30713
TES
  • Fpocok
    Milyen képen tatyi?
  • SaGa Jr
    Mi van a képen, mert nekem például meg sem jelenik.
    Egyébként ha mindent jól csináltál, nálad a meghívó, rajtad a teljes öltözet, akkor csak fel kell szállnod a megfelelő taligára.
  • Tatyla
    party robe meg party boots mindkettő rajtam van és csak ezt ismételgeti ami a képen van :/
  • bega82
    2 magos 2 GHz körüli procival, és Intel GMA 4500 kártyával esélyes futtatni szerintetek? Vagy felejtős?
  • SaGa Jr
    Akkor összesen 4 szó hiányszik a készletedből. A két shout ahogy írtad csak 2 szóval rendelkezik (ezektől tehát hiányzik 1-1), míg egy csak egyetlennel (innen meg 2 szó hiányzik). Tehát ennyi helyszínen ha jártál is, nem gyűjtötted be a szavakat.
  • Nagydög
    Tegnap megvettem ajatekot. Mondja az elado gyerek, hogy Steam kell hozza. Mondtam neki, hogy kosz nem, mar most is jatszok vele anelkul. Ezutan megkerdezte, hogy a HW kovetelmenyeket nem nezem meg azert?

Uj csengohangom pedig: I wanna take you FUS ROH DAH
  • Fpocok
    20 van.
    Kettőnél csak 2, egynél meg csak 1.
  • Fantusz
    Shadowmere is egy visszatérő szereplő, a Dark Brottherhood a megszerzésének a kulcsa.
  • Fpocok
    Van még egy party cipő vagy sapi vagy mi.
  • SaGa Jr
    Batmanci:
    Nem vásárolható, megszerezhető az egyik céhben.

Fpocok:
    Összesen 20 shout van a játékban. Ezek közül 3 van amit csak bizonyos személyektől lehet tanulni teljes egészében, a többi megtalálható és a dragonborn sztori különböző feladatainál juthat hozzá a játékos. Szóval ha megvan mind a 20 szó mind a 3 szava (tehát összesen 60) akkor teljes a készlet.

A szerzetesen kívül máshonnan is lehet kapni word-ökhöz vezető feladatot. Ehhez csak használni kell bármely shout-ot egy településen aminek eredménye lesz, hogy idővel felkeresi a karaktert egy futár, átad egy levelet amit elolvasva aktiválódik a feladat. Ahogy a szakállasnál, úgy ennél a metódusnál is egyszerre csak 1 lehet aktív (viszont egymás mellett működik a kettő, tehát lehet kunyerálni feladatot a vénségektől és futártól is szerezhető egy időben).
  • Batmanci
    Jav: lv szint=lv fok.
  • Tatyla
    itt mit kell tennem felvettem a party ruhát és tovább?

• Fpocok
    Úgy látom megszereztem az összes shoutot, mert többet nem ad az öreg.
  • Batmanci
    SaGa!
    Shadowmere-t meg lehet venni valahol?
    Ha igen, hol, és kell hozzá lv szint?
    Vagy ajándékba kapod? Mert akkor nem érdekel, majd eljutok oda.
  • Fpocok
    Végre találtam egy istenséget, akivel tudok azonosulni :D A fény temploma tetején van és elvisz a csillagos égig.
    200 óra után is találtam benne új féle ellenségeket.
    lvl61.
  • Molnibalage
    Asszem megvan, hogy a Night ro remember questet mi rontja el. Milőtt beszélnél a kecskés fickóval tudok beszélni Ysoldával. Az ő dumája miatt ugrik a quest marker. Ezzel együtt úgy tűnik, hogya párpeszéd lehetősége is...
  • Magh
    Szerintem elég bugos. First stage vámpírként 25% frost resist-el lazán állok a fagysárkány előtt, a kemény 300 HP-m alig mozdul meg, a heal kapacitásom kb. 5%-át sem sebzi. Ellenben 4th stage alatt +100% tűzérzékenységgel sem érzem, hogy az elder dragon olyan nagyon sebezne. harmatgyengék szegények, bezzeg néha egy-egy íjász vagy varázsló onehitel.
  • Dobronski
    Dark Brotherhood.
  • Molnibalage
    Mintha egyes ellenállások működnének, egyesek nem. A Nordom egész jól tűri a fagysárkány lehelletét. A tüzet nem. Vagy csak alapból nagyon eltérő a HP sebzés.

Nem igaz, hogy egy patch leszedő kiadása olyan nagy feladat lenne. Valahol pofátlannak érzem, hogy gyak. tönkrebasszák a játékot. Ez olyan, mintha a szervízből kihozott autó szarabb lenne, mint amikor bevitted. És ennek semmiféle következménye nincs rájuk nézve. Vicc...
  • Richardix
    Már miért ne kéne enchant? Ott vannak a sima ruhák...
  • yesname #11747
    Storm atronachal kipróbáltam. Megy le a HP-ja spark-tól. Akkor ezek szerint bugos, csak én azt hittem általában hiányzik inden resist és mivel nem idézgetek ilyenformán nem tűnt fel.
  • Molnibalage
    Csak nem volt hajlandó elindulni a Skyrim. Pár nappal ezelőtt írtam. Akkor indult el az auto frissítés, amikor kikapcsoltam. Az, hogy mitől volt egyáltalán on állásban az rejtély, mert ki volt kapcsolva. Azt is megkérdeztem.

Nem hiába mondom azt, hogy a steam egy fostalcsika. Eddig semmi pozívumot nem látok benne..
  • Molnibalage
    Visszatöltöttem, meglátjuk sikerül el.

Másik komment kapcsán. Ez nem nagy terület? A Gothic 3-nál szerint nagyobb, de minimum akkora. Más RPG-nél sokkal nagyobb. Az én szememben iszonyat nagy és iszonyatosan sok benne a tartalom.
  • Molnibalage
    Amen. Kb 30 küldi áll úgy, hogy n+1 embernél momdom már azt, hogy most kösz nem...
  • gabo91
    Északon találtam pár (3) olyan helyet (kupola a jele, középen egy hoszabb függőleges vonallal félbevágva, ezekben szoktak lenni a shoutok.) ahová kulcs kell.
    Keresgéljem, vagy majd lesznek ide küldetések és akkor fogok bejutni?
  • SaGa
    Rosszul csináljátok.
    Törölni kell az összes mentést, kivéve a "Save 1 - Prisoner Skyrim 00.04.40.ess"-t. Nem új játékot kell kezdeni, hanem ezt betölteni. itt még a fajválasztás előtt vagy.
    Ha így kezdesz új karaktert, akkor a számozást is csak innen folytatja, 1-től.
  • SaGa Jr
    Ez a párbeszéd az ami előjön, amikor beszélsz vele amint odaérsz a helyszínre (már ha mindent jól csináltál addig). Annak során kerül sorra ez is (persze a többi opcióhoz kell bizonyos szintű speech megléte, különben fel sem ajánlja a lehetőségeket a program).

A visszatöltésre meg egy egyszerű autosave vagy quicksave visszatöltés is elegendő lenne. Előbbi akkor is kell legyen, ha odagyalogoltál a helyszínre és egy épületbe bementél vagy kijöttél onnan (ilyenkor ment a program). Quicksave is csak akad olyan ami nem pár órával korábbi. Ez a legegyszerűbb megoldása az elakadásnak.

A patch-ekkel meg pont a potenciális hibák miatt kell várni és nem azonnal feltelepíteni. Ennek a leírásából látszott hogy tényleges javítást nem végeztek, így felesleges teljes mértékben és nem szabad feltenni.
  • SaGa Jr
    Ez ugye vicc? Kevés mellékes feladat?
    Ha nem számolom az összesen 18 rövidke feladatból álló fő szálat és a kb 100 feladatból álló guild feladatsort (ebből 40 körül tesz ki a thieves guild önmagában, további 25-26 a DB, 20+ a Companions a maradék meg a mágusoktól van), akkor is vagy 300+, előre megírt, nem ismétlődő side quest (a misc-ek is ide tartoznak) van.
    Egy részük jön abból, hogy könyveket és jegyzeteket, naplókat olvasgat a karaktered, egy részük jön pletykákból (nem a bounty-kra gondolok), egy részükbe belefutsz, egy részükre ráakadsz a beszélgetésekre odafigyelve, egy jó részüket minden településen a jarl-októl és helyetteseiktől lehet felvenni és minden településen legalább 3-5 helyben kapható feladat is mindig akad amiket a helyiektől lehet összeszedni csak beszélgetni kell, odafigyelni a diskurzusokra.

A bejárható terület tényleg nem nagy, de mindenhová el lehet jutni (legfeljebb nem toronyiránt kell menni hanem kerülőúton, ahogy a hegyeknél ez általában lenni szokott).

