The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Alacsony szinten az ellenfeleid is gyengébbek.

A polgárháború érdekel legkevésbé a játékban õket még a sárkányok is beelõzik.
Részigazságok vannak mindkét oldalon, egyik félre sem lehet rámondani, hogy õk a jók, a másik meg a gonosz - ezzel nincs is gond, az életben is így van.

A hóhér bakója alól kiszabadulva elég nehéz az Imperial légióért lelkesedni, a Viharköpenyesek meg egy szedett-vedett bagázsnak tûnnek, s nem igazán kedvelik a többi fajt.
Persze, mikor már ott tart a játékos, hogy nem tud mást csinálni, beáll valamelyik oldalra, pedig tudja, hogy az egyik kutya, másik eb :-)

PiszkosFred
De, azt igen, azt az 1.2 okozta, azt orvosolni fogjak, az tul nagy visszhangot kapott.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nekem az tetszik ,hogy lvl 40 vagyok és még nem álltam be egyik odalra se. Se a harcosokhoz. Mivel 2 kezes fegyveres vámpír lovag vagyok hp-ra meg mágiára gyúrva restoból jön stamina így a mágusos questeket elkezdtem éppen hogy csak! fõ questhez meg közöm nincs még és még fele térkép megvan. Ahhoz képest ,hogy 39-en végig vertem elõzõ karival masteren a fõ vonalat most 40-en még sehol sem vagyok! 8)) Jó ez a game 8)
Itt kint Angliába olyan modellezõ botlok vannak ,hogy bepisilsz. a biciklitõl a második VH-s löveg vonatokig amik 1-2-esek és kivannak állítva a kirakatba plusz nem beszélve a warhammer terepasztalozásról! 8))
Molnibalage
Tehát a rezisztancia bugot nem?

Más. Szar dolog ez a polgárháború, egyol oldalhoz csatalkozva sem vidámság a dolog.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az viszont vicces, hogy mivel egybõl a játék elejéb ballaghattam volna a felkelõkhöz, akkor megszakadtam volna, hogy megcsináljam a questeket. A koronás quest 3 dragur lordja még +20 szintûként is vicces lett volna...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Fantusz
Az általános iskolában volt modellezõ szakkörünk.
Hatalmas élmény volt, amikor a megépített "modell" végre repülhetett, s repült is.
Az idézõjel azért van, mert ezek a modellek nem valaminek az utánzatai voltak, ezeket repülésre tervezték, egy 50 méteres damillal húztuk fel, aztán elvileg körbe-körbe repült, gyakorlatilag a légáramlatoktól függõen esetenként "világgá is ment".
Az MHSZ támogatásával ingyér kaptuk a félkész modelleket, s szépen összebarkácsoltuk. - nekem soha nem volt LEGO-m, helyette volt Papirusz, Pajtás, Fecske, Gólya, Balsa

Mostanság már alig-alig van normális modellezõ, vagy barkácsbolt, ahol lehetne ilyen modellekhez cuccot szerezni, s valami irdatlan összegekbe kerülne egyetlen megépítése.

xblades
Na itthon én is kipróbáltam hogy meg nézem a külsõ területet, de hálisten engem a láthatatlan fal megállított <#falbav> és nem engedett tovább mint õt, pedig a Tcl kód is be volt kapcsolva( csak a tfc segített de így meg törlõdik a terület nagy része).

De az tényleg látszik hogy nem teljes sajnos.
pl. Morrowind-be egy átjáró szurdok is van (persze láthatatlan fallal):

A háttérben már látszik a központi sziget:

Amirõl a tûzhányó (gondolom én mert azzal nem játszottam) már hiányzik:

És ha oda mész bizony látszik hogy itt valami hiányzik, ami ha megnyitnánk a területet elég lehangoló lenne:

Ha nincs lezárva a fõcella pótolni lehet, de a fallout-ból kiindulva ez nem valószinû.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

francois
Egyébként ezt szerepjátékos célzattal írtam, mivel többeknél láttam, hogy játékbeli hatásoktól függetlenül igyekeznek pozitív vagy legalábbis morálisan elfogadható módon cselekedni, azért gondoltam, hogy szólok, mert talán az az egyik, ami úgy megkérdõjelezhetõ. Korábban különben írtam, hogy nálam minden ami küldetés végigviszem, tök mindegy milyen áron.

elegem van a dungeonokból... uncsik.
Tudják mi az a LEGO mert most olvastam nem rég ,hogy a LEGO az egyetlen egy Cég ami a válság alatt is bevétel növekedést tudott produkálni 8)) SZóval a LEGO köszi jól van 8))
huuu arra is emlekszem, nagyon tetszett az is, emlekszem katalogusokba allandoan nezegettem 😊

francois
az én idõmben a westernes lego volt a menõ😊

naja, az ára elég kemény😊 emlekszem pl mennyire akartam karacsonyra 1x egy szettet, EGYIPTOMI, kedvenc, eröd, csapdak kurvajol nezett, nagy volt stb. 18 ropiert akkor, sok éve 😊 aztan vmi mast kaptam, de az is 10k volt kb

Laza
A játékárakra gondoltam, mint olcsóbb 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

en szerettem nagyon, s ebböl jatekba pont, hogy a legosak nemjöttek be, nemsokat probaltam, de pl indiana j. lego meg ezek, nem nyerték el teccésem😊

francois
bár mondjuk én csak azt tudom elmondani amit a saját környezetemben látok és igen ismerik, sztem az az egyik olyan játék, ami soha, vagy legalábbis jó darabig, kultúrafüggetlenül a gyermekkor része.

Laza
Ó, az most divat árú 😊 mindig is az volt. Nagyon jó a marketingje, mai napig is luxus játékcikk (szerintem), mert kva drága.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ezzel azért vitatkoznék, vagy megkérdezném mire alapozod a olcsobb, jobb elhuzottat, de itt tenyleg nem lenne jo😊 nem is szoktam egyébként flamelni ilyenekröl, másról se nagyon mondjuk 😊

good post

fûû régen nálunk is szokás volt most valahogy be van mindenki fásulva a kis családban OFF vége..régi szép idõk. Szerinted amúgy a mai gyerekek tudják egyáltalán mi az a LEGO?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Laza
Én rendszeresen összeülök a barátaimmal pókerezni, az asszonnyal és barátnõjével labirintusos társasozni. Kellenek ezek, mert különben az ember nem él, hiába lélegzik 😊))))

Na de tényleg ON 😊

francois
én nem fogalmaznék úgy, hogy öregszünk, inkább csak a prioritás változik és ez így van jól

Laza
"de nem feltetlen a pc a legjobb"

Ezt arra mondom, hogy a jelenlegi generáció végén már a PC elhúzott, és szebb-jobb minõségben (és olcsóbban) kapom meg azt, amit pl X360-ra is megkapnék 😊 De ettõl függetlenül arra is vannak jó cuccok.
De nem akarok belemenni semmilyen flamelésbe, nem azért mondtam 😊 mindegyik jó és mindenki azzal játszik amivel akar vagy amivel teheti 😊

Mindenhol vannak régi motorosok 😊 Én sok olyan emberrel tartom a kapcsolatot a való életben, akiket anno fórumon meg egyéb játékkal kapcsolatos események kapcsán ismertem meg. Csak van akinek a régi egész hétvégés Royal Rumble meccsek után (amit 6-an nyomtunk egyszerre PS2-n 😊 ) már csak az azóta született 3 gyerekére van ideje ... ez van, öregszünk 😊

