The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
A mar meglevo skillek nem vesznek el, ellenben lenullazodik az a feletti ertekuk.
Tehat ha mar mondjuk lvl 40 vagy valamibol es a progress 70%-on van a 41 fele, akkor a bortonnel ez 0%-ra redukalodik.

A cuccaidat meg, ha jol emlekszem ladaban taroljak.

Moyko

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még a játék elejen lefutottam három elf harcosba - az egyiknek beszoltam, de addigra a másik kettõ már tovább ment, az idióta kardot rántot - nagy nehezen elvertem azóta az elf páncéljaban feszítek, viszont most egybõl rám rontottak, ez így marad?

There is only one Boss!

A mágusoknál. Ha oda be akarsz jutni (mert mondjuk szeretnéd befejezni a feladatot aminek ez a hely is része) akkor az csak úgy fog menni, ha beállsz tanoncnak a mágusokhoz és ott az elsõ vagy második feladat során be fogsz tudni jutni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Tartozik hozzá egy feladat (az egyik daedra prince, nevezetesen Sam vagy ha így jobban tetszik Sanguine viccelt meg és csak úgy tudsz belõle kikeveredni ha teszed amit a feladat és a körülötted lévõk mondanak), mégpedig a Night to remember (jelöld ki)

Jakuza001
"elõször ellen álltam a karhatalomnak"

Na ezen besirtam a rohogestol. 😄

Ez ott a játékba! A képességemet én is elvzstettem valamelyiket, mondjuk elõször ellen álltama karhatalomnak de három íjász úgy meglõtt, hogy beborultam a csatornába szoval inkább a börtönt választottamm. Ált ki a nyíl a segembõl meg a nyakamból.

Seth
Whiterun-ban a kocsmában, ha jól emlékszem, én is belefutottam. Egy kecskét is elloptam míg be voltam állva ,vissza kellett szerezni😄

PSN ID.: Beegabor

Ha elolvastad és megértetted miért azt a papot szemelték ki akkor rájössz hogy korántsem gonosz, sokkal inkább egyfajta torz igazságszolgáltatás amivel mintegy mellesleg kielégítik a vágyaikat.

ha börtönbe megyek akkor mi történik elvesznek a cuccaim meg skillek vagy ilyesmi?
Fpocok
Ez a játékban történt, vagy IRL? Csak mert nagyon vicces, ahogy leírtad 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

*exavation
saarthal exavtion kapu kulcsát merre találom ?
halljátok segítsetek már a bisztroban egy versenyen fröccsöztem de máshol ébredtem fel. Aztán lesitteltek, meg elvették a gatyámat meg a kardomat a városban + megtámadott 3 csöves meg egy egér a mocsárban, az egér az jött is utánam egy csomó ideig. Mit tegyek

Zomil
3-4 ora játék után: Nagyon hangulatos a játék rendkivül bejövös ez a téli táj, pedig nekem Morrowind fanként az oblivion nagy csalodás volt, de ez valahogy mégis megfog. Persze eléggé le van egyszerüsitve a játékmenet, de mégis valahogy bejön.
Föleg miután megtaláltam a config parancsot, h x és y tengelyen ugyanolyan gyorsan forduljon a kamera igy már teljesen rendben vagyok az irányitással.
Most épp egy battle mage szerüséget probálok csinálni egykezes karddal másik kezében meg varázslattal, remélem erös karaktert lehet igy is kihozni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Grr1234
De nem ajánlja fel. Rögtön nekem ugranak, még akkor is, ha nincs rajtam semmi cucc...

SzirmosSzisza
Akkor gondolom valaki észrevett 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jakuza001
Irany a borton. 😄

Grr1234
Öltem.

SzirmosSzisza
Nem loptál / öltél meg valakit a környéken ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Grr1234
Windhelmben azonnal megtámadnak az õrök, mit csináljak?

SzirmosSzisza
De olyan gonoszak 😞
Pl nem lehetne megoldani, hogy ne keljen megölni a szerencsétlen papot ? Nem kell nekem annyira az a buzogány.

Jakuza001
A Pause/Break gombot, a funkcio gombok kozott talalod, mint PrintScreen,Scroll Lock.

Jakuza001
Probalgasd csak a jeg es tuz varazslatokat, elobb utobb jo allasban lesznek a fenyek elhiheted, az a megoldas.

Fpocok
Addig kell játszani a fényekkel, amíg be nem tudod lõni õket a három, forgatható valamire. Utána márcsak azokat kell beforgatni oda.

Segítsetek mert elakadtam mint pinnbalban a golyó.
A varázslótorony küldetése.Bekellene fókuszálnom ezeket a kristályokat hogy a gömb közepébe világítsanak.
Annyit értek hogy van a 3 tárcsa és külön mozognak.
Meg hogy mondja ott a varázsló hogy a hûtéssel meg a fûtéssel vagyis jég és tûz varázslattal tudom módosítani.
NADE hát ennek csak két állapota van , egy nagyon lent és egy nagyon fent.
de egyik esetben sem világít mind egy egy tárcsa helyre hogy odaállíthatnám a fénysugárt. Nagyon fönt nem jó nagyon lent meg mellé világít.
SEGÍTSÉÉÉG 😄
PiszkosFred
A vilagot erinto bizonyos valtozasok vannak termszetesen attol fuggoen, mit csinaltal eddig, de nem all meg az elet ha vegere ersz a fo tortenetnek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fpocok
Oké. Ez így jó.
Csak azért kérdem, mert a fallout3 1.0-ban volt ilyen, hogyha végig tolod, akkor vége.

PiszkosFred
Nincs vege, addig jatszol a jatekkal, ameddig akarsz - foleg annak fuggvenyeben, hogy random generalodik a kuldetesek egy resze.

Fpocok
Én sem értem.
Amúgy melyik a fõküldi? Ha végignyomtuk akkor vége? Nem lehet folytatni megcsinálni többi qstet?

PiszkosFred
Nem kell kilepned a jatekbol, ha allitani akarod a beallitasokat - ezt erti. Vagyis nyomsz egy alttabot, atirod amit akarsz es latod egybol a hatast. Ki-be kapcsolni lehet a pause-break gombbal (fenn jobbra)

Ezt a hibaüzenetet kapom:
az eljárás belépési pontja (Regsetkeyvaluea) nem található a dll-ben

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

grebber
Minden a helyén.Bár lehet én vagyok balfasz a pause menü alatt mit ért melyik gombot kell nyomni?

Next PC upgrade: 2022

ja de én folyamatosan csinálom ezeket a kombokat amikor nem figyelek oda és csak nyomkodom az egeret harc közben 😛 ás amikor megcsinálja elgondolkodok rajta hogy most mit is nyomtam, de semmi. amugy azt hogyan kell ? 😄
Én egy bányát találtam meg ahol emberkék dolgoztak.Felvettem csákányt majd kibányásztalm 1 -2 ércet. Kint a barlang elött állt 1 ör. Ott eldobtam a csákányt,sulytöbblet miatt ,erre beszólt,hogy nem kéne eldobálni a cuccokat,mert valaki megsérül (és beadott "választási" lehetõséget,hogy bocsánatot kérsz v leugatod ,hogy mit szól bele a dolgaidba). Komoly,hogy ilyen apróságokra is gondoltak...De,hogy van az ,hogy mindenki csak rohan és má végzett a játékkal?Én pl 2 3 föküldit csináltam meg (elsõ sárkányos küldiig) és most "barangolok". Persze idõközben azért mellékküldiket meg föküldiket csinálom ,de nem céltudatosan, ha épp ott vagyok akkor megcsinálom v felveszem az adott küldit.Más kérdés,hogy a fõküldi sárkányán kívül v 3 másikkal végeztem már ...Trollokat és mammutokat "csellel" le lehetverni. Én lenyilazom õket egy magaslati pontról ahova nem érnek el 😊 Ez nem csalás csak kihasználom a terep adta lehetõségeket...
Fpocok
Elvileg perket kell rakni valahova. Én sem fejeztem még le senkit.

a kombókat amikor mondjuk lefejez valakit a karakterem véletlen szerûen csinálom ? vagy esetleg dupla kattintás kell neki vagy mi ? XD csak mert ezzel kísérletezek egy ideje de igazábol semmi össze függõséget sem találtam
Nem tudsz törölni semmit. Amúgy meg jó dolgot ad, ahogy az összes többi daedra prince feladat jutalma is megéri.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kapsz egy gyûrût amit ha viselsz és eszel egy holttestbõl, akkor gyógyulsz méghozzá igen hatékonyan és gyorsan.

<#taps><#worship><#taps><#worship> ezer hála 😊

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Teppik Amon
Küldetéseket nem lehet törölni valahogy a listából? Pl nem kívánok embert enni, kannibál lenni :o
(bár lehet hogy egy mentés után meg kéne nézni milyen küldik vannak benne még, mit ad?)

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Solid Snake
Ez megoldja<#nezze>
Sziasztok! A fõ történeti szálon haladok, de van egy problémám. Eljuttottam a Rattway Warrants-ba, hogy beszéljek valami elberrel nevû csókával. Megtaláltam, azt mondja, hogy beenged, de aztán az ajtót továbbra sem tudom kinyitni. MI lehet a gond?

Jakuza001
Mukodnie kell pedig, lehet megis rossz helyre masolta nezd meg, hogy ahol van a jatek indito fajlja, hogy ott van e egy d3d9.dll fajl es a mar emlitett injFX_Settings.h ?
Esetleg probalj egy masik FXAA Post Process Injector-t, van tobb fent a nexuson.

Vagy a feljött menüben a kiválasztott tárgyhoz amire a kurzor mutat hozzáad egy számot 1-tõl 8-ig és amikor azt a számot lenyomja akkor a karaktere elõveszi a kérdéses tárgyat/varázslatot/italt/akármit.

grebber
Pont ettõl féltem.Jól csináltam mindent (telepítõset szedtem le jó helyre telepítve) de nem csinál semmit.

Solid Snake
Jakuza001
Bemasolod a fajlokat a jatek konyvtaraba, elinditod a jatekot es a Pause gombbal tudod ki illetve bekapcsolni.
A beallitasait pedig a injFX_Settings.h szoveges szerkesztesevel tudod megvaltoztatni, ha szeretned.

Jakuza001
Inventoriban vagy varazslat menuknel hozzaadod az F gombbal a favoritok koze amit szeretnel es igy barmikor hozzajuk ferhetsz a Q billentyu lenyomasaval.
Ilyenkor baloldalt feljon a menu mik vannak a favoritok kozott, ott kivalasztod amelyik targyat/varazslatot egyebet hasznalni szeretned es E betuvel vagy egerrel aktivalod.

grebber
FXAA Post Process Injector ezt a modot hogy kell használni?

SzirmosSzisza

Solid Snake
Pedig ha tudnák......<#hehe>