30713
TES
  • Kandurex
    szóval akkor nem lehet hamarabb megszerezni? :(
  • broman191
    Kivétel amikor nem, akkor már az a bug.
  • ratgab
    Most nem mindegy, hogy van-e cleared felirat vagy nincs? Úgyis újra benépesül 3 nap után az adott hely...
  • IXEMGabeo
    az az egyik legjobb sírhely, amit megcsináltak, Ansilvund, Dead man' s hag, Geirmund hall, Valthume meg talán a Folgunthur amik bejöttek:)

ha a Deadlordokra gondolsz próbáld meg nincs mit veszíteni:D ne félj tőlük

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    volt még egy 3 járatos barlang, amikor Farkas volt a társam és átalakult vérfarkassá na az még egy baromi hosszú sírhely volt tele volt Draugr-al...
  • enlightened
    Tele van buggal a játék azért. A Bethesda sosem ad ki kész játékot, csak egy nagyjából megcsináltat, ami olyan demoféleség, ha azonnal elkezded játszani, majd ha rákapnak a modderek a game-re csinálnak belőle egy normális játékot, normális nehézségi szinttel. A duengonok is bugosak. Kétszer clearertem ki a swindlers cave küldetéssel együtt és nem hajlandó odanyomni a cleared hozzá, de sok másikhoz sem. Aztn fórumon írták, hogy nekik is ez van és hogy bug. Ez van a játék bugos.
  • Batmanci
    Szóval nem tudjátok, miért nincs lelkük a sárkányoknak...
    Komolyan, mint egy középkori egyházi vitakérdés! :)
  • xido
    az nem ilyen fagyos kristályos izé?.."tüzes bottal" egy lövéstől megnyekkennek:)
  • xido
    Volskygge-be tévedtem be tegnap..még nagyon nem akartam azzal a 2 mókussal összekapni..videón úgy láttam,pont egy sárkány szó van a járat végén...visszamennék,de nem nyitható már a rács..csak előre lehet már mennem,vagy valami titkos kapcsolót keressek?:)
  • Tibbor
    Igen, emlékszem, a nevükben szerepelt a "witch" kifejezés, több lebegő, kékesfehér, gömbszerű valamit varázsoltak rám, amitől pillanatok alatt lement a HP-m.És mindezt nem skooma hatása alatt álmodtam...:)
  • broman191
    A sztoriban eljutva egy bizonyos részig. :)
  • Kandurex
    megvan, király,....viszont a Call Dragon -t hol lehet megtanulni?
  • IXEMGabeo
    boszik? én csak trollal találkoztam odafent:S
  • Tibbor
    Hát elég sokat kell lépcsőzni, az igaz, de sajnos nincs még lift...7000 azért nincs, emlékeim szerint.De nem árt óvatosnak lenni a jégtrollok és valami szintén jegeset varázsoló boszik miatt.Utóbbiak engem annyiszor lenyomtak, hogy inkább kerültem egyet.
  • gabo91
    Nem lett jó.
    itt van
  • Pistike 007
    Nemtom, úgy találtam a képet

IXEMGabeo:
  • gabo91
    Kíváncsi voltam google fordító hogy fordítja...
  • SzirmosSzisza
    Úgy tűnik nem :(
  • Myxir
    Sziasztok!
    Elkezdtem a játékot és eddig tetszik:)
    Bár nem jutottam el sokáig,hiszen karakter beállításainál megnyomom az "R"
    betűt tehát a done-t és utána nem tudom se le ok-ézni se le cancelezni a kis ablakot:S Nevét meg nem tudom hogy merre lehet meg adni.
    Valaki tudna segíteni? (elég primitív bajba estem)

• xido
    frankón 7000 lépcső vagy csak a neve az?:)
    ha megszámolnál tényleg annyi lenne?:)
  • SzirmosSzisza
    Lesz majd oda főküldetés. Amúgy a hegytől keletre van egy falu, onnan vezet 7000 lépcsőfok. (meg fele lehet bugolni nyugati oldalról is :D)
  • Kandurex
    High Hrothgar -ba, hogyan lehet feljutni? Körbe jártam az egész hegyet, de egy kivételével, nem találtam ösvényt fel. Ahol meg lehetett volna, ott meg azt írta, hogy nem mehetek abba a körzetbe? Mééé nem? Állítólag ott van a summon dragon shout! Nekem az kell :))
  • bega82
    Na, akkor már én is szeretnék minden fórumlakónak kellemes ünnepeket kívánni!
  • Molnibalage
    Soha semmilyen fegyverre nem tettem soul trap varázslatot, mert a végén még kis lélek megy nagy kőbe. Mindig varázsolva tettem rá mindenkire.
  • Batmanci
    Boldog Karácsonyt mindenkinek!
    Ha még megtenné valaki, ajándékosztás előtt, és írna pár sort a sárkánylelkekről. Mármint, hogy nem kapom meg. Sárkány -> mennyből az angyal -> lélek, semmi.
    Köszi. Legyetek jók. Ünnepeljetek békésen!
  • IXEMGabeo
    Boldog Karácsonyt minden Skyrimesnek!:)

