The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Aztán meg ott vannak a cutscene beszélgetés majd rögtön egymásnaktámadás küldetések, ott is kiesik a sneak. Ezt leszámítva cutscene és sárkánymentes helyen nagyon jó ahogy sneakben beviszem íjjal a 3x-os sebzést, visszavonulok a sötétbe majd a keresgélõ emberkéket a sötétbõl szépen egyenként nyakonszúrom 15x sebzéssel tõrrel 😊
Szóval sneakelõs gyenge védelmes karival sárkányok ellen vagy be kell buggolni oda ahol védve vagy, vagy beterelni a faluba ahol közben a katonák feltartják.
Egyébként érdekes hogy az íjászatot durván butították az oblivionhoz képest, ott a célkereszt csak viszonyítási alap volt, volt röppályája a nyílnak, így távolra már eléggé fölé kellett lõni. Skyrimben animál a nyílnak egy kis ívet de mindig a célkereszt közepénél fog becsapódni pontosan oda ahova céloz a játékos, ugyan úgy kell célozni 100m-re is mint 1 méterre.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
volt már valaha olyan játék, aminek a topicját nem zokogtad tele?
mert eddig tõled síráson kívül nagyon mást nem láttam... sehol.
és bár valamennyire komikus amit mûvelsz, de kezd baromi unalmas lenni mindenütt a nyavalygásodat látni.
"The trees move. Do you not see it?"
Kegyetlenül gáz. Legalábbis önmagában ennek még hatalmas jelentõsége nem lenne, csak annyi hogy sz4r az AI. Viszont lehet gyûjtögetni a sárkánypapok maszkjait. 8 maszk szükséges, hogy feloldd a kilencediket...itt jön a képbe a fõküldetés végén szereplõ sárkánypap. Nála van a 8. maszk. Az én esetemben pedig csak volt. Mivel a fõsztorit én úgy tudtam le, hogy õt nem öltem meg - és mivel késõbb a bizonyos helyre nem lehet visszamenni, így buktam is a 8. maszkot...hatalmas dizájn FAIL ez a fejlesztõk részérõl, tekintve hogy 7 maszk megszerezhetõ olyan helyekrõl, ahová akkor mész amikor csak akarsz. Akkor a nyolcadik maszk megszerzését miért kellett így elQrni?! Nem volt más választásom mint item kóddal, konzolos írkálással megszerezni ezt a nyolcadik maszkot...azért mert a sztori végén az a szerencsétlen varázsló nem vett észre, és nem zárta be a portált, így harcolnom sem kellett vele... -.-''
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szavakat keresel, új shoutokat szerzel, feloldani õket meg úgy tudod, hogy rámész a magic ablakban és R betû.
Parasite Eve 2, best game EVER!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Na jó, lehet, hogy igaz, de nekem nincsenek közeli hozzátartozóim, ergo nem releváns.
Ha már témánál vagyunk, emberhúst pl. már találtam az inventory-mban, honnan a fenébõl szedhettem össze?
Köv. problèmåm:Sárkány lelket,hogy kell elrakni a power feoldàshoz, vagy mit csinaljak vele ?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Itt már olvastam olyat is, hogy a barátnõje otthagyta, mert csak a Skyrim-el volt elfoglalva. XD
Prioritások... 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hogy tudtok ennyit írni minden nap?
Nem dolgoztok vagy nem jártok suliba? XD
Vagy játszotok kb fél órát, aztán írogattok, és megint nyomjátok a game-t?
Nekem alig van rá idõm, még jóformán az elején poroszkálok, gyûjtögetek, gyilkolászok, fosztogatok. XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem olyan gondom lenne, hogy a játék legelején ahogy beérünk a faluba és megállnak a kocsik, nem történik semmi, elakad a játék? Nincs erre valami megoldás, illetve más is találkozott már ezzel?
eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen
Természetesen én is rácsodálkoztam, a szokatlan környezetre, egy elveszett világ maradványaira bukkantunk, némelyik ilyen dungeon dwemer romokba vezet - kár, hogy ennyire ellenségesek.
<#taps>#taps><#idiota>#idiota>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Az elsõ, akit a toronynál az örséggel közösen mészároltok, nevesített.
A többinél is voltak nevesített bestiák, de nem különösebben figyeltem rájuk, mostanság meg sárkánymentes világban kalandozom.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne