The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Receptek árusoknál, vagy wiki, vagy kísérletezés.
Amikor megmutatják hogy hol alhatsz, ott a középsõ szekrénybe rögtön tudsz pakolni.
Na újrakezdtem az elbaltázott karatert, a mostani már most életképesebbnek tûnik. Az elején a Stormos embert követtem, sokkal jobb cuccokkal is távoztam, mintha az imperialt választom.
1😮lyan kérdésem lenne, hogy ROCKJOINT betegségem van, amit egyébként nem jelez ha nem nézelõdõk az aktív hatásoknál rá nem jönnék, lehet, hogy egy farkas harc alatt kiírta, de akkor nem láttam. Van templom withrunban ahol lehet gyógyítani? Olvastam, hogy varázslattal is lehet, a varázslónál, nem találtam olyan könyvet (varázslatot ami segíthet). Mit kéne tennem?
2:Alkímia, ötleteket kérnék, honnan lehet recepteket szerezni mindent elfogyasztok amit találok, de még semmit nem sikerült összehozni, pedig az azonos hatású dolgokat próbálom mixelni.
3:Súlykérdés: elsõ karinál azért vettem a házaz, hogy legyen végre fix ládám a cuccoknak, azt az 5.000 aranyat jobban is eltudnám küldeni, pl varázslatokra a mágusnál. Tegnap olvastam, hogyha beállok a companoionhoz kapok ott is ládát, ez hogy mûködik elvállalom a barlangos küldetést, és csak utánna vagy már elõtte is van fix ládám?
Elõre is köszi.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sokan fikázták /páran /itt hogy gyengék a guildes küldik... hát én éppen a tolvajcéhest nyomom de nekem élvezetes és vannak benne csavarok !
még jó hogy nem veszem "komolyan" a fanyalgókat és a magam örömére játszom !
Szóval aki jót akar, az vagy kimarad az egészbõl (oldják meg maguk), vagy békét teremt, hogy az 1xi emberek ne haljanak értelmetlenül nem létezõ ügyekért és mások érdekeiért.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amúgy ott is túrtam, de semmit se találtam, biztos ekjerülte a figyelmemet valami. Lehet, kellett volna egy candlelightot hívni...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
mondjatok nekem jó és élvezetes küldiket <#hawaii>#hawaii>
quest logban van még pár n+1 dungeonirtás, de azok nem igazán hatnak meg, pár egyedibb és szórakoztató küldetés jól jönne.
"The trees move. Do you not see it?"
Van egy dungeon (nem ugrik be a neve), amelyikben az egyik Guldmurson (vagy mi a neve, akiknek az amuletdarabkáik vannak) alukál. Az, amelyik 3 "tükörképet" idéz maga mellé harc közben.
Ebben a barlangban van egy régi Archmage is felravatalozva. Ahol az archmage van, a terem közepén egy magas oszlop, két csapóhíddal, meg egy íjász dreug-gal. Amikor feljutok arra a szintre, ahol a hidak vannak, az ajtó mellett egy karral lehet elvileg aktiválni az egyik hidat, de az csak pár lándzsát lök ki a falból. Más kart, aktiválót nem találtam sehol a környéken. Végülis a whirlwinddel átugrottam az oszlopra (úgy 10 kísérletbõl egyszer sikerült), de gyanítom nem ez a normális módja...
Esetleg egy questet vágtam haza, mert túl korán mentem be egy barlangba?
Ha petty gem-ed van és common soult ölsz, akkor nem fogja feltölteni, mert nem fér bele.
Fordítva ellenben mûködik: a common gembe betölti a petty soult, így elpazaroltál egy common gemet egy kis lélekre...
player.moveto <refid>
ez oda fog tenni mellé.
Le kéne adnom, de a fazon csak annyit mond hogy engem ugyan lát, de a lovat nem - szóljak ha elhoztam azt.
de az érdekük a legjobb létezõ érdek: pénz. <#gonosz1>#gonosz1>
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valakinek van ötlete hogy hogyan csinálhatnám meg?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ez a város meg nagyon jól néz ki, olyan hangulatos

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Pares: dark elfként akkor kit öljek? 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kérem kapcsojja ki!!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
[merlinw.org]
Az, hogy Sz4*.
Tudom mert nekem is ilyen...
Nincsen tûz csak hõ miatt kialakuló fényhajlás, Nincsen pókháló, este átlátszó a víz.
Azaz nem is átlátszó hanem a hajók halak egyenesen lebegnek a térben...
NA NEM BAJ JÖN ÁT ISMERÕSÖM A 7 EN AZT MEGOLDJUK AZT A FÚL GRAFOT.
[merlinw.org]

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás