The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehat ha mar mondjuk lvl 40 vagy valamibol es a progress 70%-on van a 41 fele, akkor a bortonnel ez 0%-ra redukalodik.
A cuccaidat meg, ha jol emlekszem ladaban taroljak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
There is only one Boss!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
PSN ID.: Beegabor
Parasite Eve 2, best game EVER!
Föleg miután megtaláltam a config parancsot, h x és y tengelyen ugyanolyan gyorsan forduljon a kamera igy már teljesen rendben vagyok az irányitással.
Most épp egy battle mage szerüséget probálok csinálni egykezes karddal másik kezében meg varázslattal, remélem erös karaktert lehet igy is kihozni.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pl nem lehetne megoldani, hogy ne keljen megölni a szerencsétlen papot ? Nem kell nekem annyira az a buzogány.
A varázslótorony küldetése.Bekellene fókuszálnom ezeket a kristályokat hogy a gömb közepébe világítsanak.
Annyit értek hogy van a 3 tárcsa és külön mozognak.
Meg hogy mondja ott a varázsló hogy a hûtéssel meg a fûtéssel vagyis jég és tûz varázslattal tudom módosítani.
NADE hát ennek csak két állapota van , egy nagyon lent és egy nagyon fent.
de egyik esetben sem világít mind egy egy tárcsa helyre hogy odaállíthatnám a fénysugárt. Nagyon fönt nem jó nagyon lent meg mellé világít.
SEGÍTSÉÉÉG 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak azért kérdem, mert a fallout3 1.0-ban volt ilyen, hogyha végig tolod, akkor vége.
Amúgy melyik a fõküldi? Ha végignyomtuk akkor vége? Nem lehet folytatni megcsinálni többi qstet?
az eljárás belépési pontja (Regsetkeyvaluea) nem található a dll-ben
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
(bár lehet hogy egy mentés után meg kéne nézni milyen küldik vannak benne még, mit ad?)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Esetleg probalj egy masik FXAA Post Process Injector-t, van tobb fent a nexuson.
Next PC upgrade: 2022
A beallitasait pedig a injFX_Settings.h szoveges szerkesztesevel tudod megvaltoztatni, ha szeretned.
Ilyenkor baloldalt feljon a menu mik vannak a favoritok kozott, ott kivalasztod amelyik targyat/varazslatot egyebet hasznalni szeretned es E betuvel vagy egerrel aktivalod.