30713
TES
-
#11526 A black soul gembe elraktam két bandita lelkét. Azt írja ki, hogy grand lélek. Viszont a sima grand soul gemben is grand lélek van. Nem értem.
Mitől erősebb akkor a black soul gem? -
#11525 -
Ragnar360 #11524 "Sad Keanu, Chuck Testa es egyeb hasonszoru tarsaik"
ezekrül nem hallottam, Chuck Norrisok jok voltak:) emlékszem AQ20ba valaki a raidböl idö elött beszélt vele, aztán megindult a fight :) utanna a leader allitolag kinyomozta a GM-től, h kivolt, nem egy highend klan volt, de azert jo volt fejlödesnek, Cruentusba voltam asszem utanna, bar nemsokat - Hunter voltam, imadtam, de akkor épp válság volt a jatekban es nem kellett sehovba a hunter, ahova mentem volna ott meg megvolt, raidre max 1-2 ha kellett, több minek, az meg megvolt lazán, casual guildbe nem mentem, a magány megölt :) igy abbahagytam, de minden pillanatát élveztem, s tudom mennyi josag kimaradt igyis, mert BC elött mar senkise raidelt a 40fös instakba, utánna meg már pláne nem - de sok feljegyzés megmaradt, abbol is sok elmenyt kaptam, BC is jo volt, pont jöttek volna a komolyabb raidek, BT meg ezek - dehát nemvolt mit tenni, kileptem, az emlékek örökre megmaradnak ;) -
Dobronski #11523 Vagy GW2 :O -
Ragnar360 #11522 hat ez a dirges sztem szar :) -
Ragnar360 #11521 hmm jo neked:) még mindig sokat jatszassz vele, vagy csak mikor ugyesik...milyen jo is volt régen, soha nem feledem - remelem majd a köv. MMO is olyan jo lesz legalabb mint a WoW. Nekem itt van mar a konzol, sajna mar nem altom értelmét ujra elkezdeni wowozni, gépem is regi mar, meg túl sok minden kimaradt, elmult 2 évben többször is húzott vissz a vágy, de annyi...majd a köv blizz mmo :) -
#11520 Megkaptam oket, koszonom szepen. -
#11519 De, mai napig is jatszok. Senki sem tudja hogy indult a Drige mania dirge szpem
A mostani "nyil a terdben" is egyik naprol a masikra kapott szarnyra. Lecseng majd mint a Chuck Norris, vegy Sad Keanu, Chuck Testa es egyeb hasonszoru tarsaik. Mindenesetre, most meg vicces :) -
#11518 Az új patch óta vertikálisan nagyon lassan mozog a kamera,horizontálisan viszont ugyanolyan mint volt,mit lehet ezzel kezdeni? -
Ragnar360 #11517 still
-
Dobronski #11516 I used to be telling arrow in the knee jokes, then i took an arrow in the knee. -
#11515 Pontosabban a X-es helyén nincsen semmi. -
#11514 Elküldtem, a III-as térkép által jelölt helyen nálam nincsen semmi... -
Ragnar360 #11513 az mi is volt a wowban :) ha jol tudom te sokaig nyomtad, WoW topikban is evekig voltal, mar nem jatszod ? -
Ragnar360 #11512 miért szerepelt volna a le batman, csak azt ne mond h xar lett, mert en aki nem jatszotta tudom h eleg komoly lehet:) lol -
#11511 Map revealer nincs?Ami a játékban egmutatja,h mi hol van csak el kell oda gyalogolni. -
Ragnar360 #11510 lol :DDDD na akkor mindjart szét is nézek... kurvanagy poén szvsz :d -
#11509 Egyébként itt az összes térkép és kincs lelőhelye:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.gamersheroes.com/elder-scrolls-v-syrim-treasure-map-guide -
#11508 azz:) -
#11507 Ő nyitja ki az utolsó ajtót a túloldalról és egyből rádtámadt? Elvileg automatikusan előjön egy párbeszédablak. -
#11506 Valami gépet kell aktiválnom Mzulft Aedrome barlangban.
