30713
TES
-
#12487 A templom mellett van asszem az ajtaja. -
IXEMGabeo #12486 én a városfalon belül értettem, hogy szinte semmi nincs, kívül az erődön kívül láttam én is farmokat, házakat...bele is botlottam felfele menet 2 jeges mackóba:D -
IXEMGabeo #12485 hogy lehet oda lejutni??? honnan van oda lejárat? börtön alatt sejtettem h van valami -
#12484 A kastély alatt. Fura, pedig ott járam szinte először. Bár hozzáteszem, nem szándékosan. Az oldalában levő börtönt viszont egy questig észre sem vettem, ahogy a Skyforgot sem. -
IXEMGabeo #12483 merre található ez a Whiterun catacombs? az nekem kimaradt valahogy -
#12482 Én a 2. részével toltam. Dögunalom volt. Pár óra után abba is hagytam... -
IXEMGabeo #12481 Fable 3 nagyon állat játék lett:) ehhez képest az elbújhat pedig azt is rohadtul élveztem:) -
#12480 Ez hogyan jön ide és miért? Félrement? :) -
Flora2 #12479 Ja és még egy: egy ponton túl már lehet, hogy valaki unja pl. a kocsmárosokat, de tényleg, újra és újra oda kell menni hozzájuk és megkérdezni, van-e új pletyka a városban, akkor is, ha már tízszer beszéltél vele régebben, és nem a bounty-k miatt. Whiterun-ban pl. így lehet totál új küldetést kapni, ráadásul az uesp.net-en láttam utána, hogy szintfüggő a dolog, a whiterun-it ha jól emlékszem 20-as szint alatt nem említi a kocsmárosnő, csak afelett... -
Flora2 #12478 Nekem se Windhelm a kedvenc helyem, de ez azért nem igazságos, amit írsz - vannak ott jócskán emberek, csak ez egy cseles város, több idő, amíg minden zugát felfedezed. Nekem pl. el kellett indulnia a sorozatgyilkosos quest-nek ahhoz, hogy felfedezzem, van egy gazdag lakónegyed is, a helyi menő családoknak (és nagyon szép!). Vagy a város körül sétálva fedeztem csak fel, hogy van ott egy kikötő is, külön npc-csapattal és küldetésekkel. Szóval azért nem 4-5 ház az egész. Ja és most jut eszembe, hogy a Curiosities boltba még be se jutottam, amíg ott voltam, pedig azt is meg akartam nézni...
Ebben a sorozatgyilkosos küldetésben egyébként engem nagyon zavart, hogy abszolút nem voltam biztos abban, hogy az a gyilkos, akit végül lecsuknak - nekem még két ember is gyanús volt. Végignéztem, ahogy lecsukják azt a tudodkit, de majdnem hittem neki, hogy ő csak nyomozott az ügyben... máig se hiszem el, hogy annak az ügynek vége, tuti, hogy ő volt? -
#12477 [TAB] majd [MAGIC] es [ACTIVE EFFECT]-nel nezd meg, nincs e valami disease rajtad amely a humor skilledet csokkenti (pirossal jelzi a jatek). Ha van, a nagyobb varosokban talahatsz templomokat, azok kigyogyitanak. -
Flora2 #12476 Falkreath nekem leginkább olyan falu, mint Riverwood, szerintem is egy alternatív kezdő falunak tervezték, ha valaki kezdésként nem Riverwood felé indul, hanem Falkreath felé. Nem rossz hely, van benne minden, küldetések is, hint: ki nem hagyni a temető meglátogatását! Jó bázis a környék felderítéséhez. -
#12475 Egy sárkányt vagy dragur deadlordot? -
#12474 Na, este kellemeset csalódtam a játékban ... 50+ óránál tartok, eddig csak a mellék küldetések után mentem (meg a hozzájuk vezető úton kalandoztam), és lassan mondhatnám, hogy a sima dungeonokat unom, mert eddig max olyan 'rejtéllyel' találkoztam, hogy forgassam el a szimbólumokat a megfelelő sorrendben ... este mondom elmegyek már azért a Horn-ért :)
