The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket 90es skill fölött adja a "mester", s csak a teljesítésük után lehet mester szintû spellkönyveket vásárolni.
Az alagsorban lévõ kéznek nem tudom mi a funkciója, a küldetéshez ugye nem kellett, pedig elég szembetûnõ helyen van.
Valaki említette a minak, hogy lehet mágikus ebony cuccból sima dremora itemet generálni az alagsorban, de hogy ennek van-e köze a kézhez? - fogalmam sincs
Es ez ott van elcseszve, hogy az egyes enchantok nincsenek semmilyen modon valamilyen magiaiskolahoz kotve. En peldaul az osszesbol rossz vagyok, megis brutal targyakat csinalok. Ez hulyeseg.
Az lenne szerintem megoldas, ha olyan 60-70es magiaszint kornyeken az adott iskolakban lenne egy perk, ami megengedne, hogy az iskolahoz kapcsolodo enchantok tenyleg erosek legyenek. Aki ezt nem vette meg az a jelenlegihez kepest csak fele erossegre tudna enchantolni.
az újrakezdést javaslom, esetleg ha van olyan mentésed, ahol a fõszálat még nem csináltad végig, töltsd be, és onnan a mellékszálakkal foglalkozz.
Pedig énekelnék pénzért<#whatever>#whatever>
"If the player completes the main story arc before doing the side quests and improvement quests for Vex and Devin, Brynjolf may not interact with the player and instead repeat that he is busy and he will talk to you later. Making impossible to become the guild master."
erre tud valaki megoldást?
PSN ID:misi2mezei
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
És abból 3 csicska aminek a tárgyai örökre bennragadnak az
invertorydban és csak konzollal szedhetõek ki.
(Dob, Furulya meg az a gitár szerûség.)<#szomoru2>#szomoru2>
magam játszom mert nem szeretem a társakat,csak mindig útban vannak.
meg nem is kell belém szeretnie mert amint már írtam épp nemrég vettem el a Riverwood-i trader húgát😊
ide hozd vissza azt, szerezd vissza amazt stb. stb.
amiket a diákok meg pár tanár ad.
Amúgy csak ennyi?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szerintem nem is érdemes túl hosszó hatóidejû varázslatra pazarolni a mágiát, harcosnál pl. 1sec-es soul trap elég (a hosszabb elõnye, hogy ha a társad végez vele, akkor is megkaphatod a lelkét)
írd már le h milyen karakterrel nyomulsz, mert eddig kb annyi derült ki, h pajzsot használsz.
"The trees move. Do you not see it?"
Amúgy lényeg a FEKETE lélek, ami embereknek van (és humanoidoknak általában).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ja és ha nem encsantolod magad halálra, akkor vigyél több setet, így ki tudsz rakni bármiylen rezkót, amivel éppen szívatnak, az ellen, csak "átruházkodsz". Én is 3 szerkót minimum cipeltem magammal mindig (amíg kellett mostmár csak kettõt).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A balck soul gem necromanta "fejlesztés", amit már az elõzõ epizódokból (Morrowind, Oblivion) ismertünk, s "rutinból" rudtuk, hogy azok NPC lelkek befogadására alkalmasak csak.
Innen aztán automatikusan jött a következtetés a megrontott Azura Star kapcsán, hogy a Black Star ugyanúgy, mint a black suol gemek, csak NPC lelkelet tárolhatnak, ami mindíg garand.
A Black Star-ba belemehet mindenféle lélek, így az NPC-ké is, ami valóban mindíg grand méretü, de egy rák, vagy farkas lelkét is képes bezárni, ami viszont a legkisebb (petty).
Kétségtelen elõnye, hogy a Black Star birtoklása esetén sokkal könnyebb garnd lelkeket gyûjteni, mint az Azura Star-al, de ésszel kell alkalmazni a soul trap-ot, nem csak NPC lelkek befogadására alkalmas.
Megfordítva a kérdést, a rontástól megtisztított Azura Star nem képes NPC lelkeket befogni, nehezebb a grand lélek gyûjtése annak birtokában. Ezt "kompenzálandó", ha a papnõhöz viszed vissza a követ, õ a küldetés után hajlandó csatlakozni hozzád, ha egy erõs mágusra van szükséged, sõt, ha minden igaz, a nyaklánctól beléd is szerelmesedhet :-)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a Riverwood-i Trader húgát vettem el.Már a játék elején tudtam,hogy bejövök neki csak akkor még nem volt nyakláncom ami kell😄
Mert azt írták korábban,hogy abba is lehet szörny lelket is zárni,de azoknál számít az erõsség is(csak az NPC mindig grand)
most csinálom a Black Star küldit.tudom,hogy már sokszor kérdezték,de tiszta választ nem találtam.
azt tudom,hogy a Black-be csak NPC-t lehet zárni és az mindig Grand(ugye lehet banditát is?) a Azura-ba meg csak szörnyet.A kérdésem az,hogy az Azurába zárt szörny is mindig Grand?Vagy az Azura csak ugyan olyan mint egy sima soul gem csak örökké felhasználható és számít a szörny erõssége?
ps: Van már valami hardcore mod a játékhoz, amivel a magamfajta õrültek is meg vannak elégedve? 😛
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Dobjanak olyan cuccot, amit nem tudsz kraftolni magadnak, vagy olyan cuccot, amivel kellõ tudással (magas kovács, encsant skill esetén) tudj magadnak jobb cuccot csinálni (fejleszteni a jelenlegi armorodat, fegyvereidet).
Ha végig csak iron daggert csinálsz, akkor nõjön az iron dagger sebzése, persze csak egy épeszû határig, utána pedig már ne húzza a skillt.
