The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Parasite Eve 2, best game EVER!
Itt nincs ugyan athletics, acrobatics skill, ami fejlõdhetne a sok futástól, gyaloglástól, de a lovak nem lettek intelligensebbek.
Játékostól függ, hogy használja-e a pacikat, vagy sem.
Kisérõvel különösen macerás a lovaglás, hisz a segéd nem lovagolhat.
Vannak esetek, amikor jól jön a paci a harcban, máskor meg idegesítõek - el kell döntened, hogy kell-e vagy sem, a viselkedésükön nehéz változtatni, magasabb szinten meg akár fogyóeszköz is lehet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A ló ha nem purcant ki akkor elõkerül, nem kell keresgélni. Elég egy fast travel és máris ott lesz a helyszínen. De felesleges velük veszõdni. Nem gyorsítják meg annyira az utazást hogy érdemes legyen velük foglalkozni.
Ragnar360:
Ha nem jön le hát nem jön le. Addig sem macerál. Ellenfélnek úgy sem tekinthetõek semmilyen szinten, csak mozgó pikkely és soul raktárnak (elõbbi nem létszükséglet, utóbbiból meg úgyis lesz elég).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Végre eljutottam oda hogy felrakjam a játékot, már játszok vele egy ideje, viszont ami rettentõen felidegesített most már az a lónak a viselkedése, nem lehet úgy lerakni hogy vagy ne szaladjon oda az ellenséghez vagy ne szaladjon el (úgy hogy meg se lehet találni)
Eddig nem is volt nagy probléma, viszont most akadt egy olyan helyzet hogy akárhova rakom le, nem marad ott...
Egyébként ha nem lopakodsz láthatatlanul akkor a sima emberkék is ki tudnak szúrni (ahogy te is szemmel tudod követni például ha láthatatlanná válik a vámpír master és el akar tiplizni, plusz még hallani is lehet).
(tanitsatok mar jelzöket pontpontpont utan megint akartam volna mar vmit irni, de nemjut eszembe most
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az meg vicc, hogy a sárkány lát, mikor invis potival rohangálok..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Alig látok, botorkászolok, homály, darkosság, hangulat, egyszerüen frenetikus
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Eddig két dolog volt ami nagyon tetszett: Barlangban jöttek rám a csontik azt egyszer csak az egyik fogta magát és elment a távoli asztalhoz és felvette róla a fegyvert.
Megyek megyek a nagy rengetegben egyszer csak a zöld "földanya" nekem esik és a közeli szarvast rám uszította.
Ezek apróságok tudom de nagyon feldobják a hangulatot!
Next PC upgrade: 2022
Eddig amit láttam Riftenbõl, egyszerüel lélegzetelállító, nagyon tetszik a kinézete, kialakítása, hanglutata, a város varázsa, egyszerüen, fenomenális - nemtudom már hova fokazni a jelzõket, komolyan.
Annyira adja, hogy az már nem kifejezés, szépen leszólitott az egy fickó, arra is Intimadte-ltem egyet, megtudtam sok érdekes infót a városról, a jelenlegi helyzetrõl, éjszaka volt amint már mondtam, gondoltam megszállok a fogadóban, kis fahídon kellett átmennem, mikor belecsöppenek egy beszélgetésbe, kis Misc quest, a lovas inasának kellett egy kis segítség - kocsmába belépve mondanom se kell, rögtön le is szólítanak.
Eszméletlen, le se írok mindent, mert túlsok lenne, meg valszeg senkit se érdekelne, mert mindenkivel megtörténtek ezek, szal 😊
Konkrétumra terelve a szót, mondom kinézek nappal akkor a piacra, belkezdek a küldetésbe - már maga a jelenet ez is, ahogy a fickó beszél, összehivta az embereket, míg nekem felkellett röni és el lopni egy gyûrût...
Elöször a vitrint törtem fel, nem is egyszer, de mindig lebuktam, mert a koldus kiszúrt, mikur megfujtam a gyûrût😊 adtam neki még egy Septimet is, de persze hiaba (sejtettem) 😄 aztán agyaltam, hogy h is lehetne ellopni, hát ittam egy láthatatlanság potit és sikerült - de amint mondanátok nem is azt kellett el lopni 😊 (ps: invisibility alapbol nerfelve van, ahogy tapasztaltam:d lopasnál egyböl elmegy a hatása:d)
párszor visszakellet töltenem mert le is buktam és jöttek az õrõk ÉS
kérdés: a küldetés ilyenkor failed, de lehet beszélni majd újra az emberrel, - tehát ha nem sikerül a "lopás" akkor hogy folytatódna a küldetés ?! pár napja volt roal szo, valaki kérdezte etc. csak akkor nem volt még aktualis, ugyhogy csak félig meddig olvastam:d
végül persze megtaláltam a a pult mogott a rekeszt, ahol ott van ami nekünk kell, trükkös😊 azert kezdö jatekos nem hinném, h nagyon rajönne - MERT PÉLDÁUL mégha figyel is a szövegekre, meg érti is, én is elmellöztem, pedig mondja, hogy a "izé" MÖGÖTT lesz amit keresünk...
Mert nem találok.Ez a mostani égetés (flames) meg nem igazán jó
DE amibe ez a játék erõs az pont nem, az hogy minél elöbb végezzél - NEM az a lényeg számomra, hogy mihamarabb végezzek vele és abbatudjam hagyni a játékot - MÉGHA kevesebb idõm is lenne játszani vele, akkor se csapnám össze
Ez egy feledhetetlen kaland, ami minden percét megéri, nem számít semmi, hogy ez vagy az, nemvagy idõhöz kötve - de ezért mondom, hogy mindenki máshogy tekint rá...
