The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos volt már, akkor bocs: séta közben pár mp-re leáll a game, fõleg ha futok. Gondolom tölti a pályát, vagy ez bug?
Nem emlékszem hogy a Morrowindben vagy az Oblivionban hogy volt ez.
Nem ír ki semmit, hogy töltene vagy akármi.

Hello!Csinálta már valaki a Meridia küldetést?Az oltár nyugatra van Solitudetõl.Valami olyasmit ír ha jól értem,hogy "Meridia fénye vezessen át a templomon".És a közelben van is egy sárkányos ajtó,de azt írja kulcs kell.
edios
elhiszem h nagyon hatásos lehet, de a szerepjátszásnak nem egy mintapéldája 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Amúgy kicsit mázlim volt így a játék elején, gyors egymásutánban szereztem egy 15% archery sisakot és gyûrût is 😊
Tisztázzuk a dolgot: Enchantoltatni, felszereléseket javíttatni, stb NEM lehet NPC-vel. Vagy te csinálod, vagy senki.
Pretorian
Kinél lehet armort enchantoltatni? Harcos vagyok és enchantra nem is akarok gyúrni, viszont így elég lol bónuszokat kapok még grand soul gemmel is...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

De az is számít biztos nekem van 2 perk is rajta igaz csak 17es vagyok 😊
Laza
Jah, és tényleg az a fickó árulja a berendezést, aki a házat is eladta ... viszont ez az opció csak akkor jelenik meg nála, ha lejön a trónterembe ... amíg fent van a nagy erkélyen az asztalnál, addig nincs ilyen lehetõség. Még szerencse, hogy végre letolta az arcát, napok óta fent volt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Liberate Reach. Van egy csóka, akit nem lehet megölni... ezzel mi a helyzet?

hegege: Nincs semmi perkem heavy armoron. Nem lehet, hogy az?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Na, berendeztem Whiterunban a kecómat, megyek hogy megnézzem, erre ahogy baktatok fel a lépcsõn látom, hogy a csajszi megy be a hálószobámba (ahol a láda van) ... na, mondom, eddig a kisszoba is jó volt neki, most hogy új bútor van, már kéne neki a nagyobb ... mondjuk csak leült a székre, mert az Õ szobájában nincs 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jaja érdekes nekem sima heavy armorba van 260as össz páncélzatom..ez meg elvileg jobb sokkal..😊
Nem hiszem hogy ennek lenne pozitív kimenetele, bár mivel nem választottam oldalt, ezért nem tudhatom. Talán az õrök/õrposztok rádtámadnak, de egy felvilágosult birodalmi támogató csak a katonai célpontokat támadja, míg a lakosságot a maga oldalára fordítja. Azok kiírtása csak további lázongást vonna maga után, ami egy terror uralom alatt megállja a helyét, viszont a Tamriel Birodalom nem errõl szól

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

te viszont büszke lehetsz magadra, amiért kívülrõl nézegetheted ezt az egészet
éppen gecire influenzás vagyok. Azért is néztem bele. Amúgy nem olyan rossz az egész, csak a épített környezet még mindig nem tetszik. Még mindig túl értelmetlen és szegényes a formakincse. Amitõl egyébként behalok az ez az Age of-szemlélet, amit itt toltok, hogy gazdaság-hadsereg-uralom megszerzése. Na ez az, ami nincs.
plu604
bazmeg a végét rakhattad volna spoilerbe...

ezen a szálon haladva akkor egy birodalmi karakterrel nyugodtan gyilkolászhatom a stormosokat? akár egy falut is kiírthatok õröstül+a lakosság is? Milyen lesz a hatása ennek rám ?
jarlaxxe
Nálam a birodalom szó már eleve csak rosszat jelent a lázadás meg mindig jó dolgot, valszeg ha megöregszem majd forditva látom a dolgokat

Vraaanyek
Sok sikert a majdani munkakereséshez... 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