ez nem a Star Wars ahol jelentõsége van a tetteinknek...itt elég kevés döntési szituáció van nincs sötét és világos oldal sajnos:S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt picit sajnálom eddig ugyebár minden küldit bevállaltam, talán egyszer volt olyan, hogy a Divine szobrot kellett egy Deguine nevû iszákosnak ellopni én helyette megmentettem egy kislányt egy gonosz varázsló karmai közül valamelyik barlangban. Még a faterja is jött harcolni velem nem gyõztem megvédeni😄 na ott cselekedtem jól, de House of horrorsnál a Logrufot habozás nélkül megöltem, sõt Hall of the endes csaj, akivel kipucoltunk szintén egy barlangot az pedig megölette velem Markarth city egyik papját, aki ott felügyelte a Hall of the end szobát...na azóta tudok Feedelni, ami visszatölti a staminát sõt kaptam egy Namira ringet is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fantusz
Amikor még kissrác voltam... 40 fillér volt egy kifil, 1 forint 10 fillérért vettük az iskolatejet, 50 fillérért adtak egy gömb fagyit, és két forint volt egy dal:-)

A játék szeretete nem igazán köthetõ korhoz, legfeljebb az változik, hogy milyen stílusú játékot szeretünk.

Amikor még elérhetetlen volt a számítástechnika, a játékigény akkor is megvolt az idõsebb korosztálynál is, s csúnyán szólva a számítógépek elterjedése akaratlanul is belejátszik az egymástól elidegenedés folyamatába.
Ma már nagyon kevesen játszanak klasszikus társasjátékokkal, "csak szórakozásból" kevesen ülnek le kártyázni, a számítógépes játékok ûzése meg akaratlanul is kizárja a közelünkben lévõket a gondolatainkól, s ez egy komoly veszély, ami elidegenedésig fajulhat.
Természetesen ez nem egy törvényszerû dolog, de egy PC játékba elég nehéz bevonni a körülöttünk élõket, a gép elõtt mindenkinek van egy külön világa - persze mindez nem ennek a topicnak a témája :-)

Én se leszek már 35...😊 És angolt és rpg-t kenem vágom😊Jah és játszom sokat ..😊
te is vagy ugyanugy konzolon, mert megteheted, nincs ezzel baj, de nem feltetlen a pc a legjobb...nem is kell hogy legjobb legyen 😊
de értelek, tudom hogy te is 30+ vagy vagyis régota vagyok en is sg-n, meg gameren is szoktál irni, na pl te is tudod gondolom ott is sok régimotoros van😊

francois
Csak óvatosan az Aventius küldetéssel, ha neked is elveid vannak akkor tudd, hogy az vezet a DB-hez és ott bizony majd ártatlant kell gyilkolni. Bár én gondolkozás és a sztorijuk meghallgatása nélkül a khajit-ot nyírtam ki, lehet rasszista a karakterem😄D

legfontosabbat kihagytam...Havas, sivár hely...király (Jarl Ulthric) is marha keveset van a helyén😄 alig van ember sztem gyorsan továbbállok innen és meglesem Riftent...úgyis 2 küldetésem szól oda és ezt az Aventinus kölyökét meg szeretném csinálni

erre egy szó van: rutin😊

amúgy kalandozz csak Markarth city nekem nagyon bejött fõleg a küldetések...

ez a Windhelm ahol most vagyok😄 egyetlen értelmes küldetés volt eddig ez a nyomozósdi, egy csaj, akit meggyilkoltak, de ez se volt nehéz, meg egy potiont kellett megszerezni az öregnek a barlangból, Aventinus van még más nem is van:S:S

Batmanci
'Mosmá, 'hóttá nyílvánítottam.
Autókról még egy szó, aztán tényleg megyek hullát rabolni.
A Michaelisz Norbi mondta, hogy neki nagyobb feszkó volt a szimben a rajt, mint késõbb az élesben. Komolyan, nagyon sokan mondják, hogy a fene eszi õket a rajtnál.
'Nemtom, mibõl voltam, de nekem a rajtoknál (élõben), a 100at nem érte el a pulzusom. Most, a szimekben sem izgulok jobban. (Talán egy kicsit. 101)
Olyan lehettem, mint Kimi.
Most 'má aztán gyilokra fel.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

muszáj vagy megölni😊 az egy jóféle küldi volt

Batmanci
Nálam csak a "nagy" konzolok maradtak ki. Nem hiába!
Amíg tudok gépet építeni, jót, addig nem érdekel, hogy valami csak konzolra jön ki. Élõ példa a Skyrim. Vagy F1, GTR2. Erre modot csináltam, csak mindenki összeszarta magát, hogy hosszútávú versenyeken kell indulni.
Német- Francia honban nem férsz be egy ilyen versenyre. Igaz, én egyszer befértem, és beleülhettem egy LMP1 Audi R8asba, egy négy órás Le Mans-i versenyre, és második lettem, úgy, hogy 3 órán át én vezettem. Kaptam egy defektet, és már csak a másodikra lettem jó. De ott a 20. helyezett pont olyan jól érezte magát, mint az elsõ.
SKYRIM ON AIR!

de neked könnyû, mert te autóversenyzõ voltál😄

PiszkosFred
Talan itt meg nem volt, ha igen, bocs.

Batmanci
Bocs, Azura Csillaga!
Nagy csé.

Laza
Nálam van 20 hónapos gyerek, fiatal feleség, Én meg 33 leszek ebben a hónapban ... és kb 20 éve játszom 😊
Mondjuk mára már nincs igazán sok idõm, eténként 22-23 óra után tudok 1-2 órát játszani ... valamikor kicsit kevesebbet vagy semmit, valamikor többet ... változó... de nem sokat 😊

Talán az elsõ játék az az 5Ft-ossal mûködõ automata volt a fagyizóban, ami még valami vektor grafikás ûrhajós lövöldözõs volt.
És onnan beindult ... játékterem (akkoriban indultak ezek a kis-nagy termek, SF2 azóta is nagy kedvenc 😊 ), havernál C64, NES, aztán kaptam ezt a 100 játékos gagyi TVjátékot 😊, MasterSystem, majd havertól SNES, MegaDrive, GB, 286-os PC, aztán mindenféle PC, N64, PS1, Dreamcast, PS2, GameCube, XBox, X360 ... persze közbe PC mindig ... most meg inkább PC, mert ez jelenleg a legjobb 😊 ........ és ezeknek a gépeknek a legnagyobb része most is megvan bedobozolva 😊

Batmanci
Akkor vesszen a gaz!
Egyébként már veszett.
Úgy értem, nem meg..., el.
Lelki küzdelmem befejezvén, megyek vissza a cuccokért.
Ahoy!

De jót véd egyelõre... :/
Gubberx
Az az armor valahogy nekem sem jött be, inkább meg sem csináltam 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

:AS_D:A_SD:_ASD:A_😄_A DWARWEN ARMOR 😄A_SD:_AS_D:A_D szégyen ahogy kinéz 😄D
más: a kovácsnál mikor lesz új árú? 3 napot vártam, de még mindig nincs nála semmi alapanyag 😛
plu604
erre senki? 😞

ja hat ha az OLYAN encsantra mar nem ad bunoszt a perk az nem erdekel, ami a ott van a fegyverre irva azt szorozza nkem szepen 15el :d
de ettöl még lehet a kardok tenyleg jobbak kesöbb😊

Calver
közben utánanéztem, tõrök nem kapnak bónusz sebzést enchant-okból - tehát ha kesztyûre és társaira teszel olyan enchantot, ami +x% sebzést ad egykezes fegyverekre, az a tõrökre nem vonatkozik... ezért jobbak valamivel idõvel hátbaszúrásnál a kardok - na meg mert kettõvel kevesebb perkbe kerül.

"The trees move. Do you not see it?"

francois
Beszélgess a helyiekkel, ott mindenki tolvaj, és akkor kapsz egy küldetést, hogy a csatornában keresd meg Byrnolf-ot.

Ah.köszi.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

francois
Akkor nem tudom, pedig ezt a küldetést tuti megcsináltam.

PiszkosFred
Riftenben, a Patkanyok Utjan, Bjornolfnal.

jarlaxxe
Riften.

Egyik szobában lehet forgatni a másikban hogy merre.Na mindegy, most felmérgelt majd holnap megpróbálom, ez be szokott jönni.