30713
TES
  • bega82
    Oks, ez lesz. Valahogy valahonnan szerzünk majd egy vinyót, és ha tűrhető, akkor bnőmnek veszünk egyet valahol, és az övé lehet. :) Ha nem, akkor megint más a leányzó fekvése, de azon majd akkor vacillálok. Köszi a javaslatokat. ;)
  • Jagi
    nekem 10mp-es íjam van azt meg a "főszálon" találtam a közepe felé. ki sem bontottam mert rálövök váltok kardra, azt agyoncsapom akármi legyen. 10 mp elég. Vagy ha nem akkor úgy is meghalok, mert potit se nagyon iszok :)
  • Jagi
    Én is ezt tanácsolom...
  • Fantusz
    1sec bőven elég, a hosszabb idejű soultrapnak akkor van jelentősége, ha nem a karaktered csapja agyon az ellent (kisérő, vagy idézett lény esetében).
  • wedge31
    Elég az 1-2mp.
  • Fantusz
    Ismerősöknél biztos találtok egy kölcsön vinyót a próbához.
    A gépre már költeni nem érdemes, memória, nagyobb erősebb proci felesleges kiadás.
    Ha a Skyrim a "mérce" érdemes kipróbálni, hogy képes-e futtatni, mielőtt költesz rá, ha a Skyrimtől függetlenül szeretnéd beüzemelni a gépet, akkor sem árt letesztelni, hogy valóban rendben működik-e.
  • szabod
    Hali!
    Olyan kérdésem lenne, hogy ha enchantolok egy soul trapos fegyvert, számít az, hogy 1 vagy 4-5 mp-et állítok be rá? (azon kívül, hogy többet hasznlhatom 1 töltéssel, ha kevesebb az mp) Ha mondjuk egy ilyen fegyverrel gyepálok valakit, és 5 mp-es, akkor megütöm és 5 mp-n belül meg kell halnia, hogy megszerezzem a lelkét. De ha megütörm mégegyszer, akkor megint lesz 5 mp-m és így tovább, nem? Ezen kiindulva 1 mp is bőven elég. Valahol tuti van vmi buktató, erre lennék kíváncsi.
  • bega82
    Na, akkor ez mondjuk reménykedésre ad okot. Mert igaz, hogy 7-es szériás kártya, de 7800-as, ami nem feltétlenül rosszabb nagyon, mint a 8600-as. És akkor ezek szerint a proci is elég lenne visítva. Low grafikán akkor szerintem játszható lenne.
  • Jagi
    A Skyboosttal mostmár megjelenik minden tereptárgy menet közben is, nem csak mögöttem jelenik meg a fűcsomó/szikla :)

a legcsudább az volt ezzel a géppel, hogy beestem egy romba úgy, hogy nem is volt ott :) 3-4 perc úszkálás után meg betöltött az ajtó amin be kellett volna mennem xD
  • Jagi
    Pont az nem :)
    nekem van egy vasam 2.8 pentium van benne :)
    nem fullba, de nem is minimumon játszom vele 2Gb ram az megvan,
    A videokártya meg egy Nvidia8600gt
    fut de nem a legjobb :)
    Mondjuk nem is erre lett kitalálva.
  • bega82
    Hát ja, ez lenne, csak az a baj, hogy nincs vinyó, amivel ki tudnánk próbálni. :D
  • Calver
    dobsz bele ideiglenesen egy vinyót, feldobsz valami megnyirbált windowst, felrakod Skyrim-et, és megnézed, ez a legegyszerűbb a tippelgetés helyett.
    elképzelhető, h azzal a gyorsító cuccal elmászna, még ha nem is a legszebben.
  • bega82
    Na srácok, szétnéztem tesómnál, mert ő az, aki minden régi szart megtart. És van egy régi configja, amiben működőképesek a dolgok, kivétel a vinyó, úgyhogy nem tudtuk kipróbálni. Na most akkor jön a szokásos kérdésem, hogy szerintetek hogy szuperálna ezen a gépen.
    2,5 GHz-es processzor, 2 giga ram és egy Nvidia 7800 GS gpu. Érdemes megpróbálni, hogy veszünk barátnőmmel egy vinyót, és kipróbáljuk, vagy felejtős? Az alaplap is régi, azt mondta bátyám, hogy ez a videókari a legerősebb, amit még bele lehetett tenni anno, ennél jobbat már nem lehetne. Mondjuk nekem a proci is gyanús, azért egy kétmagos gondolom kellene a Skyrimnek is, nem?
  • vzajcev
  • Batmanci
    Ha nem tudod, lehet, hogy nem a Te játékod. (Bocs, 1:1)
    Skyboost-ot mindenképp.
    Nem kell tartanod a bugoktól. Nekem 90 mod, és 40 plugin módosítja a játékot. Semmi gondom vele. De egy mindenképpen tutti (Emese), látványos javulás, csak a gyengébb gépeken látható, hiszen a nagyobbakon, minden gond nélkül, full grafon elszaladgál.

