The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ilyen sznobok úgysem ismerik be ezt soha.
akkor nálad hibás a játék, de sztem barkit megkérdezhetsz, hidd mar el, hogy lehet kapni, még Riverwoodba is tudtam venni asszem, de pl Whiterunba is veszegettem, de nem is kellett vele foglalkoznom öszintenszolva, mert mindig volt nalam, mindig talalok kalandokon joparat, hasznalni meg csak hébe hóba kell amugyis

Pénzért nem? 😛
orális szex
az én karim meg
1, idegesíti
2, kíváncsi rá, hogy milyen a hullája
3, kíváncsi rá, hogy van-e nála valami érdekes/megtetszik neki valami és ki akarja belõle szedni
4, megtámadják
jolenne abbahagyni, nem is ertem mi folyik mar itt :/ par ember közt

Mellesleg nagyobb büntetés nekik, hogy elszalasztottak egy hozzám hasonló zsoldost 😊
meglesz az egybõl is
Embert csak 3 esetben ölök:
1. pénzért
2. ha megtámad
3. ha nyíltan sérteget
Fantusz
Nem minden lepke pillangó, de minden pillangó lepke <#nevetes1>

hogy kerülsz ide? És mi lett a gecire beteg vagyok kommentemmel?
Télleg... LOL, a 10000. hsz pont olyan, mint az írója... bogaras 😊
Végre valaki érti is... 😛
A legfájóbb az, hogy egy kis odafigyeléssel kijavíthatták volna ezt a kis bakit (illetve nem vonom meg a lehetõséget, hogy egy patchben meg is tegyék)
wesker24
Mekkora 10 ezres ték volt ! xD
és ha kinyírnád õket?
Nem. A Companionok alosztálya a Kör. Aki a Kör tagja, az ugyanúgy Companion, csak még pluszba Kör tag is. Mint a rovarok és a bogarak. A Companion a rovar, a Kör a bogár. Aki bogár az rovar is, de aki rovar az nem feltétlenül bogár.
Fantusz
Értem, hogy mit a problémád.
Én is hiányolom, hogy nem lehet a Pajzs tagjaként csinálni a küldetéseket.
Nem problémázom rajta, de ez kétségetelenül hiányosság, megpróbának egy kötelezõ dolgot önkéntesnek beállítani, mert ha nem vállalod akkor semmi értelme ott a tagságnak.
Nem tökéletes a játék, de minden hibájával együtt azért igenis jól sikerült, csak ezeknek az apróságoknak az áthidalásával lehetett volna még jobb a beleélés lehetõsége.
Ilyen picinyke hibának tartom azt is, hogy, ha a törött amuletet össze akarja rakni a hõsünk, be kell lépni a mágusokhoz.

Nehéz, sõt nem is lehet tökéletesre csinálni a történeti szálakat, a régebbi részekben is voltak bugyuta átfedések, leginkább azon röhögtem, amikor egy arch-mage beállt a tolvajokhoz csicskának, s ott egy nehéz feladattal bízták meg: lopja el a fõmágus varázsbotját.

nem az van, hogy két csoport van? Aki az egyik, az nem a másik. Legalábbis én ezt olvastam valahol. (de én még ott nem tartok)
Istenem... Te egy teljesen eltérõ gondolkodásmódot erõltetsz rá a szituációra, holott pontról pontra leírtam neked mi és hogyan mûködik itt.
A companionok között létezik egy "alosztály" a Kör. Ennek nem kötelezõ a tagjává válni, sõt SOKAN NEM IS AZOK! És ELVIEKBEN neked is fennáll a döntés, hogy csatlakozol-e az alosztályhoz vagy maradsz a fõ csoport tagjaként. LE VAN ÍRVA HOGY EZ ÍGY MÛKÖDIK! NINCS BIZALOMINGÁS, SEMMI ILYESMI! Viszont a kedves fejlesztõk a döntés gyakorlati meghozását nem teszik számodra lehetõvé! Tehát hazudnak arról, hogy van választásod. Ez olyan, mintha azt mondanák egy piros képre, hogy kék.
hát ez az. Ezért szúrná keresztül az én karim is
Ha valahol meging a bizalom onnan kivágnak! Neked ez újdonság?

