The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1, idegesíti
2, kíváncsi rá, hogy milyen a hullája
3, kíváncsi rá, hogy van-e nála valami érdekes/megtetszik neki valami és ki akarja belõle szedni
4, megtámadják
1. pénzért
2. ha megtámad
3. ha nyíltan sérteget
A legfájóbb az, hogy egy kis odafigyeléssel kijavíthatták volna ezt a kis bakit (illetve nem vonom meg a lehetõséget, hogy egy patchben meg is tegyék)
Én is hiányolom, hogy nem lehet a Pajzs tagjaként csinálni a küldetéseket.
Nem problémázom rajta, de ez kétségetelenül hiányosság, megpróbának egy kötelezõ dolgot önkéntesnek beállítani, mert ha nem vállalod akkor semmi értelme ott a tagságnak.
Nem tökéletes a játék, de minden hibájával együtt azért igenis jól sikerült, csak ezeknek az apróságoknak az áthidalásával lehetett volna még jobb a beleélés lehetõsége.
Ilyen picinyke hibának tartom azt is, hogy, ha a törött amuletet össze akarja rakni a hõsünk, be kell lépni a mágusokhoz.
Nehéz, sõt nem is lehet tökéletesre csinálni a történeti szálakat, a régebbi részekben is voltak bugyuta átfedések, leginkább azon röhögtem, amikor egy arch-mage beállt a tolvajokhoz csicskának, s ott egy nehéz feladattal bízták meg: lopja el a fõmágus varázsbotját.
A companionok között létezik egy "alosztály" a Kör. Ennek nem kötelezõ a tagjává válni, sõt SOKAN NEM IS AZOK! És ELVIEKBEN neked is fennáll a döntés, hogy csatlakozol-e az alosztályhoz vagy maradsz a fõ csoport tagjaként. LE VAN ÍRVA HOGY EZ ÍGY MÛKÖDIK! NINCS BIZALOMINGÁS, SEMMI ILYESMI! Viszont a kedves fejlesztõk a döntés gyakorlati meghozását nem teszik számodra lehetõvé! Tehát hazudnak arról, hogy van választásod. Ez olyan, mintha azt mondanák egy piros képre, hogy kék.
Egyébként meg ez csak egy szaros játék az ég szerelmére, túlbonyolítod a dolgokat. Így írták meg és kész. Törõdj bele vagy modold, vagy hagyd ki a többi questjüket és kész.
Mit kell ezen ennyit problémázni, mikor a végén úgyis kiléphetsz a vérfarkas létbõl.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Meging a bizalom és akkor már nem kap az ember feladatot.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Companion ÉS Circle tag is leszek, VAGY maradok csak Companion. Ezt ezerszer elmondták. Viszont a valódi döntésem lényegében ez:
Circle+Companion, VAGY EGYIK SEM!
A te hasonlatodban ez annak felelne meg, hogy ha nemet mondok a munkára, elveszik a diplomámat is.
A balancing probléma egyre viccesebb, sajnos mintha pofátlanul lenne szintigazítás. Mittomén milyen nevesincs kultisták, akiket n+1 hete kaptam meg célpontként végre látóterembe kerültek. Felmegyek azt mi van? Olyan brutál varázsló, hogy ehaj, de a közelharcos is elég vicces. Az egyik egy tõrrel 460-as védelemnél egy ütéssel levert szembõl.
A másik bandita mezei vasfegyverrel és vaspajzssal táposabb, mint én 37. szinten 80 feletti block, 60 feletti h armor és 60 feletti karrddal és jó sok tápoló perkkel. HP? Majdnem 300.
Az ilyen dolgok veszik el az ember játékkedvét...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az is szabadság és következményekkel járó döntés. Ha igen-t mondasz másképp alakul az életed (companion többi questjét is megkapod), ha nemet, akkor meg elballagsz.
Akkor nem lenne a döntésednek jelentõssége, ha nemet mondanál és rögtön megölnének (ergó nem folytathatnád a játékot sem). Akkor mondhatnád, hogy nincs választásod, de így van. Csinálom vagy nem csinálom... ez ilyen egyszerû.
(amúgy szerintem nem ez a logika)
Egyébként azért nem szarok bele, mert mint már ezerszer elmondtam, az elméletben létezõ döntésed a gyakorlatban nem létezik. Persze, felfoghatom úgy, hogy a Companionléthez vérfarkassá KELL válnom, de ez nem illik bele a dolog hátterébe. Hangoztatva van nem egyszer nem kétszer, hogy Companion nem egyenlõ a Circle-vel. Hangoztatva van, de lehetõséget nem ad, hogy ebbe döntést is hozzak.
A te esetedben egy tróger szar-szemét-szar alak. <#gonosz1>#gonosz1>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként Ragnar, ismerem a Companions történeti szálát, elõzõ karimmal végig is mentem rajta, de ezzel nem akarok a már említett okok miatt.
Ülök a kocsmában, iszogatok, amikor is egy nem kívánt illetõ odajön pofázni. Elõször csak nyugodtan elküldené a francba, de ha továbbra is akadékoskodna, akkor közölné vele, hogy léteznek olyan mérgek, amik íztelenek, szagtalanok, bárkinek bele lehetne keverni az italába, és az illetõ napokig szenvedne mielõtt szörnyethalna. Majd meghívná egy italra 😊 Ha a személy továbbra se venné az adást, az éj leple alatt megajándékozná egy nyíllal a hátába.