30713
TES
-
#13328 1.3-as patch:
Fixed issue with placing books on bookshelves inside player purchased homes
Oke, hogy volt par embernek gondja az 1.2-es peccset kovetoen, de nem veletlen erkeznek javitasok a jatekhoz. Fel kellene oket rakni. -
Although #13327 itt is lehet az entert nyomva tartod kicsit hosszabb idejig valami felett és mozgathatod még a hullákat is pont mint a Fallout new vegasba. :) -
bgabor #13326 Engem az érdekelne, van e már olyan mod, ami az Oblivion intelligens tárgyrakosgató rendszerét csempészi a játékba? Úgy értem, hogy az Obliban lehetséges volt a megfogott tárgyat rendesen mozgatni, és így szépen el lehetett rendezni a lakást.
Itt a Skyrimben pedig csak felemelni és letenni lehet az 'E'-vel a tárgyakat, semmi másra nincs lehetőség. -
jocika #13325 Lehet, hogy meg van a megoldás a problémámra. Ha valaki hasonló módon járna és csak néz ki a fejéből, hogy akkor most mit csináljon.
A küldetésben, és ez nem spoiler, van egy pont, ahol egy kulcsot ki lehet beszélni egy emberből. Na, most ezt addig, amíg a küldetés napló nem kéri, addig ne tegye meg a delikvens. Miután ezt is pipálta a program, már megjelentek az őrök és sikeresen ment tovább a játék.
Azt azért nem értem, hogy az elakadásnál megjelent két őr meg egy birodalmi legátus, aki arról beszélt, hogy milyen fsza a birodalommal és csak azt az előremutató kérdést tudtam választani, hogy hogyan lehet csatlakozni. Hogy honnan került oda?.. -
Although #13324 Ez random thief volt az úton. :) -
nasum #13323 Még egy kérdés most jutott eszembe!
Megvetem a whiteurni házat, egyből berendezve, teljesen jó elégedett vagyok, van benne minden. Sikerült a különböző fajta tárgyakat is rendben logikusan ládánként csoportosítani. Viszont a könyvekkel bajom van (régebben pár ezer hozzászólással ezelőtt olvastam), hogy bugos, hiába pakoltam ki őket, egy darab se jelent meg a polcokon, nem lehet elolvasni egyet se, nem lehet a polcot újra aktiválni, gyakorlatilag volt nincs.
Ezt a patch javíthatja vagy így jártam? -
Although #13322 Azért írok egy levelet majd mostanában a Bethesdának megint. Úgy is van pár észrevételem pl kellene végre egy companion ami él is van questje meg nem csak néz mint a bálám szamara, etc,etc ewlég sok észrevételem van. Bánom is én szóljanak az Obsidiannak hogy segítsenek be vagy mi :D -
#13321 Lopakodással :) Esetleg meg lehetne próbálni a pickpocket ágon a mérgezés perket de azt én nem próbáltam hogy működik.
Ha visszamész elrakott fegyverrel akkor nem ölnek meg ha megadod magad és kifizeted, leülöd. -
#13320 Én thiefeket elején legyilkolgattam, aztán csak meggyőztem, hogy nem kéne, me' nem is úgy nézek ki, mint akinél van píz... :DDD -
Although #13319 Azért tedd fel jó pár dolog javítva van benne. Pl volt egy thief végre akit nem is láttam amikor megszólított hátukról mire megfordultam halott volt a karim. Ez pozítivum. Szóval nézd meg a saját szemeddel de lehet xboxon minden másképp működik. Nem tom :) -
Although #13318 most érted master levelről beszélünk!!!! Egy bandit chief agon kéne üssön és ehhez képest simán kikerülöm az ütéseit. Eh. -
bega82 #13317 De amikor visszamegyek, nem fognak egyből rám támadni?
És úgy nem lehet megoldani, hogy ne tudják meg, hogy én voltam a merénylő? -
Although #13316 Az 1.2 az szerintem jó volt. De nem biztos. A korábbi karimmal úgy tettem nehézzé a játékot hogy felmentem a Whiterun feletti jégmezőre és ott rendre agyonütöttek. De ez akkor is durva jó kétszer visszatöltöttem de egy bandit chief legalább lv5-6 ht nem hiszem el hogy ez így jó! -
#13315 Ott a mask of clavicus vile, ami egy daedra prince-é és a küldijéből lehet megszerezni, az már +20-at ad. Amúgy nekem simán hatvan körülre felment a speech pusztán attól hogy durván adtam el cuccokat és vettem is term. -
nasum #13314 Juj, akkor fel se tegyen boxon? Komolyan ha újrakezdem, letörlöm és csak a dvd levő verzióval fogok játszani. -
#13313 Miután véletlen balesetet szenved az Ara futás! De tényleg :D Kirohansz a városból majd később visszamész és ha van vérdíj akkor kifizeted. -
nasum #13312 Üdv!
Az egykezes mokúsomat jegelem kicsit, most egy tolvajt akarok, ahol nincs enchant meg kovácsolás csak a loot. Kérdés itt a speech-t, (foleg ezt, a pickpoketet meg a lopakodást, hogy lehet húzni gyorsan?
A mostani karimnál (lvl40)a speech csak 35 meg +15 a nyaklaáncból, úgy hogy adok el mindig mindent, eddig egy könyvet találtam össz visz és egy embert akinél fejleszteni lehetett volna, ötlet? -
Although #13311 Rosszul érzem, nerfelték a master levelt az 1.3 patchel??? Miért van az hogy a lv3-as karim agyonüt egy bandit chiefet meg a kísérőjét!!??? Mi a szart csinált a Bethesda?? Eddig legalább a master úgy ahogy élvezhető volt ilyen esti kikapcsolódásnak. Komolyan a maradék kedvemet is elveszik ettől a játéktól. -
bega82 #13310 DB küldetés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van olyan rajtam kívül, aki nem lopakodós karakterrel csinálja a Dark Brotherhood küldetéseit? Solitude-ban a lagziban a nőt hogy nyírjam ki anélkül, hogy ne támadjon rám az egész város? Mert ugyan íjász vagyok, tehát le tudom nyilazni messziről, viszont lopakodásra most nem gyúrok, úgyhogy észrevesznek utána, hiába húzom meg magam! :D Szóval erre van valami jó ötlet? -
bega82 #13309 Igen, a játék legelején szerintem is a pajzsos-1 kezes karival a legkönnyebb, és az íjásszal ott még nehéz. Viszont egy bizonyos szint után már az íjászkodás (is) nagyon imba, főleg ha lopakodással párosul. :) -
#13308 Az igen. 10 percig üldözött? -
#13307 Én meg pont fordítva látom. Most próbálok egy íjász / mágust csináli. Segítő nélkül leverne mindenki, mint vak a poharat.
A nehézségi szintettel az a baj, hogy masteron egyedül kalandozva a főszálban az első küldire nagyon sokat kellene gyúrni, hogy BB-ben a nagy pók ne nyírjon ki. Ellenben fogod, felveszed a kocsmában a sötét elfet és lényegében csak arra kell vigyázni, hogy te ne halj meg masteron.
Magyarán vagy túl könnyű vagy túl nehéz. Ha társ nélkül akarsz játszani, akkor 15. szintig szeritnem esélytelen vagy az ellen a pók ellen. -
IXEMGabeo #13306 most egy Meridia szobor adott egy küldetést, megint le kell mennem egy sírhelyre, aztán Thalmor residence-hez kell valami kulcs, pedig az milyen fasza háznak tűnt, oda még nem lehet bemenni ott van az is fent. Voltam egy Shadow féle barlangban ami tele volt medvével, farkassal és Springe féle lényekkel (ilyen fásszerű lények varázslatokkal), de valami gyönyörű barlang volt... -
#13305 még két megoldás:
The Black Star küldetés (3 szív)
alkimisták - véletlenszerűen (25%? 20%?) szokott náluk lenni, de ha gyorsan és kényelmesen akarod, mentesz egyet bejárat előtt, bemész (mivel terület betöltésénél frissíti a játék a boltos cuccainak listáját), ha nincs, visszatöltesz és újrapróbálkozol. -
goofey84 #13304 Köszi a választ, már várom, hogy megcsinálhassam azt a fasza armort -
#13303 Ismerem a küldetést, csináltam már néhányszor, sőt véletlenül is tévedtem be az erődbe, ahol a portál lesz.
Azt mondom, azért nagyon alacsony szinten húzós megcsinálni azt a küldetést, mert az adept szintű jégmágust valahogy le kell győzni, s ráadásul van körülötte néhány gyengébb társa.
Nem lehetetlen feladat, de sok múlik azon, milyen képességeket tud előszedni a hősünk.
