30713
TES
-
xido #16649 speech..hátha elmentek sörözni bunyó helyett:) -
bega82 #16648 És mit csináljak a draugr-okkal meg egyéb undead-ekkel? :S -
#16647 Nekem van Robe-m és kilóg a haja a karakteremnek :/ -
pecaboy #16646 Igaz...
Ha hosszú hajúra csinálom, a sisakon kívül látszik a haja? -
bega82 #16645 OK. Köszi. ;) -
Hoz_Hun #16644 Ha minden igaz a szakács csajtól két lépésre valamelyik asztalon, vagy polcon van sapka. Asszem több is. Vedd fel azt kész, ki se kell menned a konyhából. -
#16643 Bőrpáncél illik a barbárhoz, nem kötelező glassba öltöztetni. -
#16642 Perk igényes az illusion, még a perkek is keresztbe vannak "szerelve".
A középső sor úgy tűnik kevésbé hasznos, mint a jobb oldali ág, de a teljes hatékonysághoz szükséges mind a kettő.
A Hypnoric Gaze, Aspect of Terror, Rage erősíti az Animage és a Kindred Mage hatásfokát. -
bega82 #16641 Értem, köszi a helpet. És ott a perkeknél mit érdemes használni? A középső ágat nem is értem... amikor írja egyes perkeknél, hogy "cumulative with ez meg az..." ??? Ez mit takar pontosan? -
pecaboy #16640 Gondolkodtam páncél és sisak nélküli, kétkezest használó barbár karin is, amolyan Conan stílusban. Csak nem tudom, mi jelentené neki a védelmet, mert ha nincs páncél, későbbi szinteken elég durván meg tudnának ütni :( Varázslatokkal meg nyilván nem bajlódna egy ilyen jellegű figura, így pl. az oakflesh sem megoldás :P -
pecaboy #16639 Mondjuk full daedricben, minden cuccon két enchanttal, max mágiaellenállással stb. nem tudom, ki fog tudni komolyabban megütni :D De tetszeni fog a csalás nélküli "godmode". -
pecaboy #16638 Engem nem fog zavarni, ne aggódj :) Amúgy is, minden skill maxolása azt jelenti, hogy muszáj leszek a béka hátsaja alatti szintről húzni pl. a kétkezest, illusiont, restorationt és hasonlókat is, perkekből meg ugye nem lesz elég mindenre, ez növeli kicsit a nehézséget. -
pecaboy #16637 A khajitok tök cukik, csak haláluk után is hajlamosak farokcsóválásra :)) -
pecaboy #16636 -
#16635 #16631 Nem a jószívű hófehér párducot akartam létrehozni :DD
Én a tank karimat azért hagytam abba mert full legendary ebonyba viccen kívül untam a hadonászást. Volt daedra armorom is kimaxolva de eladtam mert az már tényleg god-mode volt... -
pecaboy #16634 Szerintem a hangjuk inkább aranyos, szelíd, semmi hasonlóságot nem látok az ő hangjuk és a harsány "kisebbségünk" stílusa között :D -
pecaboy #16633 Én is szeretnék majd macskassassint, de "kicsit" sokáig el fog tartani minden mellékküldetés és a főküldetés végignyomása a jelenlegi egyetlen (és első) karimmal :P Félisteni szintre, max levelre akarom nyomni, hadd rettegjenek tőlem a gonoszok :D -
#16632 Szerintem rohadt jól néznek ki..a hangjuk meg mindig megmosolyogtat, mert az itthoni kisebbségiekre emlékeztetnek -
pecaboy #16631 Ennél rondábbat nem is csinálhattál volna :D -
#16630 No offense, de ezek a khajitok meg argóniai népek borzalmasan néznek ki. Már az Obliban is utáltam őket. -
#16629 Még nincs, de elkezdtem a questet...igazából 1 párbeszéd kéne ahhoz hogy vihessem magammal de eddig nem láttam szükségét + íjászat elég jól megy felfelé még thief stoneal is. -
#16628 :DDDDDDDDDDD nem fogok annyit perkelni az tuti...meg sisakot nem is veszek mert tetszik a pofája ennek a karinak (alapból imádom a macskákat, itthon is van egy, csak az nem tud tőrrel hadonászni ) -
#16627 Faendal nincs veled?
-
#16626 lvl 15 után insta killelsz mindenkit, de amúgy izgi -
#16625 Na meguntam a tank karimat és kezdtem egy macsek tolvaj assasint..kíváncsi vagyok hogy alakul a story :D
KÉP
Hozzáteszem nem szívesen találkoznék egy ilyen döggel éjszaka ^^ -
#16624 Az illusion demoralizáló varázslatai valóban jók, de csak akkor, ha az illusion az elsődleges mágia.
Skillekben, perkekben, varázslatokban topon kell lenni, különben hatástalan marad a demoralizálás, sőt mivel fellfedeztek a sikertelen varázslatod miatt rád zúdul a tömeg.
