The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ez mi, ha nem súlyos balance? Valami nagyon bugos lehetett ott az elf fegyverekkel, mert az én kezemban meg szart sem ért. A többi bent levõ bosst meg simán szétüttötem, miután rájöttem, hogy hogyan kell harcolni. Életem egyik legjobb combatja volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
classes
Láttam elég harcdore modokat a listában.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A kérdésedre nem tudom biztosan. Amit az elõbb írtam probléma lehet mert nem lesz magas szintû skilled perkekel.
Nagyjából 3 utat látok az egyik elkezdesz gyúrni az enchant, alkímia, fegyverkovács közül valamire.
2. Pajzs kard, és potionok.
3. mágia és kard ez nagyjából Ebbõl például egy jó nightbladot ki lehet hozni, ennek viszont a hátránya hogy nem állhatsz egyhejben vele. 😊 És nem árt ha idõnkét mérgeket is használsz meg a faji poweredet. És igen néha futni sem árt. 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Megkedveltem viszont az oriasokat. Szivesen agyonvernek nekem mindenfele hepciaskodo figurakat. Terveim szerint nem is bantok egyet sem a jatek alatt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kérdés: A campionos elsõ küldetés tegnap se jött össze a fõ gonosz a robotjával gyorsan lever, semmi trükk nincs én vagyok csak béna?
(14et sebez a baltám amit a királytól kaptam ez az egy fegyverem van csak.)
A mágusokat nem is említem, azok ha nincs 100% körüli ellenállásod az adott elembõl, egy-két lövésbõl leszednek fullra, nincs idõm potiiváshoz megnyitni az inventoryt... 😄DD
Eddig elboldogultam klepetyusban, mindenféle páncélok nélkül (inkább Lydiát tápoltam jó cuccokkal), de itt már fullvértben is cinkes.
Csak úgy megy, hogy Lydiát tûzállóvá tettem (meg elég jól bírja már a többi elemet is) és ha elõre megy gyakni, akkor beletuffantok a tömegbe valami területre ható durvaságot, lesz ami lesz. Mindenki repül/lángol, de Lydia jó eséllyel túléli (párszor bírja). Legerõsebb varázsbotok is csak viccnek jók néha az ellenfelek ellen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Talán vissza kellene rakni a fegyverjavítás képpeséget a kovácshoz legalább egy szintig tudjak pénzért fejleszteni mert ez így teljesen ell van szúrva. Meglátjuk mit hoz a perk de tartok tõle csak rosszabb lesz.
Egyébként szerintem a skinnert(bõr alap) külön kellene venni a kovácstól. Tök mókás hogy a páncélkovács csinálja a bõrpáncélt. 😊
Kölnben erõs balance problémák vannak, és nem csak
sárkány-maci esetében sajnos.
Ezen még sokat kell dolgozniuk.
A súlyprobléma letudva összefarmoltam 5k aranyat, és vettem egy házat lepakoltam mindent a ládába egybõl más a leányzó fekvése 😊
Kérdés:
Kicsit elszakadtam a fõ száltól, felfedezgettem, most lvl 13 vagyok, egy kezezek, másikba pajzs vagy varázslat, de a destructionom alig fejlõdik, a varázslatok se tûnnek hú de erõsnek, még ha 2 kézzel csinálom se, gondolom a varázslótól kéne új tekercseket vennem, de most ugye 0 aranyom van, késõbb erõsebb lesz ez az ág?
Ilyászat tetszik, hogy lehetne gyorsabban fejlõdni benne, olvastam, hogy lõjem a céltáblát, de nem történt semmi.
A lopakodás is jópofa, amikor csak tehetem lopakodok így most 30 talán, erre ötlet, hogy pici gyorsabban szintezni?
Utolsó kérdés zárnyitás, ha nem rakok rá esélytelen leszek a master locknál? Találtam egy ilyen ajtót, eddig egy locpick se tört na ott 20 darab megmozdítom és törik.