És végre ebben dungeonban olyan logikai elemekkel találkoztam, amelyek a megtanult kiáltásokra építenek (leszakadt átjárókon való 'átfutás', gyorsan záródó kapu alatt 'átfutás') ... Zelda feeling, imádom :)
Már éppen hiányolni akartam a játékból az ilyen megoldásokat, és tessék, tálcán nyújtják felém :) Lehetnének ilyenek a mellék küldikben vagy egyéb dungeoenokban is, hogy bizonyos erő nélkül egyszerűen nem tudok bemenni .... remélem lesz is :) -
bega82 #12473 A Two Worlds 2 pedig nagyon jó, én a Skyrim megjelenéséig azzal toltam. Különösen mágussal volt fasza, az általad kreálható varázslatok marha jók voltak! :) -
#12472 Elviszi magaval tarsnak, es "veletlenul" megeszi egy medve a vadonban. -
#12471 Jópofa, de mit csinál ott, ahol tényleg meg kell ölni valakit? -
SaGa #12470 A Two Worlds-nek az első része nem jött be, ráadásul valami phisyx-es marháskodás miatt majdnem megfőzte a gpu-mat, így lemondtam róla. A Fable tetszett, a kettő valami miatt kimaradt, így a 3-at már meg se néztem. -
mike01010101 #12469 Egy végigjátszást megérnek, mindkettőhöz van magyarítás -
SaGa #12468 Ezek kimaradtak valahogy... -
mike01010101 #12467 Egy kis pontosítás. A Two Worlds 2-ben és a Fable 3-ban is lehet zenéléssel pénzt keresni. 2011-es játékok. -
SaGa #12466 Solitude a főváros és a bárdok hazája. Az egyetlen céh, ahol nem kapsz saját ágat és ládát, ha belépsz, így megveheted a játék legdrágább házát, ha ott akarsz élni.
Kissé csalódtam a Bard's College-ben. Reméltem, hogy ha már elvégzem azt a 4 feladatot (ez se túl sok), akkor mondjuk a jarlok udvaraiban lehetne fellépni, vagy ilyesmi, de semmi. Ráadásul a 4 hangszertől is csak konzolparanccsal lehet megszabadulni...
Zenével pénzt keresni a Betrayal at Krondorban lehetett tán utoljára, bár eleinte inkább kizavartak a kocsmából, csak hagyjam abba a kornyikálást... -
SaGa #12465 Az makett. WH40K-s figurákat én is festegettem, modolgattam egy darabig. A modell az más. Az repül, ha repülő és nem mindig hasonlít az eredetire, sőt legtöbbször nem, mert ilyen méretarányban nem tudna repülni. Ezek kifejezetten ilyen kis méretben, reptetésre tervezett cuccok, de nem hasonlítanak létező, valódi gépekre. -
SaGa #12464 A láthatatlan határt az ini-ben lehet eltűntetni.
bBorderRegionsEnabled=0 vagy 1.
Legalábbis az oblivionban ez volt. -
#12463 -
vzajcev #12462 Felix the Peaceful Monk -
SaGa #12461 Off
53.
A dolog viszonylag egyszerű. Az első rpg hírrel még a '70-es években találkoztam, igaz akkor még az '50-es évek "kókakóla mámorban fetrengő amerikai ifjúsága" stílusában megfogalmazott, rosszalló cikkből, de már tudtunk róla, hogy van ilyen. A '80-as évek közepén jöttek be a számítógépek, a gyermekeim a számtant és némi nyelvtant a ZX81-en, majd Homelab, később Enterprise, majd PC gépeken általam pár nap alatt összekendácsolt programocskákkal gyakorolták. Aztán a '90-es évek elején előkerültek a rissz-rossz, ezerszer fénymásolt, angol nyelvű ad&d szabálykönyvek, amiből már a fiammal együtt silabizáltuk a szabályokat. Részben emiatt ő már könnyebben, gyorsabban és főleg sokkal jobban megtanult angolul, mint én.
