30713
TES
-
#14606 Mondjuk legalább meglepődhetne később, hogy életben lát ... de ua a reakciója mindenre, mint előtte. -
#14605 Már akinél ez a beépített csalás bekapcsolva maradt ;)) -
xido #14604 jaja..az öreglány,mert kicsórtad a házból a fogságba ejtett csávó naplőját:) -
xido #14603 hozd el a sárkánykövet egész pontosan...de ahogy kollega is mondja,mindent centire pontosan mutat a nyíl -
#14602 Rám már a játék elején küldtek egy 3 fős thug, jól felszerelt csapatot (lehettem vagy lvl 6). Úgy tudtam elverni őket, hogy pont a moonforgenál voltam, és ott a lépcsőnél fel lehet ugrani egy kiálló sziklára, aminek hatására elkezdenek futni. Elvileg a Battle-Born-ék küldték rám (a náluk lévő megbízás alapján), gondolom azért, mert nyomoztam az elveszett fiú után. De senkit sem tudtam kérdőre vonni az eset kapcsán. -
#14601 csak menj oda/beszélj azzal/vedd fel azt a dolgot amire a nyíl mutat :) -
#14600 a retrieve the dragonstone az mit jelent ? németes vagyok... általában értem a questeket, de ezt nem vágom... köszi a segítséget ! -
xido #14599 Nah..Lydia eddig nem volt hajlandó semmi páncélt felvenni,amit adtam neki..erre barlangban lelek 10 erősebb,drága ork páncélt..hát nem elfogadja és egyből magára is rántja?:)
vadászhatok magamnak is:) -
#14598 Ja igen, a Hired thugok. Azokat úgy öltem meg, hogy elkezdtem hegy felé futni. Ilyenkor könnyen szétszóródnak, és egyenként már egyszerű kinyírni őket. -
#14597 Vámpírrá úgy tudsz válni, hogy ha egy vámpírral harcolsz, és rádnyomja az egyik spelljét. Vérfarkassá a Companion guild (Whiterun városban) változtat át, ha questezel náluk.
Az aktív questeket a J bill. lenyomásával változtathatod meg.
Ha kiürítettél egy barlangot/erődöt/stb, akkor is ott marad a térképen a jelzése. Ez azért jó, mert ha pl egy questnél olyan helyre kell menni, ami nem messze van egy adott helytől ahol már jártál, akkor odautazol fast-travel módban, és így gyorsabban eljuthatsz a quest helyszínére. -
#14596 Grat! -
#14595 Asszem hagyom. Csak a loot miatt nem megyek oda. Soultrapem sincs még, egyébként meg mire költsem azt a kurva sok aranyat, ha lélekkő sem kell már? -
#14594 lopásra és ilyen apróságokra hajlamosak utánad küldeti kétlábúakat... akár a Riverwood-i kislány is
szerencsére csak egyszer jönnek Hired Thug-ok, de ha még "friss" a karakter, apró darabokra szedik.
Lunki88: én spec rájuk nyomtam egy Fury-t (Illusion spell), aztán hagytam, h a város népe lemészárolja őket -
#14593 A vicc az, hogy semmit. Semmit sem lopok, senkit sem ölök meg. Nem vagyok bérgyilkos. Bár mondjuk lehet, hogy valakinek nem tetszhetett, hogy megmentettem fogságból a felkelőket támogató nemes család fiát... -
#14592 Csáó!
Lenne egy kérdésem!
Láttam itt hogy valaki kérdezte hogy hogyan tudná vissza vonni a vámpírrá változást... tehát nekem nem teljesen tiszta a dolog. Hány féle ilyen kaszt van ? hogyan lehet bele kerülni ? az elején a kivégzés előtt van a játékos szerkesztés... ott ? vagy később majd quest során?
és még valami... hogyan kell csinálni a küldetéseket ? jobban mondva milyen sorrendbe ? rengeteg jelzés van a térképen, és nem tudom hogy hova kell menni... :/ miért van az hogy ha végig megyek egy barlangos pályán, mindenkit megölök, utána is ott marad a térképen a jelzés ?? vagy ez normális ? vagy valamit nem csináltam meg ? -
#14591 Megöltem egy imperial parancsnokot és elvittem az aranyát. -
#14590 mit csináltok ti, hogy ilyen embereket küldenek rátok? :D
Rám csak egyszer küldtek egy BH-sat, de az egy csettintésre megadta magát. Volt egy csoport is, az már keményebb volt, de azok se okoztak különösebb gondot. -
#14589 Nem. Akadtam össze olyan bérgyilkossal, aki a 18. szintű pure harcosomat úgy leverte volna, mint vak a poharat, ha nincs társam... -
#14588 Ha experten 3 bérgyilkost akiket rámküldtek, nem tudok elintézni az gáz? :D 6-os szintű nord warrior vagyok egyébként. Egy kezes kard + pajzs. -
#14587 Köszi szépen, ez nagy segítség lesz. -
#14586 A kedvencekben levő elemek közül 8-hoz adható 1-8 számokkal gyors elérés. Máskülönben marada a 'q' betűvel előhívható quicbar. A quicbarhoz az 'f' lenyomásával adhatsz elemet az inventoryból és spellistből. -
#14585 Mint kezdő Skyrim kalandor érdeklődnék ,hogy nincsenek gyorsbillentyűk, vagy valami, mert ez az állandó menüben turkálás már az agyamra megy. -
#14584 Nekem még 36. szinten sincs 60-as a destro. -
#14583 Ha full mindent odaadok? Mindent be tud vinni? -
#14582 Nem vihetsz magaddal fegyvert, páncélet, de a szolga be tudja csempészni
A legjobb cuccaidat érdemes neki oda adani, hisz neked segít a becsempészéssel - ököllel nehéz lesz leverni a rosszfiúkat. -
#14581 Két lényed csak a perkkel lehet, a 100as conjuration csak az állandó summon lehetőségét adja automatikusan.
A Twin Soul perk igen hasznos, azt meg eldöntöd, hogy megelégszel az expert szintű varázslatokkal, vagy thrallokat idézel.
Utóbbi esetben is felejtsd el a jutalmul kapott könyvecskét, a tűz elementálok gyengécskék, shock trallokat idézz.
Nem szeretem a thrallokat, körülményes megidézni őket, és kb fölöslegesek is.
A dremora lordok és a villám elementálok tökéletesen megvelelnek, twin soul perkkel még az is megoldható, hogy idézek a altronach-t, és egy dremorát.
Sárkányok ellen két elementált idézek, nem szoktam nyilazni, sőt még destrot sem használok, nézem a két summon távolsági manővereit, és amikor röpképtelen lesz a sárkány, akkor az idézett karddal felszeletelem. (természetesen lehet másképp is játszani, nekem a 20 alatti destroval semmi értelme nem lenne lövöldözni a repülő sárkányra, az idézés kb 26os szinten 100as lett, mivel szinte kizárólag csak azt használom) -
#14580 Hali!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt kérdezném, hogy a "Diplomatic Immunity" küldetésnél egy Malborn nevű egyént kell megkeresnem az egyik városban. Meg is van, csak nem pontosan értem mit kér tőlem. Adjak neki cuccot, de a sajátomat teljesen?
Köszi! -
#14579 megvan: Ice Form -
#14578 :DDDDDDDDD
itt melyik shoutot használja? -
#14577 ez jó rész volt, én alvás közben egy dual fireball -al a plafonra trancsíroztam a vénasszonyt,...a gyerekek meg berobbantak az ajtón egy üveg pezsgővel -
#14576 2 Deadra Lord -hoz szükséges a Twin Soul skill? Vagy elég a 100 conjuration? -
#14575 LOL
-
#14574 Én most indulok oda meglássuk elég lessz a 80% fájer res vagy nem :) -
#14573 -
#14572 Közben már magam is rájöttem, hogy inkább ki kéne őket nyírni, ezért visszatöltöttem :)
Ugyanezzel a taktikával leszedtem őket egyesével. Újabb trükk, amivel a pajzsos harcosomat meg sem tudják karcolni a varázslók, pedig ezek tűzlabdái 3mp alatt leszedtek. Fel a kiáltást, odasprintelés (stamina ugye fullon marad, majd pajzzsal megszakítás, lekaszabolás) :) -
#14571 Butaság volt, 2-3 daedra szív NAGYON sokat ér :) -
#14570 Ok, meg is van ....
Nem gondoltam volna, hogy a Become Ethereal kiáltás jó lesz valaha valamire ... majd mikor a küldisorozat utolsó helyszínén szarrá égettek tűzzel, kicseleztem Őket :) végigszaladtam ezzel a képességgel az ellenségek között a főgenyához (addig ugye nem sérültem és a staminám sem fogyott), és gyorsan szétvertem a fejét :) -
#14569 Black -
#14568 Az Azura's Star-nak melyik formáját érdemes megcsinálni? A 'normált' vagy a Black Star-t? -
bazsi83vp #14567 a numerikus blokk nulláját beveszi a legtöbb program - ez is.