The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Hogyan lehet, hogy én Whiterin felett még sosem láttam sarki fényt?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

whááá ez most egészségesen megnevettetett 😊)) hatalmas - hajra Csokis, toljad a videokat 😄D banplzz!!!😊

gabo91

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

sziasztok!

megharapott egy vámpír így nappal eléggé lecsökken a hpm, meg mindenki panaszkodik milyen szarul nézek ki. hogyan lehet ezt meggyógyítani ha lehet egyáltalán?

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

KaszaN
Hali
Mit kell csinálni abban a küldiben ahol azt írja "Learn the world of power from Einarth"...ja, de hogyan?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

A list biew nagyon tetszik, kát hogy a platformom miatt kimarad.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Lunki88
Egy kis dilemma:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Befejeztem a fõszálat, legyõztem Alduint. A Pengék viszont azt akarják hogy öljem meg Paarthurnax-t. Ha megölöm kapok utána még küldetéseket a Pengéktõl? Mert ha nem, akkor inkább békén hagyom a vén sárkányt. 😊
Hali!
1 olyan kérdésem van hogy a fõszálban amikor különbözõ fajok vérét kell begyûjteni ott dark elf és wood elf bloodot honnan tudok szerezni?(a többi már megvan)
Egyetértek!! Nagyon szép munka!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jakuza001
Ez bizony nagyon profi munka es sokkal attekinthetobbe tenne az egesz GUI-t.

Laza
Azt látom valahonnan ha egy küldi már nem normál hanem random generált?
Így is az elsõ nagyvárosban órákat töltöttem el azzal, hogy mindenkivel beszéljek, hátha ad valami küldit .... na meg persze az összes könyv elolvasásával (azaz kinyitásával 😊 ) ... azokból is összejött 1-2 küldi 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ha átírod bejön az 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Egyik kép link sem jó.
De megnéztem topikot... ILYET AKAROK!!!

Parasite Eve 2, best game EVER!

yesname
Én az overpowered buildek és a mechanikában a következõket vezetném be egy patchben (ami így hirtelen eszembe jut):
- magicka/health/stamina regen limit (pl. max 200%, akármilyen cuccokat aggat magára az ember akármilyen perkekkel)
- damage limit szintén (pl. max 3x-os)
- resistance limit
- skill level fejlõdés mértéke függjön attól, hogy milyen nehézségú az ami által fejlõdik (pl. smithing level 50-en már ne vagy nagoyn kis mértékben fejlõdjön attól, hogy daggert kreálok)
- spell ereje a hozzá tartozó skill szinttõl függõen növekedjen

Na majd a modderek remélem...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Laza
Egyébként most úgy játszom, hogy az iránytû és a lebegõ quest marker ki van kapcsolva, és csak a térképen lévõ quest marker van meghagyva (az azért kell, mert egyébként semmi infó arról, hogy mi merre van).

Így azért hangulatosabb a game. Eleve nem jelöl minden szart már bele a képernyõbe (útvonalat meg qtárgyak helyét), illetve a képernyõ tetején sem látok mindenféle jeleket, hogy mi van a közelben ... így megmarad a felfedezés öröme 😊

Laza
Hát normálisabb, mint a mostani ... a mostaniban kva kevés infó van a képernyõn. Mondjuk így is jobb, mint a Mirrowindés és Oblivioné együttvéve 😊
De azért nagyon meglátszik rajta, hogy TV távolságra tervezték.

Én még olyat is el tudok képzelni, ahol listában látom a tulajdonságokat, mint az Oblivionban ... ezt nem is értem miért hagyták ki ... miért kell mindent egyesével megnézni, még sorba sem tudom rendezni. Na meg jó lenne, ha a képességek is ki lennének írva mellé ... na mindegy, túl sokat akarunk. Ha ezt megcsinálják arra benevezek 😊

Büdös Bohóc
a második nem, az elsõ igen, de a második is értelem szerûen javítható

aztán ha betöltötted a linket akkor ne f5öt nyomj az oldalra, hanem menj az url bar-ra és enter, töltse be újra úgy, mintha megadtad volna a címet

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Fpocok
Nem jók a linkek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Büdös Bohóc
<#eljen>

Wow gyerekek, ez az UI tetszene is, amit egy rajongó "megálmodott"! <#wow1> <#worship>

Elsõ kép, második kép!

Itt a topik hozzá!

deniro2
Farkas formában, ha eszel a hullákból, akkor gyógyulsz és még az átalakulás idõtartamát is megnöveled...

Azért a farkasüvöltés kicsit javít a dolgon 😊
Büdös Bohóc
Na találtam médiában tényleg, utolsó doboz volt talán, mert sehol nem volt a játék csak a top 10-es oszlopban ott díszelgett 1 darab 😄 És nem ám 10000 forint volt mint cdgalaxison meg máshol hanem 7990 C:

<#nevetes1> Hát bazzz... ez qrva jó!!!
nem nyultam hozzá 750-en van nekem
Sziasztok!

Az miért van, hogy úgy amikor forgok a játékban akkor olyan a kép mintha egy mágnes lenne mellette?! 40-50fps-el fut simán, de nagyon zavaró. Vsync-et próbáltam ki és bekapcsolni, de nem változott.

Köszi,

M
Calver
lónál is gyorsabb haladás kellemes, well rested hiánya nem.
farkasforma harcra szvsz gyenge, nem tudsz gyógyítani és nincs regenerációja sem.
szóval szvsz, csak farkaskodás miatt: nem.

ellenben csak így lehetsz
Companionok fõnöke, ahogy ingyen tudsz trainelni kb minden harci skill-t. ezért megéri, és a végén úgyis ki tudod magad gyógyítani.

"The trees move. Do you not see it?"

xXtamasXx
Szerintetek megéri vérfarkasnak lenni? Olvastam, hogy mik az elõnyök, hátrányok, csak egyéni véleményekre vagyok kíváncsi.

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Calver
SkyrimPrefs.ini-ben:

iMaxDesired=750

ezt nem piszkáltad át véletlenül?

Ha valakit ez érdekel PDF-ben, az nézzen át az OFF topikba! <#wink>

<#vigyor>

valakinek van ötlete,hogy miért nem tudom a daedric artifactokat legendary-ra fejleszteni? név szerint mace of molag bal és a dawnbreaker lenne, csak flawlessig sikerül, pedig 100-as smith skillem van és a megfelelõ perk is megvan (daedric smithing)

How much can you take,before you snap?

Nabasszus... kegyetlen a sors.
Úgy adta a jószerencse, hogy életem elsõ blood dragonjával nyílt terepen, majdnem semmi fedezékkel kell megküzdenem, miközben egy csapat bandita is ottvan 😊
Aha... hát, Daedric már kivan fejlesztve, most 1 perken már nem múlik 😊
Köszi, megnézem 😊
mitöl lehet olyan grafikai bug h nincs lángja a fáklyának meg gyakrolatilag a spelleknek sincs effektjük?
Calver
nem, perkeknél mindig elég csak az egyik ág. megkötés annyi, h ha light ágat húzod fel pl, akkor ott Dragon-ról nem mehetsz tovább Daedric-re.
de ha nehézpáncélos vagy, bõven elég csak Daedric-ig kifejleszteni - jobban fogják a sebzést, mint sárkánycsont cuccok.

Calver
pedig ez a trükközés minden Bethesda játékban mûködik... csak röviden és tömören:
Daggerfall: kis okossággal összerakhatsz egy olyan karaktert, aki háromszoros sebességgel fejlõdik, fuldoklik a hp-ban és képességekben, valamint pár szint után minden statja maxon van
Morrowind: túl hosszú a lista...
Oblivion: Drain Health és Weakness to Magic egy tárgyon... mondjam tovább? megölheted vele Mehrunes Dagon-t... akinek 10000 hp-ja van.

szóval... Skyrim még nagyon, nagyon letekerte a trükközési lehetõségeket.
a nagyon szabad és nyitott fejlõdési rendszernek ennyi ára van, de... ez bõven belefér.

A Bothiah's calling küldinél mi a szart kell csinálni?

Azaz hogy kell feláldozni ezeket a majmokat? Hiába próbálok velük beszélni, rám se hederítenek, fogalmam sincs, hogy csaljam õket az oltárhoz.
LOL Ilyen se történt még:

leestem a nagy szikláról és meghaltam. Visszatölti a játék az utsó mentést, és abban a pillanatban megint meghalok. A játék készített egy automentést KÖZVETLENÜL a halálom elõtt XD
a fûrészmalomnál van egy csóka aki fizet neked minden egyes tûzifáért. Amikor felhasábolod a fát, minden rönk után 2 tûzifa kerül a tatyódba. Ha meguntad a melót odamész hozzá, és fizet minden egyes darabért amit odaviszel.
tibor16
lehet nem érthetõen írtam be -
a fûrészmalomnál, ha dolgozom, akkor kellene, hogy pénzt kapjak érte, - nem? - csak én nem kaptam egy vasat sem (5 fa után) - mit rontottam el?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nem használok armorsmithet egyenlõre meg nézem perkekkel meg két skillel meg tudom e csinálni Experten 😄

tibor16
köszi szépen 😊 a végére nem emlékeztem

és erre? -
"már keresem egy ideje - valahogy lehet pénzt keresni a fûrészmalomnál, csak nem jövök rá, miként kapom meg a pénzt (erre keresve írtam be a szót - csak rossz helyre). Lehet kevesert dolgoztam (5 fa felfûrészelése) de a végén a koma elment a házába aludni, én meg nem kaptam egy vasat sem - szóval, miként kell?"

mi a megfejtés? - vagy esetleg valaki?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Juteszembe: Blacksmithinggel kapcsolatos kérdés: A Dragon cuccok készítéséhez mindkét ágat (heavy és light kovácsolás) fel kell tornászni?
De szerencsére sima fegyverekkel megyek és így nehéz még. 😊

A Blacksmithingben a trükk az, hogy minél jobban feltuningold a fejlesztési képességed, enchantolt ruhákkal, italokkal stb. Így van most egy (1h skillel együtt) 71 atkos kardom, amit egy medál továbbtornáz 91-re 😊
Grr1234
Dark Brotherhood-os questeket megtudom csinálni úgy, hogy ne kapjak bountyt?

Nos igen ezt nem akarom használni. Hallotam róla ezt egy patchel javítani kell4!! ez a hátránya ha kevés eszközt használnak a fejlesztésnél. De mindenhol ezt láttom a perkeken meg az rps haverjaim is hasonlót írnak szerintem redukálni kell ezeket! remélem a patchbe benne lesz..Legalább experten meg masteren ne ebbe szaladjak bele.

Az jó kis cuccos, csak egyrészt tényleg kicsit OP, másrészt néha még be is bugol.