30713
TES
  • SaGa Jr
    Az egyszerű volt még master fokozaton is. A sárkányok nekem nem tömörültek, szépen jövögettek én meg levertem őket (szám szerint hatot). Ha sietek akkor valószínű nálam is tömörülés lett volna de így nem volt. A Draurgok mindegyikét még odafelé menet lerugdaltam így a priest-nél csak ő volt jelen. Lopakodva léptem be eleve oda és két lövéssel kifeküdt.

De ott igazból harcolni sem kell ah nem akarsz. Sprint azt ugrás bele a kék örvénylésbe (még mielőtt a priest kikapja a botot az emelvény közepéről).
  • Fpocok
    Ehh... az nagyon gáz.
  • SaGa Jr
    Nem kezdi újra és még ha minden korábbi mentést törölsz is akkor is folytatja a mentések sorszámozását.
  • syberia2
    van egy küldi, a The World-Eater's Eyrie, aminek a végén egy dragon priest kerül elő+ 3(!!) db sárkány köröz felettem(a 8-10 draugr-t meg sem említem:) ) és mindig elvérzek. Itt mi a a legjobb módszer? Ti hogyan győztétek le őket?
  • wedge31
    Sajnos nem kezdi újra.
  • Fpocok
    99%, hogy új karinál újra kezdi a számozást.
  • simon7108
    fogok kezdeni egy új karit majd csak még azt nem tudom,hogy milyet.vagy egy settenkedő tőrös gyilkost vagy egy mágust.ezúttal már nem fogok mindenhova csatlakozni hanem RP-sen fogok játszani:)
    ja igen.a mentésekkel mi a helyzet?ha új karit kezdek és mentek egyet egy új helyre akkor a mentés számozását újra kezdi vagy folytatja?Mert próbáltam külön mentést csinálni a jelenlegi karakteremnél,tehát nem felülírtam hanem újat mentettem és ott a számozást folytatta.új karinál is folytatja?Mert ha igen akkor elég idegesítő lenne a karik beazonosítása.
  • Fpocok
    Van olyan robe is, ami 125% mana regent ad.
  • grebber
    Arc Mages Robe 100% manna regeneráció
    Morokei Mask 100% manna regeneráció
    amulet of akatosh 25% manna renegeráció
    Ring of Resurgence 80% manna regeneráció

ezeken kivül van még olyan cucc ami gyorsitja a manna regenerálodást?
    Első kettő már a birtokomban van a másik kettő sajnos még nincs!
  • wedge31
    Jó kis maszk, annál talán csak a Morokei jobb.
  • Fpocok
    Mi a fasz?
    Elmentem a shoutért, ott volt valami krosis arc, aki adott maszkot, falon 3 shout is volt... ez milyen shout? Csak mert amikor elnyomom, akkor valaki elkezd sértegetni :DDD
  • Molnibalage
    Az, hogy egy varázslat mikor milyen szintű, az mi dönti el? Mert pl. a sima healing novice, de a fast healing magasabb. Visznt expert heling bookot nem láttam még sehol. Restorationom karcolja a 60-at és 44. szintű vagyok...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Más. A markharti bányás szabadulás után megléptek a F. fejesit, legalábbis a csajt és mást még láttam. Futottam utánuk, hogy az új helyüket ismerjem, azt egyszercsak két sárkány támadott egyszerre. Először csak egy, aztán egy arra kószáló másik is beszállt. Ez normális...?

Maga a bányás küldi is érdekes, mert Nord vagyok és úgymond a fajtám alatt vágtam a fát.

• Fpocok
    Készült már valami jó mod a favouritesra? Hogy ne kelljen 46464 görgetni lefelé?
  • Mr_no_NaMe
    Köszönöm a válaszokat! Hát én ilyen csuklyás köpenyes tűz+jégszóró muksó voltam, most pedig elbizonytalanodtam :D

Lvl 8 vagyok már, de úgy érzem gyorsabban fejlődöm mint kéne. Akarva, akaratlanul is fejlődök a hülye zárnyitogatás, és a lopakodás miatt.
  • wedge31
    Ha pure mage vagy nem kell se a kovácsolás se az enchant mert akkor nincs se fegyód se páncélod.
    Ebben az esetben a paralysis és a mayhem a jó választás a destro magasabb szinten gyengécske föleg az új patch miatt de elötte is az volt, szvsz.

Ha battle mage vagy és nehézpáncélban és fegyóval kolbászolsz akkor ajánlott a kovácsolás és az enchant is.

• Fantusz
    Alkímia fölösleges pontot rakni.
    Enchant mindenképpen kell, kovácsolás is jól jön, de az alkímia nélkülözhető.
    Conjurationban a necro ág a gyengébb, az elementálok erősebbek.
    Tűzelementált már kezdőként is tud idézni, adept szintű a jég elementál, és experten lehet dremora lord a segítője, ami már elég erős.
    Necromantáknak ráadásul kell egy hulla, amit legtöbb esetben előbb "le kell gyártani"
    A fegyver idézésnek is megvan a maga haszna, perkekkel automatikusan soul trap-ol, illetve elűzés képességgel lehet felruházni - ez egy harci mágus irányzat lehet.

