30713
TES
-
Ragnar360 #11887 :) -
#11886 Az, hogy szimplán nem működik vagy összevissza működik. Egyszer odamentem egy várhoz, 60% rezisztanciával szétkaptak. Odamentem az újratöltés után, 17% ellenállással alig karcolgattak. Nagyon súlyos, nem mindig nem látható random bugok vannak benne, ahogy látom...
Sokszor semmi hatása sincsa a rezisztanciának... -
#11885 Hogy végképp tiszta legyen;
Két t-vel csak a 6:3-ban szereplő Tutti helyes.
A biztos, ziher, ezer... az a tuti, csak egy té. -
#11884 akkor:
dokumentumok\My Games\Skyrim\Saves, archiválod a mentéseket amiket meg akarsz tartani, majd manuálisan kitörlöd őket a 240+ számúakat.
elindítod a Skyrim-et, és ollé, régi számozást folytatja.
én így csináltam amikor új karaktert indítottam és csak az első mentést akartam meghagyni, nekem ment.
persze ettől függetlenül lehet, h quicksave meghagyása bezavarhat. -
#11883 ERSTE Bank ostoba nőszemélye mondta mindig két t-vel a tutit.
Azért van ott, hogy ne mondják, mekkora seggfej vagyok. (Legalábbis ezért ne!) -
#11882 33 as vagyok, most kaptam egy plecsnit, hogy 50 küldetést megcsináltam.
Most már a "nagyvárosokba", Riften kivételével elmentem, ami útba akadt bánya, mauzóleum, erőd, tábor, barlang, szikratávíró pózna azt csak felismertettem, és csak olyan küldit csináltam meg, amit az úton bolyongó enpécék ajánlottak fel. A városokban meg kettőben kezdtem küldiket csinálni.
Tehát, rohadt sok hely megvan a térképen - gondolom, mégtöbb nincs -, és semmi hangulatom eldobni őket, visszamenvén az 'uccsó jól számozott mentésig.
Ezért kéne valami megoldás.
Tetszik tudni? -
steeldriver #11881 #11873 - #11874
Ja, értem, kösz, akkor vissza se megyek megpróbálni kinyitni :D
-
Ragnar360 #11880 mi az a név a végén zárójelben ? -
Ragnar360 #11879 :DDD ahogy Nagydög írta - az tetszett - j"atek letesz, angolt tanul" :DDDD -
#11878 Az nem lenne baj, ha azt a pár mentésemet elbuknám, de maradna a mostani.
Csakhogy, hiába törlöm a magas számú mentéseket, akkor is pl.: 245 től folytatja.
Tehát, nem vagyok agyhalott, még működik, mert ezen már túl vagyok. :)
Továbbra is itt a kérdés, mit tegyek, mert elölről nem kezdem el emiatt, az tutti (Emese). -
És még csak itt tartok a diskurzusban :D -
#11876 kitörlöd a "magas számú" mentéseket, *újraindítod* a játékot, és ollé. -
#11875 SaGa, ha vagy!
Esetleg bárki, aki tudja:
Miképpen tudnám megoldani, hogy visszakapjam a mentésszámomat?
Az történt, hogy - én barom - ki akartam próbálni egy mentett karaktert.
Akkor már 27 lven voltam, az meg a kivégzése előtt, de szépen meg volt formálva, gondoltam meglesem.
Igen, de 243. mentés volt, és elfelejtettem kivenni, rámentettem, azóta innen folytatja.
Tudom, lehet nélküle élni, de engem rohadtul zavar. -
Ragnar360 #11874 ja várjál ez picit ismerös :) ha jol sejtem egy magas részen van és ez egy lift, azért nem lehet használni akkor - a dungeon végén ezzel jössz fel, a héten pucultam ki asszem - nem ez a bejarat -
#11873 gondolom egy dungeon kijárata, előbb a dungeonba kéne bemenni vhol a másik oldalon :) -
steeldriver #11872 Azt nem tudja valaki esetleg hogy ide hogy lehet bemenni?
(a közelben nem volt senki, az ajtónál meg nem jelenik meg az Open felirat)
.
-
Ragnar360 #11871 igen-igen:), utubeon ugy olvastam leirasba v mittomén, tökmind1 - h ad vagy 100 nyilvesszőt mellé és h Daedra szintü a cucc
elderscrollwikin, olvastam h obliba is volt és tan ott volt gliccs h örökre meglehetett tartani:d -
#11870 pickpocket szép magyar fordításban zsebmetszést jelent. értsd: odaosonsz mögé, és kilopod a kulcsot a zsebéből. nem zártörés.
btw leölni is le lehet, mivel ha ott körbelopózol, találhatsz páncélt és fegyvereket... legalábbis nekem nem okozott gondot. -
Ragnar360 #11869 whao szép képek! -
steeldriver #11868 :DD
akkor fogd be munkára, küldd el valamelyik bányába dolgozni :D -
#11867 csak mutatnák képekett azoknak akik még mindig rondának találják a játékot :)
-
#11866 fotoalbum.hu -
#11865 imagerz.com egyszerre 6 képet is felrakhatsz ! -
#11864 noob.hu -
#11863 mondjatok már egy jó képfeltöltő oldalt,ahova egyszerre több kép is mehet mert az iaro szívat... -
#11862 Annyira nem vagyok ügyes, mert meghalok.
Ezek a dreadlordok kemények már ilyen szinten. Elfújnak és általában meg is ölnek, amíg próbálok feltápászkodni :D -
#11861 Bound Bow expert szintű conjuration spell, nem a meglévő íjra tesz buffot.
Idézett fegyverekre perkkel lehet tenni soultrap és elűzés varázslatot.
Idézett kard, csatabárd használható a "semmiből" az idézett íjhoz gondolom kell nyílvessző is (nem próbáltam, de így logikus) -
Flora2 #11860 Ez te vagy? :) Mi ez a szívatós hely?? Látom, a technika minden csodáját beveted, ügyes vagy, bámulatom. Bírom, hogy még virágot is szedsz közben. -
#11859 Kösz -
Ragnar360 #11858 kár hogy csak spell/buff a mar meglévő íjjra -
sanyicks #11857 mi baja is van neki? -
Ragnar360 #11856 na egyébként a bound bow-ra gondoltam, lentebb, megtalaltam utubeon -
Ragnar360 #11855 értem. -
SaGa Jr #11854 Én olyat sehol nem írtam hogy, csak 6 sárkányt öltem meg összesen valamelyik karakteremmel. Olyat írtam, hogy egy bizonyos helyen leölhető 6 sárkány is. Mondjuk jobban belegondolva, a játékhoz elengedhetetlenül fontos kiáltásokat ölés nélkül is megkapja a játékos. Összesen három sárkány van akit le kell ölni az egész játékban és mivel a legerősebb kiáltásokat megkapja ingyen a játékos, így tulajdonképpen felesleges is a sárkányölés. Kihagyhatatlan kiáltások úgyis ingyé' jönnek.
Az achievement-ek engem hidegen hagynak. De szerintem egy shout akkor lesz beszámítva, ha mind a három fokozata megvan (a játékban lévő, a karakter teljesítményét ismertető összegzésben is külön számítja a szavakat, külön a megnyitott kiáltásokat és a master-ed kiáltásokat amik a teljesen elsajátítottakat jelenti).
A sárkányok meg nem támadnak mindenképpen. Ha elég közel vannak és úgy gondolják akkor támadnak. Miért lenne kötelességük mindenképpen támadni a karaktert? Sőt van, hogy mindenki mással foglalkoznak csak veled nem. Saját tapasztaltból legalább 8 olyan helyzetet fel tudnék sorolni, ahol a sárkány vígan röpködött fel és alá, de nem foglalkozott az alant lévőkkel, pedig még meg is sebezték. Sőt kőrözgetett egy város felett amit kintről látni lehetett de nem támadott senkire. -
#11853 Egyébként hiába adtam neki másik ruhát, nem veszi fel. -
#11852 uesp-ről keresd ki a tárgy kódját, amit el akarsz tüntetni, én pl a csáklyát vettem el, aminek E3C16 a kódja, konzol fel, katt az egyénre, hogy megjelenjen a hivatkozási ID és akkor "removeitem e3c16 1" ennyi. -
Ragnar360 #11851 figyelmesne elovlastad a hsz-t?:DD nemtudtma pickpoketelni, leölni is csak MAX akkor tudnam ha kilockoltam volna a cuccaimat a ladabol
de mi értelme lett volna megölni h kapjak mégtöbb bountyt, de nem szamit, ez csak ilyen kis mellek dolog volt, nem ezt a mentest viszem -
#11850 Azt megírod hogy milyen konzol paranccsal csináltad a tárgy, ruha cserét? -
#11849 Vége van haszna pár ratyi tárgynak amiről az ember aszitte a kutyának nem kell..Atronach forge..
Találtam pár receptet,amihez kell üres boros üveg,meg seprű. -
#11848 lehet:) azért konzolparanccsal megoldottam, most félmeztelenül mászkál, otthonosabb sokkal:D