Conjurationnal ellentétben az illusiont nehéz, sőt lehetetlen powertrénelés nélkül magas szinten tartani.
Nem a muffle-val kell fejleszteni, az egy költséges varázslat, a Courage sokkal takarékosabb (novicer szintű), szövetséges, vagy semleges NPC-kre castolva használhatod.
Játékostól függő, mennyire tudja ezt a stílust elfogadni, de nem nevezhető cheatnek, ha csupán éles helyzetben használod az illusiont rövid idő alatt hatástalanságig gyengül.
A kezdő, fear varázslat 6-os szintű ellenfelekig hatékony, folyamatosan erősebbre kell cserélned, és a perkeket is aktiválnod. -
IXEMGabeo #16623 de most nagyon ki vagyok akadva, nem igaz, hogy a gourmet (szakács sapkája nélkül) nem tudok továbbhaladni, mert Gianna-nál nem jelenik meg a párbeszéd:S:S:S
legutóbbi sima Save is még jóval azelőtti, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cicerot megöltem volna
nincs valami script erre? -
IXEMGabeo #16622 Muffle asszem Adept..., de én, mint harcos karakter mindig adtam rá, és az Illusionom így is 90-es, mert mindig a Muffle-t nyomattam rá:D:D -
pecaboy #16621 Akkor nem voltam egyedül a tudatlanságommal :) Szívesen ;) -
#16620 köszi :) én 1-2 hónapja nyomom és tőled tudtam meg :) -
bega82 #16619 Az az, amelyikkel hangtalanul mozgok egy ideig igaz?
Az milyen szintű? Mert még nincs túl sok magickám, és csak a novice meg az apprentice perken van pont, ha ettől magasabb, akkor alighanem esélytelen lesz egyelőre. :) -
IXEMGabeo #16618 szerezd meg a Muffle varázslatot és akkor gyorsan fog fejlődni... -
bega82 #16617 Mondtátok korábban, hogy az illusion ág is nagyon jó a mágiák közül. Viszont ez nekem nagyon nehéznek tűnik így elsőre. Egy csomó ellenfélre nem hatnak a varázslataim, meg ha sikerül is mondjuk 2 banditát egymásnak ugrasztani, szinte mindig az van, hogy az erősebbik elég könnyedén legyőzi a másikat, és utána már támad is rám. Ráadásul iszonyat lassan fejlődik, alig-alig vánszorog a skill-csík előre, és a mellékesebb skillek fejlődnek jobban. Nyugtassatok meg, hogy ez csak az elején ilyen szenvedős, és később használható lesz! Vagy ez inkább csak kiegészítésként jó mondjuk a destruction vagy a conjuration mellé? -
#16616 én is játszok egy ideje, és egy videón láttam, hogy mozog a szobor a betöltésnél :D és elkezdtem mindent nyomogatni.. -
csoki89 #16615 Hát én akarva akaratlanul is kattintgatok néha töltésnél, vagy akárhol is, meg hát a betöltőképernyőn milyen szépek a cuccok néha, késztetést éreztem a piszkálásra, aztán rájöttem :D -
pecaboy #16614 2-3 hete? :D
Nade mégis honnan kellett volna tudnom? :) Betöltőképernyőt más játékokon sem szokásom piszkálni az egérrel :) -
csoki89 #16613 Mennyi ideje is játszol? :D -
pecaboy #16612 Nézem a Banán-féle magyar videót, és ma is tanultam valamit: a töltőképernyőn azt, ami eddig számomra sima képnek tűnt (mittomén khajit, szörny, kard, satöbbi), a bal egérgombbal lehet forgatni :) Jópofa! -
IXEMGabeo #16611 Furán jártam DB Quest, Kill the Emperor kéne, de:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Előtte lévő küldetésben meg kellett ölni egy orcot,ám előtte Markarthba el kellett mennem megkérdezni az ottani fő séfet, aki elárulta ki a Gourmet, igen ám, de a szakácsot meg kellett ölnöm, amit meg is tettem, csak éppen nem vettem fel a ruháját (elsősorban a séf sapka a lényeg). Na most ugyebár el kell mennem Solitudeba megmérgezni a birodalmárt, be is engedtek a Castle Dourba, csak éppen Gianna a szakácslány nem hiszi el éppen ennek okán, hogy én vagyok a Gourmet:( Visszamentem Markarthba, de Anton Viranya főséf teste már nem volt ott így a sipkáját se bírtam felvenni:S:S próbáltam a sima chef sipkával az nem jó, csakis Anton főzősapkája lenne jó:S:S
na ilyenkor mi van? most megint tölthetek vissza egy régi autosave-t, mert Gianna nem enged tovább, nem megy tovább a párbeszéd
-
pecaboy #16610 Most nézem a 3d world map modot... Nagyon durva... Úgyhogy megvan a mai napi modom, szedem le, rakom fel :)