The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*Fort Neugard - nem értem, ez mar vmi agyi gond lesz, hogy mindig mindent elírok - és közbe nem is veszem észre, régebben ez se igyvolt, közbe észrevettem, na mind1, nemvok jol:/

Laza
Talán február-március környékére lesz aki unja már a Skyrimet, és lelkesen fogja magát belevetni a Kingdoms of Amalur: Reckoning -be 😊 (új vidi)

Heros Guide

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Calver
szerintem meg elõször próbáld ki, aztán majd meglátod, mert egyértelmû, h még nem nézted meg õket - nagyon jól összeillenek a kettõ képességei.
a Skyrim (és többé-kevésbé az összes többi TES játék) rendszere pedig tipikusan az "azt csinálsz, amit akarsz" típusú játékstílusra van kihegyezve, szóval nem igazán kellett soha válogatni képességek között - azt tápolja a kétlábú, ami jól esik.

"The trees move. Do you not see it?"

sikerül mindig elkalandoznom, most épp Forg Neugardba vok egy ideje - itt jöttek ram 3-an, varakoztam a toronytetejen 8 orat csakugy... erre megjelent három keménylegény, pajzsozsak, ezek kicsit megtudtak fingatni, mert sokat blokkoltak, 1-2x le csaptak, mert van mikor benézem, hogy áh nem kicsi az a health még, aztan ramvert es kampec

most meg bejöttem az erõdbe - középsö ajton bemegyek, rámront egy mage, de igy tök normalisnak nézett ki - frostal fújkál engem, annyira vicces volt, mikor kábé nem sebzett rajtam semmit 😊 aztán váltott a tõrére, de 1-2 ütés es siman megfeküdt, viszont a mage ruhaja megér pár százat, amiert jobb esetben is kapok 100-t kb.
meg sikerült feltörni egy Expert szintü zarat ennek is örültem - a szoba meg televolt a könyvekkel - btw ritka amelyiket elszoktam olvasni, ugyvagyok vele, hogy majd késöbb is raer, ugyis ott lesz nalam

vmit akartam kerdezni de mar nemtudom, na mind1 😊

oks.

ezt en se tudtam 😊 meg sztem sokan nem, nem kell facepalm😊

Fpocok
LOL most jöttem rá, hogy a töltõképernyõn megjelentõ dolgokat lehet forgatni, közelebbrõl megnézni.
/FACEPALM

Parasite Eve 2, best game EVER!

na jó, hagyjuk
Azért jó néha csak nézelõdni.

Köszönöm ! A R betû hiányzott 😊

Laza
Stadler ... vagy a Klapka 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

szerintem meg tök értelmetlen a 2 együtt, mind2-vel el lehet érni majdem ugyan azt. Na meg nem lehet minden skillt maxra húzni, ki kell választani párat.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Novicen persze simán leszeded. De tudod azon a szinten nem kihívás. De azért így ne írjad hogy fú de értesz hozzá 😄

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Heh? Én nagyjából egyszerre húztam mind a hármat. Fõ, hogy a sneak skillbõl az extra sneak sebzõs perkeket szedd össze, archeryben a zoomot és az idõlassítást, light armorból meg belátásod szerint...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

reead!

Hagyjuk annyiban, hogy fullra nem tudod, hogy kell ilyen karakterrel játszani. Az igaz, hogy nem nagyon lehet elbújkálni egy kibaszott nagy sárkány elõl, ami a fejed fölött köröz, de schimán le lehet szedni bármilyen sárkány nyillal, sõt még könnyebb, mint közelharci fegyverrel...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az a durva hogy rendesen forog az égbolt!Ha éjszaka van látszik hogy mozog az egész ha jól megfigyelitek!Sokkalta gyorsabban forog mint a Föld nagyon durva!<#eljen>
márkint akkor azt is huzom tovább - bár Archery 40esig nemtudok több pörköt rarakni 😊 trainer-el huztam magam 5-t még annyi volt kb
mik a featurejei, te hogy latod a dolgot, sneak, archery, vgay csak az utobbi - miböl áll az imbaság?😛

thx. 1 orat afk voltam faszom, diot kellet pucolni nyáh- na folytatom...

egyébként vki irta, hogy küldtek ra bergyilkost, egyszercsak ramrohan vki, lenyilaztam egyébként lámasag ? de én sokször közelröl is nyilakozok, mikor mar ramtamadtak, ez minek szamit? 😊 persze sokszor rövidkard van nálam az meg igy néz ki: falmes +rövidkard

ja es dark brotherhood küldte rám, ki is fizették a lóvét amit a meggyilkolasomra szamtak haha lolz😊

Ulrich ??? tényleg a faszi hova lett ? ö is megmenekült az elején, mar nem emlekszem 😊

poén mert sokat még nem árthattam Skyrim vilagaban a jónépnek mégis küldtem ram áássszászint 😊

na lets play skyrim again

Calver
láthatatlanság lopakodáshoz? szerintem elég egyértelmûen összeillenek...

plu604
Hülyeségeket beszéltek. Én is sneak-es-íjászos-tõros karakterrel tolom és se a sárkányokkal se a cutscene-ekkel nem volt még gondom. Sárkánynál megvan a módja hogy megöld, sunnyogni ugyan nem lehet de íjjal fedezékrõl-fedezékre rohangálva meg lehet ölni. Cutscene-nél meg elszaladsz és elbújsz, majd ha már hidden vagy akkor leölögeted õket ahogy tetszik.

