30713
TES
  • JethroHUN
    Az egy elég veszélyes shout, és használhatatlan is egyben. Mindent sebez rajtad kívül.

Azt tudtátok hogy a Elemental Fury shoutot (amitől gyorsabb a fegyvered) lehet disenchantolni? majd akármilyen fegyverre rárakni
  • Calver
    Daedric küldik, Dark Brotherhood, Companions, Thieves Guild, The College küldetéssorozatai mind megvoltak?
    ha nem, ezeket ajánlom, errefelé vannak szórakoztató dolgok, amik nem n+1-edik dungeon crawl.
  • The Protector
    Valahogy ki lehet azt küszöbölni h a storm shout ne nyírja ki a társamat?
  • mike01010101
    Nem emlékszik valaki kapásból melyik az a hely, ahol egy kiáltást lehet tanulni de elötte van egy csapda és onnan egy durva tűzmágus ketrecébe lehet beesni? Ott többször meghaltam de most már erősebb vagyok és visszamennék elkenni a száját.
  • Jagi
    Végeztem a companion küldikkel. Jó volt a story. Most már nekimegyek a főszálnak. 32-es szinten érzem az erőt. Csúnyaság van, mert nemrég kaptam egy főenemitől egy "érdekes" skillt. 360 hp-nak annyi volt, de az volt a csúnya, hogy pont nemoda néztem. Kicsit olyan érzés volt,mintha kiszedtek volna egy headshottal. Nem mentem vissza, de ezt is felírtam:)
  • xido
    beleszámíthat,hogy mindent ki is nyiss talán?..ládát,urnát?
  • enlightened
    Légyszi segítsetek mert már több helyen jártam így. Az a helyzet hogy kipucoltam egy quest keretében az egész Kolskeggr mine-t mindenkit megöltem kibányásztam mindent és mégsem írja ki oda mellé hogy Cleared. Ugyanakkor sok bányához meg kiírta már, de még van egy csomó cave is amit háromszor végigjártam és nem írja ki hogy cleared.

Mit kell csinálni, hogy minden cleared legyen?
  • Maximus4
    Kifogytam a küldetésekből,már csak gyűjtögetősök vannak:D
    Pedig biztos van még bőven:)
  • Austin Bailey
    nyílvesszőt hogyan lehet csinálni?
  • Namees
    Imperiallal elfoglaltam az összes lázadó várat, kinyírtam Ulfricot, stb..
    Ezek után van még valahol lázadás?
  • IXEMGabeo
    akkor az Riften, oda majd utoljára fogok menni...
  • Fantusz
    Thieves Guild küldetéset kell csinálnod, s elég mélyen beásni magadat a tolvajos kalandokba.
  • Maximus4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól emlékszem akkor a Trinity Restored küldi volt az.Itt van róla leírás.
  • IXEMGabeo
    spoilerben írd már le honnan szedted?
  • Maximus4
    Köszi
  • bega82
    Eleinte én is sajnáltam, hogy visszaadtam, de az az igazság, hogy annyi lockpicket lehet szerezni, hogy gyakorlatilag bármi kinyitható velük.
  • wedge31
    Ráértél volna visszaadni mert annak már véglegesen bucsút inthetsz.
  • Maximus4
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az egyik küldetés során megszereztem a skeleton key-t,de csak egy rövid ideig volt nálam,kellett a feladathoz.Valamikor lesz még rá mód,hogy megszerezzem valahol?
  • yesname #14948
    Ez csak a kísér miatt van. Én íjas assassint és tolvajt játszom. Jelenleg 120 óra után 34-es level. Master fokozat, perkek vannak archeryn rendesen. Azonban nem powertraéneltem semmit, se skilleket (alchemy, enchant) se mást. Csak szimplán szerepjátszom a karaktert.
    A helyzet az, hogy ha nem lenne kísérő semmi esélyem nem lenne íjásszal ha 3-4-en vannak. A kísérő a tank szerepét játsza :) Ezt szerintem el is rontották. Ha a kísérőt kiütik, akkor lent kéne maradni a földön amíg nincs vége a harcnak.
  • Batmanci
    Remélem, nem a feleségemet nyírtad ki!
  • enlightened
    "Küldetések?"

Te pontosan hány vámpíros küldetést kaptál? Mert én egy darabot! Aztán Thane is lettem és ezzel több küldetés ott nem is volt :S
  • IXEMGabeo
    Tegnap találtam északon egy barlangot, beszéltem egy Septimus nevű pappal igen érdekes feladatot bízott rám:)

Elder Scrolls szó itt került elő először
  • IXEMGabeo
    nem játszottam azóta:D tehát még mindig szomjazom
  • enlightened
    Amúgy ezt utálom nagyon ebben a játékban. Jött egy boss, kétkezes vagyok alapvetőleg, de nem tudtam a közelébe se menni, mert 2 ütéssel lenyomott. Erre szépen előkaptam az íjat és mindenféle archery képzettség nélkül lenyomtam simán vele.

Az archery miért van ennyire elcseszve, hogy kb isten leszel egy íjjal a kezedben és mindenkit le tudsz simán nyomni? Ha egy perket nem rakok az archeryben, csak tudok jól célozni mint egy FPS-ben akkor mindent az ég egyadta világon le lehet vele szedni. Értelme sincs archer karaktert indítani, mert túl könnyű lesz tőle a játék ha még a perkekre is ráraksz. Nem értem miért van ez ennyire elrontva, pedig gondoltam indítok majd archert, de ezek után semmi kihívás nem lenne benne nincs értelme.
  • enlightened
    Lehet hogy a kiegészítőben visszatérnek.
  • Hegi90
    Morthal városban egyből szinte csak vámpíros küldetések vannak.
  • Hegi90
    Bármelyik kocsmában elvileg, tök random feltűnik, és inni kell vele :)
  • Maximus4
    Remek,akkor nem keresgélem:)
  • IXEMGabeo
    Sam Quevenne a pali neve...de, ahogy Fantusz is mondta ezekszerint nemcsak Whiterunban lehet vele összefutni
  • Maximus4
    Hulda adja majd?
  • Fantusz
    Nem is értem, sokan türelmetlenül keresik a lehetőséget, a vámpírrá válásra, akinek meg ez gond nélkül sikerül, ráadásul Karácsonykor (meglepi), nem is tud örülni az "áldásnak"?:-)
  • Fantusz
    A dwemer nem törpe:-)
    Egy elf faj, és nem kihaltak, hanem rejtélyes módon, rövid idő alatt eltűntek valahová, és senki nem tudja hová... ezzel lebegtetnek egy olyan lehetőséget, hogy egyszer még vissza is térnek a dwemerek.

Talán nem volt szerencsés az elnevezésük, és a "dwarwen" páncélok, fegyverek is becsapják a játékosokat, de a könyvekben le van írva: dweMER is egy elf nép, mint a többi: altMER, bosMER, DunMER
  • Batmanci
    Ezt szeretném elkerülni, mint ahogy Te is tetted.
    Engem sem vonz a háborúskodás.
    De a kecóhoz, akkor csak be kell lépnem a Stormcloak-hoz, mert a nyüves nem hagy békén, és addig nem adja meg a küldetést, igaz?
    Viszont, mi bajom lehet, legfeljebb nem csinálom meg a továbbiakat, elkerülvén a vérontást. (ezt halkan mondtam, mert IXMGabeo itt ólálkodik valahol tök szomjasan, ha csak ki nem gyógyult már)
  • Fantusz
    Annak szerintem nincs értelme.
    A Ritual spell küldetések kellenek ahoz, hogy mester szintű varázskönyveket tudj vásárolni, elérheted a mester szintet a küldetés nélkül is, csak varázslataid nem lesznek (nagyrészt fölöslegesek is, de némelyik küldetés jópofa)
  • Fantusz
    Végülis igen, Ralof kapitánnyal lesz egy közös akciótok, foglyokat kell kimenteni a légió karmai közül.
    Ha megcsinálod a küldetést, megkapod a Windhelm lovagja címet, és megveheted a házat.

Azt ne kérdezd, hogy van-e további következménye az akciónak, mert nem tudom, sem a lázadók, sem a császáriak oldalán nem merültem bele a küldetésekbe.
    Ezzel talán még nem csinálsz forradalmat, de ha továbbra is aktívan dolgozol a lázadók oldalán, minden város "felszabadítása" lesz a cél, és akkor jónéhány nevesített NCP elhalálozhat a harcokban.
  • JethroHUN
    Kardhoz van mester skill küldetés mint pl a mágia iskoláknál?
  • Fantusz
    Elég sok kocsmában fel lehet venni azt a küldetést, nem csak Whiterunban.
    Sunyi módon követ bennünket Sanguine, mindegy neki hol csak, igyunk vele :-)
  • Kopiati
    A dremora lordok nagyon meg lennének lepve :)
  • IXEMGabeo
    törp város??

Warren helységre gondolsz?
  • Batmanci
    Többször is volt róla szó, de nem egészen egyetértő.
    Egyesek szerint egy hét, mások szerint egy hónap, szerintem, nem tudom, de respawnolnak, az ziher.

@Fantusz!
    Ahhoz a koszfészekhez bele kell lépnem a politika szájába?