30713
TES
-
bega82 #15287 Oks, ez lesz. Valahogy valahonnan szerzünk majd egy vinyót, és ha tűrhető, akkor bnőmnek veszünk egyet valahol, és az övé lehet. :) Ha nem, akkor megint más a leányzó fekvése, de azon majd akkor vacillálok. Köszi a javaslatokat. ;) -
#15286 nekem 10mp-es íjam van azt meg a "főszálon" találtam a közepe felé. ki sem bontottam mert rálövök váltok kardra, azt agyoncsapom akármi legyen. 10 mp elég. Vagy ha nem akkor úgy is meghalok, mert potit se nagyon iszok :) -
#15285 Én is ezt tanácsolom... -
#15284 1sec bőven elég, a hosszabb idejű soultrapnak akkor van jelentősége, ha nem a karaktered csapja agyon az ellent (kisérő, vagy idézett lény esetében).
-
#15283 Elég az 1-2mp. -
#15282 Ismerősöknél biztos találtok egy kölcsön vinyót a próbához.
A gépre már költeni nem érdemes, memória, nagyobb erősebb proci felesleges kiadás.
Ha a Skyrim a "mérce" érdemes kipróbálni, hogy képes-e futtatni, mielőtt költesz rá, ha a Skyrimtől függetlenül szeretnéd beüzemelni a gépet, akkor sem árt letesztelni, hogy valóban rendben működik-e. -
#15281 Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha enchantolok egy soul trapos fegyvert, számít az, hogy 1 vagy 4-5 mp-et állítok be rá? (azon kívül, hogy többet hasznlhatom 1 töltéssel, ha kevesebb az mp) Ha mondjuk egy ilyen fegyverrel gyepálok valakit, és 5 mp-es, akkor megütöm és 5 mp-n belül meg kell halnia, hogy megszerezzem a lelkét. De ha megütörm mégegyszer, akkor megint lesz 5 mp-m és így tovább, nem? Ezen kiindulva 1 mp is bőven elég. Valahol tuti van vmi buktató, erre lennék kíváncsi. -
bega82 #15280 Na, akkor ez mondjuk reménykedésre ad okot. Mert igaz, hogy 7-es szériás kártya, de 7800-as, ami nem feltétlenül rosszabb nagyon, mint a 8600-as. És akkor ezek szerint a proci is elég lenne visítva. Low grafikán akkor szerintem játszható lenne. -
#15279 A Skyboosttal mostmár megjelenik minden tereptárgy menet közben is, nem csak mögöttem jelenik meg a fűcsomó/szikla :)
a legcsudább az volt ezzel a géppel, hogy beestem egy romba úgy, hogy nem is volt ott :) 3-4 perc úszkálás után meg betöltött az ajtó amin be kellett volna mennem xD
-
#15278 Pont az nem :)
nekem van egy vasam 2.8 pentium van benne :)
nem fullba, de nem is minimumon játszom vele 2Gb ram az megvan,
A videokártya meg egy Nvidia8600gt
fut de nem a legjobb :)
Mondjuk nem is erre lett kitalálva. -
bega82 #15277 Hát ja, ez lenne, csak az a baj, hogy nincs vinyó, amivel ki tudnánk próbálni. :D -
#15276 dobsz bele ideiglenesen egy vinyót, feldobsz valami megnyirbált windowst, felrakod Skyrim-et, és megnézed, ez a legegyszerűbb a tippelgetés helyett.
elképzelhető, h azzal a gyorsító cuccal elmászna, még ha nem is a legszebben. -
bega82 #15275 Na srácok, szétnéztem tesómnál, mert ő az, aki minden régi szart megtart. És van egy régi configja, amiben működőképesek a dolgok, kivétel a vinyó, úgyhogy nem tudtuk kipróbálni. Na most akkor jön a szokásos kérdésem, hogy szerintetek hogy szuperálna ezen a gépen.
2,5 GHz-es processzor, 2 giga ram és egy Nvidia 7800 GS gpu. Érdemes megpróbálni, hogy veszünk barátnőmmel egy vinyót, és kipróbáljuk, vagy felejtős? Az alaplap is régi, azt mondta bátyám, hogy ez a videókari a legerősebb, amit még bele lehetett tenni anno, ennél jobbat már nem lehetne. Mondjuk nekem a proci is gyanús, azért egy kétmagos gondolom kellene a Skyrimnek is, nem? -
vzajcev #15274 #15265 -
#15273 Ha nem tudod, lehet, hogy nem a Te játékod. (Bocs, 1:1)
Skyboost-ot mindenképp.
Nem kell tartanod a bugoktól. Nekem 90 mod, és 40 plugin módosítja a játékot. Semmi gondom vele. De egy mindenképpen tutti (Emese), látványos javulás, csak a gyengébb gépeken látható, hiszen a nagyobbakon, minden gond nélkül, full grafon elszaladgál.
@Tobias88!
A mod neve: SkyUI.
De tökéletesen mükszik, ha jól rakod fel. Ajánlom minden modhoz a Nexus Mod Manager-t. Viszont figyelni kell, hogy a tömörített mod, a megfelelő elérési utat tartalmazza. (Ez a SkyUI-ra nem vonatkozik, mert az új, 1.1 változat már "NMM barát", míg a régebbit manuálisan kellett felrakni.
Manager nélkül is van élet - csak szar -, de akkor nálam néha esett-kelt, és Wyre Bash nélkül-vele, nem működött túl jól.
A NMM-ben van egy a Wyre Bash-ra nagyon hajazó rész, amiben a betöltési sorrendet tudod megváltoztatni, és ugyan úgy szól, ha ütközés, vagy felülírás van.
Ki kell tapasztalni, mit szabad, mit nem feltenni! (Persze, ízlések és pofonok...) -
#15272 Kipróbálom már ezt a TES V acceleratort, bár nem hiszem h nálam bármit tudnak javítani. De most melyiket használjam? A Skyboosot vagy a TESV AL-t vagy a Skyboost az csak TESV AL átnevezve és lenyúlva, Arisu-tól? -
#15271 Nálam pl. most ilyen. Csak egy fránya mudcrab betámadott miközben a képet csináltam. :D Elég kis szintű volt itt még a karim.
Én ezeket használom:
FXAA injector
Realistic water textures
immersive hud
Meg itt még jópár hasznos dolog le van írva képekkel illusztrálva. -
38tibi38 #15270 Működik! Köszönöm! :) -
#15269 mivel angol bill, ezért az y-t nyomd -
38tibi38 #15268 Spoiler tag fail ... -
38tibi38 #15267 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A sárkánytól kapott mágikus lövést,hogy kell aktiválni?
Kiválasztottam a képességek közül de mikor meg nyomom a Z-t semmi nem történik. -
#15266 tudom hogy a skyrimnexusról szedtem, de van fent több száz mod... -
mike01010101 #15265 Nekem a készithető nyilvessző mód jött be a legjobban, az full profi.
A TESVAL plusz 10-15 fps-t hoz mindenhol, bármilyen egyéb hátrány nélkül.
Jobb térkép, szebb vér, dúsabb növényzet ezek is egyszerű de jó mod-ok. -
#15264 Kösz. -
#15263 A tesnexus vagy skyrimnexus ahonnan szedtem őket, ott legtöbbször van kép is. -
#15262 Tesval az mi amúgy?
Én jó pár modot beletettem, de elfelejtettem hogy ez melyik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Le szeretném szedni, mert ha eladsz-eldobsz olyan elemet, ahol több darab van, de még nem annyi, hogy a választó slider kijöjjön, a lista végére ugrik. Tudja valaki, hogy melyik lehet ez? -
#15261 Van ezekről valahol összehasonlító képsorozat? -
#15260 Szintén, textúra modokat csak. -
#15259 Nekem mióta felraktam a beta nvidia drivert mely a Skyrimhez lett írva semmi gondom a sebességgel igaz én 1440x900-ban játszom. -
Tovi #15258 Nincs meg szerintem. En par grafikai tuningot tettem csak fel, ejszakai egbolt-szebb pancel, szebb varosok.... Es a TESVAL termeszetesen. -
#15257 Ti széjjel moddoltátok a játékot? Van valami olyan mod ami nehezíti a játékot? Én még semmit se raktam fel. -
Tovi #15256 En hasznalom a TESVAL-t amiota elerheto a skyrimnexus-on, semmifele buggal nem talalkoztam.
A Skyrim Script Extender okozhat talan grafikai hibakat egyeseknel, de nalam tokeletesen mukodik. -
#15255 Az a poén nálam TESVAL nélkül(!) 10 fps-el többet mutat a fraps Riverwood-ban. Mondjuk én felraktam egy rakatnyi látványjavító modot, szóval lehet hogy azok kavarnak be. -
#15254 Olvass van akinék 100%-os gyorsulás!
40-50Fps...ebből látszik hogy no optimalizálás! -
#15253 Nálam is tökéletes, nincs szükségem rá. -
#15252 Ivós küldetésnél jobb nincsen a játékban. A Night to Remember. Amikor Markarthban ébredtem, csak néztem hogy hol vagyok. És amik utána kiderültek kemény volt nagyon. -
#15251 Ezt fórumból másoltam ki példaként, nálam gyors és szép, szóval nem fogom szerintem kipróbálni -
#15250 Ahogy nézem, tényleg javít valamit:
Radeon 5870 (12.1 Preview drivers)
Phenom II X 4 Black Edition @ 3.4 GHz
Some hi-res texture mods (Skyrim HD Lite)
ENBSeries (with no SSAO, but with ShadowFix)
Settings = Beyond Ultra for the most part, no AA
Res=1920x1080
uGridstoLoad=7
Vanilla - 18.51 FPS
TESVAL - 20.63 FPS (11% increase)
SB r2 - 20.75 FPS (12% increase)
SB r3 - 21.93 FPS (18% increase) -
#15249 Legjobb küldetéseik nekik vannak szerintem, legalábbis nekem mind bejött -
#15248 Ez szomorú.
De azért maradjunk annyiban, hogy még így is az egyik leghardver barátabb játék a maiak közül. A Batman meg La Noire meg hasonló nagy sikerű portok alig döcögnek a gépemen, pedig nem gyenge. A Skyrim 8X AA-val tolom és nagyon szépen megy. Szóval le a kalappal, nem értem az elégedetlenkedőket, így is szinte a legrosszabb gépen is elfut és aki akarja letöltheti modban a gyorsítókat ha érdekli.
Inkább a Rockstar játékához kéne gyorsítókat írni, de azt nem csinálja senki.