Pistike 007:
  • Tibbor
    Ez tetszik, honnan van a szerkó?
  • Pistike 007

:D
  • Tibbor
    Tudom, hogy off, de azért: mindenkinek békés karácsonyt és boldog újévet(Skyrimban is!)
  • steeldriver

néni, tessék lejönni onnan, még valami baja esik!
  • Calver
    mindennel végigcsinálhatod, jópofa küldetéssorozat, de ami cuccot beszerzel közben, az biza mágusnak van kitalálva.
  • Calver
    durván 250 lélekkő kell max enchanthoz, és ez úgy, h mage kő + well rested.
    komikus módon ez pont mágussal a legnehezebb - harcossal csak rádobsz egy soul trapet egyik fegyveredre és kilószámra gyűjtöd a lelkeket, míg mágussal értékes manát kell ellőnöd minden soul trap varázslatért, amit biza könnyű mellélőni is.
  • Hegi90
    Ezt csak mage-ként lehet/érdemes megcsinálni?
  • Fantusz
    Az én bretonom 25ös, 97es az idéző tudománya.

Enchanting 68, One hand 47 (idézett fegyverek) van még rendszeresen használva

Destruction 16os, Archery 17, Smithing 30, de a sneak is csak 21es, nem lopakodik sokat.

• steeldriver
    Csak én nem találom vagy tényleg nincs olyan parancs amivel ref ID-ből vissza lehet kapni az object ID-t? (még google kereséssel se találok ilyesmit, nem hogy a "full command list"-ekben ami a wikiken van)
  • Wreck86
    Jah!
    Ok,leesett.:D
  • Wreck86
    Whiterunban? Kováccsal szemben út van. Ki árul,hogy hívják?:D
  • SzirmosSzisza
    Bemész és balra van ilyen kocsma / íjász bolt féleség. 2 testvér üzemelteti (a másik húst árul a "piacon")
  • Fantusz
    Egyet
    Az első shout, és amit a szakállasok megtanítanak automatikusan használható lesz, a többit neked kell aktiválni.

Egy sárkány szó (ezt falakról olvasod le) és egy sárkány lélek (ezt kapod a megölt sárkánytól) még nem shout, csak akkor lesz az, ha aktiválod, "összekapcsolod"
    Aktiválás után használhatod, de mindegyiknek van három fokozata, így a legerősebb fokozat három sárkánylélekből és három szótagból áll össze - ez nem gond, mert rengeteg sárkány van, nehezebb megtalálni a falakat, ahol a szótag fejtőzik.
  • Molnibalage
    Bretonnal vagyok, gyártom a soul köveket hegyekbe, trainerral is toltam vagy 5-10 pontot. Így van 34 szintűként éppenhogy 50 felett...
  • Fantusz
    Inkább vagyok mágia párti, mint harcossal hadakozó, de ebben a játékban a destro nem egy főnyeremény :-)
    Természetesen az első mágusom elementalista volt, kimaxolt perkfa, mindhárom őselemmel, dual casingolva.
    Fejlődik, de kellenek a trénerek (Faralda), és bizony ezzel a mágussal szenvedtem a legtöbbet., létszámbeli fölény ellen nem a legjobb a destro.

Az idéző egy sokkal könnyebben járható út, a conjuration igazán gyorsan fejlődik.
    Még csatamágusnak is az idézés a jó választás, de csuhás varázslónak is kiváló.
    Nem az idézés fejleszti, hanem a "történések".
    Elég hülyén hangzik, de ha egy idézett fegyverrel a kezemben megközelítettem egy ellenséges lényt, sokszor úgy tolt egy szintet a conjurationra, hogy még meg sem ütöttem (az egyébként az egykezest fejleszti.
    A kiszórt soul trap is nyomja az idézést az égbe, sőt ez még hullára castolva is fejleszt. Egy breton conjuration bónusszal kezd, s 10es szintre lazán 50es idézés fölé mehet úgy, hogy powerténelni sem kell csak ráálni az idézésre.

Természetesen kipróbáltam a conjuration desztruction kombót... nekem nem jött be.
    Az idézés mellett teljesen háttérbe szorult a destro, a lények sokkal hatékonyabban taroltak. Ebben közre játszik az is, hogy a destruction ebben a formátumban csak egykezes lögybölés volt, nem dual casting.
    A summon sokkal nagyobb biztosnságot ad, még egy köpenyes mágus is egy pillanat alatt be tud dobni maga elé egy elementált, vagy dremora lordot.
    A thrallok pontosan ezért nem jók, hosszadalmas procedúra megidézni, nem halhatatlanok, és gyengébbek is mint a dremora.