30713
TES
  • jarlaxxe
    A legdurvább bugba futottam bele amivel eddig találkoztam. Főszálon a Thalmor partyra csak ugye a megadott ruhában lehet menni és majd egy ládában lesz az összes cuccunk.Igen ám de a láda üres volt...volt is nagy pofára esés, gondoltam visszatöltök egy régi állást de ugyse lett jó.

Végül is kénytelen voltam a küldetés legelejéröl elövenni egy mentést és felszerelés nélkül elkezdeni a küldit, igy mindent a házamba hagytam és utána ott is volt minden.
    Azért furcsa ez a bug mert egyszer már végigtoltam és akkor ott volt a ládában minden felszerelésem.
  • grebber
    Én is így vagyok sőt mindig tele vagyok.És ide oda rohangálni kereskedőkhöz nem ok.
    Sajnos staminára nem raktam semmit és elég kevés cuccot birok el.
    Most már tényleg meg kell néznek mi ez a sok szar nálam!
  • jocika
    Ismét egy küldetés bug. Mi a rákot csináljak, ha nem akarnak a városőrök elvinni Eltrys teteme mellől? Ott áll két fószer, de meg se mozdulnak. A napló meg csak ott jelzi Eltrys hűlt helyét, ez meg Talos oltárának a tövében fetreng.
  • CamelX
    Fölösleges így harácsolni. Nekem stabil 10e bőven elég. Mindig azt kell nézni, hogy mire megy el legtöbb, mert azt valószínű ki is lehet tanulni. Ha meg nekem stabil 10 összejön vásárlással, meg tanulgatással, akkor eleve lustább vagyok a tárgyak összeszedésével is.
  • IXEMGabeo
    ez ugyanolyan game, mint a KOTOR...nagyon kevésszer kereskedem, mert mindent megtalálok a ládikokban itt-ott amott, drágaköveket, amik mindig jó utánpótlások...egyszerűen annyi érték van nálam mindig, hogy a kereskedőnek képtelenség eladni:D venni pedig nem fogok semmit sem, mert akkor nehezedik a vértezetem...ez mondjuk sztem reális, hogy a kereskedőknek sincs több pénzük mondjuk 1200 aranynál...csak ez nekem szar, mert pl a Volsung maskkal a speech-el, amit befejlesztettem máris kevésbé tudom eladni a cumóim mivel elfogy addigra az eladók pénze:D:D:D túl sok garnetet, nyakláncot és egyéb szart szedegettem össze így is van 50 valahányezrem:D:D bőven elég, vértezetet, kardokat, warhammereket bármikor találhatok egy egy dungeonban ilyenekre sosem költök...néha 1-2 potit veszek, ha nincs és csá...de az is nagyon ritka
  • Prank
    már miért vennél ugyanannyit? van 1500 értékű fegyvered a kereskedőnek meg csak 1000 aranya, veszel 500 értékben mondjuk gyógyitalokat, vagy ami kell és eladod a fegyvert...
  • Micsu
    egyébként tipp

lóvét egy értelmes dologra lehet költeni mert a loot az kurva sok a potik is meg minden és ez a training
    én úgy szoktam hogy a könnyű és drágább cuccokat veszem hozom csak el, pl könnyű vértek, drágább sisakok, kardokat eladom mindig valami kovácsnál, arany meg ezüst ingóból meg drága ékszereket kreálok azokat meg nem adom el
    ha már összegyűlt elég sok akkor megkeresek egy trainert aki képezni tud pl conjurationt, képzem magam majd a trainernek így lesz sok pénze majd eladom neki az ékszereket, persze ilyenkor nem árt árnövelő potit is inni
  • yooyoo
    Az én mágusom destruction varázslatokra van ráfeküdve, valamint húzósabb helyzeteknél beidézgetek pár atronach. Egyetlen fegyve ami a kezét szokta érni az a Dremora idéző bot.
    Expert varázslatokkal és magas szintű enchantolt cuccokkal tarolás:)
  • Micsu
    és mit szoktatok venni már nem azé? :D
  • jarlaxxe
    Ja, csak ha ugyanannyit veszel mint eladsz nem leszel gazdag soha, szvsz.
  • grebber
    Már aki ért hozzá én ezek szerint nagyon nem!
  • Prank
    én Whiterunban szoktam eladni a cuccokat, kb 7-10 emberrel tudsz kereskedni, akinél nincs elég pénz, hogy megvegyen egy drága dolgot tőled, attól veszel valamit, amire szükséged van és lesz pénze...
  • jarlaxxe
    Csak kinek adod el? mivel általában ezer septimusa van a kereskedöknek.
  • R3nton
    Mit ajánlotok ork harcoshoz mit fejlesszek még? 18as szinten vagyok azt hiszem, idáig csak a kétkezesre gyúrtam, és a heavy armorra, csak ezekre is költöttem el perkpontot. Amúgy az a legjobb mikor egy erősebb mage-nek levágom a fejét:D
  • Micsu
    az hogy?

