30713
TES
  • Fantusz
    Akkor már ne legyen kicsinyes, konzollal minden skillt állítson 100ra, a küldetéseket is kozollal fejezze be, és büszkén írja be a fórumba, hogy 28 perc alatt végzett a játékkal.
    Konzollal minden megoldható, fölösleges játszani.
  • Calver
    nem, ha "kiszeded" (felhasználod) a benne lévő lelket, a kő is megy vele.
    egyedül a The Black Star küldetés végén kapsz újratölthető lélekkövet (protip: Nelacar verzióját csináld).
    de igazából magas szinten töltött grand gemek is aprópénzbe kerülnek, szóval annyira ne aggódj miatta.
  • IXEMGabeo
    én azt csináltam, hamár beszélni nem tudtunk normálisan akkor kibe járkáltam a ratwaynél és amikor visszamentem akkor már nyitva volt az ajtaja...
  • pecaboy
    Még valami. Nagyon láma vagyok Skyrim modolás terén, így némi segítség elkélne. Olyan dolgokat tennék fel, amik növelik a képfrissítést, azaz gyorsítják a játékot. Ahogy visszaolvastam, két ilyen dolgot lenne érdemes feltennem: a TESVAL-t és a skyboostot.

Namost, hogy tehetném fel őket legegyszerűbben? Csak kitömörítem és bemásolom? Illetve miből melyik verziót?
  • Maximus4
    Mondom én:)
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292131626&no=16120]#16118[/URL]
  • tobias88
    Már hogy egybe? Maximum 5öt lehet szintenként
  • Celeronikus
    Segítség kéne, van egy bug a fő sztoryban, ahol egy bizonyos NPC-nek ki kéne nyitnia egy ajtót, hogy beszélhessek vele, de ahelyett, hogy kinyitná, egyszerűen befagy az egész karaktere.
    Mindezek felett ráadásul még hangja sincs szegénynek, mert mikor odamész ajtón keresztül váltasz vele néhány mondatot és a szöveg amit mond az is mintha ki lenne vágva, hirtelen eltűnik... itt egy video erről:
    http://www.mediafire.com/?62hl8e8t68bd0p7

Előre is köszönöm, ha valaki megírja a megoldást ennek a bugnak az orvosolására.
  • IXEMGabeo
    kössz Maxi, majd nézelődöm:)

Distrupt skooma dealernél megint nem mutat semmit, pedig a barlangot már 2x kipucoltam...
  • pecaboy
    Lélekkőből ki lehet szedni a benne lévő lelket? Pl. ha grand soul gemből kiszedném a gyengét, mert grand lelket akarok belerakni.
  • Maximus4
    Ennél jobbat nem tudok.
  • IXEMGabeo
    köszi:)

tudsz olyan oldalt is, ahol konzol parancsok vannak pl? gondolok itt arra, hogy 1-1 Misq questet kipipáltatnék szívesen
  • Maximus4
    Ki kellene rakni a banner alá az Esbern megoldását.
  • IXEMGabeo
    beteg vagy:D

Esbern nálatok is elcsépeli a szövegeket? ezalatt azt értem, hogy amikor rátaláltam és mikor beszéltem vele a szöveget el sem lehetett olvasni mivel egyszerűen a gép elkapja gyorsan tuti valami bug ez is...Esbern feliratát képtelenség szinte elolvasni...
  • Calver
    klikk a hullán, konzolba: resurrect 1
    de amúgy trainelésen kívül semmi hatása sincs a játékra, sőt... ha fukar akarsz lenni, legegyszerűbb ha 80-90 trainelést egybe lezúzod, aztán a trainert is
  • tobias88
    Lehet keresek neten valami feltámasztó console-kódot
  • Wreck86
    Saarthal-i küldetésnél mekkora bug van! Olvastam róla, hogy mindig befagy a játék, de van rá megoldás. :D
  • Fantusz
    Elég szerencsétlen eset, Burguk a mester szintű tréner.
    Whiterunban Emren 50es, Athris 75ös (skill)szintig taníthat egykezes fegyverhasználatot, ráadásul az utóbbi csak Companions tagokat oktat.
    Az ork 90es skillig tud tanítani, nincs alternatíva, ha meghal, 75ös egykezes skill fölött csak önerőbál tudod fejleszteni ezt a harci képességet.
  • Fpocok
    LOL
  • Lunki88
    Rövid házasságom Saadival... :D kép1 kép2 kép3

Először leszólta a házamat, mondván hogy ő bizony látott már nagyobbat is. Milyen beképzelt picsa ez már. :D Utána mikor mondom neki hogy jó lenne ha főzne valamit, azt mondja hogy én is főzhetnék, mondom wtf? Szóval úgy döntöttem mást választok helyette, így kénytelen voltam végezni vele. End of story. :)
  • tobias88
    Olyankor mi van, ha meghal a trainerem? Gondoltam elmegyek 1 kezest edzeni, csak jött velem a sárkány és Burguk meghalt
  • Wreck86
    Szerintetek a kannibálos küldetésnél vigyem oda a papot és öljem meg, vagy öljem meg a kannibálokat? (kannibalizmus nem favorit:D )
  • Dondark
    Hogyha elfoglalom Winterholdot az Imperial Legionnal akkor is meg lehet venni a házat ott és berendezni?
    Korábban nem segíthettem Winterholdot ezért nem ajánlották fel hogy megvegyem.Valami megoldás?
  • goofey84
    Én is így jártam, mert nem figyeltem és nem adtam oda semmi cuccot, ezért elég nagy szívás volt a küldetés. Én lopakodva csináltam meg, de persze voltak olyan részek, ahol nem lehetett ellopakodni, ott egyszerűen átszaladtam és reménykedtem, hogy nem jönnek utánam az ajtón. Ha már bent vagy az épületben, ahol meg kell szerezni az infót ott már nem olyan gáz, csak hát az egyik őrnél van a csapóajtó kulcsa és én azt kizsebelés útján szereztem meg marha nagy mázli útján. Mentsél nagyon gyakran és csak idő kérdése, hogy megcsináld
  • Solid Snake
    1:40
  • Tilla25
    Hát ez sajnos akkor ez alapból kilőve. Mikor visszatértem akkor nem várt ott senki és egyben a játék befejezettnek tekinti a küldetést. Na mindegy
  • JethroHUN
    lv100 Conjurationnal és College of Winterhold tagjaként, az atronach forge-al lehet csinálni radom enchatolt daerdric cuccokat pl.
  • xido
    ne feledd,ha mágusokat ölsz,azok köpenye és fegyvere is szétkapható
  • xido
    szerintem szinttől függ,mikortól kerülnek be és akkor is csak ritkásan,de kovácsnál és mindenesnél lesznek..meg ami esik útközben
  • tobias88
    Enchaltolt fegyvereket-páncélokat hol lehet venni, mert az átalam ismert boltokban alig találok, pedig szeretnék párat szétszedni...
  • JethroHUN
    Passz. Még nekem is csak 2es szintű. Pedig 3-4 szó hiányzik összesen.
  • tobias88
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meg akartam szerezni a maximum slow time-ot, de nem találom a 3.at. Elvileg Labyrinthian - Hag's End - Korvanjund a 3 rész, de csak kettőt kaptam innen meg egy másik shoutot valamelyiknél. Hibás az uesp.net-es leírás?
  • JethroHUN
    Minek? Novice szinten egy iron sworddal lever mindenkit, ha van dragon soulje 3 db akkor meg unlockoljon vmi sebző shoutot, pl a tüzet. Max 2őt fog bármelyik kibírni.
  • Fantusz
    Ez érdekes, mert Proving Honor küldetés után, ha visszatérsz, Vilkas ott áll a lépcsőn az épület előtt, és a hátsó udvarra vezet egy kis összejövetelre.
    Miután a csapat szétoszlik, beszélhetsz a kovácsotokkal, aki ad egy Skyforge fegyvert (választhatsz).
    A következő karrier-feladat előtt valóban szokott lenni egy "pihentető" banditaölés, vagy hasonlóan jelentéktelen megbízás.

Küldetés aktivál - térkép (M) - helyi térkép (L) - és megnézed kire mutat a nyíl
  • Maximus4
    Nem muszáj.Ha minden kötél szakad,konzolos megoldással egy pillanat alatt befejezheti.
  • Carmang
    Az egy dolog, hogy MAJD visszakapja, de MOST nincs nála semmi, és nem tudja megcsinálni a küldit.
    Yula: hát így jártál. Kénytelen vagy egy korábbi mentéstől újra kezdeni...
  • Count Adyn
    amit nem adtál oda Malborn nak, azt Delphine re biztad aki elrakta neked a ládájába, a küldi végén Riverwoodban visszakapsz mindent, nyugi:)
  • Count Adyn
    Ulfric bácsi nem dragonborn, egy egyszavas shout-ot meg tud tanulni bármelyik nord röpke pár év meditációval, a dragonborn meg egyszer hallja és már tudja is:D
  • Yula
    Sziasztok
    Segítségeteket kérném!
    Az Diplomatic Immunity küldetésnél át kellett volna adnom a felszerelésemet Malbornak, hogy bejussak a partira. Na most a féltve őrzött gyűjteményemet nem mertem rá bízni, így mikor már bent vagyok a partin és kivehetném a cuccaimat a ládából értelemszerűen nincsenek, de nálam sincsenek. Nincs korábbi mentésem, ahol még odaadhatnám a felszerelésemet. Tudtok erre megoldást?
    Köszi
  • Tilla25
    Na ez az, hogy a fő küldi szállal egyáltalán nem végeztem. Proving honoráriumok küldetésem ott véget szakadt hogy térjek vissza a céhbe
  • Fantusz
    Így nem tudom melyik küldetésről van szó, de ha végigcsináltad a guildos karriert (Ysgamor sírja az utolsó helyszín), akkor már csak végtelenített csicska küldetéseket adnak a kör tagjai (Aela, Vikas, Farkas), amival különösebben foglalkozni sem érdemes.
    Elég hülyén néz ki, hogy a beosztottak adnak a főnöknek feladatokat, de ezzel csak annyi volt a cél, hogy ne fogyjon el a küldetés, komolytalan feladatokat adnak.

Amennyiben még a guildos küldetésnek nem értél a végére, akkor is valamelyik "farkas testvér" ad küldetést.