A birodalom vs. lázadás témában nekem a következõ a véleményem:
Mindkét oldalt meghalgattam, beszéltem a vezetõkkel stb.
Az elõtörténetet már itt leírták, a nagy háborút az elfekkel épp csak túlélte a birodalom, az uralkodó kénytelen volt békét kötni nagyon elõnytelen feltételekkel. A belsõ lázadás csak tovább gyengíti a birodalmat, mint ahogyan ki is derül, hogy ez pont az elfek mûve, akiknek ez volt a tervük, a következõ háború indítása elõtt. Mindenki tudja, hogy a jövõben még támadni fognak, és a birodalomnak, ahhoz, hogy esélye legyen a lehetõ legerõsebbnek kell lennie. Ebbe nem fér bele egy lázadás. A lázadóknak pusztulnia kell, hogy ne kelljen majd két fronton harcolni. Arról nem is beszélve, hogy Ulfric egy elf kém/báb stb. Áruló. Én kíméletlenül gyilkoltam a lázadókat, hiszen csak a birodalom bukását segítik elõ. Ahhoz, hogy a birodalom felkészülhessen, új uralkodóra is van szükség, mert a mostani egy gyáva alak. Katonákat kell képezni, a teljes gazdaságnak gõzerõvel kell készülni az elkerülhetetlenül bekövetkezõ újabb háborúra. Ehhez az uralkodónak meg kell halnia, és egy erõskezû egyénnek kell a helyére ülnie. Így a dark brotherhood küldetésben ki is nyírtam. Nem a dark brotherhood miatt, hanem hazafias elkötelezettségbõl.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Fpocok
Csak egy félével menni... szerintem unalmas.

Ezen sikítottam magamban örömömben 😄 én óangol történelem/irodalomból vagyok szakzáróvizsga idõszakban, úgyhogy valahol megértelek hogy no-thinking game is kell néha, de ennek kiéléséhez zárd ki magad qrva gyorsan ebbõl a topicból...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

most akkor tulképp fikázni jársz ide?
Neked melyik játék az ami tetszik is, melyiket tennéd a skyrim elé?
jarlaxxe
Ez aztán a kevert karakter de a lényeg, hogy életképes.

Fpocok
Jelenleg így néz ki a kardozós, íjazós, harci mágusom. A videó címe sokat elmond 😄 Mindenképpen fel akarom húzni maxra.
(Biztos lehetne egy két cuccot jobban megcsinálni, de ez az én karakterem 😄)

Zomil
Fellglow keep kiirtása utána miért nem irta ki alá, h cleared?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mousee
Akkor további jó tanulást, mi beérjük a TES ócska történelmével is 😊
Amúgy a fórumozás és a tanulás õsellenségek 😉

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

én jelenleg töriszakot tolok egyetemen, úgyhogy kurvára nem hiányzik, hogy még a TES történetét is tanulgassam. Fõleg hogy elég gagyin van megírva.
mousee
Igen, élvezzük, hogy egy olyan összetett játékkal játszhatunk, aminek van története, történelme, nem lineáris, és iszonyatosan szórakoztató, ellentétben a ma kiadott tucatjátékok ezreivel (tisztelek a kivételnek).

Amúgy 17-es vagyok, 2h karddal teperõ warrior, és most öltem le egy sárkányt, még a lélek se szállt belém, megtámadott 2 farkas akiket 1 shout-al tûzbe borítottam, ekkor rám ugrott egy maci, akit sikerült instant ölnöm úgy, hogy a kardomat a szájától a segglyukáig döftem. Utálom magam hogy nem vettem fel fraps-el, iszonyatos élmény volt 😉

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

úgy érzem kezd elmenni az eszetek
Khajiit-ként szerintetek mi lehet az érdek a történetben? Az Elder Scrolls összes részében Khajiit párti voltam, a történelmük és a modoruk szimpátiájából adódóan, na meg ahogy szarnak a viszályokra csak nekik jó legyen 😊

A birodalom kitiltotta a Skooma-t, ami a Khajiit átlagnak nem tett jót, viszont a kalandoroknak megcsillanhatott szemük a feketekereskedelem révén. Másik oldalról, az elfeket zsigerbõl utálják, míg a birodalomba jól alkalmazkodnak bundás barátaink.

