30713
TES
  • Hoz_Hun
    Tegnap kipróbáltam a vérfarkas formát. Kifejezetten kellemes csalódás. A nem alvás rendesen viszonylag kis hátrány a sok-sok bonuszhoz képest. Kár hogy csak napi egyszer lehet.

Bár azt olvastam van valami átkozott gyűrű, amiről ha levesszük az átkot, akkor anyiszor változunk át amennyiszer akarunk.
  • Hoz_Hun
    Ejjha. De ha elvetted akkor elvileg beköltözhetsz a házába. Azért írd majd meg miket művel mert kiváncsi vagyok rá.

Anno az Obliviont PC-n játszottam és azon (nagyon) keves játékok egyike volt, aminél haználtam modokat. Az egyik az a reális élővilág és környezet (tehát a rablók végig rablóformák voltak, a zsákmány is mindig a helyszínnek megfelelően igazodott, szóval egy erdei faházban nem volt üveg páncél, meg varázserejű fegyver). Aztán feltettem még egy +haj módot,... jah tudom, de tök jó hajak voltak, nagyon sokat dobtak a karakterjeimen. Akor még egy módot, hogy ha levetköztettem őket akkor meztelenek voltak (engem zavart, hogy mindig mindenkin van fehérnemű). És... asszem mást nem.
  • Batmanci
    Azt gondolom, inkább inspiráltalak!
    Tanulj angolul! :)
  • xblades
    Szóval én is körülnéztem [URL=http://www.youtube.com/watch?v=Gj5ZMaE2Ehg]Skyrim "határain" túl[/URL], nyilván láttátok a videot erről és emiatt ment több forumon is milyen jó lenne ha a moderek megcsinálnák ezt a területet is.

Hát nem ennyire szép a dolog úgyanis a terület nagy része csak lod, nincs valós tartalom mögötte. Valóságban sokkal több munka lesz vele annak aki nekiáll mert terraformálni is kell.

Viszont a csavar a dologban hogy lod-ot egy meglévő dologról-területről lehet csinálni. Ami azt jelenti hogy a fejlesztőknek megvan ez csak nem adták a játékhoz. Nyilvánvalóan a játék méretének minimalizálásának érdekében, és "munkájuk" védelmének érdekében :)
    A pályán már meglévő kapuk meg adják a lehetőséget hogy Dlc formájában ők adják ki.
  • Jossua
    tudod h kell az emberbe lelket önteni :D
  • Batmanci
    Fantusz, Te sem tudod, mitől tudnék screenshotokat gyártani?
    Még egyszer, az AllowScreenShots=1 vagy 0 nem sokat lendített a dolgon, és mindkét ini-be be van írva.
  • Batmanci
    Akkor jó sokáig fogsz játszani vele.
    Az Obli 2006-os, és 2010-ben lett kész a teljes honosítás. (Igaz, abba már benne volt a két kieg meg pár mod is)
    Sztem, két éven belül nem kéne számítani arra, hogy a Skyrim magyar felirattal játszható lenne.
    Aztán ott van, hogy az év végén, vagy jövő év elején jönni fog egy nagy volumenű dlc, ami inkább kieg lesz, ahogy az az Oblinál is történt. Az szintén nem lesz hamar magyar.
    A Bethesda hülye is lenne, ha nem gyártana le hozzá egy-két nagy kieget.
    Úgyhogy, nem akarom, hogy szomorkodj, de szerintem hamarabb megtanulsz angolul, minthogy elkészülne a fodítás, de ne legyen igazam!
  • Jossua
    nagyon szép és izgis játék ez alig várom a magyaritást mert ig nem olyan poén h nem értem a lényeget :(
  • Laza
    Én már megcsináltam, és nem adja be újra ha elolvasom a könyvet, pedig azóta sokszor kinyitottam már.
  • Fantusz
    Nem érdemes bele menni a témába, mert attől függően, hogy X, vagy Y milyen stílusban játszik mások lehetnek a "szerintem legjobb" stone-k.
    Neked a plusz teherbírást adó kő jön be, de vannak, akik nem szednek fel minden filléres vackot, s talán már a páncéljuk sem nyomja őket, nkik az egy teljesen haszontalan kő.
    Vannak, akiknek fontos a plusz XP, másoknak nem - 13 "csillagkő" van Skyrimben, mindenki találhat szimpatikusat.

Mágushoz nekem az Atronach jön be, mások meg utálják az Elementál követ - no, és? ők válasszanak maguknak szimpatikusabbat :-)
  • yesname #15517
    Szerintem a +100 teherbírást adó. Most destructionos maget játszom és azzal is olyan easy master szinten, hogy sirok. Szóval én szempontomból nem kellenek ilyen armor, resist és hasonlónövelő kavicsok.
    (Komolyan nem is értem miért sírnak sokan a dest gyengesége miatt. Egy picit nehezebb vele, mint a nyílas tolvajjal, mondjuk mintha lenne a master felett még egy szint.)
  • JethroHUN
    Lord Stone szerintem a leghasznosabb +50 Armor és 25% magic resist.
  • Fantusz
    Ebben nem tudunk segíteni, dönts belátásod szerint - bármikor lecserélheted az aktuális kő hatását egy másikéra, úgyhogy nagyot nem kockáztatsz.
  • JethroHUN
    Itt a pontos leírás, ha érdekel :)
  • IXEMGabeo
    kössz, ezt jó tudni...
  • xido
    találtam egy szentélyt..nagyon elgondolkodtam rajta...eleddig 100as cipekedés növelő van rajtam..ez meg adna gyorsabb skill növekedést.:)
  • Fantusz
    Egy küldetéshez adta, de nem reklamál, ha nem viszed azonnal vissza.
    Tanonc szinten jó hasznát veszed a kesztyűnek, képzettebb mágusként már nem lesz rá szükséged.
  • JethroHUN
    Nem a kesztyűtől van, hanem miután "használtál" egy kék kutat. Oszd be :D
    4-5 db van, és kb ~1 óráig hat.
  • IXEMGabeo
    Winterholdi akadémián egy Drevis nevű elf érdekes kesztyűket bízott rám, elég durván regenerálódik tőle a magicka:D
  • IXEMGabeo
    micsoda jó kis küldetés sorozat volt a Gauldor legenda:)

3 tesó elintézve és az amulet az enyém:) ez tényleg jóféle volt
  • Fantusz
    Az lehet egy hiba lehetőség.

Egyeltalán van hangeszköz telepítve a gépre?
    (kikapcsoláskor, bekapcsoláskor ad ki hangot - zene hallgatás, stb)
    Hangeszköz nélkül elképzelhető, hgoy bizonyos programok nem telelpíthetőek.
  • Troyan
    vaze mostjöttem rá, hogy farkasemberként működik a power gomb. elüvölti magát és spuriznak az emberek. hasznos :-)
  • Fantusz
    Azért lenne jó rádugni a gépet a netre, mert az előbb küldött linken letesztelve kidobja, ha a videokártya, vagy valami más abszolút kevés.
    VGA-knál van olyan kavalkád, hogy azt már követni is alig lehet, kb azok képesek rá, akik ezzel foglalkoznak (sorozat, verzió szám, ilyen chip-olyan chip, gyártó, forgalmazó, kutyafüle)
  • JethroHUN
    2Gb RAMra én nem tennék fel win7et, 1Gb-t elfog használni, és 2magos proci a minimum hozzá.
    5-6 éves géptől én nem várnám el a legújabb játék futtatását.
  • bega82
    Valami multimédiás audiovezérlő az, aminél sárga kérdőjel van, de fingom nincs, hogy az mi. :S
  • Fantusz
    Játéktól függetlenül: Sajátgép (jobb klikk) - tulajdonságok - Hardver - eszközkezelő
    Itt nincs sehol sárga kérdőjel, vagy felkiáltójel?

Ha rendben van, akkor a videokártya drivert lehet esetleg másik verzióra (újabbra, régebbire) cserélni.

DirectX, Framework, Games For Windows Live, Microsoft Silverlight, ha kell is egy programnak legfeljebb figyelmezetet rá, de a telepító nem fagy le miatta
  • bega82
    Hát nem tudom, ennyire nem értek hozzá... de az a furcsa, hogy a tesv.exével elindul, csak kis ablakban, és az istennek nem lehet full screenbe kitenni. Viszont a skyrimlauncher.exe meg hibával leáll, pedig ugye ott lehetne majd a grafikai beállításokat variálni. :S
    Tesóm mondta, hogy ma már nincs kedve szórakozni vele, de ki lehetne próbálni, hogy egy win7-et felrakunk majd, és azzal próbáljuk, hátha az xp volt a baja. :S Bár én nem hinném. Mindenesetre a vga driver cseréje nem segített, ugyanaz van így is.
  • bazsi83vp
    Az a baj, hogy elég hiányos a 7000-es széria SM3-tudása, nem véletlen bukott meg az ilyen teszteken.
    Én spec a Bioshockkal szívtam miatta rendesen.
    Az a lista meg a gyári specifikációk alapján készült, és tényleg SM3-as ... az NVidia házi szabványa szerint...
  • bega82
    Ebben a listában is ott van a Low beállítások között ez a kártya, szóval elvileg futnia kéne, azt nem értem, hogy a skyrim laucher miért nem akar elindulni... most próbálkozunk driver csereberével...
  • bega82
    Az végül nem jött össze az az XP... sok probléma volt vele, úgyhogy végül egy full XP-t raktunk fel.
    És a feltelepítés megtörtént, utána az indítással van a gond.

A tesztet nem tudom kipróbálni azzal, mert nincs rajta net. :D
  • bega82
    SM 3.0-ás a 7800GS
  • Fantusz
    Benne van a pakliban, hogy kevés neki a konfig, s azért nem megy mr a játék feltelepítése sem.
    Nem tudom, hogy mit raktál fel, hisz én csak a "minden felesleges szemetet kiszedtek belőle" kommentet olvastam - ebben is lehet hiba, ha olyat is kiszedtek, amire szüksége lenne a telepítőnek.

Csak próbaképpen: mit szól ez az oldal a géphez?:
    Teszt
  • JethroHUN
    Azzal a konfiggal amit írtál nem gondolhatod komolyan a Skyrim futtatását. Csak most néztem vissza.7800GS?? Minium Shader 3at tudni kéne a vganak, az 7800GS sztem még a 2.1et sem tudja. ne is töltsd az idő tovább...
  • bega82
    Na most ott járunk, hogy a skyrimlauncher exe nem indul, "programfuttatási hibát" jelez, a TESV exével elindul, de csak ablakban, és utána "nem válaszol". :( Nem tudom mi a fene lehet a baja, pedig az én gépemen is felraktam egyszer próbaképpen a virágbolti verziót, és ott nem volt gond. :S
  • Batmanci
    Pontosan, róla van szó!
    Csak, ha a feleséged - amit, kizárólag konzolon át tudsz elérni -, az egész sztorivonal megváltozik. Legalábbis ezt írta a modifikáció készítője. Ez nem garancia semmire, de ki akarom próbálni.
    Egyszer már elvettem, de elbasszantottam, mert elvittem a városból.
    Ott fogok maradni Morthal-ban, és kitudakolom, mi a repedt karika van vele.
    Tehát, el a kezekkel a feleségemtől!
    :) :)

@Mi a fene van screenshot ügyben? Nem tudjuk, nem tudjuk?
  • Fantusz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jónéhány daedrikus Artifact inkább mókás, mint hasznos, s az említett gyűrű még talán mókásnak sem mondható - haszontalan darab.
    A gyűrű csak vérfarkasok számára használható, de a véletlenszerű átváltozás miatt nekik sem hasznos.
    Persze játékról lévén szó, lehet vele szórakozni, csak én szeretem tudni, hogy mit művel a karkaterem, egy daedric prince kedvéért nem haragítok magamra egy falut :-)
  • Wreck86
    Érdekes a játék. Volt egy küldetés az előbb, melynek lényege hogy végig kell kísérnem egy emberkét a célig, ahol megmenti a várost. Azonban a "gonosz erő" pusmog a legvégén a fülembe, hogy öld meg és vedd el a tárgyat tőle, parancsolom! :D Szegényt majdnem lecsaptam, de nem.
  • Maximus4
    Már aki:D
  • IXEMGabeo
    van egy gyűrű a Ring of H...nem árulom el, de annak köszönhetően, ha rajtad van akkor véletlenszerűen átalakulsz vérfarkassá
  • Fantusz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nálam az a küldetés is bebugosodott :-)
    Alva is a barlangban volt, és segített kirtani a vámpírokat, majd, amikor végeztünk, lefeküdt aludni, egyeltalán nem viselkedett ellenségesen:-D
    A küldetés a vámpír mester eltakarítására szólt, megtörtént, ott hagytam a leányzót a barlangban, s vissza mentem a jarl-hoz...