The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

probalok rajönni,de a highon kivül mas nemjut eszembe :d , annka meg nem sok értelme van, nem hangzik tuljol

Gubberx
Instructions:

1) Extract RAR. You should get a folder named "sound"

2) Copy this folder as it is, and paste into the "data" folder found in the installationn directory of Skyrim. This way there will be a data/sound directory with all the things necessary.

...so Esbern speaks (on the voice of Max von Sydow!), opens the door, and does all the things he needs to do. :-)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
ITT a javítás hozzá.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
Az egy bug, van már rá javítás, google-z utána mert fejbõl már nem tudom mi volt a megoldás, de itt is volt róla szó ha visszaolvasol pár oldalt,

azt a hibát észrevettétek hogy ha felveszitek a fa maszkot + archmage kapucnis ruhát akkor ha elõrõl nézed eltûnik a varázsló arca?
konkrétan láthatatlan csak a ruhája látszik...

Amit szeretnék kérdezni:
Fõküldetés a tolvajok városa lent a patkány katakombák
egy nagyon bezárt ajtó mögött egy fickóval kell beszélnem.
3 választási mód is van, de a férfi mindig az ajtó mögött marad és csak a nézõkéjét húzza el
nos vele kellene beszélnem
oda mutat a nyíl de nem tudok a 4 záras ajtón bemenni sehogy...

Nekem nem esett le elsõre <#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Mókás bugot találtam tegnap, nem tudom, mással is elõfordult-e:

Uthgerd the Unbroken társaságában barangoltam, amikor ránk támadt három mágus.A csata végén vettem észre, hogy társam kardja nem a hüvelyében van, hanem ott "sétál" szépen mellette.Amikor eltettük a fegyvert, akkor lejátszotta a szükséges animációt, de üres kézzel.A kard továbbra is maradt a levegõben lebegve.Megoldást csak az íjra váltás jelentett, ekkor már eltûnt a kard.
Pechemre nem vettem fel a jelenetet, pedig a háttérben még a Fraps is futott.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

grebber
Rák egye már meg mostmár átkéne nézni mik is vannak nálam merz állandóan fullosan vagyok.😞

Next PC upgrade: 2022

Laza
Errõl eszembe jutott, hogy talán a Whiterun-i börtönben mászkáltam (nem mint rab 😊 ), amikor 'lekapcsolni' egy a fáklyát, és igazából a lángja nem tûnt el, csak nem világított ... ha visszakapcsoltam akkor újból világított 😊)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

menõ 😄D

olyan problémám van hogy a menükben nem tudok egeret használni csak a wads-t és pl a tûznek nincs lángja meg a legtöbb spellnek effektje. ezek mitõl lehetnek?
annyi van már ezekbõl..és egyszerûen nem értem miért röhögöm szét magam mindig..kurva jó xD
Solid Snake
<#integet2>
Fantusz
Csinálj más küldetéseket, ha annyira ragaszkodsz ahoz a cucchoz, s ha majd ráunsz, vagy jobbat találsz leadod.

Oblivionban sokan használtuk a Honorblade of Chorrort, ami küldetési tárgy lévén 0 súlyú, nagy sebzésû kard volt.
Amikor már voltak deadric kardok, visszavittük a pengét, s nem háborogtak, hogy miért nem siettünk a leadásával

Batmanci
Mintha már kérdezte volna valaki, de nem volt rá válasz.
Tehát, ha a konzolban nem tudod megcsinálni, akkor valszeg, nem.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

A Jagged Crown-t nem lehet klónozni?Mert a páncél képessége hozzáadódik a sapiéhoz (ill most maszk van rajtam)...+65 páncél gondolom nem mind1 azért.. Megtartani meg csak ugy tudom,hogy nem adom le de akor elakadok a stormcloackos küldivel..
Batmanci
5.1-ben nekem is gond nélkül, sõt a virtuális 7.1 is megy - ami nem olyan nagyon sokkal rosszabb, de a 71 a csúcs.
Vajon miért nem rakták bele?

Fantusz
Spoiler miatt sem akartam részletezni, ha megvan a kulcs, akkor már nem nehéz kitalálni mit kell tenni, én sem gondoltam azonnal, hogy azok a könyvek nem random jelleggel vannak ott.

Bár hülye vagyok, mert akkor meg nem hallanád, hogy mondja a 3 szót! 😊 Nem tudom akkor mitõl lehet... mondjuk nekem még nem volt meg egyik karakteremmel sem a "fussoda". 😊
PiszkosFred
Genius 5.1-es szettem van, azon tokeletesen mukodik, sajnos 7.1-et nem tudom, hogy lehet elocsalogatni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Biztos, hogy az unreleting force-t nyomod? Nem lehet, hogy a nord larakter battlecry powerjét?
Maximus4
Köszönöm!Tényleg a könyv volt a megoldás <#worship>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Batmanci
Látod, mondtam.
210 óránál járok, és 88-88 a kovi+bûvészkedés.
Jól saccoltam, hogy 225 kell a kilóhoz.

3-nál a giant is repül 1 kicsit 😊
Fantusz
Varázslattal.
Van az asztalon két varázskönyv, de nem hiszem, hogy szükség lesz azokra.

Batmanci
Nekem két szavam van meg belõle, de röviden nyomva, az enyhén spicces bandita keresi a gravitációt. Hosszan meg röpködnek a tárgyak, de akkor már egyes gyanús egyének is hanyatt esnek. Viszont, nem minden esetben!
Mintha ez is random sikerülne a karinak. Lehet, több-kevesebb az ájer.
Ki 'tuggya?

Maximus4
Mivel,hogyan kell megmozdítani a lencséket itt?
focus the oculory küldetés.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Batmanci
Piszkos Fred!
Te sem tudsz érdemben nyilatkozni a 7.1-es hangot illetõen?
Egyszerûen nem értem, hogyhogy erre nem gondoltak.
Már írtam, de még egyszer: az Oblivion is már 7.1 volt.
Minden mai komolyabb fisi-fosi is 7.1-es, és a szuper Skyrimbõl kifelejtették.
Vagy van megoldás?

amugy ismét rakérdek, hátha vki tudja - miért nemtudom FUS ROH DAzni en is az elleneket, mint videokba van, h hegyröl v akarhonnan elröpíti - még kis levelû ellenekre se hat - csak jó megtarpannak és annyi, vicc :S
3. szintû, hosszan nyomom, ugyhogy felolvasssa mind3 szót 😊 - Unrealenting Force

azt hittem már több mint 100oranal jarsz, olyan 200 😊

Batmanci
Mivel kivettem a játékbõl a billentyû funkció megjelenítését, a peccs után ír néhány új dologról (pl. bartel), és fingom nincs, mivel lehet elõ hozni.

Batmanci
Baszki, spoiler, please!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na most nem értem mi van, visszamentem Windhelmbe újra történt egy gyilkosság lementem a mágushoz, akit lecsuktak jó megkaptam a küldetést, hogy lessem meg az utcákat éjjel. Odamentem a kovácsmûhely elõtti piacra Calixto éppen készült késelni valakit, aztán írja, hogy kapjam el a gyilkost, igen ám, de valaki leszúrta elõttem...na most ákutattam mindkét holttestet kiírja a quest, hogy vegyem át a jutalmam Jorleiftõl bemegyek a királyi részbe erre mikor beszélni próbálnék Jorleiffel és Ulfriccal egyszerûen nekem támadnak <#wilting><#fejvakaras><#fejvakaras> WTF??? ez a jutalom?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master játszok, volt már 40 körüli karim is, de soha nem találkoztam egynél több sárkánnyal...
Én is csak adepten tolom, de nekem már volt olyan, hogy 2 jött egyszerre. 3 még nem, de attól be is hugyoznék szerintem! 😄
Batmanci
Úgy tûnik - legalábbis eddig -, adepten nincs egyszerre több repcsi az égen. Lehet, hogy a késõbbiekben rámcáfol a progi.

Batmanci
Hát, sokat én sem. Csak a hárommal, amíg kijutottam a bunkerbõl, meg egy kicsit, aztán nálam ködbe veszett. (Lehet, hogy utána kezdõdtek a jó dolgok, de nekem nem jött be. Érdekes, a Sztalker sorozat, viszont nagyon.)
Egyébként tegnap beszéltünk az erpégékrõl, és nekem, 'asszem, akkor lett bejövõs, amikor a Deus Ex megjelent. Aztán már sok karakterfejlõdõs kisebb-nagyobb próbálkozás volt. Egyik jobban, másik kevésbé lett sikeres nálam. De mindenképp a nagy területek, és FPSRPG, max, TPSRPG a nyerõ számomra. Meg egy-két eszetlen piff-puff, de abból kevés jól sikerült alkotás van. Legutóbb, a Dead Island. De az is inkább FSPRPG.
Nem akarok polémiát kezdeményezni, ez csak az én véleményem. Nyilván mindenki más kamál.

Molnibalage
Nekem adott. Elsõ dolgom volt felkeresni egy tûzsárkányt egy oltárnál egy misc. questben.

Ekkor volt az, hogy HÁROM sárkányt láttam egyszerre, ebbõl kettõvel küzdöttem. Egy a misc, egy csak úgy jött, egy meg távol volt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

nem játszottam sosem a Fallouttal azért kérdeztem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Batmanci
Most csak 'viccöltél, igaz?

Batmanci
Azért jó látni, hogy tudományos kutatóintézetekben sem szûkölködnek az egymással való kibaszarintással.
'83 ban a fõdiszpécser vaját feleztem el, a másik felét gépzsírral helyettesítve, szépen megformázva...
Volt anyázás, meg röhögés.

Calver
több mint valószínû, tekintve, h Skyrim 3 évvel késõbb jött ki <#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

Egoraptor
Azé' csattant a koma rendesen<#eplus2>

most lestem meg ezt a Fallout 3-mat, csak nekem tûnik úgy, hogy a Skyrim grafikája lényegesen jobb?

Batmanci
Mentségemre legyen mondva, nem mindig nézem meg a videókat.

Batmanci
Ehhez, azért kellet egy kis nyomás különbség.
Egyben az elõzõ hsz-emre is válasz.

TVelvet
Ahogy a bemutatón is látszik. Igen. 😄
Batmanci
A "fuss-o-da", az az ordítás, amitõl hanyatt kéne esniük, ugyi?

Calver
ezt akárhányszor látom, mindig röhögök rajta <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Batmanci
Mûködik, és jól. Csak vízszintesen írja a mappákat, így kicsit furcsa, hogy a hosszúságuk miatt különbözõ méretûek a betûk.
Viszont csak az inventory-t tedd fel, mert az interface a betûtípusokat változtatja keltává, és nekem volt vele gondom. Igaz, az elsõ verziót raktam fel.

@Nekem eddig egy küldi bugom van. Whiterunban Skald a Dzsarl, és amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a papgyerekkel elintézzük a rontás koponyája nevû botot - itt választhatsz, hogy kinyírod a szerzetest, és megszerzed a botot, vagy engeded, hogy megsemmisítse -, akkor a küldi befejezéseként "vedd fel a jutalmad Skald dzsarltól" csak duma, mert a geci nem nagyon akar errõl szót ejteni. Azóta is benn van a kvesztemben.