30713
TES
-
#11567 :DDD
-
whisper #11566 Solitud-ba merre van a kovács? -
Ragnar360 #11565 normális, en talalkoztam mar többel is - azt tudom, h a skill szintje számít, meg lehet a te szinted is, de abba nemvok biztos -
Ragnar360 #11564 öreg hiba :) nincs idöd vagy csak unod ???:) -
rogan99 #11563 Szeretnék trainelni Farkas-nál heavy armort de irreálisan magas árat kér érte. Ez normális? 67-ről 68-ra 4000-et kér.
Ha blockomat akarom növelni 75-re az kb fele anyniba kerül csak. -
Pares #11562 Bocs. -
#11561 A patcht javitó patch jövő héten lesz. -
#11560 ez fantasztikus.. és nem jön előreláthatólag valami javító patch ennek orvoslására?:S -
SaGa Jr #11559 Nem is fog semmi történni a házban. Neked kell nyomozni.
A feladat indításához meg este kell a megfelelő helyen lenni (temető). Ott beszélni az őrrel, szemrevételezni a helyszínt, engedélyt kérni a nyomozásra a steward-tól, majd folytatni a feladatot és nyomozni.
Egyébként ha a fő vonalat végigcsináltad, akkor bizonyos feladatokat nem fogsz tudni befejezni (ez egy sajnálatos de ismert hiba, hatványozottan áll a legutóbbi patch áldásos tevékenységének következtében, szóval ha az fenn van akkor még több feladat fog beragadni mint annak hiányában). -
sanyicks #11558 ja közben már rájöttem. Tehát ez IS bugos. most pl a barlangban egy AI szokásos magas intelligenciájával nekiment ész nélkül egy frost trollnak sima vékony ruhában ököllel és rögtön feküdt. Majd mikor kiléptem a barlangból gyönyörűen elrohant, megint élve... -
#11557 Nos Szerintem bug... este sőt nappal is végigjárta a várost a temetőt a Hall of the dead-nevű helyet is.. végig kérdezgettem mindenkit a városban, de semmi. Aztán cheat-el beraktam az inventory-ba a kulcsot, de hiába belépek a házba akkor se történik semmi.... egyéb tipp?
-
#11556 Pedig nem tűntem el, naponta többször is rá szoktam nézni a topikra, legfeljebb csak ritkán írogatok :)
A játékba eddig olyan 28-30 órát öltem, de már több, mint egy hete nem játszottam vele. -
#11555 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután a tetthelyen kikérdezted a szemtanukat utána menj a házhoz mert oda vezetnek a vérnyomok.
De ha ott nem kapsz további utasitást akkor valszeg bug. -
#11554 Optional: Purchase Hjerim and enter the house. na nálam ezt nem engedi..... -
#11553 Blood on the Ice -
#11552 utána olvastam és mindent úgy csináltam ahogy írták... de ez a quest eltűnt nálam.. -
#11551 Jó de az varázsló nem akarja adni a küldetést:S bebugolt volna?:S -
Ragnar360 #11550 sokan eltüntek :/ :( :) -
Ragnar360 #11549 lolll szép baleset, majd egyszer lehet kiprobalom, annyira most nem is értem, meg ugyse tudnam megcsinalni
lvl 81es a tag, nemrossz - a végén 1 ütés a sárkány xd -
#11548 Kell hozzá a " Blood on the Ice " quest. -
#11547 Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Ugy döntöttem ingatlant veszek skyrim-ben. Minden házat sikeresen megvettem, kivéve egyet. Mégpedig Windhelm-ben a Hjerim nevű házat nem engedi. A probléma, hogy hiába megvan hozzá a pénzem, hiába vittem végig a questeket a Stormcloak oldalon, és foglaltuk elSolitude-t, és hiába kaptam meg a questet, hogy szerezzek házat windhelm-ben nem engedi megvenni. oda megyek a faszihoz, és ott van hogy új házat szeretnék venni.. rá is kattintok, és mond egy olyan monológot, hogy jelenleg nem megvehető.... teljesen tanácstalan vagyok.. ha tudtok valamit ez ügyben kérlek segítsetek -
#11546 De eltüntél Kly, gondolom még nem is toltad a játékot egy percet se. -
#11545 Mielött elinditod a játékot nyomd meg a num lockot és akkor a játékban is menni fog. -
sanyicks #11544 Nem tudja valaki ebben a szarban hogy lehet a konzol kapcsoló billentyűt másra állítani? Én még ilyen idiótaságot nem láttam egy játéknál vagy programnál sem.
ugye magyar billentyűzeten angol nyelvvel 0 a konzol, és az ö szokott lenni a 0. Hát itt egy kocka az ö. Numpad numlockal és anélkül sem megy. -
#11543 Pares írta:
Hát nem tudom... végigvittem a főszálat, és sajna egy olyan quest sincs, ami fenn tudná tartani bennem az érdeklődést... Ezúttal úgy játszottam, hogy minimális mellékküldetést csináltam, és csak a főszálra összpontosítottam, de most, hogy kijátszottam, olyan, mintha semmi se történt volna...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Blades-ekben is oltárit csalódtam, azt hittem, hogy ha Paarthurnaxot kinyírom, akkor elkezdődik valami új quest, erre meg... blaaah. Imperial/Stormcloack olyan szinten nem érdekel, hogy most én vagyok a hatalmas hős, mégis senkiszerű közkatona szintről kell indulnom, annak ellenére, hogy mindekettő fél meg volt híva a tudjukhova, ahol láttak is, meg elismerték, hogy én vagyok a dragonborn, erre... blaaah. Az ilyenekre figyelhettek volna, teljesen elment a kedvem a játéktól... -
#11542 Spoiler ? -
SaGa Jr #11540 Hogy simába nem tudsz emberi/egyéb nem szörnyeteg lelket befogni.
A black tehát egy olyan grand soul gem, amibe a szokásos kisszámú grand lélekkel rendelkező szörnyetegen kívül, az emberek/orkok/elfek/gyíklények és macsekok lelke is elfogható és az mindig grand lélek lesz. Magyarán egy jobb, többcélúbb grand soulgem. -
#11539 -
hatosfogat #11538 Nem tudom, h volt-e már: -
Ragnar360 #11537 aham, értem, az a gáz, h pont Dragonbol nem lehet íjjat készíteni, pedig szerintem jó lenne egy sárkánycsontból készíül íjj, simán adná magát! -
r4pt0r #11536 Sőt én már találtam olyan heavy vértet, amivel kb nem is látnak. :D -
#11535 Soul trap a varázslat neve, amivel lelkeket lehet kövekbe zárni.
Fegyverekbe enchantolva és varázslat (conjuration) formában is létezik. -
#11534 Nem engedi, ami azért gáz, mert nem csak páncélok vannak a világon, hanem fegyverek is, s azokból a daedric a legjobb.
Ezzel is az ügyeskedő-kijátszásba hajszolják a játékost, sokan könnyűpáncél viselés mellett is a heavy ágat perkelik kovácsolásnál.
Lemondanak így az alacsonyabb szinű páncélok craftolásának lehetőségéről, de megtanulnak ebony és daedric fegyvereket készíteni, 100-as kovács tudománnyal meg a dargon páncélból lehet heavy és light változatot készíteni.
A nehézpáncélban lopakodás sem kizárható, itt nincsenek olyan büntetések, a páncélzatra, mint volt az Oblivionban. -
#11533 nem. -
Ragnar360 #11532 smithing dragon perk ha meglesz, fog engedni daedricre tenni ? (mivel mellette van, csak a masik oldalrol közeliti meg:d) -
xido #11531 ilyen lélekgyűjtéshez speckó ecnhantolt fegyver kell vagy mi?
elsőnek azt hittem a lélekszopó varázslat az,de az csak...életszívó:) -
Ragnar360 #11530 es mennyi megy abba bele? mert pl ha elmegy az ember es kipucol egy mage erődöt, akkor összegyülhetne egy pár grand :d -
#11529 minden humanoidnak(?) grand lelke van, de az csak Black Soul Gem-be megy bele. -
Ragnar360 #11528 jo kis zene
-
Ragnar360 #11527 ok.