The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Szóval, az imént rám támadt egy Brotherhood Assassin, volt is nála levél, miszerint "valaki" holtan akar látni engem... érdekes, kinek tehettem keresztbe? 😮
Nem játszottam a játékkal, csak ez így szokott a vérfarkasoknál lenni.
Köszi elõre is!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Én azt az épületet úgy tudtam megvenni, hogy megcsináltam a civil war feladatot az imperial csapattal. Magyarán beálltam a birodalmiakhoz és megcsináltam az összes feladatot. Utána csak beszéltem a manussal napközben (reggel 8 és este 8 között) és már meg is vehettem. De ugyanúgy megvehetõ ha a stormcloak feladatokat csinálod végig.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Dehogynem, ne aggódj.
A lényeg, hogy maradt sárkány dögivel. Legalább 5 hely van ahol sárkányok találhatóak (ezek kis sárkányfejekkel vannak jelölve a térképen) és ugyanúgy beléjük fogsz még futni véletlenszerûen. Meg ugye hívhatsz is sárkányt akit le is nyomhatsz ha akarsz. összesen 20 szó van, mindegyiknek 3 fokozata és te ebbõl a sztori során csak 5-öt kaptál meg teljes fokozaton ingyen. A többire jut elég sárkány hogy megtaláld és megtanuld.
Richardx:
Pedig azon a feladaton nagyon gyorsan túl lehet jutni (ráadásul alacsony szinten még könnyebb is mint magas szinten) és onnantól a nálad lévõ cuccos sem jelent már gondot.
player.removeitem 0001c492 1
Melyik az a quest tárgy ami olyan nehéz, csak nem egy hangszer? A másik ami eszembe jut azt úgyis le kell adni (elkerülhetetlen), bár az meg 25 egységnyi tömegû.
Igazán idegesítõ majd az lesz mikor ledobhatatlan nyakláncból lesz nálad vagy 10 darab, meg már rég értelmét vesztett könyvekbõl és jegyzetekbõl.
Ha megmondod melyik az a tárgy megmondom miként tudod eltávolítani.
Mi a ménküves ****ért nem lehet eldobni a quest tárgyakat?! Van egy cucc, 10 egységnyi súlya van, és nem tudom eldobni, ellenben morális alapon a questet se akarom teljesíteni, amihez tartozik. Na ezzel most mit kezdjek? -.-
Annyi történt, hogy a választ amit neked írtam utólag tettem be és azért korrigáltam mert a nevedet írtam el és az ilyet azért illik a lehetõ leghamarabb korrigálni nemde?
Nem a hozzászólás számával volt a gond (az eredetileg athlay-nak ment csak mivel a te kérdésed elõbb szerepelt így elõre vettelek téged hogy a sorrend megmaradjon csak a válasz gombot már nem nyomtam át. 😊
A kétkezes dologhoz meg a megoldás a következõ. Az inventory-ban a fegyvereknél az egyik fegyverre nyomsz egy jobb klikket a másikra egy bal klikket, mindkettõt beteszed favourites-ba, majd mindkettõnek adsz egy külön számot. Amikor kell akkor megnyomod mindkettõt és viola, máris két fegyver van a kézben (ugyanez megy akkor is ha pajzs és fegyver kombót akarsz, tehát mindent külön gyorsbillentyûre kell tenni egyesével, két dolgot nem tudsz egy gombra rakni és arra is figyelni kell hogy még az inventory-ban melyik kézre tetted az eszközöket, hogy ne legyen ugyanazon kézre két eszköz betéve amit együtt akarsz használni)
Egyik barlangban biztos távolságból egy hídról beleeresztettem egy nekromantába 2 nyílvesszõt. Miután nem talált meg, egy ki idõ múlva közölte: biztos csak képzelõdtem. Közben ott állt ki belõle a két nyílvesszõ. <#nyes>#nyes>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elég az egyiket. Ha a könnyû felõl közelíted meg akkor majd csak dragonscale típusút (könnyût) tudsz készíteni, ha meg a nehéz felõl akkor meg csak dragonbone típusút (nehezet).
athlay:
Azt amit kértek tõled. Keríts valakit a nagyvilágból, akit oda tudsz csalni. Nem az ott lévõk közül kell keríteni valakit. A legegyszerûbb, fapados, zéró gondolkodást igénylõ megoldás a következõ:
sirdond:
Nem minden tárgynak legendary a vége. Van amit csak flawless-ig lehet tuningolni (úgy is ha mindenféle segítõ megoldással 200-ig tornászod a smithing-et).
Van egy kis gondom az árnyékokkal. Mediumnál már kissé akadozni kezd a játék a barlangokban, high-nál nagyon akad mindenhol, low-n meg simán megy. Csakhogy low-n (de már mediumon is) hihetetlenül ocsmányok az árnyékok. :-S Nem lehet valamit kezdeni ezzel? Mondjuk high árnyék ellenében valami... Kísérletezgettem, de nem jó. Remélem lesz valami patch...
Hozzám jöhetne, ha jó csaj. Addig azért abba hagynám, míg le oboa.
Igaz, az inventorimban is van egy. Mármint, oboa.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”