The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heros Guide
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
a Skyrim (és többé-kevésbé az összes többi TES játék) rendszere pedig tipikusan az "azt csinálsz, amit akarsz" típusú játékstílusra van kihegyezve, szóval nem igazán kellett soha válogatni képességek között - azt tápolja a kétlábú, ami jól esik.
"The trees move. Do you not see it?"
most meg bejöttem az erõdbe - középsö ajton bemegyek, rámront egy mage, de igy tök normalisnak nézett ki - frostal fújkál engem, annyira vicces volt, mikor kábé nem sebzett rajtam semmit 😊 aztán váltott a tõrére, de 1-2 ütés es siman megfeküdt, viszont a mage ruhaja megér pár százat, amiert jobb esetben is kapok 100-t kb.
meg sikerült feltörni egy Expert szintü zarat ennek is örültem - a szoba meg televolt a könyvekkel - btw ritka amelyiket elszoktam olvasni, ugyvagyok vele, hogy majd késöbb is raer, ugyis ott lesz nalam
vmit akartam kerdezni de mar nemtudom, na mind1 😊
/FACEPALM
Parasite Eve 2, best game EVER!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
mik a featurejei, te hogy latod a dolgot, sneak, archery, vgay csak az utobbi - miböl áll az imbaság?😛
egyébként vki irta, hogy küldtek ra bergyilkost, egyszercsak ramrohan vki, lenyilaztam egyébként lámasag ? de én sokször közelröl is nyilakozok, mikor mar ramtamadtak, ez minek szamit? 😊 persze sokszor rövidkard van nálam az meg igy néz ki: falmes +rövidkard
ja es dark brotherhood küldte rám, ki is fizették a lóvét amit a meggyilkolasomra szamtak haha lolz😊
Ulrich ??? tényleg a faszi hova lett ? ö is megmenekült az elején, mar nem emlekszem 😊
poén mert sokat még nem árthattam Skyrim vilagaban a jónépnek mégis küldtem ram áássszászint 😊
na lets play skyrim again
Kicsit zavaró mikor pl egy restoration skillbookot olvasok el, holott csak el akartam rakni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄😄😄😄
Mit oldott meg? A FNV rendszere közelebb áll Skyriméhez, mint az Obliéhoz. Vannak területek ahol keményebb ellenfelek vannak és vannak ahol gyengébbek stb. FNV-ben személy szerint ugyanúgy shoot'em upoztam és 1 shotoltam középszinten majdnem mindenkit. Ettõl még nem lövölde volt számomra, ahogy ez sem akciójáték számomra.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ennek kiküszöbölésére találták ki a spoiler taget. Mellesleg szerintem azért, hogy te mit és hogyan írsz téged illet a felelõsség, és nem az olvasót. Szóval jogosan mérges rád az úriember.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
LVL 50!!!

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
kis ügyességgel simán összehozható akár az is, h 5-6 fõs csapat mindegyik tagját egyesével hátbaszúrkáld - kell hozzá talent pontot költeni (quiet casting gyakorlatilag kötelezõ), de rohadtul szórakoztató tud lenni predator módjára vadászni az ellenfelekre <#vigyor1>#vigyor1>
Bementem az egyik ajtón, nem volt semmi. Kijöttem és teljesen más színû lett a terület lol.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3