The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Lehet neked csak egy spoiler, de én pl. nem voltam még amott,amirõl írtál, és most már tudom miként jutok oda..
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ott van a végén, hogy Activate mechanism, aztan nekem meg nincs meg a cucc ami oda kell, még visszamentem a nagy robothoz is akit elöbb löttem szarrá 3-4 lövéssel, akit nem mellesleg beleshoutoltam a vizbe - hogy nem e nála van vmi, kieszedtem a kis mozgoszart, de nem az kell ide....
Továbbtudok menni, dehát igy nem lenne jó, valaki gyorsba ?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sose értettem a mai társadalmat, elrontanak valamit és máris mentegetõznek, és másokat kritizálnak.. Ez ilyen belük nevelt ösztön? (Teszem hozzá 17 éves fejjel gondolom ezt..)
11006: köszönöm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyértelmûen a kétkezes fegyverek skillt + az egyéb harci sajátosságokat, mint pl a blokkolás ezeket részesítem elõnyben...
ha ezt Spoilerbe teszem akkor senki nem olvassa el, ergo senki nem fog rá válaszolni.
Igazán sajnálom, aki még nem volt ott
AKI NEM VOLT OTT, ANNAK SPOILER,
így megfelel?
miért nem lehet használni, marhára nem bonyolult könyörgöm, de te most leírtál olyan információkat amik másnak tönkreteszik a játékélményét, mert szeretné Õ is megtapasztalni. én hál' Istennek már túl vagyok ezen, de nekem is baszták már el így.
édes faszom.
Ezenkívül elõtte még bolyongtam vagy 1 órát, hogy megöljek egy pókot majd 4 halott mágus naplóját kellett megkeresnem beljebb a végén már a Dwarwen gépek is életre keltek az nem volt gyenge😄😄 Ja amúgy, hogy hogy kerültem Markathra? egy bizonyos Sam nevû pap leszólított Whiterunban a kocsmában leitatott és elvitetett oda a Divina templomban ébredtem fel...lesz is egy küldetés, hogy keressük fel Sam-et, Roriksteaden kell majd érdeklõdni felõle...amúgy jó kis hely ez a Markath sok lépcsõvel magaslatokkal és bronz ajtókkal van teli😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ez saját vélemény próba nélkül, mivel nekem "virágbolti" van meg.. de gondolkodom, hogy idd díszelegjen a polcon az oblivion mellett.. megéri a pínzt!
Shearpoint-nál a sárkány rohadtjó, Blood dragont dobott be, fújkál frostal, a fújás felét megse érzem, a "másik fele" viszi le az életet szépen, kellett is potit adagolni, ami tetszett, hogy rohadt hangulatos, mikor leszáll mellém a sárkány húúú hatalmas, ijesztõ 😊 eddig öltem le mar par sárkányt, de ez most valahogy más volt, lehet nagyobb is volt mint az eddigiek
Boxon a peccs: sárkány nem repült eddig nekem hátrafelé, textúra hibát javitották úgyhogy fel is telepitettem vissza vinyóra, DE és itt jön a nagy de, ugyanis szinte egyböl szemetszúrt, hogy eléggé popuppol a játék HDD-rõl, azelött se, sepedig lemezröl nem csinált ilyet, eléggé feltünû és a kinti területeken jellemzö - a fû folyamatosan töltödik be ahogy mentem, messzire annyira nem néztem még el, de szerintem emiatt nem is látszódhat sok, ha távolabbra nézek... :/
1. Beszéltem a Maramal faszkalappal a házasságról
2. Végigcsináltam a Mara templom questet, megkaptam az amulettet.
3. Az amulettel a nyakamban odamentem a nõhöz, de semmiféle lánykérõs opciót nem adott ki a köcsög.
A fõ küldetést már végignyomtam tehát ez sem lehet probléma. Mi hiányzik akkor?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Ilyenkor nem tudom, hogy mire a szarra jó a steam...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Rápendítesz egy 20as ében nyilat... Még jó hogy!
Csakhogy nekem ez nagy szó, mert közel 100 órát egy 27es õsi íjjal toltam, de aztán találtam egy ébent. Azóta más lett a világ.
Nekem úgy sikerült megoldani,hogy a steamben a játék során jobbklikk, properties, local files fül, azon belül pedig verify integrity of game cache. Ez leszedi az aktuális exe-t aztán indul a patch is.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A Dantooine-t?
Az 50-es íjammal, 3 lövés egy maci, de lesbõl 3x-ossal 1.
Igaz, kicsit rábûvöltem enyhe 25%-os tüzet.
A mentésre írjatok valamit, mert agyinfarktust kapok.