10 ezret 2 óra alatt tárgyakból simán összeszedsz
  • grebber
    Már akinek!Én mindig ilyen 10 ezer körül szüttyögök csak de kb tanulok 1-2 dolgot azt már meg sincs megint 20 óra mire összejön 10 ezer :(
  • Wreck86
    :D
    Mióta játszol és honnan lett annyi?:D
  • enlightened
    Minden mage egykezeset használ ettől még nem hinném, hogy azzal jó lennék. Én mage akarok lenni, nem akarok harcolni. Pont azért választottam mage karaktert, mert fegyvert nem akarok a kezembe venni. Ugyanakkor mégis mindenki azt mondta conjurationnel csak azt lehet :(
  • Flora2
    Hát, azt kell nézni, hogy az ellenfelek hogy csinálják. Ahogy én emlékszem, amikor idézős ellenfelem volt, akkor többnyire menekült a harc elől - szóval futni kell tudni :) - de ha beértem, és sarokba szorítottam, előkerült a tőre. Szóval egykezes pengét használtak a conjuration mellett. - Legalábbis nekem így rémlik.
  • berlinboy6329
    Pénzt a legkönnyebb szereni,már van 300000 aranyam.
  • ratgab
    Fira atronach + fireball?
  • Wreck86
    Annyira jó érzés volt végre venni egy placcot. Nehezen kuporgattam össze a pénzt. Aztán be kell rendezni. De jó!:D Ahhoz is arany kell.:(
  • enlightened
    Nagyon szomorú vagyok mert nagyon tetszik a játék, meg a karakterem, de egy épkézláb guide-ot nem találok a neten, hogy lehet conjuration-os mage-el játszani. Mindenhol azt írják hogy fegyvert ragadtak meg páncélt és bound cuccokkal gyakták az ellent. De én nem akarok heavy armorban flangálni mert mage szeretnék maradni. De akkor viszont hogy harcoljak? Maradnak a destruction spellek, amire meg azt írják, hogy azt ne fejlesszük a conjurationhöz. Akkor most mégis mivel menjek sebezni? Azt nem csinálhatom, hogy állok és idézem a dögöket, mert valamivel azért be kell szállnom nekem is a harcba, de akkor mivel harcoljak ha nem akarok fegyverrel mert mage akarok maradni?
  • Although
    mellément :)
  • Although
    Ne várj rá, az oblié is legalább 5 évig készült.
  • genory
    Biztos azért írtam így, mert tudok magyarul! :)
  • bega82
    Legalább az dicséretre méltó, hogy nem "magyarosítást" írtál :D
    De nincsen még, azért ennyi szöveget lefordítani nem néhány hét munka... valszeg legalább 1 évig nem nagyon lesz még. :)
  • mousee
    Nincs, és még kb 2 évig nem is lesz, legalábbis 100%-os tuti hogy nem.
  • genory
    Van már magyarítás a játékhoz?
  • Laza
    Hátha még nem volt :)

• Laza
    Az attól függ :) Maga a küldisorozat nem nehéz, csak néhány miniboss meg boss szívósabb. Legalábbis ezen a szinten minibossnak már dead lordokat adogat (szarvas sisakos draught), akiket a 39-es sebzésű 1h kardommal nem aprítok le olyan gyorsan :)

De pl ezen a szinten a Frosworn campekben szokott lenni varázsló, aki pikk-pakk le tud szedni, pedig jeges varázslatokkal operál, amire 50% védelmem van ... a HP-ja meg kva sok. Az egyik campban rám támadtak vagy 10-en, hátulról meg egy ilyen lőtt ... 2x sem sikerült, úgyhogy inkább nem szarakodtam, kikerültem (mentem a Gauldor Legend utolsó helyére) :)
  • Laza
    Én még 50 óra játék után is látok új kivégzést, pedig elég sűrűn szokta nyomni a faszikám 1h-val :)
  • Egoraptor
    Az-az, gyakorlatilag ha folyamatosan dualcastolsz pl. egy Fire Bolt-ot
    1 db ellenfélre - akkor az az ellenfél totál tehetetlen, mozdulni sem bír vanillában (sárkányra is hatott), mert a 'visszalökés' esélye 100%.
  • Fpocok
    Ez mit jelent? Amikor meglövöd akkor kicsit hátraesik? Ezaz?
  • Egoraptor
    Balanced Magic

"The Impact perk from the Destruction tree now causes stagger
    to occur only 50% of the time"

Juhé, ezt vártam, ideje újrakezdeni mágussal.
    100% DualCast StunLock kicsit sok volt.
  • Dobronski
    puncin szúrtam egy silver handet :DDD kajak, kivégzés közben a lábai közé szúrta a kardot :D
  • mousee
    Ebben a játékban az a jó, hogy nincs "jó" és "rossz", valahol mindenki görény, és valahol mindenkinek igaza van. Ezért szerepjáték :)

Döntsd el hogy mit szeretnél, megmenteni a csajt, vagy épp elárulni :)
    Egyik sem épp tiszta lelkű :)
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Van egy red guard nő Saadia (bannerd mare fogadóban), elküldött egy küldetésre, hogy öljem meg Kematut, viszont egy barlangban elbeszélgettem vele és lehet hogy a nő a bajkeverő. Kematut öljem meg, vagy vezessem el a nőhöz?
  • Calver
    nem fogadnék rá, hogy vele lenne a legkönnyebb - pajzs simán helyettesíthető egy kis térérzékkel és jól időzített kitérésekkel, ellenben két fegyverrel jóval többet viszel be sebzésként, és gyakorlatilag bárkit aki az utadba áll apró darabra szedsz pillanatok alatt, még alacsony szinteken is.
  • Fehercsoki
    Nem,megvettem,de teljes mértékben warezzel játszok.