The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A polgárháború érdekel legkevésbé a játékban õket még a sárkányok is beelõzik.
Részigazságok vannak mindkét oldalon, egyik félre sem lehet rámondani, hogy õk a jók, a másik meg a gonosz - ezzel nincs is gond, az életben is így van.
A hóhér bakója alól kiszabadulva elég nehéz az Imperial légióért lelkesedni, a Viharköpenyesek meg egy szedett-vedett bagázsnak tûnnek, s nem igazán kedvelik a többi fajt.
Persze, mikor már ott tart a játékos, hogy nem tud mást csinálni, beáll valamelyik oldalra, pedig tudja, hogy az egyik kutya, másik eb :-)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Más. Szar dolog ez a polgárháború, egyol oldalhoz csatalkozva sem vidámság a dolog.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hatalmas élmény volt, amikor a megépített "modell" végre repülhetett, s repült is.
Az idézõjel azért van, mert ezek a modellek nem valaminek az utánzatai voltak, ezeket repülésre tervezték, egy 50 méteres damillal húztuk fel, aztán elvileg körbe-körbe repült, gyakorlatilag a légáramlatoktól függõen esetenként "világgá is ment".
Az MHSZ támogatásával ingyér kaptuk a félkész modelleket, s szépen összebarkácsoltuk. - nekem soha nem volt LEGO-m, helyette volt Papirusz, Pajtás, Fecske, Gólya, Balsa
Mostanság már alig-alig van normális modellezõ, vagy barkácsbolt, ahol lehetne ilyen modellekhez cuccot szerezni, s valami irdatlan összegekbe kerülne egyetlen megépítése.
De az tényleg látszik hogy nem teljes sajnos.
pl. Morrowind-be egy átjáró szurdok is van (persze láthatatlan fallal):
A háttérben már látszik a központi sziget:
Amirõl a tûzhányó (gondolom én mert azzal nem játszottam) már hiányzik:
És ha oda mész bizony látszik hogy itt valami hiányzik, ami ha megnyitnánk a területet elég lehangoló lenne:
Ha nincs lezárva a fõcella pótolni lehet, de a fallout-ból kiindulva ez nem valószinû.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Na de tényleg ON 😊
Ezt arra mondom, hogy a jelenlegi generáció végén már a PC elhúzott, és szebb-jobb minõségben (és olcsóbban) kapom meg azt, amit pl X360-ra is megkapnék 😊 De ettõl függetlenül arra is vannak jó cuccok.
De nem akarok belemenni semmilyen flamelésbe, nem azért mondtam 😊 mindegyik jó és mindenki azzal játszik amivel akar vagy amivel teheti 😊
Mindenhol vannak régi motorosok 😊 Én sok olyan emberrel tartom a kapcsolatot a való életben, akiket anno fórumon meg egyéb játékkal kapcsolatos események kapcsán ismertem meg. Csak van akinek a régi egész hétvégés Royal Rumble meccsek után (amit 6-an nyomtunk egyszerre PS2-n 😊 ) már csak az azóta született 3 gyerekére van ideje ... ez van, öregszünk 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A játék szeretete nem igazán köthetõ korhoz, legfeljebb az változik, hogy milyen stílusú játékot szeretünk.
Amikor még elérhetetlen volt a számítástechnika, a játékigény akkor is megvolt az idõsebb korosztálynál is, s csúnyán szólva a számítógépek elterjedése akaratlanul is belejátszik az egymástól elidegenedés folyamatába.
Ma már nagyon kevesen játszanak klasszikus társasjátékokkal, "csak szórakozásból" kevesen ülnek le kártyázni, a számítógépes játékok ûzése meg akaratlanul is kizárja a közelünkben lévõket a gondolatainkól, s ez egy komoly veszély, ami elidegenedésig fajulhat.
Természetesen ez nem egy törvényszerû dolog, de egy PC játékba elég nehéz bevonni a körülöttünk élõket, a gép elõtt mindenkinek van egy külön világa - persze mindez nem ennek a topicnak a témája :-)
de értelek, tudom hogy te is 30+ vagy vagyis régota vagyok en is sg-n, meg gameren is szoktál irni, na pl te is tudod gondolom ott is sok régimotoros van😊
amúgy kalandozz csak Markarth city nekem nagyon bejött fõleg a küldetések...
ez a Windhelm ahol most vagyok😄 egyetlen értelmes küldetés volt eddig ez a nyomozósdi, egy csaj, akit meggyilkoltak, de ez se volt nehéz, meg egy potiont kellett megszerezni az öregnek a barlangból, Aventinus van még más nem is van:S:S
Autókról még egy szó, aztán tényleg megyek hullát rabolni.
A Michaelisz Norbi mondta, hogy neki nagyobb feszkó volt a szimben a rajt, mint késõbb az élesben. Komolyan, nagyon sokan mondják, hogy a fene eszi õket a rajtnál.
'Nemtom, mibõl voltam, de nekem a rajtoknál (élõben), a 100at nem érte el a pulzusom. Most, a szimekben sem izgulok jobban. (Talán egy kicsit. 101)
Olyan lehettem, mint Kimi.
Most 'má aztán gyilokra fel.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Amíg tudok gépet építeni, jót, addig nem érdekel, hogy valami csak konzolra jön ki. Élõ példa a Skyrim. Vagy F1, GTR2. Erre modot csináltam, csak mindenki összeszarta magát, hogy hosszútávú versenyeken kell indulni.
Német- Francia honban nem férsz be egy ilyen versenyre. Igaz, én egyszer befértem, és beleülhettem egy LMP1 Audi R8asba, egy négy órás Le Mans-i versenyre, és második lettem, úgy, hogy 3 órán át én vezettem. Kaptam egy defektet, és már csak a másodikra lettem jó. De ott a 20. helyezett pont olyan jól érezte magát, mint az elsõ.
SKYRIM ON AIR!
Nagy csé.
Mondjuk mára már nincs igazán sok idõm, eténként 22-23 óra után tudok 1-2 órát játszani ... valamikor kicsit kevesebbet vagy semmit, valamikor többet ... változó... de nem sokat 😊
Talán az elsõ játék az az 5Ft-ossal mûködõ automata volt a fagyizóban, ami még valami vektor grafikás ûrhajós lövöldözõs volt.
És onnan beindult ... játékterem (akkoriban indultak ezek a kis-nagy termek, SF2 azóta is nagy kedvenc 😊 ), havernál C64, NES, aztán kaptam ezt a 100 játékos gagyi TVjátékot 😊, MasterSystem, majd havertól SNES, MegaDrive, GB, 286-os PC, aztán mindenféle PC, N64, PS1, Dreamcast, PS2, GameCube, XBox, X360 ... persze közbe PC mindig ... most meg inkább PC, mert ez jelenleg a legjobb 😊 ........ és ezeknek a gépeknek a legnagyobb része most is megvan bedobozolva 😊
Egyébként már veszett.
Úgy értem, nem meg..., el.
Lelki küzdelmem befejezvén, megyek vissza a cuccokért.
Ahoy!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
más: a kovácsnál mikor lesz új árú? 3 napot vártam, de még mindig nincs nála semmi alapanyag 😛
de ettöl még lehet a kardok tenyleg jobbak kesöbb😊
"The trees move. Do you not see it?"
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11