The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ah nem szóltam!! 😊)

Master nehézségen játszok, és a Blacksmithingben is van azért tapasztalatom. Ha jól csinálod, pár szint alatt megduplázhatod a sebzésed és a páncélzatod. Mágusokon kívül nincs komolyabb ellenfelem.
Ami a blockba brutál jó perk az a felgyorsító és az ellenfeleidet lassítva érzékeled. Na behaltam rajta. 😊És igen itt érzem ezt bizoy tunningolni kell a modereknek mert sajna a perkekkel legyõzhetetlené lehet válni talán. 😊 Remélem nem megláttom majd milyenek a boss harcok eddig nem csalódtam benne! Sok szempontból messze a legjobb rpgje a sorozatnak csak sajna a sok idióta rpers le van ragadva a múlt századba.

Fpocok
Experten tolom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Eh ja normálra ez igaz. De hidd el experten nem ennyire egyszerû a skillek meg a perkek jobban számítanak. Mivel egy két kezes bandit thugnak is csak két ütés vag.y Mozogni kell meg jól kell fejleszteni a skilleket szerintem.

Sztem a BS pont az a skill, ami miatt nem kell félni. Oké, hogy ugrasz pár szintet, és az ellenfelek is erõsebbé válnak, de neked meg jobb felszerelésed lesz... egál.
Persze én így látom de nem vagyok 100% benn csak logikázok. 😊 a birodalmi katonám meghalt a lázadó fõváros ostrománál és újra kezdtem 😄

Csak nehogy elõre szaladj a lv-el mert szerintem figyeli a játék és inkább kevés skilllel levelez mint sokkal vagy eggyel. De sorry csak ötletteltem. Mert tartok tõle komolyabb nehézségen itt is bele lehet szaladni az Obli gyengéjébe miszerint magas szinten már gyorsan agyon ütnek. Csak evvel az egyszerûbb rendszerrel könnyebb kivédeni a problémát szerintem 😊)

Fpocok
Figy. Még lvl 30 sem vagyok, hol vagyok még a 75tõl? BS skill nem kell, mert mágus vagyok, néha húzok kicsit, de nem akkorát. Nálam ez még belefér.

És azért van pozitivum is. ha két kezes frankó harcost akarsz akkor pont az van vigyáznod kell nehogy véletlenül nem használható skillt fejleszt könyvekkel vagy lopakodással. szerintem elég jól összerekták ha mindenfélét fejlesztesz akkor egész biztos nem lesz jó komolyabb szintû ellenfeleknél nem lesz megfelelõ szintû skilled ellenük. Tehát nem is akkora hülyeség az hogy nincs másodlagos skill. Egyébként az obliba meg pont azzal trükköztek ezért is vették ki. Itt egyszerûen több mident bele kellett volna pakolni több paramétert és akkor kizárt a trükközés. Persze mindez minimum expertre levelre vonatkozik. Mert itt biza két három nagyobb pók sec pec agyonüti a lv10-es karimat is .😊

Na még egy gyors dark brotherhoodos kérdés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a dark brotherhood forever küldetésbõl mennyi van? mert ugye a történeti részének elvileg vége. szóval ez már csak pénzkereset vagy késöbb van mág valami érdemleges is belõle? (3. küldetést adta az anyuka de már untam.)
Ha egyszerûen akarsz fejlõdni akkor is legalább két skillt fejlesz ami kiegészíti egymást és akkor experten is tuti jól elvagy nekem a block meg a 2kezes van soron. De poziíiv pár küldinél már vissza kellett töltenem egy korábbi állás mert még nem volt megfelelõ a szint. Experten egész élvezhetõ. Legközelebb fullon próbálom ki.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

És azért ne hidd hogy ennyire egyszerû mert nem csak elõre redukált ellenfelek vannak ha így ugrálsz lv15 az lesz mint az Obliba pofon csapnak és nyekkensz egyet!

Ne csináld elrontod a játékélményt!!!!!!!!!!!!

Fpocok
Le van butitva. Egyik ok, hogy konzol a játék. Ez tény.
WoWban ott jó volt, mert egy idõ után alacsony szintû dolgokkal nem lehetett skillt húzni. Itt meg mindennel, ahogy látom.