Remélem a házvétel megérte, már csak a hely miatt is, most meg rágyúrok a varázslatokra, hátha erõsödöm kicsit.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Amugy en is varnek meg, legalabb mig az elso nagyobb patch megerkezik.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Nem ismersz, így nem vagyok megsértve, hogy nem nézel ki belõlem ennyit.
Itt tesznek fel olyan hülye kérdéseket, hogy nézek, mitõl nem jött rá magától.
Nem kívánom, hogy visszaolvass, 'moá hány kérdést tettem fel.
De olyat, hogy itt most merre kell fordulni...
Eddig mindenre magamtól jöttem rá. Nem is a büszkeségem, az önérzetem tapostad sárba, mint azt Clint Eastwood teszi, a Magas fensíkok vándorában a kutyával. (ne vitatkozzunk a címen, mert magyar van neki vagy öt)
Írtam, hogy Ysoldának, agyart már vittem, és más küldit nem ajánl fel.
Az lesz a megoldás, amit már valaki pedzegetett, hogy nem jó ez az amulett. Most elmegyek Riftenbe, és veszek a paptól annyit, hogy csak sétálva tudok visszamenni, ahhoz a ribanchoz. Mindet a nyakamba akasztom, mégha orra ránt is. Ha így sem kellek neki, akkor nem vagyok az esete. Majd egy másik csajra próbálok rákucorodni.
Üdv, Laci.
😊)))
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Lehet, hogy van más irány is, de én nem talátam. A hegy déli részén vagy egy hosszú völgy. Ott még nem jártam, nem tudom, hogy lehet -e.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De ami baromi idegesítõ volt beszéltem az öreggel és törölte egy elõzmény questet a rendszer amit meg se csináltam még. Ez viszont tényleg hiba. És azért zavaró mert a polgárháborúnál meg tudták csinálni rendesen. Szóval mint írtam mintha a tetszelés megkezdése miatt nem tudták volna úgy befejezni ahogy szerették volna vagy nem tudom.
A több irányúságot tartom fontosnak fõleg, mint amit az FNV tud legalább. Nyilván van különbség story és story között. Azt látom a Bethesda az életben nem éri el a Bioware szintjét még a DA2 szinten sem. De ez nem gond a Bioware úgy is csak egy van.
pedig az obliviont végégkentem kb 120órát toltam vele,de ez nagyon gyenge lett az ob-hoz képest.
Hogy a rákba kell feljutni high hrothgar-ba,vagy repülési kód nincs?
A népek meg ott is ugyanolyan dolgos, szorgos népek mint másutt, csak vannak rosszarcúak is (ahogy egyébként mindenütt csak legfeljebb nem annyira látványosan tevékenykednek).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Itt meg mindegyik gyengélkedik, bár 20+ feladat van mindnél (a bárdokat kivéve) ha a kis feladataikat is belevesszük (miért ne vennénk?) és némelyiknél bizony van folytatás is a céhes fõ vonal és mellék vonalak után (például a tolvajoknál bár elismer a belsõ csoportvezérnek, tovább dolgozva elõhozható egy újabb feladat amivel teljes jogú, mindenki szemében elismerten is a tolvaj céh vezérévé válik a játékos és egy új, igen komoly felszerelést kap).
Sõt, például a DB feladattal már akkor is találkozhat a játékos ha még csak a céhrõl sem hallott és a tagságát sem ismeri, mert van egy olyan mellék feladat ami velük van összefüggésben.
Megvannak tehát az apró pozitívumok, csak az a kár és sajnálatos, hogy ez a lényegi szálak rovására ment. Elvesztek az apróságokban és érdekes kis pluszokban amiket nehéz elõcsalni és a lényegesebb, vezérségig történõ ívet negyed gõzzel dolgozták csak ki.
Hajós feladat meg itt is van. 😊 Jó messzire kivisz a fenébe a tengerre egy olyan helyre amit ugyan úszva is meg lehet közelíteni, de eljönni onnan csak akkor lehet ha a feladat részeként kerültél oda a megadott módon (nem úszva nyilvánvalóan).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"