30713
TES
-
#14406 szóval akkor nem lehet hamarabb megszerezni? :( -
#14405 Kivétel amikor nem, akkor már az a bug. -
ratgab #14404 Most nem mindegy, hogy van-e cleared felirat vagy nincs? Úgyis újra benépesül 3 nap után az adott hely... -
IXEMGabeo #14403 az az egyik legjobb sírhely, amit megcsináltak, Ansilvund, Dead man' s hag, Geirmund hall, Valthume meg talán a Folgunthur amik bejöttek:)
ha a Deadlordokra gondolsz próbáld meg nincs mit veszíteni:D ne félj tőlük
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!volt még egy 3 járatos barlang, amikor Farkas volt a társam és átalakult vérfarkassá na az még egy baromi hosszú sírhely volt tele volt Draugr-al... -
#14402 Tele van buggal a játék azért. A Bethesda sosem ad ki kész játékot, csak egy nagyjából megcsináltat, ami olyan demoféleség, ha azonnal elkezded játszani, majd ha rákapnak a modderek a game-re csinálnak belőle egy normális játékot, normális nehézségi szinttel. A duengonok is bugosak. Kétszer clearertem ki a swindlers cave küldetéssel együtt és nem hajlandó odanyomni a cleared hozzá, de sok másikhoz sem. Aztn fórumon írták, hogy nekik is ez van és hogy bug. Ez van a játék bugos. -
#14401 Szóval nem tudjátok, miért nincs lelkük a sárkányoknak...
Komolyan, mint egy középkori egyházi vitakérdés! :) -
xido #14400 az nem ilyen fagyos kristályos izé?.."tüzes bottal" egy lövéstől megnyekkennek:) -
xido #14399 Volskygge-be tévedtem be tegnap..még nagyon nem akartam azzal a 2 mókussal összekapni..videón úgy láttam,pont egy sárkány szó van a járat végén...visszamennék,de nem nyitható már a rács..csak előre lehet már mennem,vagy valami titkos kapcsolót keressek?:) -
Tibbor #14398 Igen, emlékszem, a nevükben szerepelt a "witch" kifejezés, több lebegő, kékesfehér, gömbszerű valamit varázsoltak rám, amitől pillanatok alatt lement a HP-m.És mindezt nem skooma hatása alatt álmodtam...:) -
#14397 A sztoriban eljutva egy bizonyos részig. :) -
#14396 megvan, király,....viszont a Call Dragon -t hol lehet megtanulni? -
IXEMGabeo #14395 boszik? én csak trollal találkoztam odafent:S -
Tibbor #14394 Hát elég sokat kell lépcsőzni, az igaz, de sajnos nincs még lift...7000 azért nincs, emlékeim szerint.De nem árt óvatosnak lenni a jégtrollok és valami szintén jegeset varázsoló boszik miatt.Utóbbiak engem annyiszor lenyomtak, hogy inkább kerültem egyet. -
#14393 Nem lett jó.
itt van -
#14392 Nemtom, úgy találtam a képet
IXEMGabeo: -
#14391 Kíváncsi voltam google fordító hogy fordítja...
-
#14390 Úgy tűnik nem :( -
Myxir #14389 Sziasztok!
Elkezdtem a játékot és eddig tetszik:)
Bár nem jutottam el sokáig,hiszen karakter beállításainál megnyomom az "R"
betűt tehát a done-t és utána nem tudom se le ok-ézni se le cancelezni a kis ablakot:S Nevét meg nem tudom hogy merre lehet meg adni.
Valaki tudna segíteni? (elég primitív bajba estem)
-
xido #14388 frankón 7000 lépcső vagy csak a neve az?:)
ha megszámolnál tényleg annyi lenne?:) -
#14387 Lesz majd oda főküldetés. Amúgy a hegytől keletre van egy falu, onnan vezet 7000 lépcsőfok. (meg fele lehet bugolni nyugati oldalról is :D) -
#14386 High Hrothgar -ba, hogyan lehet feljutni? Körbe jártam az egész hegyet, de egy kivételével, nem találtam ösvényt fel. Ahol meg lehetett volna, ott meg azt írta, hogy nem mehetek abba a körzetbe? Mééé nem? Állítólag ott van a summon dragon shout! Nekem az kell :)) -
bega82 #14385 Na, akkor már én is szeretnék minden fórumlakónak kellemes ünnepeket kívánni! -
#14384 Soha semmilyen fegyverre nem tettem soul trap varázslatot, mert a végén még kis lélek megy nagy kőbe. Mindig varázsolva tettem rá mindenkire. -
#14383 Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Ha még megtenné valaki, ajándékosztás előtt, és írna pár sort a sárkánylelkekről. Mármint, hogy nem kapom meg. Sárkány -> mennyből az angyal -> lélek, semmi.
Köszi. Legyetek jók. Ünnepeljetek békésen! -
IXEMGabeo #14382 Boldog Karácsonyt minden Skyrimesnek!:)
Pistike 007: -
Tibbor #14381 Ez tetszik, honnan van a szerkó? -
:D -
Tibbor #14379 Tudom, hogy off, de azért: mindenkinek békés karácsonyt és boldog újévet(Skyrimban is!) -
steeldriver #14378
néni, tessék lejönni onnan, még valami baja esik! -
#14377 mindennel végigcsinálhatod, jópofa küldetéssorozat, de ami cuccot beszerzel közben, az biza mágusnak van kitalálva. -
#14376 durván 250 lélekkő kell max enchanthoz, és ez úgy, h mage kő + well rested.
komikus módon ez pont mágussal a legnehezebb - harcossal csak rádobsz egy soul trapet egyik fegyveredre és kilószámra gyűjtöd a lelkeket, míg mágussal értékes manát kell ellőnöd minden soul trap varázslatért, amit biza könnyű mellélőni is. -
#14375 Ezt csak mage-ként lehet/érdemes megcsinálni? -
#14374 Az én bretonom 25ös, 97es az idéző tudománya.
Enchanting 68, One hand 47 (idézett fegyverek) van még rendszeresen használva
Destruction 16os, Archery 17, Smithing 30, de a sneak is csak 21es, nem lopakodik sokat.
-
steeldriver #14373 Csak én nem találom vagy tényleg nincs olyan parancs amivel ref ID-ből vissza lehet kapni az object ID-t? (még google kereséssel se találok ilyesmit, nem hogy a "full command list"-ekben ami a wikiken van) -
#14372 Jah!
Ok,leesett.:D -
#14371 Whiterunban? Kováccsal szemben út van. Ki árul,hogy hívják?:D -
#14370 Bemész és balra van ilyen kocsma / íjász bolt féleség. 2 testvér üzemelteti (a másik húst árul a "piacon") -
#14369 Egyet
Az első shout, és amit a szakállasok megtanítanak automatikusan használható lesz, a többit neked kell aktiválni.
Egy sárkány szó (ezt falakról olvasod le) és egy sárkány lélek (ezt kapod a megölt sárkánytól) még nem shout, csak akkor lesz az, ha aktiválod, "összekapcsolod"
Aktiválás után használhatod, de mindegyiknek van három fokozata, így a legerősebb fokozat három sárkánylélekből és három szótagból áll össze - ez nem gond, mert rengeteg sárkány van, nehezebb megtalálni a falakat, ahol a szótag fejtőzik. -
#14368 Bretonnal vagyok, gyártom a soul köveket hegyekbe, trainerral is toltam vagy 5-10 pontot. Így van 34 szintűként éppenhogy 50 felett... -
#14367 Inkább vagyok mágia párti, mint harcossal hadakozó, de ebben a játékban a destro nem egy főnyeremény :-)
Természetesen az első mágusom elementalista volt, kimaxolt perkfa, mindhárom őselemmel, dual casingolva.
Fejlődik, de kellenek a trénerek (Faralda), és bizony ezzel a mágussal szenvedtem a legtöbbet., létszámbeli fölény ellen nem a legjobb a destro.
Az idéző egy sokkal könnyebben járható út, a conjuration igazán gyorsan fejlődik.
Még csatamágusnak is az idézés a jó választás, de csuhás varázslónak is kiváló.
Nem az idézés fejleszti, hanem a "történések".
Elég hülyén hangzik, de ha egy idézett fegyverrel a kezemben megközelítettem egy ellenséges lényt, sokszor úgy tolt egy szintet a conjurationra, hogy még meg sem ütöttem (az egyébként az egykezest fejleszti.
A kiszórt soul trap is nyomja az idézést az égbe, sőt ez még hullára castolva is fejleszt. Egy breton conjuration bónusszal kezd, s 10es szintre lazán 50es idézés fölé mehet úgy, hogy powerténelni sem kell csak ráálni az idézésre.
Természetesen kipróbáltam a conjuration desztruction kombót... nekem nem jött be.
Az idézés mellett teljesen háttérbe szorult a destro, a lények sokkal hatékonyabban taroltak. Ebben közre játszik az is, hogy a destruction ebben a formátumban csak egykezes lögybölés volt, nem dual casting.
A summon sokkal nagyobb biztosnságot ad, még egy köpenyes mágus is egy pillanat alatt be tud dobni maga elé egy elementált, vagy dremora lordot.
A thrallok pontosan ezért nem jók, hosszadalmas procedúra megidézni, nem halhatatlanok, és gyengébbek is mint a dremora.