30713
TES
-
Prank #14193 ahogy belépsz a kollégium kapuján, a jobbra lévő szálláson szokott tanyázni... -
#14192 Na, én ebből a játékstílusból nem kérek. Ez az elfutós dolog amit soha nem csinálok. Vagy le tudok nyomni valakit tisztességes küzdelemben, vagy nem. Ha nem, akkor megyek vissza később.
Faralda továbbra is az agyamra megy. Alig lehet megtalálni. Átfésülöm az egész kibaszott kolit és nincs sehol. Néha meg ott ül a ÉN szobámban... -
xido #14191 csak eredeti verzió steam-en jelzi -
IXEMGabeo #14190 nem vágom hol jelzi ki az időt mennyit játszottál? general statsnál ilyet nem láttam sehol -
IXEMGabeo #14189 :D:D:D:D LOOL kár h ezt nem vetted fel Frapsra szarrá röhögtem volna magam
nekem pedig készül a Thalmor Embassys videom -
#14188 Mágus karakterrel készítettem 100% destruction reduction settet oszt jónapot. :-) Nem öli meg a gamát mert az idézéshez meg a gyógyításhoz igy is használok manát és meg tudnak ölni ha nem figyelek. Volt egy barlang ahol volt egy íjász maraduer meg egy varázsló maraduer bandit. Na ha egyszerre lőttek az finom volt. Mondjuk van 300 hp-m mert tankosabb kari. De szerintem a dest szépen fejlődik csak türelem kell hozzá. Idézni kell és távolról lövöldözni. Mondjuk mióta megvan a szett nem idézek, mert csak felfogják a tűzlabdákat. :-) -
Dobronski #14187 Amíg nincs manád sprint... -
#14186 Nem, mert fingom sincs, hogy hogyan kell elkészíteni őket. Mivel magamtól nem találtam meg a receptet... -
#14185 Na, végre van jégatro és tűzlabda. Minjárt más... -
#14184 Na végre valahára végigvittem a játékot.
145óra. kb 400 quest
180 dungeon
270 hely
800k arany
620 shout
4000 kill
Elvárásaimnak teljes mértékben megfelelt a játék, pont erre számítottam. Másfél hónapig lekötött, ilyen még nem is volt. :)
Gratulálok a készítőknek, minden elismerésem! Megéri az árát a játék, már csak a játékidő miatt is.
Voltak benne bugok a vége felé, de ennyi más játékban is van, viszont azok 5-10 óránál tovább nem tartanak.
Várom a kiegészítőket hozzá!
-
Tilla25 #14183 Hát ja, medve :D riften környékén vadászgattam potionok nélkül, bele is futottam egy medvébe. Elkezdtem vele játszadozni, mert életerő potion nélkül esélyem sem volt vele szembe, addig addig fogócskáztam vele még bele futottam egy másikba is. Na, itt fel a nyúl cipő próbáltam elmenekülni. Nem sok sikerrel bele futottam egy giantba. Szerencsére a medvéket jobban érdekelte így hát elkezdtem nézni az előadást :D más érdeklődését is felkeltette a "csata" zaj, hátulról még kettő medve betámadott. Na, megint fel a nyúl cipő és átfutottam a giant és a medvék közt. kiváncsi voltam hogy giant túl éli vagy sem. Hát nem. hármat megölt a negyedikkel már nekem kellett végeznem :D Amúgy üdv mindenkinek! -
#14182 Akkor nálad nagy gebasz lehet mert amit használsz eleget az fejlődik.
Különben meg tiszta mágus pont nem az a karakter aki leáll hadonászni
kard-al/pajzs-al meg lövöldözni íjjal. Ha elfogy a manája ha nem...
Alternatívaként ott van varázsbotok széles választéka - persze gondolom
ezeket sem használod nehogy már tudj varázsolni ameddig visszatölt a
manád.
-
#14181 Manapoti, summon, kite. Habár az én varim csak 20as, az első 5 percet leszámítva fegyver a kezében nem volt. És nem is kellett, onnan, h stunol a dual cast (perkből), a fene nem tud odajönni hozzám. A fireballal aoeben, a firebolttal single target ellenfeleket lehet lesöpörni a pályáról. Kell némi enchant+alchemy (poti+ manacsökkentés), onnantól kezdve nem fog elfogyni a mana. 20as szinten egyébként 450 manám van. -
alyr2 #14180 na vegig olvastam... ne hasznalj wardot mert az megeszi a manadat kb azonnal, es gyenge is! Mozgas kozben is tudsz varazsolni szoval hatralj es ugy lodd az ellenfelet, medvebe meg ne koss bele meg silverfaszomba, mert azok 2-3 lovesbol/utesbol leszednek...mondjuk a medve nem ha eszreveszem....Ice Form kialtas hasznald eleg hasznos, amig kocka vagy kockak az ellenfelek serulnek te meg regeneralsz vissza manat addig es tavolodsz...stb egyszeru csak figyelni kell meg esszel csinalni -
#14179 Látom te sem érted. Annyi használom a destrut, amennyire tudom. És ennyire nem fejlődik...
Ha elfogy a mana és védeni kell magad, akkor mit csinálsz...? Marad az íj, ha nem támadnak rád. Ha igen, akkor marad a pajzs és az egykezes.
Komolyan monodm, mintha a társaság egy része nem tudna magyarul. -
#14178 Markhart szép időben napfelkelte / lementekor. Az szép. Ahogy Riften felé a víz mellett. Mintha ősz lenne. -
Dobronski #14177 Mert az fejlődik amit használsz, annyira fontos nőjjön a kva leveled(karaktr lv)???
srácok, dont feed the troll. -
#14176 Melyik részét nem érted annak, hogy csak azért fejlődik a karakter, mert nem varázsló képességet is használtam...? Ergo hogyan tápoljam a varázsló perkeket, ha lófaszt sem fejlődnek? Ténylge ennyire nehéz megérteni? Most 40-es a destru. Ebből alsó hangon 15 pont tanártól jön. Az egykezes tart itt úgy, hogy magától fejlődik.
No comment... -
#14175 Lenne egy kis gondom.
Compelling Tribute (stormcloaks) "liberate to reach" odamentem a táborba, nem beszélt velem akivel kellett volna beszélni, szarakodtam egy órát, majd levágtam mindenkit, kifutott egyből elkezdett velem beszélni, adott egy másik feladatot... elmentem szereztem bizonyítékot, vissza hozzá, majd elküldött hogy "Meat the men". Odamegyek (hárman vannak) rámtámadnak... gondolom megharagudtak amiért levágtam a tábort... akivel beszélni kéne, nem áll szóba velem...
valami ötlet? -
Probatbicol #14174 Viszont barátságtalan népek lakják: ott akartak meglincselni. -
#14173 Nekem Mhortal nagyon tetszett, ott nagyon hangulatos a város a kis tóval a közepén. -
IXEMGabeo #14172 ja igen Ivarstedből lefele menet a lejtőn, na az is egy gyönyörű látvány az a környék nagyon szép lett.
Havas részeket tekintve Winterhold közeli helyek nagyon adják, illetve a Meridia szobor környéke... -
#14171 Ott éjjel jártam, a rám támadó pókokon kívül másra nem is emlékszem különösebben:-)
Jah, mégis, beslattyogtam a közeli városkában, jött egy fáklyás leányzó, aki nem is volt csúnya - később kiderült, hogy egy vámpír :-D -
IXEMGabeo #14170 annyi helyen voltam már, talán a legszebb rész Shor Stone utáni erdős rész, meg nagyon bejött az a látvány Whiterun közelében fentről az egyik barlang kijáratából csodálatos mi tárul elém.
North Skybound watch is oltári nagyon szép a havas táj lefelé nézve illetve Markarth city hihetetlenül látványos a Dwemer épületekkel és a sziklás vízesésekkel karöltve:) -
bega82 #14169 Ú tényleg, az a nyírfás-őszies hangulatú táj Riften környékén nekem is nagyon bejött!!!
Meg ami még nagyon tetszett, az a Solitude-tól nagyjából keletre eső területSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ilyen mocsaras, pici tócsákkal-dombokkal tarkított, ködfátylas, komor hangulatú táj... na az kifejezetten hangulatos. Legalábbis nekem. :)ahova a DB-os csajszi elvisz minket a viskóba, és meg kell ölni valakit a 3-ból ugyebár, na szóval annak a környékén -
#14168 Volt már vkinek olyan h inventory/apparel és rosszul volt össze adva az armor érték? Ward spell után is előfordul, h jóval kevesebb lesz mint amennyinek lennie kellene. -
#14167 Solitude kivülről nézve valóban szép (bár képtelenség úgy építkezni), de a város belső nézete nem tetszik.
Nekem Riften környéke volt, amire rácsodálkoztam.
A hegyek, vízesések, különböző épületek, romok, barlangok változatossá, széppé varázsolják a tájat, és a hegyek csúcsait leszámítva egy késő nyári, kora őszi hangulatot idéznek, nem egy zordon havas vidéken kóborlunk.
Riftenben már idegesítőbb a világ, ha nem tolvaj a hősünk, sokszor eröltetnek ránk olyan küldetéseket, amihez semmi köze egy becsületes harcosnak, mágusnak, komoly célokért küzdő sárkányvérűnek. -
bega82 #14166 Én akkor, amikor végre bejátszott nekem egy kivégzős animációt egy sárkánynál! Na ott nyomogattam a screenshotokat ezerrel! -
Tibbor #14165 Szinte mindig ott fut nálam a Skyrim alatt a Fraps, hogy egy-egy szép tájat megörökíthessek.(a játék saját képlopója nálam nem vált be, több napi képlopás esetén a régiek nekem eltűnnek)
Csak egy kis közvélemény kutatás: ti mikor ámultatok el eddig a legjobban?Én most vetődtem el Solitude-be és nem tudok betelni ennek a sziklaboltívre épült városnak a látványával.Csak úgy lövöm a screenshotokat sorban... -
Tibbor #14164 Köszi! -
#14163 bug valószínűleg.
trainelj rá egy szintet, esetleg könyvel, vagy konzolba:
player.setav twohanded [eredeti értéke] -
#14162 Használ "pajzsot" az én mágusom is, csak az valamilyen varázslat.
Lehet az félelemkeltés, paralyse, turn undead (holtak ellen), az én varázslóm speciel, ha gondban van beidéz egy dremora lordot maga elé pajzsnak. -
#14161 Ha szintet lépsz a two-handeddel akkor megjavul. -
Tibbor #14160 A Skill menüben a TWO HANDED képességem PIROS színnel van írva, de nem tudom, miért?Ráadásul lényegesen alacsonyabb érték szerepel itt(15), mint a valóság.Ha a TWO HANDED-en belül feljebb lépek a skillfán, más tulajdonságoknál már a helyes, eddig elért értéket mutatja.
Valami büntetést kaptam?! -
#14159 Nem figyeltél arra amit írtam: elcseszted a mágusod a mindent használok, mindenre perket rakok játékstílusoddal, és ezért lett gyenge.
Javítható, de picit csalnod kell az ügy érdekében.
Keress egy döglött farkast, és a soul trap varázslattal húzd fel rajta az idézést a szintednek megfelelő erősségűre!
Az íjászkodás teljesen más karakterfejlesztés, nekik Feandel a segítség.
A ward mágia ellen védő pajzs, de ez is egy neked fölösleges varázslat, ehhez a restorationt kell fejleszteni.
A gyengébb wardot egy adept szintű varázslattal azonnal szétütnek, erősebbeket meg ugye nem használhatsz.
Expert szintű wardok már erősek, de kell hozzá a perk is, ami a rálőtt varázslatból folyamatosan tölti vissza a manát, különben nem tudod fenntartani sokáig.
Menj el Winterholdból néhány napra, ha nem frissül a mágusok készlete.
Másik lehetőség a 14121-ben leírt Atronach Forge használata, ha összegyűjtöd a hozzá való szemetet legyárthatod magadnak a villám elementál idéző könyvet, vagy botot.
-
#14158 Akkor ne masteren játssz :/ -
#14157 Nekem modok NEM kellenekm, ezt akartam írni. -
#14156 Nekem modok kellenek. Sziplán érthetetlen, hogy egy 25 szintű harcosból tanot lehet csinálni, míg egy mágus lényegében fejlődésképtelen.
Erősebb helinget tudtam már venni. Idézést és destru spellt még nem, pedig a szintjük gyak azonos, pár ponttal térnek el és mind 40 felett van.
Nem csuhában járkálok. Szerinted csuhában van 200 körüli AC...? Pajzsom is van. Sajnos olyan nem tud a progi, hogy pajzs ÉS ward. Staggert még meg sem tudtam tanulni, talán most. Vicc, hogy pénzből leszek mágus, mert Faralda végre újra létezik és rátoltam egyből 10 pontot. -
SaGa #14155 Ne a silverhandokra vadássz, hanem a farkasokra, medvékre. A Silvehandokat meg hagyd meg későbbre. -
#14154 Most már biztos vagyok benne, h baszod elolvasni amit írok... UTOLSÓ alkalom h linkelem: ITT VAN Használd vmeik Balanced_Magic_(Novice/Adept/Master).esp fájlt. Illetve nem árt ha gyártasz pár ilyet
És ne csuhába járkálj, heavy armor, de ami nekem nagyon bejött a pajzsos mágus, mivel a pajzzsal lehet stunolni, heavy bass perkkel még tovább tart. Érdemes erős ellenfél ellen (ha egyedül van) gyengébb spellt használni, a stagger effekt miatt(Impact perk) és szépen távolodni. De a varázs botoki használata is javaslott pl 2x fireball staff jóval durvább mintha kézzel nyomogatnád, pláne mert gyorsabb, nem kerül mannaba, és 1 greater soulgem maxra tölti 0ról. :)