The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem kell. Nekem csak a megszerzett zsákmányállatokért fizessen! 😊
Ebben a játékban, ahogy olvasom, rengeteg játékost lehetne csalónak titulálni. A szkillezések, kraftolások..., stb.
Ez legalább logikus. Véleményem szerint. Aztán mindenki úgy gondolja, ahogy akarja.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
<#taps>#taps><#taps>#taps>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Pedig úgy emlékszem mindent végig zongoráztam.
Mindegy, ha valaki fütyinek születik, max. f*szként hal.
Azért, kösz.
player.additem F 10000
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Feljön az id, beírom, additem f 10000, enter, és semmi.
Ugyanannyi lóvé van nála, mint elõtte.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Magamon mûködik. Minden más kód mûködik. Ez nem.
Mondjuk, a játékban csak a Medált csíteltem még, de kipróbáltam néhány kódot, aztán betöltöttem a csalás nélkülit, és azzal mentem tovább.
Nem, mintha bárkinek köze lenne, de én úgy játszom mindig, hogy elõbb végig nyomom élesbe, majd - ha van annyira jó -, akkor kipróbálok rajta egy két csalást is.
Itt is inkább csak a méreg öl, hogy mitõl nem megy nekem, ha mindenki másnak megy.
Az is igaz, hogy aki ismer, velem nem jön vásárolni, mert ha van 100 vidikari, abból egyet kiválasztok, tuti szar!
Leöltem 4-et egyiknél volt egy papír aszongyák loptam....Dehát,honnan tudják,hogy én?senki nem látta...Lenyúltam egy térképet,meg v 2 hozzávalót az egyik thieves küldi alatt az east empire warehouseban...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nekem pl olyan volt, hogy megöltem a srácot, volt 1 csaj, észrevett, rám támadt, megöltem és kiírta a játék, hogy az utolsó szemtanú is halott, vérdíj törölve 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"The trees move. Do you not see it?"
A konzolt a ` billentyuvel megjelenited, raklikkelsz az NPC-re, amire kiirja az object kodjat es utana beirod additem F 1000 es ezutan +1000 arannyal tobb lesz nala. Sajat magadon is mukodik.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Igazából az piszkálta a csõröm, hogy nekem miért nem adta meg a küldi során? Így bosszúból: ha Te így, akkor én úgy.
Az additemre mondjatok valamit, mert beledõlök az acél kardomba!
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eleg lett volna elmenni a Riften nevu varos templomaba es megvenni 200 aranyert a Maramal nevu paptol.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Írtad, hogy ráklikk az NPC-re, és additem f xxx. Ettõl lesz több vasa.
Hát, már mindent kipróbáltam, de nekem semmire nem az NPC-nek dohányt.
Leírnád pontosabban, ha van pontosabb?
Beírtam az NPC számát elõre, hátra. Az f elé a 7 nullát. Semmi nem történt, és szétb*sz az ideg, mert Mara Amulettjét is kóddal szereztem meg, mert a küldiben nekem nem volt egyik dögnél sem, pedig vissza is mentem. Akkor nagy megdöbbenésemre két seggfej még felébredt. Gondoltam, ezek valamelyikénél lesz, de nem, csak amikor elõször voltam ott egyszerûen nem keltek fel. Az én lemezem, miben különbözik a többiekétõl?
A fene egye már meg!
a másik meg most vettem észre hogy 8800 GS-nek mutatja a külsõ setup launcher a kártyát,ez miért van?
Hja jó lenne mert nem j eladni egy sima kardot mikor oylan jó anyag lenne! 8))
Remeljuk erre lesz majd valamilyen uj craft rendszer mod kesobb.
A fõszálban amikor különbözõ fajok vérét kell begyûjteni ott dark elf és wood elf bloodot honnan tudok szerezni?(a többi már megvan)
Hja még egy kérdés. Ha találok egy X kardot azt nem tudom beolvasztani?
Ugy probald beallitani oket, hogy utana a falakon levo lencseket azokra a helyekre tudd a gombok segitsegevel forgatni.
2. pedig mûködnie kellene. ha favoritozol két egykezes fegyvert, és megjelenik a fav menüben, akkor lehet variálni, hogy melyik kezébe kerüljön.
Ha ott az ertek nem 0, akkor megtudod a power wordokat tanulni.
Talan az R betuvel lehet feloldani, most igy fejbol nem emlekszem melyik billentyuhoz van rendelve, ha raviszed a meg szurke (nem aktiv) power wordra, kifogja irni baloldalt alul a gyorsbillenyut.
FXAA Post Process Injector
A injFX_Settings.h -ban megteheted, ha ezt hasznalod.
Allitgatnom kellett,mire jo lett, pl sok volt a voros a tonemap miatt (tul sok saturacio volt megadva alapbol) es meg par dolog nem volt az igazi, mint pl a tulzott sharpen az objektumok szelein.
Itt a beallitasom:
/*======================================================================================
"USER" ADJUSTABLE SETTINGS
======================================================================================*/
// TODO: Normalize values to be on a human range scale, whole numbers prefered, decimals usable for micro adjustments
// These values should have min/max limit checks included in their functions, so that the end user doesn't get crazy results
/*------------------------------------------------------------------------------
SHADER SELECTION
------------------------------------------------------------------------------*/
// To disable / enable effects
// 0 = Disable | 1 = Enable
#define USE_ANTI_ALIASING 0 //DO NOT TOUCH
#define USE_PRE_SHARPEN 1
// HDR NOT COMPLETED!!!
#define USE_HDR 0
#define USE_BLOOM 1
#define USE_TECHNICOLOR 0
#define USE_TONEMAP 1
#define USE_SEPIA 0
#define USE_VIGNETTE 0
// For use with Anaglyphic 3D glasses!!!
#define USE_ANAGLYPH 0
#define USE_POST_SHARPEN 1
#define USE_FINAL_LIMITER 0
/*------------------------------------------------------------------------------
PRE_SHARPEN
------------------------------------------------------------------------------*/
//For higher precision in the calculation of the edge contours, requires a tiny bit more processing power
// 0 = Disable | 1 = Enable
bool highQualitySharpen = 1;
// Set values to calculate the amount of bluer produced by AA to consider for the sharpening pass
// Minimum [ 1 < 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Maximum
#define AverageBlur 4
#define CoefficientsBlur 3.1
// Set values of the sharpening amounts
#define SharpenEdge 7
#define SharpenContour 2
BLOOM
// Set from 1 to 9 to select a bloom preset
// NOTE: Preset value 1 to 9 takes control over the next 3 settings!
float BloomPreset = 0;
// Set from 1 to 9 to set the min. level at which the effect starts
float BloomThreshold = 5;
// Set from 1 to 9 to set the width of the effect
float BloomWidth = 5;
// Set from 1 to 9 to set the power of the effect
float BloomPower = 5;
TECHNICOLOR
#define TechniAmount 0.40 // 1.00 = Max
#define TechniPower 4.5 // lower values = whitening
// lower values = stronger channel
#define redNegativeAmount 1.0 // 1.00 = Max
#define greenNegativeAmount 1.0 // 1.00 = Max
#define blueNegativeAmount 1.0 // 1.00 = Max
TONEMAP
#define Gamma 1.15
#define Exposure 0.20
#define Saturation 0.7 //use negative values for less saturation.
#define BlueShift 0.00 // Higher = more blue in image.
#define Bleach 0.20 // Bleach bypass, higher = stronger effect
#define Defog 0.000 // Strength of Lens Colors.
#define FogColor float4(0.00, 0.00, 0.00, 0.0) //Lens-style color filters for Blue, Red, Yellow, White.
SEPIA
#define Ochre // Color Tone, available tones can be seen in ColorTones.PNG (Do not use spaces in the name!)
// Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum amount of above chosen color tone to blend in
// Minimum [ 1 < 2 - 3 - 4- 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Maximum
#define SepiaPower 1.5
// Set from 1 to 9 tobalnce between minimum and maximum amount of grey color to blend in
// Minimum [ 1 < 2 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Maximum
#define GreyPower 1
VIGNETTE
// Vignette effect, process by which there is loss in clarity towards the corners and sides of the image, like a picture frame
#define VignetteCenter float2(0.500, 0.500) // Center of screen for effect.
