The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
viszont én még nem igazán tudtam ilyenek csinalni
Unrelenting Force max szinten, és gondolom ez az a shout ami kell, még gyengébb ellenfél is csak megtántorog (hosszan nyomom a gombot:d)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
volt nálam pár blacksmithes poti, mondom kiprobalom már, 40% osbol volt 2db - és az Epic Glass Bowt felengedte húzni LEGENDARY-ra, örültem😊 20-30%os itallal nem ment volna elötte mondjuk
igy most ha jol emlékszem, a nyíl sebzése kereken 90, de lehet több, úgyis az összesítés számít
ami -> 90 + a nyilvesszö sebzese (ált. 16-ossal lövök) hozzájön a perkekböl a bonus, MAXon van az elsö archerybõl, szal Bows do twice as much damage 😊 - Krosis maszk még dob 20%-t úgyhogy faja
nem xarral dobalozok HHHHahahhaha ahh ahh hh 😄
+ Flawlessen van a még alapváltozat a Thieves ruhákból
Krosis is Flawless asszem, vicces volt, hogy Skyforgenál megvettem kb az uccso Iron ignotot ami maradt Whiterunba:d - megittam a potit, es akkor beszívom, mert nincs armor fejlesztös desk, ugyhogy rohanas le, de addigra ment lement a poti 😊
de az elöbb emlitett Elf zsoldos is, mikor óriás lelõhelyre mentem és lõttem íjjal, akkor õ kicsit lemaradt mögöttem, jó mondjuk nekem 2 lövés már az óriás, stealthbe 😄DD
leöltem a két óriást, a Misc quest készen is lett, de ezt se adta be clearedre, mamutok nemvoltak a környéken, kerestem de semmi - éjszaka volt, nem nagoyn láttam, de kétlem h lett volna még valami
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
nekem nagyon tetszett, mindkét DLC-t megvettem hozzá és mindent megcsináltam benne, megvan az összes acsi, a 3 az kimaradt, de majd lehet pótolom.
ps: az elöbbi dungeont megint nem adta be clearedre, peidg megöltem mindenkit, sztem kint is és belül is, mindent végigjártam, vártornyokat is stb.
Janessa a neve asszem
felbéreltem - ADTAM NEKI Ebony Blade-t, Ebony Swordt, csak sima alap - utóbbit tuti használt, a masikat nem hinném
annyira szar volt hogy hihetetlen, damaget nem igazán tolt, sima gyenge banditákon (jo nem amik a jatek elejen jönnek)
aztán rámentek páran én segitettem is neki, mondjuk lehet véletlenül õt is elkapta egy nyílvesszõ, de Lydiaval KÖZEL NEM VOLT ilyen bajom
és MEGHALT -looool nevettem csak, aztán én meg elvertem mind az 5-6t egyedül, poti kellett de nem volt vészes, nyugodt voltam, vissza se töltöttem, mondom ezért pfff nem fogom - tök jól nézett ki a csata helyszíne ráadásul egy felszíni erõd -
odamentem, visszavettem tõle a cuccomat, adtam még bele két nyilat, hogy látványosabban mutasson 😊 aztán kész 😊
benti részt meg egyedül kipucoltam, volt egy caster bent, aki azert szepen lekapta, az amugy nem kevés hp-t, na mind1
lényeg, hogy szar volt ez a zsoldos, nem lehet mindig sneakelni, kb semmit se tudott, pfff 😊
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Az lenne a kérdésem, hogy a nem használt fegyvereket,páncélt szét lehet törni, hogy más dolgot kovácsoljak belõlük, mint a Two wolrds 2-ban?
Vagy csak eladni lehet?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Kereskedõk megveszik ugyan, de nem fizetnek érte sokat, rossz a súly-érték aránya a sárkánycsontnak.
Persze, ha van elég kapacitás az elvitelére, felveheted, de nem kell különösebben sajnálni, lesz rengeteg
Már az Oblivion is 7.1 ben tudott és tud megszólalni. A Skyrim ellenben kizárólag 5.1 re képes. Miért?
Sokallták a hangok irányát?
Nagyon pipa vagyok emiatt, mert a legutolsó fos játék is 7.1 es hanggal jön ki, és akkor a legfaszábbnak nem adják meg ezt, amitõl még inkább játszható?
Annak, akinek 7.1es rendszere van (nem melldöngetésbõl, de nekem a legjobb van, ami PC-re létezik), az tudja mit jelent az a két oldalsó hangsáv.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
A "felsõ" 8 darab amulet of mara eldobva, a 9. amulettel mûködik is a quest részlet 😛
A problémám már csak az, hogy a WS gombokra beírja a WS gombokat, és nem lapoz.
elõször meg kell keresni az adott tárgy ID-jét:
player.showinventory
A listában a WS gombokkal tudsz mozogni
player.removeitem 00...... 1
a 00...... helyére az ID-t kell beírni, a második szám a mennyiség, esetedben 1.
Gond vele, hogy az adott tárgy tényleg eltûnik, így ha rosszat dobsz el, azt nem kapod vissza. Elõtte ments egyet.
Van rá valami mód, hogy eldobjak egy quest itemet?
A probléma, hogy egy amulettet kéne felvennem, de idõvel találtam egy másik ugyan olyan itemet, és így a quest itemre "került" a sima item. Elvileg az "alsó" nyakláncot kéne felvennem, de a másikra is azt írja, hogy quest item, így nem tudom eldobni, a programnak meg nem mindegy, hogy melyik van a nyakamba.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ebben a sorozatgyilkosos küldetésben egyébként engem nagyon zavart, hogy abszolút nem voltam biztos abban, hogy az a gyilkos, akit végül lecsuknak - nekem még két ember is gyanús volt. Végignéztem, ahogy lecsukják azt a tudodkit, de majdnem hittem neki, hogy õ csak nyomozott az ügyben... máig se hiszem el, hogy annak az ügynek vége, tuti, hogy õ volt?
És végre ebben dungeonban olyan logikai elemekkel találkoztam, amelyek a megtanult kiáltásokra építenek (leszakadt átjárókon való 'átfutás', gyorsan záródó kapu alatt 'átfutás') ... Zelda feeling, imádom 😊
Már éppen hiányolni akartam a játékból az ilyen megoldásokat, és tessék, tálcán nyújtják felém 😊 Lehetnének ilyenek a mellék küldikben vagy egyéb dungeoenokban is, hogy bizonyos erõ nélkül egyszerûen nem tudok bemenni .... remélem lesz is 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB