The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szerintem csináld és majd meglatod hogy s mint alakul😊
na megnezem game of thrones 10. reszet, aztan re
A Companionok története egészen odáig nyúlik vissza, amikor Ysgramor és ötszáz bátor harcosa együtt legyõzte az Elfeket Skyrimból, és kis híján egész Tamrielbõl. Õk voltak az elsõ Companionok. A Kör egy teljesen más, vérfarkasokból álló titkos klán, ami éppenséggel a Companionok alatt/által mûködik. Ennek tagjai jórészt Companionok, és egytõl egyig vérfarkasok, DE (és itt jön a nagy de) nem minden Companion vérfarkas, sõt, jó részük nem az. Az, hogy valaki csatlakozik ehhez a "Harcos céhhez", egyáltalán nem vonja maga utána azt, hogy a Körbe is csatlakoznia kellene. Ezt a játék is elmondja neked. A probléma az, hogy a gyakorlatban ez nem így mûködik. Vagy csatlakozol a Körhöz, vagy Companion se lehetsz. (Illetve lehetsz, de megbízásokat nem kaphatsz tõlük.) Az, hogy a történeti száluk nem folytatódik nem izgat, de az, hogy a random generált küldetéseket se kaphatom meg emiatt már inkább zavar.
Sõt, ha tényleg csak a grafika számít, akkor ajánlom neked az Élet nevû játékot. Rohadt szar game, de a látvány (ami neked oly fontos) páratlan!
Sztem tökéletesen és frappánsan elmondják/tálalják, hogy mi a szitu
és miért miért miért miért, hát azért wazz, mert az a sztorija a companionnak, szerintem egyaltaln nem vet fel semmi miértet a dolog -nincs mas küldetés, az jön kész, HA MEGCSINALOD ahhozkapcsolodik több dolog, SÕT maga a NAGY ELLENSÉG KLANJUK - A SILVERHAND IS, nemtudom hogy magyarázni már neked, de a játék szerintem tökéletesen leír mindent, mi miért van
Sok mindent alapból elmondanak, DE lehetett kérdezni, és pont jó kérdések voltak, (pl muszáj-e vérfarkasnak lenned stb stb. - egyébként is Sjork vezetõ volt a klánban, szóval ezért is volt "" jelesen kötzelezö ez a lépés, de még az UNDERFORGEBÓL IS visszalehetett fordulni és kérdezni tõle, hogy miért kell ez neked( a karakterednek) stb.
Remélem kicsit jobban érthetõbb a dolog😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azt mondták nekem, szóljak, ha hallok bármit is az illetõrõl. Ez távolról se nevezhetõ megbízásnak, fõleg mivel anyagi vonzatokról szó sem esik. Megtalálom az illetõ nõt, aki már inkább az én nyelvemen beszél (Öljem meg a vezetõjüket és cserébe...), ezek után a vezetõ le akart fizetni, hogy váltsak oldalt, de a hûség kötelez.
Na most, itt a 2 redguard hapsi jött elsõnek, de mivel számottevõ ajánlatot nem tettek (sõt, semmilyen ajánlatot nem tettek), így a csajszihoz fordultam.
A lélekgyûjtés pedig nálam is szerepel, de valljuk be, annak már úgysem kell, akitõl elveszi 😊 Egy profi zsoldosnak profi felszerelés kell, és az enchantolás teszi ezt lehetõvé (ha már az alchemyt így kiherélték)
Nem kötelezõ vérfarkassá válni, de ha nem vállalja a hõsünk, tudomást sem vesznek róla, nem adnak további küldetéseket.
No és, ha egy vámpír férkõzik a Kör közelébe?
A fertõzés kizárja, hogy a másikat is megszerezze, hisz 100% betegség ellenállása van.
Ilyenkor mi történik?
Nem vagyok vámpírok rajongója, kíváncsi lennék, mit léptek erre a helyzetre a készítõk.
Lehet a vérfarkassá válás kiüti a vámpírságot, de akkor a visszaváltozás után mi lesz?
Vérfarkasok gyûlölik a vámpírokat, az a játéktörténetben elég furcsa lenne, hogy megkérik a hõsünket, gyógyuljon ki , s majd késõbb menjen vissza :-)
fGrassStartFadeDistance=60000.0000
Ezt így beállítottam, de a messzi hegyeken már nincs fû. Miért? Mit kell még?
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN