30713
TES
  • Fantusz
    Van egy matematikai szinthatár (minden skilled max), amivel nem érdemes foglalkozni.
    A kezdeti gyors szintlépés később nagyon lelassul, 40es szint környékén már 30 skill növekedés kell egy szintlépéshez.
    A legerősebb ellenfelek 35ös szintűek, 50es szint fölött már csak akkor lesz igazán kihívás a játékban, ha elkezdesz teljesen más irányba fejlődni, és azokat a képességeket kezded használni, amit addig nem (pl. harcossal lényeket idézel), ami szerintem fusztráló.
    45-50es szintig el lehet menni a játékban, s van még benne jónéhány szint, de azt majd eldöntöd akkor, hogy kijátszod-e, ha már ott tartasz :-)
  • JethroHUN
    81et ha minden képzettséged eléri a 100at.
  • Fantusz
    Én azon röhögtem, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Cicero hozza a vénasszonyt (Night Mother) a koporsóban. Night Mother Shitis menyasszonya, hozzá imádkoznak a "hívők", ha valakinek a halálát kívánják.
    Skyrimben nincs Listener a Dark Brotehood élén, az sem derül ki egyértelműen, hogy Cicero kit-mit furikázik a fa ládában, de jó a sztori, hogy a Night Mothert hozza. Az már sajnálatos, hogy Skyrimben a Dark Broterhood ámokfutók gyülekezetévé süllyedt
  • Hoz_Hun
    Hány szintet lehet elérni a játékban?
  • Hoz_Hun
    Tényleg, a Dark Brotherhood is elég régi társoság, nem?
  • Fantusz
    Vérfarkast csak külső nézetből tudom irányítani.
  • Fantusz
    Nem minden Companion tag vérfarkas, s attól, hogy a szervezet ősidők (Ysgamor) óta létezik még lehetne rosszul, sőt gonosz által vezérelten működő.
    Amikor Farkast, Aelát, és Riát először megláttam a farmon (ölik a giantot) nem mondanám, hogy szimpatikusak voltak.
    Később különösen Aelat kedveltem meg, ha kisérőnek viszed magaddal ő legalább nincs állandóan útban:-)
  • Hoz_Hun
    Igen jópofa képesség. Marha gyorsan lehet futni vele. Csak mikor átváltozom nálam állandóan 3th.pv-ban látom nem pedig first person v.-ben (és nem is enged váltani). Ez normális?
  • Lunki88
    Meg a Companion társulatnak elég nagy múltja van. Régebb óta létezik mint maga Whiterun.
  • Fantusz
    Úgy látom neked nagyon bejön a vérfarkas forma.
    Mielőtt elkezdtem harcosommal a Companions küldetéseket, volt olyan gondolatom, hogy a vérfarkasok galádak, és a Silver Hand képviseli a jót - ez elég gyorsan megdőlt, amikor felfedeztem, hogy a Silver Hand tagok között elég sok a vámpír.
    Inkább legyek ázott kutya, mint alattomos vérivó élőholt :-)
  • Hoz_Hun
    Hahaha én pont Madanach-on probáltam ki a vadi új vérfarkas képességem. Szétkaptam egy pillanat alatt, meg az összes többi rabot is. Aztán kifelemenet meggyűlt a bajom a törp robotgépekkel. Át kellet lopakodnom köztük. Aztán kaptam egy frankó kovácsolós gyűrűt, meg az összes cuccomat. Így viszamentem és elkentem a robotok száját.

Apropó, itt belefutottam egy bugba: amikor viszamentem abba az oltár terembe vagy mibe, ahol aki megbízot a küldetéssel kinyírták a korrupt őrök (és engem letartóztattak), az őrök még mindig ott voltak és újra nyomták a szöveget. Aztán mindentől függetlenül meg is támadtak. Mivel nem akarok problémát a városban így visszatöltöttem és nem mentem be, pedig jó cuccok (meg vagy 800 arany) van hajdani megbízom testén. :/
  • IXEMGabeo
    óó a francba:D:D akkor ez is storno

ugyanis én Madanachal szöktem meg
  • IXEMGabeo
    aha gondolom esti órákban van ott, nappal is átnéztem a Smelter lakást és nem volt ott...de már youtube-on megtaláltam...
  • Fantusz
    Vagy nem...

"If the player decides to side with the Forsworn in the quest No One Escapes Cidhna Mine, Mulush is likely to be killed in the battle as he engages combat but wears no armor."

• xido
    bocsánat..félreolvastam..

the Foreman of Markarth Smelter.
  • xido
    gugli szerint Bothela nevű alkimista segédje..
    ha az meglesz,ő is meglesz
  • IXEMGabeo
    :D:D marha

Hol találok egy Mulush nevű ürgét Markarthban? asszem Orc, de még egyszer nem láttam a képét
  • bega82
    Párzási időszakban vadászol? Ráadásul az etetőnél? (biztos ismeritek a viccet... )
  • Maximus4
    :D
  • Jagi
    Jó, mert azt hittem már a nap sem bátja :)
    Örömmel látom, hogy ezt legalább nem piszkálták :))

a vérfarkas meg vámpírmizéria nekem mondjuk kellemes terep. WoD asztalit játszottam nemtom hány évig, képben vagyok ilyen szinten. Nálam még havi 1 muszályátváltozás befért volna a werewolf létbe.
    ----------------------------------------------------------------------
    Továbbá. Kellene a hatások cooldownja a monitor valamelyik sarkába, mint az Oblivionnál volt. Erre láttatok már modot?
    ----------------------------------------------------------------------
  • Lunki88
    Hanyadik karakterednél jársz? :)
  • Fantusz
    Elég sok dwemer fémet be lehet olvasztani, és páncélt, fegyvert gyártani (nem minden hulladék olvasztható be)
    Winterholdban a mágusoknál kap némi jelentőséget a dwemer technika, de lehet ahoz végig kell csinálni előtte a céhes karriert, vagy legalábbis egy részét.
    Az egyik mágus dwemerek után kutat, kér 10 dwemer fogaskereket, meg ki tudja még mit.
    Az Atronach Forge receptjeihez is kellhet dwemer alkatrész (dwemer dinamo)
    A romokban található kapcsolók, "mütyürkék" jelentős része úgy tűnik döglött, legalábbis nem tudjuk, hogyan lehet használni azokat (rákattiontva: nincs nálad a megfelelő alkatrész).
    Lehet DLC-kben, kiegészítőben lesz majd jelentőségük, de legfeljebb csak találgatni lehet.
  • IXEMGabeo
    tudom ezért mondtam, hogy az nem jó...
  • Fantusz
    Vámpír kór betegség (disease), nem méreg (poison).
    Cure disease lötyivel ki lehet gyógyulni, amikor még csak fertőzött a karakter, de még nem vámpír (3 nap).
    Vámpírrá változott karakternek a cure disease fölösleges lötyi, semmiféle betegséget nem kaphat el, 100% betegség immunitása van a vámpírnak és a vérfarkasnak is.

Cure poison mérgezés gyógyítására való lötyi, pl. a falmerek háziállata, a chaurus igen erős mérgeket köpköd.
  • xido
    Na akkor jó,mert egy hired trió már megvolt még régebben Whiteruntól nem messze egy kis toronynál:)

Ellenben ahol ez a magányos rám támadt,találtam egy dwemer convertort..gyorsan vissza is pucoltam a házamba,hogy hozzak dwemer
    cuccokat,azt hittem majd a centurion dynamo core-tól hirtelen valami
    csillagkapus ZPM hatás lesz és valami égbenyúló fénnyel feltámad az
    oszlop..de sajnos nem..azon kívül,amit yt-n láttam,hogy valami kristályt
    töltök fel vele,semmi haszna a dwemer cuccoknak meg a töltőnek?
  • Fantusz
    Lehet, hogy semmit nem csináltál, magányos bérgyilkosok kézzelfogható ok nélkül is rád támadnak.
    Van náluk egy megbízó levél Astridtól, bla-bla szöveggel, de abból nem sok derül ki.
    Olyan esetekben, amikor valakinek nyomós oka van a bosszúra (loptál tőle, megölted egy hozzá tartozóját, stb.) nem magányos bérgyilkos fog a nyomodba eredni, hanem egy hired thug csapat.
    A náluk lévő levélből kiderül ki a megbízó, az illetőnek valóban ártottál (küldetésben, vagy magán akcióban, de kellmetlenséget okoztál neki)
  • Batmanci
    Soha nem tudom melyik linket kell berakni, hogy meg is jelenjen.

@IXEMGabeo!
    Úgy értettem, hogy nem nyírtad még ki, mivel nem kell neki oboa?
  • Batmanci
  • Batmanci
    Nehogy 'aszidjétek csak duma!

• IXEMGabeo
    folyamatosan szívók valakiből, aki alszik visszaugrom 2. szintre, most megittam egy Cure poison potiont, de sztem az nem jó, az csak a folyamatot állítja meg és nem szünteti meg...Falionhoz kell asszem elmenni ő tudja a megoldást
  • IXEMGabeo
    nem járok Solitude-ban mostanság:D most úgy Ivarstead környékén kalandoztam kipucoltam 2 barlangot az egyikük egy vízesés mögött volt, megcsináltam a Gauldur testvérek legendáját. Nagyon fasza küldetés sorozat volt...

azután Winterholdban jártam és most ott teljesítek mindent, amit tudok:)
  • Batmanci
    Ja, pióca vagy még?
  • Batmanci
    Igen, valamivel egyszerűbben is meg lehet szerezni majd a "Zenész Furulyáját". Igaz, IXEMGabeo?
    Pantea még él? :)
  • Batmanci
    Ha a Steed Stone-ról vala szó, az észak-nyugaton őrzi a hómezőt, de ha a kő neve, Serpent, észak-keleten találhatod, és hasonló tevékenységet űz.
  • IXEMGabeo
    na majd még meg fogsz lepődni Calixto micsoda központi szereplő lesz ott:)
  • xido
    még szép,hogy le:)
  • Batmanci
    Valakinek betettél!
    Valszeg, Whiterunban, amikor a fogságba lévő fiú holléte után nyomoztál.
    Ne aggódj, többen is megindultak utánad, mivel Astrid nem tréfál.
    De tudnod kell ki küldte, mert a gyilkosnál ott a megbízólevél. (már ha, leverted)
  • xido
    Mit csinálhattam,hogy megyek megyek a messzi hegyek között,erre rám ront egy bérgyilkos,akit a Dark Brotherhood küldött rám,noha még nem találkoztam velük,nem csináltam küldetést nekik,sőt becsületesen még csak nem is lopok semmit,ami lophatóként van feltüntetve?:)
  • AarPoe
    Óriási poén Winterholdban a House of Curiosities. A fickó 2 aranyért körbevezet minket megcsodálni a lopott cuccait, de mikor elfordul, lehet is összeszedni az értékes scoll-okat, köveket :D
  • Hoz_Hun
    Ez a kő hol van? Én csak a Lovers Stone-t találtam meg. Attól gyorsabban fejlődök.