30713
TES
-
#11847 ne feltörni próbáld a ládákat, lopd el az őrtől a kulcsot, vagy szimplán öld meg. -
Ragnar360 #11846 rossz volt a választás:) -
Ragnar360 #11845 guideba olvastam h milyen konnyu megszökni a börtönböl, hat en most szivtam vele, mar kicsit idegesitett is, kilockoltam a cellaajtot, de nem metettem igy parszor az örök miatt visszatöltöttem, figyelemeltereleskent hasznaltam a a Throw Voicet
mind2 ládába amibe cuccok vannak Expertes és most vhogy unlocky voltam velük, de nagyon, aztan 1 lockpickem van, a kijarati ajto is expertes, de feltölrtem én a sajat ladamat, volt is abba sok lockpick, csak aztan jöttek az örök vissza es eszrevettek, nem mentettem, aztan utanna mar nemtudtam feltörni a ládámat, mondom, megyek az ajtora, ugyis csak az acsi miatt jöttem be a börtönbe,- ezzel az ajtoval meg mégtöbbet szívtem, pfff, loading loading és csak loadingolas, körbenéztem még1x, de sehol nemvolt kulcs, az őrt meg nemlehetett pickpoketolni, egyszerüen nem volt rá opció
mind1, aztan sikerült nagy nehezen, ki is mentem, de INSTANT kaptam parszáz bountyt, de hogy hogy...akkor igy megszökni börtönböl, hogy is?:) (ez Riftenbe volt) -
#11844 Azért elég lehangoló mikor elvettem egy bányászlányt, megengedtem, hogy a solitude-i villámban éljen, erre nemhogy normális ruhát nem vett fel, de csákánnyal az oldalán flangált. Ja és pénzért árulta nekem a cuccait...
Nem tudom miért nincs tárgycsere opció, mint a kísérőknél. -
Ragnar360 #11843 #11831 #11820 -
Ragnar360 #11842 nemtom mi a gondod velük, neked mindig van valami:) -
#11841 Amíg a rezisztancia bugos, addig nem kérdés. -
tlovgem #11840 ettől még ez is jobb .. -
#11839 Ehh... leadtam a nyolc maszkot, azt hittem kapok valami jót, de elég gagyi a reward.
Annyira utálom, amikor belemelegedek a harcba, hogy elfelejtek menteni... és mindig jöhetek az elejétől :S
-
#11838 Én számomra a tolvaj céh elnevezés már ott megborult, hogy ezek nem "lopnak", hanem egy afféle multi-kulti maffia a Black-Briar család ""vezetésével"" szvsz ez semmiképp sem tolvaj céh, főleg annyira nyíltan működik:) és ha az arányokat megnézzük, kb. riften lakóinak fele a tolvajcéhben melózik, a másik felének meg jó része őr:)
Nekem Gothicból van referencián tolvaj céhre (ott szintén kalandos a kapcsolatfelvétel velük), és hát ott legalább ki lehet irtani őket, ha nem tetszenek, itt az esély sincs meg rá (küldetés szinten persze)
-
steeldriver #11837 Az is játékos, sőt karakterfüggő, hogy kell-e kisérő, vagy sem.
Igen, gondolkodtam hogyha majd kezdek egy wizard típusú karaktert akkor amellé talán jóljön (bár ott a területre ható varázslatok miatt lenne gond) Meg íjász mellé mindenképp jó lenne, csak ott meg a sneak attackokat rontaná el...
elég sok cuccot tud cipelni
Emiatt viszont lehet hogy lecserélem a lovat egy kísérőre :D -
#11836 Nézzétek meg itt, mlyennek értékeli a configot -
#11835 Engem észrevettek. Persze harcos vagyok. Azt hittem, hogy kell a főszálhoz. Aztán esett le, hogy ez TG. Hagytam is a francba ezt a vonalat. A DB kiirtása is a listán van már. Nem bírom az ilyen sunyi bandát no. :) -
#11834 Nézd meg virágbolti verzióval. -
bega82 #11833 Erre mit mondanátok? Bnőmnek nagyon megtetszett, mondta, hogy ő is szeretne vele játszani, de hát az a videokártya szerintem eléggé gáz. Vagy van esély low grafikával? -
#11832 Nem tudom észre vettétek-e, de van a játékban "lapozgatós" játékkönyv :D
A whiterun-i Jarl székhelyén az egyik polcon van: Kolb and the Dragon :) -
Ragnar360 #11831 volt egy íj, föleg a jatek kijövetelekor volt sokat emlegetve, ilyen kicsit, hogy is mondjuam szellemes designja van - fehér vagy kék aurából áll az egész
mint az immortals filmbe, bar ott egy kicsit mas azert -
#11830 Daedrák tudnak meglepő kérésekkel előállni.
Az Oblivionban Molag Bal azzal a negy hézköznapi kéréssel lepte meg a hősünket, hogy ölesse meg magát, mégpedig az ő buzogányával, s a kiszemelt gyilkos egyolyan NPC, aki fogadalmat tett, hogy soha többé nem fog fegyvert a kezébe.
A Shivering Isles története pedig az őrület hercegének birodalmába kalauzolt el bennünket :-) -
#11829 Lefagytam, annyira meglepődtem, amikor repülök felfelé :D -
Ragnar360 #11828 grat, nyomjad még:d -
Ragnar360 #11827 vao, jo kis vid, felvehetted volna, ahogy felrepülsz, meg ahogy le :) btw tök kicsinek tünik fentröl skyrim:) vna egy híd, ott elég nagy, jol latszik, azt nem is "vágom" hmm -
mike01010101 #11826 Túlléptem a 90 órát. Még soha (a next-gen korszakra gondolok, úgy 2004 óta, amióta figyelem a játék mentési időt) nem játszottam egy játékkal, egy végigjátszásra, dlc-k nélkül ennyit. A "rekorder" a New vegas volt 86 órás első végigjátszással.
-
#11825 Az is játékos, sőt karakterfüggő, hogy kell-e kisérő, vagy sem.
Kézségetelenül azok is tudnak hülyén viselkedni, de szerintem a lovaknál lényegesen hasznosabbak, főleg, ha az illető mellékesen még tréner is.
El lehet szórakozni a kisérő tápolásával is(fegyver, páncél), megy veled a dungeonokba, elég sok cuccot tud cipelni, s legalább a "várj itt" opciót megérti, ha nem a csata mellett várakoztatod (akkor ő is automatikusan harcol)
A ló meg Skyrimben egy kihalófélben lévő ritkaság :-) -
#11824 Amúgy itt az a csillagokba visz- quest... először azt hittem, hogy valami bug, azért csináltam a videót :D
-
sanyicks #11823 Víz túl átlátszósággal találkozott már valaki? Nem az alt-tabos, ez mindig megvan nálam, akármilyen grafikán, és egy fokkal kevésbé átlászó az alt tabos bughoz képest.
http://photos-3.dropbox.com/i/o/lvaJZCVoiZa0dvA1Y3fMaF5X5FGbfIXCMmTzI7mQ0uI/5862163/1323097200/6e182a8/ScreenShot172.jpg
http://photos-5.dropbox.com/i/o/0CPzET7rU59MenBOGimBJ3Bznq9CpH56CSpvIlhOhcA/5862163/1323097200/803a714/ScreenShot30.jpg
http://photos-6.dropbox.com/i/o/LMA_M7bGEf9ROpDCOGYVg5xhHQLmNH7a4I5TJi0KY8k/5862163/1323097200/01d14c6/ScreenShot169.jpg
(azért nem linkeltem mert linkben úgy is 404-ezne) -
steeldriver #11822 Hát, gondolom a készítők reálisra akarták venni hogy megvédi magát a ló hogyha kell, csak kicsit eltúlozták ezt hogy 50 méterre lévő ellenséghez odamegy megtámadni
Ami elég hülyén jön ki hogy direkt lerakom messzebb, és a ló előbb odaér nélkülem az ellenséghez :D
Kísérővel különösen macerás a lovaglás, hisz a segéd nem lovagolhat.
igen, emiatt direkt előre le is mondtam a kísérőkről, hogy csak gyalogolni tudnak a ló után, ráadásul ök is még elég idegesítőek tudnak lenni
Kösz, végül sikerült megtalálnom (eddig csak retexture modokat találtam)
( link, ha érdekel valakit esetleg ) -
#11821 Az északi vidék zordságával ellentétben Riften környéke kimondottan hangulatos.
A városka sem csúnya csak előjön egy kellemetlenség az oda látogatóval, ami engem idegesít, amikor nem tolvaj karakterrel megyek oda.
A sorozat előző részeiben a tolvoajok rejtőzködtem, már az is egy feladat volt, hogy felvedd velük a kapcsolatat, ha szerettél volna hozzájuk csatlakozni.
Riftenben ellenben bombáznak a különböző lopós-csenős küldetésekkel, akkor is, ha semmi tehetséged nincs a lopáshoz, nem tolvaj beállítottságú a hősöd.
Mondjuk a Dark Brootherhood "nyitó" küldetésés is elég pofátlanul, nyíltan vágják hozzánk. -
Ragnar360 #11820 hát mondom szerintem elég zavaró volt, vagy 30x visszatöltöttem, es valami bug az tuti, marmint, h nem támad meg, mintha vak lenne...
acsivmenthez is kell 20 dragon soul szal nem haszontalan azért, shout kinyitasahoz is stb.
nem te irtad lentebb, hogy összesen csak HAT SARKNAYT öltél meg, irni is akartam rá neked, csak valhogy kimaradt
a 20különbözö shoutos acsi mennyire nehéz, en eddig annak tartom - meg nemtom miért, lehet olvastam, (tan 1 guideba), hogy akkor számolja csak shoutnak, ha 3. szinten van - de remélem nem:) -
Ragnar360 #11819 még mindig nem értelek :)
nekem semmi poti nem kellett, ja te a invisibily gondolsz, azt csak ugy proba szinten ittam meg, de a még a VITRINT is kilehetett nyitni a pult mögül, gugolva - de mivel nem a vitrin kellett igy potit se kellett innom - hirtelen azt hittem amugy h a lockpickes potira gondolsz, mert olyan nekem nem kell(max biz. esetekben) siman kinyitok mindent :p
viszont alul a rácsoshoz semmi kell kell mert ott nem vesznek észre:)
tehát tudom a megoldást, csak leirtam amik megtörténtek velem:)
arra vagyok kivancsi, hogyha elcseszném a feladatot, akkor a faszi mitfog szólni, hogy lesz a továbbiakban ?!
-
steeldriver #11818 Hát, akkor inkább hagyom hogy elszaladjon a fenébe (pont ott quicksaveltem mikor egy tolvajbanda megtámad egy óriást , és jó lett volna 1-2-t lootolni mielőtt az óriás elüti őket a francba - viszont ehhez a lovat meg gyorsan le kéne rakni valahova, dehát így...)
De felesleges velük vesződni. Nem gyorsítják meg annyira az utazást hogy érdemes legyen velük foglalkozni.
Hát, párszor már én is elindultam nélküle csak úgy, viszont nekem az Oblivion kimaradt, és Morrowindhez képest elég nagy pozitívum hogy nem kell mindehova gyalog menni
Ami zavaró még hogy minden egyes patkánynál vagy farkasnál le kéne szállni harcolni (mostmár inkább kikerülöm ezeket) egy minimális szintű mounted combatot tehettek volna bele azért -
Hikoro #11817 Az a küldetés pofon egyszerű.. nekem azzal volt bajom, amit utána kellett csinálni a tárgyal,mert mindig észrevettek. Am. ha figyeled a párbeszédet elmondja mikor-mit kell csinálni.. -
#11816 Hát Riften egy nagy ellentmondás, mert egy kis város, egy nála kb 2-3 szor nagyobb csatornarendszerrel...why????, Markath, Whiterun sokkal hangulatosabb (Falkreathnél azért jobb Riften) a többibe eddig még nem jutottam el:) -
#11815 Van mod, amitől elfut a ló, ha harcolni kéne... így nem hal meg és fel tudod szedni, ha fast travelelsz máshova. -
#11814 A lovak az Oblivionban is idiótán, harci kutyaként viselkedtek, le is szoktam a lóval közlekedésről.
Itt nincs ugyan athletics, acrobatics skill, ami fejlődhetne a sok futástól, gyaloglástól, de a lovak nem lettek intelligensebbek.
Játékostól függ, hogy használja-e a pacikat, vagy sem.
Kisérővel különösen macerás a lovaglás, hisz a segéd nem lovagolhat.
Vannak esetek, amikor jól jön a paci a harcban, máskor meg idegesítőek - el kell döntened, hogy kell-e vagy sem, a viselkedésükön nehéz változtatni, magasabb szinten meg akár fogyóeszköz is lehet. -
#11813 Az a küldit én is úgy csináltam meg, hogy kinyitása a szekrénykének 1 poti. Aztán mégegyet megittam és azzal nyitottam ki a dobozkát. Tök logikátlan az egész. -
SaGa Jr #11812 steeldriver:
A ló ha nem purcant ki akkor előkerül, nem kell keresgélni. Elég egy fast travel és máris ott lesz a helyszínen. De felesleges velük vesződni. Nem gyorsítják meg annyira az utazást hogy érdemes legyen velük foglalkozni.
Ragnar360:
Ha nem jön le hát nem jön le. Addig sem macerál. Ellenfélnek úgy sem tekinthetőek semmilyen szinten, csak mozgó pikkely és soul raktárnak (előbbi nem létszükséglet, utóbbiból meg úgyis lesz elég). -
steeldriver #11811 Jah, igen azt akartam kérdezni hogy tud e valaki esetleg valamilyet modot erre a problémára.. -
steeldriver #11810 Üdv.
Végre eljutottam oda hogy felrakjam a játékot, már játszok vele egy ideje, viszont ami rettentően felidegesített most már az a lónak a viselkedése, nem lehet úgy lerakni hogy vagy ne szaladjon oda az ellenséghez vagy ne szaladjon el (úgy hogy meg se lehet találni)
Eddig nem is volt nagy probléma, viszont most akadt egy olyan helyzet hogy akárhova rakom le, nem marad ott... -
Ragnar360 #11809 tegnap beirtam, nem irtak rá, nekem az a bajom inkabb, hogy nem támad a sárkány:) 2x volt ilyen eddig -
Ragnar360 #11808 ezt most nem értem..miröl van szo?:D