30713
TES
  • Laza
    Mondjuk legalább meglepődhetne később, hogy életben lát ... de ua a reakciója mindenre, mint előtte.
  • Laza
    Már akinél ez a beépített csalás bekapcsolva maradt ;))
  • xido
    jaja..az öreglány,mert kicsórtad a házból a fogságba ejtett csávó naplőját:)
  • xido
    hozd el a sárkánykövet egész pontosan...de ahogy kollega is mondja,mindent centire pontosan mutat a nyíl
  • Laza
    Rám már a játék elején küldtek egy 3 fős thug, jól felszerelt csapatot (lehettem vagy lvl 6). Úgy tudtam elverni őket, hogy pont a moonforgenál voltam, és ott a lépcsőnél fel lehet ugrani egy kiálló sziklára, aminek hatására elkezdenek futni. Elvileg a Battle-Born-ék küldték rám (a náluk lévő megbízás alapján), gondolom azért, mert nyomoztam az elveszett fiú után. De senkit sem tudtam kérdőre vonni az eset kapcsán.
  • Hegi90
    csak menj oda/beszélj azzal/vedd fel azt a dolgot amire a nyíl mutat :)
  • Tgdt159
    a retrieve the dragonstone az mit jelent ? németes vagyok... általában értem a questeket, de ezt nem vágom... köszi a segítséget !
  • xido
    Nah..Lydia eddig nem volt hajlandó semmi páncélt felvenni,amit adtam neki..erre barlangban lelek 10 erősebb,drága ork páncélt..hát nem elfogadja és egyből magára is rántja?:)
    vadászhatok magamnak is:)
  • Hegi90
    Ja igen, a Hired thugok. Azokat úgy öltem meg, hogy elkezdtem hegy felé futni. Ilyenkor könnyen szétszóródnak, és egyenként már egyszerű kinyírni őket.
  • Hegi90
    Vámpírrá úgy tudsz válni, hogy ha egy vámpírral harcolsz, és rádnyomja az egyik spelljét. Vérfarkassá a Companion guild (Whiterun városban) változtat át, ha questezel náluk.

Az aktív questeket a J bill. lenyomásával változtathatod meg.

Ha kiürítettél egy barlangot/erődöt/stb, akkor is ott marad a térképen a jelzése. Ez azért jó, mert ha pl egy questnél olyan helyre kell menni, ami nem messze van egy adott helytől ahol már jártál, akkor odautazol fast-travel módban, és így gyorsabban eljuthatsz a quest helyszínére.
  • Jagi
    Grat!
  • Jagi
    Asszem hagyom. Csak a loot miatt nem megyek oda. Soultrapem sincs még, egyébként meg mire költsem azt a kurva sok aranyat, ha lélekkő sem kell már?
  • Calver
    lopásra és ilyen apróságokra hajlamosak utánad küldeti kétlábúakat... akár a Riverwood-i kislány is
    szerencsére csak egyszer jönnek Hired Thug-ok, de ha még "friss" a karakter, apró darabokra szedik.

Lunki88: én spec rájuk nyomtam egy Fury-t (Illusion spell), aztán hagytam, h a város népe lemészárolja őket
  • Molnibalage
    A vicc az, hogy semmit. Semmit sem lopok, senkit sem ölök meg. Nem vagyok bérgyilkos. Bár mondjuk lehet, hogy valakinek nem tetszhetett, hogy megmentettem fogságból a felkelőket támogató nemes család fiát...
  • Tgdt159
    Csáó!
    Lenne egy kérdésem!

Láttam itt hogy valaki kérdezte hogy hogyan tudná vissza vonni a vámpírrá változást... tehát nekem nem teljesen tiszta a dolog. Hány féle ilyen kaszt van ? hogyan lehet bele kerülni ? az elején a kivégzés előtt van a játékos szerkesztés... ott ? vagy később majd quest során?

és még valami... hogyan kell csinálni a küldetéseket ? jobban mondva milyen sorrendbe ? rengeteg jelzés van a térképen, és nem tudom hogy hova kell menni... :/ miért van az hogy ha végig megyek egy barlangos pályán, mindenkit megölök, utána is ott marad a térképen a jelzés ?? vagy ez normális ? vagy valamit nem csináltam meg ?
  • Lunki88
    Megöltem egy imperial parancsnokot és elvittem az aranyát.
  • Hegi90
    mit csináltok ti, hogy ilyen embereket küldenek rátok? :D

Rám csak egyszer küldtek egy BH-sat, de az egy csettintésre megadta magát. Volt egy csoport is, az már keményebb volt, de azok se okoztak különösebb gondot.
  • Molnibalage
    Nem. Akadtam össze olyan bérgyilkossal, aki a 18. szintű pure harcosomat úgy leverte volna, mint vak a poharat, ha nincs társam...
  • Lunki88
    Ha experten 3 bérgyilkost akiket rámküldtek, nem tudok elintézni az gáz? :D 6-os szintű nord warrior vagyok egyébként. Egy kezes kard + pajzs.
  • Shep
    Köszi szépen, ez nagy segítség lesz.
  • Molnibalage
    A kedvencekben levő elemek közül 8-hoz adható 1-8 számokkal gyors elérés. Máskülönben marada a 'q' betűvel előhívható quicbar. A quicbarhoz az 'f' lenyomásával adhatsz elemet az inventoryból és spellistből.
  • Shep
    Mint kezdő Skyrim kalandor érdeklődnék ,hogy nincsenek gyorsbillentyűk, vagy valami, mert ez az állandó menüben turkálás már az agyamra megy.
  • Molnibalage
    Nekem még 36. szinten sincs 60-as a destro.
  • Wreck86
    Ha full mindent odaadok? Mindent be tud vinni?
  • Fantusz
    Nem vihetsz magaddal fegyvert, páncélet, de a szolga be tudja csempészni
    A legjobb cuccaidat érdemes neki oda adani, hisz neked segít a becsempészéssel - ököllel nehéz lesz leverni a rosszfiúkat.
  • Fantusz
    Két lényed csak a perkkel lehet, a 100as conjuration csak az állandó summon lehetőségét adja automatikusan.
    A Twin Soul perk igen hasznos, azt meg eldöntöd, hogy megelégszel az expert szintű varázslatokkal, vagy thrallokat idézel.
    Utóbbi esetben is felejtsd el a jutalmul kapott könyvecskét, a tűz elementálok gyengécskék, shock trallokat idézz.

Nem szeretem a thrallokat, körülményes megidézni őket, és kb fölöslegesek is.
    A dremora lordok és a villám elementálok tökéletesen megvelelnek, twin soul perkkel még az is megoldható, hogy idézek a altronach-t, és egy dremorát.
    Sárkányok ellen két elementált idézek, nem szoktam nyilazni, sőt még destrot sem használok, nézem a két summon távolsági manővereit, és amikor röpképtelen lesz a sárkány, akkor az idézett karddal felszeletelem. (természetesen lehet másképp is játszani, nekem a 20 alatti destroval semmi értelme nem lenne lövöldözni a repülő sárkányra, az idézés kb 26os szinten 100as lett, mivel szinte kizárólag csak azt használom)
  • Wreck86
    Hali!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt kérdezném, hogy a "Diplomatic Immunity" küldetésnél egy Malborn nevű egyént kell megkeresnem az egyik városban. Meg is van, csak nem pontosan értem mit kér tőlem. Adjak neki cuccot, de a sajátomat teljesen?

Köszi!
  • Hegi90
    megvan: Ice Form
  • Hegi90
    :DDDDDDDDD

itt melyik shoutot használja?
  • Kandurex
    ez jó rész volt, én alvás közben egy dual fireball -al a plafonra trancsíroztam a vénasszonyt,...a gyerekek meg berobbantak az ajtón egy üveg pezsgővel
  • Kandurex
    2 Deadra Lord -hoz szükséges a Twin Soul skill? Vagy elég a 100 conjuration?
  • Jagi
    LOL
  • Jagi
    Én most indulok oda meglássuk elég lessz a 80% fájer res vagy nem :)
  • Hegi90
  • Laza
    Közben már magam is rájöttem, hogy inkább ki kéne őket nyírni, ezért visszatöltöttem :)
    Ugyanezzel a taktikával leszedtem őket egyesével. Újabb trükk, amivel a pajzsos harcosomat meg sem tudják karcolni a varázslók, pedig ezek tűzlabdái 3mp alatt leszedtek. Fel a kiáltást, odasprintelés (stamina ugye fullon marad, majd pajzzsal megszakítás, lekaszabolás) :)
  • SzirmosSzisza
    Butaság volt, 2-3 daedra szív NAGYON sokat ér :)
  • Laza
    Ok, meg is van ....

Nem gondoltam volna, hogy a Become Ethereal kiáltás jó lesz valaha valamire ... majd mikor a küldisorozat utolsó helyszínén szarrá égettek tűzzel, kicseleztem Őket :) végigszaladtam ezzel a képességgel az ellenségek között a főgenyához (addig ugye nem sérültem és a staminám sem fogyott), és gyorsan szétvertem a fejét :)
  • Fantusz
    Black
  • Laza
    Az Azura's Star-nak melyik formáját érdemes megcsinálni? A 'normált' vagy a Black Star-t?
  • bazsi83vp
    a numerikus blokk nulláját beveszi a legtöbb program - ez is.