30713
TES
-
unusual #16049 9500pénz mostanság boltban. Steam-en le volt árazva múltkor,de itthon nem. ;) -
bega82 #16048 Férjhez mentem Onmund-hoz. Nem volt saját házam, úgyhogy abban maradtunk, hogy hozzá kötözöm. Viszont nem tudom, hogy az hol van. :D Eddig ugye a mágus fősuliban volt ő is, de ezek szerint van egy kecója valahol... ezt honnan tudom kideríteni? -
#16047 Talk to esbern küldinél azt mondom amit a nőci mondott riverwoodban, de utána nem reagál semmit. Másnál is előfordult ez a bug? Ha igen hogy lehet kijátszani? =/ -
#16046 Valaki tudja, hol a legolcsóbb a játék? Akár kulcs is érdekelne. -
#16045 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292131626&no=15879]#15879[/URL] -
#16044 Üdv! Megint kérnék egy kis segítséget! Valami föld alatti helyen vagyok, ahol egy halom ilyen gollam-szerű dögöt, pókot, meg papot kinyírtam, ekkor a végén egy pap vagy mi segít nekem, mert elhoztam neki valami fejre való fókuszáló cuccot. Beérünk egy nagy terembe, ahol beteszem a cuccot valami nagy gépbe a tér közepén, fenn meg lehet nyomogatni gombokat, hogy merre menjenek a plafonba lévő lencsék. Csakhogy nemtom mit kéne csinálni, hogy kéne álljanak a lencsék vagy valami? Köszi előre is! -
xido #16043 egyébként nálam okozott már meglepetést a kísérő,mikor azt hittem nem jön utánam..rejtélyes módon leugrált ugyanott a mélybe,ahol én..vagy talál mindig valami titkos kerülő utat..:) -
xido #16042 buta fiú:)
fast travel lett volna a megoldás,ott lett volna melletted megint:) -
#16041 ha beragadna a kísérő...
a sziklába ragadt Lydiának csak a botja vége lógott ki, nem is találtam meg, csak konzol paranccsal, ami odarakott mellé... Mozdíthatatlanul áldogállt, - gondolom, zárt térnek érzékelte a sziklát. Nem tudván, mit kitalálni - eleresztettem az alap shout-ot, ami szépen kirepítette őt a valós térbe.... :) -
IXEMGabeo #16040 van egy sejtésem melyik küldetésről van szó:) pont amikor menned kell az Eldergleam sanctuaryba nem az az?
ja 7-es szinten akkor azzal a küldetéssel várhatsz még, 7-es szinten még az óriásokat sem bírtam megölni...
kovácsolni? Riverwood elején van forge ott tudsz, perkekkel tudod a smithinget fejleszteni, Dwarwen, Elwen és egyéb páncélokat pl.
ugye leather strips és a különböző ingotok (Iron, gold, moonstone, ebony, coruldum) nagyon fontosak a páncélzathoz...
ha ore van nálad azokat a smelterben kell beolvasztanod akkor lesz belőle ingot. -
#16039 Lenne egy kérdésem miszerint mit csináljak ha nem tudok eljutni egy helyszínre mert azt egy sárkány védi? Túl gyenge vagyok level7 körül és mindig kinyír.... ja és kovácsolni hogy tudok? Hiába van nálam iron tömb meg más de nem enged... ki kell tanulni? -
#16038 Ocsmány, igénytelen (szerintem) -
#16037 Na ezzel aztán lehet mészárolni a sárkányokat. :) Már csak a berserker armort kéne átültetni Skyrimbe is. :) -
#16036 köszönöm a válaszokat -
IXEMGabeo #16035 Nilhelmben adtak küldetést?:S:S:O ki a fene? pedig ott dumáltam mindegyik NPC-vel
én már mindenütt jártam kivéve a Lost Valley Redoubtban, Snow Veil Sanctum, Twilightos kripta meg a Sky Haven temple ezek vannak még kb és Riften ugyebár... -
#16034 Nekem csak a két Skald, meg a Nilhelmi bandita góré vigyorog a küldetéslistámban.
'Kocsog Skald nemigen ugat a lóvéről, bandita górét meg kinyírhattam, még november vége felé, de nem találom a hulláját. A haverjai megvannak, de ő...
Rémlik, hogy valakit leszedtem a hídról, és beleesett a folyóba, de 'sztem mindenképp halott. Ugyan nem vagyok halottkém, de 'hóttá nyilvánítottam. Viszont a játék ezt leszarja. -
IXEMGabeo #16033 na ne hogy már:D én ennyire azért nem tolom a skyrimet...volt, hogy kihagytam 1 hetet... OFF: most is vizsgákra készültem azért is hagytam ki 2 napokat...dehát, ha szórakozásból tolja az ember nem pedig függőségből akkor nem lehet gond... -
#16032 Igen. Mod kell hozzá. 'Asszem, vagy ez, vagy ez. Illetve, valószínűbb, hogy mindkettő. Már nem emlékszem pontosan. Szenilis vagyok kissé. -
Kallahiosz #16031 na zsir
újra értelmezhetem a vámpír létet...
