30713
TES
-
SaGa Jr #13368 Ahogy ratgab is írja, 3 másik eb is van, de nem északon, hanem nyugaton (az egyik város előtt lehet venni őket). Ám azok a kutyák harmatgyengék, sérülékenyek és gyorsan halnak.
Barbas a kivétel, mert ő nem kinyírható míg a feladata véget nem ért, legfeljebb csak leütni tudják, de mindig felkel mert essential karakter. -
ratgab #13367 Most nincs előttem a guide, de 4 után megnézem neked pontosan. -
IXEMGabeo #13366 ok köszönöm:) ezekszerint pont északon vannak azok a küldetések, mert eddig 1-el se találkoztam...Winterhold, Dawnstar, meg ott az egész hegyvonlaton nem jártam Winhdhelmet és környékét kivéve -
ratgab #13365 Nem. 3 kutya van rajta kívül! Délután megnézem a Guideban és leírom, ha érdekel. -
#13364 Az "azt írják"-al szemben azért legyenek fenttartásaid.
Egy durván felenchatolt daedric páncélban már szinte sebezhetetlen lesz a karkater, csak annyi a feladat, hogy legyőzze az ellent.
Azt elfogadom, hogy nem van kihívás egy ilyen figurát tápolni (könnyű páncélban még kedvesebb lenne), a videóból mondjuk hiányoltam néhány jelenetet, hogy mit csinál egy jelentős túlerőben lévő bandita csapattal, amikor egyszerre 3-4 martalóc szakad a nyakába.
Fullra enchatolt páncélnál már ez sem gond, hisz azzal már egy zárt védelmet össze lehet hozni, fizikai, és mágikus sebés ellen is.
-
IXEMGabeo #13363 hmm...eddig Barkassal találkoztam, akkor még van 2 kutya rajta kívül??? bejártam kb majdnem a világot pont északon lenne a másik 2 eb??:O mert komolyan felvettem a videot és látható volt mennyi mindent bejártam csak a nagyobb városokat hagytam ki -
#13362 Az egyik kutya küldetéshez kapcsolódó állatka, halhatatlan, a többi halandó.
Természetesen a küldetés befejezetlen marad, amíg a blöki kisérget
(nekem még nem volt kutyám, egyszer találtam egy barátságos korcsot, de Lydiának valamiért nem tetszett, és agyancsapta) -
ratgab #13361 Van összesen 3 felvehető állandó kutya segítő a játékban, ebből 1-et vihetsz magaddal. Tehát 1 emberi és egy állati segítőd lehet egyszerre. -
#13360 Jaja azt fogok én is. Unarmedhoz a smithing és enchantolás elengedhetetlen. Ráadásul azt írják, hogy lvl 30 fölött se lesz könnyebb a játék. Szóval ez tényleg jó karakter ha a játék végéig tartani akarjuk a nehézséget. De aki tolta ilyen karakterrel mind azt mondta, magyon jó érzés volt, amikor egy nehéz csatából puszta kézzel került ki, meg az animáció nagyon élvezetes. -
#13359 Ez is enchantol, kovácsol ész nélkül.
A fucking szó hányszor hangzik el, vagy olvasható a videóban? -
#13358 Midas
emlékeztek még az oblivionbeli aranyszoborrá dermesztésre, asszem már tudom mivel rakom körbe a házam, ha majd lesz CS kit, mini arany sárkány szobrokkal (ha lesz ebben is ilyen spell, persze) -
IXEMGabeo #13357 szóval lehet választani, hogy Barkasnak vagy megtartod az ígéreted és visszaadod a gazdinak, vagy pedig a gazdi szobor kérésére megölhetjük is -
#13356 Egyébként baromi jó kivégző animációja van a puszta kezes ölésnek. -
IXEMGabeo #13355 nem Barkast akartál mondani?:) de ő csak egy mellékküldetés erejéig van velünk talán 2 barlangot járunk meg vele...mire elértem ahhoz a küldetéshez olyan kényelmesen átmentünk a barlangokon mivel addigra már régen kipucoltam:D:D:D -
#13354 Hehe!
Asszem milyen új karit indítok. Tökéletes választás egy olyan embernek, aki Masteren tényleg szenvedni szeretne, mert eléggé be lett könnyítve az is.
