The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan mod nincs amivel a kivégzési animációkat lehet növelni? Nekem alig csinálja csak. 😞

A tárgyakra lehet varázslatot is rátenni?
PiszkosFred
Meg ha csak a youtubera korlatozodna, de nem, sopor vegig neten a mondas mutacioja ugy, mint anno a "dirge" bicska a wowban. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

vannak receptek,de én ugy csinálom,h husi mellé valamien hagymát,vagy bármit,izlés szerüen <#finom> teszek azt adok neki nevet azt kész!

Nem túl lényeges, de érdekelne: amikor valamilyen kaját szeretnék fõzni a bográcsban, kiírja, válasszam ki a készítendõ kaja nevét, majd ugye kiírja azt is, mi kell hozzá.Mivel még egyetlen receptet se ismerek, se a kaja neve, se a hozzávalók nem íródnak ki értelemszerûen.Ugyanakkor az Elder Scrolls Wiki ezt írja:
"Characters start the game knowing every possible cooking recipe. "
Vagyis minden lehetséges receptet ismerek a játék elején...?!Nekem egy sincs!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Fpocok
Amúgy én is válaszolok akkor már 😄
Karácsonyra meg lepem magamat valamivel. A láthatáron nincs semmi jó. Battlefield3 felejtõs. Semmi más nincs, ami érdekelne, batman most csúnyán leszerepelt.
Szóval jah 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

rohadt jó ennek a játéknak a trailerje.
mármint nem erre gondolok hanem az eredetire😄
persze ez is jó vicces értelemben.én nem néztem a játékról semmi trailert mert nem nagyon érdekelt egészen addig amíg ki nem próbáltam.most viszont megnéztem eredeti verzióban és rohadt jó😄
fõleg a zene.a csaj szájából meg még jobb hallani akit már linkeltek párszor.eszméletlen hangja van😊
és ha már vicces videók:
ez sem rossz

PSN ID:misi2mezei

Teppik Amon
a szóbanforgó kiscsajnak összeomlott az oldala a sok látogatótól 😄
A Bethesda meg kitette a videóját a saját FB odlalára (állítólag). +már van mod is hogy õ énekel a bárd heylett a játékban,
Szerintem fogunk még róla hallani.

Más: elszabadult "..de kaptam egy nyilat a térdembe" õrület a yútúbon 😄 Még a skyrimes teknóviking egyéb videóinál is ez megy...

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

francois
Úh de nagyon jó helyet találtam, elõször azt hittem banditák, de nem, az egyik árusnál olyan italok voltak csak néztem, ultimate healing potion meg hasonlók. Dushnikh Yal a neve, Markarthtól délkeletre, ha megvan Purewater run, attól nem sokkal keletre.

Pretorian
Ez szujjjektív, elvileg az abszolút szépség (ha létezik olyan) csupán geometria, de hát honnan a faszból tudhatnánk, nem igaz?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Mert nincs rajta FXAA és a felbontása is alacsony? Ugyan már.. 😄
fail & /facepalm

Szerintem csúnya, nem tudom miért vagytok elájulva.
Lunki88
Tényleg gyönyörû szép hangja van, de a csajszi is kellemes. 😄
LOOOOOL emelem kalapom, jol birod 😊 ha igaz amit leirtal akkor nem is tudom, dungeonok nem irritalnak neha ?😊 - megcisnalod a mind az ezer dungeont az eglész vilagba mielött cisnalnal barmit is v mi, nem értem 😄DD

Én rágyúrtam a tûz alapú destruction mágiára. 100-as szinten vagyok vele, megvan az összes perk és megvannak az expert és master varázslatok is. Hát nem vagyok elhûlve tõlük, valahogy túl keveset érnek(nem sebeznek eleget) itt 51-es szinten. Inkább használom a +400 sebzésû daedric pallost, az mindig beválik. 😊

PSN ID: Lord_Mortanius

Köszi a gyors választ srácok...
PiszkosFred
gameprefs.ini-ben keresd meg a reszt, es ird be a
bEnableFileSelection=1 sort.

Calver
dokumentumok\my games\skyrim\skyrimprefs.ini, sort kikeresed, és alá:
bEnableFileSelection=1

"The trees move. Do you not see it?"

Újratelepítettem a játékot(mert már agyon volt módolva) és valami miatt nem mûködnek az esp-es kiegészítõk. Pedig az Apdata\local\skyrim mapába beírtam a neveiket mint eddig...
Késõbb olvastam, hogy mint az Oblivionban is, itt is be lehet állítani a Data files menüpontban...
Na igen de ez az opció nekem szürke...

