The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Errõl eszembe jut, mikor mûszaki középiskolában, gyakorlaton az oktató be volt piálva, és úgy esztergált valami szart, hogy a forgó vacakhoz nyomta a reszelõt ... néha lecsúszott a keze és nekiverõdött a tokmánynak ....... csak egy cseppet volt véres a keze 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
jelenleg (95óra) 200k+ aranyam van... nem tudom mire költeni, csak a nagyon értékes dolgokat szoktam visszavinni eladni. lvl98-as a nehézpáncélom és az a gondom vele, hogy meg se tudnak benne sebezni, viszont könnyû páncélt meg nem nagyon húztam lvl 30 körül van de nem tetem rá semmit se, így abba meg hamar kifekszek...
deadra meg sárkány páncél egy paraszt vakítás, teljesen felesleges, mert értelmét veszti a játék.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A küldetéssort már megcsináltad, Ysgamor sírjában beszéltél Kodlakkal, s te lettél a fõnök.
Házasság szempontjából is szabad az út Aela (és a többi Championos) felé, ha nem mûködik a dolog velük, nézd meg céhen kívüli NPC-vel megjelenik-e a párbeszéd opció (pl Ysolda).
Viselni kell az amuletet, amit a paptól vásároltál, lootolt nem jó, de ezt már kitárgyaltuk.
Esetleg lehet még olyan gond, hogy kigyógyítottad magad a kórból, de Aela vérfarkas (nem tudom feltétel-e)
Harcos karim teljesen belezúgott Aelába, aki azonnal igent mondott a lánykérésre (mindkettõ vérfarkas, úgyhogy nem gond, ha a nászéjszakán átváltozik).
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Egyértelmû, hogy aki páncélt visel az szerené elérni a deadra és a dragon armorokat, s ehez kovácsolni kell, arról nem igazán a játékos tehet, hogy ennyire könnyen el tudja érni a dragon armor kovácsolás lehetõségét.
Enchantál is ugyanez a helyzet, könnyen fejleszthetõ, s ráadásul nincs benne plafon.
Annyit kellene csinálni, hogy a skillek ne mehessenek 100 fölé, s az egy patchel megoldható lenne, s a "maximalisták" nem beöltözve, bepiálva craftolnának.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kis kõbarlangban van 3 oltál azokra gyûjtöttem totemeket. (2db-ot) viszont olyan semmit érõ "végtelennek tûnõ" küldetéseket kapok csak. Pl. takarítsam ki ezt meg azt a helyet.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Pozitív és negatív módosítókat kap a vámpír, s ezek fokozatonként erõsödnek.
Kellemesek a pozitív módosítók, de a negatívak sem elhanyagolandóak.
Negyedik fokozaton minden NPC megtámad, nincs stamina, mana, és HP reg, sebez a napfény, és 100% weaknes to fire, ami sárkányok, tûzmágusok ellen nem túl jó - ezt elkerülendõ vért kell inni, akkor ismét elsõ szintû vámpír lesz, kisebb bónuszokkal (25%) de legalább nem rohan neki minden NPC.
Játszható a figura, fel lehet úgy fogni, hogy némi nehezítés a vámpíroskodás, de alapvetõen gonosz karakter.
Pozitív módosítói: életszívás, jég ellni védelem, éjjel látás, zombi idézés (naponta egyszer)
Azt írtam Én is, hogy a map markert meghagytam, viszont minden mást kikapcsoltam. Nekem ne mutogassa már a képernyõ tetején kilométerekrõl, hogy mi van a közelben, meg az ellenfeleket sem. Az meg végképp kiveri a biztosítékot, mikor egy sárkány feje felett megjelenik a lebegõ marker, vagy pl egy dungeonban megmutatja az asztalra lerakott tárgyat amit fel kell venni ... vagy falakon keresztül, hogy merre van, vagy a továbbhaladás iránya ....... nevetséges.
Lvl 5 óta megyek így, és tökéletes a kaland és felfedezés élmény, és még egyszer nem akadtam el ... max egyszer 10 percig kerestem Whiterun kriptájában a sekrestyés (vagy akárki) amulettjét, pedig ott volt az asztalon, csak kicsit eltakarta egy növény 😊
Az a baj, hogy igazából meg sem dolgozik a jó cuccokért ... mert az aki pl tõrök gyártásával húzza fel a kovácsolást, az sok mindent csinál, csak 'munkát' nem.
De mondjuk ez meg már a készítõk hibája, illetve a tesztereké, hogy ilyen alapvetõ dolgot nem vettem észre. Ennél már a WoW crafting rendszere is kifinomultabb ... sõt, sok mindenben hasonlít, nem lett volna nehéz lemásolni a skill növekedés mikéntjét.
Erre a rendszerre már inkább az exploit jelzõt sütném 😊 annak kihasználása meg nem erény 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A paptól vásárolt amulet jó csak.
Egészen megkedveltem Aela-t, nem rohan ész nélkül bele a tömegbe, fõleg íjjal harcol, de egykezes fegyverrel sem ügyetlen.
Azt viszont nem értem, hogy miért a saját íját használja, amikor van nála egy daedric is.
Tûz és jégvarázslatokkal lehet a központi lencse fókuszát átállítani, ezekkel addig kell ügyeskedni, amíg a három sugár be nem áll a gyûrûk síkjába. Ezután már csak ráforgatod a gyûrûket a megfelelõ pozícióra, és voila...
Valami küldetés teljesítéséhez van kötve? Mert 3 opció van csak beszédnél nála.
Jöjjön velem... munkát kérek...tanítson íjászatot
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Powertrénelve, vagy anélkül, 40es szint fölött már nehéz kihívást találni a játékban, s ez kovácsolás, enchat nélkül is így lesz.
Néhány napja írta valaki, hogy õ szeretné kimaxolni a karakterét - majd, ha sikerül neki, elhiszem, de egyenlõre kétségeim vannak.
A játék elején 5 skill fejlõdés kell egy szintlépéshez, 40-es szint fölött már 30 skill, s ekkor már egy elder dragont puszta kézzel képes megfojtani a hõsünk, kihívás szinte semmi, a fejlõdés jelentõsen lassul - nem minha szükség lenne a további szintekre, de 70es szintig elvergõdni aszkétáknak való :-)
Én azt mondom, majd ha valaki csinál egy olyan modot, ami a jelenlegi nehézségi szintet mondjuk min 10x-ezi, akkor talán lesz értelme tápolni ... addig meg nincs.
Viszont senki sem mondta, hogy kötelezõ ezeket használni. Én csak talált tárgyakkal megyek és ki van kapcsolva az iránytû ill a lebegõ quest marker. A térkép jelölést is csak azért hagytam meg, mert a quest log olyan minimális, hogy abból az életben nem találsz meg semmit.
Nekem így még valamilyen szinten kihívás a játék, sokkal élvezetesebb.
Mondjuk maguk a sárkányok még így sem jelentenek túl nagy kihívást. Egy dead overlord vagy egy lidérc 20x jobban meg tud szopatni.
De persze mindenki maga dönti el hogyan játszik, csak utána ne sírjon a szája, hogy mennyire nincs kihívás ... nem lehet egyszerre megfelelni az imbára húzott tárgyaknak meg a normál játékosoknak. Túlságosan nagy a különbség.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback
MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
avagy: ha a játék nem izzaszt meg legalább a harcok egy részében, az bizony élményromboló.
"The trees move. Do you not see it?"
Szerintem nincs ez elcseszve, aki szeret küzdeni a harcokkal, az ne használjon ki minden lehetõséget a turbózásra. Aki meg félistennek szeretné magát érezni, az is megteheti. 😊
Így nem érzem magam félistennek egyáltalán, akár egy kardfogú is meg tud enni 3 harapásból. Óriások még nagy falatnak számítanak. De ha nyomnék potion-t, akkor igen hamar lehetnék félisten, de nem akarok az lenni.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
meg életképtelen lesz. :]
Kösz inkább az kihagynám.
Ezen a pajsz+heavy+enchant karakteren nem is csodálkozom. Próbálkozz inkább egy nagy fegyvereket forgató light armoros vagy anélküli smithinges karaktert kezdeni, ha az is 30-as szint felett félisten lesz, akkor valami nagyon el van baszarintva itt kérem.
Az, hogy kihasználnak sokan egy olyan feature-t, ami kihívástalanná teszi a játékot meg a játékosok hibája (akár mágus ágon említhetném a több 100 %-os mana regen-tis.)
Én hasonlóan a resistance-okhoz ezeket is lekorlátoznám (mana regen max 75, smithing lehet 100, de akkor az enchant arra a cuccra nem lehet csak max 50 és a potik ilyenkor más semmit nem segítenének plusszba, ellentétben a jelenlegi helyzettel). Szívem szerint azt mondanám, hogy ez a fejlesztõk dolga lenne, de modban is el tudnám képzelni, habár, aki akarja jelenleg is tudja így játszani a játékot.