The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A szoveg meg a legkisebb resz, tomoritett formaban altalaban egy ilyen jatekban sincs max 20MB.
Gondolj bele, hogy pl a biblia mindosze 4MB txt formaban, tomorites nelkul, tomorites utan jo ha van, 200kbyte. 😄
Marpedig most mar minden adatot altalaban tomoritenek sajat formatumba a keszitok.
"The trees move. Do you not see it?"
Viszont csodálkozok,h a faszba fér el 6gb-ban ennyi tartalom?😮
Csomó hely,karakter,szöveg,quest,hatalmas map...
Megnéztem a statjaimat.Érdekesek...
a legnagyobb bountym 1000 gold volt és nem emlékszek ilyenre.A városokban általában viselkedek.
Elloptam 29 dolgot.Nem is emlékszek ennyi mindenre,jó ha 10et fel tudok sorolni.
116 helyet fedeztem fel,ami Whiteruntól jobbra lévõ terület nagyja, 80%<-a talán.A várostól balra még nem voltam,csak Solitudeban meg Markarthban quest miatt,de nem vettem fel ott semmit,csak a questet csináltam szigorúan..Jó 35 órám biztos benne van már és van még egy halom quest.Bár jórésze bal oldalon.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem valaki tud segíteni. A Bards College elsõ feladatát kezdtem el, de elakadtam,miután végeztem mindenkivel és a könyv is megvan amiért jöttem egyszerüen nem tudok merre menni mer a térkép csak visszafele mutat de arra már nem tudok menni.
[merlinw.org]
Azért, kösz.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Ha nem játék kártya, ha igen.
Tudom, azt mondja a fáma a 32 es csak 2G-t lát.
Ez igaz is, de egyes játékokban használja, ha nem is a játék, de több alkalmazásra jut több ram. Most, hogy megemeltem a használható ramot, 500 helyett 800-at használ.
Ha lekapcsolom még a villanyt is, akkor sincs változás.
Valami mellett elmegyek, de nem jövök rá, mi az.
A lapozófájlomat beállítottam 2046-4092-ig de csak 2145 re állítja.
Ha hagyom, hogy az OS állítsa be, lehet, hogy más lesz?
Ez most jutott eszembe (hogy nagyzolok), és az gondolatot tett követi.
I had this dream the other night, about these two skeletons havin\' a fuck. Was a right bloody racket, woke me up.
gondolom sokatok mar hallotta jatek közben is, nem ?
Hiszen a legtobb jatek azzal csak kikapcsolt elsimitassal megy el 30+ FPSel 1024nel vagy 1280nal.
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=202
(Lehet már próbáltad.)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Minden felbontáson, élsimítás nélkül, legalacsonyabb látótávon is ezt teszi velem.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Eloszor javaslom az arnyek minosegenek a csokkenteset.
Esetleg meg valami ami lehet es kozben az eszembe jutott. Sokszor ilyen elofordulhat a Windows 7 Aero hulyesegeinek is koszonhetoen.
Peldaul nekem egy csomo jatek lagolt, ha nem Aeros tema volt a Wni7-nek beallitva, nemelyik meg akkor amikor eppen be volt kapcsolva. Ki erti ezt ? 😄
Azert probald meg azt is.
Egy Verulus nevû csókát kéne bevinnem egy barlangba (Reachcliff Cave, két bejárata is van egyébként), de akárhányszor belépek, a töltõképernyõnél megáll az élet.
Ha nem megyek be, akkor mindenhova követ a faszi...és már tele van a tköm vele...
HELP
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
Már winfosra gondolok. De ennek ellentmond, hogy semmilyen más játékkal nem tesz ilyet, csak a világ legjobbjával, hogy annyira ne tudjak örülni. Pedig rám férne. Soxor az az érzésem, hogy él ez a gép, és direkt szopat, pedig a segge ki van nyalva. Ha nõ lenne, imádna, annyit szarozok vele. Itt a környéken építettem már úgy negyven gépet, rendszeresen javítok gépeket, de ilyennel még nem találkoztam. De ettõl még van, és a játékélmény felét viszi is. Hogy a bõr hûljön rá.
A vsync nálam mindig ki van kapcsolva, mert más felbontáson játszom, mint az asztal, de itt nyilván azt is kipróbáltam, hogy bekapcsolom. Persze, hogy nem volt jó. Az inikben is.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Esetleg probald ki ezt a fixet, naam peldaul kb. 10 FPS emelkedest produkalt es kisebb lett az ingadozas is, igaz masnal ellenkezo hatast ert el, viszont egy probat meger, max torlod a dll-t, itt se felejts el ha szukseges a regi fajlt elmenteni a feluliras elott : http://skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=48
Próbáld ki ezt, sokaknak segített. Szerintem egy próbát megér.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Kipróbáltam a legfrissebb drivert is, a 9 est is.
Minden más, nagyobb igényû játék lagmentesen mükszik.
képesség 😛
Avanti Crociati!
Megöl ez a zene. Egész nap elbírnám hallgatni. Lélekfacsaró, Hans Zimmer alázó 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
2. A láthatatlanság fõzetet tucatszámra lehet gyártani, miután rájöttél, megvetted/találtad a receptet.
[merlinw.org]
Elmagyaraztam mindent. Nem szamit az sem milyen ring ezust arany etc, csak az erteke lesz nagyobb, ellenben a tulajdonsaga nem (legalabbis az eredeti jatekban, lehet kesobb lesz erre mod), mert mint mar irtam csak az enchant kepessegedtol (+modositok) fugg es a lelekkotol, milyen erosegu bajolt itemet keszitesz.
Persze csinalhatsz amuletet is, ha mar van gyurud amit szivesebben hasznalsz, de ettol nem lesz mas az enchant erosege ugyanugy.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ejnye-ejnye, csukott szemmel jársz talán? 😄
"The trees move. Do you not see it?"
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-