A történetben eddig biztos nem fogok oldalt választani a 2 fél között, ugyanis a khajiit-ok önállóbbak és okosabbak, minthogy csatasorba állítsák õket olyan ügyért, ami nem biztos hogy eredményt hoz. Fajtól függetlenül a döntés maga a centralizáció és az önállóság között zajlik, amiben megtalálható a Római Birodalom párhuzama is ahogy elõttem írták. Skyrim függetlensége az összes tartomány függetlenségét jelentené, ami viszont nem biztos hogy eredményre vezet, fõleg hogy az Aldmerieknek is kezében a lehetõség hogy egy ugyanolyan nagyságú birodalmat hozzanak létre... egy olyat amit khajiit not like 😊

gondolom pc-n nincs ilyen, de mintha kiégetné a szemem a jatek, tv beallitasai eddig mindig mindenhez jok voltak, nem kellett allitgatnom, itt meg kisse bantja a szememet :/

TVelvet
én is két dreadra lordot hívok, és rágyújtok, iszom egy kv-t addig azok ott játszanak.
Magh
Shock disintegrate mi a rákra jó? Eddig annyit értem el vele, hogy a marék hamut már nem támasztja fel senki, de ennyi? A tooltip alapján arra gondoltam, hogy pl. 25% HP alatt azonnal öl. Ezek után ki sem merem rakni a Fire ezen verzióját, ami feart okoz...

Tatyla
fireballom már olyan durva hogy nem ér oda hozzám senki ha mégis akkor szaladgálok mint a mérgezett egér meg elõhívok egy familiart...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Zomil
én ezért használok most leginkább villám spelleket, azokkal legalább ritkán sebesitem meg a segitömet 😄
Az meg nekem(18-as vagyok) elég hasznos, h közelharcal elfoglalja az ellenfelet, mert nekem nincs tul sok hp-m 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

xXtamasXx
Egy kis segítséget szeretnék kérni egy questben

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alduin's wall nevû küldetés csinálom, el kéne vinni Esbern-t Riverwoodba,nahmost én Fast Travellel oda is mentem (wiki is azt írta, hogy lehet) és Delphine lecseszett, hogy egyedül hagytam. Fogalmam sincs hol van most Estbern vagy hogy miért nem ér ide. Ötlet vagy console parancs amivel megoldható?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Tatyla
segítõt nem ölheti meg csak te,amúgy csak féltérdre rogy én már 24-es mágusként hazazavartam a segítõt(Ravandelt) elég sokszor belelépett a fireballomba 😄,jobb így már csak hátráltatott...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

köszi😊 Igen a csajszi , mar kb 10 perc utan halott volt miutan csatlakozott hozzam 😄 Õt én öltem meg veletlen
De viszont a mostanit tuti nem en, szoval reload akkor..fakk

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Laza
reload vagy másik

Egyébként nekem csak akkor patkolt el eddig, amikor véletlenül én ütöttem le 😊 (reload). Amúgy az ellen csak addig szokta leverni, amíg a földön fetreng, akkor átjön rám, így van ideje felszívni magát. Szóval még sárkány sem, meg egyéb ellen sem ölte meg. Pedig a bossok igen szépeket szoktak ráverni a csajszira (a harcos Whiterunból).

Hali!
Ha elpatkol a társam fel lehet valahogy eleszteni vagy keressek masikat?
Sarkanyokat nem birjak..😞

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

<#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

oks. tied milyesmi ?

hmmm ez ám a háziasszony...nem irom le persze a szokásos d betüvel kezdödõ szót, mégha azt is gondolja az ember 😄D

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

amúgy ne aggódj a mocsok miatt, mert a középkorban úgyis mindenki mocskos volt. Fogd fel úgy, hogy a kemény munka attribútuma. Amúgy meg a gipszstukkóknak is jól áll a szmoglerakódás 😊
A Palace Blue-nál vki lekövette a szellemlovast?Én gyalog voltam így eltûnt elõlem ...
szerintem fasza lett. Bár én nem ezen a vonalon mozgok.
Srácok, soul gemekkel kapcsolatban: Ha megölök egy lényt, aminek teszem azt common lelke van, de nekem csak petty soul gemem van üresen, akkor feltölti azt (Petty szintre természetesen) vagy nem?
én is sokat cseszekedem az ilyesmivel
(huh megijedtem, azthittem mar nem méretezi át, elöször eredeti felbontasba dobta be)