Asszem indítok egy unarmed khajiit karaktert. Egyébként van egy pugulist gloves nevu kesztyű ami pluszot ad unarmedre és lehet disenchantolni :D Szóval a játék készítők belekalkultálták, hogy lesznek ilyen karakterek is. Az egyetlen hátrány hogy az unarmed nem ad XP-t mert nincs olyan fa. De legalább ez is nehezítáés lesz és még tovább fog tartani a játék. -
#13353 Elcseszettel.
Ki kell próbálni a játékot, s eldöntöd neked mi az, ami tetszik.
Jó ez a fórum, de sokszor egymásnak is ellentmondó tanácsokat adunk, aminek kb annyi a magyarázata, hogy nem egyformán játszunk.
Mennyi mana kell egy mágusnak?
egyes verzió: húzd fel az enchantot100-ra csinálj manacsökkentő cuccokat, s nem kell csak 300 mana.
Hogyan? mehetsz bányászni, kovácsolhatsz, gyűjtöd, vásárolod a lélekköveket, lélekcsapdázol, "ész nélkül" enchantolsz, minden lehetőséget kihasználsz, ami az enchantot növeli
kettes vertzió: nem erölteted az enchantot, de rendszeresen használod, így is eléred a 100as szintet vele valamikor a 30as szint környékén.
Addig vagy a talált cuccokban jársz, vagy a gyengébb enchantosokban (nem tudsz dupla enchantot bele tenni).
Ilyen karinak kell 500-600 mana, de nem minden pontokkal kell összegyűjteni.
Ha az első utat választod, lényegesen könnyebb dolgod lesz, másodikkal nehezebb, de akkor többet kalandozol, játszol.
Harmadik lehetőségnek ott van, hogy egyeltalán nem enchatolsz, kovácsolsz.
Csinálhatsz olyan karit is, amit mágiára fejlesztesz, s egy csákánnyal leállsz vele közelharcolni, vagy gyúrd staminára, és próbálj vele varázslatokból megélni.
Nincs itt legnehezebb, mert ugyanazt a karit is lehet sokféleképpen fejleszteni.
Az enchant és a kovácsolás háttérbe szorításával némileg nehezebb lesz a dolgod, de 40es szint környékére már az is félisten lesz.
Powerténelve, meg kezdheted a játékot 30as szinten, s örvendezel, vagy bosszankodsz, hogy milyen könnyű a játék. -
#13352 ajánlom a vége felé kezd már vót! amúgy :) -
#13351 Már aki szereti a segítőket, én inkább meghalok
100szor mintsem hogy felvegyek magam mellé valakit
Viszont újrakezdéshez ajánlom FUS-RO-DAH megszerzését még az
elején - meg pár cuccét ami leviszi a visszatöltési idejét.
Egyszerűen verhetetlen az a Shout.
Persze aki sárkánymentes kalandokra vágyik ez az opció
kiesik. -
#13350 Most olvasom, hogy khajiit az kap bonust unarmed bunyóra is?
Szerintetek ebben a játékban lehet ököllel menni? Úgy értem milyen jó már, amikor puszta kézzel versz el egy sárkányt. -
#13349 Semmi köze a béktárgyalásnak Parthurnax megöléséhez. Azt a küldit a Blades-ek adják neked. -
meteoreső #13348 Aki újra kezdi annak két dolgot kell tennie, ami nagyon erőssé teszi.
Megszerezni Bartos kutyát aki elpusztíthatatlan és a Mágusiskola mögött bent a vizes területen amerre az "elder scroll"ért is küldenek ott van egy szobor és a talpánál egy üveg csatabárd ! Odaadod egy segéd karinak és máris van két nagyon erős segítőd.
Amiért írok az a nagy kerekasztal béketárgyalás.
Sajnos nem tudok annyira jól angolul hogy értsem a szöveget.
Van valahol magyarul leírva hogy a választások mire hatnak ki?
Sajnos valahogy a sárkány megölésére küldenek aki segített de azt nem akarom megölni. Más mód ?
-
#13347 Olyannal, amelyik nem BS-el, és nem encsantol :)
Én sima köpenyes mágust csináltam, alteration/conjuration/illusion-el, így nagyon szórakoztató, egy teljesen más stílusú játék, rá sem ismerek a 2h harcos után :) -
#13346 De szar... miért kerül 2.8x többe alig 2 tized plusz sebzésért? Akkor erre az mp regenre is modot kell raknom, annyit szenvedtem sebzésnővelő moddokkal, hogy belőjem expertre a sebzést. Gondolom a mágus karit adept alá tervezték... kb oda jó. -
#13345 Milyen karakterrel a legnehezebb a játék? -
#13344 -
#13343 "Vanilla Settings (for comparison) - 33% combat regen, 2.2x dual cast damage, 2.8x dual cast cost, -40% spell cost at skill level 100" -
#13342 Harc közben nagon murva magicka regenráció büntetés jár. Ezért értelmetlen erre menni. Elég ha megszólal a harci zene és MÁRIS alig töltődik az a szar. -
#13341 Hmmmm. Lehet én is újrakezdem a játékot, mert eléggé félrefejlesztettem. De ahogy elnézem, ez egy olyan játék, amit még vagy 6 szor újra fogok játszani. Ami azért érdekes mert egy végigjátszás is lehet 200 órás. Más játékoknál az alapidő 40 óra és újra se lehet játszani őket.
Fura ez a skyrim, félek, hogy tönkre fog tenni :( Már így is az elmúlt napokban túl sokat játszottam vele és még kb sehol se tartok. 1 évig még el leszek ezzel a játékkal. -
#13340 Harc közben az össz. manaregen-ed 33%-a érvényesül csak.
Balanced felviszi ezt 45, 60 vagy 75%-ra (választható). -
#13339 MP regenre nincs is értelme enchantolni, 210%-on van nekem, de semmit nem ér harc közben, nekem nagyon úgy tűnik hogy csak harcon kívülre vonatkozik, ott tölt vissza 1000rel, harcban, meg alig... szerintem bugos. -
#13338 Mágusnak 100%-os mana csökkentő ruha egyenértékű a csalással.
Ennyi erővel be lehet írni konzolba is.
Lv40-en töröltem a francba a mentéseit
Most ezzel a Balanced Magic moddal kezdtem el az új mágusom
tegnap, eddig egész jónak tűnik. Úgy tervezem hogy semmi szakmát
nem fogok húzni neki de még páncélt se, bementem ruhaboltba vettem
zoknit meg kesztyűt és úgy meg ugye köpeny.
Meglátjuk még -
athlay #13337 Ja, védelemmel egyáltalán nem érdemes szerintem foglalkozni, ha megvan a kellő hp az bőven elég időt ad, hogy az ellenfeleket kifingasd, esetleg rázósabb szitukban mehet előre egy jég atronach, de más nem nagyon kell. -
athlay #13336 350-400 mana bőségesen elég - varázslónak úgyis azt kell csinálnia, hogy összeenchantol magának egy 100%-os csökkentő set-et és 0-ból nyomja a varázslatait.
A többi mehet mind hp-ra -
Although #13335 ahova a kurzor mutat szerintem azt fogja meg... -
Although #13334 Ugyanezt mondom van hogy a hullát a fejénél fogva emelem fel van hogy a lábánál :)) -
bgabor #13333 Én nem pontosan erről beszélek. Az oblivionban, ha egy tárgyat megfogtál, meg tudtad ragadni bármelyik pontján. Pl:egy kardot felemelni a markolatánál vagy a hegyénél fogva. Egy azstalon álló poharat megfogni az aljánál és felemelés nélkül elforgatni 90 fokkal. Ilyemik. Ezt hiányolom én. -
nasum #13332 Rgo ha felrakom telelesznek könyvvel a polcok, mert érzékeli, hogy már vannak ott könyvek, vagy ettől függetlenül buktam amiket már felraktam? -
bega82 #13331 Nem, vannak közelharc esetén mindenféle kivégzések. És egy bizonyos perk megszerzése után ilyen fejlevágós kivégzéseket is bead... van egykezes, meg kétkezes skillfa esetén is ilyen perk. -
#13330 Az MOD ami lehetővé teszi a fejek levágását? Már sok videóban láttam, játékban még egyszer sem láttam. -
bega82 #13329 Értem, köszi! ;)