The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
eszméletlen miket lehet felfedezni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Asszem rossz karit fejlesztettem... ilyen h battlemage az nincs. Legalábbis Destruction-nel semmiképpen. Az a baj h hatalmas a manna igénye és ahhoz képes nem hatékony. Aki battlemages-ezni akar akkor Alteration vagy ami még jobb Illusion. Ez op, calm és fury spellek. Eszméletlen jók. Calm: 30secig menekül elõled egy ellenfél addig meg csapdoshatod karddal. Fury: egymásnak uszítja az ellenfeleket, kipróbáltam a novice-t és sokkal jobban boldogultam mint destructionnal.
Destructionban is ki kell húzni a 3 elemet, pedig a tûz csak azok ellen jó amik érzékenyek rá, vampire, frost troll stb. Többire ott az Ice spike, közelharcosok ellen jó. Mágusok ellen meg shock.
Ellenben az Illusiont kihúzva minden ellen jó (kivéve sárkány, de azt meg megoldja az ember)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amugy en nem vagyok egy nagy Elder Scroll rajongo, sokkal jobban szeretem a nem action kozpontu RPGket, AD&D szaballyal, mint pl a Baldurs Gate vagy a Neverwinter Nights. Nem is jottek be az Elder Scrolls jatekok a Daggerfall ota pont emiatt.
De azt kell mondjam, hogy a Skyrim par apro hibatol eltekintve, nagyon jol sikerult darab. Pozitiv iranyban csalodtam benne.
Csak ket dolog zavar, hogy a szintlepes hozza van kotve a craft rendszerhez es hogy a sarkanyokat olyan egyszeruen lelehet daralni egy warriorral, mintha egy mosomedve lenne. 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy sárkányok is, hiába van csak 100 életerõm, elég sokáig kell folyamatosan tûz alatt tartaniuk ahhoz, hgy rendesen sebzõdjek. Ugyekérem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A "tiszta" lélekkövekbe NPC-k lelkét nem lehet befogni, de necromata oltáraknál egy bizonyos idõben végrahajtott szertartással létrehozott fekete lélekkövek képessé válnak NPC lelkek befogadására. (Oblivion).
Az Azura Star eredetileg egy tiszta, újrafelhasználható lélekkõ volt, de egy sötét mágus a halhatatlanságot keresve bezárta a lelkét az Azura Star-ba, Black Star-rá változtatta a követ.
Tied a döntés, hogy visszaviszed a paphoz, aki megtisztítja, vagy a mágushoz viszed, s akkor fekete lélekkõ marad. Utóbbi a gonosz választás, de úgy minden befogott lélek Grand lesz.
A konfigom Intel E5200, Ati 4770, 4Gb RAM. Ultra High beállításokkal fut.
Antialiasingot levettem 4x-re. Fraps szerint átlagban 30FPS, nagy ritkn visszaeshet 20-ra.
Viszont zavar, hogy nem látom a céhbeli rangomat. Elõzõ 2-ben ez tetszett nagyon, meg, hogy akár a vezetõ is lehettél.
holnap tudok megint csak játszani a játékkal sajna, de én amúgy valami absorb potira gyúrok (ha létezik egyáltalán)
Nem lehet hogy ez egy küldetés-figura és ha csak belebotlunk akkor nem lehet leverni csak küldiben?
amikor megkérdezik tõle hogy mi a legjobb a magányos barbáréletben, a sok talált kincs, a megmentett és felajánlkozó szüzek, vagy maga a kaland amikor leöl egy sereg trollt, õ kicsi gondolkodás után kinyögi hogy "puha wc papír" <#idiota>#idiota>
De ebbe beleveszi azencsantot is vagy ez csak az alapfegyosebzése?
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83