The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én nagyon is bírnám, ha a sárkány az igazi gyilkos lenne. Ha gyenge vagy, akkor futás, irány a föld alá vagy épületben. Mondjuk kicsit vicces, hogy az induló várost a földdel tette egyenlõvé, de az õrtornyonnyal nem bírt.
A sárkányhoz igazából pusztítható épületmodell kellene. Csak akkor meg elég hiteltelen lenne, hogy egy ütéssel nem öl meg mindenkit. Mert aki lebont egy kõvárat, annak egy nem mágikus páncél max. konvezrdoboz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kicsit a Doom-os idõket idézte volna fel, amikor a Mastermind és a Cyberdeamon gyakta egymást. Csak egy szék kellett volna meg popcorn és elsõ sorból nézhettem volna a boxmeccset. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Koltoi tulzassal elve, egy mosomedve is nagyobb erokifejtest kovetel, sajnos egy sarkanynal teljesen fuggetlenul attol, hogy blood, ice vagy egyeb sarkanyrol beszelunk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A másodikkal a vadon kellõs közepén találkoztam összes én és a segítõm. Néha fagyvlehelletel megtámadott, de alig hatott rám. (Nord ellenál a hidegnek..?) Egy szem társamat, Lyidát ütötte töbnyire. Egyébkétn meg elbújtam a fák között. Sima ügy volt leverni.
Jövõ hétre ki kéne vennem pár nap szabit 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Soknak meg 1000 aranya sincsen, mikozben van mar olyan targyam, ami jocskan 5000 arany feletti erteku.
Eladok ket lootolt valami jobb gyurut vagy koronat es mar nem is tudok mast eladni nekik.
Egykezes karddal es shielddel kombinalva hasznalom.
Nem igazan vannak ellenfelek igy, foleg mivel enchanteltem egy kardot is magamnak, ami eletet sziv el az ellenfelektol.
Kisse tul eros kombo lett ez. Ezert panaszkodtam arra, hogy a sarkanyok se ellenfelek, mar 25os szinten se voltak azok.
Jobban megszenvedtem a mammuth es giant komboval, mint magukkal a sarkanyokkal. Bar mar azok se okoznak gondot, foleg a timesslowing shouttal.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tiszta relax...
Apropó; mi itt a szint korlát?
Szoval azert vicces, hogy vas tor kovacsolasaval szinteket lep a karakter.

Valahol belebotlottam egy könyvbe ami az elõzõ rész, az Oblivion történetét meséli el.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Valahol azért vicces, hogy egy tõr kovácsolásától is annyit fejlõdsz, mint egy nehéz vérttõl. Itt minért nincs érték függõ fejlõdés, mint a speechnél...?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Erõs karakterek, de azért nem halhatatlanok.
Egy settenkedõnek mondjuk nem feltétlenül lesz zökkenõmentes a sunyizás, ha valaki nehézpáncélban csörtet az oldalán.
Vannak ingyenesen csatlakozó NPC-k, az elsõ faluban pl. egy bárd és egy íjász között választhatsz, vagy a fõküldetésben sem kell sokat elõre haladni, s jelentkkezik egy harcos amazon kisérõnek (ha már van társad nem vehetsz fel másikat, csak ha elküldöd az aktuális segítõdet)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB