30713
TES
-
#14766 Nálam is ilyen... -
Austin Bailey #14765 Sziasztok, tud valaki segíteni videokártyával? Van egy HD 6570-esem kb egy hónapos, és valami nem stimmel vele. Állandóan minden kifagy, meg egy lószar a grafika, meg olyanokat is csinál, hogy lefagy youteube-on. Próbáltam újratelepíteni a drivert a cd-ről is meg netről is, de mindig azt írja ki, hogy telepítési hiba. Így nem tudok Skyrimezni -
#14764 Igazad van.
Nagyon közelről nálam is van víz, egyszer csak nincs.
Leginkább patakoknál. De szerintem, ehhez már le kell guggolni, hogy észrevedd.
De ha ilyen jó szemed van... (Ronts rajta) 8)
Az tuti, hogy a víz ezekkel 10x jobb minőségű, mint a vanilla. -
#14763 Igazából ezek kellenek hozzá:
1.
2.
Kártyából rá kell tolni a 16x anisotrop szűrést.
Az opcionális cuccok meg rajtad múlik.
Próbálgatni kell.
Ja, olvasd el a "használati utasítást". Sok mindent megválaszol.
Nálam, így, szuper. -
#14762 ollé
btw ha tudod mit keresel, használd az oldal alján lévő keresőt, én is így találtam meg most. -
#14761 Inkább közönséges igásló, olyan széles, bundás patája van :D De érhető fent északon szerencsétlen overdose megfagyna a menetszéltől
Aki volt már Silverdrift Lairben, az megtudná mondani hogy kell kinyitni a rácsot? A középső nagy terem végén. -
lpmarci #14760 Valaki tudna segíteni abban, hogy mi lehet a gond a játékkal? Az a problémám, hogy amikor a karakterem megcsináltam már csak a nevet kellene megadnom és nem tudok se az ok-ra se a cancel-re nyomni nem reagál semmire. Már windows reinstallt is csináltam de semmi javulás. Update-eket is feltettem de nem segítettek. Valakinek ötlete? -
Kallahiosz #14759 Üdvözlet.
Még egyszer megképezemf mert nem kaptam választ:
Most raktam fel újra a gamet, ugyanis csak most tudtam megvenni eredetiben.
Sajnos a módolásból már eléggé kiestem.
Ahhoz, hogy a launcher ben a data files menüpontot tudjam használni mit is kell átírni a SkyrimPrefes ini ben???? -
hapi #14758 Azt vágod ugye hogy a skyrimben a ló egy északi fajtáról van mintázva azért ilyen robosztus? -
#14757 Csak én nem értem mit akar jelenteni az a link
Amúgy szerintem a Breton a leghasznosabb, a power és a passzív képessége is nagyon jól jön, magic resiből sosem lehet elég. Lv51en nevesített nekromancer majdnem megölt 1 ice strommal, de tanultam belőle és harc előtt elnyomtam 1 50%os frost resi potit. De még úgyis megkapott. 400 hP val. -
#14756 Próbáltam már ezt a modot amit javasolsz. Maga a víz felszíne szebb lesz tőle, de ezek a csúnya élek továbbra is ott maradnak. :) -
#14755 Hát, nem!
Ezért vannak a modok, amit egyesek leszólnak, de olyan lesz tőlük a játék, mint a valóság. (Megszületsz, mész egy kicsit, majd meghalsz.)
Improved water-re keress a nexuson. Vagy csak waterre, és válogathatsz a szebbnél-szebb vizekben. -
so true :D -
#14753 Ú! Gyász, ilyet nem is figyeltem... de már lehet szembe tűnik majd. -
#14752 A víz mindenkinél így néz ki? Pedig ultrán van, és minden csúszka maxra van tolva a víznek mégis olyan "éle" van mintha paintben rajzolták volna. Itt egy kép arról hogy miről is beszélek. -
#14751 Én most tartok ott:) -
IXEMGabeo #14750 én azt eladtam:D:D -
#14749 ez meg másik, de lopásra is ott a "quickload" nevű, félelmetes erejű varázslat
gyakorlatlan tolvaj btw 60-as enchant-al és egy-két általa feltápolt cuccal ha akarja a másik szemét is kilopja egyetlen hátránya, h meseszép sebességgel fogja tőle ugrani a szinteket, mivel pickpocket fejlődik mint a golyó. -
#14748 magasabb helyekről jó velük leugratni, így csak ők halnak meg.
Az mondjuk tény, hogy modellként nem egy igásló-krumpliszsák mutánst kellet volna lemásolniuk
Összehasonlításként:
[URL=http://www.tcitourism.net/turks-caicos-islands/providenciales/horse-back-riding/horseback-riding.jpg]"közönséges" ló[/URL]
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=vL05y6ajFd4]"skyrim" ló[/URL]
-
#14747 felveszed, trainelsz, visszakéred a pénzt, kihajítod
nem bánja.
ezt később még hatékonyabban el lehet játszani, de ez már...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha csatlakozol Companion-okhoz (majd meglátod), és végigviszed a küldetésüket, az összes tagjukkal eljátszhatod ugyanezt - köztük van Master (90-ig) Heavy Armor Trainer, és expert (75-ig) trainer szerintem minden harci jártassághoz. hasznos, na. nagyon. sajnos többi képzettséggel (tolvaj/varázsló) ugyanezt nem tudod eljátszani, bár a legtöbbnél nincs is rá szükség. -
#14746 Nem vicces, ez egy hülye megoldás, amikor totál véletlenül rájöttem erre, azt hittem, hogy bug.
Kiderült, hogy nem az, minden karakternél így működik, ha az követő, és tréner is.
A comapnions tagok el is vannak így kényeztetve, igaz, hogy előbb végig kell csinálni a céhes karriert, de aztán dúskálhatnak az ingyenes tréningekben (nehéz páncél, block, íjászat, egykezes fegyver, kétkezes fegyver)
Az már sokkal realisztikusabb, hogy a trénereknek kifizetett összeget vissza lehet lopni, hisz ahoz kell némi képzés, gyakorlatlan tolvaj kevés eséllyel zsebel ki másokat. -
#14745 Because Faendal can become a companion, it is possible to train up to level 50 in Archery for no cost. Simply ask him to train you, and then trade items with him to get back the gold you spend on training.
Vicces...
Ez így egyszerre?
Én nem akarok követőt felvenni, Őt se.. Úgy is lehet?
-
#14744 Oblivion-ban én is így voltam (főleg mivel ha tudtad hogy kell, sokkal gyorsabb volt a kétlábú mint a ló ), viszont itt (főleg Shadowmere) meggyőzött - tényleg sokkal sebesebben lehet velük haladni, és közel sem akkora nyűg, mint Obliban volt, sőt.
követőt nem "tartok", na az viszont tényleg csak nyűg -
#14743 "valamint úgy is lóval fogsz két távoli hely között közlekedni"
Talán, de az is lehet, hogy nem :-)
Több gond van a lovakkal, mint amennyi hasznuk van.
Speciel én nem tartok lovakat, mert nem tudom szeretni a hülyére idomított hátasokat (persze, erre is van mod)
Unrealisztikusak a lovak, ráadásul, ha nem egyedül kalandozik a játékos, akkor még az is problémás, hogy a követő nem lovagolhat.
Egyszerűen fölöslegesnek érzem a játékban a lovakat, de elfogadom, hogy mások hasznosnak tartják. -
#14742 és még haladásban "türelmetleneknek" ez komoly segítség lehet -
#14741 itt
ne aggódj emiatt nagyon, nem fogod észrevenni (én sem szúrtam volna ki, ha wiki nem írja, pedig High Elf-el kezdtem, és utána jött Breton), és magas szinten simán összehozható közel permanens sprint... valamint úgy is lóval fogsz két távoli hely között közlekedni.
még egy apróság: kezdeti képzettség értékek miatt ne nagyon fájjon a fogad, főleg ne íjásszal - az első városban fel tudod pörgetni egy fillér elköltése nélkül 50-re (ill majdnem 51-re ha megvan Warrior kő/Well Rested), bővebben itt. -
#14740 Csesszék meg.. minden játékban női karaktert indítok.
A fajok sebességi értékei (konkrét számszaki adatok) meg vannak valahol?
Ezek szerint a macska lassú?
Az f..sza mert pont azt írják, hogy gyors (illetve kb. a Lands of Lore-os Kieran óta nyilvánvaló szerintem mindenkinek, hogy a macskaemberek fürgék stb.. :))
(És ebben még gyorsan is ütött. Valóban.)
-
#14739 A kömolyabb dolgok elővarázslásához kell minimum 90es conjuration képesség.
A Conjuration Ritual Spell quest kell a Siglil Stone megszerzéséhez, de egyszerűbb mókákra talán alkalmas a Forge a kő nélkül is.
Nem próbáltam ki az biztos, hogy a villámelementál idézés könyvhöz kellett a Sigil kő, és a varázsbotok készítéséhez is.
Az Arcane Forge idézésben jártasoknak érdekes, ez nem vitás :-) -
#14738 Breton nagyon erős, 25% resist is jól jön (de magas szinten enchant-tal 22% resist magic cuccokat tudsz gyártani, szóval talán annyira nem mindent eldöntő... de addig...), és a faji képesség életmentő tud lenni mágusok ellen... de! ezer már módja van annak, h kismágussal megetesd a lábujjait - láthatatlanság, shout-ok, társai. szóval közel sem kötelező, ha cicus a szimpatikus válaszd azt... (csak ne legyen ez belőle)
magasságról pedig "jobb rálátás" szempontjából lényegtelen, egyetlen haszna, h fut tőle a karakter mint a villám. női Breton-ok és High Elfek között pl ~15% különbség van mozgási sebességben - nem a legfontosabb dolog, de azért érezni lehet. ja, és a női karakterek ált. lassabbak mint a hímek, kivéve a wood elfeknél, de őket ki nem szarja le?
(Bethesha ilyen szinten rohadt hímsoviniszta, női karakterek mindig gyengébbek valamivel ) -
#14737 Az Arcane Forge-hoz baromi magas conjuration kell. -
#14736 Staffokról jut eszembe: szerezzétek be a Wabbajack-et, Dragon Priesteket, trollokat kisnyuszikká változtatja :))) -
#14735 Az egy küldetési tárgy, a feladat teljesítése után tedd a vitrinbe, vagy dobd a kukába :-)
Sokkal jobb, hasznosabb mágusbotok vannak, mint a Magnus.
Sárkánypapoknál nem csak maszkok vannak, hanem botok is, főleg destros botokat dobálnak (villám vihar, tűzvihar).
Az alagsorban lévő Arcane Forge-ban meg csinálhatsz magadnak elementál idéző botokat, a storm atronach igen hasznos lény, majdnem olyan erős, mint a dermora lord, és távolsági támadása is van, használhatod levegőben lévő sárkányok ellen is.
Dremora lord idéző botot Sanguine ad, az is igen hasznos - ez persze nem változtat azon, hogy a Staff of Magnus lényegében csak a küldetés teljesítésére használható. -
#14734 Azoknak általában semmi hp-juk nincs, feltámasztás előtt el kell nyomni egy become etherealt, aztán 3-4 powerslash és kampó :P -
#14733 A bretonnak születéséből adódan van 25% mágia ellenállása, a többi karakter meg felvehet magára valamit, hogy legyen neki:-)
A macsek, pl. éjjel lát (bekapcsolható képesség), és a karomtámadás is hasznos, bár itt nincs hand to hand.
Van néhány mini küldetés, amit ökölharccal könnyen le lehet rendezni, de szórakoznak pusztakezes karakterrel is, ami kb úgy néz ki, hogy a nehézpáncél egyik perkje adja a sebzést, plusz ezt erősítik enchantokkal - egy kahjitnál meg hozzá adódik még a karomtámadás sebzése, (ilyen meg a többi karakternek nincs)
Bretonból is lehet íjászt, harcost faragni, bár alapvetően idéző mágusra hangolták, és a mágusok a céhes küldetésekben legtöbbször mágiahasználókkal állnak szemben így neki a született mágiaellenállása igen hasznos. A high elfnek se hátrány a +50 mana, és annak a karakternek nincs is csak mágiára ható powerje (highborn), és itt nem érvényesül a magassági fölénye, attól nem lesz gyorsabb. -
#14732 A csúnya az, hogy Alduinnál egy DragonPriest keményebb dió:)
Főleg, amikor rájöttem mire jó az absorb health fegyverXD
Egyébként tudja valaki, hogy a Magnus Staff nem működik rendesen, nem igazán szívja el az ellenfél dolgait (magicka-majd élet) -
#14731 Az orkommal gyakorlatilag megerőszakoltam Alduint -
#14730 Nocsak, végeztél a Fallout 3al?:-)
Lehet mondani, hogy minden fajból lehet bármit nevelni, íjászkodni meg azért is könnyű, mert ott van Feandel (csak ne játszd el a bizalmát).
Alapvatően a khajit, a wood elf és az argorian a "született íjász"
de a többi karakterrel is utol lehet érni őket gyorsan (Feandel).
A sunnyogó karaktereknek a sneak adja az igazi erőt, némelyik perkje igen durva.
Ami a karakterfejlesztést illeti, itt a fórumon is nyomon lehetett követni, hogy változnak a vélemények, nem csak az enchant-kovácsolás maxolásával lehet nyomulni.
Az alkímia sajnos itt eléggé leértékelődött az Oblivionhoz képest, pedig egy orvul támadóhoz illene.
-
#14729 Értem.
Fajok leírásánál a magasságot "ember referenciaértékben" (=1.0) megadva értem az eltéréseket, itt nyilván a legmagasabb faj lenne legracionálisabb (íjásznak) a rálátás miatt. Ugyanakkor ott a súly is ami elég érdekesen alakul gyíknál meg macskánál is a nemek megoszlásában:
Weight: 0.5 (M), 1 (F)
WTF?? A hímek feleannyit nyomnak? Nemár.. :)) -
IXEMGabeo #14728 megkaptam a választ:D
2 orc táborban is lehetőség nyílt arra, hogy egyikük a segítőm legyen, már akkor is feltűnt, hogy ezek baromi jók a közelharcban... -
Tomy Lee #14727 Breton Mágust nemrég kezdtem.Iszonyat jó dps class.Companion viszek mindig és nagyon vigyázok rájuk.Igaz néha kapnak AoE sebzésből de valahogy bírják egész jól.
Eddig mage tetszik legjobban.Egyenlőre alap tűz mágus de tervezek idézőt(érdekes a játék elejétől full summoner cuccokat kapok)