De számomra az egyébként is jó hangulatú ünnepi idöszakot is mégjobbá fogja tenni és még azután is - MESSZE A VÉGLETENBE ÉS TOVÁBB 😉
PS: fast travel meg olyan, hogy egyik pontbol fast travelezel akkor nem jartal be gyk semmit - mert ezer meg 1 dolog van AMIT nemjelöl a térképen, de ezt te is tudod - amiket leirtal azt meg KÉPTELENSÉG, hogy ennyi idöd alatt, ekkora terület és az összes dolgokat megcsináltad
mondok egy példát: Whiterun körül megcsinalsz par aprosagot, onnan elutazol karavánnla Riftenbe, ott is csinalsz valamit és mész tovább - KÖZBE MEG 500kismillió dolog kimaradt, amivel utközben tudsz találkozni, de ha simán csak elutazol lovon úton, akkor is
nézegesd többször a térképet, nagyûn sûrûn vannak ám azok az ikonok 😉
Mert tolvajlási szintem az az alap,mert nem loptam és így lebuknék rendesen!
Mármint a loret erre értem, hogy nem csak Riftenbe vannak Thiefes küldetések akkor - nem az a kifejezetten lore, de én magamba ezt is odateszem, amolyan tényleg jó, kidolgozott dolog, hogy több városba is jelen vannak a tolvajok, szépen beleszõve a történetükbe stb. már elég is volt h emlitetted 😉 es ez ami számit a hangulat, amit az ember érez
Skyborn altar. Morthal tól keletre, egy vonalban, a hegyekben.
A felvisz az égig egy jó kis dolog és pontosan leírja mit fogsz tapasztalni. Tulajdonképpen felröpteti a karaktert magasan a felhõk fölé és ott dumálgat vele kétszer is egy fénylõ akármi (majd a végén a karakter zuhanni kezd a talaj felé...). Jutalmul meg egy tûzsebzést nyomató kardot ad (dawnbreaker) miután kipucolta az ember a nekromantát a templomából.
ps: Markath kurvajol nezhet ki, trailerbe is lattam anno, meg még vagy 1 hete az ivoverseny miatt eljutottam oda ugye (utazgatás nélkül) és eszméletlen volt, nem is jarkaltam, csak megpillantottam
nem tudom mikor visz majd utam arrafelé (de szeretem ezt mondani- valahogy a Gyûrák Urát jutattja eszembe...ahh imádom) meg hosszabb távon, de azt is várom már, viszont visszatölttem a mentést és nem foglalkoztam a faszival a kocsmaban, mert még nem arra visz az utam 😛D😄PD 😉))
bejárom az utam, bejárom az ösvényt...tudjatok😊
IGAZI FANTASY, IGAZI RP -> SZÁZ ÓRÁK gameplayben
A feladatokba az összeset beleszámoltam már amit én elvégeztem de szerintem nem teljes a lista úgyis biztos van amit kihagytam, nem csak a fõ feladatokat (a kisebbeket meg közben is lehet csinálgatni, a fõ vonaluk közben, csak nem mindegy kihez mész oda feladatért, mert aki a fõ vonalhoz tartozik az oda ad feladatot, a többiek meg a mellékeseket adják).
A tolvajok feladatsora alapból a leghosszabb a fõ vonalukat tekintve (12 vagy 13 ha jól emlékszem), de náluk van a legtöbb mellékes feladat is (4 városban 5-5 feladat, plusz a Vex és a kopasz manus által adottak, plusz a gyûjtögetõs és egyéb magán megbízások, végül a tényleges guildmaster-i cím elnyerése a nagyon erõs guildmaster felszereléssel egyetemben).
PS: 200 óra mar szep teljesitmény alakul, van idöd jatszani neked is ezek szerint:d
jo ez a postod is, mint kb az összes, ha nem lennék lusta vagy ha eszembe lenne, nyomkodnám a plussz jeleket, (ha szamit valamit😄)
szépen felvázoltad a küldetéseket, számokban - kicsit mondjuk sokallom, legalabbis Comapnionnál nem volt annyi amennyit emlitessz, ja bocs, ha comapnion fösztori küldetései utaniakat is beleszámoltad akkor ugy nem szoltam - azokat nem csináltam még
persze h sietek, mert minél több küldetést teljesíteni szeretnék...
Ha olyan rettentõen kell a cucc akkor inkább lopd el a célszemélyrõl mikor alszik (olyankor könnyebb lopni).
Kérdésem ide a késõbbiekben fog vezetni valami quest?
Mert youtubon láttam hogy a Niyra nevû csajszit kinyirva egy 125%-os mana regeneráló rucihoz juthatnék. Csak gondolom az õ kinyirása engem üldözötté tenne itt!
akkor az elég baj véleményem szerint - nem jol jatszol tulsagosan sietsz, ilyen kis szinten a térkép fele tudod mit jelent, KIBASZOTT nagy területet jelent 😊 igy sietni, rohangálni ÖSSZE-VISSZA, semmi értelme, SZERINTEM
Cleared felirat néha azért nem jelenik meg, mert egy ellenfél elbújt valami rejtekhelyre vagy szimplán majd szól oda még más feladat is amit elvégezve lesz majd csak cleared státuszú a hely. Ez ne okozzon álmatlan éjszakákat neked.
Új kardom 😄

ráadásul a társam bentragadt az Annex részben az is fura volt:S aztán még Cleared feliratot se láttam pedig tényleg átkutattam az erõdöt totálisan
mi a probléma itt?