The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha beall az utba, erdemes ilyenkor ezt hasznalni, es elkuldeni messzire.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként jó ez az uesp.net, nemcsak arra, ha valahol elakad az ember, hanem fent vannak a történelem, meg egyéb faji/vallási ismeretek is, most utánaolvastam a bosmereknek, és már bánom, hogy nem ezzel kezdtem, talán jobban játszottam volna. Ti pl. tudtátok, hogy egy wood elf vallásilag nem ehet és nem craftolhat semmit, ami növényi eredetû? Jó kihívás lehet, ha valaki szerepjátékosan akar játszani.
Csak azt nem vágom teljesen, hogy a mágia ellenállás magába foglalja a fagy, tûz, áram ellenállást vagy ez egy különálló 4. dolog.
Mert én csak Magicka resist-et tettem a páncél szettre.
PSN ID: Lord_Mortanius
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
1. kaják mint mondtad nem sokat gyógyítanak
2. ráadásul még baromi nehezek is és sok kell belõle a felgyógyuláshoz
Így jobbak a lötyik, mint a kaják.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Disenchant: Szétszedi az adott mágikus tárgyat, mely során a tárgy maga elpusztul, de a benne lévõ varázslat megtanulásra kerül. A megtanult varázslatot tetszés szerinti tárgyra rá lehet bûvölni ezek után (elsõre nem fogsz olyan erõsségû enchantot kapni, mint amibõl kinyerted a varázslatot).
Példa: Van egy 5 fagysebzést okozó kardod, amit disenchantolsz, majd a kapott varázslatot rárakod (disenchantból kiszedett varázslatot ezután akárhányszor felhasználhatod enchantolásra) egy másik kardra, de azon csak 2 fagysebzést kapsz (ez enchant szinttõl függ).
Nem sokat adnak..a legjobb is 15 gyógypontot,de legfeljebb zabálj két pofára😊Amúgy tele van majd' minden hely Potion of minor healing-el,ráadásul az alap varázslataid között ott van a healing,Potion of minor magicka legyen nálad sok és igyad,ha a healing varázslat leviszi..
Alacsony az alkímiád? Trainer? Szerintem a legtöbb alkimista tréningez is. Persze jó pénzért! De nem hiszem, hogy 36-os szinten anyagi gondjaid lennének.
Addig meg vagy cipeled a cuccokat csigalassúsággal, vagy veszel egy lovat és rajta mész full megrakodva, vagy viszel egy társat, aki ugyanannit bír, mint te így 2x annyit tudsz magaddal vinni, vagy nem veszel fel mindent, ami az utadba kerül, hanem vagy eldobod, vagy otthagyod.
A jégsárkány nem ellenfél egy Nord karakterrel még alacsonyabb szinten sem a fagyvédelem miatt.
Az viszont röhejes, hogy 30 alatt van az alkímiám. Szinte semmi értlemes potiont nem lehet fõzni, a bibi az, hogy venni sem. Senki nem árul health potit. Vicc...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Resistance védelmek összeadódnak? (pl ha gyûrû meg amulett ad cold resistance-t? )
Lehet én vagyok béna, de meglehet nézni valahol, hogy épp milyen áldás van rajtam, mit ad, illetve hány %-os resistance-em van épp valamire? Ha igen, akkor hol?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
PSN ID: Lord_Mortanius
Majd a köv karakterem valami dark elf akármi lesz, vele nyomom majd az imperiált 😊
Elõször elvettem egy whiteruni csaj-t: Kereskedésbe kezdett és minden nap 100 arany üti a markom+ 1 ingyen vacsi. Ezután elvittem Lydiát, gondoltam tesztelem mennyit bír. Velem egy szintû ellenfelekkel igen jól el tud bánni, de azért mamutot nem tud 1 csapásból ölni természetesen. Azonban a mamutoknál leállítottam, hogy várjon én közben visszaruccantam Whiterunba (abban a tudatban, hogy õ jön velem, ugyanis elfelejtettem, hogy milyen parancsot adtam neki.) Visszamegyek, erre nem találom sehol <#nemtudom>#nemtudom>. Ilyenkor õ elõkerül x idõ után, mint a FAllout New Vegasban vagy fújhatom?
Más: 2. alkalommal elvettem egy másik whiteruni nõt, aki ráadásul még felvehetõ kalandozótársnak is. 2-t egy csapásra alapon elvettem és szépen vittem is magammal kalandozni (meglepõen jól bírja a strapát a kislány). Ultimate tesztje az volt, hogy mennyire bírja a sárkánytüzet. Kiderült, hogy nagyon (igaz keresett a földön 10 másodpercenként valamit, de legalább elterelte a sárkány figyelmét <#smile>#smile>).
A sárkány nekem túl nagy falat lett volna egyedül (11-es szintû nord nagy fegyverekkel operáló harcos), de így hogy mellettem volt Uthgerd the Unbroken (szintén Nord és szintén nagy fegyverrel járkál) Gyakorlatilag hamar legyõztük.
Mondanom se kell szerelem volt elsõ látásra a hölgyeménnyel. AMikor megpillantottam a kocsmában egy pofa sör mellett tudtam, hogy õ kell. Odamentem, hogy megismerkedjek vele, erre rögtön az orrom alá dörgölte, hogy õ erõsebb nálam, nála gyengébb férfi nem érdekli. Természetesen én ezt nem hagyhattam annyiban és bele mentem a játékba, megverekedtünk. Kiderült tényleg erõsebb, de nálam meg sok gyógyital volt... az harc vitathatatlanul az én gyõzelmem zárult, és a gyógyital készletem lenullázódásával. <#smile>#smile> De ezután már elfogadt a közeledésem és a társammá szegõdött. <#smile>#smile>)
Ergó lehet, hogy nem mindegyik társ npc életképes, de például õ nagyon is.
A Fallout/New Vegas tarskezelo "tarcsas" modszer igazan atvehettek volna, egy az egyben. Bar biztos vagyok benne, hogy a modderek elso dolga lesz, melee/range harcmodor es/vagy armor/weapon beallitasokat adni a tarsaknak.
Még nagyon kezdõ vagyok, most tartok a 2.küldetésnél. Viszont nem tudom eldobni a felesleges tárgyakat az inventoríból. Nyomom az r betût a használ gombot és semmi. Nem dob el semmit a karakter. Mi a gond?
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Itemsnél a fegyverre bal klikk, akkor a jobb kézbe, jobb klikknél meg a balba rakja.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN ID:misi2mezei
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
és az utolsó az jól van vagy inkább "move to player" akar lenni?
PSN ID:misi2mezei