The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Igen a Nord, 50% hideg ellenallast kap alapbol.

Sir Quno Jedi
A mágikus is, mert elpöccint, mint egy bolhát. A páncélod kibírja, de te meghalsz benne... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én 16-os szintû vagyok de egy darab sárkánnyal sem találkoztam . 😞
Molnibalage
Hát igen, a jegesmacinak kb. annyi HP-ja volt, mint az elõtte szétgyakorott jegesfüstinek...

Én nagyon is bírnám, ha a sárkány az igazi gyilkos lenne. Ha gyenge vagy, akkor futás, irány a föld alá vagy épületben. Mondjuk kicsit vicces, hogy az induló várost a földdel tette egyenlõvé, de az õrtornyonnyal nem bírt.

A sárkányhoz igazából pusztítható épületmodell kellene. Csak akkor meg elég hiteltelen lenne, hogy egy ütéssel nem öl meg mindenkit. Mert aki lebont egy kõvárat, annak egy nem mágikus páncél max. konvezrdoboz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hozzáfûztem defaultban amúgy. <#vigyor>
Na jó, de az elején, amikor még alig van perked, akkor még nem olyan könnyû egy sárkány. Nyilván lvl 50 körül már tényleg nagyon gyengének találjuk õket.
Molnibalage
A sárknyok számomra rejtélyesek. Az egyik megjelent és elkezde csesztetni az egyik mammutot. Valamiért nem jelent meg az óriás, hogy adjon neki.

Kicsit a Doom-os idõket idézte volna fel, amikor a Mastermind és a Cyberdeamon gyakta egymást. Csak egy szék kellett volna meg popcorn és elsõ sorból nézhettem volna a boxmeccset. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jakuza001
Az utolso mondathoz, azert fuzzuk azt hozza, hogy neked. 😄
Koltoi tulzassal elve, egy mosomedve is nagyobb erokifejtest kovetel, sajnos egy sarkanynal teljesen fuggetlenul attol, hogy blood, ice vagy egyeb sarkanyrol beszelunk.

Sir Quno Jedi
A sárkikat, mint általában a fõküldetésszál szörnyeit hozzád igazítja szintben a program, ez nyilvánvalónak tûnik menet közben. Ésszerû,a z oblibais így volt, mert így nem köteleznek rá, hogy mellékszálakat is csinálj és úgy fejlõdj. Akkor lenne háborgás, ha csak lev81-en lenne esélyed... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tényleg a blood dragon az engem is meg csapdosott lydia is lepihent.Mondjuk akkor még törpe páncélom volt.

Molnibalage
Nem tudom, hogy mennyire egyformák a sárkányok. Az elsõ 12. szinten erõlküdés nélkül szétaprított volna legnehezebb szinten, ha nincs ott n+1 õr és a Jarl sötét elfje. Így is meghalt a fele banda. Ha közel mentem, akkor egy hosszú lehellés garantált halál volt. (Tûzimmunitásom semmi, ahogy semmiféle immunitásom nincs.) Ha meg visszaütött vagy meglóbálta a farkát (megrázza magát?), vagy mittomén mit csinált, csak mindig egy ütésbõl megölt 120-as védelemmel és 180 HP táján. Szóval minden volt, csak harmatos nem 12. szinten.

A másodikkal a vadon kellõs közepén találkoztam összes én és a segítõm. Néha fagyvlehelletel megtámadott, de alig hatott rám. (Nord ellenál a hidegnek..?) Egy szem társamat, Lyidát ütötte töbnyire. Egyébkétn meg elbújtam a fák között. Sima ügy volt leverni.

De mivel már alacsony szinten is viszonylag sokszor lehet találkozni sárkányokkal (és gyakran meglepnek, mikor kijössz valahonnan), ezért szerintem jó ez így, hogy nem csinálták õket brutál erõsre. Meg hát a blood dragon azért nem olyan könnyû, legalábbis nekem a közelharcossal elég nehéz volt.
Tegnap este elmentem vadászni óriásra 1 küldihez kellett.Már majdnem neki ugrottam,erre rám ugrott 1 sárkány+1 kardfogú tigris 😄 vicc az hogy nem is vettem észre a tigrist csak feltûnt mikor a sárkány felborult hogy valami karcolgat xd

TVelvet
Nos igen, a sárkányok kicsit gyengék lettek. 😞 Reméljük kapnak egy kis buffot majd. Nekem is brutál gearem van. De 5 db draugh deathlord kicsinál. 😄
Hát nekem úgy rémlik így hirtelen, hogy csak az elsõ kis faluba meg mellette a városba van vagy 6 hely ahol eladhatod a cuccokat + a házamba is eltudom.Kovácsoknál érdemes a fegyvereket, meg van ahol mindent megvesznek és másnap megint van pénze.Én úgy szoktam hogy pl veszek grand követ és máris van pénze a boltosnak😊

Kmarha
munka mellett játszani kész gyötrelem.. tegnapi játék hangulat.. éjfélkor, hóesésben, farkasokkal és vámpírokkal körbe véve megjelent a sarki fény.. valami csodálatos hangulatot hozott a tájra.

Jövõ hétre ki kéne vennem pár nap szabit 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Én is úgy szoktam hogy na megyek letolok 1 küldetést,menet közbe szedek növényeket.Meg persze belefutok sárkányba stb eltelik 2 óra és utána jut eszembe hogy ja tényleg a küldi😄

Jakuza001
Pedig amit feltett kerdest az jogos, szerintem a kereskedok penzosszegeit tulalacsonyra allitottak a keszitok.
Soknak meg 1000 aranya sincsen, mikozben van mar olyan targyam, ami jocskan 5000 arany feletti erteku.
Eladok ket lootolt valami jobb gyurut vagy koronat es mar nem is tudok mast eladni nekik.

81, all *skills* to 100.😊

Hát nagyon sok kereskedõ van ahol eladhatod a cuccot, + még a feleségem is veszi xd

Jakuza001
Kell pikkely a kovacsolashoz is, nem csak a tulajdonsaguk novelesehez.

Es kinek adod el a cuccokat? Nem sok penzuk van a kereskedoknek, legalabbis amerre en jartam eddig... Az a baj, hogy meg csak 3 varost fedeztem fel 36 ora jatekido utan, mindig elcsabulok a barangolasban....

Jah, én is így tolom heavy egykezes kard + pajzs.Amúgy olvastam angol fórumon hogy lv50 után is kapsz perkeket.

Jakuza001
Heavy, igen.
Egykezes karddal es shielddel kombinalva hasznalom.
Nem igazan vannak ellenfelek igy, foleg mivel enchanteltem egy kardot is magamnak, ami eletet sziv el az ellenfelektol.

Kisse tul eros kombo lett ez. Ezert panaszkodtam arra, hogy a sarkanyok se ellenfelek, mar 25os szinten se voltak azok.
Jobban megszenvedtem a mammuth es giant komboval, mint magukkal a sarkanyokkal. Bar mar azok se okoznak gondot, foleg a timesslowing shouttal.

Sárkány csont a crafthoz kell,pikkely meg felhúzni legendaryra.

<#ijedt> <#vigyor2> <#nevetes1> <#nyes> <#worship> <#eljen> <#guluszem1>
Molnibalage
Ehhez kell a sárnyákpikkely? A sárkánycsont mire jó?

http://www.youtube.com/watch?v=pgkQIc7O-Wg 😄

Nááááájsz!!!! <#worship> Ez amúgy a heavy verzió?
Egoraptor
Viszont azt olvastam hogy perkeket csak lv 50-ig kapsz.

Molnibalage
Címe?

Jakuza001
Lydianak meg adjal a kezebe meg egy Sanguine Rose-t es akkor meg egy Dremorat is megidez. Akkor mar egy egesz kompaniaval is harcolhatsz egyszerre. Igy irtottam ki Markarth varos egesz orseget is. 😄

Egoraptor
Gubberx
uhhhh vadállat 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

lv81 elvileg a max szint.

JethroHUN
Ha én ezt észreveszem h a kiskés craftal is ugyan annyit nõ a skill mint ha bõr páncélt csinálok -.-" de mondjuk jobban megéri azt eladni

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ez a játék nem semmi. Órák óta sétálgatunk Lydiával a mezõkön kézenfogva és virágot szedegetünk a lötyikhez. Idõnként arrébb futunk, ha jön valami nálunk nagyobb.
Tiszta relax...

Apropó; mi itt a szint korlát?
Jakuza001
Tessek egyszerre ketto is, mivel Lydianak is csinaltam egyet. 😄
Szoval azert vicces, hogy vas tor kovacsolasaval szinteket lep a karakter.

Köszi. A harcos amazon (talán Lydia a neve) már mellettem van és mellé vennék fel egy tank zsoldost.
Valahol belebotlottam egy könyvbe ami az elõzõ rész, az Oblivion történetét meséli el.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Most alkímiát húzom, meg enchanting meg közbe ugye mindenfélét😄

Végén nekem kb, 13-15 craft volt 1 up 😊

Elvileg 30 nap után mindenhol respawnolnak, csak ne meny be mert a számláló újra indul.Elmented az állást és belesel😊

Molnibalage
A kovácsolás az alkímiával összevetve rohadt gyorsan fejlõdik. 5-6 tõr kovácsolásával 2-õt tutira teker fel. Alkímiánál vagy ~15 poti kell amennyire látom. Én kovácsolással tápoltam a karaktert, ahogy más is írta. Bõr van rogyásig, az legszutyokabb ignot olcsó.

Valahol azért vicces, hogy egy tõr kovácsolásától is annyit fejlõdsz, mint egy nehéz vérttõl. Itt minért nincs érték függõ fejlõdés, mint a speechnél...?

JethroHUN
Nálam is ott maradnak, még a játék elején lenyilazot szarvas is ugyan ott van <#idiota>20 óra után. Amúgy van egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Svindler's Den nevû dungeon ami nem lesz cleard miután végig aprítottam.
Van olyan dungeon ahol újra spawnolnak az ellenfelek?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én azóta mindenhol begyûjtöm menet közbe és ládákba bepakolok mindent tegnap pl weight 2219/360 volt😄

Fantusz
Kisérõ addig marad melletted, amíg el nem küldüd, vagy meg nem hal.
Erõs karakterek, de azért nem halhatatlanok.
Egy settenkedõnek mondjuk nem feltétlenül lesz zökkenõmentes a sunyizás, ha valaki nehézpáncélban csörtet az oldalán.

Vannak ingyenesen csatlakozó NPC-k, az elsõ faluban pl. egy bárd és egy íjász között választhatsz, vagy a fõküldetésben sem kell sokat elõre haladni, s jelentkkezik egy harcos amazon kisérõnek (ha már van társad nem vehetsz fel másikat, csak ha elküldöd az aktuális segítõdet)

Farkas az nekem se tûnik el,meg volt hogy 1 bányába még az elején ott se tüntek el.De pl mikor farkassal mentem 1 dungeont kipucolni (silver Hand) na ott eltûntek.

Én úgy jártam hogy kipucoltam egy banita erõdöt, rakás cuccot nem birtam elhozni és mire visszamentem már imperial katonák átvették az erõdöt és elzavartak.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

benőmenő
Az hogy? Nekem volt olyan. hogy napok után kijöttem egy városból, és a bemenetel elõtt legyûrt farkasok ott feküdtek még mindig az út közepén. ugyan ez a banditákkal is.