The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

75-ös Conjurational kapod, simán a Conjuration trainer árulja a mágusoknál a könyvet. És 100-as skill + perk kell ahhoz hogy 2 lehessen.
koschwarz
király vagy! ezt a hozzáállást szeretem. <#law>

néha egy-egy szó is ellõhet meglepetést.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hozzáteszem pár perces mûvelet volt talán szerencsés voltam:-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Ja, értem. Mondjuk én spellekkel nem foglalkozok ezzel a karimmal, kifejezett "buta" aprítógép! <#violent> <#vigyor>
Most én is röhögtem magamon mivel én se tudtam ezt a kulcsos dolgot és már 2× is random forgattam de kinyíltak😄D

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

A Végtelen staminát ugy értsd hogy spellbõl töltöm vissza sprint közbe soha a büdös életbe nem fogy el 😊
CSata közbe is egész hasznos gyorsabb nekem pl mint potikkal rohangálni 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Izé...

Az elsõ ilyen feladatot rögtön a játék elején megkapod. Ott a tolvaj naplóját is megszerzed, ahol olvasható, hogy a karom egy kulcs. Ha már kulcs és egy kombinációs zárral találkozol, akkor - szerintem - magától értetõdõ, hogy jobban is megnézed...

Csak, hogy röhögjetek egyet: vannak ezek a sárkánykarmok, amik kulcsként szolgálnak egyes ajtókhoz néhány dungeon-ban, van belõlük sok különbözõ színû. Az ajtót, amit nyitnak lényegében egy 3-as kombinációs zár õrzi, ami rossz kombinációnál valami csapdát aktivál.
Én már vagy 4-5 ilyen ajtót kinyitottam a szisztematikusan a 27 lehetõséget sorra probálós módszerrel, mikor valaki írta, hogy meg kéne nézni a karmok hátulját is 😄DD

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

SzirmosSzisza
Nekem is van rohadt sok (meg pár enchantolt kesztyû is) csak nem akarom elkezdeni a sok lvl up miatt :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Meg fogsz lepõdni, de kovácsolással! <#bee1> <#vigyor>
Amúgy tényleg, agyba-fõbe költöttem a pénzemet az iron ignotokra (vagy ingot vagy miafasz), bõrbõl meg mindig van elég a rengeteg leölt róka meg farkasprém miatt, és kovácsolgattam ezerrel. <#wink>
Most már 50 feletti sebzése van mindkét kardnak, ami a kezemben van! <#eljen> <#eplus2>
gabo91
kovácsolást hogyan toltad fel 70-es szintre?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Tegnap 21-es szintû lettem, 70-es a smithing, 62-es a one-handed. És light armorban nyomulok, az viszont még csak 39-es... pedig állandóan stamina hiányban küszködök, ezt valahogy fejlesztenem kéne, de nem tudom hogyan. Mármint nem tudom, hogy lehetne gyorsan fejleszteni... próbáltam, hogy hagyom, hogy üssenek, de az nagyon uncsi, nagyon lassan fejlõdik tõle. <#shakehead> Trénelni lehet valakitõl light armort? <#fejvakaras>
Oksa, köszi.
Csak tuningokkal (tárgyakból, varázslatból, italokból adódó bónuszokkal). Ha eléri a 100-as értéket egy skill, akkor nem fejleszthetõ tovább.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nem vagyok biztos benne, hogy ennek van ertelme. Harc kozben tul keves, ha meg nyugi van, akkor folosleges. Azert szokott nalam lenni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Egyébként 100 fölé is mehet egy skill értéke?
és ezeket hogy szerezted? Hol találtad a varázslatot hozzá?

every damn day

Értem, köszi! <#smile>
A lof..nak nem olvasol, rinyalas helyet? <#ticking>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Vegetable soup: 720 másodpercig, másodpercenként 1 stamina és health...

Smelter-ben kell ami úgy néz ki mint egy nagy búbos kemence. Nem mindenhol található (Whiterun-ban például van egy a kovácsnál, meg még pár helyütt bányák környékén és egyes településeken elõfordul. Legyen mellette szened is (charcoal).

Nem kunszt, csak készíts egy jó erõs stamina regeneration lötyit és itasd meg a karaktereddel. De tárgyak is elõfordulnak hasonló képességgel, meg kajából is nyerhetõ hosszan tartó stamina regeneration és talán valamelyik istenség is mintha az áldásával ilyesmit biztosítana. Mivel a stamina regeneráció alapból is igen gyors így nem kell rajta sokat emelni ahhoz, hogy a sprinteléstõl például egyáltalán ne fogyjon.

forgeba se lehet pedig mar 70 es a smithingerm.... hogy lehet ingot ot csinalni ? pl steel vagy iron stb oreaol
Hunor 1:
Kellõen magas speech mellett van egy perk ami lehetõvé teszi, hogy 500 pénzzel beszállj a boltokba (egyenként kell megejteni mindegyiknél). Ekkor nõ a boltosnál lévõ pénzmennyiség és az árui is némileg javulnak.

A második meg az eddig elkapott betegségek számát mutatja. Hogy éppen aktuálisan mérgezett vagy beteg vagy azt a magic menüben tudod megnézni alul az utolsó opciónál ahol minden rajtad lévõ hatást mutat.

berlinboy6329:
A nigthingale bow eleve mágikus, szóval enchant már nem tehetõ rá- Ez többek között ugyanakkor egy olyan íj, aminek ereje (illetve a benne lévõ hatásé) attól függ, hogy mikor megkapod mekkora szintû a karaktered. 25-ös vagy 30-as szint felett éri el a maximális erejét.

Igen...
Megjegyzem, annyira nem zavar (illetve akkor zavart, amikor le kellett pofozni a kocsmában pusztakézzel a bárdot és nem tudtam "letenni" a két spellt, így csak ácsorogtam, majd visszatöltöttem...), mert már az Obliviont is úgy játszottam, hogy ha nem mágus karaktert indítottam, annak semmilyen spellje nem volt. Az alap, mindenkinek járó kettõ se. Ehhez kellett egy mod, remélem ehhez is lesz ilyen.

Végtelen stamina??? Azt hogy csináltad?
shaba23
Hát ez az...jó is az, amikor necces helyzetben ököllel kezdi ütni az ember a mobot, mert elõtte varázsolt😊
Nekem ez mûködött:
Az inventoríban kijelöltem a kardot a jobb kézre, a tõrt a balba (késõbb találtam egy tûzsebzéses egykezes bárdot, akkor a tõrt lecseréltem erre). A Favoritokba csak a kardot tettem be. 1-es gomb: kard, 2-es gomb íj. A 2-es gomb egyszeri megnyomására elõkapta az íjat, másodszorra meg a kardot és a tõrt (bárdot). Az 1-es lenyomására is a két fegyvert. Az a trükk, hogy az R-rel (vagy a támadás gombokkal) kell nyitni, elõhúzza az utoljára használt fegyvert, utána lehet váltogatni.

Ha valami spellt (gyógyítás) is gyorsgombra teszel, azt mindig a balkézre veszi elõ ilyen helyzetben, így késõbb újra be kell tenni a bal kézbe a második fegyvert...

Na ni, te meg elsz, Tamas?! <#wave>

Koho kell hozza. Ugy remlik, nem minden kovacs muhelyben van, de Whiterunban a kapu mellett levoben tuti.

HI.
Amikor az esc benyomásával elõhívjuk az infó táblát akkor a középsõ stat adatoknál van 2 meghatározás amit nem értek:

1, " stores invested in " 0 (lehet akkor valami üzletbe/boltba befektetni áríval feltölteni?)

2, " diseases contrasted " 3 ( hö..??? most akkor megharaptak vagy mi?? egyelõre nem sok kedvem van vérfarkas/vámpír lenni! )
Az elsõ faluban a kereskedõtõl...

Fehercsoki
Hát ez sajnos elfeküdt, akkor ennyi volt a segítõ? Nem tudok semmit tenni hogy megmaradjon? Sokszor volt olyan, hogy csak legugolt de most úgy tûnik vége, és egyébként a kutyámat sem találom.

hogy tudok csinálni pl steel vagy corrundum ingotot ? milyen szakma vagy hogy ?
Fabio Capello

<#idiota>

gabo91
Egyszer ha leesik magasról, kap egy nagy ütést stb. túléli, ill. ha csak legugol akkor nincs gond. Ha elfekszik és eltudod venni cuccait, akkor R.I.P.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Fehercsoki
Akkor mi történik ha meghal a segítõm? Mehetek tovább, úgyis újraéled?

😊

Sziasztok!

Tudtok valami jó kis ruhát,páncélt ami jól néz ki egy nõi karakteren? Ami jó dögössé teszi? Eddig nem nagyon volt normális ruha ami jól is nézett ki rajta.
2 percig vannak, de olcsó idézni öket, szóval teljesen jók. 😊
Mondjuk pl a Master petek elég nagy csalódások voltak. Egyrészt nagyon sok manába kerülnek, 300-350, bár el nem tünnek azok már, viszont nem halhatatlanok, és egy nagyobb csata közepén lehet nem a legjobb, ha 6-700 manát el kell nyomnod 2 petre, pláne nekem még 1-et idézni is necces lenne. Arrol nem is beszélve hogy 3-4 sec megidézni a Master petet 😊

Ez a 2 Dremora lord legnehezebb fokozaton is simán legyalulja pl az óriásokat vagy mamutokat és csak 100 mana idézni 1-et és nem is tart 3-4 secig a cast, a Master summonoknak meg esélyük se volt 1 óriás ellen. És még csak jól se néznek ki, pont olyanok, mint a többi atronach.

De pl a Master destro spellek se vmi fényesek, azokat is 3-4 sec mire elcastolja, és kb semmivel nem jobb dmg, mint amit 75-os skillnel kap az ember.

Ezeken kicsit többet dolgozhattak volna.
Mennyi ideig vannak veled? Conjuration gondolom eléggé magas szinten lehet.
Btw tényleg nagyon jól néznek ki 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Fpocok
Lvl26on találtam meg a két másik healing spellt. Eddig csak healing-em volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

pfff apam, ez aztan jol nez ki 😊

Fpocok
Én azért vigyázok erre, mert is annál rosszabb, amikor valami fontosat elspoilereznek az embernek...

Testõreimmel 😊

Meg egy kis video arról milyen dmg-et tolnak. 😊
skymannn
Srácok, már nem szükséges a spoiler 😄

találtam az egyik útszéli viskóban egy treasure map-et, szám szerint a hetediket. ahogy néztem összesen 10 darab van, de merre található a többi és milyen kincset õriz?

How much can you take,before you snap?

Fpocok
lol.
Ahogy leírtam, megoldottam. Rájöttem... <#email><#falbav>

Fpocok
Valaki segítsen, mert elakadtam.
-Asztal, 3 féle út, hülye bot, arénázó elementálok. Többi a SPOILER MÖGÖTT:
Benne vagyok az álomban. Ugye három felé kell menni, kettõt megcsináltam, de amikor csatáznak az elementálok, azt nem tudom. Gondoltam counterelni kell az elementált, próbáltam mindent, de nem vágom. Segítsetek! Másik kettõ út kész.

Fpocok
Ja. Akkor jól láttam 😄
konzolparanccsal odateremtett egy íjat?!?!