The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõbbi esetben mehetsz parasztruhában is akár. <#eplus2>#eplus2>
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
valamint ott a Steed kõ, amit ha aktiválsz, semmilyen páncél nem fog lelassítani - hátránya, h egyszerre max egy kõ hatása lehet rajtad, szóval akkor buktad az összes többit.
"The trees move. Do you not see it?"
szegények mindegyik TES játékban nagyon a tápláléklánc alján voltak - ez Oblivion-ban volt a csúcs, ahol mindenkinél apróbbak voltak és emiatt lassabban mozogtak, itt még annyira nincsenek is szörnyû helyzetben, de egy Orc/Redguard/Breton "csöppet" erõsebb.
nehézpáncél elõnye, h combat képességeket között van (mint íjászat), így együtt gyorsabban fejlõdnek Warrior kõvel, valamint trainelni is egyszerûbb sokkal, h végigviszed Companion küldetéseket.
szóval... kovácsolást mindenképpen azon az ágon érdemes felpörgetni.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Csinálsz belõlük valami nevetségesen gagyi cuccot, s úgy adod el - sokat nem ér, de fejlesztheted vele az enchatot.
A kisérõd, amikor már harcképtelen, térdre esik, s általában olyankor az ellen békén hagyja, rád rontanak.
Kaphat azonban olyan kritikus találat, hogy nincs ideje "letérdelni" azonnal meghal.
Ronthatsz te is a helyzetén, pl egy területre ható varázslattól õ is sérül, az alig pislákoló életét egy tûzlabda simán kioltja.
Néhány másodperc után némileg magához térve ismért harcba indul a kisérõd, s mivel ilyenkor alacsony a HP-ja könnyen kaphat egy végzetes ütést.
Sokat kibírnak a kisérõk, de nem halhatatlanok, kivéve azokat az eseteket, amikor küldetés miatt van veled valamelyik Champions tag (Farkas, Aela the huntress)
Nekem könnyebb volt alacsony szinten legyõzni õket, mint a másik karival közel 30ason.
Sõt, ha jól tudom, harcolni sem kell velük, az egyik karakterem a csata hevében átsett a "semmin", visszakerült Nelacar szobájába, aki átadta a Black Start.
Az erõdben kétségetelenül taktikázni kell, elég csúnyán szórják a jeget a csuhások.
utána nem fickándozott <#vigyor1>#vigyor1>
1: Miért nincs karakter képernyõ? Annyi amulett nyaklánc 2 enchantal rendelkezõ cucc van és ha kombinálom mindig utanna kell számolni, ezt miért nem lehetett megoldani egy sima karakter öltöztetõs módszerrel?
2: Van egy csomó gyûrûm meg sok nyakláncom gyémánttól a cirkóináig mind kõvel, ezeket el lehet adni nyugodtan, vagy enchanthoz kellenek? Gondolom hogy milyen drágakõ van benne kevésbé számít utóbbi esetben.
3: Mondtátok a csaj meghalhat, nálom ott az összes cuccom, múltkor 3x leverték 4 kézláb volt, de feléledt, csak szerencsém volt, vagy azért nehéz kicsinálni?
Tolvajokhoz, bérgyilkosokhoz viszont a könnyûpáncél illik (jutalmul is ilyet adnak).
Lehet nehézpáncélban is lopakodni, de a tolvajkodás, bérgyilkosség feelengje úgy az igazi, ha egyedül csinálod végig, nincs melletted kisérõ, ilyenkor a páncél súlya sem egy utolsó szempont.
Harcosnál más a helyzet, neki kell a nehéz vas a közelharcokban.
bár gondolom akkor a cipõd carry weight-re ad +40-et, amibõl tényleg találni rendesen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a végsõ nagy csata nálam úgy nézett ki, h a kõ mellé benyomtam Breton faji power-jét... és gyorsabban tudtam magam gyógyítani, mint ahogy a három Daedra (csak annyi van, nem öt) sebezni <#idiota>#idiota>
Komolyan, többet szívtam ott, mint Molokei ellen, pedig az is egy félórás csata volt. De itt az Azura's star küldetés végén ha nem haltam meg harminccszor akkor egyszer sem, mire nagy nehezen sikerült.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jó mondjuk az is gáz hogy a keményebb nem-varázsló ellenfelek arra jók kb hogy fejlesszék a restoration és light armor skilljeimet 😊 Mi lenne heavy armorban resist enchantokkal 😄