The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ha erõs dolgokat akarsz, akkor pedig kell a kovácsolás. 2. legjobb íj az Ebony íj... szintúgy kovácsolással elõállítható <#idiota>#idiota>
persze találni is fogsz, de kovácsolás nélkül nem tudod fejleszteni.
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
venni balcksmithes potit még nem láttam, se a másikat - késöbbi varosokba lehetséges ?
akkor Daedra bow miatt kéne raknom perket arra is, maskepp nem müxik - esetleg mi a 2. legjobb Bow a jatekban 😊)) Dragon bow nincsen ?😊
Érdekes az is h dedra íjj nincs is küldetésben mint artifakt, be is arkatma irni még az este ezzel kapcsolatban, de igy mar tudom h akkor lehet csinalni (kodlak szobajabol mar van 1 dedra szívem ugyis:d)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
utána csak a skillek/perkek befolyásolnának. Legalábbis ilyen
300-at sebzõ imba fegyvereknek sehogy sem szabadna születniük.
Még akkor sem ha Smith/Ench/Alch 100-on van.
Érdekes amit írsz, mert csak egy példának írta, hogy kell mûködnie egy resistnek. 😉
Es ne felejtsd el, hogy az adott kepesseget noveli, azt meg nem tudom, hogy forditja a jatek konkret sebzesre, vagy vedelemre a keszitett targyaknal.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
viszont akkor a blacksmitnél lehet bug...
PSN ID:misi2mezei
bár enchant-nál nézz meg még egy dolgot - nem lehet, h a change-ok száma ment csak fel?
én konkrétan 1 sec paralyze + 1 sec fire/lightning sebzés raktam fegyvereimre (effekt miatt, nem számít szinte semmi extra sebzés), pia nélkül volt olyan ~380 löket bennük, míg ha lenyomtam egy Enchanter's Elixir-t, ez hirtelen ~520-ra ugrott.
ugyan ez van enchantnál is.raktam a fegyveremre azt az élet elszívót.alapból max nekem 8 pontot ír.ittam löttyöt és akkor is 8 volt...
próbáltam kovácsolás elõtt ittam egyet és ugyan olyan volt a Daedric armor mint anélkül.aztán megcsináltam majd fejlesztésnél is felhajtottam egyet és ott is ugyan annyira vitte fel potival mint anélkül.nem értem...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
az encsantolos cucc, hogyha beleteszem tökmind1 milyen cuccba lenyeg h ugyis addig lesz majd rajtam - akkor MÉG AZ IS A FEGYVERFELJAVITASNAL JATSZIK KÖZRE, GYK.az is úgy dob rajta mint a Blacksmith potion ?
Mert encsant leirasa vmi ilyesmi asszem: Smithing is 15% better
de nem biztos h ez volt a kesztyünél irva (amit szétszettem, es ratettem volna masra és még gyengebbet tudtam volna a talalt item értéknél raencsantolni a cuccra😄DD mondom anyád😊
legegyszerûbb enchantot úgy felhúzni, h raksz (egyik) fegyveredre soul trapet, veszel *rengeteg* petty/lesser soul gemet, és megtöltöd õket, majd ezekbõl enchantolsz. sokszorosan visszahozza az árát, megfelelõ enchantal (paralyze pl) darabja 200-250 aranyért lesz eladható...
Btw kb mennyi dungeon lehet a jatekban ?
ha az encsantolos rész kimarad akkor is imba lesz még nem e ? nemtom mennyi az encsantom, olyan 30-40 között asszem hol érem én el a 100-t
a trainerek is baszott drágák már 😊
Enchantolt Light Armor sett ami + Nyíl sebzést ad. <#eplus2>#eplus2>
elõször csökkenti a bekapott sebzést tûzellenállásod 70%-al, majd a megmaradtat mágiaellenállásod 30%-al.
persze lehet, h patch rontotta el, ez viszont tipikusan Bethesda-s dolog <#hehe>#hehe> (Fallout 3-nál patchelést azzal indították, h minden VATS-os perket elrontottak, és így is maradt közel egy évig)
100-as Enchant-al Enchant-olt kovácsolós ruhában kovácsolsz.
De a ruhát is mikor kovácsood iszol hozzá maxos Enchant növelõ potiont.
Ja igen és mikor mindez készen van akkor még a kovácsolás elkezdése elõtt
iszol mellé kovácsolás feljavító potiont is.
Na mikor kész lesz a bow akkor az már olyan imba lesz mintha beírtál
volna egy '1 hit kill' cheatet a konzolba. Szvsz semmi értelme<#eplus2>#eplus2>