Egyébként meg ez csak egy szaros játék az ég szerelmére, túlbonyolítod a dolgokat. Így írták meg és kész. Törõdj bele vagy modold, vagy hagyd ki a többi questjüket és kész.

Mit kell ezen ennyit problémázni, mikor a végén úgyis kiléphetsz a vérfarkas létbõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

akkor írjál nekem privit
azt magyarázza, hogy a történet szerint csak az egyik aloszály a vérfarkas, és õ a másikba menne, de oda sem engedik. Ha meg ezért elmegy vérfarkasnak, akkor õ lesz ott egyedül vérfarkas. Amúgy az nem lehet, hogy a másik alosztályba más helyen kell belépni? Tehát hogy a Companions nem is fedõszerv, hanem egyszerûen két azonos mintára épülõcsoport?
Ahhoz, hogy bevegyenek a belsõ körbe áldozatot kell hoznod. Ha te nem vagy képes áldozatot hozni, nekik miért kéne kedvelni és megbízni benned (és további feladatokat rád bízni? Fõleg, hogy ismered a titkukat, ami a vesztüket okozhatja.

Meging a bizalom és akkor már nem kap az ember feladatot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

PiszkosFred
labjegyzet: az eletben nem irtam neked privatot. Es nem is terveztem. Voltak vitaink, amikor direkt hecceltem minden szarral az alekosz (anti bela) szektas fanboyokat a VV topikban, de privatig az sem jutott. Talan egy szolidabb anyazas, vagy kolcsonos hulyezes, de semmi uj a nap alatt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A probléma az, hogy ebbena helyzetben ez nem így van. Ugyanis elviekben a döntésem abból áll, hogy:
Companion ÉS Circle tag is leszek, VAGY maradok csak Companion. Ezt ezerszer elmondták. Viszont a valódi döntésem lényegében ez:
Circle+Companion, VAGY EGYIK SEM!

A te hasonlatodban ez annak felelne meg, hogy ha nemet mondok a munkára, elveszik a diplomámat is.
Molnibalage
Mit tudok rosszul csinálni abban, hogy gyak senki nem ad el még minor heling potiont sem...? Ne fárasszál már..

A balancing probléma egyre viccesebb, sajnos mintha pofátlanul lenne szintigazítás. Mittomén milyen nevesincs kultisták, akiket n+1 hete kaptam meg célpontként végre látóterembe kerültek. Felmegyek azt mi van? Olyan brutál varázsló, hogy ehaj, de a közelharcos is elég vicces. Az egyik egy tõrrel 460-as védelemnél egy ütéssel levert szembõl.

A másik bandita mezei vasfegyverrel és vaspajzssal táposabb, mint én 37. szinten 80 feletti block, 60 feletti h armor és 60 feletti karrddal és jó sok tápoló perkkel. HP? Majdnem 300.

Az ilyen dolgok veszik el az ember játékkedvét...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

igen, kicsit érdekes. Gondolom ez olyan, mint egy szar középiskola. Én értem amit mondasz, de attól még ha ezt a karimnak adja elõ valaki, azt már rég kinyírta volna. Amúgy szerintem ezeket is, ha neki is elõadják ezt a szarakodást, miközben mást akar. (bár szerintem túltette volna rajta magát azért, mert nem bánja, ha vérfarkas)
Ha való életben nemet mondasz egy munkára attól még alkalmaznak? Nem! Akkor mi a probléma?

Az is szabadság és következményekkel járó döntés. Ha igen-t mondasz másképp alakul az életed (companion többi questjét is megkapod), ha nemet, akkor meg elballagsz.