Ahhoz hogy a játék legjobb szettjében aprítsd a puszta tekinteteddel a sárkányokat a legnehezebb szinten, mindezt kb 10 óra játékidõ után... hát... szerintem nagyon gáz.
Lehessen jó cuccban lenni persze, de az igazán jó, legendary dolgokért kelljen már szenvedni, így semmi motiváció nincs arra, hogy haladj és egyre erõsebb légy.
"Miért küzdesz? Hát hogy nekem legyen a legjobb legendary sárkány páncélom! Ja, az már 8468545 embernek megvan... fffffuuuuuu"
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Elsõ nekifutásból természetesen én is "megidéztem" a sárkányokat, hisz már a falucskából elküld a boltos az elrabolt kincse után, s akkor még nem tudtam hová is vezet a kaland. Egy idõ elteltével azonban kezdtek idegesíteni a sárkányok, a leg lehetetlenebb idõpontokban, helyeket, olykor kettessével estek le az égbõl. Nem a legyõzésük okozott problémát, pontosan attól veszett el a "varázs", hogy kismillió sárkány van, viszonylag könnyen legyõzhetõek, s egy adag haszontalan csonttal "gazdagodva", a következõ falunál egy másik bestia repked. Gyorsan eljutottam oda, hogy már fel sem vettem a sárkánycsontot, a következõ karaktereimmel (mert külön hõssel játszom a mágusoknál, Champions, és tolvaj céhes küldiket) fel sem mentem a hegyre a sárkánykõért.
Annyi így a hátrágy, hogy gyûlnek a szavak, de használhatatlanok, mert nincs hozzá sárkányléklek.
A küldetések megoldhatóak (a csata hevében a legtöbben különben is elfelejtik a shout-okat használni), ha meg majd sárkány kell, tudom a módját, hogyan lehet elõcsalni :-)
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Fantusz:
örökké jönnek a sárkányok vagy csak addig amíg nem lesz annyi lelked,hogy feloldj minden Shout-ot?
Add el, vagy fel se vedd, mire képes leszel a csontokkal valamit kezdeni tucatnyi sárkányt lepofozhatsz - szerintem hangulatosabb a játék sárkányok nélkül vinni egy ideig, s a dragonok igen könnyen elõcsalhatók az említett küldetéssel (mondjuk, ha már zörög nálad 5-6ezer arany)
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
mit kell tennem?miért nem megy?
meg van,hogy miért nem ad Tonillia armort.mert eladtam még az elején amit kaptam és õ azt fejlesztené fel.
találtam megoldást.azt írják,hogy a console-ba kell beütni az additem parancsokat.meg van a cuccok kódja de,hogy írjam be?próbáltam "additem d3ac2" és "add item d3ac2" na meg csak simán "add d3ac2"-t is,de egyik sem ment...
mit kell a kód elé beírni?
természetesen megint egy bug...
ez lenne az:
"If the player completes the main story arc before doing the side quests and improvement quests for Vex and Devin, Brynjolf may not interact with the player and instead repeat that he is busy and he will talk to you later. Making impossible to become the guild master. This may be a part of a bug where Karliah disappears and does not appear in either the Nightingale Hall or the Twilight Sepulcher."
Brynjolf nem áll szóba velem így nem lehetek guild master.próbáltam azt,hogy oda hozom magamhoz a raggaed flagonba vagy a cistern-be,de ott sem beszél velem.valaki tud rá megoldást?ahonnan szedtem ezt(UESP.net) nincs írva megoldás,vagy legalábbis én nem láttam.
De egy jó mód tip jól jönne.
mondjuk hogy one hand nak számít.
Nem ismer valaki modot rá?
nem kaptam semmit sem,pedig mondtátok,hogy van valami fasza ruha is meg lesz valami ceremónia,de nem volt semmi.Beszélnem kell még valakivel esetleg?Mert még a full member küldi sincs teljesítve azt írja.Hol találom ilyenkor Brynjolf-ot?
eltoltam battle cryt a két spiderre, muszaj volt vmit okoskodnom par reload utan - Lydia haldoklott, egyébként jol tolja, csípem - levolt downlolva, battle cry elmegy, pokok elszaladnak a gecbe, ez meg megy utannuk miutan felkelt es mentem el a fenébe, h jöjjön utannam de csaknemakart 😄DD inkabb probalta kinyirni a pokokat...aztan valahogy a kisbicska 11 dmges tõrrel sikerült szetkapni öket
#11021:
tudna valaki segíteni aki a thieves guid küldiket már megcsinálta?
most fejeztem be egy elég hosszú qwestet a " forbidden legend"-et. de ez után nem kaptam semmi instrukciót. olyan mintha megszakadt volna a küldetés lánc.
most csak a fõszál küldik /sárkányos/ aktív( de azt most még hanyagolom), a mágus kolesz elsõ küldiei ( kellettek hogy bejussak a 2 amulett barlangjába)és a misc. küldik aktívak.
illetve ez a gyûjtsek 24 db unusual gemet és legyek full member a tolvaj guildben. na szóval ez lenne az utolsõ küldi ebben a céhben????
az a gáz hogy én eddig csak 4-et találtam eddig. Igaz hogy fölöslegesen nem mentem irtogatni dungeonokat, csak ahova küldetés vitt.
Tehát most ilyenkor mi van? tényleg csak a kõgyûjtögetés lenne már csak hátra? Mert akkor hanyagolom a vaktában keresgélést és átmegyek inkább a Dark Brotherhoodos küldetésekre / lopakodó íjász a karim /
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás