30713
TES
-
#14646 Ez még a vérfarkasság előtt vagy után van? Mert most tartok ott, hogy át kellene változni, de itt pihentettem kicsit. Viszont eddig nem volt nehéz ez a sorozat. -
#14645 Egyébként most azon gondolkodom, hogy lenyomom a főszálat és kezdek egy új karit. Lehet hogy elég volt már ez a 59 óra egy kariban ...
minamellett, hogy szerintem még a játék harmadát sem láttam (Whiterunon kívül csak Winterholdban jártam, a többi város érintetlen ... és a környékük is).
Így legalább minden karival tudok olyan helyekre menni, ahol még nem jártam, és mindig lesz újdonság. Szerintem nem egy karira csinálták ezt a tartalmat, nem is értem azokat, akik eggyel akarnak mindent kipucolni :) -
#14644 Én most 29-es vagyok, a normál fokozaton nyomom, és csak talált cuccokban megyek. Egy dead lord is durván meg tud csapni, ha nem taktikázok a kiáltással és a pajzzsal. Az Azura Star's quest végén a tűzvarázslatos deadrák kb 2 mp alatt szedtek szét :) Mondjuk Become Ethereal kiáltással ők sem jelentettek problémát, csak rá kellett jönni :))
De majd még fogom magammal vinni a csajszit, mert jó volt a társasága, nagyon jól jött egy-két szituban :) -
#14643 Na igen a Treva's watchhal gyűlik meg nekem is a bajom. Mert elvileg a harmadik companion quest oda küld, de amikor kb 8 as szinten vagy, de én 20 as szinten mentem vissza hozzájuk és akkoris lealázták, szóval pár levelet még mindig várnom kell. Úgy tűnik, hogy a companion questet azt csak nagyon későn lehet befejezni. -
#14642 Huhú, csak vigyázz. Így is lesz olyan hely, ahol masteren levernek simán. A legdurvább hely, amit eddig találtam, az Tereva's watch. Van egy eszméletlen 5 fős mob. EGy burtál erős harcos és egy olyan varázsló is van benne, hogy ehaj. Pedig mocskos kis banditák. -
mike01010101 #14641 Köszi, megvan. -
#14640 A kérdés inkább az, hogy egyáltalán mit értünk a szint alatt? Mert ugye a mi karakterünknél is ez kb kizárólag a mana/hp/stamina értéket jelenti, semmi egyebet. Minden mást 'mi' fejlesztünk (perk, skill).
Én rengeteg ideig vittem magammal Lydiát (vagy 15 szinten keresztül), teleaggattam mindenféle jó cuccokkal, és nem úgy vettem észre, hogy a kezdeti képességeihez képest nem állta volna meg a helyét később ... ugyanúgy képes volt nagyokat sebezni, csak azok tudták földre kényszeríteni, akik egyébként engem is, és később még kivégzéseket is csinált.
Mostanra egyébként letettem, lvl25 után már egyedül kóricálok :)
Szerintem náluk másképpen számolják az erősséget, leginkább a cuccok alapján. Aztán a fene se tudja. -
#14639 Néha enchant asztal után sem tudsz. Escape, kit türelem és menni fog a dolog. Elvben... -
xido #14638 klasszik..keress itt rá lent Erbert nevére,ki fogja dobni a bugfix linkjét.. -
xido #14637 emlékeim ha nem csalnak..ahol ki tudsz jönni,ott lesz egy megtanulható szó a falon..és mint ilyenkor kötelező,mikor megtanulod,kapsz a nyakadba egy górét..levered,kizsebeled és meglesz a kő.. -
#14636 azt értettem hogy hozd el a sárkány követ... csak éppen az egész egy nagy barlang rendszer... és a barlangon belül nincs semmi jelzés... csak az az ajtó ahol bementem, és az ahol kitudok menni... hol találom azt a követ egészen pontosan ? -
mike01010101 #14635 Nem tudom hogy bug-e, de elakadtam egy helyen: Cornered Rat mission, beszélnem kell Esbert-tel, odamegyek, elmondom neki a kivánt mondatot "Remember the 30th of Frostfall" erre bezárja az ajtón a kémlelőnyilást és nem nyitja ki újra. Közben a feladat még mindig az hogy beszélj Esbert-tel. Valamit kéne még csinálni? Ha ez bug akkor azt jelenti, hogy 160 óra után az első játékmenetet befolyásoló bugba ütköztem, ami nem rossz arány egy ekkora játéknál. -
#14634 Hát ez elég rossz hír :( -
jocika #14633 Nehogy már... Nem fejlődnek a követők? A karakterem 40. szintű, Lydia meg még mindig 3. ? Nincs erről valami hiteles leírás? -
#14632 tudtommal társak örökre azok a szinten ragadnak, amin csatlakoztak hozzád - ezt viszont a karakter akkori szintje határozza meg, szóval ha valakit később veszel fel, erősebb lesz.
