The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1) Extract RAR. You should get a folder named "sound"
2) Copy this folder as it is, and paste into the "data" folder found in the installationn directory of Skyrim. This way there will be a data/sound directory with all the things necessary.
...so Esbern speaks (on the voice of Max von Sydow!), opens the door, and does all the things he needs to do. :-)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
konkrétan láthatatlan csak a ruhája látszik...
Amit szeretnék kérdezni:
Fõküldetés a tolvajok városa lent a patkány katakombák
egy nagyon bezárt ajtó mögött egy fickóval kell beszélnem.
3 választási mód is van, de a férfi mindig az ajtó mögött marad és csak a nézõkéjét húzza el
nos vele kellene beszélnem
oda mutat a nyíl de nem tudok a 4 záras ajtón bemenni sehogy...
Nekem nem esett le elsõre <#idiota>#idiota>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Uthgerd the Unbroken társaságában barangoltam, amikor ránk támadt három mágus.A csata végén vettem észre, hogy társam kardja nem a hüvelyében van, hanem ott "sétál" szépen mellette.Amikor eltettük a fegyvert, akkor lejátszotta a szükséges animációt, de üres kézzel.A kard továbbra is maradt a levegõben lebegve.Megoldást csak az íjra váltás jelentett, ekkor már eltûnt a kard.
Pechemre nem vettem fel a jelenetet, pedig a háttérben még a Fraps is futott.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Next PC upgrade: 2022
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Oblivionban sokan használtuk a Honorblade of Chorrort, ami küldetési tárgy lévén 0 súlyú, nagy sebzésû kard volt.
Amikor már voltak deadric kardok, visszavittük a pengét, s nem háborogtak, hogy miért nem siettünk a leadásával
Tehát, ha a konzolban nem tudod megcsinálni, akkor valszeg, nem.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Vajon miért nem rakták bele?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
210 óránál járok, és 88-88 a kovi+bûvészkedés.
Jól saccoltam, hogy 225 kell a kilóhoz.
Mintha ez is random sikerülne a karinak. Lehet, több-kevesebb az ájer.
Ki 'tuggya?
focus the oculory küldetés.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Te sem tudsz érdemben nyilatkozni a 7.1-es hangot illetõen?
Egyszerûen nem értem, hogyhogy erre nem gondoltak.
Már írtam, de még egyszer: az Oblivion is már 7.1 volt.
Minden mai komolyabb fisi-fosi is 7.1-es, és a szuper Skyrimbõl kifelejtették.
Vagy van megoldás?
3. szintû, hosszan nyomom, ugyhogy felolvasssa mind3 szót 😊 - Unrealenting Force
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyébként tegnap beszéltünk az erpégékrõl, és nekem, 'asszem, akkor lett bejövõs, amikor a Deus Ex megjelent. Aztán már sok karakterfejlõdõs kisebb-nagyobb próbálkozás volt. Egyik jobban, másik kevésbé lett sikeres nálam. De mindenképp a nagy területek, és FPSRPG, max, TPSRPG a nyerõ számomra. Meg egy-két eszetlen piff-puff, de abból kevés jól sikerült alkotás van. Legutóbb, a Dead Island. De az is inkább FSPRPG.
Nem akarok polémiát kezdeményezni, ez csak az én véleményem. Nyilván mindenki más kamál.
Ekkor volt az, hogy HÁROM sárkányt láttam egyszerre, ebbõl kettõvel küzdöttem. Egy a misc, egy csak úgy jött, egy meg távol volt.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
'83 ban a fõdiszpécser vaját feleztem el, a másik felét gépzsírral helyettesítve, szépen megformázva...
Volt anyázás, meg röhögés.
"The trees move. Do you not see it?"
Egyben az elõzõ hsz-emre is válasz.
"The trees move. Do you not see it?"
Viszont csak az inventory-t tedd fel, mert az interface a betûtípusokat változtatja keltává, és nekem volt vele gondom. Igaz, az elsõ verziót raktam fel.
@Nekem eddig egy küldi bugom van. Whiterunban Skald a Dzsarl, és amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)