Molnibalage: Csinálom a legolcsóbb dolgot, amit lehet. Legyártok 46464milliót és ugye így nõ a BS skille, ami a szint csíkot is húzza. Vagy fél szintet léptem két perc alatt.

És 4870-es van.

High 😊
De róbáld ki ezt én így használom és az agyam eldobom. 😊

Sziasztok!

Valaki nyomja itt Radeon 4870-el vagy 4850-el? Milyen beállításokkal és felbontásban?!

Köszi,

M
Molnibalage
És itt mit kellene látni, ami csalás?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem is nagyon olvasom ezt a forumot. Teljes egészébe igazolja a Bethesda üzletpolitikáját. 99%-uk talán még az rp rövidítés jelentését sem tudja már 😊 És sajnos nézve a külföldi rp-s ismerõseim metacriticen írt vagy levélben küldött véleményét nincsenek elragadtatva a Skyrimtól pont a benne lévõ türközési lehetõségek miatt. pont ezt utálták az Obliba, ezt is. Itt meg aztán már ész sem kell a türközéshez mivel pár elembõl áll a rendszer sajnos szem elõtt van. Pedig szerintem a maxot kihozták ebbõl a primitiv rendszerbõl. Én legalábbis nem erõlködök hogy elkerüljem a trükköket. Egész használható de azért jobban örültem volna ha legalább a DA2 szintû perk rendszert összeütnek. Ettõl függetlenül 10/10+-os a játék nálam. Nem fogom azért lehúzni mert az egyik eleme primitiv lett. Ezért is, veszik meg sokan. Így sok embernek élvezhetõ nem csak keveseknek.

Nem is kell mindent kimaxolni, pont errõl szól a dolog. Enélkül is lehet életképes és erõs, a játék kihívásaival szemben is hatékony karaktert kreálni. Nem az a cél hogy min-max karaktert alkoss, mert azzal a játék élménye csorbulna (tudom lehet így is játszani, csak akkor az már hack&slash nem pedig crpg).

Egyébként nemrég fejeztem be az elsõ karakteremmel a játékot (59-es szinten, nord karakterrel, 3 skill volt 100-as de egy sem volt maximumra gyúrva perk terén mert nem volt rá szükség expert fokozaton, mégsem éreztem feleslegesnek egyetlen pont elköltését sem ami nem harci skill-re ment). A perk pontok többésge (szám szerint 30) még így is harci képzettségekbe ment el de nem az elején, mégsem volt sehol gondom.
A harci képzettségekre költött perk pontokon túl(amikbõl ment 8 perk az íjászatra, 8 a könnyû vértre, 3 a blokkolásra, 8 az egykezes fegyverekre és azon belül is inkább a kardokra koncentráltam, a maradék 3 pont meg ment a destruction magic-re) a fennmaradó 28 perk pontomat olyan "pazarlásokra" tettem rá mint smithing (2 pont, 1 hogy acél cuccokat is készítsen és tuningoljon és 1 másik a mágikus cuccokhoz), enchanting (6 pont), alchemy (3 pont), speech (6 pont), picklock és pickpocket valamint sneak osztozott a maradékon (3-3-5 arányban).

Az új karakterem sem tervezem mindenesnek, belõle egy nehéz vértes, kalapácsos+pajzsos tank karaktert faragok majd. Talán némi summoning (bound fegyverek szimpatikusak és ha lehet hinni a leírásoknak akkor bizony nagyon amgas sebzéseket osztogathatnak magas fegyver skill és summoning mellett) vagy alteration (védelmek és egyéb manipulációk) beütéssel, a fent említett szintû kovácsolással meg valószínûleg a restoration is kapni fog pár pontot ahogy a dumálgatás fejlõdésével kapni fog az is pontokat (magányos karakterrel játszom, a nõsülést majd egy másikra hagyom).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Block 100 <#nevetes1>

Fpocok
Én utálom az ilyen trükköket, pl a pickpocket trainer... ezek már nem nekem valóak. Ez már nekem túl sok. A legtöbb, ami nálam még belefér, az ez:

francois
Majd idõvel biztos lesz ilyen mod is. Alapjátékban nincs benne.

