30713
TES
-
#16609 Nálam az a 140 hp flesh-el együtt arra volt jó, hogy 1 ütés legyek mindenkinek (a restless zombitól még talán 2-őt bírok) xDDD -
#16608 :D 1:40-1:50 a legjobb
-
Tilla25 #16607 ej de jó lenne ha a capcom és bethesda csinálna egy olyan DLC-t hogy a monster hunter sorozat pár sárkányát átraknák skyrim világába. Rathalosra és Rathianra vadászni a hegyek közt..... -
pett3rson #16606 Nekem is nagyon tetszik a játék, szerintem nagyon sok mindent lehet csinálni, főküldetéseket is csinálgatom, de sokat elcsatangolok, néha inkább nem is vállalom amit felajánlanak mellékest, így is van vagy 20 misc. küldetésem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legutóbb 30 speckó Nirnroot-ot kellett begyűjteni Blackreach-ben vagy hol, olyan 16-nál meguntam, mentem másfelé, de aztán hajtott a kíváncsiság, hogy mit kapok érte és visszamentem :) egyébként az a barlang hatalmas...marha jól össze van rakva, meg kitalálva, ahogy több ponton fel lehet liftezni a felszínre. jó, nagyon jó :)
lassan elérem a 30-as szintet Én is, de mióta rájöttem, hogy van Fireball és Ice spike is, mint varázslat..hát nem nagyon van aki megszorongasson, kivéve ha tényleg túl közel érnek és egy critical eltalál fél életerőnél vagy nem figyelek az íjászokra és bekapok több találatot amiből elég egy critic és meg is halok. Jah, ez azért van, mert Mágusként nyomom, csak varázslatokkal harcolok, minden szintlépést Magicka-ra nyomtam, csak az elején volt 1 Health upgrade, így nyaklánccal együtt van 140-es életerőm :) az meg kevés gondolom. Néha íjászkodom, de ez kevésbé jellemző, egyszer szórakozásból fentről, sziklák takarásában kiszedtem egy csapat banditát a táborukból :) vicces volt ahogy keresnek de nem találnak :D
Szóval nekem bejön a játék, szórakoztat, érdekel a történet ami kibontakozik a ködből :) Alduin-al is csatáztam már egyet, az is jó volt. -
Alblink #16605 xbox 360-on jatszomm,van ra mod hogy ujrategyem a skill pontokat? -
csoki89 #16604 Nekem is csak egy fullos grafikai mod van, egy talaj mod, karakter mod, vér, ez eddig mind grafika, meg az érclelő nekem is fent van az hasznos, bár előtte is könnyen észre lehetett venni. Egy csini dragonscale mod, meg amint levizsgáztam és hazajutok felcsapom az arrowmakert meg a 3D térképet. Slussz :D Sztem ez egyik sem túlzás... én kicsi pónim vagy mi a rákot csináltak most, úristen. Nem normálisak.. -
pecaboy #16603 Ha ezt tényleg a játék motorja produkálja, akkor nincs itt semmi probléma, a bugok a fizika törvényszerűségei, legfeljebb finomítani kell kicsit a fizikán :)
(Asszem itt láttam korábban ezt a videót.)
http://www.youtube.com/watch?v=xE4uzGaQDQg&feature=related -
pecaboy #16602 Pont ezt akartam írni, hogy "vagy jobb esetben..." -
pecaboy #16601 Szerintem ilyen modok már régen vannak a nexuson :)
Én egyelőre a sima játékot akarnám szőröstül-bőröstül végignyomni (rossz az, aki rosszra gondol). Esetleg némi minimális kiegészítéssel, pl. tegnapelőtt raktam fel azt a modot, ami jobban mutatja az érclelőhelyeket. Értsd, a moddal könnyedén láthatóak lesznek. Hogy reális vagy sem, ki-ki döntse el maga, de én nem szeretek minden területet "végigkurzorozni", hogy van-e ott valami, vagy sem, szóval nekem bejön. -
bega82 #16600 Hát most nem hiszem... most Lover's comfort-tal fogok ébredni! :D -
pecaboy #16599 Jó8! Reggel állapotod legyen "Well rested"! :) -
bega82 #16598 Ehhh, nem megy ez nekem, ez a qrva kép megmutatás... mindegy, megyek aludni! :S -
bega82 #16597 http://keptarolo.com/image.php?id=143C_4F1B3E58 -
pecaboy #16596 Még nem, de feltűnt, hogy ha belerúgok valamibe a fal közelében, az visszapattanva képes kárt okozni :) -
pecaboy #16595 Nőnemű sárkányt veszel el feleségül? :)) -
#16594 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=LmqGHXsF1Lk]lásd itt #11 és #51.[/URL]
(esetleg #4 és #54) -
bega82 #16593 Szóba került itt a sárkány-lovaglás... már hogyne lenne ilyen Skyrimben, természetesen létezik.
-
IXEMGabeo #16592 GTA San Andreasban volt amúgy sex mode is...
mondjuk nem vagyok egy nagy modder, de ilyet Skyrimben mindent mutatva beleraknának nem lenne gyenge -
#16591 a Skyrim "fizikai motorja" néha kicsit... érdekes.
még soha nem vert agyon fejmagasságban lógó edény? -
pecaboy #16590 ...és ha minden kötél szakad, nincs egy ötlet se, akkor jutúbba beírni, hogy "skyrim fun", válogatni a videók közül, és végrehajtani! :) -
pecaboy #16589 És ha megunta a feleségét, jöhet a progi által támogatott válási módszer, a megözvegyülés, per nélkül :) Utána mehet pillangókat fogni!
(gy.k. pillangót is lehet fogni a játékban, bármikor)
Esetleg tesztelheti magát az egyszeri karakter, hogy egy perc alatt hány lazacot tud elkapni a folyó X pontján :) -
pecaboy #16588 Ez asszem ősrégi vicc, már amennyiben a Skyrim megjelenése ősrégi... De mi a francért mozog a khajitok farka a haláluk után is?? Állatvédő volt az egyik kreátor, így a khajitok csak ájultak lehetnek? Diszkrimináció! :D -
pecaboy #16587 Én azért az ilyen modokat gyanakvással fogadom... Ahogy Fantusz kollega is írta, annak "meg kell adni a módját", azaz nem szabad, hogy "olcsó" legyen, meg történet kell mellé, különben a látványon kívül nem sok értelme. Meg ahogy írtad, mást is csinál a mod, szóval erre egy külön "pack" kellene, sárkányostul-küldetésestül. -
IXEMGabeo #16586 főzz egyet, vadássz nyulakra, rókákra, szarvasokra, fogj egy Mammutot xD, gyűjts össze tárgyakat, vegyél feleségül valakit, annyi mindent lehet csinálni:) -
pecaboy #16585 Nézem, mijafrancért nem kapok semmilyen rest bónuszt, hiába alszom át a napot... Lover's stone blokkolja. Jah... Akkor éjt nappallá téve kalandozok, mint a vérfarkas :D -
#16584 Hát, most már 'télleg nem tudom Ti melyik topikot olvassátok!
Most írtam le, hogy van olyan mod, amellyel sárkányon, mamuton, tigrincsen lovagolhatsz. Ha ezt a sárkányon teszed, repülhetsz is.
A modnak egy baja van, egy csomó további tárgyat helyez a játékba.
(pl. réztömb, tökéletlen ékkövek, rengeteg minden) Ezeket a tárgyakat azzá formálod, amivé akarod, más fegyók, meg a tököm 'tuggya még mi minden. De rohadt sokat kellett konzolozni, úgyhogy del lett a vége. -
pecaboy #16583 Pl. kimész a vadonba szarvasra íjászni, gyűjtögetni a helyi flórából, bányászgatni, alkímiázni. Ráadásul mindegyiknek van haszna, csak az utóbbi, az alkímia unalmas :) (Keverni mindent mindennel, hátha kisül belőle valami jó.) De én "pörfiktre" akarom csinálni az első karimat, ha már elkezdtem :D A gizgazok, trollhájak meg egyebek tulajdonságait már úgy 90%-ban tudom, a ritkákat kivéve :)
Vagy ott van az atronach forge, amit még ki se próbáltam. Abba is lehet hajigálni minden szirszart, hátha... :)
Néhol van ökölharc is, ott a másik képét lehet átrendezni, vagy a sajátodét :) Persze ezt csak adott npc-knél.
Vagy elszórakozol azzal, hogy megfogsz egy tiltott tárgyat az npc szeme előtt (E gomb), ellebegteted egy olyan helyre, ahol senki nem lát, ledobod, aztán magadhoz veszed :D
Ha esetleg végképp unod a (virtuális) életed, házasodj meg :D -
IXEMGabeo #16582 én azért kezdtem ilyen "tank" karival, mert nem akartam időzni a varázslatokkal, először végigszerettem volna vinni csontra az egész game-t minden küldetést teljesítve + minden helyszínt bejárva. Nos, így a kétkezes fegyveres, heavy armoros karakter volt a kézenfekvő, ezt, ha kifejleszti az ember akkor pillanat alatt tudsz süvíteni és pucolni mindent főleg 30. szint felett volt érezhető, hogy kb mindenki ellen erős vagyok. Mostmár a tömeg sem okoz gondot, a nagy Falmer és nekro tömeg vesz le sokat, meg, ha 1-1 erősebb sárkány jön, de mivel rengeteg potim van bőven életben tudom magam tartani -
pecaboy #16581 Ja, azt megkaptam, meg is csináltam. Bírom a hangját :) Hátha a főküldiláncban is lesz vmi khajit kulcsfigura, majd "meglássuk". -
#16580 Mellesleg mit lehet csinálni még harcoláson és questelésen kívül? Belenéztem pár könyvbe de valahogy nem kötöttek le..:D -
IXEMGabeo #16579 J'Zargonak van küldije...ő adja a flame tekercseket, hogy próbáld ki élőhalottan...hogyhogy nem kaptad meg azt a küldit? -
pecaboy #16578 A khajitról jut eszembe a megboldogult M.A.G.U.S.-os idők mondása: "felülről, hátulról, meglepetésből, mérgezett tőrrel" (az első háromhoz támadás- meg egyéb bónusz járt, az utolsó értelemszerű)
Meg néhány "utolsó mondat":
- Milyen nyelven beszél hozzám az ellenfél?
- Aquirul... (az aquir nyelv kb. olyan volt, mint itt a sárkányoké, csak talán még durvább)
- Sárkány? Engem? Meglepetésből? Hogy???
- Elbújt a hegy mögött... -
#16577 "nkább nem akarom tudni, ki vagy a valóságban"
jót nevettem most :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A daggeres, macsekos dolog alatt azt értettem hogy gondolkozni kell a dungeonokban is, hogyan kússzak, kit szedjek ki először a tömegből meg ilyenek :D tank karival annyi az egész hogy berohanok 3-4 ember közé unott pofával és nyomom a balklikket meg blockolok ha látom hogy valaki nagyot akar sújtani :DD
-
pecaboy #16576 A "miscellaneous" küldik némelyike kicsit tényleg unalmas, de a "fő mellék" questekben azért van ötlet nem kevés. Harcolni meg persze hogy kell :) De nagyon sok mindent lehet akkor is csinálni, ha nem questelsz és nem harcolsz, pont ez a jó benne.
A khajitra gondolsz a macskáknál - én nagyon bírom a khajit npc-ket, főleg a hangjukat A Winterhold college-ben lévő varázslómacsekot különösen bírtam, kár, hogy nincs külön questje (vagy nem tudok róla).
Én lvl39-en vagyok, a főküldiben még a sárkányok se jelentek meg, eggyel se harcoltam (egy csontit leszámítva), csak a mellékeseket csinálom, de tetszik :)
"egy daggeres kúszós mászós gyilkos macsekot amibe bele tudom magamat élni" - inkább nem akarom tudni, ki vagy a valóságban -
#16575 Hát nemtudom..level 30on vagyok, főküldit még végig se vittem, de már unom a játékot :/ Mindig ugyan az pörög..menj le a dungeonba, kaszabolj le mindenkit, menj vissza, menj még 1 dungeonba és így tovább.
Az elején még élveztem, a sétálgatást, azt hittem mindig lesz valami új, valami csattanó, de csalódnom kellett. Az egyetlen örömöm mikor a semmiből rám jön egy sárkány, annál legalább taktikázni kell mert röpköd mint a veszedelem :D
Azon gondolkozok hogy lehet nem tank karit kellett volna kezdenem hanem valami gyengébb varázslót ami nem idéz csak pötyögtet, vagy egy daggeres kúszós mászós gyilkos macsekot amibe bele tudom magamat élni...
...de az is lehet hogy szimplán nem nekem való ez a játék o_0 -
#16574 Fene sem tudja, ez is játékos függő.
Oblivionban volt sárkánylovas mod, amit sokan szerettek, de talán még többen nem.
Akatosh hátára ülve lehetett röpködni Cyrodiil fölött, s látványnak sem volt utolsó a magasból szemlélődni.
Csakhogy ott semmi értelme nem volt az egésznek, kilógott az ottani világból a sárkány (kipróbálás után én is gyorsan töröltem a modot, a Skyrim történetét megismerve meg pláne hülyeség az Akatoshon "sárkányolás" )
Skyrimben talán értelmesen integrálható egy sárkánylovas mod, itt vannak sárkányok, de igazán akkor lesz jó egy ilyen, ha történetet is kap a házisárkány, legalább egy küldetést, hogy miért is lesz barátságos annyirta, hogy hajlandó a fajtársai ellen is harcba szállni. -
#16573 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cicero nem vérszívó, ebben a küldetésben is fényes nappal szokott rohangálni. -
pecaboy #16572 Egyetértek veled, nekem csak a Morrowind fejlődési rendszerével (elsődleges, másodlagos skillek meg hasonlók) és ellenfélszintezésével volt komoly problémám (bandita daedric armorban pl.) :)
A Skyrimben egyelőre csak annyi javítanivalót látok, hogy a conjuration túl erős; illetve nincsenek helyettünk pénzért blacksmithelő és enchantoló npc-k (vagy tévedek?). Tegyük fel, hogy nem akarok sem kovácsmester, sem tárgyakat bűvölő-bájoló szakértő lenni. Akkor hogy lesz kiváló minőségű páncélom-fegyverem (mondjuk 40. szint fölött flawless dukálna), megfelelő enchanttal? Ott van a sztereotípiák közül a sima harcos, a tolvaj (még ha jól is bánik a tőrökkel, mert harcolni muszáj), az izomagyú bokszbajnok, utóbbit az egyik korábbi videóban láthattuk :D Satöbbi. Mindegyik játszható, de igazából egyiknek a figurájához sem illik se az enchant, se a blacksmith. (A harcoshoz talán a blacksmith egy kicsit.) -
#16571 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kösz a kiegészítést, ezek igen hasznos infók, amelyek azonban nem mondanak ellent a Dark Broterhood körüli misztikus titkoknak.
- Bohóc, aki beleröhög a halál arcába: lehet utalás Shitisre, aki nem azonos a halállal, de megbékélt vele, a halál a bartátja.
- Night Motherrel csak a Listnere tud beszélni, hallja az Öreg Hölgy szavait, és válaszolni is tud.
- Vámpír lét a bérgyilkosoknál igen gyakori forma, az Oblivionban még arra is volt lehetőség, hogy békésen váljon vámpírrá a karakterünk.
A vámpírok bónuszai a bérgyilkosoknak nagyon hasznosak az Oblivionban (Skyrimben lényegesen kevesebb a jelentőségük).
- Listenernek lenni nem életbiztosítás az Oblivionban pl. a karakterünk úgy irtja ki a Testvériség vezérkarát, köztük a listenert is, hogy nem is tud róla :-)
A kiegészítésed mindenképpen hasznos, rávilágít a részletekre, én a D.B. küldetéseit nagyon hamar feladtam, kiábrándító volt a kezdő küldetésnél a kölykök viselkedése, s nem volt hangulatom az ilyen stílusú kalandokhoz
-
pecaboy #16570 Ahogy olvastam, sokan hiányolják már "nemzetközileg" is a sárkánnyal repülős modot :) Szerintem várni kell vele a modolós kitpack megérkezéséig, de ki tudja, lehet, h valamelyik kreatív modder elme még korábban megcsinálja :)