The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Milyen képen tatyi?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mi van a képen, mert nekem például meg sem jelenik.
Egyébként ha mindent jól csináltál, nálad a meghívó, rajtad a teljes öltözet, akkor csak fel kell szállnod a megfelelõ taligára.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Tatyla
party robe meg party boots mindkettõ rajtam van és csak ezt ismételgeti ami a képen van :/

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

2 magos 2 GHz körüli procival, és Intel GMA 4500 kártyával esélyes futtatni szerintetek? Vagy felejtõs?
Akkor összesen 4 szó hiányszik a készletedbõl. A két shout ahogy írtad csak 2 szóval rendelkezik (ezektõl tehát hiányzik 1-1), míg egy csak egyetlennel (innen meg 2 szó hiányzik). Tehát ennyi helyszínen ha jártál is, nem gyûjtötted be a szavakat.

Tegnap megvettem ajatekot. Mondja az elado gyerek, hogy Steam kell hozza. Mondtam neki, hogy kosz nem, mar most is jatszok vele anelkul. Ezutan megkerdezte, hogy a HW kovetelmenyeket nem nezem meg azert? <#nemtudom>

Uj csengohangom pedig: I wanna take you FUS ROH DAH

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
20 van.
Kettõnél csak 2, egynél meg csak 1.

Fantusz
Shadowmere is egy visszatérõ szereplõ, a Dark Brottherhood a megszerzésének a kulcsa.

Fpocok
Van még egy party cipõ vagy sapi vagy mi.

Batmanci:
Nem vásárolható, megszerezhetõ az egyik céhben.

Fpocok:
Összesen 20 shout van a játékban. Ezek közül 3 van amit csak bizonyos személyektõl lehet tanulni teljes egészében, a többi megtalálható és a dragonborn sztori különbözõ feladatainál juthat hozzá a játékos. Szóval ha megvan mind a 20 szó mind a 3 szava (tehát összesen 60) akkor teljes a készlet.

A szerzetesen kívül máshonnan is lehet kapni word-ökhöz vezetõ feladatot. Ehhez csak használni kell bármely shout-ot egy településen aminek eredménye lesz, hogy idõvel felkeresi a karaktert egy futár, átad egy levelet amit elolvasva aktiválódik a feladat. Ahogy a szakállasnál, úgy ennél a metódusnál is egyszerre csak 1 lehet aktív (viszont egymás mellett mûködik a kettõ, tehát lehet kunyerálni feladatot a vénségektõl és futártól is szerezhetõ egy idõben).

Batmanci
Jav: lv szint=lv fok.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Tatyla
itt mit kell tennem felvettem a party ruhát és tovább?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Úgy látom megszereztem az összes shoutot, mert többet nem ad az öreg.

Batmanci
SaGa!
Shadowmere-t meg lehet venni valahol?
Ha igen, hol, és kell hozzá lv szint?
Vagy ajándékba kapod? Mert akkor nem érdekel, majd eljutok oda.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Fpocok
Végre találtam egy istenséget, akivel tudok azonosulni 😄 A fény temploma tetején van és elvisz a csillagos égig.
200 óra után is találtam benne új féle ellenségeket.
lvl61.

Molnibalage
Asszem megvan, hogy a Night ro remember questet mi rontja el. Milõtt beszélnél a kecskés fickóval tudok beszélni Ysoldával. Az õ dumája miatt ugrik a quest marker. Ezzel együtt úgy tûnik, hogya párpeszéd lehetõsége is...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Magh
Szerintem elég bugos. First stage vámpírként 25% frost resist-el lazán állok a fagysárkány elõtt, a kemény 300 HP-m alig mozdul meg, a heal kapacitásom kb. 5%-át sem sebzi. Ellenben 4th stage alatt +100% tûzérzékenységgel sem érzem, hogy az elder dragon olyan nagyon sebezne. harmatgyengék szegények, bezzeg néha egy-egy íjász vagy varázsló onehitel.

Dark Brotherhood.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Family <#rinya>
Molnibalage
Mintha egyes ellenállások mûködnének, egyesek nem. A Nordom egész jól tûri a fagysárkány lehelletét. A tüzet nem. Vagy csak alapból nagyon eltérõ a HP sebzés.

Nem igaz, hogy egy patch leszedõ kiadása olyan nagy feladat lenne. Valahol pofátlannak érzem, hogy gyak. tönkrebasszák a játékot. Ez olyan, mintha a szervízbõl kihozott autó szarabb lenne, mint amikor bevitted. És ennek semmiféle következménye nincs rájuk nézve. Vicc...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Már miért ne kéne enchant? Ott vannak a sima ruhák...
yesname
Storm atronachal kipróbáltam. Megy le a HP-ja spark-tól. Akkor ezek szerint bugos, csak én azt hittem általában hiányzik inden resist és mivel nem idézgetek ilyenformán nem tûnt fel.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Molnibalage
Csak nem volt hajlandó elindulni a Skyrim. Pár nappal ezelõtt írtam. Akkor indult el az auto frissítés, amikor kikapcsoltam. Az, hogy mitõl volt egyáltalán on állásban az rejtély, mert ki volt kapcsolva. Azt is megkérdeztem.

Nem hiába mondom azt, hogy a steam egy fostalcsika. Eddig semmi pozívumot nem látok benne..

Molnibalage
Visszatöltöttem, meglátjuk sikerül el.

Másik komment kapcsán. Ez nem nagy terület? A Gothic 3-nál szerint nagyobb, de minimum akkora. Más RPG-nél sokkal nagyobb. Az én szememben iszonyat nagy és iszonyatosan sok benne a tartalom.

Molnibalage
Amen. Kb 30 küldi áll úgy, hogy n+1 embernél momdom már azt, hogy most kösz nem...

gabo91
Északon találtam pár (3) olyan helyet (kupola a jele, középen egy hoszabb függõleges vonallal félbevágva, ezekben szoktak lenni a shoutok.) ahová kulcs kell.
Keresgéljem, vagy majd lesznek ide küldetések és akkor fogok bejutni?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Rosszul csináljátok.
Törölni kell az összes mentést, kivéve a "Save 1 - Prisoner Skyrim 00.04.40.ess"-t. Nem új játékot kell kezdeni, hanem ezt betölteni. itt még a fajválasztás elõtt vagy.
Ha így kezdesz új karaktert, akkor a számozást is csak innen folytatja, 1-tõl.

Ez a párbeszéd az ami elõjön, amikor beszélsz vele amint odaérsz a helyszínre (már ha mindent jól csináltál addig). Annak során kerül sorra ez is (persze a többi opcióhoz kell bizonyos szintû speech megléte, különben fel sem ajánlja a lehetõségeket a program).

A visszatöltésre meg egy egyszerû autosave vagy quicksave visszatöltés is elegendõ lenne. Elõbbi akkor is kell legyen, ha odagyalogoltál a helyszínre és egy épületbe bementél vagy kijöttél onnan (ilyenkor ment a program). Quicksave is csak akad olyan ami nem pár órával korábbi. Ez a legegyszerûbb megoldása az elakadásnak.

A patch-ekkel meg pont a potenciális hibák miatt kell várni és nem azonnal feltelepíteni. Ennek a leírásából látszott hogy tényleges javítást nem végeztek, így felesleges teljes mértékben és nem szabad feltenni.

Ez ugye vicc? Kevés mellékes feladat?
Ha nem számolom az összesen 18 rövidke feladatból álló fõ szálat és a kb 100 feladatból álló guild feladatsort (ebbõl 40 körül tesz ki a thieves guild önmagában, további 25-26 a DB, 20+ a Companions a maradék meg a mágusoktól van), akkor is vagy 300+, elõre megírt, nem ismétlõdõ side quest (a misc-ek is ide tartoznak) van.
Egy részük jön abból, hogy könyveket és jegyzeteket, naplókat olvasgat a karaktered, egy részük jön pletykákból (nem a bounty-kra gondolok), egy részükbe belefutsz, egy részükre ráakadsz a beszélgetésekre odafigyelve, egy jó részüket minden településen a jarl-októl és helyetteseiktõl lehet felvenni és minden településen legalább 3-5 helyben kapható feladat is mindig akad amiket a helyiektõl lehet összeszedni csak beszélgetni kell, odafigyelni a diskurzusokra.

A bejárható terület tényleg nem nagy, de mindenhová el lehet jutni (legfeljebb nem toronyiránt kell menni hanem kerülõúton, ahogy a hegyeknél ez általában lenni szokott).

A lovak meg megdöglenek. Nem rendelkeznek ezernyi Hp-val, hogy önmagukban túléljék a rájuk leselkedõ veszélyeket (egyetlen kivétel van, Shadowmere, na õ majdnem 1000 HP-val bír, iszonyat gyorsan regenerálódik, közel kétszer annyi ideig tud sprintelni/vágtatni mint bármely másik paci és elég jól is sebez, plusz olyan 25%-al gyorsabb is minden más lónál, de õ is el tud pusztulni ha nem figyelsz oda rá).

Molnibalage
Nem jön be ez a párbeszéd. Nem tudok annyira visszamenni, vagy pontosabban nem vagyok biztos benne, hogy kidomnék annyi játékidõt. Azért valahol szánalmas, hogy a patch (?) hogy szétkúrta az egészet. Akkor inkább ne csináltak volna semmit...

Az optimális sebzés az, amelyikkel a leginkább élvezhetõ számodra a játék. 😊 Ha szereted a harci kihívásokat, akkor nem érdemes túlgyúrni a páncélt/fegyvereket, ha viszont a küldik/kalandozás érdekel inkább és nem szeretsz szenvedni a csatákban, akkor meg gyúrd olyan erõsre amilyenre bírod. 😊
Biztosan megvannak azok a resistek? A többi bug nem általános, de a resist hiba eddig mindenkinél jelentkezett. Varázsolj egy tûz elementált és lõjj rá flame/firebolt/fireballal. Ha megy le tõle az életereje, akkor bizony nálad is ott figyel a bug.
JethroHUN
Csasztok, van vmi mod a lovakra? Mármint h ne támadjanak, mert ez kamu ez a "Frost" nem elég h a repülõ sárkányt is üldözi, még a várfalakra is felfut, pedig direkt mesze állok meg... Találtam egyet cowardly horses, de ez csak annyit tud h kiszaladnak a mapról, szal ugyan olyan rossz mintha a banditákat kergetné.

Más mi az optimális sebzés egykezes fegyóval? most 180 fizikai + 40 tûz sebzéses kardom van (legendary) 1H skillem kb 75, szóval még megy fel. Master szintre felraktam. Ha nem javítom fel akkor 97 sebzése (a 2*40%os fortify 1H enchant miatt is)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Felretenni, angolul tanulni!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Szerintem lényeges dolog, hogy amit lehet powertrainelni, azt mindenképp ki kell használni.

A mágusommal kezdetben csak a destuction-t nyomtattam, aztán rájöttem, hogy önmagában ez kevés lesz... úgyhogy kiálltam az erdõbe muffle-t varázsolgatni, úgy 1 órán belül megvolt a 100-as illusion, vele minden finomság, láthatatlanság etc etc.
Utána rámentem az enchant-ra, ezt is kurva könnyen lehet fejleszteni, tulajdonképpen önfentartó a dolog... veszel soul gemet, betöltöd tárgyba, eladod a tárgyat.. Ebbõl is elég gyorsan megvan a 100.
Innentõl már 0-s költséggel szórod a destruction vazsikat, a rázósabb helyzetekre ott az illusion, szóval hótt nyugodtan mehetsz kalandozgatni erre arra.

Innentõl kezdve érdemes a destruction / conjuration párosra fókuszálni. Ez utóbbi azért kell mert van pár szitu, amikor jól jön egy erõs tank.
A frost atronach már elég jó, de persze érdemes ezt is kigyúrni maxosra, és dremora lordokkal rohangálni, azok önmagukban is megesznek kb mindent.

További érdekes opció lehet a kovácsolás, ez is piszok könnyen fejleszthetõ, és azért egy könnyû sárkánypáncél elég sokat dobhat a karaktereden.
okas ,most egy ajtó elõtt álok ott mit kellene mûködni?
Az oblivion simán végigtoltam,130h toltam vele de ebbe léptem nyomon elakadok kevés mellék küldi kicsi pálya(az is bejárhatatlan néha a hegyek miatt,semmi újítás)a lovam is megdöglött,lol
kösz így sikerült
Pontosan mire gondolsz?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ott ugye Ennis igen pipa a karakteredre és fel van háborodva mert a kecskéje ugye eltûnt a karaktered jóvoltából. Na azt kell neki visszahozni. Csak elõbb ki kell szedni belõle hogy pontosan mi a baja, segíthetsz neki vagy fenyegetheted, meggygõzheted más dolgokról vagy megvesztegetheted. Rajtad áll a dolog. Ha simán csak dumálsz vele hogyan teheted jóvá a dolgot na akkor lép tovább a feladatsor és indul a kecske visszaszerzése.

Esetleg próbálj ki egy visszatöltést egy korábbi állapotról és gyere a feladat megadott pontjára ismét.

yesname
Sokan írják, nem mûködik 1.2 után az ellenállás. Örülök, hgoy a szerencsések közé tartozom, mert a világon semmi baja. Resistek megvannak, tolató sárkányok nincsenek és még 1 darab bugba sem futottam bele 85 óra játék után.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

el kellene olvasni,hogy mit kell csinálni😊
ki van írva,hogy tartani kell a gombot mert az erõsebb lökést kell használni.

PSN ID:misi2mezei

sikerült ellöknöm a "z" billentyûvel a megidézett lényt,de nem történt semmi (high rothgar),nem adott be ujabb küldetést ,sõt semmi küldetés nem villog a térképen?
Mit kellene még csinálni?
Molnibalage
A Night to Remember küldi is érdekes, Ennisnél nem tudok továbbhaladni Roroiksteadben. Nem hiányzik az, aminek hiányoznia kellene. Eddig jó volt a játék, de ez most kezd bughalommá válni...

Nem nevez át semmilyen mentést a konzollal készített save, hanem készít egy teljesen újat aminek a neve az lesz amit te megadtál. Ennyit csinál, semmi mást. Aztán te azt az új mentést már annyiszor írod felül, mentesz rá amennyiszer csak akarod.
De kipróbálod és rájössz magad is egy pillanat alatt.

thx.
és ilyenkor melyik mentést nevezi át?amelyikre rámentek a parancs beírása után?vagy,hogy van?

PSN ID:misi2mezei

Molnibalage
Ha két lövéssel kinyírnak, akkor úgy sem érzek semm erõsödést...

PiszkosFred
Akkor rosszul emlekeztem, sorry 😊 Nem probaltam meg, igy csak remlett valami ezzel kapcsolatban.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Csak a patch (a héten kijött, tulajdonképpen semmit nem javító csak mindent elrontó vacak) után nem mûködnek. Így legalább már jelentenek némi kihívást a mágiahasználók.
Egyébként meg amelyik nem villámmal támad annak a támadásait pofátlanul egyszerû elkerülni, kimozogni elõle hacsak nem pont a karaktered elõtt áll.

A tûz meg ettõl lesz kemény még akkor is ha mûködnek a tûz ellenállások (plusz azt senki nem mondta hogy pont ugyanolyan sebzésû varázslatokat használnak az ellenfelek mint a játékos, szóval náluk lehet erõsebb is). Minden tûzzel való támadás után a célpont ellen irányuló minden újabb támadás sebzése megnõ. Ha ez ismét tûz akkor lehet szivatni a népet rendesen. Szóval a magas tûz ellenállás sem jelent sokat, mert a lassan erõsödõ sebzések összeadódó hatása a magas ellenállás mellett is magas sebzést jelent.

Fantusz
Aktiválni kell minden kiáltást, a megtanult, falakról leolvasott szavakat neked kell hozzáadni egy sárkánylélekhez.

Ezt mire írod, mivel kapcsolatban?
Csak annyi a dolgod, hogy használod az unrelenting force képességedet a célponton (rajta). Ennyi. Nem klikkelsz rá vagy ilyesmi, csak kiválasztod a megfelelõ shout-ot és használod.

A fejlesztéshez (mellesleg az említett nevû képességet pont nem kell neked fejleszteni, ingyen feltuningolják neked csak tedd amit mondanak, ha nem érted akkor szótár a kézbe) szintén nem klikkelsz rá, hanem szépen billentyûvel rámész (fel-le billentyûkkel rámész hogy a fejlesztendõ képesség neve legyen világos, az egeret meg elfelejted szépen) majd nyomsz egy r billentyût (amit ír is neked a program alul ahol kijelzi hogy melyik billentyû mit csinál). Persze legyen szabadon felhasználható dragon soul a tarsolyodban (bal oldalt alul kiírja mennyi van).
Ha klikkelsz akkor mindig azt az üzenetet fogod kapni, hogy nincs elég lélek. Az unlcoked meg annyit tesz egy shout kapcsán, hogy már megtanultad és fejlesztheted tovább ha van éppen szabad lélek és van még ki nem fejlesztett szó.

Molnibalage
Tehát nem mûködik a resist? Fasza. Azért valahol szánalmas, hogy ilyen elbaszottan csinálják amit csinálnak. Így totál lehetetlenség egy csomó ellenfelet leverni. Eszemfaszom megáll. Az ilyenek miatt megy el az ember kedve...

PiszkosFred:
Az idézõjelek pont nem kellenek. 😊 Csak save és az a név amit látni szeretne az ember.

simon7108:
Amikor felülírsz egy mentést (tehát rámentesz) akkor a mentés neve nem változik csak az elmentett adatok.