The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A lagolással van gondom, ami a több memet használva sem tûnt el.
Ugyanolyan, mint mikor elõször felraktam a játékot.
Nincs rá megoldás ezek szerint, mert mindent kipróbáltam, amit javasoltak itt, és egyéb külföldi oldalakon is. Meg amit magamtól is.
Egyik sem jött be. Voroncov se, nexus se, inik buzizása se, mem birizgálása se.
Furcsa, csak nekem van ilyen gondom?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ott odatudod adni neki a targyat, amit automatikuan hasznalni fog.
Pontosabban mindig a legerosebb targyat fogja a fegyvernel es a panceloknal hasznalni.
Ha magikus targyat adsz neki, azt is hasznalni fogja.
Ilyenkor az van, hogy az ellenséges mobok csak kb 10 méterre jelennek meg tõlem és ha sprintelek akkor kb csak 2 re.
Valahogyan feljebb lehetne állítani?
Most van nala egy csomo cucc, de csak egy sapkat meg egy kalapacsot vesz fel.
Swedish people are albino monkeys
Szetszerelesbol jon a kepesseg. Jol gondolod fegyvernel fogy a toltet, amit a soul gemekkel lehet feltolteni, azt meg a Soul Trappal.
A pancelnal nem kell semmit feltolteni es az eroseguket az enchant kepessegedtol es az egyeb modositoktol fugg. Pl enchant potit iszol mikozben keszited a targyat.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Disenchantenal a targy eltunik es maga a enchant marad meg, tehat nem lehet beloluk jobb varazstargy az magatol a te enchant tulajdonsagodtol fugg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Valaki nem tud vámpírhoz<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama> illõ ingatlanról valami kis információt nyújtani?
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Az egyik csak ezt a programot tuningolja, a másik minden exe-t, bár ezzel vigyázni kell, mert ha a programban van olyan önellenõrzés, ami a fájl megváltozását mindenképp károsnak tekinti, többet nem indul el, tehát elõtte mindig tessék egy másolatot csinálni.
Az egyszerûbb:
Letöltöd a skyrimnexus.com-ról ezt:
Large Address Aware... és használod.
A másik: letöltöd a CFF Explorer-t és azzal állítod be ugyanezt.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Köszi, mindkettõtöknek.
Már meg is csináltam.
Nekem ugyan még egyszer sem fagyott meg, de azt reméltem, hogy megoldja a problémámat, amit még egyik féle javaslat sem tudott megoldani. Nevezetesen, az apró lagolások. Megfigyeltem, hogy a lobogó tûzek némelyikénél fordul elõ. Az mindegy neki, hogy külsõ, vagy belsõ tereken császkálsz. Megnéztem a feladatkezelõben, és láttam, hogy mindössze 550MB-ot használ az exe. Ezért kérdeztem, hogy csináltátok.
Gondoltam, ha megemelem, akkor jobb lesz, de nem így lett.
Bármit csinálok vele, marad az apró lag. Pedig 40-50 fps-em simán van mindenhol. Full látótáv, emelt text árnyék, 4xAA, 8XAni, FXAA is be.
Megy, mint a szél, de ez az apró lag ez bosszant. Tökéletes lenne. Nem szoktam élmény beszámolókat írkálni, de ez a játék - azon kívül, hogy már nem is játék -, teljesen levesz a lábamról.
Az autószim kategórián kívül, még semmi nem fogott ennyire meg. (igaz, csak 20 éve gépezek) Az állam keresem, mert olyan látványban van részem, mint a valóságban. Kamionoztam (is), és a valóságban láttam Finnországban hófútta fenyvesek felett az Aurora Borealist (északi fény, a kevésbé mûvelt kínaiaknak), de itt kamion mondom, szebb. Amikor mész fel a High Hrotgar-hoz éjjel... Meg kellett állnom! Mind a két hold fenn, átpislognak a csillagok a hullámzó fényeken. Fennséges. Akkor azt gondoltam, hogy micsoda nagyszerû munkát végeztek ezek a fickók. Akármilyen bug van is benne, amivel én még nem sûrûn találkoztam - na, jó egyszer beszorultam két szikla közé -, ki nem szarja le, ha ilyen csoda grafon nyomhatsz ilyen sziporkázóan változatos küldetéseket.
