30713
TES
-
bega82 #13248 A steam-es verziót crackelted?
(Amúgy tényleg van 4 gigás patch? Azt hittem az csak poén volt...) -
#13247 Ezt úgy értettem hogy sok ember tapasztal ilyen hibát. -
#13246 Mindenkinek ilyen, 4gigás patch meg nincs fent mert panaszkodik az exe-re.(megvettem,csak steamet nem szeretem ezért crackeltem) -
torma1 #13245 a 4Gb-s pach fenn van? -
#13244 "egyenesen arányos a textura modok mennyiségével,ha jól telirakom modokkal,akkor rögtön miután betöltötte a játékot kilép"
Ez nem biztos, hogy a játék hibája, lehet a modokban is hiba.
Az sem kizárt, hogy olyan modokat raktál fel, amelyek egymást is felül írják, ilyenkor, illetve lehet önmagában is hibás valamelyik mod.
A modolás türelemjáték, ki kell szűrni annak a lehetőségét, hogy a modok összeakadása megölje a játékot.
Nem zárható ki, hogy valóban hibás a patch, de első lépés mindíg a modok ellenörzése -
#13243 Ja és a kérdés,hogy lehet ezt megoldani?Esetleg köv. patch javítja ki ezt a hibát? -
IXEMGabeo #13242 szóval a Gauldor legend küldi elég kemény...de jó, hogy vártam vele:) -
#13241 Új patch óta ha textúra modokat rakok be a játékba,akkor egyszerűen csak kilép egy kis idő után hibaüzenet nélkül,mintha csak qqq-val lépnék ki. A kilépés egyenesen arányos a textura modok mennyiségével,ha jól telirakom modokkal,akkor rögtön miután betöltötte a játékot kilép. -
bega82 #13240 Ha szürke szakállúakra gondolsz, ott valami olyasmi is van, hogy a kiáltás második szintjét is kérik, tehát hosszan kell nyomni az y-t. -
#13239 Nem rá kell nyomni, kivéve, ha a gyógyító varázslatot adta.
Mellette van egy kör alakú "izé" arra kell varázsolni.
Egyébként a naplóban kijelölöd a küldetést, és mutatja a célt, ha máshogy nem boldogulsz. -
alex73 #13238 nincs valahol leirás a mágusok hoz elakadtam és nem tudom hogy mit kell csinálni rögtön az elején a fickóra kell nyomni varázslatokat 2 töt rá nyomtam most már lehet vele beszélni de nem adja meg a q -tet . -
#13237 Én este csináltam meg a Gauldur Legend quest sorozat 3. részét (lvl26, csak talált cuccok), amikor a Mage céhhez kell csatlakozni a bejutáshoz ... na ott jött egy dead lord, akivel megint min 10 percig küzdöttem (egyedül), folyamatosan nyomta rám a disarmot a mocsok ... a küldisorozat végén meg (konkrétumok nélkül) olyan bossal harcoltam, aki a unrelenting force 3-as szintjével dobált össze-vissza ... kva jó volt ... Én így élvezem a játékot, amikor még van kihívás :) -
#13236 Ha értjük miről beszélek, akkor ezt nem hozzuk fel érvként ;)
Valószínűleg az exploit nélkül 'még nehezebb' lenne. -
#13235 Meg kell legyen nála üres a szörny szintjének
megfelelő vagy annál nagyobb kristály is vagy Black Star.
-
#13234 Soul trap varázslatot rávágod az ellenre, és megölöd 1 percen belül, és bumm, így lett a csokápik.
Esetleg soul trap encsantos fegyóval ölsz. -
#13233 Ez a léleklopás hogy is megy?Soha nem csináltam még obliban sem. -
bgabor #13232 Vagy kipucolsz egy Iron Ore bányát. Netán elmész a fővárosi kovácshoz, akinél hegyekben állnak az ingotok aműhelyben, ellenőrzés nélkül. :D -
bgabor #13231 Persze, 100%-ot ad az, 100-as Enchant képesség, kimaxolt enchant növelő perkek(5/5) és egy Grand lélekkel töltött Grand Soul gem mellett. -
#13230 Lehet, de azt vedd figyelembe hogy eddig
csak távharcos karaktereim voltak. Egy
közelharcoshoz képest azokkal játszani
sokkal könnyebb (utólagos tapasztalataim szerint).
Tehát én távharcosokhoz viszonyítva írtam azt amit
írtam. :] -
#13229 Fura. Ilyen karakterrel legkönnyebb a játék, még masteron is. A játék elejétől fogva gyak. ingyen összejön egy full steel armor páncél. Az első 6-8 szinten csak fegyverre és blockra és vérviselésre téve gyak. az összes common ellenfél egész jól leverhető.... -
Psychedelic #13228 Kovácsolás mellé, huzd az enchantingot is, vendoroknal minden nap végig nézed a cuccokat, amig nem találsz egy absorb life enchantos fegyot, azt diseled, és a craftolt daggerre meg enchantolod, igy huzod mind2 skillt, és mire mind2 100 lesz, több tiz ezer goldod lesz, mivel az absorb life-os daggereért nagyon sokat fizetnek. Tolvaj karimat igy huztam, loptam csaltam, abból a pénzből meg ércet, és soul stoneokat vettem, craftoltam, eladtam, meggazdagodtam. :) -
IXEMGabeo #13227
kész lett a werewolfos video...:) ti is így csináltatok meg ezt a fenomenális küldetést? nagyon bejött a Barkas féle kutyás is poén volt..., végül összehoztam a gazdiszoborral:D ez a Falkreath bármennyire is Riverwood típusú kisvároska nagyon bejöttek a küldetései -
#13226 Csak tudom probáltam csinálni,de annyi pénzem soha nem lesz.
Én kis hülye naiv atyaisten mire gondoltam nem is értem.
Ugye én gondoltam hogy a frankó 100% manna reges ruciból kidisenchantolom a cuccot azt bármibe rakom ugyanugy 100%-ot ad hát nagyon nem alig pár %-ot rakna csak bele:(
Kérdésem mit kell fejleszteni sokat hogy a 100%-os kivett enchant a legtöbbet adja vissza? -
ratgab #13225 Ez így igaz, vagy nagyon kell ismerned, hogy hol találsz nagy mennyiségű ércet hozzá. -
#13224 "mert az aki pl tőrök gyártásával húzza fel a kovácsolást, az sok mindent csinál, csak 'munkát' nem."
Hidd el abban is van elég munka mire csinálsz annyi pénzt hogy legyen elég alapanyagot huzogatni a kovácsolási szinted nem kevés órát kell beleölnöd a gamebe! -
ratgab #13223 100-as skillel+ skillnövelő potival, skillnövelő ruhával is max 100-as szintnek megfelelő cuccokat lehessen gyártani és slussz passz.
Én csak azon röhögök, mikor beírogatják, hogy agyontápolt cuccal már nincs kihívás. Akkor minek tápolnak? Master szint max 100-as skill, vagy akár expert szint és úgy fogy a gyógyital, mintha földhöz vágtuk volna az üvegeket... És egy warriornál bizony ez az élet rendje!! -
#13222 Jah, az enchantolt cuccok, és az italok plusz százalékokat adnak hozzá.
Értsd jól, nem kellene engedni, hogy erősebb cuccok készüljenek, mint amit snassz 100as skillel, további módosítók használata nélkül össze lehet hozni. -
#13221 Nem vitás, hogy paraszt vakítás, de amikor félig-meddig ismeretlenül nekikezdenek az emberek a kalandnak, egy harcosnál adja magát, hogy az kell.
Egy steel plate armor is ad elég védelmet magas skillel, de azért ne a játékos legyen a hibás, hogy el szeretné érni jobb fegyvereket, páncélokat.
Az a csalódás, ahogy ez működik.
Pénzre nem mentem rá soha, addig van jelentősége, amíg nincs, amikor már meg tudom venni, ami kell, nem érdekel az aranycsinálás.
Harcosom most 42es szintű, s talán 20ezer aranya sincs, már egy ideje csak a nagyon különkleges cuccot veszem fel.
Igaz már kihívás sincs a játékban, teljesen mindegy, hogy mi kerül elé 1-2 buzogánycsapás (dwarwen, tehát nem a legerősebb), néhány szinttel ezelőtt visszavittem a sárkánykövet, azóta jött néhány elder dragon, azokat is kb puszta kézzel meg lehet fojtani.
Aela stílusa viszont tetszik, harcos mellé ő egy igen jó kisérő, nem neki kell tankolni, s ezzel tisztában is van.
Lydia hozzá képest kamikáze akciókat művelt a mágusom mellett, bár neki mentségére legyen mondva ott a tank szerep jutott. -
#13220 100 a plafon, a nagyon magas cuccokat máshogy kell elérni. -
IXEMGabeo #13219 Esztergapad a Grindstone??? -
#13218 Azt nem is értem, hogy ha egy sárkányt ilyen könnyű leverni, akkor mitől lenne jó a bőréből és csontjaiból készült páncél? :) -
#13217 "Annyit kellene csinálni, hogy a skillek ne mehessenek 100 fölé, s az egy patchel megoldható lenne, s a "maximalisták" nem beöltözve, bepiálva craftolnának."
Erről eszembe jut, mikor műszaki középiskolában, gyakorlaton az oktató be volt piálva, és úgy esztergált valami szart, hogy a forgó vacakhoz nyomta a reszelőt ... néha lecsúszott a keze és nekiverődött a tokmánynak ....... csak egy cseppet volt véres a keze :D -
#13216 Egy idő után könnyen át lehet esni a ló túloldalára. Az elején pénz hiány van, meg kell a ruházat/fegyverzet fejlesztése utána meg...
jelenleg (95óra) 200k+ aranyam van... nem tudom mire költeni, csak a nagyon értékes dolgokat szoktam visszavinni eladni. lvl98-as a nehézpáncélom és az a gondom vele, hogy meg se tudnak benne sebezni, viszont könnyű páncélt meg nem nagyon húztam lvl 30 körül van de nem tetem rá semmit se, így abba meg hamar kifekszek...
deadra meg sárkány páncél egy paraszt vakítás, teljesen felesleges, mert értelmét veszti a játék. -
#13215 Elég hülye helyzet, amikor a beosztottaktól kell küldetést kérni a főnöknek, de itt ez történik.
A küldetéssort már megcsináltad, Ysgamor sírjában beszéltél Kodlakkal, s te lettél a főnök.
Házasság szempontjából is szabad az út Aela (és a többi Championos) felé, ha nem működik a dolog velük, nézd meg céhen kívüli NPC-vel megjelenik-e a párbeszéd opció (pl Ysolda).
Viselni kell az amuletet, amit a paptól vásároltál, lootolt nem jó, de ezt már kitárgyaltuk.
Esetleg lehet még olyan gond, hogy kigyógyítottad magad a kórból, de Aela vérfarkas (nem tudom feltétel-e)
Harcos karim teljesen belezúgott Aelába, aki azonnal igent mondott a lánykérésre (mindkettő vérfarkas, úgyhogy nem gond, ha a nászéjszakán átváltozik). -
IXEMGabeo #13214 én leszarom nekem armor armor :D most éppen Ebony van rajtam és 140 körüli a védelme...sőt bírtam azt, hogy amikor 10%-os enchantot pakoltam rá health regenerationt, akkor 16%-ot rakott be a greater soul által...fasza ez az enchant -
#13213 Akovácsolás enchant nagyon könnyen húzható, és ráadásul ez a kettő együtt a legbiztosabb aranyszerzési forrás, ezekkel eléggé el van csúszva a játék, de ez a készítők hibája.
Egyértelmű, hogy aki páncélt visel az szerené elérni a deadra és a dragon armorokat, s ehez kovácsolni kell, arról nem igazán a játékos tehet, hogy ennyire könnyen el tudja érni a dragon armor kovácsolás lehetőségét.
Enchantál is ugyanez a helyzet, könnyen fejleszthető, s ráadásul nincs benne plafon.
Annyit kellene csinálni, hogy a skillek ne mehessenek 100 fölé, s az egy patchel megoldható lenne, s a "maximalisták" nem beöltözve, bepiálva craftolnának. -
#13212 Mikor van vége? 13 küldetést csináltam nekik a stat szerint.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de szerintem elvégeztem amiről te beszélsz. Elmentünk mindannyian egy kriptába, (szerintem companyon temetkezési hely lehetett.) Ott előjött Kodlak szelleme, majd egy beast azt levágtuk és elvileg megtisztult. Vagy nem?
A kis kőbarlangban van 3 oltál azokra gyűjtöttem totemeket. (2db-ot) viszont olyan semmit érő "végtelennek tűnő" küldetéseket kapok csak. Pl. takarítsam ki ezt meg azt a helyet. -
#13211 Azt neked kell tudnod, hogy érdemesnek-érdekesnek tartod-e a vámpírságot.
Pozitív és negatív módosítókat kap a vámpír, s ezek fokozatonként erősödnek.
Kellemesek a pozitív módosítók, de a negatívak sem elhanyagolandóak.
Negyedik fokozaton minden NPC megtámad, nincs stamina, mana, és HP reg, sebez a napfény, és 100% weaknes to fire, ami sárkányok, tűzmágusok ellen nem túl jó - ezt elkerülendő vért kell inni, akkor ismét első szintű vámpír lesz, kisebb bónuszokkal (25%) de legalább nem rohan neki minden NPC.
Játszható a figura, fel lehet úgy fogni, hogy némi nehezítés a vámpíroskodás, de alapvetően gonosz karakter.
Pozitív módosítói: életszívás, jég ellni védelem, éjjel látás, zombi idézés (naponta egyszer)
-
#13210 Az oké, hogy szereted, csak közel nem dolgoztál meg érte, ennyi. De ez a rendszer hibája, és ezen már egy patch sem segít. -
#13209 Mármint melyik marker?
Azt írtam Én is, hogy a map markert meghagytam, viszont minden mást kikapcsoltam. Nekem ne mutogassa már a képernyő tetején kilométerekről, hogy mi van a közelben, meg az ellenfeleket sem. Az meg végképp kiveri a biztosítékot, mikor egy sárkány feje felett megjelenik a lebegő marker, vagy pl egy dungeonban megmutatja az asztalra lerakott tárgyat amit fel kell venni ... vagy falakon keresztül, hogy merre van, vagy a továbbhaladás iránya ....... nevetséges.
Lvl 5 óta megyek így, és tökéletes a kaland és felfedezés élmény, és még egyszer nem akadtam el ... max egyszer 10 percig kerestem Whiterun kriptájában a sekrestyés (vagy akárki) amulettjét, pedig ott volt az asztalon, csak kicsit eltakarta egy növény :)