Tűz elemtált pillanatok alatt megölik, jég elementál már jó ellene, vagy illusionnal egymásra uszítani a mágusokat (minimum adept szint).
A küldetésben mellesleg van egy "jótékony bug", ha tudjuk, hogy kitől kell kérni a jeggyűrűt, jelentős része levágható a küldetésnek (ha nem tudjuk, szépen megtúráztatnak bennünket). -
hatosfogat #13302 Az átmeneti időre remek megoldás megcsinálni a "The night to remember" küldetés sorozatot, ami egy ivászat versennyel indul Whiterun-ban. A küldi sorozat végén a jutalom egy dremora lordot summonoló "staff". Ez alacsony szinten is megszerezhető, és kihúz a bajból ha szorul a hurok. ;) -
#13301 Azzal volt a problémája, hogy nem szeretne páncélt felvenni...
A másik "fix" pont, hogy idéző mágust szeretne, s ebből adódóan a conjuration-alteration lehet a fő irányvonal.
Egy ilyen karakter nem egy elsővonalas harcos, inkább visszahúzódó, háttérből irányító "védekező" mágus.
Dremora lordok mellé fölöslegesnek tartom a destructiont, ráadásul az egy offenzív stílus, észrevétlenül nem lehet villámokat szórni.
Nem lenne rossz az idézés mellé az illusion, de három mágia ágat csúcsra húzni elég nehézkes. -
#13300 ha "papírpáncélban" futkározol, lesz olyan ellenfél aki 300 hp-nál is kilő egy cseresznyemaggal, szóval...
igazából ha enchantolsz (enchantolj!), elég 200-300 alap mana - csak pakolj cuccaidra manacsökkentő enchantot, maxolt enchanting-al akár ki is nullázhatod a manaköltséget (de csak egy, ill max két képzettségét) - és így várhatóan ki sem fogsz nyiffani attól, ha csúnyán néznek rád, főleg mivel ezt páncélra is lehet pakolni. -
#13299 Nem tudom, hogy helytálló-e az, hogy "kell", de én tettem HP-ra pontot is a köpönyeges mágusomnál.
200-250 Hp-val már egész jól boldogultam, de az sem árt, ha több a HP-ja.
Itt az enchant képességet kell majd bekombinálnod, mana, mana reg csökkentés, plusz HP, stb.
Ezt az egész kérdést egyébkén inkább fordítva érdemes vizsgálni. mennyi manára lesz szükséged.
Ez egyéni elbírálás kérdése, függ attól, hogy milyen varázslatokat használsz, s azoknak mennyi a költsége.
500 manával már el lehet boldogulni magas szinten is, de ha rendszeresen mester szintű spelleket sütögetsz (mayhem, hysteria), s kevés a mana reged 600-700 manát gyűjts össze, a többi mehet HP-ra
A 100 HP nagyon kevés, a mágikus páncél véd valamennyire a fizikai sérülésektől, perkekkel dual castinggal 3 perc az időtartama (kezdetben csak 1 perc!), de amikor aktív akkor sem egy irdatlan magas védelmet adó páncélod lesz, a mágia elleni védelmet pedig másból kell össze raknod (pl. breton mágus 25%-os mágia elleni védelemmel rendelkezik, az alterationból még perkekkel lehet +30%, ward is lehet egy megoldás, de az megint egy másik iskola, a restoration )
100-150 Hp-t pillanatok alatt képesek leütni 15ös szint környékén, s ekkor még nincs kész a karaktered védelme.
A kritikus időszak, amikor még a védelmed lyukas, de az ellenfelek már adaept szintű varázslatokat zúdítanak rád.
Jégtől mozdulni is alig tudsz, a villám meg a manát szívja el - ha már megvannak a dremora lordok képesek megvédeni, de a flame altronach már gyenge, ebben az időszakban mindenképpen próbálj a háttérben maradni, ha túlerővel álltok szemben.
Staminára soha nem tettem a mágusomnál pontot.
-
IXEMGabeo #13298 volt egy csávó, aki a kocsmában megkért, hogy győzzem meg az apját arról, hogy már nagy gyerek és tudja mit akar az életben szembe akart nézni a veszélyekkel, a fatert meggyőztem a sráccal beszéltem, az örült kimentünk a kocsmából és ott termett egy sárkány kapásból:) -
IXEMGabeo #13297 Rorikstead? érdekes ott engem is elakart egy sárkány kapni, tehát ezekszerint egy bizonyos küldetés után normális, hogy ott termett mi? -
morzsi555 #13296 Skyrimhez is lesz iCEnhancer mod.
kép1
kép2
-
#13295 Engem egyszer egy sárkány elkergetett Roriksteadból Winterholdba :DDD Nem volt nálam semmi potion, az egykezesem még elég gyér volt (sima skyforge steel karddal), a manám meg pillanatok alatt elfogyott :DD -
#13294 Köszönöm a részletes választ. Még az lenne a kérdésem, hogy a Magick-n kívül kell tennem azért a healthre is valamennyit szintlépésnél? Kb milyen arányban tegyek rá pontot? -
#13293 Winterhold, a kollégiumban van egy seftelő mágus, akinél van dremora szív, és fekete lélekkő - csakhogy ő drágábban adja a cuccokat és kevesebbet fizet ha eladsz nála.
Az alkimistáknál is érdemes nézelődni, időnkét van náluk dremora szív (Whiterunban pl 3 is volt Arcadianál). -
#13292 jókérdés...120 órája tolom kb...
335 helyet fedeztem már fel.Kéne vmi mod ami megmutatja hol van még olyan hely ahol nem jártam.
Felszedtem mindent ami 500nál többet ért.Meg urnákat ládákat hullákat kell kifosztani ennyi.
Riverwood tradernek 10K aranya van,ha invesztál az ember 500 aranyat beléje.Nála el lehet adni midndent..Össze is szedtem a collegeből meg Breezehomeból a cuccaim,de persze ami nálam volt azt letettem chestbe...
Pucéran mászkáltam,bementem eladni,jövök ki,ANCIENT DRAGON!
Ohhh,faszom mondom,én meg gatyában vagyok,se íjam,se nyilam..Megyek vissza,csávókámnak nincs íja...Na jó kimegyk átfutok a kovácshoz,neki volt ebony íja,vettem nyilat is és sikerült lenyomni.Először el akartam futni előle spirit shouttal meg sprinttel de utolért mindig:C -
#13291 Te kérdeztél rá az idézett fegyverekre.
Mágussal nem kötelező közelharcolni, de akkor nem kellenek az idézett fegyverek sem.
Ennek annyi lehet a hátránya, hogy néhány boss képes a lényeidet ellen fordítani, amit az idézett fegyverrel el lehet űzni, ha megvan hozzá a perk, de csupán ezért nem érdemes arra gyúrni.
Két dremora lord sem legyőzhetetlen, de hozzájuk képest a destruction igen gyenge.
Használhatod a conjuration mellé a a destructiont, de igazán nehéz ellenfelekkel szeben a summonjaid jelentik az elsőszámú védelmet, nem a pusztító mágiád, úgy kell gazdálkodnod a manával, hogy szükség esetén újakat tudj idézni.
Gyenge, közepes ellenfél ellen elboldogulsz a destrucionnal, de két giant, vagy egy csapat bandita ellen már kérdéses, létszámbeli fölény ellen az illusiont jobbnak tartom ebben a játékban.
A játék kezdetén a pusztító mágiát alapképességnek képzeltem, de magasabb szinten gyenge lett, csoportosan támadó ellenfél ellen kevésnek bizonyult.
Nem kötelező a páncél, csak kényelmesebb, mivel itt nincsenek rá büntetések.
Köpönyeges mágusnak kell az atleration a mágikus páncél és a mágia ellenállás mellett ide került a paralyse varázslat, de képtelenség mindent együtt fejleszteni.
A rád szórt villámok nagyon gyorsan elszívják a manát, úgyhogy egy jó varázsbotot tarts készenlétben, bármelyik utat is választod.
30as szint fölött mágussal sem lesznek gondjaid, idézőnél az a kritikus időszak, amikor a tűz elementál már gyenge, de még dermora lorodot nem tud idézni
-
Noodlee #13290 menj Dawnstar városba, és keresd meg a Silus Vesuius nevű figurát. csináld végig a köldetését és ott lesz 4-5 Daedra. Időnként visszanézel a helyszínre, és megint van 4 szíved.
Néha kereskedőknél is ki lehet fogni. -
goofey84 #13289 Olyan deadra szívet, ami a dedric cuccokhoz kell hol lehet ilyen lénnyel találkozni?