The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jakuza001
Milyen VGA-t hasznalsz ?

wedge31
Ijásznál egy db pontot se raktam staminára csak életre.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Batmanci
Köszi, de nem olvastad a 7337 es háeszemet.
A lagolással van gondom, ami a több memet használva sem tûnt el.
Ugyanolyan, mint mikor elõször felraktam a játékot.
Nincs rá megoldás ezek szerint, mert mindent kipróbáltam, amit javasoltak itt, és egyéb külföldi oldalakon is. Meg amit magamtól is.
Egyik sem jött be. Voroncov se, nexus se, inik buzizása se, mem birizgálása se.
Furcsa, csak nekem van ilyen gondom?

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

SzirmosSzisza
Same, élet nem kell, mert nem nagyon érnek el, magicka se, mert nem nagyon varázsolok 😊 (max illusion miatt kellhet majd késõbb)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jakuza001
Az inditofajl "SkyrimLauncher.exe" options menujeben van egy advanced gomb, ha arra raklikkelsz elojon egy masik ablak, aminek a masodik fulen lehet a latasi tavolsagokat (view distance) beallitani.

Én az elsõ 10 szintnél csak stamináre raktam... Ha nem használsz long sprint mod ot makkor ez jó a visszavonulásnál és a célzásnál is ugyebár... Íjásszal kb fejlõdések 70-80%át staminára kell (szerintem) rakni
Jakuza001
Beszelsz vele es van egy olyan menupont, hogy "lets trade items"
Ott odatudod adni neki a targyat, amit automatikuan hasznalni fog.
Pontosabban mindig a legerosebb targyat fogja a fegyvernel es a panceloknal hasznalni.
Ha magikus targyat adsz neki, azt is hasznalni fogja.

Van egy olyan problémám, hogy bizonyos okok miatt minimum grafikán vagyok kénytelen játszani...
Ilyenkor az van, hogy az ellenséges mobok csak kb 10 méterre jelennek meg tõlem és ha sprintelek akkor kb csak 2 re.
Valahogyan feljebb lehetne állítani?
DarkHorSe
Hello, hogyan tudok lydianak pancelt, fegyvereket adni hogy ne csak cipelje, hanem hasznalja is õket?

Most van nala egy csomo cucc, de csak egy sapkat meg egy kalapacsot vesz fel.

Swedish people are albino monkeys

Jakuza001
Ha van egy sima 800as amuleted, akkor azt csak eladni tudod.
Szetszerelesbol jon a kepesseg. Jol gondolod fegyvernel fogy a toltet, amit a soul gemekkel lehet feltolteni, azt meg a Soul Trappal.
A pancelnal nem kell semmit feltolteni es az eroseguket az enchant kepessegedtol es az egyeb modositoktol fugg. Pl enchant potit iszol mikozben keszited a targyat.

Íjásznál ti raktatok a staminára is pontot szintlépéskor? Mert a pontos célzásnál ugyebár fogy a stamina.
Molnibalage
Ezt most így nem értem. Ha van egy sima 800 aranyas amulattem, akkor semmire sem jó, csak eladni. Azt vágom, hogy kell szétszerelésbõl bethetõ képesség és maga a kõ. Fegyvernél gondolom fogy a töltet, de páncélnál vagy másnál bónuszt adó képessénél csak erõsséget határoz meg skillel felszorozva? Vagy az is elfogy...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jakuza001
Csak azokbol tudsz ami valamilyen magikus tulajdonsagokkal bir.
Disenchantenal a targy eltunik es maga a enchant marad meg, tehat nem lehet beloluk jobb varazstargy az magatol a te enchant tulajdonsagodtol fugg.

Molnibalage
Van valami fontos a drága amulettekben? Azokból jobb varázstárgy készíthetõ? Egyáltalán készíthetõ? Még meg sem néztem az echant perkeket...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

btw videoidbol laccik, hogy nem offisöl wowon jaccogattal, ez nem szep dolog:d ez legalabb eredeti ?:d

wedge31
Dark brotherhood menedék, kínzókamrával elég vámpiros.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

#7326-ra még valaki ?

lol ez teccik 😄D a zene is jo, mi a szám ? mert az elöbb esett le hogy tied a videó😊 egyébként nem is tudtam hogy el lehet igy vanisholni, tiszta rugós feeling, hogy müxik ez ? (nkem csak jöv. het lesz meg ha minden jolmegy)

Hm lehet spoilerrel kellett volna....

Nem tudom mindenki észre vette hogy lehet fõzni is? Nekem csak most tûnt fel. Persze én semmit nem olvasok el a forumon ilyen jelegû dolgot mindent magam szeretek elõször látni a monitoron nagyon jó poén meglepõdni. 😊 Szóval azt hittem ezt vették át a Falout new vegasból pedig de.

Üdv mindenkinek.
Valaki nem tud vámpírhoz<#lama><#lama><#lama> illõ ingatlanról valami kis információt nyújtani?
xXtamasXx
De lehet, hogy olyat is megtudsz amit mondjuk nem fedeznél fel magadtól. Amúgy egyetértek.

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Két megoldás is vann rá.
Az egyik csak ezt a programot tuningolja, a másik minden exe-t, bár ezzel vigyázni kell, mert ha a programban van olyan önellenõrzés, ami a fájl megváltozását mindenképp károsnak tekinti, többet nem indul el, tehát elõtte mindig tessék egy másolatot csinálni.
Az egyszerûbb:

Letöltöd a skyrimnexus.com-ról ezt:
Large Address Aware... és használod.

A másik: letöltöd a CFF Explorer-t és azzal állítod be ugyanezt.

Jakuza001
Az a baj ezekkel a guidekkel, hogy ha elolvasod elveszted a felfedezes oromet.

McHaals
ugye skillbõl lesz x15, meg van valami cucca ami x2 = 30

MadWolf#11626

ja azóta kiderült, hogy sok volt a lopkodás😊 sõt nem ajánlott mások házába betörni...mondjuk nem vágom a lopásoknál, hogy bukom le, amikor senki nem látott akkor még...nem hiszem, hogy akkoriban létezett az ujjlenyomat mintavétel <#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

McHaals
igen, nekem is ez volt

MadWolf#11626

Batmanci
Vágom!
Köszi, mindkettõtöknek.
Már meg is csináltam.
Nekem ugyan még egyszer sem fagyott meg, de azt reméltem, hogy megoldja a problémámat, amit még egyik féle javaslat sem tudott megoldani. Nevezetesen, az apró lagolások. Megfigyeltem, hogy a lobogó tûzek némelyikénél fordul elõ. Az mindegy neki, hogy külsõ, vagy belsõ tereken császkálsz. Megnéztem a feladatkezelõben, és láttam, hogy mindössze 550MB-ot használ az exe. Ezért kérdeztem, hogy csináltátok.
Gondoltam, ha megemelem, akkor jobb lesz, de nem így lett.
Bármit csinálok vele, marad az apró lag. Pedig 40-50 fps-em simán van mindenhol. Full látótáv, emelt text árnyék, 4xAA, 8XAni, FXAA is be.
Megy, mint a szél, de ez az apró lag ez bosszant. Tökéletes lenne. Nem szoktam élmény beszámolókat írkálni, de ez a játék - azon kívül, hogy már nem is játék -, teljesen levesz a lábamról.
Az autószim kategórián kívül, még semmi nem fogott ennyire meg. (igaz, csak 20 éve gépezek) Az állam keresem, mert olyan látványban van részem, mint a valóságban. Kamionoztam (is), és a valóságban láttam Finnországban hófútta fenyvesek felett az Aurora Borealist (északi fény, a kevésbé mûvelt kínaiaknak), de itt kamion mondom, szebb. Amikor mész fel a High Hrotgar-hoz éjjel... Meg kellett állnom! Mind a két hold fenn, átpislognak a csillagok a hullámzó fényeken. Fennséges. Akkor azt gondoltam, hogy micsoda nagyszerû munkát végeztek ezek a fickók. Akármilyen bug van is benne, amivel én még nem sûrûn találkoztam - na, jó egyszer beszorultam két szikla közé -, ki nem szarja le, ha ilyen csoda grafon nyomhatsz ilyen sziporkázóan változatos küldetéseket.
Az Oblivionnal is mocorogtam egy keveset, és az is végig játszhatatlanná lett téve a csúcsabbnál csúcsabb modokkal. Mi lesz itt? Holdra szállás élõben? Iszonyatosan megérte a pénzét, és nem csodálom (és nem sajnálom a fiúktól a beszakadó lóvét), hogy ilyen mennyiségben fogy. Játék, még ilyen sikeres nem volt a történelemben. Ha csak nem vesszük bele az ugróiskolát. Azt már az Ókorban is nyomták. De tutti (Emese), hogy beleszartak volna, ha ezzel is játszhattak volna.
A '70 es évek elején, még a matchboxokat tologattam a porban, és lefostam az inam a boldogságtól, ha egy új gombfoci csapatot tudtam szerezni... A ma élõ fiatalokat irígylem, mert olyat fognak megélni, hogy az elképzelhetetlen. Amikor huszonéves voltam, nem volt elõre látható, hová fog fejlõdni számtech. De ma, tudható, hogy nem tudható és beláthatatlan. Megdöbbentõ!
Bocsi a hosszú háeszért, de ezt ki kellett írnom magamból.
Ettõl függetlenül, néha álljatok fel egy kicsit, menjetek ki a friss levegõre, aztán öt perc múlva, vissza!
Eksön! Laci.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

