30713
TES
-
#11607 Engem a kísérő mozgása zavar néha. Pl a vízesésnél lévő elhagyatott börtönbe egyszerűen nem tud velem bejönni ... simán nem jön át a vízesés tetején, ha odaportolok akkor is a másik parton teszi le ... pedig jó lenne, mert sok a felhozandó cucc :) -
#11606 Társ csak a pussyknak kell én mindig egyedül mészárolok. -
#11605 Az első játékomban én is Lydiát választottam, de rá kellett jönnöm, hogy nála csak jobbak vannak. Ha harcost szeretnél a Solitude-i házörző Jordis jobb.
A mostani karakteremmel inkább sunnyogós társat választottam. Erre eddig a legjobb a Whiterun-i "vadász-üzletben" található darkelf nőszemély. Két (+25% crit chance) tőrrel és egy íjjal meglepően jól boldogul. -
#11604 Én csak Őt viszem ... pedig Én is 1h+pajzs kombóval megyek. Néha kap egy kétkezest, akkor azzal oszt. De sokszor használja az íjat is, és akkor távolról keneget :)
Sokszor hasznos, ha kemény ellenek vannak ... ő tankol, Én meg olyankor távolról osztok.
Nemrég figyeltem meg, hogy Ő is kivégzi az ellenfeleit. Egyszer csak hallom egy kivégzés hangját és látom, hogy megfogja a vállát és gyomron szúrja az ellent :) -
#11603 Benorral kalandozok, sztem erősebb. -
#11602 Még egy kérdés. Ti kit használok harcos kísérőnek? Én a játék eleje óta Lydiát? Van nála táposabb..? -
#11601 Blackreach az vmelyik főküldetéshez tartozik? -
#11600 igen. minden Companion-ra, aki tud trainelni, és fel tudod venni segítőnek.
#11596: de neked ez az első TES játékod, nem-e? szerintem itt sokaknak volt tapasztalata a sorozat korábbi részeivel, ezért tud mindenki nagyon könnyen belerázódni. -
IXEMGabeo #11599 eddigi legnehezebb küzdelmem egy bányában történt amikor is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kb. 5x-re mentem neki, hogy megtisztítsam a Gauldr-tól a bányát a főellenség egy Varázsló Draugr volt, nemcsak, hogy rendelkezett a kiáltásommal, de e mellett még folyamatosan lövelt tűzgolyót rám az egyik madárfejű szobra...aztán a közelharcban se volt gyenge, de ott bezony a sebzésemnek köszönhetően alulmaradt, viszont addig a pillanatig varázslatokkal próbálkoztam, de aztán hanyagoltam, mert mindig újratöltötte magát. Rájöttem ott abban a pillanatban, hogy vmilyen úton módon csak a közelharccal tudom elintézni:) végül sikerült
ez csak egy szimpla mellékküldetés volt Miscellanous féle -
IXEMGabeo #11598 szerencsére ma elintéztem 2-t is, de őket elsősorban varázslattal sokkal könnyebb, mert, hiába fejlesztettem ezerrel harcra, kétkezes fegyókra a karakterem még így is szívósak voltak egyiküket a Paralize féle Scrollnak a segítségével öltem meg a másikat pedig egy kő mögül mindig szemben álltunk egymással és folyamatosan tűzlabdákat kínáltam neki:D:D aztán odamentem lecsaptam rá egyet ő csapott egyet sikerült blokkolnom is és aztán megint rácsaptam a Dwarwen warhamerrel és kimúlt:) furcsa mód közel mentem a Mammutokhoz és azok meg elkezdtek kergetni:D:D -
IXEMGabeo #11597 hmm tegnap megtaláltam a 2. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!shout powert:) az a neve, hogy Fear, és elmondom azt is, hol találjátok-> Markarth citytől délre az Ork (Dusnikh) tábor felé lesz egy csomó lépcsősor, Forsworn ellenfelek és fel kell menni utána a toronyba, meg kell ölni a végén egy Delena nevű Hagravent és ott lesz a szöveg:) -
#11596 Ti hogyan haladtok ilyen gyorsan? Nekem hegyekben állnak a nagybetűs küldik is, nemhogy a misc-k. Markatbe most mentem el, csattan az állam, hogy milyen szép a város kidolgozottsága. Solitudon lényegében csak áthaladtam, be sem jártam még. Riftenben kószáltam még egy kicsit és itt-ott kisebb faluban.
