30713
TES
-
#14926 Tegnap kicsit kalandoztam markarthban és kiderült, hogy egy egész törp város van markarth alatt, csak éppenséggel már mind kihaltak. Jó lenne ha egyszer visszatérnének. -
Austin Bailey #14925 csak mert már egy ideje ki lett pucolva és még mindig üres -
Austin Bailey #14924 a szörnyek újratermelődnek a barlangokban? -
#14923 Vanillában nagyon.
Amit leírtam, txt-vel meg még Ulfrickot is. :) -
#14922 -
IXEMGabeo #14921 Whiterun, Bannered mare kocsma -
#14920 Ez az "ivós" küldetés merre,kinél is van? -
#14919 Ott a pont!:D -
#14918 f12 ? -
SaGa Jr #14917 Önmagában nő (a varázslatok esetében meg a magicka költség csökken). A perk-ek meg képesek növelni a javulás hatásfokát, tovább emelve a sebzést/védelmet. -
Austin Bailey #14916 a skillek csak arra jók, hogy a perkekhez kellenek, vagy mondjuk a one handed skilltől önmagában is nő az egykezesek sebzése. -
Austin Bailey #14915 értem, köszi -
#14914 Ha jól tudom, a fogaskereket (cog) lehet eladni, vagy csak küldetéshez kell.
Sok dwemer fém pedig beolvasztható, és a dwemer ignotból lehet kalapálni páncélokat, fegyvereket, ha megvan hozzá a perk.
Dwemer romokban rengeteg dvemer metal van szétszórva, de köztük sok a haszontalan darab is. -
#14913 Ezekkel az értékekkel játszadozott már valaki? :) 9-es nekem már felzabálja a gépem, de még a 7-es tűrhető. -
#14912 Akit Whiterunban kapok csajszit, mint testőr, őt el lehet venni? -
mike01010101 #14911 Kiváncsi vagyok lesz-e olyan megszállott aki teleportálás nélkül végigjátsza és hány óra alatt. Csak a tolvajcéhes küldetések 50-60 órára rúghatnak gyorsutazás nélkül. -
#14910 Valószínűleg csak nem figyeltél.
Ralof kiszabadít, bementek a toronyba, de neked tovább kell menni, ugrás ki a sárkány ütötte résen, és Hadvart követed tovább.
Némi futkosás után ismét találkoztok Raloffal, aki vált néhány szót Hadvarral... most kell majd döntened kit követel.
Mindkét lehetséges vezetőd megáll egy ajtó előtt, és onnan kiabál neked, hogy ide gyere - általában az szokott lenni a hiba, hogy vakon rohanunk Hadvar után, és Ralofról nem veszünk tudomást, mert ő elfut mellettünk, és a hátunk mögötti ajtónál áll meg, Hadvar pedig szemben, így ő nem eseik ki a látómezőből -
#14909 Érdekes ez a házasság téma. Na majd kutakodok vmi megfelelő asszony után :D -
#14908 Örülök neki. -
Austin Bailey #14907 oké de nekem eddig csak Hadvart ajánlotta fel. Ő szólt hozzám -
#14906 Tőlem rendszeresen megkérdezik:
- Te értesz a főzetkészítéshez. Nem készítesz nekem egy gyógyitalt? (A térdemre)
Kamion. 8) -
bega82 #14905 Thanks a lot for the help mate! I... öpprisiét this! (ezt nem tom hogy kell angolul leírni! )
Na szóval tényleg köszi szépen, így működött! -
#14904 Ja, a txt-t tedd a Skyrim mappába, ahol az indítófájl van.
Bocs! -
#14903 Csinálj egy txt fájlt, amiben ez áll:
addfac 19809 1
setrelationshiprank player 4
addfac 5C84D 1
Majd mentsd le 'tomén, comp.txt néven.
Aztán a játékban állj a jövendőbeli elé, tartsd rajta az egeret, majd konzol:
bat comp
Enter, és kész.
-
Prof William #14902 "felbéreltem Vorstagot és ő állandóan beszél mindenféléről"
Fogadjunk hogy régebben ő is olyan kalandozó volt mint mi amíg nyilat nem kapott a térdébe. :)
A meme-k nélkül is rájöttem hogy Skyrim városai tele vannak kiégett ex-kalandozó várősökkel akik sajna a térdsérülésük miatt kellett hogy feladják a hivatásukat. És persze még sosem halottak healing potionról vagy a heal varázslatról. :) -
bega82 #14901 Még kérnék egy kis segítséget, mert még sosem használtam ezeket a konzolparancsokat.
"This can be solved on the PC by targeting her in the console and using the command "addtofaction 19809 1", as well as the code "setrelationshiprank player 4 " which will open up the option for marriage. However, this is done at the player's own risk.
With 1.3 patch, the bug still needs fixing, but only typing "setrelationshiprank player 2" on her will do the trick."
Ez azt jelenti, hogy az 1.3-as patchnél csak ezt a setrelationship... kódot kell begépelni? És az idézőjelek is kellenek? -
bega82 #14900 Igen, jogos. Csak egy ötlet volt. :)
De mindegy, közben Flora2 már linkelte a megoldást, sajnos ez nálam bug. :( -
#14899 Teljes jogú nem, de Ő ezt honnan venné? -
#14898 Egyébként itt a teljes lista a férjecskékről -
#14897 Ha jól tudom a vén csövest Solitude-ban el lehet venni :D -
#14896 Items->weapons és kiválasztod amit tölteni akarsz és T (charge) billentyű.
Igen,arra való. -
#14895 nekem megvan a teljes dwarven szett de lydia hordja mert már találtam jobbat.
dwarven cuccot sztem csak dwarven ingotokkal lehet javítani sajnos.
Annyi kérdésem lenne h van mindenféle soul gem-em de nem tudom hogyan kéne őket tölteni.
A másik meg h ezek arra valók h pl egy íjamat aminek van tűzsebzése akkor fel tudom tölteni. -
bega82 #14894 Ahha. Valahogy éreztem, hogy pont olyasvalakit fogok kiszemelni, akinél nem stimmel majd valami! :D
Köszi a segítséget! -
Flora2 #14893 Eszerint bug lehet:
Grelka
Férjet nem tudtok ajánlani? :P Csatlós ne legyen, magas a halandósági kockázatuk. -
Lacc 88 #14892 Sziszatok!
Szereztem egy rakás Dwarven cuccot, mit lehet velük kezdeni? Kovácsoláshoz lehet jó? Kaptam egy üzenetet is, hogy valami tag megvenne tőlem minden ilyn felszerelést, érdemes eladni neki? A páncélhoz már csak a sisak kellene, azt hol találom? -
#14891 Köszönöm,sikerült -
#14890 nézd meg hátha itt találsz valami megoldást. -
#14889 Srácok!
Ha egy küldi bugos már 5. nekifutás után is,mennyit érdemes várni mire van értelme újra próbálni?Már az ini fájlokat is töröltem,de eredménytelen:(
Trinity restored küldetésről van szó. -
#14888 Most csináltam meg a kocsmai ivós verseny küldit. :-) Sírva röhögtem a díjnyertes kecskés résznél. :-) -
bega82 #14887 Hát ha olyan is lenne a játékban, akkor aztán tényleg nem lenne saját életem... :D
Te a tolvajcéhnek tagja vagy? Mert arra is gondoltam, hogy azért nincs esélyem, mert beléptem oda... az első beszélgetésünkkor legalábbis úgy rémlik, hogy eléggé rossz véleménnyel volt a TG-ről.