The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a) ettõl konkrétan *gyengébb* lesz a karakter - azokat a talenteket, amiket egyéb esetben harci képzettségekre használnád, alkímiára költöd... rossz ötlet. nagyon.
b) egyszerûen kifejezve: mi a fasznak? az egész játék alatt rekeszszám adtam el a piával, mert annyira feleslegesek voltak - ami pedig jó volt, azt szimplán megvettem. de még húzósabb helyzetekre is ott az enchant... mágiaellenállás kell? gyûrû, amulet csere. íjazáshoz sebzés bónusz? szintúgy. zártörés bónusz? na vajon mi a megoldás...
alkímia baromira felesleges képzettség, és elképesztõen fájdalmas a használata. egyszerûen... szemét.
"The trees move. Do you not see it?"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Minden fis-fost felfedezek,szal egyszerû összehordani annyi goldot.Rlpasszolom a srákánycuccokat,meg a jódrága ebony cuccok,encsantolt ebony cuccokat,robeokat meg egyéb dolgokat,aminek az értéke 500 felett van..Nyíl meg mindenhol van.Iron,steel,ancient nord,nekem tökéletesek.Majd ha kifogy váltok.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amúgy a kilõtt nyilak nagy részét vissza lehet szedni az áldozatokból, vagy a környékrõl!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az társ egyébként honnan szedi a nyilait...?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gyûlik is a nyíl,mert közben tárazom a jobbakat,ha arra járok,van 105000 aranyam,meg ugye mindig van mit eladni,úgyhgoy már van 1100 dwarven nyilam,140 ebony nyíl,360 glass nyíl,meg 20 daedra,amit találtam.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
mert a boltokban csak steel arrowot lehet venni nagyobb mennyiségben,de már kezd gyenge lenni. jó volna egy glass arrow csak hát sehol nem lehet kapni...most van nálam 20 db de az édes kevés.
PSN ID:misi2mezei
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A mágikus tárgyakat meg úgy tudod lélekkõbõl tölteni, hogy bemész inventoryba ráállsz az adott tárgyra és a "T" gombbal már töltheted is, már ha van töltött lélekköved.
Jah van olyan perk enchanting ágon, amivel a fegyód valamennyit visszatölt magába, ha azzal ölsz meg egy kreatúrát (és nem embert). Meg olyan is, amivel a kövek valamivel többet tudnak tölteni a fegyókon.
DE ha meg van a Black Star, ez sem gond. Ölsz embert, lélek bele, azzal töltesz, encsantolsz, újra ölsz embert stb.
nem x esély van, hanem ütés után x mp-n belül ha feldobja a talpát az unszimpatikus, akkor tölti gemet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bibi az, hogy potionból kovácsoláshoz találtam már +30% és +50%-ot, de varázstárgyat nem. Sajnos alig találok valami normálisan szétszerelhetõ tárgyat.
Jah és kombináld a mágiákat pl. tûz+villám 1xrre nagyon hatékony.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
a) ez már így is bõven túl erõs
b) alkímiáról alkotott véleményemet lásd jobb felsõ sarokban a 3. képkockán
Pure mage-nak a manakifogyás majdnem a halálát jelenti, hogy nincs felkészülve ilyen esetekre, márpedig elég sokszor szórják rá a villámot, ami elszívhatja a manát.
Néhány jobb varázslóbot jól jöhet, különösen a deadra küldetésekbõl kapott Sanguine Rózsája (summon deadra) volt sokszor hasznomra.
A képességeknél nem tudom mennyi a variációs lehetõséged, nekem is volt olyan helyzet, amikor a boss immunis volt a paralyse varázslatra.
Tömeg ellen jó lehet az illuzió iskola, de hát ennek megint csak akkor van értelme, ha fejlesztetted, de akkor képben lenne (perkek nélkül meg nem hat).
Idézni is csak megfelelõen erõs lényt érdemes (ezért jó az említett varázspálca).
Gondolom az sem megoldható, hogy Lydiát tápolod, nem tudod megfelelõ szinten gyógyítani, s közben magadat is védeni.
Használj olcsóbb varázslatot, ha csak 3-4 castot bírsz a tûzlabdából - hatékonyabb, ha kevesevbbet is sebzel, de nem fogysz ki a manából
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amikor már egy képességed 100-as, még lehetnek hiányzó fontos perkek oda, ehhez jól jön az "idegen skillek" fejlesztésébõl jövõ szintlépés, s magasabb szinten ez már nem is veszélyes annyira, mint a játék kezdeti szakaszában (amikor még az enchanttal, kovácsolással, alkímiával könnyen elszállhat a kari)
Mindezekkel együtt ez a matematikai lehetõséget igen kevesen fogják kihasználni, egy céltudatosan fejlesztett karakternek 50-es szint körül meg lehet minden fontos perk, a többit már a lentebb felvázolt "átképzésre" lehet használni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Játszani játszhatsz tovább is, de fejlõdni már nem tudsz.
Hamar elfárad a kezem - de lehet csak öregszem :]
hogy lehet újra talentolni?vagy nem lehet?mert abból,hogy "átképeztem" az jött le,hogy át talentoltál.
am meg igazad van.ez a leglogikusabb,de valaki nem szeret így játszani az RP élmény végett.én pl ugyan így játszom,hogy szépen sorban maxolom ki azokat amiket szeretek használni.