The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
teljesen nem ertem a problemad, ilyen nincs
Csak a rifteni paptól vásárolt amulettel lehet házasodni.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Whiterun legelsõ kocsmájában felbéreltem a Dark Elf csajt, adtam neki 2 Ork kardot, aprít kegyetlenül 😊
Én meg észre se vettem,h pucér vagyok😛
Mentem a házamba WR-ban és kérdezte az õr,h minden rendben?😛 Poén volt..
Meg az is,hogy valószínüleg egy egész mellék küldetést pucéran csináltam meg,mert vmi oknál fogva nem volt rajtam armor..Minden más cask az nem..Akkor vettem észre mikor láttam,h nem 400 súlyt bírok,cask 380-at.
Na szóval pucéran állok bent a házban az ajtó elõtt a tûz meg ég és az egész hátam undorító feketecsíkos lett...Van rá vmi fix?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ott tutti (Emese), hogy van szó.
@Laza!
Jogos, de nem teljesen céltalanul bolyongok, mint veszett asszony a kupiban, küldit intézek, csak mindig köbejön egy maci, rabló, ló, sárkány. Igazából, nem megyek be, csak indokolt esetben a danzsönbe.
Amolyan, Amúdzent játszom.
110 óra alatt, ha nem lenne jó, akkor már unnám.
Riftenbe már vagy 10x elindultam, azért a feneette Mara amulettért, de mindig rám zúdítanak valami nyomozni valót.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Ez meg erdekelhet par embert. Egesz jopofa dolgokat lehet barkacsolni.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De valóban az inik zúgtak meg.
Hogy mi a repedtért, azt nem is sejtem.
Még egyszer kösz.
Mehetne a fakkba, 'szntem!
@Nagydög!
Köszi, de a kövek rendben vannak, csak nem ajánlja fel a kicsiket, és úgy emlékszem, hogy volt már petty, lesser, greater. Vagy amíg a nagyok nem fogynak el, addig a kicsik nem játszanak, mert ez így nagyon gáz.
Kevesebbet kéne tökölni a feltöltéssel, mert látnád, hogy még egy petty fér, zamek bele, 'oszt gó bele a havas messzeségbe.
#9890! (Bocs, de nem tudom kisilabzálni a neved az avatarodból)
Ja, visine-zek, az idõmérõ végét alig vártam, hogy megnyuvaszthassak pár rossz fiút/lányt.
Azért ne nagyon irigyelj. Rokkant nyögdíjas vagyok. De annyira nem nagy a gond, csak bármikor feldobhatom a rohanóm. De az élet ezzel jár. (Már mint a való élet, nem csak a virtujális) Azért, remélem, még egy-két DLC-t, modot megélek. 😊
Az Oblit úgy toltam, hogy csak kalandoztam, küldit alig csináltam, és egy idõ után uncsi volt már a dungeonpucolás ... na meg a lootok miatt csináltam, de azok ott sem voltak túl jók ... bár jobbak mint itt 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ysgramor's Tomb
Ustengrav
Ezeken a helyeken már jártam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem, hogy a fõküldit!
Igaz, sokat csatangolok, de mindig szembe jön valami.
Enchant javító enchanttal még nem találkoztam.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Valaki, mert 'mingyá visítok.
Vagy senki nem tapasztalta?
Mas. Van enchant javito enchant? Csinaltam magamnak egy nagyon divatos kovacs szettet(Kesztyu, gyuru, lanc, darabonkent +21% improvment), de az enchanthoz is kene, ha lehet.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Fullosak. De csak a nagyokat ajánlja fel töltésre.
Már nincs hová lelket rakni (magamba nem ártana), de egy grandot nem szívesen pazarlok el, amikor egy lesser is megtenné.
Vagy adjam el õket?
Viszont csak a Black Starral kúszni-mászni...
Más. Hogyan dönti el a társam, hogy mikor használ pajzsot és egykezes fegyvert és mikor kétezest? Ha tárgy átadás után beállt valamire, akkor átvált? Vagy lényegében egyszer számolja ki az MI, hogy mit akar és ahhoz ragaszkodik mindentõl függetlenül?
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Ér valamit a 'nagyobb eséllyel jobb cuccok' perk?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bossoknál is ha gáz van, akkor futok és heal ... ha nagy a gáz, akkor két kézzel 😊
Mondjuk mindig velem van Lydia, és nagyon jól tud jönni nagyobb bajban, mert tudja tankolni a bossokat.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Vannak kifejezetten lopakodásra szakosodott társak is egyébként.
Harcosnak egy támogató karakter vagy egy íjász jöhet jól.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Kaja nem csak gyógyít, hanem manna-t is tölthet, illetve staminát is. De annyira nem kísérleteztem még vele.
pl: Az egyszerû almás, káposztás (ahogy elnézem a kaja listát ez is a leghasznosabb étel, amit készíthet pl. warrior) leves 15 staminát és 15 health-et tölt, de mivel fél kiló, ezért ha sok van belõle túlságosan leterhelheti a karaktert. Akkor már jobban jársz egy health potion-nel, ami 35 is gyógyíthat.