Calver
mert sokkal jobban jársz, ha 90+ skillel olvasod el a könyvet, mintha teszem azt 30 körülivel.

miért baj ha növeli a skillt? Oblivionba még érthetõ lett volna a tulajdonságok miatt, de itt tökmindegy.

Gyerekek, komolyan nem lehet úgy felvenni egy könyvet, hogy ne olvassa el?
Kicsit zavaró mikor pl egy restoration skillbookot olvasok el, holott csak el akartam rakni.
Ez varázslatok nélkül is összehozható... sneakkel. Mondjuk nem tudom hogy jött a sneakelõs íjász tõrös karakterhez a varázslat.

Úriember. <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HASZNÁLJATOK MÁR SPOILERT AZ ISTEN BASSZA MEG!
Látom neked is nehezen megy az olvasás mint itt még több embernek. Lopakodjál sárkány mögött (vagyis alatt 😄D ) várom a videot róla. Meg lopakodj cutscene után amikor körbeáll 6 ember a fényes placcon, mert úgy van megírva a küldetés.

Errõl van szó hogy az agyonpáncélozott rambókaraktereknek van csinálva a játék...

yesname
"A fallout new vegasban megoldotta az Obsidian"

😄😄😄😄

Mit oldott meg? A FNV rendszere közelebb áll Skyriméhez, mint az Obliéhoz. Vannak területek ahol keményebb ellenfelek vannak és vannak ahol gyengébbek stb. FNV-ben személy szerint ugyanúgy shoot'em upoztam és 1 shotoltam középszinten majdnem mindenkit. Ettõl még nem lövölde volt számomra, ahogy ez sem akciójáték számomra.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Jézusom, gondolkodni Obliban. Hát nekem sosem kellett, Morrowindben sem. Komolyan nem értem mit kellett agyalnod ezeken a dolgokon. Itt masteron vannak NPC-k mikor "agylni" kell, de inkább mondanám taktikázni, használi mérgeket, lassítókat stb. Van amikor nem. Ez abból fakad, hogy hála isten(!) nem az a vérgagyi szar level scaling van, mint volt Obliban.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Istenem ez a kifogás... Van spoiler tag, használd, ahelyett hogy utólag mentegeted a dolgot. Tudod az emberek zöménél úgy van, hogy bár fejben még csak a "fõszál" szónál tart, de a szeme már a "portál"-t olvassa.

Ennek kiküszöbölésére találták ki a spoiler taget. Mellesleg szerintem azért, hogy te mit és hogyan írsz téged illet a felelõsség, és nem az olvasót. Szóval jogosan mérges rád az úriember.
Sneak + Light armor + Archery-t egyszerre húzva OP karit lehet csinálni.

shaba23
csinálni is
berlinboy6329
Daedric bow-t csak csinálni lehet v találni is?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Mi a szarról beszélsz. Pont sneak+archeryt húzok, és totálisan jó, sõt über. Csak tudni kell használni, mindenhol lehet lopakodni... Nyáááh

Fpocok
Most vagy elbambultam, vagy lvl50en tényleg két perket kaptam.
LVL 50!!!

Fpocok
Nem erõsebb. Mert csak 😄

+1

Te van akinek nem kellenek percek hogy végigfusson a szeme a szövegen és már késõ elkapni. gondoltál már erre? Én is vidám vagyok most direkt félbehagytam a végsõ küldit hogy maradjon izgalom a következõ karira is ha már a harcok nem túl izgalmasak. De sajnos felesleges volt.

+++ sajnos nem zavarja õket ha valaki még nem tart ott és nem szeretné tudni elõre. Mint látod a reakcióból. Sajna látszik az ideírókból is ez már rég nem rpg-s közeg, ott az ilyen nem is volt kérdés. Mindenki tudta mit jelent saját tapasztalás mint a könyvekbe ott se szereted ha valaki elõre elmondja a storyt. És még téged hibáztatnak. Na mindegy.

broman191
mások*

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Mért van az ,hogy a 90-es Draedric vértezet erõsebb mint a dragon?
broman191
Nigga plz, használjátok már az eszeteket.."mégpedig a fõszál utolsó küldetésében " - ez felér már 6 spoiler tag-gel...innentõl nem olvasod tovább a hozzászólásomat ha nem értél el addig. Ez tudhatnád. Másik is akik ilyenek miatt sírnak folyton a spoiler tag-ekért. Nevetséges.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

HASZNÁLJATOK MÁR SPOILERT AZ ISTEN BASSZA MEG!
broman191
Nincs. 😊

Calver
egy dolgot ne felejts el: illusion varázslatok, azon belül is invisibility és muffle.
kis ügyességgel simán összehozható akár az is, h 5-6 fõs csapat mindegyik tagját egyesével hátbaszúrkáld - kell hozzá talent pontot költeni (quiet casting gyakorlatilag kötelezõ), de rohadtul szórakoztató tud lenni predator módjára vadászni az ellenfelekre <#vigyor1>

Egy szál fine pácélba egy darab õsi nord kardal kis barbárral végigmasíroztam az experten. gyakorlatilag a fõszál vége elõttig elmentem. ott karaktertörlés és most masteren megnézem milyen .

Fpocok
WTF. Azon a részen vagyok, amit linkeltem lejjebb.
Bementem az egyik ajtón, nem volt semmi. Kijöttem és teljesen más színû lett a terület lol.

AZ uutolsó bekezdéseddel nem értek egyet, én úgy tapasztaltam, hogy van röppálya. Közelre fõleg érvényesül, mert elég a derekára/mellkasára célozni, hogy headshot legyen. Nagyon messzire meg már lehet fejre, ill. esetenként szépen fõlé célozni.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3