#define VignetteRadius 1.0 // lower values = stronger radial effect from center
#define VignetteAmount -0.50 // Strength of black. -2.00 = Max Black, 1.00 = Max White.
ANAGLYPH
// Anaglyph 3D, Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum seperation
#define AnaglyphSeperation 9
// Anaglyph Colors, Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum to match the color of your glasses
//AnaglyphRed goes to the right, AnaglyphGreen and AnaglyphBlue are mixed to the left
#define AnaglyphRed 1
#define AnaglyphGreen 1
#define AnaglyphBlue 1
POST_SHARPEN
// Controls additional sharpening applied after previous processing. Strength should be max 0.25!
float Sharpen = 0.01;
FINAL_LIMITER
// Controls the strenght of the limiter. 1.000 for default setting
int LimiterStrenght = 1.000;
4. az baj ,hogy a egyik egér gombbal berakja a egyik kézbe mikro amásikkkal kattintok akkor meg a másikba rakja
2: oksa akkro encahntot is érdmes fejelszteni
3:---- köszi
4: meglesem
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
1. Power Wordokat kell megtanulni eloszor, azokat meg kulonbozo kuldetes helyeken lehet talalni a falakra vesve.
Utana pedig hozza kell kotni a sarkany lelekhez aktivalva oket a shout menuben. (P gomb > Magic >Shout)
2. Koveket enchanter tudja beletenni a kardokba nem kovacsolassal, azzal csak erositeni lehet a pancelzatot, vagy a fegyvereket, ha van hozza skill.
Enchanter tudja tovabb buffolni oket, az pedig akkor kap bubajt, ha disenchantol bubajjal ellatott fegyvereket.
3.
Nem tudod, ellenben ha mesz a mapon az iranytun latni fogod a banyak ikonjait.
4.
Allits be az inventorin, aztan a favoritok kozott, ha egyiket beteszed a kezbe a masik beallitott is belekerul.
2. drágakövekbõl (ha ezt érted "kövek" alatt) ékszert tudsz csak készíteni készíteni
3. miután felfedezted rajta lesz a térképen
4. használd az egeret (jobb klikk, bal klikk) a fav menüben
Ugyanez azzal a nem túl jó FXAA vagy milyen cuccal. Ez votl az egyetlen hely, ahol jól nézett ki a hatás.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Srácok kellene 4 segítség!
1: vissza mentem az elsõ faluba jött a dragon megvártam még belém száll a lélek,de csak a lökést tudtam erõsebbre tanulni a tûzet nem engedte megtanulni. miért? nem mind1 milyen srákányt ölök meg?
2: a köveket kovácsolással beletudom kovácsolni a vértekbe fegyverekbe vagy az melyik prof-hoz jók? enchanter tudja használni? vagyis azzal tudom belerakni a vértekbe?
3: A bányákat betudom valahogy jelölni vagy világítsanak mert 18-as vagyok és 1-et találtam még csak azt is véletlen. nem látom õket!
4: kovácsoltam 2 dwarven 1 kezes axe-t elõtte meg 2 orc axeom volt. dual speces vagyok és a bajom az ,hogy hiába rakom be egyesével vagy kettesével a favoritba akkor is mikor gyorsan vissza kellene váltanom csata közbe minting ivnetory és go be a weaponökhöz és ott kell beraknom mindkét kézbe mert a Q-nál csak az egyik kézbe tudom adni!
Azt pedig ugy lehet hasznalni, ha a Magic>Shout menuben kivalasztod es a Z gomb lenyomasaval utana, uvoltesz egyet.
Amugy erdemes ezeket a hasznalt dolgokat az F betuvel a "Favoritokhoz" adni es akkor gyorsan elerhetok a Q betu lenyomasaval.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hiába oldom meg zsinórban a questeket, ahelyett hogy fogynának, valahogy mindig eggyel több van belõlük. <#idiota>#idiota>
Lassan kéne az a kontroller.
Ahhoz a hatalmas dwemer földalatti barlanghoz meg külön térképkéne lol, azt se tudom mikor merre vagyok seggel meg fejjel.
Egyébként a dwemer dolgoknak örülök, Oblivionból valamiért kimaradtak.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
bocs ha vkit zavar...
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV