The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Habár lehet úgy akarják majd, mint az FNV Dlc-k esetében (ott a játékos szintje emelhetõ 30-ról 50-re, itt meg lehet az ellenfelek szintje lesz emelhetõ.) Persze ez csak egy elképzelés részemrõl.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
karakteremmel volt. Kovácsolást direkt nem húztam hogy nehezítsek
a dolgokon, ennek ellenére a végére az is túl könnyû lett.
Gondolom erre csak az a magyarázat hogy így tervezték a fejlesztõk.
Sok mindent nem lehet csinálni neki, jövõre kijön majd editor és
várhatjuk a jobbnál-jobb modokat.
Követelem, hogy legyen egy "Dance" skillfa, mindenféle mozgás-perkekkel!!! 😄
(hogy embereknek mennyi idejük van)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Viszont akkor nincs ötlet? Na csalás nincs, így is 5 ágra tettem, 35 pontot, ezen akkor nagyon nem lehet per pill nehezíteni?
A mostani karim lvl 36, valamiért túlságosan leegyszerûsödött a játék, pedig nem csaltam.
1: könnyû páncélzat, 70es smithinggel megcsináltam egy teljes set glass armort, minden fegyverrel, a tökélesítésnél, volt nálam egy +22%ot adó kesztyû, valamint ittem egy +50%os potit.
A light armor skillem, +80% védelem +20% ha miden light, +25% ha minden egyezõ ( ez tegnap lett meg)
Így összejött pajzzsal 630 armor, aminek következtében kis túlzással üthet mindenki nincs nagy bajom, 2 mamut kb fél perig püföl, de egy óriás ellen is leállok 1 az 1.
Mivel nem kell a pajzs, 2 egykezessel megyek, 1 balta, egy buzogány, +80 sebzés(4pon) +31% gyûrû, meg 2 pont, hogy gyorsan csapkodjak, ezeknek köszönhetõen a fegyverek 82-t és 86-ot sebeznek (közel se 200at ahogy itt írtátok, hogy miket lehet összehozni)
Enchant 60-as, kicsivel több az életem staminám, ez sincs kimaxolva.
Most fogok az íjjal +80%-ot sebezni a köv szintlépésnél, meg van a 3x sneak is, közel 130at sebzek alapból.
Ahogy írtam elveszett a kihívás, durva mágusok megfektetnek 3 lövésbõl ezzel nincs gond, de nem tudom hol a hiba még expertrõl át tudom tenni masterre aztán ott a vége, a világ 50% fel sincs fedezve ez most kicsit csalódás.
Ötletek?
Még 2 kérdés, ha csak egy általam teljesen tolvajnak itélt karit indítok, hogy csak 1 íj, illetve 1 dagger és szevasz, akkor, hogy tusom minéll gyorsabban húzni a speechet, illetve a lopakodást, most az 63 éjjel nappal lopakodok, de valahogy az lassan nõ.
Ui: majd a varázslóval ha indítok az tuti szopacs lesz.
Amúgy meg enchanttal meg kovácsolással a sima sebzése sem lesz kicsi az íjnak, szóval annyira nem lesz vészes szerintem. De majd meglátom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az mellékes, hogy mennyire unalmas, és idõigényes mesterségesen felhúzni 100-ig a skilleket, de ezzel csapdába is lehet esni.
Magasabb szintû varázslatokat fõleg Winterholdban lehet megvenni, s egy-egy expert szintû könyvért 1000-1500 aranyat kérnek, a mester szintû könyveket pedig csak a "ritual spell" küldetések után lehet megvásárolni, kb 3000 aranyért.
Fel lehet pofozni a karaktert Whiterunban közel 30-as szintre a powertréneléssel, de ezzel az ellenfelek szintje is felkúszik, s a Farangartól vásárolt varázslatok már kevesek lesznek ellenük.