Akkor tekerek egy viceset és kezdek egy új karit...
mire feljön a nap 20 lessz -
#16030 Ami számomra lényeges volt, az az idő.
Alapban a valóság egy perce, a játékban 20 perc.
Ez nekem nem tetszett, megfeleztem.
Ha kíváncsi rá valaki:
set timescale to 10
Lehet hosszabb is, de vigyázni kell vele, mert 5-ig megállhat az idő.
Igazából, azt mondja a köznép, hogy a 0 és az 1 lehet gáz. De biztos ami ziher én maradok a 10-nél. 5 alatt már van idő napfelkeltéig. :) -
Kallahiosz #16029 ÁÁÁ ugyan barátom.
Ez a játék akkor sújos ha kidob a barátnőd kirugnak a munkahelyedröl és még a félévedet is elbassza... Mert még csak 1 félév telt el.
Szerencse, hogy nincs csajom... majdnem velem is megtörtént.
Ja tegyük hozzá, hogy nov 11 töl karácsonyig 12 kg ot fogytam és akkora szakálat növeztettem hogy a gyerekek sírva menekültek az utcán.
ja mondjuk az sem semmi, hogy ha jól emlékszem 4 embernek sikerült még hasonló élményeket szereznem, olyanoknak akik a legend of zelda volt az utolsó játék az életükben...
Legalábbis ők ezt hitték. -
IXEMGabeo #16028 csak tudod idegesítő, hogy teljesítem a MISQ-eket és ott vannak a listában:S
megöltem már régen Petrát a hagravent, nem pipálta ki
megszereztem régen a furulyát pipa nincs
bementem a Bárd koleszba pipa nincs
Braith gyereket elüldöztem már pipa nincs
Skald 2x is megjelent, akinél a jutalmat be kellene gyűjtenem párbeszéd sehol pipa nincs
és hát most Falionnál is gondok vannak, de az remélhetőleg tényleg csak az én figyelmetlenségemnek köszönhető... -
Kallahiosz #16027 A szürke szakál rend nek a ruhályát meg lehet valahogyan szerezni , akár hceat al??? -
IXEMGabeo #16026 a játék csak leköt;) akkor súlyos, hamár 1 napot se bír ki az ember;) -
#16025 Az orosz-roulette nem a legegészségesebb játék, az tény. -
#16024 mert a játék nem... -
#16023 Ha a küldi beragadásra gondolsz, akkor az mind más, illetve a java, és van amit nem tudtam kivenni a journalból. Olyan küldivel meg még nem futottam össze, amelyiket ne tudtam volna orvosolni.
Utána kell járni a bugosaknak. Kell egy kis türelem, de amíg nem javítják, max kutatsz vagy nem csinálod tovább. -
IXEMGabeo #16022 most egyszer egyszer egy küldetésre muszáj...
Ilyenkor milyen parancsokat kell bevinnem? totálisan kasu vagyok ebben a témában... -
IXEMGabeo #16021 bocsi, de én se dohányzom, sőt még alkoholt sem iszom, mert csak tönkrebasszák az ember életét... -
#16020 Valóban szerinted, mert akármekkorára húzod, a periférikus nézeted nem lesz túl hasznos, mert ettől torzul a látómező, és rosszabb a kezelhetőség. Nem mindegy, hogy 180 fokot mozgatsz, vagy csak 70-et.
De ez csak az én véleményem. Felőlem Te játszhatsz 360 fokkal is. -
#16019 Mert rászoksz! Olyan mint a cigi nektek. (én nem dohányzom)
A játékban nem találtam hátrányt, csak előnyt. Pl.: beragadt küldi, stb...
Egyéb könnyítést nem szoktam egy laza konzollal elintézni, de ez én vagyok. (én ugyanis semmire nem tudok rászokni. ez nem melldöngetés. feleségem is talán ezért nincs. valahogy nem tudok rájuk szokni. egy darabig érdekelnek, de utána nem. és nem, nem vagyok meleg. nem mintha a melegekkel bármi gondom lenne, amíg engem békén hagynak.) -
IXEMGabeo #16018 köszönöm akkor megpróbálom majd újra...reggel 6 óra.
egyébként ez a konzol dolog miért veszélyes? -
#16017 A Field of View (FOV) eredeti értéke 65.
Egyszer már leírtam, hogy lehet megoldani, hogy ne kelljen mindig konzolkodni, de több ezer háesszel ezelőtt volt, ezért neki futunk még egyszer.
SkyrimPrefs.ini
A general alatt az utolsó sor legyen ez:
fdefaultfov=xx
Majd keress rá a fovra, mert ebben a fájlban nem szerepelhet még egyszer.
Mentés.
Skyrim.ini
A display alatt az utolsó sorok ezek legyenek:
fDefaultWorldFOV=xx
fDefault1stPersonFOV=xx.xxxx
Az ikszek között nem véletlenül van pont. Tízezredre kell megadni az értéket, ami akár nulla is lehet. Ide már azt kell beírni, amilyen fovot akarsz. Az egész számot jegyezd meg, a tizedeseket nem fontos.
Mentés.
Játék indít, mentés betölt, konzol le, és beírod:
FOV xx
konzol balra el, majd csinálsz egy mentést, és kilépsz.
Ezek után bármikor újraindítod a játékot, ettől a mentéstől nem fog visszaállni defaultra többé. -
#16016 Annyit sikerült kiderítenem, hogy hajnal 6 óra körül kell vele találkozni, mert a kór akkor gyógyítható, és az is lényeges, hogy hol állsz, ha távolabb állsz a kijelölt helytől, esetleg nem hajlandó megszólalni (elderscrolls.wikia) -
IXEMGabeo #16015 igen, Black soul gemet átadtam, utána elmondta hol találkozzunk nem jött el pedig a nyílra álltam rá, volt, hogy vártam rá 4 órát, vártam estig akkor sem jött
(kis mocsok nem egy pontos mágus:) )
aztán gondoltam közben benézek a Fort Snowhawkba, ki is pucoltam, elmentem másfele majd a küldetés ilyet ír, hogy beszéljek vele:S:S na mondom visszamegyek Mortalba, elöször elküld, mert aludni akar, aztán mikor felkelt nem jelent meg semmi új párbeszéd:S:S semmi...
találkozási pontot se jelölte meg azóta se, a küldetés nyíl a házára mutat...
egyébként rengeteg MIQ quest bugos sajnos 2x bounty behajtásom lenne Skald nevű királyon, akinél egyik párbeszéd sem jelenik meg, Kill the hagraven Petra, Investigate the bards college egyik sincs kipipálva pedig mindkettőt megcsináltam, és az emlegetett Pante furulyája is bugos, de az azért, mert már előre megszereztem a furulyát... -
#16014 Vámpír karakterem még nem volt, úgyhogy a küldetés részleteit nem ismerem.
Nem adott meg időpotot a találkozóra, vagy valamilyen kérése nem volt?
Annyit tudok, hogy black soul gem kell a küldetéshez.
Negyedik szintá vámpírral Falion sem áll szóba.
Alternatív megoldásnak szóba jöhet a vérfarkas beavatás, ha még nem voltál, illetve a konzol, de az utóbbi csak vészmegoldásnak javaslom, ha végképp bugos a küldetés
Véleményem szerint veszélyes dolog rászokni a konzolra, mindíg az első lépés a legnehezebb, de ha megtetted, akkor a következő nehézségnél már lazábban nyúlsz a konzolhoz.
Volt egy küldetésem, amit háromszor töltöttem be (nem újra kezdtem), mert bugos lett, és nem akartam konzollal befejezni - szerencsére a harmadik nekifutás sikeres volt -
IXEMGabeo #16013 Morthal pici kis falucska úgy amúgy, de annál jobban tetszett a küldetés, amit elém tártak. Hroggvar leégett házáról van szó természetesen, de nem mondok többet...jóféle volt:)
viszont Fantusz nem tudsz valami megoldást a Falionos küldetésre?:) úgy tűnik bebugzott az egész így pedig örökre vámpír maradok...
16002-es hsz..:S -
#16012 Riverwoodban, vagy Whiterunban beszélsz a kováccsal, és küldetésszerűleg "megtanít" fegyvert, páncélt készíteni, feljavítani - úgy működik a többi, jobb minőségű alapanyagokkal, ha megtanultad azokat használni (kovácsolás perkek).
Fémtömbök készítéséhez szükséges kohó nincs mindenhol (Whiterunban van az is), és fegyvereket nem lehet újra kovácsolni - ércből készíthetsz, feljavíthatod, de nem tudod beolvasztani.
Dwemer fémtömböket dwemer fémhulladékokból lehet készíteni, "dwemer ore" nincs.
Rengeteg NPC ad küldetéseket, beszélgess velük.
Csatlakozhatsz a karakteredhez illő guildokhoz, a főküldetés a "sárkányos" történet, nyugodtan lehet játszani úgy, hogy lényegében el sem kezded ( ne menj Bleak Falls Barrow-ba a golden claw-ért sem - ezt a küldetést Riverwoodban adja a kereskedő, mellékküldetés, de hozzá kapcsolódik a főküldetéshez, és ha megcsinálod, egy lépésre leszel a sárkányok megjelenésétől) -
#16011 uhh miket írtam :D , már ki sem látok a szememből hiába a 28"os moncsi, nah meg eng bill LoL sry
-
#16010 Fegyver- és páncélkészítés
( am bannerban aelderscrolls.hu )
Kocsmárosoktól,eladóktól,járókelőktől,kisebb táborokban a "főnököktől", mesterektől, banditáktól, útónállóktól,... (sokmindnekitől)