@Tobias88!
    A mod neve: SkyUI.
    De tökéletesen mükszik, ha jól rakod fel. Ajánlom minden modhoz a Nexus Mod Manager-t. Viszont figyelni kell, hogy a tömörített mod, a megfelelő elérési utat tartalmazza. (Ez a SkyUI-ra nem vonatkozik, mert az új, 1.1 változat már "NMM barát", míg a régebbit manuálisan kellett felrakni.
    Manager nélkül is van élet - csak szar -, de akkor nálam néha esett-kelt, és Wyre Bash nélkül-vele, nem működött túl jól.
    A NMM-ben van egy a Wyre Bash-ra nagyon hajazó rész, amiben a betöltési sorrendet tudod megváltoztatni, és ugyan úgy szól, ha ütközés, vagy felülírás van.
    Ki kell tapasztalni, mit szabad, mit nem feltenni! (Persze, ízlések és pofonok...)
  • JethroHUN
    Kipróbálom már ezt a TES V acceleratort, bár nem hiszem h nálam bármit tudnak javítani. De most melyiket használjam? A Skyboosot vagy a TESV AL-t vagy a Skyboost az csak TESV AL átnevezve és lenyúlva, Arisu-tól?
  • Lunki88
    Nálam pl. most ilyen. Csak egy fránya mudcrab betámadott miközben a képet csináltam. :D Elég kis szintű volt itt még a karim.

Én ezeket használom:
    FXAA injector
    Realistic water textures
    immersive hud

Meg itt még jópár hasznos dolog le van írva képekkel illusztrálva.
  • 38tibi38
    Működik! Köszönöm! :)
  • tobias88
    mivel angol bill, ezért az y-t nyomd
  • 38tibi38
    Spoiler tag fail ...
  • 38tibi38

A sárkánytól kapott mágikus lövést,hogy kell aktiválni?
    Kiválasztottam a képességek közül de mikor meg nyomom a Z-t semmi nem történik.
  • tobias88
    tudom hogy a skyrimnexusról szedtem, de van fent több száz mod...
  • mike01010101
    Nekem a készithető nyilvessző mód jött be a legjobban, az full profi.
    A TESVAL plusz 10-15 fps-t hoz mindenhol, bármilyen egyéb hátrány nélkül.
    Jobb térkép, szebb vér, dúsabb növényzet ezek is egyszerű de jó mod-ok.
  • Shep
    Kösz.
  • Jagi
    A tesnexus vagy skyrimnexus ahonnan szedtem őket, ott legtöbbször van kép is.
  • tobias88
    Tesval az mi amúgy?

Én jó pár modot beletettem, de elfelejtettem hogy ez melyik:

Le szeretném szedni, mert ha eladsz-eldobsz olyan elemet, ahol több darab van, de még nem annyi, hogy a választó slider kijöjjön, a lista végére ugrik. Tudja valaki, hogy melyik lehet ez?
  • Shep
    Van ezekről valahol összehasonlító képsorozat?
  • Jagi
    Szintén, textúra modokat csak.
  • Shep
    Nekem mióta felraktam a beta nvidia drivert mely a Skyrimhez lett írva semmi gondom a sebességgel igaz én 1440x900-ban játszom.
  • Tovi
    Nincs meg szerintem. En par grafikai tuningot tettem csak fel, ejszakai egbolt-szebb pancel, szebb varosok.... Es a TESVAL termeszetesen.
  • enlightened
    Ti széjjel moddoltátok a játékot? Van valami olyan mod ami nehezíti a játékot? Én még semmit se raktam fel.
  • Tovi
    En hasznalom a TESVAL-t amiota elerheto a skyrimnexus-on, semmifele buggal nem talalkoztam.
    A Skyrim Script Extender okozhat talan grafikai hibakat egyeseknel, de nalam tokeletesen mukodik.
  • Lunki88
    Az a poén nálam TESVAL nélkül(!) 10 fps-el többet mutat a fraps Riverwood-ban. Mondjuk én felraktam egy rakatnyi látványjavító modot, szóval lehet hogy azok kavarnak be.
  • DarkSector
    Olvass van akinék 100%-os gyorsulás!
    40-50Fps...ebből látszik hogy no optimalizálás!
  • enlightened
    Nálam is tökéletes, nincs szükségem rá.
  • enlightened
    Ivós küldetésnél jobb nincsen a játékban. A Night to Remember. Amikor Markarthban ébredtem, csak néztem hogy hol vagyok. És amik utána kiderültek kemény volt nagyon.
  • tobias88
    Ezt fórumból másoltam ki példaként, nálam gyors és szép, szóval nem fogom szerintem kipróbálni
  • tobias88
    Ahogy nézem, tényleg javít valamit:

Radeon 5870 (12.1 Preview drivers)
    Phenom II X 4 Black Edition @ 3.4 GHz

Some hi-res texture mods (Skyrim HD Lite)
    ENBSeries (with no SSAO, but with ShadowFix)

Settings = Beyond Ultra for the most part, no AA
    Res=1920x1080
    uGridstoLoad=7

Vanilla - 18.51 FPS
    TESVAL - 20.63 FPS (11% increase)
    SB r2 - 20.75 FPS (12% increase)
    SB r3 - 21.93 FPS (18% increase)
  • tobias88
    Legjobb küldetéseik nekik vannak szerintem, legalábbis nekem mind bejött
  • enlightened
    Ez szomorú.

De azért maradjunk annyiban, hogy még így is az egyik leghardver barátabb játék a maiak közül. A Batman meg La Noire meg hasonló nagy sikerű portok alig döcögnek a gépemen, pedig nem gyenge. A Skyrim 8X AA-val tolom és nagyon szépen megy. Szóval le a kalappal, nem értem az elégedetlenkedőket, így is szinte a legrosszabb gépen is elfut és aki akarja letöltheti modban a gyorsítókat ha érdekli.

Inkább a Rockstar játékához kéne gyorsítókat írni, de azt nem csinálja senki.