The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szentély fent lesz északon Winterhold közelében a hegyek között, a csillagot Falkreath közelében találod egy erõdben, úgyhogy szépen megsétáltatnak, s mire végzel léphetsz néhány szintet.
Általában Winterhold felé menetben már megvan a küldetés egy sötét elf csuhástól, de ha nem õ, akkor valaki más beszél róla elég hamar tudomásodra jut.
Sõt, nemrég az egyik karim "vissza kapta a küldetést", nem tudom ez mi lenne, már régen nála van a Black Star, s a sötét el csuhás mellett elhaladva ismét baktív lett a "látogasd meg Azura szentélyét" quest - ez mi lenne?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Viszont most encahnt vonalon indulnék, hol kezdõdik az a quest aminek a végén azt a nagy soul gemet kapom amit végre emberi lélekkel tölteatek meg és ha felhasználom akkor nem tûnik el?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tehát ebben igaza van Jedi-nek, hogy nem számít egy idõ után, hogy lassabban lehet az elején mozogni a nehézvértben.
A vértestvérséghez lehet, hogy valamelyik településen teljesíteni kell egy feladatot azt jutalomként kapsz valamit amit viselve bemehetsz az ilyen közösségekbe.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Például van egy öregúr D-DK-i irányban egy kis viskóban a szakállasok hegyétõl aki azt a kiscsákót vette maga mellé akivel a játék legelején még a sárkány elõl való meneküléskor találkoztunk bent a lerombolt településen ahová kivégezni vitték a karaktert. Na õ ad egy igen hosszú feladatsort, amiben adott állatok õrszellemeit kell elvadászni hogy bizonyítsunk (nem mellesleg ezt követve tulajdonképpen majdnem a teljes térképet bejárja a játékos szóval felderítõ útnak sem rossz).
A jutalom egyrészt õ mint társ (piszok jó íjász és fenemód jól lopakodik a vén csont), az õ régi íja (határozottan kellemes kis módosított hunting bow), valamint egy spéci nyaklánc (nevesített) ami állatok elleni sebzést növel. Na ez a lánc speciel szétszedhetõ (én így tudtam megtanulni az extra damage to animals enchant-ot), hiába van saját neve, attól még nem egyedi. Fõleg hogy miután ezt a láncot megkaptam majd szétszedtem, késõbb a boltokban is találkoztam vele. Elsõ végigjátszásnál a feladatot kihagytam és a lánccal sem találkoztam.
Hogy mi tesz valamit egyedivé (unique/artifact) azt a rossebb tudja (illetve ha nagyon érdekel valakit akkor az uesp-n meg tudja nézni). Általában elmondható, hogy a nevesített cuccok, pár ritka kivételtõl eltekintve, nem szétszedhetõek.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A számszerû értékek a damage resistance szempontjából fontosak (és ebben a heavy verziók azonos skill érték meleltt mindig jobbak), ám ezeken felül is van különbség. A könnyû vért nem lassít és a végsõ perk-je ad egy minimális esélyt a teljes sértetlenségre (tulajdonképpen van 10% esély arra minden támadásnál hogy találat esetén nem lesz sérülés).
A heavy ellenben inkább arra alapoz, hogy aki megcsap az kapjon vissza a szeretetadagból amit a karakter irányába prezentált (kellõen magas védelem mellett elõfordul hogy simán elõbb agyonveri magát az ellenfél csak azzal hogy eltalál, mint hogy leverné a karaktert). Meg ugye ez lassít ami észrevehetõ (de aki ilyen páncélban feszít az amúgy sem az a futkosós fajta).
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A Mágus köpenyek amiken két effekt van (magicka regen és valamelyik magic ág cost reduction effektje) azok egyetlen effektként kerülnek be az enchantig sorba (de sok hasznuk nincs mert csak az egyik erõsödik a másik mindig fix értéken marad ha magának készítené el a játékos).
Ambator... A forsworth felkeles ugyben kaptam egy keszletnyi vertet, Helm of the old gods, meg iylesmi, de azokat meg emlekezetem szerint szet lehetett szedni.(Azert erre most meg nem seskudnek.)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"The trees move. Do you not see it?"
Thalmarok elf páncélban kisérgetnek rabokat, vagy ha egy thief eléd áll, valószínûleg azon is elf páncél lesz ezen a szinten.
Whiterunban fel lehet venni egy küldetést, amikor az egyik Grey-Mane-t kell megtalálni.
A rabot thalmarok örzik, ott legalább tucatnyi elf páncél a loot (ami itt lényegesen gyengébbnek tûnik, mint az Oblivionban volt).
Láttam "könnyû elf páncél", és "elf páncél" darabokat, úgy látszik, még a könnyebbnél is van könnyebb - azok nem is sokat értek.