tobias88
De így hogy lehet lopakodni? Engem mindig meghallanak 27es szinten 5 méterrõl is már. Meg mi már ez a láthatatlanság állandóan? "Kicsit" drága az a potion...
Laza
Warri vagyok, és a szintén warri csajjal mászkálok ... elvileg jól bírja a csaj (alap cuccokban), a sárkány jó párszor lefújta tûzzel, nem lett semmi baja 😊

Mondjuk mikor egy dungeonban stealthben megyek, s bár Õ is, de csattog mögöttem, meg krákog, akkor fejbe tudnám vágni 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hogy a fenébe ölted meg az óriásokat?😄 én 6-os szinten képtelen vagyok elbánni velük

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lesz az még jobb is 😛
Fpocok
Na baszki, azt hittem, hogy már mindent láttam: Silent hill, Alkonyzónás jelenetek, horror háza... erre...
beszélõ kutya

Parasite Eve 2, best game EVER!

xXtamasXx
30× damage WTF?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

PiszkosFred
En dualwield tolvajjal kalandozok, Lydia a tars szinte a kezdetektol. Pakolom neki a jo kis enchantolt/feljavitott heavy armorokat amiket talalok, van nala egy ketkezes, szinten upgradelt warhammer, (tavolsaginak egy fire staff) es bar sir neha, hogy "ojajbajsagvan", meg nem halt meg eddig. Sot, legutobb egymaga leszedte a sarkanyt, mert en vakeger leestem a hegyrol picit es nem tudtam visszaugrani, ezert probaltam visszajutni kerulo uton. Mire odaertem, csak egy utes volt hatra a sarkanybol.

Remelem, ha kijon vegre a szerkeszto, az elso dolog lesz, hogy valaki csinal egy "pacit a tarsnak" modot, persze miutan rendberakta az utvonalkereso scriptet... 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaba23
bugos. ha fejlõdik elmúlik.
Fyrex
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Avanti Crociati!

Tatyla
ja csak nekem hamar meghal ha véletlen elkapja egy fire ball,oda kell figyelnem hol állok vagy lehet visszatölteni a quicksavet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

belenezegettem ebbe az official prima guideba, mindig elcsodalkozok az ilyeneken mert hat nagyon durvan megvannak csinalva - erröl meg ne is beszéljünk.
3 PDF van - MAPS, WALTHROUGH, plussz ilyen egyéb mindenes

csak a walthrouhos olyan 600 oldal v mennyi volt, de a masik kettö is több száz oldal külön külön
mindegyik megfüszerezve képekkel stb. egyszerüen hihetetlen

Igazából a mindeneset jo volt olvasni, az a elejétöl fajválasztástól indul és kiterjed mindenre, az jó - többi is dehát kinak van türelme ennyit olvasni, annyira monumentalis h az már fáj 😊))
az sztem arra jó, hogyha megakar tudni vmit az ember akkor szépen kikeresi és kész...

Egyébként nincs bevezetöje, se zárása a Guidenak ez is meglepett, amit boltba lehet kapni abba 1000% hogy van ilyen, na meg az könnyebben, gyorsabban is kezelhetöbb mint itt PDF-be tologatni az oldalakat - mondjuk ha vkinek tabletja v olyan telefonja van annak lehet jó igyis
hát érdekes, nem gyenge az is biztos

lol és tényleg,észre se vettem hogy teljesen más quest fül nyílt....-.- kösz az útbaigazítást!
vampirt nem öltem, nem kaphattam el, 100% immun vagyok diseasera, tulterhetl nem vagyok, ugyhogy max a posion maradt.
Laza
A segítõ fel tud ülni mögém a lóra, vagy szenved a futással?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Végül mégiscsak jók ezek a kísérõk valamire ... korlátlanul lehet pakolni hozzájuk a cuccot 😊 A legjobb 😊
Egy teljes dungeon cuccát hozzápakoltam, majd az árus mellett áthúztam és eladtam. Kirr 😊

Na meg a segítsége is jól jött, 10-esen betámadott egy sárkány ... azaz egy fortot támadott be, ahol a banditákat kinyírta nekem, majd 3-an (testõr, a lovam és Én 😊 ) levertük 😊

Pretorian
Ha jól felépíted a karaktert, átgondolod hogy melyik skillek és perkek kellenek egy általad elképzelt erõs setuphoz, akkor nem lesz gond a nehézséggel. Én eddig talán Sigdis Gauldurson-nal szívtam a legtöbbet a Gauldur Amuletes quest kapcsán, mert õ ugye oda-vissza teleportál, én meg elsõsorban közelharcra gyúrok, és hiába magas a staminám, ha sokat kell sprintelnem + power attackokat nyomnom, kéne erõs stamina potion is. Törpe Centurion is nagy falat már nekem lvl 20 felett, de azért lenyomom ha van nálam ilyan-olyan potion.
Ice Trollok is odavernek ha többen vannak, ketten már elegendõek hozzá.
De ugye elsõ végigjátszás, új rendszer, szóval idõbe telik még, mire mindenki megtalálja a legjobban mûködõ setupokat.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Biztos ami biztos igyon meg a karaktered egy cure poison és egy cure disease lötyit. Ha akkor is megmarad akkor egyéb gond van (esetleg a túlterheltség is lehet káros hatású de ez nem biztos).
Illetve ha már vámpír a karaktered, akkor nem lesz ott negatív hatás kijelezve, csupán nap közben jelentõsen leromlanak bizonyos értékei a karakternek (cserében lesz plusz képessége mint például a champion of the night, ha ilyet látsz akkor a karaktered már vámpír, ennek gyógyítására külön feladat van).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Kovácsoláshoz csak ingot-ok kellenek (iron, steel és a többi), illetve daedra hearth (ha daedric cuccot akarsz), meg leather és szíjak. Sárkány cuccokhoz meg dragon scales és bones.

akkor nemtom. valami miatt 15 a 2 kezesem pedig semmi negativ stat nincs rajtam.
Képzeld nem kell. Az Hermaeus Mora feladatához kapcsolódik (discerning the transmundane) csak oda kell az a francos vérgyûjtés, hogy a nagy kockát kinyisd aminél a kerge szerzetes ácsingózik a jéghegyben.

Az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elder scroll
megszerzéséhez pont, hogy nincs rá szükség. Ahhoz hogy a fõ vonalon tovább haladj elég megszerezned a tárgyat amiért odaküldtek, ahhoz meg minden nálad lesz mert odaadja neked a kerge szerzetes (csak a kis kocka és az attunement sphere kell hozzá). Elbandukolsz szépen a kijelölt helyre, beteszed a kockát a helyére és manipulálsz. Nem kell vérrel vacakolni, az másik feladat és csak a szerzetest érinti meg az õ daedric prince urát.

A kérdéses lényeket meg a leírt helyeken találod. Városokban. Ha meg nem akarsz ölni akkor járkáld végig a barlangokat és bandita tanyákat. A banditák ugyanis random fajúak. Elõfordulhat köztük akármilyen is így olyan is ami neked kell.

Koszonom a valaszokat!!!

Gyurok az 5000 aranyra, hogy hazat vegyek.

Nehezseg fene tudja, lehet akkor lejebb veszem kicsit, az emlitett kuldetesbe a foellensegnek van meg 1 robotja is, se perc alatt fubeharapok 2-juk ellen, azt hittem meg kicsi vagyok hozzajuk, bar ez az elso kuldetes a compaionoknal.

Bonusz kerdes 😊

Lattam oriasokat, akik mamutot setaltatnak, 1et kinyirtam, odavittem egy helyorseghez oket, megoltek majdnem mindenkit en meg a toronybol nyilaztam oket 😊 A mamut agyar is hihetetlen sulyos meg jo ara is van ez is majd smithing-hez fog kellene? Mert akkor inkabb hurcolom magammal?
Most November 24., azaz csütörtökön.