SzirmosSzisza
Hogyan húzzuk fel a skilleket gyorsan

General
You can take back the gold you get from skill trainers by making them your companion, and by pickpocketing it back from them after you get training. For your magic skills, get 100 enchanting, all 5 enchanter perks, insightful enchanter, corpus enchanter, extra effect (extra effect not necessary, so i guess you only need like 70 enchanting). Enchant a ring, necklace, body armor, and helm with -25% magicka cost.
Alchemy
Make damage magicka regen, damage stamina regen, invisibility, paralysis, and slow potions. These are worth the most and thus give the most experience.
Dmg mag regen ingredients: Bear Claws, Blue Butterfly Wing, Blue Mountain Flower, Hanging Moss, Nightshade, Spriggan Sap, Glow Dust, Spider Egg, Chicken Egg
Dmg stam regen ingreds: Creep Cluster, Frost Mirriam, Giants Toe (use these with wheat, trust me), Histcarp, Juniper Berries, Large Antlers, Silverside Perch, Skeever Tail, Wheat
Invisibility: Chaurus Eggs, Ice Wraith Teeth, Luna Moth Wing, Nirnroot, Vampire Dust
Slow: Deathbell, Large Antlers, River Betty, Salt Pile
Paralysis: Briar Heart, Canis Root, Imp Stool, Swamp Fungal Pod
My favorites are hanging moss and blue mountain flowers... very easy to acquire and very good exp/value.
Alteration
Cast oakflesh over and over while you are in combat with an enemy who is stuck in the water.
Find the Transmute spell in Halted Stream Camp (North of Whiterun). Mine/buy/steal a lot of iron ore. Use transmute to turn the iron ore into silver ore, then gold ore. Making gold ingots. Make gold necklaces for 1 gold ingot a piece.
Block, Light and Heavy armor
Just go into a cave/mine with a really low level enemy and back into a corner. You can then just elastic-band your block button down. Make sure you set the difficulty down so you don't die.
Or for only leveling block is lure a mammoth, just one, have a Shield out and a healing spell in the other hand (or use healing potions). And just block. Levels it fast.
Conjuration
Buy the bound sword
Find slaughterfish
Stand at the edge of water so slaughterfish can't attack you, and so that you'll still be in combat
Cast bound sword (don't dual sword it), sheath your weapon and repeat.
You can get the Apprentice Conjuration magic perk to make this process go by faster. This process is so quick you can have 100 conjuration in little over 1 and a half hour.
OR repeatedly cast soul trap on any dead creature.
Smithing, Enchantment & Speech
Buy/ mine iron ore/bars.
Acquire leather strips.
Smith as many iron daggers as possible
Acquire gems.
Enchant iron daggers with weak enchantments.
Sell daggers 1 at a time for good profit.
Or if you want to train Speech very quickly.
Go to riften, black brian meadery.
Talk to the guy at the counter, ask him to tell you about the meadery.
Use the persuade option. if it fails, bribe him gold instead, you need atleast 26 speech for persuasion to work i think so if youre not 26 yet, youll only need to bribe a few times to reach lvl 26.
Repeat.
30 minutes later, youre level 100.
Enchanting is very easy to train with the Black Star. Just enchant soul trap for 1 second on a weapon, trap the soul and reaload the weapon using the Black Star. Repeat.
Sneak
Go to the Greybeards (after you are revealed to be Dovakiin) and sneak attack them. Greybeards will attack you if you attack them, but they won't attack you if you attack them with a sneak attack crit, bows would be the best option here.
Or if you have a Brotherhood contract to kill someone, be in a distance where you can see them, go into sneak, then just move back and forth or left to right.
Hadvar or Ralof in Riverwood. Sneak and attack him repeatedly, he will not retaliate nor will you get a bounty. (At Algor's or Hod's house, depending on who you followed out of Helgen).
Illusion
Dual Cast courage for any NPC and Muffle for just repeatedly casting it upon yourself.
All combat skills (Destruction, One Handed/Two Handed)
Put the difficulty all the way up, cast a Frost Atronach spell and wail on it. Or, do the Dark Brotherhood quest to acquire Shadowmere and put the difficulty all the way up and wail it. Once it it enters combat, heal it when it reaches low health then wail on it some more.
Lockpicking
Get a dickload of lockpicks and find a master lock (check out the Dwemer Museum for some high level locks) and continue to break all your locks.
There's a training chest in the Thieves Guild that you can gain access to very early in the quest line, pretty much right after joining. Wait until you attain the Skeleton Key(if you wish to not waste lockpicks) late in the Guild's primary quest line. Just like in Oblivion it is unbreakable, use it on the training chest to achieve results very quickly. Note: You have to give it up to finish the quest, so be sure to exploit it beforehand.
Pickpocket
Assuming you've already gotten a high enchanting level, enchant at least a ring and necklace with fortify pickpocket
go to any town
pickpocket
repeat
the success rate is crazy high with 1 or 2 measly fortify pickpocketing enchantments. Valuable items/things that weigh a lot give the most experience, if you get caught just take the 25 gold fine, dont bother saving/reloading etc. Once youve stolen most of the valuable things in one town, move onto another. More valuable items show up when you have a higher pickpocket.
Restoration
Get a high level ward spell, find a necromancer camp and continue to deflect their spells.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azért a legény szó leírását még gyakorold😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Molnibalage
Én még életemben nem halottam.

A szálfegyver sokkal jobban cseng. Gondolom ismered a mondást, hogy szép szál legyén. Halottál már olyat, hogy szép rúd legyény. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Calver
meglehet, ellenben õúristensége wikipedia szerint szálfegyver pl a kard is. ez a kavarodás zavaró számomra spec.

"The trees move. Do you not see it?"

Aréna van valamelyik városban? RPG-kben a kedvenc idõtöltésem. Az Oblivionban,a Gothic 3-ban, Risen-ben, KOTOR-ban, stb, még az Omikron-ban is minden arénat végignyomtam. Ez az északi harcos világ eléggé kivánná ezt a fajta activity-t.

Calver
ellenben az csalás lenne, míg amit írtam, az max megszabadít fél óra(?) teljesen felesleges rohangálástól...
nézd akkor így: enchanting maxra felhúzásához kb 250 cuccot kell csinálnod, aminek darabja 500+ aranyat fog érni. még ha ezt csak féláron is veszik meg kereskedõk, az akkor is 250 arany - és egy kereskedõnek van 750 aranya jobb esetben. na most akkor számold ki, hány kereskedõt kell végiglátogatnod, mire ezt el tudod passzolni...

A rudfegyver valami tukorforditas(polearm) nyoman terjedo elfajzas. En a Sacred 2 magyar forditasaban lattam eloszor.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

SzirmosSzisza
Fogadd már el, hogy valaki máshogy szeret játszani, mint te.

Pl van olyan akinek a Skyrim egy felturbózott grafikájú Minecraft és csak kovácsol, enchantol, alkímiázik 😄

Calver
balta és buzogánnyal is tisztában vagyok (elgondolkozna az ember h miért a kardok kerültek be ennyire a popkultúrába, de a válasz elég egyértelmû - a belsõ vérzés/bezúzott koponya/lecsapott végtagok nem mutatnának olyan jól a képernyõn), de szálfegyvereket (akkor maradjunk ennél, bár én már rúdfegyver kifejezést is hallottam) is nem egy akkori "tudós" a legjobb közelharci fegyvernek nevezte, és okkal - iszonyatosan sokoldalú fegyverek voltak, vágás, szúrás, buktatás, amit akarsz, mindez úgy, h közben kellõ távolságra voltál az elõbbiek miatt igencsak morcos kétlábútól.
lásd itt Real Life részt, aztán érteni fogod mire gondolok <#hawaii>

SzirmosSzisza
Ennyi erõvel adhattál volna magadhoz pénzt és akkor még a boltig se kell elmenni 😊

Jakuza001
Nincs pazarlas ? Mikor a perkek szama veges es nem lehet mindent kimaxolni ? Na ne.
Errol Calver meg is mondta a tutit.

"problémádat megértem, nekem is a tököm televolt azzal, h végigcaplassak 30 várost ahhoz, h elpasszoljam enchantból származó cuccaimat, én spec így oldottam meg, mert nem volt türelmem ilyen értelmetlen baromságokhoz."

