30713
TES
  • Hegi90
    akkor nem értem a kérdést
  • IXEMGabeo
    igen látom, hogy pont azt írod mennyire erős és emiatt pedig túl könnyű...
  • Hegi90
    pont, hogy az egyik legerősebb
  • IXEMGabeo
    Orc miért olyan rossz szerinted? elején nekem az Imperial tűnt a legkézenfekvőbbnek, már nem nagyon tudom az Orkok mitől lennének gyengébbek, mint mondjuk a többi
  • Hegi90
    Az Orccal szerintem 1-es szinten már sárkányt lehetne ölni, csak egy ócskább warhammer kell. Legalábbis 5-ös szinten csak kattingatnom kellett, és 5-10 másodperc alatt már halott volt. Breton pl ezt nem tudja, viszont néhány más boss ellen meg a breton erőssebb (nyilván amelyik magicet használ), de nem sokkal.

Egyébként mindegyik faj teljesen jó, válaszd azt amelyik tetszik.
  • morcosqtya
    Ezek alapján (már ha bejön) akkor a Breton-nak nincs párja sajnos (az a 25% resist magic még elképzelve is túlontúl hasznos), ez így a többihez képest szünetmentes táp.
    Cseszhetem én a macskával akkor. :)
  • jarlaxxe
    Ha ijász akkor wood elf, szvsz.
  • Hegi90
    azt ugye tudod, hogy a stat bónusok mindössze annyit csinálnak, hogy a kezdésnél defaultnak számító 10 skillponthoz még hozzáaad valamennyit? ergo 10-es szintig max behozza az összes faj a hátrányokat.
  • Wreck86
    Nord se rossz szerintem. Mondjuk én inkább emberpárti vagyok,mint lény. De ha már lény, akkor a gyík.D:
  • Hegi90
    Breton, Orc és Nord fajok a legtápabbak. A többi faj bullshit, cuccokkal is össze lehet szedni az összes passzív/aktív képességeket.
  • Tomy Lee
    Ami szimpatikus és Fantasy vonzásnak megfelel.Én ha nyilas akkor wood elf egyértelmüen.
    300 damage-es Daedric bow+24 Daedr.arrow legendary nagyot üt.Sneak attack stack-ol rendesen wood elf-nél úgy 3× sneak attack one shotol szépen:D
  • Wreck86
    Nah ez poén volt. Ellopakodtam egy óriás mellett egész jól, aztán a hátamon lévő kétkezes kard hozzáért a sziklához és észrevett,ergo spuriiiii...:D
  • Calver
    fajok leírása itt, de röviden:
    High Elf a legmagasabb, ezért ők a leggyorsabban (à la Oblivion), valamint +50 magicka hasznos, powerjük sem rossz, de az inkább mágusnak való
    Breton mágiaellenállása iszonyatosan táp, faji képességük szintúgy hihetetlenül hasznos - mivel mágusoknak van egy olyan rossz tulajdonsága, h cafatokra szednek, ezért nagyon megéri.
    Orkoknak nincs semmi passzív, de van Berserkjük, ami fizikai sebzést megduplázza. vicces tud lenni ez is.

Khajit-ok pedig... nos, Night-Eye nekem nem a favorit dolgom, de hasznos lehet ha nem akarsz félvakon mászkálni, ezen kívül pedig közelharci sebzéshez kapnak bónuszt. de: ha ez szimpatikus, válaszd nyugodtan. a játék vége felé nem sokat számítanak fajok közti különbségek, viszont lényeges, h számodra szimpatikus legyen a karaktered.