Valakinek van ötlete vagy megoldása???
Egyébként volt már.

#11423 Lol ezt a hülyeséget XD Mondjuk a "refrén" szövege ismert:
Dovahkiin Dovahkiin
naal ok zin los vahriin
Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal
Ahrk fin norok paal graan
Fod nust hon zindro zaan
Dovahkiin fah hin kogaan mu draal

Én már kívülrõl tudom XD
Lunki88
A tesnexus-al mi a fenét mûveltek ezek? Egy förtelem ahogy most kinéz, kb. semmi rendszer nincs benne. A régit akarom. <#rinya>
Grr1234
<#nevetes1>

Laza
Létezik már valami jó kis UI mod?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

PiszkosFred
Masik topik 😊

rossz helyre ment elnézést...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ok.
de megijedtem h Attilát kizárják😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

H3LLBoY
Azta rohadt, férfi létemre könnyes lett a szemem az elején, aztán bumm vége. Miért nem tart az ilyen gyönyörûség örökké???

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Calver
mentéseknél írja.

"The trees move. Do you not see it?"

hol tudod megnézni hány órád van benne? mi alapján tudod ezt így?

deniro2
Nem írtam le a lényeget... Szóval csaj, akusztikus gitár, Elder scrolls...

dark brotherhoodtól nem esek hanyat... igaz még az eleje. csatlakozás fasza, de következõ ölj meg 3 embert semmi extra.
deniro2
Nem tudom mi a gond a videó beszúrásával, de itt a link:
Skyrim

deniro2
Lehet, hogy már volt, de ki tudja követni ezt a topikot a napi több száz hozzászólással...
A Morrowind fõtémát szinte megkönnyeztem:

Én se unom meg... nekem még csak 25 órám van benne és level 20 vagyok. Nem kapkodunk... ráérünk! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

NA ezen jót nevettem 8))
2 órát? anyám . én most lvl 39-nél járok de még egy fõ questet nem csináltam meg, még be se álltam se a harcosokhoz se a magekhez se imperialhoz sehova 8) egyszerûen nem lehet megunni basszus!
Oksa köszi majd megveszem csak én ilyen karira gyúrok eleje óta ilyen 2 kezes kardos vámpír harcosra aki alterationt is gyúr. Nekem bejön szóval és paralyzist akarok majd! amúgy meg találtam egy tekercset mass paralyziseset . ne mondjam mekkora Op volt. Egy csontváz lordot úgy vertem le ,hogy meg se ütött. "tudom sok karit meg se üt" csak mondom ,hogy semmit nem tudott tenni.
szerintem ezt nem lehet megunni

koschwarz
<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fantusz
Az egyetemen az alteration masternél meg tudod venni a paralyse könyvet, ha elég képzett vagy hozzá.
Expert szintû varázslat, nem rossz, bár elég manaköltséges, és vannak immunis lények. Fegyverbe enchantolva stabilabb a paralyse castolva nagyon gyorsan felzabálja a manát, ha nincs alteration enchantod.

Pont ezt a szöveget kerestem mikor a csajos cover videók voltak.

Grr1234
<#nyes>

Zomil

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mennyit játszottál vele? Gondolom nem 3 órát összesen. <#nevetes1> Nagy dózisban mindent hamar meg lehet unni.

Én tolom vele 2 órát, aztán pihentetem, így mindig élmény számba megy a Skyrim.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyébként mostanában nincs valamiért kedvem játszani, holott szabadidõm lenne bõven. Elindítom, és 5 perc múlva már "áh inkább hagyom". Harcost már rongyosra játszottam, az íjászkodás nekem alapjában véve túl izgalommentes, a mágia meg.. na ne firtassuk. Hm.. úgy tûnik már nem tud szórakoztatni a játék :S
PiszkosFred
Elvileg elobb voltak a sarkanyok, az emberek es elfek kesobb jottek az Argonian osokbol szarmaztatva. De a Khajiitok is igen csak hamarabb voltak mint az emberek. Par eve mar egyszer vegigmentunk ezen a "ki volt hamarabb" teman, de pontosan nem emlekszem. Konyvekben is elegge ketertelmu, de az biztos, hogy az Argonian volt az elso humanoid, nem isteni eletforma.

nah kaja, the eaglet megnezem, aztan skyrim

De mivel öröklétûek, így mondhatni õk voltak az elsõk 😄
Egyébként ez érdekes kérdés... a sárkányok vagy az emberek (mer, stb) lakták elõbb Skyrimot?
PiszkosFred
Jogos, bar ok mindig is leteztek, leteznek es fognak letezni. Ok az egesz univerzum "allandoi", nem Tamriel specifikusak.