A lovak meg megdöglenek. Nem rendelkeznek ezernyi Hp-val, hogy önmagukban túléljék a rájuk leselkedő veszélyeket (egyetlen kivétel van, Shadowmere, na ő majdnem 1000 HP-val bír, iszonyat gyorsan regenerálódik, közel kétszer annyi ideig tud sprintelni/vágtatni mint bármely másik paci és elég jól is sebez, plusz olyan 25%-al gyorsabb is minden más lónál, de ő is el tud pusztulni ha nem figyelsz oda rá).
  • Molnibalage
    Nem jön be ez a párbeszéd. Nem tudok annyira visszamenni, vagy pontosabban nem vagyok biztos benne, hogy kidomnék annyi játékidőt. Azért valahol szánalmas, hogy a patch (?) hogy szétkúrta az egészet. Akkor inkább ne csináltak volna semmit...
  • hatosfogat
    Az optimális sebzés az, amelyikkel a leginkább élvezhető számodra a játék. :) Ha szereted a harci kihívásokat, akkor nem érdemes túlgyúrni a páncélt/fegyvereket, ha viszont a küldik/kalandozás érdekel inkább és nem szeretsz szenvedni a csatákban, akkor meg gyúrd olyan erősre amilyenre bírod. :)
  • hatosfogat
    Biztosan megvannak azok a resistek? A többi bug nem általános, de a resist hiba eddig mindenkinél jelentkezett. Varázsolj egy tűz elementált és lőjj rá flame/firebolt/fireballal. Ha megy le tőle az életereje, akkor bizony nálad is ott figyel a bug.
  • JethroHUN
    Csasztok, van vmi mod a lovakra? Mármint h ne támadjanak, mert ez kamu ez a "Frost" nem elég h a repülő sárkányt is üldözi, még a várfalakra is felfut, pedig direkt mesze állok meg... Találtam egyet cowardly horses, de ez csak annyit tud h kiszaladnak a mapról, szal ugyan olyan rossz mintha a banditákat kergetné.

Más mi az optimális sebzés egykezes fegyóval? most 180 fizikai + 40 tűz sebzéses kardom van (legendary) 1H skillem kb 75, szóval még megy fel. Master szintre felraktam. Ha nem javítom fel akkor 97 sebzése (a 2*40%os fortify 1H enchant miatt is)
  • Nagydög
    Felretenni, angolul tanulni!
  • athlay
    Szerintem lényeges dolog, hogy amit lehet powertrainelni, azt mindenképp ki kell használni.

A mágusommal kezdetben csak a destuction-t nyomtattam, aztán rájöttem, hogy önmagában ez kevés lesz... úgyhogy kiálltam az erdőbe muffle-t varázsolgatni, úgy 1 órán belül megvolt a 100-as illusion, vele minden finomság, láthatatlanság etc etc.
    Utána rámentem az enchant-ra, ezt is kurva könnyen lehet fejleszteni, tulajdonképpen önfentartó a dolog... veszel soul gemet, betöltöd tárgyba, eladod a tárgyat.. Ebből is elég gyorsan megvan a 100.
    Innentől már 0-s költséggel szórod a destruction vazsikat, a rázósabb helyzetekre ott az illusion, szóval hótt nyugodtan mehetsz kalandozgatni erre arra.

Innentől kezdve érdemes a destruction / conjuration párosra fókuszálni. Ez utóbbi azért kell mert van pár szitu, amikor jól jön egy erős tank.
    A frost atronach már elég jó, de persze érdemes ezt is kigyúrni maxosra, és dremora lordokkal rohangálni, azok önmagukban is megesznek kb mindent.

További érdekes opció lehet a kovácsolás, ez is piszok könnyen fejleszthető, és azért egy könnyű sárkánypáncél elég sokat dobhat a karaktereden.
  • johny85
    okas ,most egy ajtó előtt álok ott mit kellene működni?
    Az oblivion simán végigtoltam,130h toltam vele de ebbe léptem nyomon elakadok kevés mellék küldi kicsi pálya(az is bejárhatatlan néha a hegyek miatt,semmi újítás)a lovam is megdöglött,lol
  • johny85
    kösz így sikerült
  • SaGa Jr
    Pontosan mire gondolsz?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott ugye Ennis igen pipa a karakteredre és fel van háborodva mert a kecskéje ugye eltűnt a karaktered jóvoltából. Na azt kell neki visszahozni. Csak előbb ki kell szedni belőle hogy pontosan mi a baja, segíthetsz neki vagy fenyegetheted, meggygőzheted más dolgokról vagy megvesztegetheted. Rajtad áll a dolog. Ha simán csak dumálsz vele hogyan teheted jóvá a dolgot na akkor lép tovább a feladatsor és indul a kecske visszaszerzése.

Esetleg próbálj ki egy visszatöltést egy korábbi állapotról és gyere a feladat megadott pontjára ismét.
  • yesname #11730
    Sokan írják, nem működik 1.2 után az ellenállás. Örülök, hgoy a szerencsések közé tartozom, mert a világon semmi baja. Resistek megvannak, tolató sárkányok nincsenek és még 1 darab bugba sem futottam bele 85 óra játék után.
  • simon7108
    el kellene olvasni,hogy mit kell csinálni:)
    ki van írva,hogy tartani kell a gombot mert az erősebb lökést kell használni.
  • johny85
    sikerült ellöknöm a "z" billentyűvel a megidézett lényt,de nem történt semmi (high rothgar),nem adott be ujabb küldetést ,sőt semmi küldetés nem villog a térképen?
    Mit kellene még csinálni?