Az Oblivionnal is mocorogtam egy keveset, és az is végig játszhatatlanná lett téve a csúcsabbnál csúcsabb modokkal. Mi lesz itt? Holdra szállás élõben? Iszonyatosan megérte a pénzét, és nem csodálom (és nem sajnálom a fiúktól a beszakadó lóvét), hogy ilyen mennyiségben fogy. Játék, még ilyen sikeres nem volt a történelemben. Ha csak nem vesszük bele az ugróiskolát. Azt már az Ókorban is nyomták. De tutti (Emese), hogy beleszartak volna, ha ezzel is játszhattak volna.
A '70 es évek elején, még a matchboxokat tologattam a porban, és lefostam az inam a boldogságtól, ha egy új gombfoci csapatot tudtam szerezni... A ma élõ fiatalokat irígylem, mert olyat fognak megélni, hogy az elképzelhetetlen. Amikor huszonéves voltam, nem volt elõre látható, hová fog fejlõdni számtech. De ma, tudható, hogy nem tudható és beláthatatlan. Megdöbbentõ!
Bocsi a hosszú háeszért, de ezt ki kellett írnom magamból.
Ettõl függetlenül, néha álljatok fel egy kicsit, menjetek ki a friss levegõre, aztán öt perc múlva, vissza!
Eksön! Laci.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Mondjuk mikor egy dungeonban stealthben megyek, s bár Õ is, de csattog mögöttem, meg krákog, akkor fejbe tudnám vágni 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Remelem, ha kijon vegre a szerkeszto, az elso dolog lesz, hogy valaki csinal egy "pacit a tarsnak" modot, persze miutan rendberakta az utvonalkereso scriptet... 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Avanti Crociati!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
3 PDF van - MAPS, WALTHROUGH, plussz ilyen egyéb mindenes
csak a walthrouhos olyan 600 oldal v mennyi volt, de a masik kettö is több száz oldal külön külön
mindegyik megfüszerezve képekkel stb. egyszerüen hihetetlen
Igazából a mindeneset jo volt olvasni, az a elejétöl fajválasztástól indul és kiterjed mindenre, az jó - többi is dehát kinak van türelme ennyit olvasni, annyira monumentalis h az már fáj 😊))
az sztem arra jó, hogyha megakar tudni vmit az ember akkor szépen kikeresi és kész...
Egyébként nincs bevezetöje, se zárása a Guidenak ez is meglepett, amit boltba lehet kapni abba 1000% hogy van ilyen, na meg az könnyebben, gyorsabban is kezelhetöbb mint itt PDF-be tologatni az oldalakat - mondjuk ha vkinek tabletja v olyan telefonja van annak lehet jó igyis
hát érdekes, nem gyenge az is biztos
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egy teljes dungeon cuccát hozzápakoltam, majd az árus mellett áthúztam és eladtam. Kirr 😊
Na meg a segítsége is jól jött, 10-esen betámadott egy sárkány ... azaz egy fortot támadott be, ahol a banditákat kinyírta nekem, majd 3-an (testõr, a lovam és Én 😊 ) levertük 😊
Ice Trollok is odavernek ha többen vannak, ketten már elegendõek hozzá.
De ugye elsõ végigjátszás, új rendszer, szóval idõbe telik még, mire mindenki megtalálja a legjobban mûködõ setupokat.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Illetve ha már vámpír a karaktered, akkor nem lesz ott negatív hatás kijelezve, csupán nap közben jelentõsen leromlanak bizonyos értékei a karakternek (cserében lesz plusz képessége mint például a champion of the night, ha ilyet látsz akkor a karaktered már vámpír, ennek gyógyítására külön feladat van).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kérdéses lényeket meg a leírt helyeken találod. Városokban. Ha meg nem akarsz ölni akkor járkáld végig a barlangokat és bandita tanyákat. A banditák ugyanis random fajúak. Elõfordulhat köztük akármilyen is így olyan is ami neked kell.
Gyurok az 5000 aranyra, hogy hazat vegyek.
Nehezseg fene tudja, lehet akkor lejebb veszem kicsit, az emlitett kuldetesbe a foellensegnek van meg 1 robotja is, se perc alatt fubeharapok 2-juk ellen, azt hittem meg kicsi vagyok hozzajuk, bar ez az elso kuldetes a compaionoknal.
Bonusz kerdes 😊
Lattam oriasokat, akik mamutot setaltatnak, 1et kinyirtam, odavittem egy helyorseghez oket, megoltek majdnem mindenkit en meg a toronybol nyilaztam oket 😊 A mamut agyar is hihetetlen sulyos meg jo ara is van ez is majd smithing-hez fog kellene? Mert akkor inkabb hurcolom magammal?