A masodik resze is a mondandodnak is erdekes felvetest kozol. Megegyszer nezz utana hany perket kell elkolteni a +1000 aranyert.
Persze nem kell a harcot azonnal a maximumra fejleszteni, de a vegen utana is ugyanugy hianyzik majd az a 6 pont, mint az elejen. Szoval amit leirsz az marhasag. Arrol nem beszelve, hogy mire elered a szazas szintet a speech tulajdonsagbol harc nelkul (szedegetheted mondjuk a gyogyfuveket napestig), akkor hamarabb befonja az ember a szemoldoket copfba es megunja az egeszet, ugyanugy, mintha abbol all az eladas, hogy 20 varost vegigjartal a kovacsolas utan, hogy mindent eltudj adni.

Nalad lehet dogivel van perk pont is, csak az a baj hogy a +250 tulajdonsagmodositora van 81 darab, abbol meg elpazarolni 6 pontot arra, hogy amikor mar megvan mindened aranybol es masbol, legyen tobb aranya egy NPCnek, akkor az egy epuletes marhasag velemenyem szerint.
De mint irtam, legyen neked igazad, a tenyek ellenere is.

Jakuza001:
Itt nincs pazarlás, nem értem ezt a szót. Egyszerûen játékstílus kérdése. ha csak csõ harcimarci vagy csiribá játékot akar az ember akkor igenis fogadja el hogy más réten, így kereskedelem terén ami szociális, hátrányban lesz (nem a teljes kapacitásukat áldozzák be az általa hozott cuccokért a kereskedõk).
Bõven van lehetõség arra, hogy a játékos karaktere kifejlõdjön, dögivel rendelkezésre áll perk pont is, tehát pazarolva semmi nem lesz. Nem kell azonnal a harcot maximumra fejleszteni, lehet másba is fektetni a pontokat, ettõl szerepjáték (még ha csak CRPG szinten is).

tibor16:
Milyen valamit akarsz hozzárendelni? Amúgy a GYIK (banner-ban) leírja (tárgy berakása favourites-be a f billentyûvel az inventory-ból, majd normál képernyõn nyomsz egy q-t és az elõugró listában hozzárendelsz számokat a tárgyakhoz (1-8-ig).

Calver:
A leghatékonyabb közelharci fegyverek a balta és a buzogány voltak (ezekkel lehetett ugyanis páncélt bontani, pajzsot törni).
A szálfegyverek (ez a magyar nevük, nem fordítás eredménye ezért nem rúdfegyverek) legnépesebbek voltak, könnyen és gyorsan elõállítható, távol tartásra alkalmas eszközök.
Az alabárd egy drágább, többcélú harci eszköz volt, amolyan hibrid (csapásokra, lerántásra és idõnként szúrásra). De a hatékony használatához jókora hely kellett (lendíteni kellett hogy lesújts vele, döfésre kevésbé volt hatékony mivel bár volt hegye, a nagy tömege miatt macerásabb volt kezelni mint egy lándzsát).

Szerintem a saját d3d9 meg ezek a shader fájlok ultrará téve illetve utána pár paraméer visszavéve nos egészen elképesztõ összhatás, a fényképek kicsit érzékeltetik érdemes összehasonlítani before-after képeke itt tényleg van különbség hát még ingame vakító.

Nos azt hiszem megvan a hiba, és javítva.
Amúgy egyébként én ezt használom. Látom nem ez a legnépszerûbb a nexuson de ez sose szokott érdekelni. Ebbe az a jó nem változtat a színvilágon csak a renderelés van maxon így viszont a karakterek olyan szépek hogy azt elmondani nem lehet.
Rendermax

Ha jól emléxem a two worlds 2-ben van lóról harc.

Szerintem igen is jó lenne lándzsa a játékba. A Morrowindbe is volt, ide is kéne. Argonianhoz az illik

francois
Meg kell csinálni minden mellékküldetést a Jarl-nak, van amit nem is ad be egybõl, kell várni kicsit. Másrészt meg annyira nem nagy szám az a ház, ahhoz képest hogy mibe kerül...

steweee:
Mount and Blade-re gondolsz? 😊
Ott mûködik, mert az egész többek között erre is ki van hegyezve.
Az Elder Scrolls játékok viszont nem.

Szálfegyverek nem voltak a sorozat korábbi darabjaiban sem (nem is nagyon hiányoznak a már említett okokból, túl helyigényesek, csak döfködéssel a lényegüket vesztik el, jelentõs többletmunkát igényelnének minimális vagy nulla élményért cserébe), számszeríjak megint csak nem részei a rendszernek (nem baj, a hiányuk nem mutatkozik meg, lövöldözni van lehetõség íjakkal), ami viszont tényleg jól jönne az a hajítófegyverek vagy legalább egyes fegyverek eldobásának (már harcban kimondottan károkozási szándékkal történõ eldobásnak) lehetõsége. Az tényleg jobban megnövelné a taktikázás lehetõségét.

Én ugyan a lóról való harcolgatást teljesen feleslegesnek érzem a TES sorozat bármely tagjánál, mivel nincsenek lovas ellenfelek. Az meg hogy csak a játékos számára legyen kihasználható az értelmetlen. A lovak egyszerûen közlekedési eszközök amik kicsit gyorsítják az utazást (minimálisan).

athlay:
Végezz el minden feladatot amit a jarl ad, csinálj pár bounty kellegû feladatot a tanácsadójának és akkor majd nála érdeklõdhetsz a vásárlásról (már a jarl tanácsadójánál). Csak úgy nem vehetsz házat sehol. Ki kell érdemelni hogy az opció egyáltalán elõjöjjön.

Calver
konzol le, klikk a kereskedõre, additem f 10000.
problémádat megértem, nekem is a tököm televolt azzal, h végigcaplassak 30 várost ahhoz, h elpasszoljam enchantból származó cuccaimat, én spec így oldottam meg, mert nem volt türelmem ilyen értelmetlen baromságokhoz.

Calver
szálfegyverek (btw a szép magyar kifejezés alabárdokra és társaira nem rúdfegyver?) igen, valamikor még ígérték is h lesz benne, reménykedtem is h igen, hiszen mégiscsak ezek voltak irl a "legtáposabb" közelharci fegyverek.

többi igazából nem, de jó móka lett volna egy piszkavasat bedöfni valakinek a kicsi sisakjába <#bohoc>

viszont dual wield-ért Morrowind (vagy Daggerfall?) óta sír a nép, most végre megkapta <#idiota>

Molnibalage
Solitude-ba belépve egy kivégzés van éppen. Meg lehet akadályozni értelmes módon öldöklés nélkül? Ha kinyírom az õröket, akkor nekem lõttek, bûnözõ leszek...?

Jakuza001
Oke legyen igazad, hogy nem problema, hogy 6 perket el kell pazarolnod ahhoz, hogy 1500 arannyal tobb legyen egy shopkeepernel.
Raadasul mikor is lesz 100as speeked a +1000 aranyert, amikor mar szazezer szamra felhalmoztad az aranyat, megvan a legjobb armorod,fegyvered stb ?
Nem azert de 6 perk az +100% sebzes es meg mellette akarmilyen ertelmes tulajdonsag.

tibor16
oopsz - elvétettem
már keresem egy ideje - valahogy lehet pénzt keresni a fûrészmalomnál, csak nem jövök rá, miként kapom meg a pénzt (erre keresve írtam be a szót - csak rossz helyre). Lehet kevesert dolgoztam (5 fa felfûrészelése) de a végén a koma elment a házába aludni, én meg nem kaptam egy vasat sem - szóval, miként kell?

a másik kérdésem - miként lehet gyorsgombot rendelni valamihez?

köszi, elõre is

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

ennek vmi technikai oka van, mármint a lóharcnak ? (abba a középkoris játékban is jól mûködik, nem ugrik be hirtelen a neve)

alabárd ? hosszabb elérés ÉS döfés ! talán ez lenne az értelme (ala morrowind, igaz az laapjátékban nem volt jól megoldva, de moddal már igen) + ládzsa

Ha a lóról harc alatt a "kopját szegezz, rohaaam"-ra gondolsz, akkor valóban nincs, de lóhátról vívni, varázsolni az Oblivionban is lehet, a megfelelõ moddal. Gyanítom, erre is meglesz hamarosan, bár ezt a részét a modnak sosem használtam, csak a többi miatt tettem fel. Testrészenként változó sebzés, látványos effektek a holtakon, stb...