The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tárgyakra lehet varázslatot is rátenni?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Characters start the game knowing every possible cooking recipe. "
Vagyis minden lehetséges receptet ismerek a játék elején...?!Nekem egy sincs!
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Karácsonyra meg lepem magamat valamivel. A láthatáron nincs semmi jó. Battlefield3 felejtõs. Semmi más nincs, ami érdekelne, batman most csúnyán leszerepelt.
Szóval jah 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
mármint nem erre gondolok hanem az eredetire😄
persze ez is jó vicces értelemben.én nem néztem a játékról semmi trailert mert nem nagyon érdekelt egészen addig amíg ki nem próbáltam.most viszont megnéztem eredeti verzióban és rohadt jó😄
fõleg a zene.a csaj szájából meg még jobb hallani akit már linkeltek párszor.eszméletlen hangja van😊
és ha már vicces videók:
ez sem rossz
PSN ID:misi2mezei
A Bethesda meg kitette a videóját a saját FB odlalára (állítólag). +már van mod is hogy õ énekel a bárd heylett a játékban,
Szerintem fogunk még róla hallani.
Más: elszabadult "..de kaptam egy nyilat a térdembe" õrület a yútúbon 😄 Még a skyrimes teknóviking egyéb videóinál is ez megy...
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
PSN ID: Lord_Mortanius
bEnableFileSelection=1 sort.
bEnableFileSelection=1
"The trees move. Do you not see it?"
Késõbb olvastam, hogy mint az Oblivionban is, itt is be lehet állítani a Data files menüpontban...
Na igen de ez az opció nekem szürke...
Valakinek van ötlete vagy megoldása???
#11423 Lol ezt a hülyeséget XD Mondjuk a "refrén" szövege ismert:
Dovahkiin Dovahkiin
naal ok zin los vahriin
Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal
Ahrk fin norok paal graan
Fod nust hon zindro zaan
Dovahkiin fah hin kogaan mu draal
Én már kívülrõl tudom XD
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB
Skyrim
A Morrowind fõtémát szinte megkönnyeztem:
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Expert szintû varázslat, nem rossz, bár elég manaköltséges, és vannak immunis lények. Fegyverbe enchantolva stabilabb a paralyse castolva nagyon gyorsan felzabálja a manát, ha nincs alteration enchantod.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én tolom vele 2 órát, aztán pihentetem, így mindig élmény számba megy a Skyrim.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként ez érdekes kérdés... a sárkányok vagy az emberek (mer, stb) lakták elõbb Skyrimot?