de ha még nincs, később tuti lesz erre mod. -
#14631 Még a játék elején kaptam magam mellé Lydiát. Ő fejlődik amúgy, vagy olyan hurka marad ahogy mellém szegődött, tehát érdemes-e vigyáznom rá vagy idővel már nem sokat ér? Egyébként most lementem a térkép keleti végében egy erődbe a Banditavezértől nem messze, éh hát elég kemény élőholtak jönnek. Lehet nem kellett volna keménynek hinni magamat 9-es szinten? :D -
#14630 olyankor a zoom ragad be általában, vidd képernyő bal széléhez az egeret, és pörgesd lefelé a görgőt. -
#14629 Nekem az encsant asztalba ragad be állandóan. Tab, E, ESC nyomogatás különböző sorrendben szokott segíteni. -
#14628 Jelöld be a küldetést a naplóban és menj a nyíllal jelölt helyekre.
Angol nyelvtudás nélkül is játszható a játék, mert ha aktiválod a küldetést, mutatja a célt (mellékes, hogy a történetből mennyit ért meg a játékos, de elakadni nem nagyon lehet) -
#14627 Továbbvittem, bementem a gyerekkel a konyha kamrájába, ott kivettem a bárdot és most...? -
#14626 Habár raktam fel pár látványjavító modot. Talán azok kavarnak be? A játék eredeti. -
#14625 Ti találkoztatok már olyan buggal hogy amikor lemegy a favágás animációja, nem tud megmozdulni a karakter? Ilyenkor úgy kell visszatölteni az előző mentett állást, eléggé zavaró. -
#14624 #14620-ben leírtam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de ha még mindig nem megy - kérj egy italt Malborn-tól, és add oda a részegnek, wiki szerint bejárattól balra. -
#14623 Hát kipróbáltam mindegyiket, nem lehet varázsolni és kiáltást se, fegyver eleve nem lehet nála. Más esetleg...? -
#14622 thx -
xido #14621 fegyver?..hát kiáltás vagy mágia? :) -
#14620 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!erm... beszélj az ottani emberekkel?
több megoldás is van, nem lövöm le, max ha nem megy. (pl ha nem tudsz jól angolul) -
#14619 Pl. mivel, mert ugyebár semmi fegyverem nincs és már mindent feborogattam? -
#14618 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!káoszt.
tényleg. figyelemelterelés kell. -
#14617 Üdv! Egy olyan gondom van, hogy megint elakadtam. Elmegyek agy partyra, ott kell beszélni a csapos gyerekkel, de nem tudok továbbjutni. Mit kell ott csinálni? Köszi! -
xido #14616 láthatatlanról szólva
talán Solitude-ban..van egy ház..és nem találom a tulajt sehol..pedig ott van,csámcsog,szól,ha leverek valamit..ilyesmi :)) -
#14615 WTF,Dawnstarban van egy láthatatlan chest,tele loottal..Nem kevéssel! -
#14614 Shout menüben (R)Unlock a szürke shout néven, ha nincs mit feloldani akkor nem is gyűjtötted, jó pár helyen vannak, pl a beszélő ( Arngeir) Greybeardtől lehet kérni küldetés, akkor kitesz a térképre egy jelölést h hol van megtanulható szó. Nagy sárkány emblémás köríves kőfal, oda kell menni hozzá. -
#14613 Hy.Egy rahedli sárkányt kinyírtam már.Megtanultam a dragonrendet és eddig csak az alap shout-jaim vannak amiket alapból megtanít a játék.
A tesóm laptopon tolja és észrevettem h neki van egy fear shout-ja is ami nekem nincsen.
Hogyan lehet shoutot tanulni?Vagy ez egy bug? -
#14612 A térkép jelölést bekapcsolva hagytam ... különben az életben nem találnám meg még a helyet sem (mivel a napló fapados). -
#14611 meg egyébként is, ki nem szarja le :D -
#14610 Azt hiszem egy olyan embernél, aki nem tud rendesen angolul, nyugodtan nevezhetjük mankónak a csalás helyett. -
xido #14609 de akkor hogy tudod a célpontot?..ha pl egy még fel nem derített barlang az?:) -
#14608 Személy szerint ezerszer jobban élvezem a játékot kikapcsolt iránytűvel és lebegő markerrel ... elakadni még így is művészet :)) -
xido #14607 de szigorúak vagyunk:)
a hegyekben még ez se segít néha,akkorákat kell kerülni:)