The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán ha a kétkezes fejszét elvenném tõle, akkor rákényszerûlne:-)
Mostanság meg pihen Lydi is, a fõmágusi talár megszerzése után sárkánymentes világban volt kedvem játszani, no meg a Champions küldetésekhez nem igazán illik egy high elf köpönyeges.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kipróbálhatod idézett fegyverrel harcolva milyen gyorsan növekszik a cunjuration skill.
Az idézett fegyvert tovább fejlesztve automatikusan megkaphatod hozzá a soul trap és az elûzés képességet.
A restoration harcosnak sem árt, fõleg, ha megtanul vele állóképességet is vissza tölteni.
Itt van még a Ward varázslat, ami egy mágia ellen védõ pajzs, de ennek is csak akkor van értelme, ha a karakter szintjének megfelelõ erõsségû, a kezdõ szintû lesser ward kb 10. szint után az elsõ varázslattól szétrobban.
Az illuzió iskola fõleg az ellenfelek összezavarására épít, ez már valóvan egy olyan terület, hogy csak akkor lesz hatékony, ha kezdetektõl tápolva van.
Fel lehet powertrenelni, de sokáig haszontalan lesz, minek veszõdnél vele?
Az alteration a mágusok védelmi készletét bõvíti, de itt vannak a különbözõ trükkök is - ezzel együtt páncélozott harcosnak könnyen nélkülözhetõ.
A paralise expert szintû varázslat "mûkedvelõként" a mágikus fény, detect life, víz alatti lélegzés lehet érdekes az alterationból, perkekkel el lehet érni 30% mágia ellenállást, 30% mágia elnyelést, de ezeket lehet enchantolni is, úgyhogy harcosnak ez kevésbé érdekes, mint egy pure mage-nak.
A lényeg valóban az, ha nincs a játékosnak kedve egy kész harcost még pluszban mágiára is nevelni, nem is kell, fölösleges.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lyfia használja az egykezes fegyverket, pajzsokat, de ha kap egy kétkezest, aminek jobb a sebzése (márpedig valószínûleg jobb lesz), átvált arra.
Íjakat is szépen kezeli, váltogatja a lövészetet a közelharccal, de sajnos, vagy sem nem nagyon lehet irányítani, mikor melyik fegyvert használja, még ha el is veszed tõle a cuccot, akkor is ott a "saját fegyvere" ami az inventoryjában nem jelenik meg.
Különbözõ italokat lehet átadni neki, amiket használ is, de pl. mágusbottal már nem nagyon tud mit kezdeni (lehet választani csatamágusokat kisérõnek, õk mágusbotokat, fegyvereket használnak, sõt van közöttük necromanta is)
Whiterunban a fogadóban némi pofozkodás után szert tehetünk egy nem túl szép, de strapabíró nord matrónára. Õ egy igazi tank rettenetesen erõs az alappáncélzata, dwarven cuccot fel sem vesz (sisak kivétel), steel plate armor van rajta, amit majd közel 20-as szinten találhatunk csak. Õ is közelharcol, s íjászkodik, a stílusa mondjuk elég faragatlan :-)
Persze gyûlik. Menni kell kalandozni aztán lesz, majd eladni a felesleget. Engem nemrég elkaptak a városi õrök. 7k bírságot vertek rám. Inkább kifizettem (10k volt zsebben éppen), semmi kedvem nem volt börtönbe menni. Ütlegelni meg végképp, mert akkor csak többet fizetek.
Adeptig van csak jarl udvari varázslóknál varázskönyv vásárlás.
Nem kell ide, hogy több pénzük legyen az NPC-knek sem... van elég 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
És honnan maradt annyi pontod, hogy még azokat a perkeket is ki tudtad nyomni?
Mondjuk magas harcos szinten max a rákokon tudnám húzni a varázslatok skilljét 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
szidod h csak 100 aranyat kaptal stb. ne parázzál, nekem tegnap volt olyan, h kaptam 4 vagy 500at a semmire, szoszerint semmire (egy faszira fenyitettem ra, h csinalja meg egy idiota bolondnak a szekerét, beszelhettem volna a bohoccal is, de mondom kiprobalom ezt a megoldast, majd a bolond hozzám vágott párszáz aranyat...ennyi
egyre jobban fizetnek, meg realisan kell gondolkodni, ki, mi, kitöl a van a quest, azt a mamutosat en is megcsinaltam, nem is emlekszem mennyit adott, de kis nincstelen arus adta, akinek nemsok aranya lehet, szal kész ennyi - NE PANASZKODJ!
#10395: Semmi kamu nincs benne, olvasgasd a hivatalos fórumon a topikot.
Az ellenfeleknél ugyanakkor nincs olyan léptékû gyors és teljes lekövetés/fejlõdés a felszerelésekben. A boss-ok kivételével nagy elõrelépés nem történik.
50-es szinten is a banditák többsége iron/hide vértezetben, iron és steel fegyverekkel bunyózik (kivétel akad persze de ott is a legerõsebbeknél figyelhetõ meg némi javulás). A boss-oknál már befigyelt az advanced steel armor (steel plate ami jobb mint az orc armor és köröket ver a dwarven-re) meg a light armor-os variációnál az advanced light armor (valami pikkely páncél, ami jobb mint az elven de nem éri el a glass szintjét).
Neves ellenfeleknél már lehetett találni jobb cuccokat is (20-as szinttõl már dwarven/orc fegyverek, 30-tól fölfelé már glass is elõfordulgatott sõt 40 fölött már láttam ellenfélnél ebony fegyverzetet is). Quest specifikus ellenfeleknél meg egészen jókat is (õk ha nem fixált a felszerelésük akkor egészen jól lekövetik a karakter szintjét a felszerelés tekintetében).
A mob fegyverzete és felszerelése sokkal lassabb mértékben változik. A legerõsebb altípusoknál gyorsabb a dolog de nem éri el például az oblivion szintjét és elsõsorban apránként nem egészében minden téren fejlõdnek a cuccok(ez volt kiakasztó anno az oblivion-ban amikor 20-as szint felett a banditák már mind teljes elven/glass készletben szaladgáltak, rosszabb esetben ebony-ban). A boss típusok és a neves delikvensek jobban ellátottak de például a boss-ok mint ha nem akarnának átlépni felszerelésben egy bizonyos szintet (a legerõsebben felvértezett bandit chief-en sem láttam még steel plate armor készleten és max ebony pajzsnál jobbat, bár fegyverbõl már volt amelyik pofátlan módon ebony fegyverzettel hadonászott, sõt akár még daedric tõr is befigyelhetett).
A frakciós ellenfelek (imperial, thalmor, stormcloak) meg egységes fegyverzettel és felszereléssel verekszenek, szinttõl függetlenül, bár loot során néha találni érdekességeket (volt már hogy stormcloak tiszt láthatóan vas kétkezes karddal hadonászott aztán mikor a hullarablás igen hasznos idõtöltését rajta alkalmaztam, akkor orc kétkezes kardot találtam nála <#conf>#conf>).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Beleolvad a partvonalba a szemét.
Húsrágcsáló halacskákról nem is beszélve mikor megejtem
az esti pancsit.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
varázslat nálam alap szinten van talán az Illusionra költöttem 1 perket eddig😊
Dremora Lord meg túl erõs lett... olvastam egy könyvben hogy így-úgy
félisten szerû lények bla. bla. hát igen azok...
Fõleg amikor már kettõ is van belõle.
Az esetben ha a feleség eltûnt lehet másikat keresni anélkül hogy az elsõ elõkerülne mert azt olvastam hogy a válás lehetetlen. Ja és még annyit hogy a varázslatoknál
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
OK, köszi a kiegészítést! <#eljen>#eljen>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
amúgy elcsentem a Companionok fõhadiszállásáról egy 14-es sebzésú arany íjat😄 remélem nem veszik észre...
lockpicket is szvsz felesleges fejleszteni, mert expert nehézségût lazán kinyitok úgy, hogy novice lockpick sincs befejlesztve😄😄
Conjuration mit jelent? még arra voltam kíváncsi. Ha jól olvastam az a mágiával kapcsolatos dolog...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”