30713
TES
-
koalalompos #12007 oksa, köszönöm! -
SaGa Jr #12006 Alaplap, proci, táptól függő dolog ez. Meg ugye hogy mennyi pénzt akarsz rá költeni.
Ha eldöntötted nagyjából mit szeretnél és mennyit akarsz rá költeni, akkor körül kell nézni hogy az adott árban milyen kártyák vannak amik együtt használhatóak a konfigurációddal és elolvasgatni a használók véleményeit, összehasonlítgatásokat (mikor összevetnek két vagy több kártyát) olvasgatni és a leírtak alapján dönteni. Mind angol mind magyar nyelvű oldalakon találni kismillió leírást, ismertetőt, összehasonlítást.
Én speciel mostanság váltottam a jó öreg, megbízható GF8600GT-ről (256 giga gddr3 memória) egy ATi HD6670-re (1 giga gddr5 ram) és kifejezetten elégedett vagyok a váltással (ami nem következett volna be meg jó ideig ha teszemazt 512-es a kártya memóriamennyisége). -
#12005 A szerkeszto, amivel a komolyabb modokat lehet majd csinalni, csak 2012 januarjaban fog megjelenni, addig varni kell. A legtobb mod egyelore csak a texturakat csereli le, vagy mas apro dolgokat, az Oblivionbol atmentett scriptekkel. -
jahol01 #12004 Hogy mi?
-
jahol01 #12003 Na lássuk! :) -
#12002 Úgy sajnállak, tényleg. -
#12001 Mert? A High-on is alig recés. Rakjak fel képet, hogy milyen nálam? -
koalalompos #12000 videokártyával kapcsolatban. eléggé satu vagyok a témában. :) -
SaGa Jr #11999 Mármint mivel kapcsolatban? -
#11998 Pár sec-es adakdás nálam is előfordult, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor. XP-64-em van. Egyszer volt totál halál emiatt, csak a reset segíett. -
koalalompos #11997 aha, köszi. van valami tipped, mivel érdemes próbálkoznom? -
#11996 Akkor megvárom. Használ valaki bármilyen balance modot? Tényleg jó lenen egy olyan MOD, hogy úgymond "fel kelljen nőni a sárkányokhoz" és más durva lényekhez. Most nagyon inhomogén az egész. Vagy túl könnyű vagy túl nehéz. Nem igazán érzem a fokozatosságot. -
SaGa Jr #11995 Azzal a kártyával érdekes lesz ultrán tolni, mivel az filmnézegetésre kitalált kártya (pont ahogy az utódja a 6450-es), nem pedig játékra (bár használható arra is ám ne várj tőle csodákat). De próbáld ki azt meglátod (szerintem mediumon még vinnie kell a játékot de annál magasabb részletességen már gondjai lesznek). -
#11994 Masold at valahova backupnak az osszes savegamet eloszor, biztos ami biztos. Torold le a 243-as es az annal nagyobb szamu menteseket, de elobb keresd meg ezek kozul azt, amelyik mentesedet folytatni/megtartani akarod. Nevezd at oket arra a szamra - ne az egeszet, csak a mentesed neveben szereplo szamot - ahonnan folytatni akarod.
De akar atnevezheted az osszes 243 utani mentesben szereplo osszes szamot, es a legnagyobbtol folytatja elvileg. Oblivionban mukodott, Skyrimben nem probaltam, de mivel ugyanaz a rendszer, szerintem itt is mukodik. -
#11993 0 alchemivel nincs is értelme hozzáfognod, kb 1%-os potit tudnál csinálni. Amúgy itt van -
#11992 meglepő módon... alkimistáknál
véletlenszerű, h van-e náluk. -
nasum #11991 Smithing potiont találtam egyet valahol kipróbáltam, tecet sokat dobott a fejlesztésnél, mivel alchemim 0 ezrét inkább vennék, bar a pontos receptet se ismerem.
Hol lehet venni illetve mik az összetevők? előre is köszi. -
koalalompos #11990 szerintetek ezzel elfut?
ATi RadeOn HD5450 chipsettel, 1GB DDR3 memóriával, DVI/HDMI kimenettel?
grafikabuzi vagyok, ultrán szeretném túrni. :) -
#11989 SaGa, ha vagy, erre nem tudsz valami cseles megoldást?
#11875 -
jahol01 #11988 Azt mondjuk tényleg jó lenne tudni. -
#11987 És mit kell letiltani? -
jahol01 #11986 Sajnos esélytelen, hogy ultra árnyékokkal játsszak, így meg egyszerűen iszonyatosak! -
#11985 A megakadas, az win7 problema, de konnyen orvosolhato, csak le kell tiltani valamit. Majd valami szaki elmondja.
Az arnyekok sajnos gyatrak (ultran mar nem annyira), de csak azok, amelyeket "flame" tipusu fenyforras ad ki. Majd egy modder gondolom javitja ezeket Szerkeszto megjelenese utan. -
koalalompos #11984 konfigurációval kapcsolatos kérdés: szerintetek DDR2 memóriával rendelkező videokártyát érdemes venni (értelemszerűen a skyrim miatt)? nem vennék egy játék miatt új alaplapot. -
jahol01 #11983 Sziasztok!
Elég gyakran előfordul nálam, hogy egy pillanatra megakad a játék, olyan mintha lefagyna, majd megy tovább. Van úgy, hogy percekig semmi, majd egymás után 3szor, 4szer is megtörténik. Amúgy meg tök simán fut a játék, csak ez már kezd idegesítő lenni. Tudja valaki mitől lehet ez?
A másik dolog: az árnyékok borzalmasak. Ha low-ra teszem törvényszerű, hogy ilyen borzasztó kockás legyen? -
#11982 Ma vagy holnap jon a hivatalos fix ezzel, es a tolato sarkanyokkal kapcsolatban. -
koalalompos #11981 van valami ötletetek arra, hogy mi okozza a képlékeny tárgyakat? néha átsétálok épületeken fákon, vagy egyszerűen csak zuhanok, egy nagyot egy "puha" szikláról. a minimális konfigurációval tolom, viszont nem low beállításon. -
#11980 A nemhivatalos resistance bugot javító megoldásokat próbálta már valaki? -
#11979 Biztos lesz... de majd csak balanced reward-al együtt teszem fel. -
#11978 Szerintetek lesz valami balanszolt, de hardcore mod valamikor? -
#11977 100+4x25%-os kovácsolással én is szépecskén felhúztam a cuccaimat. Lehetne jobban is, mert ihatnék kovácspotit még rá, meg eleve encsantolhatok potival jobb kovácsolós cuccokat, de bazi lusta voltam rá.
Így csak súrolgatom a 900-as armort, meg 112 fizikai alapsebzésűek a kardjaim külön-külön (zéró perk a one handed-en, meg úgy 50 körül van amúgyis, végülis mágus vagyok, vagy mi). -
#11976 Áh, fölösleges távharcosnak páncél. Nyilasommal 35-ig DB-s armorba
mentem, aztán véletlen megtaláltam annak az Ancient változatát is,
utána Endgame-ig az volt és kész. Light-on volt 3 pont hogy 0
legyen a súlya. -
#11975 Misc. küldik le vannak végtelenítve gyakorlatilag, nem lehet befejezni. -
#11974 Ha valaha játszok még az első és szanszosan egyetle végigjátszás leszámítva, akkor életemben először lehet, hogy egy szemétrohadtgazember gyilkostolvajt csinálok. :) -
#11973 Én 100 óránál vagyok, de erősen meguntam, túl sok már a misc quest. ideje átmenni másik városban:)) Rifteni varázsló küldije is egy vicc...
Ugyan így Rifteni, "Distrupt the skooma operation" mit kell csinálni elmentem a megjelölt barlangba (már 1x voltam bent szal csak 3 ellenfél volt) levágtam őket, de még mindig ez a feladat, már senki nincs barlangban az nem vet véget a drog gyártásnak??? A feladatot adó jarlj szövegében is az volt h nem elég kinyírni a dealereket meg is kell semmisíteni a skoomat, én ár mindent csináltam, felgyújtottam, lefagyasztottam, megittam mindet, semmi nem történ. -
#11972 Szerintem is megeri a kovacskodas,foleg a fegyver es pancel upgradek miatt.En direkt huztam 100ig,kivancsi voltam a dragonplate-re.Aztan rajottem hogy rossz iranyba fejlesztettem,mert nem a daedric-es oldalon jutottam el oda.Mindegy,most felhuzom ugy hogy minden ki lesz fejlesztve.Begyujtottem mar 6-7daedra szivet.Az altalam keszitett es enchantolt ijat szepen fel lehetett mar vele turbozni(asszem legendary glass),de az a nem semmi hogy Lydiat dragonplate-be oltoztetve mar kapsz egy igazi tankot magad melle.Kard+pajzs a fegyverzete,health-re es blockra enchantolt cuccok,ekszerek.A lopakodo ijaszomnak ez pedig tokeletes kombo.
Igaz experten igy mar alig akad kihivas(lvl42),de elsore megfelelo.A kovetkezo karakterem biztosan varazslo lesz. -
#11971 Ahhoz képest hogy a játék legjobb armorjába vagy semmit nem ér gondlom se skill se fejlesztés -
#11970 Na settenkedős nyilassal kivégeztem, nagyon
élvezetes volt.
Kezdtem egy 1 handed + shield + heavy armor
Ork-ot.
Arra leszek majd kíváncsi hogy kovácsolás nélkül
mennyire lesz életképes - mert úgy döntöttem csak
Enchant-ot húzom fel neki maxra.
Egyenlőre elég nyögvenyelősen indul a dolog
(Lv10). -
#11969 Ugyan. Ha adsz nekik 7-8 botot, akkor idő míg mindet elpuukantják, Néha átveszed tőlük őket, feltöltöd őket és visszapakolod hozzájuk. Amúgy ettől is fejlődik a conjuration-öd, meg a soul trap-októl is amiket kikasztolgatsz az ellenfelekre, hogy elszívod a lelküket, így dupla nyereség. Lélekkő meg úgy is van az embernél tonnaszám. Mondjuk mivel 100 a conjuration-öm, így inkább lélekszívó karddal intézem... :D -
#11968 Aha! Jópofa küldetéssorozat volt. :)