sok manába kerülnek, 300-350, bár el nem tünnek azok már, viszont nem halhatatlanok, és egy nagyobb csata közepén lehet nem a legjobb, ha 6-700 manát el kell nyomnod 2 petre, pláne nekem még 1-et idézni is necces lenne. Arrol nem is beszélve hogy 3-4 sec megidézni a Master petet 😊
Ez a 2 Dremora lord legnehezebb fokozaton is simán legyalulja pl az óriásokat vagy mamutokat és csak 100 mana idézni 1-et és nem is tart 3-4 secig a cast, a Master summonoknak meg esélyük se volt 1 óriás ellen. És még csak jól se néznek ki, pont olyanok, mint a többi atronach.
De pl a Master destro spellek se vmi fényesek, azokat is 3-4 sec mire elcastolja, és kb semmivel nem jobb dmg, mint amit 75-os skillnel kap az ember.
Ezeken kicsit többet dolgozhattak volna.
Btw tényleg nagyon jól néznek ki 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Parasite Eve 2, best game EVER!
How much can you take,before you snap?
Ahogy leírtam, megoldottam. Rájöttem... <#email>#email><#falbav>#falbav>
-Asztal, 3 féle út, hülye bot, arénázó elementálok. Többi a SPOILER MÖGÖTT: