The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Hogy lehet megoldani ezt? (Mentésem nincs már sajnos)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Next PC upgrade: 2022
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyébként tényleg elég jól el lehet boldogulni így is, nekem csak az furcsa a játékban, hogy hiába vagyok heavy armorban, mégis nagyon nagy sebzéseket kapok be néha.
Pl. volt egy küldetés, hogy egy jeges átjáróban valamiféle oroszlánt kellett elintézni, na az mikor odamentem két legyintéssel elintézett. Elõször jó gothicos szokás szerint arra gondoltam, hogy ide majd késõbb visszanézünk, de mégegyszer megpróbáltam és akkor észrevettem, hogy én is leszedem 1 ütéssel a fél hp-ját, tehát csak ki kell térnem a támadása elõl és sima ügy. Mintha nem lenne védelem csak nagy sebzés mindkét oldalon.
És ez akkor gáz, ha többen jönnek egyszerre. Egy világítótorony alatti barlangban valami óriáscsótányok voltak, na azoknak is nagy volt a sebzésük, viszont 6 volt belõlük egyszerre. És ott még az MI is jól mûködött, mert ha felülrõl nyilaztam õket akkor elbújtak a szomszéd teremben, de ha leugrottam, akkor jött mind, Lydiát is pillanatok alatt letérdeltették. Na ott szégyenszemre vissza kellett vennem expertrõl adeptre a nehézséget csak úgy tudtam megcsinálni, de elõtte volt vagy 15 visszatöltésem.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Senki nem járt DragonBridge-nél?
Kétkezes karakter alkotásán vagyok.
Barbarian perk-et fejlesztem. Tanácsot kérhetek?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Ha a sebzésük az egykezesek legalább duplája lenne (vagy több), na akkor már lenne igazi szerepük és értelmük. Így az egykezes fegyver és pajzs vagy két egykezes fegyver kombinációja minden téren gyilkosabb megoldás (a két egykezesé különösen, mert nem elég hogy a fegyverek egyéni sebzés bonusz perk fejlesztései érvényesülnek, de még van egy további, jókora sebzés bonuszos perk két fegyver együttes használatára is).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Meg az még vicces, amikor olyan gyorsan rontok rá, hogy már meg is volt a kivégzés, és még utána lehet hallani, hogy beszól valamit! <#vigyor>#vigyor>
Beütöttem a consol kódot, de arra sem reagált.
Valakinek még ötlet?
Ugyanez.
A balták és buzogányok elõnye megmarad sebzésben mindvégig. Ez az elõnyük a lassabb mivoltukért cserébe.
A kardoknál nem az esély nõ meg a kritikusra (rossz a leírás) hanem kritikus esetén a sebzés nõ meg a megadott százalékos értékekkel. Ezzel behozva a nagyobb alapsebzését a baltának/buzogánynak.
PiszkosFred:
Annyival nem gyorsabb.
Tény, hogy hamarabb üt, de ez nagyjából (nem mértem le pontosan, stopperrel) 10 másodpercenként 1-2 ütést jelent. Namost azokra a plusz ütésekre meg nincs szükség ha eleve nagyobb a sebzésed és lecsapod az ellenfelet mielõtt szükség lenne rá.
A többlet sebzés jobban megéri (írom mindezt úgy, hogy jó sokat játszottam kardos/tõrös karakterrel, ám az sehol nincs a buzogányos manusom mellett hentesmunka terén).
A kivéreztetõs bonusz is jelentõsebb elõny, ahogy a páncélbontás és magasabb sebzés is jobb, mint a picit gyorsabb ütés. Egy rendesen felhúzott (csak kovácsolás) balta és buzogány esetében az enchant adta esetleges minimális sebzés növekedés eleve adott (már a karddal szemben ami szintén fel van turbózva kovácsmesterséggel és emellett még enchant-tal is), így ha azokra is teszel valami sebzés növelést, akkor csak még hangsúlyosabb lesz az eltérés.
Dual-ban naná, hogy pöpec a kard, de a dual módban minden fegyver kombináció királyabb, gyilkosabb és látványosabb mint önmagában. 😊
Amivel viszont a két hatékonyabb fegyver tényleg nem tud versenyre kelni, az a kinézet. Márpedig az igen sokat nyom a latban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tuti nincsenek olyan unique kardok, amik sebzésben felveszik a versenyt a baltákkal/buzogányokkal/kalapácsokkal?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kivéreztetésre (találatonként okozol egy pár másodpercig tartó 3-6 pontos folyamatos plusz sebzést) meg a balta.
A kard meg jól néz ki, fõleg ha kettõt lóbál belõle a karakter, azt ennyi (a max +30% critical damage nem ér semmit, de legalább igazán mutatósak a kardocskák). 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ysoldánál megjelenik a párbeszéd opció, holott nem is tudhatnánk, hogy vele kell beszélni - a küldetés itt megyen tovább, csak kimarad egy része, s így elég értelmetlen lesz a story, de a Sangunine Rózsája a miénk lesz.
Eddig két komolyabb bug jött elõ nálam, érdekes, hogy mindkettõ Championos küldetés kapcsán.
Elsõ mindjárt a belépéskor, amikor Vilkas teszteli a harci tudásunkat.
Vilkas bekattant, s a támadok-elteszem a kardot-támadok akciót játszotta folyamatosan, nem lehetett tovább lépni.
Kilépés, és egy korábbi mentés betöltése megoldott a problámát.
A másik az említett eset, most Kodlak nem mond semmit, pedig mindenki hozzá küld.
Majd megpróbálom ezt is egy korábbi mentésbõl indítani, de most egy másik karakterrel játszom, úgyhogy nem tudom, sikerül-e átlépni a bugot.
A fórumokon viszont nagyon sokan panaszkodnak különbözõ bugokra, és az elderscrolls.wikia.com is rengeteg bug lehetõséget sorol fel, némelyikre megoldást sem tudnak javasolni, s elég sokszor ajánlják a konzolos beavatkozást.
Persze ennyire nem rossz a helyzet, bug lehetõség van rengeteg, de azért nem futunk lépten-nyomon bele mindegyikbe.
A nyílkészítõ modot felraktam és azóta szenvedek vele.
Sehol nem találok tollakat.
Már a sasokat lövöldözöm az égbõl.
Valakinek esetleg ötlete vagy megoldása?
Egyetlen egy furcsa dolog volt, korabban altalam leolt emberek hullai lebegtek 2-3 meter magasan, amikor visszaertem a helyre. De egy qsave-reload utan lepottyantak vissza a foldre. Eddig ugy latszik szerencsem volt nekem is.
egyébként megint sokat haladtam, jó pár barlangot kipucoltam és a missinges küldetést is megcsináltam vagyis Thoraldot kiszabadítottam, na az nem volt gyenge küldetés, tele volt arch mage-el és könnyû páncélossal...meg kellett dolgozni érte viszont azt nem vágtam, hogy sehogy sem lehetett oda abba az erõdbe bejutni csakis, ha megütöttem az õrt, belopakodni nem tudtam így ki lett húzva a küldetésbõl egy darabka, de teljesen mind1 a lényeg ugyanaz volt, csak gondoltam megkérdem, hogy ebben a küldetésben miképp tudjátok a legjobban álcázni magatokat???
Markarthban megkaptam a Vindhel lakosztályt egy testõrrel együtt...a poén az, hogy felújítottam az elõszobát, de még rosszabb lett😄 na mind1
Sokszor elõfordul, hogy ha olyan helyre küldik a hõsünket, ahol már járt, netzalán megölte a nevesítetlen elit banditát, a küldetés bebugosodik.
Ilyenkor "kézenfekvõ" megoldásként ajánlják, ohgy menjen oda, konzollal támassza fel, menjen ki, majd ismét vissza, s ölje meg a célszemélyt - ez így nem szórakozás.
Hozzáteszem, hogy egy játékban szerencsére nem jön elõ az összes lehetséges bug