30713
TES
  • ratgab
    Én inkább abban látom a problémát, hogy csak 30-as szintig nő az ellenfelek szintje, afelett már csak a játékos erősödik (legalábbis ezt hallottam.) Cáfoljatok meg nyugodtan, ha rosszul tudom. Azért egy ilyen játéknál. amiben többszázóra játékidő van ez elég nagy baki lenne.

Habár lehet úgy akarják majd, mint az FNV Dlc-k esetében (ott a játékos szintje emelhető 30-ról 50-re, itt meg lehet az ellenfelek szintje lesz emelhető.) Persze ez csak egy elképzelés részemről.
  • Egoraptor
    Legnehezebb indulásom eddig 1 kezes + pajzs + heavy armor + enchant
    karakteremmel volt. Kovácsolást direkt nem húztam hogy nehezítsek
    a dolgokon, ennek ellenére a végére az is túl könnyű lett.

Gondolom erre csak az a magyarázat hogy így tervezték a fejlesztők.
    Sok mindent nem lehet csinálni neki, jövőre kijön majd editor és
    várhatjuk a jobbnál-jobb modokat.
  • bega82
    Hát ezek a mozgások qrva jók!!! :D
    Követelem, hogy legyen egy "Dance" skillfa, mindenféle mozgás-perkekkel!!! :D
  • plu604
    fasza!
  • koschwarz
    cheeeeeese for everyone! :DDD

(hogy embereknek mennyi idejük van)
  • mike01010101
    Azért ez elég vicces:)
  • vzajcev
    Dance :)
  • koschwarz
    szép, gratulálok, de ha nagyon őszinte akarok lenni, én még nem láttam mohás szalmatetőt...
  • nasum
    Nálam tuti nem mert boxon tolom :)
    Viszont akkor nincs ötlet? Na csalás nincs, így is 5 ágra tettem, 35 pontot, ezen akkor nagyon nem lehet per pill nehezíteni?
  • enlightened
    Varázsló is túl könnyű. Én Masteren játszok, mert mindent a legnehezebben tolok, de simán ölök conjurationnel meg kétkezes battleaxe-al mindenkit. De mindenki írta, hogy egy bizonyos szint fölött, master fokozaton sincs kihívás. Majd ha moddolva lesz a játék, ami még időbe telik, akkor a végén majd lehet kihívással játszani.
  • nasum
    Hali véleményeket kérnék:

A mostani karim lvl 36, valamiért túlságosan leegyszerűsödött a játék, pedig nem csaltam.

1: könnyű páncélzat, 70es smithinggel megcsináltam egy teljes set glass armort, minden fegyverrel, a tökélesítésnél, volt nálam egy +22%ot adó kesztyű, valamint ittem egy +50%os potit.

A light armor skillem, +80% védelem +20% ha miden light, +25% ha minden egyező ( ez tegnap lett meg)

Így összejött pajzzsal 630 armor, aminek következtében kis túlzással üthet mindenki nincs nagy bajom, 2 mamut kb fél perig püföl, de egy óriás ellen is leállok 1 az 1.

Mivel nem kell a pajzs, 2 egykezessel megyek, 1 balta, egy buzogány, +80 sebzés(4pon) +31% gyűrű, meg 2 pont, hogy gyorsan csapkodjak, ezeknek köszönhetően a fegyverek 82-t és 86-ot sebeznek (közel se 200at ahogy itt írtátok, hogy miket lehet összehozni)

Enchant 60-as, kicsivel több az életem staminám, ez sincs kimaxolva.
    Most fogok az íjjal +80%-ot sebezni a köv szintlépésnél, meg van a 3x sneak is, közel 130at sebzek alapból.

Ahogy írtam elveszett a kihívás, durva mágusok megfektetnek 3 lövésből ezzel nincs gond, de nem tudom hol a hiba még expertről át tudom tenni masterre aztán ott a vége, a világ 50% fel sincs fedezve ez most kicsit csalódás.

Ötletek?

Még 2 kérdés, ha csak egy általam teljesen tolvajnak itélt karit indítok, hogy csak 1 íj, illetve 1 dagger és szevasz, akkor, hogy tusom minéll gyorsabban húzni a speechet, illetve a lopakodást, most az 63 éjjel nappal lopakodok, de valahogy az lassan nő.

Ui: majd a varázslóval ha indítok az tuti szopacs lesz.

• bega82
    Amúgy azt szeretem még az íjászkodásban, hogy ugyanúgy, mint a pajzsnál (na jó nem ugyanúgy, mert messze nem olyan hatékony) jobb klikkel be lehet verni egyet az ellenfélnek ha közel jön. És akkor megtántorodik egy rövid időre, de ez a quick shot + steady hand kombóval pont elég arra, hogy újabb nyílvesszőt eresszek beléje! :)
  • bega82
    Pont ez volt a terv, hogy nehezítsek a játékon. Így lesz sportértéke... :D
    Amúgy meg enchanttal meg kovácsolással a sima sebzése sem lesz kicsi az íjnak, szóval annyira nem lesz vészes szerintem. De majd meglátom.
  • bega82
    Nem, még csak nem is az, mert könnyűpáncélos a karakter, és a kovácsolásnál is a baloldali ágat fejlesztettem. Úgyhogy az egyik egy glass sword a másik meg egy skyforge steel sword. És ez még csak 100-as kovácsolás + 7x-es enchantolással van, ennél jóval erősebbre is lehetne őket felturbózni, csak most azt a karit jegelem egy kicsit. :)
  • Sir Quno Jedi
    Winterholdba pár aranyért elvisz a szekér vaze. :D
  • farferi
    próbáltad fordítva,úgy hogy a delfin marad középen?
  • Fantusz
    Mágus skilleket könnyen fel lehet powertrenelni, ha a játékos akarja, de nem ezzel kellene kezdeni

Az mellékes, hogy mennyire unalmas, és időigényes mesterségesen felhúzni 100-ig a skilleket, de ezzel csapdába is lehet esni.

Magasabb szintű varázslatokat főleg Winterholdban lehet megvenni, s egy-egy expert szintű könyvért 1000-1500 aranyat kérnek, a mester szintű könyveket pedig csak a "ritual spell" küldetések után lehet megvásárolni, kb 3000 aranyért.

Fel lehet pofozni a karaktert Whiterunban közel 30-as szintre a powertréneléssel, de ezzel az ellenfelek szintje is felkúszik, s a Farangartól vásárolt varázslatok már kevesek lesznek ellenük.
    Rá lehet gyúrni a skillekre, könnyen fejleszthető az idézés, illuzió, és az alteration, de 10-15ös szintnél első lépésben nem érdemes tovább húzni, sőt jobb, ha csak azt követően powertrénel, miután eljutott Winterholdba, és van elegendő arany néhány adept, expert szintű varázslatra, és az sem utolsó dolog, ha a felszerelése sem a kezdő gönc.
    25ös szinten egyetlen tűz elementállal, és esetleg kisérővel kiegészülve kellemetlen meglepetés lehet a hasonló szinű ellenfelekkel szemben, hogy a kezdetben igen hasznos fire atronach már kevés, és Winterhold messze van, de valahogy el kell jutni oda.
  • exorcis
    jaj köszi, annyira balfasz vok ...
  • Calver
    ugyanaz a gomb, mint power, alapból talán a rohadtul kényelmetlen Z billentyű?
  • PTW
    Életem első textúramunkája, gondolom megosztom veletek:

mossy roofs

• exorcis
    magic/shouts/unrelenting force ezt hogyan tudom elsütni? felküldtek a hegyekbe és pár pap mondta, h mutassam a képességem, de sehogy sem tudom elsütni, nagyon nemvágom, de már kezdek türelmetlen lenni
  • Prank
    azt hiszem a teremben, ahol elforgattad a köveket, van egy gomb a padlón, amire rá kell állni és utána nyithatod a lánccal...
  • Wreck86
    Hali!
    Folgunthur-ban járok és kutatok egy könyv illetve jegyzetek alapján. Viszont van egy ráccsal fedett lejáró,amit nem tudok kinyitni a kriptában. Elforgatom a helyes sorrendbe a kígyó,delfin,sas fejeket,mégsem nyílik ki. Emlékeztek rá ott mit kellett még csinálni?
  • Plata
    Na meglett Riftenben a házam,kellett csinálnom egy rakás küldit a városban,mikor jött egy üzenet hogy menjek a Jarl-hoz.Nagyon klassz a kéró,megvettem bele mindent,még is van benne egy üres kis szoba.Ja és mikor első éjszaka ott aludtam,reggel hat után nemsokkal mentem el otthonról erre az ajtómban az őrök levertek öt tolvajt.Először azt hittem engem akarnak ütni,szép kis díszítés van a ház előtt,öt hulla.De a ház meg érte a fáradozást.
  • athlay
    Kezdetben mindenképp az illusion-t húzd szvsz. Fejleszteni nagyon könnyű, kiállsz az erdőbe és nyomogatod a muffle-t, seperc alatt felugrik 100ra. Igazából a láthatatlanság megszerzése a lényeg, én sokszor csináltam azt, hogy láthatatlanul sunnyogtam, miközben az idézett dögök irtottak. Persze a többi vazsi is hasznos, így elég jól el fogsz boldogulni, úgyhogy utána el lehet kezdeni a destruction húzását is. Kiidézel mondjuk egy flame atronachot, aztán ha elkezudik ütni, hajigálod a jóemberekre a tűzgolyókat.

Tényleg elég időigényes a fejlesztése, de abszolút megéri 100/100/100-as skillekkel feltápolt mágust gyk képtelenség még csak megközelíteni is.
  • Fantusz
    Az idézés egy elég jó vonal, bár a necromanciát nem próbáltam, szerintem az a gyengébb.
    A dremora lordok erősek lesznek, de nem szabad csupán rájuk hagyatkozni.

Ha közelharcos-idézőt szeretnél, járható út, de akkor öltözz páncélba, szükséged lesz manára, HP-ra és staminára is, ide a destruction nem illik, fegyverrel harcoló csatamágus, aki segítőket idéz maga mellé.
    A destructiont elég nehéz az idézéssel együtt művelni, bár nem lehetetlen, de akkor a fegyveridézés nem kell, és a stamina sem.
    Az illusion is hatékony lehet tömeg ellen, de ott is manaigényes varázslatok vannak, s csak perkekkel együtt hatékony.
  • Plata
    Lényeg azért látszik,bár nekem nem tetszik,igaz a witchert nem is szeretem.
  • enlightened
    Sziasztok ma megvettem a játékot és indítottam egy breton mágust, hogy majd Conjurationre gyúrjak. Szeretnék tanácsot kérni. Hogy az elején milyen fegyvert használjak? Illetve későbbiekben mikre fejlesszek? A cojuration perkeken kívül a destructionra is gyúrjak? vagy az később felesleges lesz ha lesznek bound weaponok? Illetve ha bound weapont használok az idézés mellett, akkor a health is fontos lesz? vagy rendesen magickara rakjak sokat mint általában?
  • Laza
    Bélyeg méretű éjszakai kép nem volt? :)))
  • Laza
    Na, tegnap megnéztem az egyik árus portékáját (nem szoktam, pedig csak talált cuccokban járok, lvl25), és árult olyan nyakláncot, ami 30%-al növeli a stamina regent ... és ahogy néztem, bontható. Szóval lehetne belőle jó kis cuccokat csinálni :)

Egyébként elköltöttem ott kapásból vagy 7000-et, mert volt még ott egy olyan gyűrű, ami +20-30%-ot ad az 1h fegyverek sebzéséhez.
    Egy közelben lévő másik árusnál meg olyan pajzs volt, ami a pajzs sebzéséhez ad 20%-ot.
    Ja, nemsokkal később egy Imperiál sátortáborban meg vettem egy olyan heavy testpáncélt, ami +20-at ad a heavy skillhez ....

Na, bevásároltam :)
  • Probatbicol
    Én is belefutottam egy elég csúnya bug-ba:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Companion küldetések, Kodlak elküld, hogy szerezzek neki boszorkányfejet, mikor visszatérek addigra a Silver Hand megtámadta a companiont és Kodlak halott. Vilkas vár az ajtóban, valami olyasmivel, hogy meg kell bosszulnunk....majd megy és lefekszik aludni. Nem indult el a következő quest. Senki sem állt velem szóba a companion-nél, Vilkassal is csak arról lehetett beszélni, hogy miért csatlakozott a companionhoz. Aztán a neten megtaláltam, az volt a baj, hogy a Silver Hand barlangját én már előtte kitakarítottam, és a vezért is megöltem. Mindenféle konzol paranccsal fel kellett támasztani a vezért, majd újra kinyírni, úgy folytatódhatott a sztori. Enélkül nem lehettem volna a companion vezére és nem gyógyulhattam ki a vérfarkas kórból. Elég kiábrándító volt.
  • mike01010101
    Witcher1
    witcher2
    witcher3

Witcher felszerelés a skyrim-ben
  • IXEMGabeo

lol:D:D
  • Plata
    Anuriel Riftenben nem bugos?Mert megcsináltam a skooma küldetést és nem tudok venni házat.
  • farferi
    Megadtam magam, minusz 1500 arany és szabad vagyok
    kicsit illúzióromboló.
  • IXEMGabeo
    sztem sok volt a csaj mi?
  • PiszkosFred
    Ismert bug volt, de valamelyik elso peccs javitotta. Siman engedelyezi a kollega az automatikus frissitest Steamen, majd frissit es orul.
  • farferi
    A dark brotherhodos küldetéssor vége felé, miután a mérgezés megtörtént és beszéltem Máróval, meg kell magam adni vagy mit kell csinálni, mert ha nem adom meg magam, kismillióan nekem esnek de ha megadom magam mi jóra számíthatok ilyen gyilkosság után?
  • Plata
    Vagy 5 percig tököl az ajtóval mire kinyílik.Az ajtó le van láncolva meg lakatolva stb,eltart egy ideig mire kinyitja.
  • PiszkosFred
    Peccseld.