The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hittem volna hogy valahe ezt mondom, de ez a játék túl jó😊 Megõrülök annyi a lehetõség.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Jah az jó dolog, én is szoktam használni és én harcos vagyok 😄

Gubberx
Ez fura mert nekem pl még a farkas hullák is megtalálhatók a pusztában napokkal késõbb is.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

benőmenő
Mágusoknak tudom ajánlani, hogy mindig hordjanak magukk bányász csákányt, mive van egy transmute nevû spell, amivel a vasércbõl ezüstöt, utána meg az ezüstbõl aranyat lehet készíteni, és eladni aránylag jópénzért az aranyat + fejlõdik tõle azt alteration.
lv27 vagyok óriásokat solozom :p

Ja tényleg 1 tipp ha 1 dungeon kivégeztek, érdemes a cuccokat felszedni a banditáktól, és a dungeonba egybõl berakni valami ládába.Mert én jártam úgy hogy kb 1 óra alatt ugye kivégeztem egészet, utána mentem összeszedni és rengeteg holtest eltünt a cuccal együtt.Még jó hogy elötte csináltam 1 + mentést és inkább elkezdtem elölrõl..

Falmerek, ha viszed a fõszálat léptem nyomon jönnek.
Amúgy pöpec az íjad! <#worship>
Ilyenek nagyon sok dungeonban vannak, valami hegyi elfek vagy mik. <#smile>
Xbox 360 tolom nem tudok képet, sajnos még nem jöttem rá hogy lehet ha lehet egyátalán😊

HÍJNYE BAZZ ez milyen fajzat??????

eszméletlen miket lehet felfedezni...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy dwarven(?) erõd alagsorából jutottam le, még nem tudom hová....

<#eljen> <#taps> Képet!!! <#nyes>
Gubberx
képet róla pls 😄😄😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Király végre lv 100 a kovácsolás, csináltam is 1 dragon legendary setet <#taps>

Dehogynem! Keresel valahol egy maganyos utazot a pusztaban. Azt nem tudom, allatok vere alkalmas-e.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

woy
be kell szaladni vízbe oda nem követ , lvl 1-en így öltem meg egyet 😄

Ha felbérelek egy zsoldost az meddig marad velem? Eddig sajnáltam az 500 aranyt, nem próbáltam ki. Ha van mellette már egy társam akkor is jön harmadiknak?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Még arra sincs lehetõségem,hogy vért szívjak.Nem tudok senki közelébe férkõzni.
Deer
1024x768 - 17" CRT monitor

Ha vert szivsz, akkor rendezodik a kulalakod, ugy remlik. Akkor is radtamadnak?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Szivesen megtenném,de a legsúlyosabb vámpírkórban szenvedek és amint bármilyen településnél látótávolságon belül érkezek(hiába vagyok láthatatlan)az egész falu rámtámad.
SzirmosSzisza
Kérdezõsködj a kocsmákban pletykák után és lesz majd róla szó.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hello!Arra volnék kiváncsi,hogyha csatlakozni szeretnék a sötét testvériséghez,õk automatikusan felkeresnek e ha elég hírhedt leszek,mint az oblivionban,vagy nekem kell utánajárnom.
Jakuza001
Nalam is neha csinalja, de nagyon ritkan, talan egy nap ha egyszer elofordul (real time). Azt eszrevettem, hogy akkor tortenik ez meg, amikor futok, tehat tobb gomb van lenyomva a billentyuzeten egyszerre es valami beszedhang, kialtas stb tortenik.

JethroHUN
Dragonborn testvíreim! <#bohoc>
Asszem rossz karit fejlesztettem... ilyen h battlemage az nincs. Legalábbis Destruction-nel semmiképpen. Az a baj h hatalmas a manna igénye és ahhoz képes nem hatékony. Aki battlemages-ezni akar akkor Alteration vagy ami még jobb Illusion. Ez op, calm és fury spellek. Eszméletlen jók. Calm: 30secig menekül elõled egy ellenfél addig meg csapdoshatod karddal. Fury: egymásnak uszítja az ellenfeleket, kipróbáltam a novice-t és sokkal jobban boldogultam mint destructionnal.
Destructionban is ki kell húzni a 3 elemet, pedig a tûz csak azok ellen jó amik érzékenyek rá, vampire, frost troll stb. Többire ott az Ice spike, közelharcosok ellen jó. Mágusok ellen meg shock.
Ellenben az Illusiont kihúzva minden ellen jó (kivéve sárkány, de azt meg megoldja az ember)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ugy kezdtem, hogy feltoltam minden beallitast maxra, gondolva, hogy az i5 2500k+GTX560Ti megeszi reggelire, de nem. Eleg darabosan ment, aztan par perc utan kilepett. Hogy melyik beallitas ludas a kilepesert, azt nem tudom, de a gyari ultra beallitasokkal azota sem fordult elo.

Sir Quno Jedi
Van ugyanilyen frost csizma, csak ez 40%-os, az meg 30%-os stb. Van egy rajkat rezkó potim, ráiszom, az ad 15-20-30-40% plusz rezkót, akkor pláne laza.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jakuza001
Nekem meg a Dwarf gepek craftolasi lehetosege, hogy azokat lehessen vinni tarsnak magammal. 😄

Amugy en nem vagyok egy nagy Elder Scroll rajongo, sokkal jobban szeretem a nem action kozpontu RPGket, AD&D szaballyal, mint pl a Baldurs Gate vagy a Neverwinter Nights. Nem is jottek be az Elder Scrolls jatekok a Daggerfall ota pont emiatt.
De azt kell mondjam, hogy a Skyrim par apro hibatol eltekintve, nagyon jol sikerult darab. Pozitiv iranyban csalodtam benne.
Csak ket dolog zavar, hogy a szintlepes hozza van kotve a craft rendszerhez es hogy a sarkanyokat olyan egyszeruen lelehet daralni egy warriorral, mintha egy mosomedve lenne. 😄

Milyen felbontásban nyomod ilyen konfiggal?!
SzirmosSzisza
Frost Dragon ellen is ? ;D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Köszönöm, ezt értem! De mi a helyzet az enchanttal? Ha enchantnál ezt használom fel, akkor elkészítek egy cuccot, és megmarad az Azura's Star, és készíthetek vele újabbat? Vagy erre nem lehet felhasználni, csak töltögetni bele a lelkeket, és kiürült mágikus cuccokat feltölteni a segítségével?
Esetleg másnak is történik olyan hogy idõnként kiugrik a Skyrim? Mindenféle hibaüzenet nélkül? esetleg ötlet mi okozza?

Sir Quno Jedi
Én is úgy vagyok, hogy 100 az életerõ, mint elsõ szinten, így bárki bármilyen durvább varit rámlõ és eltalál vele (esetleg mellettem robbanik a közelben), akkor breton ide, avagy oda, úgy meghalok, mint a pinty. Igaz ez harcosokra is, azok is agyonbasznak. Viszont nem érnek el élve ugyebár... Van rajtam tûzvédõ csizmi pl. és amúgy is van rezkóm ugye, agy simán magam elé lövöm akár a dual castos overpovered fireball-t is és ÉN nem halok meg, de õk repülnek szanaszét, mint a gyõzelmi zászló. Naja Lydiára baromira vigyázni kell azért, hogy ne murdeljen meg, pedig már õ is blades és blades fullamorban feszít... 😄

Amúgy sárkányok is, hiába van csak 100 életerõm, elég sokáig kell folyamatosan tûz alatt tartaniuk ahhoz, hgy rendesen sebzõdjek. Ugyekérem.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fantusz
A történetre figyelve, és az elõzményeket ismerve nem olyan bonyolult az Azura Star story.
A "tiszta" lélekkövekbe NPC-k lelkét nem lehet befogni, de necromata oltáraknál egy bizonyos idõben végrahajtott szertartással létrehozott fekete lélekkövek képessé válnak NPC lelkek befogadására. (Oblivion).
Az Azura Star eredetileg egy tiszta, újrafelhasználható lélekkõ volt, de egy sötét mágus a halhatatlanságot keresve bezárta a lelkét az Azura Star-ba, Black Star-rá változtatta a követ.
Tied a döntés, hogy visszaviszed a paphoz, aki megtisztítja, vagy a mágushoz viszed, s akkor fekete lélekkõ marad. Utóbbi a gonosz választás, de úgy minden befogott lélek Grand lesz.

TVelvet
kellenének lábnyomok a hóban 😞
Sir Quno Jedi
Figyu, ha már hozzádszintezte, akkor visszamész 10 szint múlva és beaprítod.

Fehercsoki
Itt is lehetsz vezetõ.

SzirmosSzisza
Ha jól tudom kiürül, miután elhasználod.

Deer
Azért nem semmi, mennyire addiktív ez a játék. Az Oblivion nem volt ilyen számomra. Grafikailag a hó megvalósítása tényleg nem túl szép, de ott eszi meg a fene. Van annak hangulata, amikor este hóesésben a puszta közepén bandukolsz.
A konfigom Intel E5200, Ati 4770, 4Gb RAM. Ultra High beállításokkal fut.
Antialiasingot levettem 4x-re. Fraps szerint átlagban 30FPS, nagy ritkn visszaeshet 20-ra.
Viszont zavar, hogy nem látom a céhbeli rangomat. Elõzõ 2-ben ez tetszett nagyon, meg, hogy akár a vezetõ is lehettél.

De a kérdés továbbra is az, hogy csak az enchantolt fegyverek feltöltésében újrahasznosítható, vagy magánál az enchantolásnál is?
tigeroo
Azuras' Star = gyakorlatilag egy újrahasznosítható Grand Soul Gem
<#nevetes1> Igen, ez a karim tényleg ilyen!
tigeroo
a buffok miatt mindenképp.
holnap tudok megint csak játszani a játékkal sajna, de én amúgy valami absorb potira gyúrok (ha létezik egyáltalán)
olyan szituval találkoztam hogy feladtam... kisérõmmel belebotlottam egy erõdbe. banditák lakják " Fort Dunstad" a sima banditákat legyõzzük, de a vezérüket nem tudjuk! harcos norddal megyek egykezes-blokkolós-íjász képességere gyúrva . megvannak a lassító perkek is stb. de ez a manus hevy platte armorban 2X1 kezes valamivel / bazz még azt sem tudtam megállapítani hogy mivel harcol../iszonyat gyorsan mozog, akorákat üt hogy minden akciója után poti hegyeket kell elhasználnom. tuningolt elf kardal is hiába csépelem meg sem érzi, egyszerüen rommá ver seperc alatt....<#boxer><#boxer>

Nem lehet hogy ez egy küldetés-figura és ha csak belebotlunk akkor nem lehet leverni csak küldiben?
Egy kicsit térjünk már vissza ehhez az Azura's Star dologhoz! Tegnap este is volt róla szó, de nekem még mindig nem világos teljesen...

Hogy most akkor mi a különbség, ha az egyikhez viszem összerakni, vagy a másikhoz? Meg ez akkor az enchantolt cuccok feltöltésében lesz "kimeríthetetlen", vagy inkább úgy fogalmazok, hogy újra felhasználható, vagy magánál az enchantolásnál is... ez utóbbi gondolom nem valószínû, mert az úgy túl imba lenne! <#vigyor>
tigeroo
akkor a te karaktered olyan mint cohen a barbár (terry pratchett írótól):

amikor megkérdezik tõle hogy mi a legjobb a magányos barbáréletben, a sok talált kincs, a megmentett és felajánlkozó szüzek, vagy maga a kaland amikor leöl egy sereg trollt, õ kicsi gondolkodás után kinyögi hogy "puha wc papír" <#idiota>
Hali. Ha van 2 fegyerem és össze akarom hasonlítani õket akkor az inventoiban lent mutatja hogy a kezembe levõhöz képest milyen pl 54+3.
De ebbe beleveszi azencsantot is vagy ez csak az alapfegyosebzése?
Hát én a paralizis poti miatt alchemyzek csak bár eddig nemsokat csináltam elég kevéske receptet találtam ami hasznos , poisonos fegyót még nemis láttam 😄

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Aki ijasszal nyomul, az megtanulta az alchemy skilleket? Jo volna gyartani eros mergeket, de nem tudom megeri-e???