Rá lehet gyúrni a skillekre, könnyen fejleszthetõ az idézés, illuzió, és az alteration, de 10-15ös szintnél elsõ lépésben nem érdemes tovább húzni, sõt jobb, ha csak azt követõen powertrénel, miután eljutott Winterholdba, és van elegendõ arany néhány adept, expert szintû varázslatra, és az sem utolsó dolog, ha a felszerelése sem a kezdõ gönc.
25ös szinten egyetlen tûz elementállal, és esetleg kisérõvel kiegészülve kellemetlen meglepetés lehet a hasonló szinû ellenfelekkel szemben, hogy a kezdetben igen hasznos fire atronach már kevés, és Winterhold messze van, de valahogy el kell jutni oda.
MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback
"The trees move. Do you not see it?"
MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback
Folgunthur-ban járok és kutatok egy könyv illetve jegyzetek alapján. Viszont van egy ráccsal fedett lejáró,amit nem tudok kinyitni a kriptában. Elforgatom a helyes sorrendbe a kígyó,delfin,sas fejeket,mégsem nyílik ki. Emlékeztek rá ott mit kellett még csinálni?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Tényleg elég idõigényes a fejlesztése, de abszolút megéri 100/100/100-as skillekkel feltápolt mágust gyk képtelenség még csak megközelíteni is.
A dremora lordok erõsek lesznek, de nem szabad csupán rájuk hagyatkozni.
Ha közelharcos-idézõt szeretnél, járható út, de akkor öltözz páncélba, szükséged lesz manára, HP-ra és staminára is, ide a destruction nem illik, fegyverrel harcoló csatamágus, aki segítõket idéz maga mellé.
A destructiont elég nehéz az idézéssel együtt mûvelni, bár nem lehetetlen, de akkor a fegyveridézés nem kell, és a stamina sem.
Az illusion is hatékony lehet tömeg ellen, de ott is manaigényes varázslatok vannak, s csak perkekkel együtt hatékony.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyébként elköltöttem ott kapásból vagy 7000-et, mert volt még ott egy olyan gyûrû, ami +20-30%-ot ad az 1h fegyverek sebzéséhez.
Egy közelben lévõ másik árusnál meg olyan pajzs volt, ami a pajzs sebzéséhez ad 20%-ot.
Ja, nemsokkal késõbb egy Imperiál sátortáborban meg vettem egy olyan heavy testpáncélt, ami +20-at ad a heavy skillhez ....
Na, bevásároltam 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
lol😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kicsit illúzióromboló.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Esetleg valami reálisabb víz mod nincs hozzá? A "bugos" víz túl átlátszó, a "rendes" víz meg olyan mintha tele lenne fosva és erre még egy olajréteg jönne, a kettõ között lenne a reális. Eddig csak víz textúra modokat láttam, de az átlátszósággal egyik sem kezdett semmit.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Steam: greyfox
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Beszélj vele, kér egy gyxógyitalt - adj neki.
Ismét beszélj vele, s ekkor említi a skooma dilereket (The Raid küldetés)
Nyomozol, megkeresed a rejtekhelyet, bizonyítékot...
Elviszed a Jarl-nak a bizonyítékot
Nálam az ice wolf és a sabre cat volt problémás, amikor a mágusommal a játék elején elindultam Winterholdba, s fönt északon már portyáztak ezek a vadak
Kicsi a város, de mindennel el van látva, és ott van a legtöbb kereskedõ is.
Riften egy szép város, hangulatos a környezõ táj, de az NCK-k idegesítõek, ha a karakter nem tolvajkodik, nem igazán illik oda.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A használatukat is egyedül a mana mennyiség határolja be, illetve, hogy csak akkor tudod megvásárolni, ha a skilled elég magas hozzá.
Magas illusion skillel vehetsz jobb illusion varázslatokat, de a jobb destructionhoz a pusztító mágia tudásodat kell fejleszteni, nem automatikusan, és nem is a karakter szintjéhez mérten jelennek meg az új spell könyvek.
Siettetni sem kell az erõsebb varázslatok használatát, azzal nem sokat érsz el, ha 2-3 castolás felzabálja az összes manádat, olyat használj, amit képes vagy stabilan, gyors manaelfogyás veszélye nélkül varázsolni.