76 óra van eddig benne. A 200 órás becslésem igen optimista volt. :) -
Richardix #11595 Mondtam.. Alkímia boltokban. -
Ragnar360 #11594 :O wtff, Adela is vonatkozik ez, mert akkor tanulok gyorsba egy kis archery-t, mondjuk mar vegigvittem, de még ugye tud feladatot adni a klán - h is van ez ?:) -
#11593 Elvileg a mágusoknál egy arcnál van fixen. De pl az Azura Star küldetésben 3-at össze lehet szedni. -
#11592 elvileg 75+ kéne 4500+ zsetont kérnie érte.
de, ha Companion küldisorozatot végigviszed, visszakérheted tőle az árát -
#11591 43. szintű vagyok. Kinél keressem...? -
#11590 Ilyen magas szinten minden drága. -
#11589 Nem igazán értem, hogy mit csinált. Ergo lemásolni sem tudom. Ja, nem is akarom... -
#11588 Kb. Whiterunban fent nyomattam enchantolást és annyi volt, hogy kimentem lopakodva a varázsló szobájából és stealthben agyonütöttem valakit :D 2-3szor eljátszottam. -
Richardix #11587 Na jó, de aki egy mammutot le tud verni, annak az óriás meg se kottyan. -
Ragnar360 #11586 -
#11585 tudom, azért kapott csak zárójelet
viszont hajlamosak mammutok (két m, kedves tűzróka) közelében lógni, és csöppet megnehezíteni a kétlábú életét -
#11584 leginkább a daedricküldetések során
-
Ragnar360 #11583 de videoban lattam, h venni is lehet vhol, de ne kérdezd hol -
#11582 alkimisták, vagy wikin megnézed. -
Richardix #11581 Szinted növekedésével meg fognak jelenni alkímia boltban... az a legbiztosabb forrás. -
Ragnar360 #11580 lolz:) nekem mar van 3 is - Ysgramor tomb talaltam egyet asszem, akkor Kodlak szobaja (companion whiterun) - plusz Iversted be volt egy mellék küldi vagyis misc - egy bolond csavo a nővérét/hugát keresi, leuszul a faluba a vízbe, ott lesz a csontváza (jaaaa igen itt is van 1) megtalalod a kis taskajat, lootolod es ott is van egy szív, nagyon egyszerü, aztan visszamész a faszihoz, és ha azt mondod neki h itt a nyaklanca, MAJD utánna mondod azt h de meghalt, akkor is kapsz egy szívet asszem - probald ki
ps: akkor lehet abba a tomb nem is volt, csak kevertem vmivel -
Richardix #11579 Főleg, hogy az óriásnak csak Greater lelke van. :D -
#11578 pontosan.
konkrétan ha végigviszi a kétlábú The Black Star küldit/talál pár Black Soul Gem-et, az kb az egyetlen módja annak, h a játék elején nagy lelkekhez juss - mivel alacsonyabb szinteken nem fogsz mammuttot (és óriást) lecsapni.
később csak a legegyszerűbb/kényelmesebb. -
#11577 És hol lehet szívet találni hozzá? Én még egyet sem találtam... -
#11576 Akor annyi az értelme, hogy könnyebben jutsz nagy lélekhez, mert egy piti kis banditából is kinyerhető és nem kell egy nagy monsztát agyoncsapni?
[spoiler]Más. A Dark Bro vezér halálát bárkinél lehet jelenteni? Vagy csak Markathban? Ha másol is lehet, akkor számít, hogy hol jelentem?
A főszál szempontjából mit számít, hogy a lázadókoz vagy a másik táborhoz csatlakoznom? Mert bármilyen hihetetlen, még mindig nem csatlakoztam egyikhez sem. Ennyire hosszú RPG-vel nem nagyon találkoztam még.
[\spoiler] -
Ragnar360 #11575 xfaktor reklam?:d egyébként értem, igy akkor mégtovább eltart neked, feltételezve, h idö hianyaban is jatszod amikor tudod. -
#11574 Nincs rá időm/lehetőségem. -
Ragnar360 #11573 [eljen] -
whisper #11572 Nem tagadom vannak hiábi a játéknak ,d emelyiknek nicnsnek, de mikro felmész tiszta időben egy hegy-re és körrbe nézel és mikor látod 10000km-ről a Solitudot vagy akármelyik messzi pontot és megy a felhő stb. ezek a látványok egyszerűen annyira magaslatba emelik ezt a játékot érzékileg! Nem mondom ,hogy nem ,de nem nagyon láttam még olyan játékot pedig játszottam sokkal amiben ennyire jó lett volna leülni megállni és csak nézelődni,hogy mennyire olyan mintha majdnem ott lennél! 8) -
Ragnar360 #11571 :DDD btw DB ruha van rajta ? mert azt mar varom, remelem jo kis cucc lesz=) -
whisper #11570 Megvan köszi! -
whisper #11569 Na meglesem -
#11568 Bemész, mész picit egyenesen, lesz 1 nagy kapu, na akkor túlmentél, picit vissza, balra van ilyen lépcső felfele, ott megint van 1 kapu, mögötte nagy udvar, na oda ne menj be, hanem jobbra van a kovács (balra meg ilyen íjakkal foglalkozó arc)