többieket elsősorban azért nem soroltam fel, mert elég egyértelmű ki mit tud.
  • morcosqtya
    Fajt mit érdemes választani?
    A mágiaellenállással rendelkező embereket?
    Sokat számít?
    (egyébként a macska szimpi külsőre)
    Hallottam olyat, hogy a gyári verzióban a natív mágiaellenállás el lett cseszve és nem számolja jól a játékrendszer, azóta talán javították.
    Nekem eredeti (hazai dobozos alapkiadás) a játék, nyilván le kellene majd töltenem hozzá valamilyen patchet, vagy patcheket... illetve állítólag valami 4Gb RAM-os rendszerhez javallott Patch-et..
  • morcosqtya
    Köszönöm!
    Bárcsak ne kéne holnap egész nap a munkahelyen rohadnom (70 emberből bent van 3)..
  • jarlaxxe
    Lehet vele az egyik karim ilyen lopakodos, ijász.
  • Calver
    lehet, főleg ha csíped a lopakodást.
    az előző részekhez képest meg végképp az egekben van az íjászat hasznossága, és még kissárkányokkal sem lesz gondod.
    konkrétan íjászkodás (vagy legalábbis egy íj) közelharcosoknak is igencsak hasznos, mindenféle repülő gyíkok okán
  • SzirmosSzisza
    Lopakodva simán, anélkül necces :$
  • morcosqtya
    24-én ünnepélyesen meghozta a dzsízuszka a játékot.
    Még nem raktam fel, de szilveszterig szándékozom.
    Kérdés:
    Csak egy kis nyeszlett macskával íjászkodva lehet boldogulni a játékban? (később is?)
    (nem nagyon szeretnék közelharci fegyvereket sem használni, varázslatokat se nagyon, csak ha muszáj, inkább csak íjat + shout-okat)
    :?
  • Shep
    Riftenben kellene ellopnom a paripa papírjait de nem igazán tudom merre kellene keresnem. Valaki kisegítene?
  • Molnibalage
    A missing in action szintigazítós quest? A harcossal simán erőlködés nélkül lenyomtam. Most full ebony armoros csatamágusomat a full glass armomoros őrük őgy verik le, mint a sicc...
  • Calver
    jajj ugyan már, nem ilyet kért. (emberiségben minden remény elvesztéséért felelősséget nem vállalok)
    normális, jól kinéző, "immersion-t" nem apró cafatokra szaggató szépítések szvsz simán beleférnek minden játékba... a gond a 12 éves nude modokra fapoló és fent említetthez hasonló dolgokat gyártó kétlábúakkal van.
  • Kopiati
    Ajánlom Idgrod Ravencrone-t, Morthal Jarl-ja, suna+ XD (a fenéket)
  • Batmanci
    40 óra után már unod?
    Jelenleg 310 óránál járok, most lettem 50-es szintű, nem voltam még Falkreath-ben, meg vagy két-három faluban, és egy csomó helyszínt - torony, tábor, barlang, bánya, templom, stb... -, csak felismertettem. Azért nem mentem be, mert hátha lesz oda küldetés. Volt is már néhányban.
    Erre mondhatnánk, hogy függő, de én még soha nem függtem semmitől, és nincs más dolgom. Versenyeznem kéne, de most inkább Skyrimben "élek".
    Lehet, hogy majd 500 óránál félreteszem, amíg megjönnek a nagy modok, de jelenleg mindig találok valamit, amit "áh, még ezt megnézemmel" tovább tolok.
  • Batmanci
    Annyit ért a körbejárás, hogy most már bárkit (hetero lévén, az sem baj, ha nő), elvehetek. Kilestem egy konzolparancsot.
    Így, akár a szolitudi dzsarlt is elvehetem. Rajta legalább van egy nemesi ruha. No, meg a kék vér sem akármi. Báró vagyok, illik hozzám.
    Bár, nem török ilyen magaslatokba. Keresek egy nem küldibe tartozó, szép, tenyeres-talpas menyecskét nemesi ruhában. (Ez úgy hangzott, akár egy hirdetés)
    De meztelenül, továbbra is csak a hullákat látom.
    Majd jön egy mod!
    Az Obliba is a végén már akkora baromságokat is belegyártottak, hogy félelmetes.
  • jarlaxxe
    Én 160 óra után voltam igy.
  • enlightened
    Lehet majd egy másik builddel is elkezdem, de a városok is uncsiak :S. Alig van bennük élet fel alá járkálnak az emberkék.
  • enlightened
    Na asszem most kicsit félreteszem a skyrim-ot beleöltem 40 órát. De már nagyon uncsi, a folyamatos cavekbe járkálás, habár azt mondják, hogy nem mindegyik ugyanolyan. De mindegyikben ugyanazt kell csinálni. Kinyírni mindenkit végigmenni rajta, aztán eladni a motyót pénzért. Az a baj hogy vettem 2 házat, de ott se lehet smmit se csinálni. Csak ugyanazt amit máshol, alkímiázni vagy enchantolni. A shout gyűjtögetés érdekes volt, de most már az is átment unalmasba, mert csak ölni kell mindenhol, meg eladni amit eldobnak.
  • Calver
    The Steed.
    +100 teherbírás, és nem terhel tőle a páncél, ugyanúgy mint Conditioning/Unhindered perknél. (gyorsabb leszel, és nagy előny lopakodásnál)
  • xido
    van egy rúnakör vagy hogy hívják,ami nem tudom mianeve áldást ad és 400ra növeli a teherbírásodat,ha jól rémlik törölve az addigi áldásodat,ahogy minden más ilyen oltárhely..bár tudnám hol futottam bele
  • Kopiati
    Hát a többihez képest azért jobbak ruhára!:D A whiterun-i asszonykám nem volt szívem lecsapni, mert hogy néz ki az a ruha... pedig ott csörgött a zsebemben 50k arany... lett volna pénze...
  • Wreck86
    Köszi!
  • wedge31
    Lehetsz.
  • Ferrari23
    Küldtem privi
  • Wreck86
    Hali!
    Egyszerre lehetek "thane" több városban is?
  • Maximus4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez ott van a központi víznél.

• Fantusz
    A küldetés közben kapott naplókba, jegyzetekbe bele néztél?

Amikor megvan mind a három amulet töredék, el kell vinni egy (negyedik) dungeonba, ahol ismét egyé válik, és ott ér véget a küldetés.

Azt, hogy hová kell vinned, a jegyzetekből derül ki, de a bug sem kizárható.
    Tegnap Meridia küldetésének a végén háromszor kellett leverni a necromantát, mire hajlandó volt tovább léptetni a küldetést (nem volt elég visszatölteni, ki kellett lépni a játékból)
  • Ferrari23
    Felső kettőt azt ma szereztem meg, azt vágom merre, hol.... De sok értelme ezek szerin nem volt, mert megszereztem, aztán nem történt semmi.. :S
  • Ferrari23
    Hát hallod fogalmam sincs :D:D Mikor felvettem a feladatot, akkor egyből kiírta, hogy az már megvan :D:D Esküszöm fogalmam sincs hol szereztem, meg mikor :D:D Van, hogy csak úgy megyek, össze-vissza nem feladatmegoldás céljából, csak úgy :D Szóval így térképen gőzöm nincs merre találtam azt :D Ha elmondod hol van a hely elmegyek oda hátha eszembe jut valami :D
  • Batmanci
    Nem vettem el még egyiket sem, csak válogatok a "piacon".
    Viszont a kérdésemre nem kaptam választ.
    Tele vagyok korpával, és a majdani feleségem egy szerzetesi csuhában szambázzon a városban, a nemesi ruhák helyett?