Valami nagyon nem kóser mert ebbe a helységbe érve rámtámadt egy varázsló aki halhatatlan. Nemtudtam mit tenni ellene felnéztem youtubra.Ott érdekes modon nem harcolnak hanem segít beizzítani a gépet.
Akkor rám miért támadt ? -
#11505 Valójában elég értelmetlen, hiszen egy csoportos támadás közepén nem tudod elcastolni. Én Invis-el szoktam bemenni az ellenséges táborba és középen ellőni, mókás. De a sima Frenzy dual castolva (én vámpír is vagyok, +25%) ugyanúgy mindenre hat (legalábbis eddig, lvl 40), területre. Ugyanúgy megölik egymást, negyed manából, távolról lőve. Call to Arms és pacify dettó.
De nekem spec a többi master spell sem jön be. Destro szintén elcastolhatatlan, talán ez is láthatatlanul. Conjuration Thrall-ok meg eszelős manába kerülnek, teljes bart leszívja, aztán az első keményebb mob lecsapja. Bár, ha lenne egy makróm, amivel váltogatni tudom az Illusion/Destro/Conjuration geart, az sokat segítene.. -
#11504 Leifnerr? beragadt küldetés. Kb a játék eleje óta ott van, kiderítettem, hogy hol van a családja és úgy sem adja be a párbeszédopciót. Legfeljebb a gyerekkel tudsz kergetőzni:) -
#11503 Elkuldened a kincsesterkep screenshotjat az info(kukac)elderscrolls.hu cimre? Epp azokat gyujtjuk ossze, es mivel elegge random talalhatoak, nehez mindegyikrol screent csinalni. Persze, csak ha nem gond. -
#11502 A perkjeim száma = level vagy level-1? -
#11501 Szereztem egy kincses térképet, kincs helyét meghatároztam, (tökéletesen), csak a kincses láda nincs ott a víz alatt. Megoldási ötlet?
Találtam egy hullát egy barlangban, és kiadott egy küldetést, hogy tájékoztassam a családját, a családja meg van, de nem jön elő az opció...
Ötletek? (betöltés nem működött) -
jocika #11500 Az mitől lehet, hogy Markath-ban nem ajánlják fel újra, hogy vegyek házat? Elsőre nem volt annyi pénzem és mondtam, hogy nem. A küldetések között ott is szerepel, hogy vegyek házat. De most hiába megyek, csak nudli... -
himpike #11499 Steamon nem fogják árulni..? -
#11498 Nude Females mod-ot próbállta valaki?
Szerintem vicces -
Pares #11497 Baaaah. -
#11496 Csak annyi hogy utána Esbern mindig kijelöli a térképeden egy sárkánynak a helyét amit meg kell ölnöd. Max. 3 embert lehet beállítani Blade-nek ha jól emlékszem. -
Pares #11495 Azután, hogy kinyírtam Paarthurnaxot, adnak a Blade-ek valami küldetést? Vagy csak a követőket lehet Blade-ekké tenni, és ennyi? -
#11494 Eladni maximum. Megjavitani nem lehet, es lelkek tarolasara sem alkalmas. -
#11493 fragment soul gemekkel lehet kezdeni vmit? -
heady #11492 "lehet én vagyok a Dragonborn", de kaptam egy nyilat a térdembe -
#11491 Ez is szokott még lenni: "a tesóm odakint sárkányokkal harcol, és mit jut nekem? - őrszolgálat" :D -
simon7108 #11490 én már hallottam olyant is őrtől,hogy azt mondta "lehet én vagyok a Dragonborn":D
mármint ezt magáról mondta. -
Pares #11489 Most néztem a master Mayhem spellről egy videót... KELL !!! :D -
#11488 Itt is felismernek, hogy te vagy a dragonborn. -
#11487 Itt is felismernek neha, de ugyanugy a rangletra "aljan" kezd az ember ha uj csoporthoz csatlakozik, mint egy zoldfulu kalandor. Csak attol nem lesz azonnal vezeto, mert megmentette a vilagot.