The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daedra szivet a kedvenc atronach forgeommal is lehet csinalni, ha jol emlekszem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Calver
nézni kell alkimistákat, ennyi. egyszer csak be fog csúszni. dettó Daedra szívet is náluk lehet szerezni, szóval már ezért is nézni kell.
ha erõs dolgokat akarsz, akkor pedig kell a kovácsolás. 2. legjobb íj az Ebony íj... szintúgy kovácsolással elõállítható <#idiota>
persze találni is fogsz, de kovácsolás nélkül nem tudod fejleszteni.

"The trees move. Do you not see it?"

Sir Quno Jedi
Namármost aki azt hiszi, hogy a nevesített spéci monszták pont ugyanazokat a varikat használják, mint mi és a sebzésük is annyi, az szvsz. nagy tévedésben leledzik. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Igen néztem miért szorzol még kétszer. 😄 Na legalább jól megmosolyogtattál. 😄

Van par ilyen jellegu dungeon, ahol muhely is van, meg ercek es alapanyagok is halomban. Ott szokot lenni odavago ital is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Egoraptor
Ja az ugyan annyi... lol xD

Egoraptor
Dual Cast több azt hiszem 2.2 a 'default' szorzó. Tehát 180*2.2 vagy valami ilyesmi.

viszont pont ezekeböl a potikbol nem nagyon volt még, néha kovacsolos is becsuszik 1 darab, encsantosbol még nem is lattam 1et se asszem... millio potim van, sok fölösleges, ha eltom adni adni el belölük mindig, a Jarl segédjének mindig csak 500aranya van😊 igyis mindig bejarom az összes boltot whiterunba es szepen felpaokolok illetve eladok

venni balcksmithes potit még nem láttam, se a másikat - késöbbi varosokba lehetséges ?

akkor Daedra bow miatt kéne raknom perket arra is, maskepp nem müxik - esetleg mi a 2. legjobb Bow a jatekban 😊)) Dragon bow nincsen ?😊
Érdekes az is h dedra íjj nincs is küldetésben mint artifakt, be is arkatma irni még az este ezzel kapcsolatban, de igy mar tudom h akkor lehet csinalni (kodlak szobajabol mar van 1 dedra szívem ugyis:d)

Na ja, de varazslatrol volt szo. Egy tisztes incinerate sebzese 90, ket kezzel 180. Innen szamold ujra!

köszi mindenki 😊

Sir Quno Jedi
Neeem, neki az a baja, hogy abból indul ki, hogy 100-at sebez, így az õ számításainak eredményeképpen az õ 350HP-ját alig tudná csökkenteni. Pedig DE. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Egoraptor
Szerintem a fegyvereknek kellene adni fix maximum sebzést - amit
utána csak a skillek/perkek befolyásolnának. Legalábbis ilyen
300-at sebzõ imba fegyvereknek sehogy sem szabadna születniük.

Még akkor sem ha Smith/Ench/Alch 100-on van.

de tegyük fel 100-at sebez
Érdekes amit írsz, mert csak egy példának írta, hogy kell mûködnie egy resistnek. 😉

JethroHUN
Bemész bárhova, akkor melléd kerül.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ha én egyedül elkocsikázok másik városba,mert Lydia nem jöhet ilyenkor vele..és visszajövök..a csaj hol lesz?..a Jarl-nál vagy már a házamban?
Csak a fejlesztesnel szamit, ott viszont tuti.
Es ne felejtsd el, hogy az adott kepesseget noveli, azt meg nem tudom, hogy forditja a jatek konkret sebzesre, vagy vedelemre a keszitett targyaknal.

JethroHUN
A paralyze az trükkös mert csak az animációja 3-4 sec szerintem. Mire felállnak <#eplus2>

Sir Quno Jedi
Ezt a 100-as sebzést honnan veszed??? Tucat íjász sebez 2x annyit.

az enchantnál lehetséges mert pont nem azt figyeltem😄
viszont akkor a blacksmitnél lehet bug...

PSN ID:misi2mezei

Calver
akkor mindenképpen bug...
bár enchant-nál nézz meg még egy dolgot - nem lehet, h a change-ok száma ment csak fel?
én konkrétan 1 sec paralyze + 1 sec fire/lightning sebzés raktam fegyvereimre (effekt miatt, nem számít szinte semmi extra sebzés), pia nélkül volt olyan ~380 löket bennük, míg ha lenyomtam egy Enchanter's Elixir-t, ez hirtelen ~520-ra ugrott.

én is direkt megnéztem.elõször azt hittem,hogy csak akkor ad majd rá ha meg is csinálom szal direkt megcsináltam a cuccot poti nélkül,mentés visszatölt és potival,de ugyan annyi lett az armor meg fegyvernél a sebzés...
ugyan ez van enchantnál is.raktam a fegyveremre azt az élet elszívót.alapból max nekem 8 pontot ír.ittam löttyöt és akkor is 8 volt...

Calver
bug?
én direkt néztem, nálam megdobta a sebzést/védelmet.

nekem a kovács lötty nem adott semmit sem...
próbáltam kovácsolás elõtt ittam egyet és ugyan olyan volt a Daedric armor mint anélkül.aztán megcsináltam majd fejlesztésnél is felhajtottam egyet és ott is ugyan annyira vitte fel potival mint anélkül.nem értem...

Calver
elmész Winterhold-ba (Whiterun-ból visz oda kocsi), átlovagolsz a College-be vezetõ híd alatt, és már ott is vagy.

JethroHUN
Jah én is így álltam neki, csak ~80 körüli smithinggel, nagy keményen le is indultam 1k armor 400 sebzés kardal, elsõ sárkány 1 hit... újra is csináltam az össze felszerelésem, a felénél vmivel gyengébbre. most így korrekt. (nagyjából<#eplus2>)

Én azt a perk-et fel sem vettem, általában nem jutnak el odáig, hogy megüssenek 😊
Calver
itt írtam kovácsolással kapcsolatban, de röviden és tömören: enchantolt cuccban (4x+28%), Blacksmith's Elixir-rel (+50%) a tárgy alapsebzése háromszorosára ugrik feljavítása után. igen, háromszorosára.

Én is ezt tolom SOul trappel 8) Jó üzlet 8)
hmm értem - tehat maga bow craftnal nem cisnalna semmit, csak maganal a javitasnal - legendary a legnagyobb szint v a fegyvereknél mi is a szint neve, mert ahgoy megfigyeltem vannak elteresek, v armorok közt v csak armor vs weapon közt - akkor ha jolertem ezáltal sokkal imbábbat lehet craftolni mintha csak siman nyomnám le, csak a szükséges alapanyagokkal - ezért irták többen, h legendary - legendary közt is van különbség

az encsantolos cucc, hogyha beleteszem tökmind1 milyen cuccba lenyeg h ugyis addig lesz majd rajtam - akkor MÉG AZ IS A FEGYVERFELJAVITASNAL JATSZIK KÖZRE, GYK.az is úgy dob rajta mint a Blacksmith potion ?

Mert encsant leirasa vmi ilyesmi asszem: Smithing is 15% better
de nem biztos h ez volt a kesztyünél irva (amit szétszettem, es ratettem volna masra és még gyengebbet tudtam volna a talalt item értéknél raencsantolni a cuccra😄DD mondom anyád😊

Calver
4 cuccra tudod rátenni kovácsolást, +25% enchant piával darabja +28%-ot ad.
legegyszerûbb enchantot úgy felhúzni, h raksz (egyik) fegyveredre soul trapet, veszel *rengeteg* petty/lesser soul gemet, és megtöltöd õket, majd ezekbõl enchantolsz. sokszorosan visszahozza az árát, megfelelõ enchantal (paralyze pl) darabja 200-250 aranyért lesz eladható...

Hja értem . Következõ karakteremnek ezt a nevet adom 8)) és tûzre gyúrok 8) esélye nem lesz senkinek 8) Mert Én leszek Krosis 8)
Azt a kesztyut szetszeded, ha magas az enchantod, akkor csinalsz helyette egy erosebbet, megy egy gyurut, es egy lancot. Azokat magadra aggatod, meg felhorpintesz egy kovacs koktelt, es mehetsz kalapalni(illetve nem kalapalni, mert a konkret kovacsolasnal nem szamit, csak a finomitasnal).

Krosis

Na Comapanion uccso küldetése megint elvisz a messzi felfedezetlen északra - ysgrumar tombhoz - TI hogy játszotok, hogy csinálnátok, szépen ellovagolnátok és mellöznétek minden útbajövõ területet stb. ?

Btw kb mennyi dungeon lehet a jatekban ?

Azon röhögök ,hogy egy sarkányt megölök. Mi az csak egy sárkány! erre kijön egy szétrohadt pap az meg eltángál 8)
az szép, nem gyenge 😊 ez a 100as ensant kétlem h meglenne, meg milyen a kovacsolos ruha, en csak 1 kesztyüt talatam eddig, ami adott 15%-ot kovacsolasra... van mindenböl kovacsolos cucc ? vagy amire csak tudod ráteszed az encsantot

ha az encsantolos rész kimarad akkor is imba lesz még nem e ? nemtom mennyi az encsantom, olyan 30-40 között asszem hol érem én el a 100-t

a trainerek is baszott drágák már 😊

jó értem ,de tegyük fel 100-at sebez egy lövése akkro a 30% magic res maitt 70-es sebezzne és a 70% fire resem miatt 21-et kellene sebeznie 8) és egy lövésre majdnem kinyi mikor 350 hpm van 8)
Calver
nem random, de imba - egy Dragon Priestet akarsz ugyanis épp elpicsázni <#idiota>

NEm az aneve ,hogy Krosis és fent az egyik sárkány helyen kell ki egy koporsóból mikro elolvasnád a shoutot.Throw VOice nevû shoutonál van! szóval nem random imba mágus 8)
Ez nem a "nyisd ki a varkaput" kuldetesnel volt? Ott tenyleg volt egy agyekkotos, felmeztelen jogi, aki ugy agyonb..tt ket tuzgolyoval, hogy csak na.

Egoraptor
Gratulálok! Találtál egy bugot!
Random IMBA Tûz mágus néven fut mostantól.<#eplus2>

Amúgy meg a kérdés akkro jobban járok ha mondjuk egy jég vagy tûz sebbzõ shoutot használok mert az enemynek sincs resistje?
Igen fent van az 1.2 Viszont nem értem akkor, hogy a tûz csapda vagy a tüzes dragonnál meg mûködik!
Vágom ,hogy nem ugyan az a kettõ és azt is tudom ,hogy nem immunitás de azt is tudom ,hogy igen csak nulla %-os a frostom és a melette lévõ frost mage igen csak nem tudott leölni és elég vicces akár mit mondasz ,hogy a nulla %-os ressel frost maget leütöm pillanat alatt alig sebes a spike-al a 70%-os fire resemmel meg simán agyon lõ egy fire mage! Ha sz.ted erre az a magyarázat ,hogy a magic res lecsökkenti a 30%-al és a maradékra jön rá a 70% resi akkor . értem. (és légyszi ne oszd vissza azt ,hogy az ,hogy leütöm az nem a resemtõl függ mert értem ,hogy az a harci képességeimtõl függ)
Egoraptor
Ezt olvastam valahol hogy aki felrakta 1.2-õt annak a rezik annyit érnek mintha 0% lenne (még a faji sem mûködik). Nem tudom mennyi ennek a valóságalapja<#vigyor2>

Egoraptor
Ilyenkor az ereje + nyíl ereje + minden egyes lv Archery + perkek +
Enchantolt Light Armor sett ami + Nyíl sebzést ad. <#eplus2>

Calver
mert 70% fire resist + 30% magic resist baromira nem immunitás <#nezze>
elõször csökkenti a bekapott sebzést tûzellenállásod 70%-al, majd a megmaradtat mágiaellenállásod 30%-al.
persze lehet, h patch rontotta el, ez viszont tipikusan Bethesda-s dolog <#hehe> (Fallout 3-nál patchelést azzal indították, h minden VATS-os perket elrontottak, és így is maradt közel egy évig)

és ilyenkor az ereje csak az íjtól függ,vagy még az erõsebb/gyengébb nyílvesszõk máshogy sebeznek?😊
Egoraptor
Kovácsolt Daedric Bow amit 100-as kovácsolással csinálsz amit
100-as Enchant-al Enchant-olt kovácsolós ruhában kovácsolsz.
De a ruhát is mikor kovácsood iszol hozzá maxos Enchant növelõ potiont.
Ja igen és mikor mindez készen van akkor még a kovácsolás elkezdése elõtt
iszol mellé kovácsolás feljavító potiont is.

Na mikor kész lesz a bow akkor az már olyan imba lesz mintha beírtál
volna egy '1 hit kill' cheatet a konzolba. Szvsz semmi értelme<#eplus2>

Egoraptor
Feltetted 1.2-õt mert állítólag kilövi összes rezit 0-ára.