Aztán jött a MAGUS korszak. Egy darabig - többek szerint - én voltam az ország legöregebb szerepjátékosa, ha az asztal mellett, vagy e-mailben mesélős kategóriáról van szó. A számítógépes rpg-knél biztos nem, mert nálam úgy 15 évvel idősebb kollégámmal együtt térképeztük fel anno pl az EOB-okat, M&M szériát, majd a Wizardry 7-et. Reggelenként, kávé mellett megbeszéltük, ki meddig jutott, mi újdonságot talált este a világban.
Ezek a kedvenceim. Másokat is megnézek, néha akad egy-egy gyöngyszem (Stalker, C&C, SimCity, Caesar), de a jó rpg az örökös bajnok.
/Off
-
#12460 A lázadó nordok nem csak az imperialokat utálják, csak a nord az ember.
Nem hiszem, hogy komoly jelentősége lenne a játékban az ilyen beszólásoknak, hozzá tartozik a világhoz, semmi több.
Mit kaphatnak a khajitok, hisz csak a kivételes egyedeket engedik a városokba belépni...
A Thalmarok is annyira arrogánsok, hogy már szinte utálom az elfeket :-)
-
#12459 Az is magára vesz mindent :-)
Alapvetően valóban íjász, ráadásul 50es skillig oktat is, de ha adsz neki fegyvereket, páncélokat (monduk csak azért, hogy cipelje), képes átöltözni.
Nálam egy ideig kétkezes kalapáccsal hadonászott, közelharcosnak pedig nem az igazi. -
Ragnar360 #12458 ezekröl pont hallottam, de akkor teszek velük egy próbát, legalabbis elöször csak az egyikkel ugyebár:) a mage-t riftenbe meg hagyom -
IXEMGabeo #12457 Faendal nyilas és elvileg settenkedve halkan jár:) Riverwoodban megtalálod:D -
#12456 Van egy orgyilkos sötét elf.
Ő azt hiszem könnyű páncélos, két tőrrel és nyillal is jól bánik.
Whiterunban a Durnken Huntsmanban találod, 500 aranyért csatlakozik.
-
Ragnar360 #12455 #12444 -
IXEMGabeo #12454 biztos lesz valami:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!majd úgyis megtudomletartoztatták azt a Wuunzard nevű varázslót gondolom az kiszabadul és bosszút áll, vagy netán az imperialok megtámadják a Stormcloak bandát? -
IXEMGabeo #12453 jaj ezt is megszerettem volna kérdezni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szted mekkora befolyása van annak, hogy azt válaszoltam Windhelmben rögtön belépve a városba, hogy bírom a Dark Elfeket? az egyik tag meg mondogatta, hogy tűnjek a szeme elől:D miben változás ez? mi van, akkor, ha elf rajongó vagyok?
volt egy másik ürge egy nagy szakállas, aki tejivónak hív azért, mert adtam neki egy nagyképű választ azóta nem is mond mást csak ezt, hogy én többnek képzelem magam, mint egy Nord, ezért nem áll velem szóba:D mi lett volna, ha más típusú választ adok? -
#12452 Mondjuk az egyszerűségről nekem mindig a Gothic 3 egyik nordmari lakója jut eszembe. Okrokat ver én Innoshoz imádkozik. Megkérdi a névtelen hős, hogy és mit csinál még? Mire ő:
Innos and Orcs. What else do you need? -
#12451 Tolts el par napot Windhelmben, mielott tovabballsz. Setalj, nezelodj, ha radesteledik se baj, csak maradj par napot es figyelj. -
#12450 Akkor ezért nem találtam semmféle kereskedést... -
#12449 Olyan 25-30 csontom és pikkelyem van raktáron.. -
#12448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem veszek tudomást a két ellenséges csoportról, pedig időnkét rendesen ölik egymást - ilyenkor egyszerűen tovább sétálok. Soltitude neked érdekes lehet, s ezért van a spoiler: a városba lépve éppen egy lázadó kivégzésére készülnek. Talán meg lehet menteni, de akkor az egész város ellened fordul, úgyhogy nem könnyű.