Arra kell felkészülnöd, hogy nem csak sárkányok repkednek a világban, sokszor kell túlerő ellen harrcolnod, s erre a destruction önmagában kevés lesz, képtelenség vele 6-8 fős bandita csapatokat gyorsan leírtani.
    Nem feltétlenül kell a conjuration, az illusion varázslatok is hatékonyak, ha megfelelően rágyúrsz, varázslatokból egyetlen iskola kevés.

Arról még nem is szóltunk, hogy páncélos, vagy köpönyeges mágust csinálsz.
    Utóbbinak nehezebb a dolga, mert a védelmet is varázslatokból kell neki összerakni, ehhez meg az alteration perkjei, varázslatai szükségesek.
    Páncélviselő varázslónál meg nem árt, ha a páncélviselésre is jut néhány pontocska - lehet variálni.
  • Fpocok
    Én destro mellé encsantot választottam.
  • Mr_no_NaMe
    Szerintetek hány szakma felé lehet elágazódni úgy, hogy azért erős maradjon a karakter? Mindenképp kell egy kovácsolás, alkímia vagy enchant?
    Most azon gondolkodtam, hogy dest-conjurationt akarom tolni, de rájöttem, hogy ez a conjuration nem valami hasznos...gondoltam nekro leszek, de kiderült, hogy nemér semmit.

Tehát ha mondjuk a Destro ágat tolom, mellé még mit perkeljek, hogy erős maradjak azért?
  • REPS0L
  • Kopiati
    Én adtam Lydiának egy tápos lángszóró botot, cipelésre, hát egy eszméletlen tápos boszorkány lett belőle, kénytelen voltam elvenni tőle, mert gyorsabban ölte az ellenfeleket, mint én karddal...:)
  • Calver
    találhatsz, véletlenszerűen, de csak magas szinten, és kicsi az esélye.
  • Richardix
    Ennek mi a neve? Én eddig csak a Kyne's Peace shoutot ismertem...
  • Ragnar360
    vicces ez a Animal shout, elöször azt hittem (persze logikatlan) h vmit megidéz, allatot aztan jön, dehát shout, szal biztos h nem

éjszaka haladnék Riften felé, a sötéterdőben, látni se nagyon lehet:), úton megyek, de két kis farkas betámad, meg jön egy pók is, le se akartam szalni a lorol, de követnek akkor meg

na mondom eltolom a shoutot - jópárukat elkapta, aztán harcoltak is az én oldalamon, de nemtom valami elromolhatott az éterbe, mert :) Lydia verte Barbast a kutyát, az meg őt

meg is ölte, nemtudtam leállítani, tiszta vicc, reload, ujra elindulok, a kutyát megint elkapja a shout, lemegy a fight és akkor a kutyarol letudtam szedni ezt a szarsagot, ugy hogy még1x rányomtam, de ekkore meg a hülye Lydia kezdte verni a kutyát, az meg megint neki ment és megölte, úgyhogy megint reload és mondtam a kutyának, h inkább maradjon :)
  • Vraaanyek
    a kérdésem: lehet találni vagy szerezni is Daedric armort akár küldetés során, akár barangolva, vagy csak készíteni lehet????
  • Ragnar360
    van kimondottan ebony banya is tudtommal, sztem nem valtoznak vagy nem minden esetben
  • Richardix
    Az ércek újratermelődnek, DE mindig más lesz. Tehát ha kibányászol egy vasércet, legközelebb lehet, hogy pl. Ebony lesz helyette.
  • tordi
    sziasztok!

Azt megtudnátok e mondani, hogy ha egy bányából kitermeltem az ércet akkor az már mindig üres marad, vagy idővel lesz újra ? csak mert ebony-ból alig találtam, összesen egy ilyen bányáról tudok, ott se volt túl sok
  • Richardix
    Szerinted a játék majd kitalálja magától, hogy melyik shout kell neked? Fel kell oldani manuálisan, bemész magic részbe, le a shoutokhoz, és R gombbal feloldod őket.
  • banike
    sziasztok!

találtam 3-4 shout szöveget de nem tudom hasznalni merthogy kell sárkány lélek..párat megis öltem de semmi..kell esetleg vmi, vaaagy elkell menni a mikulásokhoz lappföldére? (greybeards)
  • Ragnar360
    mintha valami rémlene is, h 1.2-es peccs utana random sarkanyok nem akarnak támadni...
  • Ragnar360
    viszont zavar, hogy az innen nem mesze lévö felszíni dungeont megint nem adta be clearedre, eddig asszem ez a 2. - kerestem bejaratot, néztem local térképet semmi,
    jah bocs, nem is ez zavarna igazabol, hanem hogy nyomi Draughok, mégha specko valtozatok is, TÚL SOK LÖVÉST KIBIRNAK vicc volt komolyan

pedig sztem nem xarral dobaloztam rajuk

Epic Glass Bow: 76 a fegyverre írva, alul 94 - gondolom ebbe mar minden bonusz benne van - edit: igen most nézem - Glass 18 dmg-es nyilvesszöt POCSÉKOLTAM ezekre a patkanyokra, viccc - min 4-5lövést nyeltek a faszok :@@@@
  • hatosfogat
    Az Azura síremléknél posztoló dark el papnőt próbálta már társként? Azt állítja magáról, hogy ifjú korában sorcerer volt. Én hűséges típus vagyok, eddig kitartottam Lydia-nál, de lehet, hogy ki kéne adnom neki a jól megérdemelt obsitot, mert ez a darkelf nőci érdekesnek tűnik. ;)
  • Ragnar360
    na ha a 30 nem, akkor egyszer se töltöttem vissza, beszarás, türelmes voltam - már majdnem ott voltam az Ivarstead(Riftenhez eleg közel) mellett isarknaylelöhely mellett, mikor random jön egy sárkány, jah igen, rögtön az Imperial Army tábor mellett, repked stb. próbálom vel felvenni a kontaktot, de semmi

mindig elrepült egy idő utan, fasz kivan mondom - a mentésem pont ugyvolt, hogy a lovamat mindig támadta egy hülye medve, aztán lekellett szednem, de 10xerre mar meguntam es mentettem miutan leöltem a medvét a lovamrol:)

a sárkányt KIBASZOTT nehéz eltalálni, mert nem úgy repked, röppályát is kiszamitani nehéz, de akkor is szinte lehetetlen eltalálni, csak akkor van esély, ha viszonylag közel repül a földhöz, ellenben, mire odaér a nyíl abba a magasságba, ő már rég nem ott lesz, annyit elécélozni, lehetetlen

volt, hogy hamar elrepült, volt h többet körözött, teljesen random volt a dolog

egyszer nagy nehezen megtudtam sériteni, gyk eltalalta egy nyílvesszö, na arra már reeagált, de se shoutra, semmira, ha nem nyilas lettem volna akkor szopás - max mage vmi olyan spellel tudta volna megsebezni esetleg

aztán jött a harc és mar nemtom mi miatt ujra kellett kezdenem, de megint megkellett sériteni, szerintem direkt a tábor miatt jött a területre, mert elöször azt be is támadta, még azt is probaltam h odamek a táborhoz és onnan "pattogok" de le se szarta

aztan volt mikor megölt, 1mm élete lehetett mikor felkapott megrágott és elhajintott- sőt volt mikor a masik sarkanyt random encounterként beadta, vagyis nem random, de az is csatlakozott (amelyiknek fix a helye) vicces volt, mert emez pl akkor is csak repkedett, nem támadott meg

a sok bazdmeg utan mikor lattam elrepülni töltöttem be ujra, aztan par fight utan meglett, akkor is egymas utan ment le a két sárkány
  • hatosfogat
    Ez tényleg idegesítő. Engem még ennél is jobban zavar, hogy gyakorlatilag le kellett szoknom a Fireball és többi területre ható varázslatról, mert Lydia drága mindig a legrosszabbkor dönt úgy, hogy rohamoz, és ilyenkor úgy dől ki a tűzlabdámtól, mint a rongybaba. (Nem jöttem még rá, hogy mitől függ, hogy mikor van kedve közelharcra. Hiába adok neki fasza íjat/varázsbotot, és veszem el tőle a jobb kardot, akkor is ugyanúgy nekikmegy a saját fogpiszkálójával. Pedig időnként az íjat/varázsbotot is használja...)

Összefoglalva, szerintem éppenséggel nehezebb társsal játszani, mint nélküle. Szvsz egy varázsló karival pont a "fölenchantolom/kovácsolom magam, oszt vakon nyomom a tüzet/fagyot mindenkire" módi a pussy módszer. ;)
  • BEAST #11653
    Nem sok ismernivaló van vele kapcsolatban sem. Kb egy rövidebb hajú Lydia. :D
  • Dobronski
    Tudom, hogy vannak sunyulósak. :) A whiterun-i dark elf csaj pofázását meguntam, a riften-i nőt nem ismerem, majd meglesem holnap. :)
  • Richardix
    Vannak sunyulós társak is... nemtom mennyire lapulósak, de van egy felbérelhető zsoldos pl. Whiterunban a vadászboltban.
  • BEAST #11650
    Lehet nem harcosokkal kellene próbálkozni. :D A Rifteni házhoz járó nő és a Whiteruni dark elf zsoldosnő is jól lopakodik.
  • Dobronski
    Thief karakteremnek nem a legjobb társsal menni :(
  • gabo91
    Ja hangulatos, meg jobb szeretem én is ha éjjel kint mászkálok van velem valaki. Egyedül csak az idegesít, ha bemegyek egy kis helyiségbe, ő megáll az ajtóban, és nem tudok tőle kimenni, arrébb rugdosni nem lehet el nem férek mellette...