Akkor nem lenne a döntésednek jelentõssége, ha nemet mondanál és rögtön megölnének (ergó nem folytathatnád a játékot sem). Akkor mondhatnád, hogy nincs választásod, de így van. Csinálom vagy nem csinálom... ez ilyen egyszerû.

akkor gondolom a te esetedben meg egy hülye <#fejvakaras>
(amúgy szerintem nem ez a logika)
Hidd el,a sárkányosdi az enyémet is hidegen hagyja 😄

Egyébként azért nem szarok bele, mert mint már ezerszer elmondtam, az elméletben létezõ döntésed a gyakorlatban nem létezik. Persze, felfoghatom úgy, hogy a Companionléthez vérfarkassá KELL válnom, de ez nem illik bele a dolog hátterébe. Hangoztatva van nem egyszer nem kétszer, hogy Companion nem egyenlõ a Circle-vel. Hangoztatva van, de lehetõséget nem ad, hogy ebbe döntést is hozzak.
csak azért kérdezem, mert amikor letiltottam veled a privátat, akkor éppen arról szövegeltél, hogy hány országban voltál hajóskapitány vagy micsoda <#nemtudom>
Figyelj.. a karakter olyan, mint a gazdája.
A te esetedben egy tróger szar-szemét-szar alak. <#gonosz1>

senki nem mondta, hogy bármit mondanod kell. Az én karim már az elsõ ilyen bakinál egyszerûen beleszart volna az egészbe. Azt se nagyon érti, hogy miért pont neki kéne foglalkoznia ezzel az egész sárkánykérdéssel. Általában elég motiválatlan, én próbálom noszogatni <#nemtudom>
kikötöttünk?
Nem, nem mondhatsz nemet. Mondhatsz igen-t és kérhetsz idõt. Nemet nem mondhatsz.
mindig mondhatsz nemet. <#ejnye1>MONDJ NEMET!!
PiszkosFred
Mondhatsz NEM-et, csak cserebe nem azt kapod, amit vartal 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

vegyél magadnak kurvát <#nemtudom>
Nincs apró betûs rész, csak ódákat zengenek egy döntésrõl, amit utána nem hozhatsz meg! Nem fájna ez a dolog, ha emellett nem fújnák azt, hogy "Mondhatsz nemet is", mert NEM mondhatsz nemet. Szóval ez eléggé romboló hatással van a szabadságra, ami ennél a játéknál naggyon nagy fekete pontot ér.
gratulálok.....
akkor ez van. Az apró betûs rész mindig csak utólag derül ki
A dolog a következõképp van: Companionhoz jelentkezel, alávetnek néhány próbának, majd taggá válsz. Ekkor tudsz egy rendes megbízást felvenni (több tag is ad megbízást, így változó), amit teljesítesz, ezután, ha munkát kérnél, szólnak, hogy a fõnök keresett. És ettõl a ponttól kezdve nem adnak több megbízást amíg nem leszel vérfarkas! Olyan választásod nem lehet, hogy "Nem akarok vérfarkas lenni", csak "MÉG nem akarok". És õk megvárnak vele.
miért, oda nem belépni kell?
... Ha tudnám is mirõl beszélsz...
ahol beléptél
Ott helyben? Hol?

Egyébként Ragnar, ismerem a Companions történeti szálát, elõzõ karimmal végig is mentem rajta, de ezzel nem akarok a már említett okok miatt.
Csak egy kis vid hogy milyen szar lehet egy pure mage. Master Destruction Spells

na látod ez az. A karid sokat pofázik. Ne csodálkozzon, ha átszúrják <#nemtudom>
Esetemben a következõ történne:

Ülök a kocsmában, iszogatok, amikor is egy nem kívánt illetõ odajön pofázni. Elõször csak nyugodtan elküldené a francba, de ha továbbra is akadékoskodna, akkor közölné vele, hogy léteznek olyan mérgek, amik íztelenek, szagtalanok, bárkinek bele lehetne keverni az italába, és az illetõ napokig szenvedne mielõtt szörnyethalna. Majd meghívná egy italra 😊 Ha a személy továbbra se venné az adást, az éj leple alatt megajándékozná egy nyíllal a hátába.