The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
Szóval ha egyszer lementettem az állását kézzel, akkor csak meg kell jegyeznem, hogy melyik volt az és kezdhetem az újat ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Elvileg nem, csak a karakteredrõl legyen egy rendes mentés, mert auto/quick saveket felülírhatod a másik karin.
Ha nem írod felül a mentéseidet akkor vihetsz 20 karakter is egyszerre 😊

Metalmilitiakid
Az érdekelne, hogy lehet e párhuzamosan két karaktert vinni a játékban, vagy ha kezdek egy újat akkor az törli az elõzõt ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Remélem így utólag is megoldható a dolog.
Biztos felvetted a questet aztán már rohantál is kifelé a templomból õ meg nem ment utánnad. Egyébként rákerestem Maurice Jondrelle a neve.

Biztos hogy nem jött oda senki! Ha valóban odajött volna ezzel, hogy szívesen látná a fát, akkor tuti belementem volna, mert miért ne... lehet, hogy fast travellal elmentem, mielõtt odajött volna?
De õ még a templomban oda megy hozzád miután felveszed a questet... Ha van mentésed töltsd vissza és nézd meg saját magad.

Vázolom a helyzetet: Elmentem a fához, beszéltem az ott levõ emberkékkel, akik miután megtudták, hogy mi van a birtokomban rögtön közutálatba kezdtek, de a fát már nem akarom bántani (legfõképp az elõbbi 2 ember sorsa miatt), ha jött is az a pilgrim, az már jó rég volt :S De nem emlékszem, hogy jött volna.
Hát pedig odamegy 😊

Nem rémlik, hogy bárki is odajött volna hozzám...
Mikor megkapod a nõvértõl a questet odamegy hozzád egy Pilgrim és azt kéri hagy menjen veled mert szeretné látni azt a fát. Vidd magaddal és akkor nem kell senkinek meghalnia 😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ott a templomba megszólit egy npc hogy szeretne veled menni az uton és ha ot magaddal viszed akkor más lehet a quest

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

.... Hogy kicsodát?
Egyébként csak mondom hogy van más megoldás is arra a questre
magaddal viszed azt a pilgrimet a questre akkor nem kell megsértened a fát mivel a csávó imádkozik egyet és kapsz egy facsemetét amit vissza vihetsz a templomba.

Ezio-nak😊
skymannn
jaja, köszi már megvan

gabo91
Hm... jó tudni ezeket. Köszi az infót.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

5 perc alatt 4 hsz... össze kéne szednem a gondolataimat, mielõtt írok 😊

Szóval, az imént rám támadt egy Brotherhood Assassin, volt is nála levél, miszerint "valaki" holtan akar látni engem... érdekes, kinek tehettem keresztbe? 😮
Az egy dolog, hogy gyorsan túl lehet jutni, csak morális alapon NEM AKAROM megcsinálni. Egyébként kösz.
Ja még azt kifelejtettem: Az emberi hullákból táplálkozva visszatöltesz életet (mert egyébként nem regenerálódsz vérfarkas alakban), és a farkasalak idejét is kitolod, elkerülvén a kellemetlen helyzeteket 😛
Idõvel visszaalakul, ha nincs ellenség akkor várj 1-2 órát, ha van, akkor meg csak várj 😊 Egyébként elõre szólok, ha esetleg késõbb harcban bevetnéd a képességed: Egy idõ után be fog homályosodni a kép egy másodpercre; ez a jelzés, hogy hamarosan visszaváltozol, és keress menedéket, ha harc közben vagy. Kb 10-15 másodperccel késõbb újra ebhomályosodik, és akkor visszaváltozol. Mikor visszaváltozol akkor pucér leszel, tehát a páncélt, fegyvert stb. Vissza kell majd venni.
Várd meg a reggelt talán 😊
Nem játszottam a játékkal, csak ez így szokott a vérfarkasoknál lenni.

gabo91
Átváltoztattam magam vérfarkassá (Y gomb) viszont az istenért sem bírok visszaváltozni, akármit nyomkodok nem reagál rá. Van egy minimum ideje, vagy azért mert a barlangban van ellenség? Vagy hogy lehet visszaalakulni?

Köszi elõre is!

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Mindig a helyi jarl segédjével/intézõjével kell a kérdést megdumálni (igaz ez Whiterun, Windhelm, meg a másik két város esetében is).

Én azt az épületet úgy tudtam megvenni, hogy megcsináltam a civil war feladatot az imperial csapattal. Magyarán beálltam a birodalmiakhoz és megcsináltam az összes feladatot. Utána csak beszéltem a manussal napközben (reggel 8 és este 8 között) és már meg is vehettem. De ugyanúgy megvehetõ ha a stormcloak feladatokat csinálod végig.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Fehercsoki
Köszi!

skymannn
A windhelmi házat hogy lehet megvásárolni, milyen questeket és kinél kell megcsinálni h feloldjam a vásárlást, jah és kivel kell dumálnom a megvételérõl ha már minden klappol?

Fehercsoki:
Dehogynem, ne aggódj.
A sztori ért véget, nem a sárkányok pusztultak ki. Sõt igazából az sem biztos hogy tényleg megölted Alduin-t, esélyes hogy csak ideiglenesen ki lett vonva jó idõre a forgalomból, hiszen nem maradt utána porhüvely és a lelkét sem tudtad elszipkázni.
A lényeg, hogy maradt sárkány dögivel. Legalább 5 hely van ahol sárkányok találhatóak (ezek kis sárkányfejekkel vannak jelölve a térképen) és ugyanúgy beléjük fogsz még futni véletlenszerûen. Meg ugye hívhatsz is sárkányt akit le is nyomhatsz ha akarsz. összesen 20 szó van, mindegyiknek 3 fokozata és te ebbõl a sztori során csak 5-öt kaptál meg teljes fokozaton ingyen. A többire jut elég sárkány hogy megtaláld és megtanuld.

Richardx:
Pedig azon a feladaton nagyon gyorsan túl lehet jutni (ráadásul alacsony szinten még könnyebb is mint magas szinten) és onnantól a nálad lévõ cuccos sem jelent már gondot.
Az eltávolításhoz a konzolt kell használnod a következõ paranccsal:
player.removeitem 0001c492 1

Nettlebane, amivel azt a fát kéne megcsapolni
Fehercsoki
Akkor ennyi nem is jön több sárkány? Alig van pár shoutom.

Ha arra gondolsz hogy egyszerre több személynek válaszolgattam az stimmel. Az nem csúszás, az szándékos, hogy ne kelljen kismillió hozzászólást írni, hanem egyben, több embernek menjen válasz.

Melyik az a quest tárgy ami olyan nehéz, csak nem egy hangszer? A másik ami eszembe jut azt úgyis le kell adni (elkerülhetetlen), bár az meg 25 egységnyi tömegû.
Igazán idegesítõ majd az lesz mikor ledobhatatlan nyakláncból lesz nálad vagy 10 darab, meg már rég értelmét vesztett könyvekbõl és jegyzetekbõl.

Ha megmondod melyik az a tárgy megmondom miként tudod eltávolítani.

Több kell legyen mint 30 (én 35-öt szedtem össze, abból 3 lett kutyulásra felhasználva). Ha ezek a gazok is úgy mûködnek mint a többi, akkor akár egy hét múlva is visszamehetsz és lesz belõlük megint (csak hagyd el egy hétre a kérdéses területet. Illetve nézz szét az épületekben is. Ha jól emlékszem a pumping station-ben találtam egyet belül is (le volt szüretelve és valami asztalon volt pont ahogy a kipurcant alkimista laborjában).

Nos vagy én értettem félre a dolgokat, vagy délután szinte minden válaszoddal csúszásban voltál 😊 De mind1, ellenben problémám van:
Mi a ménküves ****ért nem lehet eldobni a quest tárgyakat?! Van egy cucc, 10 egységnyi súlya van, és nem tudom eldobni, ellenben morális alapon a questet se akarom teljesíteni, amihez tartozik. Na ezzel most mit kezdjek? -.-
hehe még johogy nem néztem meg a spoilerjét 😊 éreztem én, h most nem szabad rámennem 😛

A fõ szálban sehol nem kell begyûjteni senkinek a vérét. Az Haermus Mora daedric prince saját küldetésének a része. A válasz meg az, hogy ahol találsz. Banditáknál is elõfordulnak ilyen delikvensek (és õk büntetlenül gyilkolhatóak), ahogy barlangokban és városokban is lehet találkozni a keresett fajok tagjaival.

Igen, ott a vége a sztorinak (ahogy általában a TES játékoknál, nem ez teszi ki a játékidõ jelentõs részét, inkább csak arra szolgál hogy bevezessen a játék lehetõségeibe).

Szoktam? <#ijedt>

Annyi történt, hogy a választ amit neked írtam utólag tettem be és azért korrigáltam mert a nevedet írtam el és az ilyet azért illik a lehetõ leghamarabb korrigálni nemde?
Nem a hozzászólás számával volt a gond (az eredetileg athlay-nak ment csak mivel a te kérdésed elõbb szerepelt így elõre vettelek téged hogy a sorrend megmaradjon csak a válasz gombot már nem nyomtam át. 😊

Fehercsoki
Eljutottam addig, hogy
Alduint másodszorra is megöltem, elégett mint a többi sárkány, már van sárkány idézõ shoutom is, most viszont nem kaptam több questet azután, hogy megöltem alduint, csak a mellékküldetéseket tudnám csinálni,
most akkor vége a sztorinak? Alig játszottam pár órát.

Nincs ott bug, a dolog trükkje annyi hogy ne kattints rá a megtanulandó szóra, hanem a billentyûkkel menj rá a megtanulni kívánt szóra és utána szintén csak a billentyût használva nyomj egy r betût. Az egeret felejtsd el. AZ arra van maximum hogy kijelölj, nem arra hogy tovább fejlessz egy szót.

A kétkezes dologhoz meg a megoldás a következõ. Az inventory-ban a fegyvereknél az egyik fegyverre nyomsz egy jobb klikket a másikra egy bal klikket, mindkettõt beteszed favourites-ba, majd mindkettõnek adsz egy külön számot. Amikor kell akkor megnyomod mindkettõt és viola, máris két fegyver van a kézben (ugyanez megy akkor is ha pajzs és fegyver kombót akarsz, tehát mindent külön gyorsbillentyûre kell tenni egyesével, két dolgot nem tudsz egy gombra rakni és arra is figyelni kell hogy még az inventory-ban melyik kézre tetted az eszközöket, hogy ne legyen ugyanazon kézre két eszköz betéve amit együtt akarsz használni)

Deer
Ez mekkora már:
Egyik barlangban biztos távolságból egy hídról beleeresztettem egy nekromantába 2 nyílvesszõt. Miután nem talált meg, egy ki idõ múlva közölte: biztos csak képzelõdtem. Közben ott állt ki belõle a két nyílvesszõ. <#nyes>

Nembaj, megszoktam, hogy eltéveszted a kommentszámokat 😊
Molnibalage
Mutass képeket. Egy jó kép többet ér ezer szónál.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Basszus. Az elsõ válasz az Richardx 7020-as kérdésére ment.

Nem adnak semmi plusz feladatot. Ha elvégzed amit kértek, akkor annyi történik, hogy az öreg fószer onnantól kezdve igen jó pénzért veszi meg a dragonbone és dragonscale alkatrészeket. Ja és állítólag egy bug miatt amúgy sem lehet megölni jelenleg a vén gyíkot, mert essential karakter így elpusztíthatatlan...

Ricerdx:
Elég az egyiket. Ha a könnyû felõl közelíted meg akkor majd csak dragonscale típusút (könnyût) tudsz készíteni, ha meg a nehéz felõl akkor meg csak dragonbone típusút (nehezet).

athlay:
Azt amit kértek tõled. Keríts valakit a nagyvilágból, akit oda tudsz csalni. Nem az ott lévõk közül kell keríteni valakit. A legegyszerûbb, fapados, zéró gondolkodást igénylõ megoldás a következõ:
Felbérelsz egy harcos kísérõt aki veled megy, majd mikor odaértetek közlöd vele (irányítod hogy tegye amit akarsz), hogy menjen oda az oszlophoz és feláldozod a kapott tõrrel õt. Ennyi. Utána még nem ér véget a dolog, akkor kezdõdik igazán.

sirdond:
Nem minden tárgynak legendary a vége. Van amit csak flawless-ig lehet tuningolni (úgy is ha mindenféle segítõ megoldással 200-ig tornászod a smithing-et).

Sziasztok!
Van egy kis gondom az árnyékokkal. Mediumnál már kissé akadozni kezd a játék a barlangokban, high-nál nagyon akad mindenhol, low-n meg simán megy. Csakhogy low-n (de már mediumon is) hihetetlenül ocsmányok az árnyékok. :-S Nem lehet valamit kezdeni ezzel? Mondjuk high árnyék ellenében valami... Kísérletezgettem, de nem jó. Remélem lesz valami patch...
Batmanci
Volt mivel.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Batmanci
Ez rohadt jó!
Hozzám jöhetne, ha jó csaj. Addig azért abba hagynám, míg le oboa.
Igaz, az inventorimban is van egy. Mármint, oboa.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

PiszkosFred
Lattak hogy bementel a hazba, majd eltunt a terkep, igy tudtak hogy te vagy. Nem eleg csak odabenn lopakodni, bejutni is csak suttyomban erdemes 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az DOVAHKIIN! 😛