30713
TES
-
#16689 Pikula természetesen egy bárd tulajdona, de ne aggódj, valószínűleg neki sem fog kelleni, nálad marad, csak konzolparanccsal tudod eltüntetni
(Soltitude, Bard College) -
#16688 Vannak néhányan, akik erősködnek, hogy ők márpedig ki fogják maxolni a karakterüket, el fogják érni a 81-es szintet.
Főleg nekik lehet tanulságos a statisztikád.
A kezdeti gyors szintlépések után jelentősen lelassul a fejlődés, s ugye akkor még ott van az a nem kevésbé elhanyagolható tényező, hogy előbb-utóbb elfogynak a küldetések. -
#16687 "Pantea' s flute" meg valamelyik emberke nagy hangszere + egy halott(Habd) koponyájának a maradéka van nálam, de nem tudom letenni, mert quest tárgy. Merre keressem a quest adót? -
IXEMGabeo #16686 Block kimaradt annál elég volt egy 47-es szint -
#16685 -
IXEMGabeo #16684 kedvenc varázslatok:
Stoneflesh, Muffle, fury, Frenzy, Calm, Magelight, Equilibrim, Conjure flame atronach, Ice spike stb... -
IXEMGabeo #16683 53-as szinten vagyok, Twighlight Sepulcher, Snow Veil sanctum és a Nightingale hall helyek nincsenek megcsinálva mivel egyik helyre se tudtam bejutni, + a térképet lellenőrizve maradt még 1 Dwemer hely Ansilvund mellett, amit nem fedeztem fel. Ezeken kivül minden megvan...
küldetéseknél: Hagraven Petra, Braith, Skald, Talk to companion leaders (ebből csináltam vagy 3-mat), talk to Mulush, find 20 Jazbay (17/20), find fire salts for Balimund (7/10), take a follower to Delphine, Distrupt the skooma operation, Arivanya, Arcana restored, Pantea' s flute ezek maradtak, ezek közül 2 van, ami nem bugos...
Side-oknál: Branziah Stone maradt illetve DB, Companion és Thieves Guild küldetéseket mindig kapok...
Lockpick 100
Heavy Armor 100
Two handed 100
Sneak 95
Illusion 91
Archery 74
Enchanting 72
Smithing 67
Alteration 56
Destruction 47 környéke
Restoration 48
Conjuration 36
Pickpocket 32
Alchemy 36
Light armor 28 becsült szám
One Handed 34 becsült szám
nyilván a többi ágat is érdemes még kihúzni, de nekem a fő lényeg a fentiek voltak:) poénból sokat íjászkodtam és a muffle-okat nyomkodva lopakodtam azok az értékek azért magasak...
enchantot húztam amennyire kellett, Smithinget jó ideig nem tartottam fontosnak a 60-as szint volt a cél, mivel onnantól lehet mágikus tárgyakat feljavítani az volt csak a lényeg számomra... -
#16682 Mi az, hogy végeztél?
Nehogy már félúton feladd, gyűrkőzz neki, s majd jelentsd, ha elérted a 81-es szintet :-)
Komolyra fordítva a szót: hányas szinten sikerült kifogyni a küldetésekből?
-
IXEMGabeo #16681 fúú asszem végeztem:)
egyetlen küldetés maradt a Barenziah Stone-t kell átadni Vexnek, de azokat nem nagyon van kedvem összegyűjteni még vagy 9 hiányzik:S
Aztán a többi DB és Thieves guildes küldetés mind mind végtelen, ahogy látom... -
Tibbor #16680 Ok, már jó is!!!A 16673-as hozzászólásban megadott megoldás a jó!Utána jobb klikk a játékon->Properties->Local files->Verify Integrity of game cash
Ez végre fals riasztás nélkül lefut és bejelentkezik a Főmenü!Köszönet érte Hrisska-nak!!! -
Tibbor #16679 Semmi gondom a NOD-al, ezért olyan megoldás érdekelne, ami ezzel is működne.:) -
#16678 Használj másik vírusírtót:) -
Tibbor #16677 Tud valaki megoldást erre a NOD32-es fals riasztásra?Itt görcsölök órák óta és szeretnék végre játszani... -
#16676 Skyrim
+2-3 játékot érint
Ma már sokan nézegették, íme az eredmény. Gyaníthatóan a NOD fals pozitív riasztásáról van szó. -
pecaboy #16675 Január 19-es hír:
"PC gamers will be pleased to hear that the Creation Kit and Steam Workshop have also entered final testing phases now and should be out by the end of the month."
Ha eddig is jóval több mint 1000 mod jött ki, kíváncsi leszek, milyen dömping lesz a megjelenés után :D -
#16674 Nekem a DeadIsland.exe-t is kihozta a Nod, mint ismeretlen Crypt.Win32 xD
???
Most akkor mi van??? Uncsitesómnak ellopták a steam acc-ját.
Jött egy mail, hogy sikeresen módosította a mail címet! LoL
Eddig egy árva kis hexadecimális félrevezethető karaktersor sem volt a gépemen!
ESSx64+MalwareBytes+WinDef+Wintűzfal+AdvancedSystemCare5.1Pro.
Erre a Nod vagy a Steam ma megkergült!!!??? -
#16673 Visszaállítottam a karanténból és kizártam az ellenőrzésből, most már nem görcsöl. Neten néztem hogy nem egyedi esett. -
#16672 De emellett neked elindul?
Virustotal-ra feltölteni sem engedi pedig nincs karanténban a file... -
#16671 Ez nekem is kihozta, szintén NOD32-m van :/ -
IXEMGabeo #16670 mind1, akkor megint elnéztem...Megyek Falionhoz... -
#16669 No eddig nem volt vele baja.. most mi lelte?
Van akinél hasonló a helyzet?
Mi legyen? Téves riasztás?
-
pecaboy #16668 Előbb kell elkapnod a betegséget és utána meginni a löttyöt, fordítva nem megy :)
Lehet, hogy később, egy másik vámpírtól kaptad el.
Könnyen ellenőrizheted a dolgot a 72 óra letelte előtt: megnézed az active effect-eknél, van-e vámpírbetegséged. Ha van, megiszod a gyógyítót, aztán megnézed megint az active effect-eket, meggyógyította-e (elvileg meg kéne). Persze az idő letelte után ez már nem megy. -
IXEMGabeo #16667 immunity nem is resistance, de tökmind1:) megyek Falionhoz -
IXEMGabeo #16666 csak képletesen mondtam, hogy megkapott:)
egy igazi vámpír a fogaival támad és úgy szívja ki az ember vérét, nekem az a minta.
Ezek inkább ilyen varázsló vámpírok szóval elég, ha rádvarázsolják ezt a vörös cuccot és kész:)
mondom direkt kipróbáltam ittam rögtön utána lötyit és mégis utána "beteg" lettem. Sőt, a poén az, hogy van nálam 100% disease resistance, de a franc se gondolta, hogy véletlenül barangolás közben megtalál egy vámpír nem volt rajtam nyaklánc se és a Hevnoorak maszk se, merthogy régesrég megvan az is:D:D -
xido #16665 most ezzel mi van?..mert első karakteremmel éltem már át piros elszívó támadást,aztán perzselt is a napfény...másodiknál minden vámpír hely után bedobtam egy lötyit és nem is látom a bajt..szóval elég ez a távolról lélekszívása vagy mi,vagy rám is kéne másznia ahhoz? -
IXEMGabeo #16664 csináltam már, azon nyomban megittam a Cure disease potit miután láttam, hogy megkapott a vámpír...direkt figyeltem eltelt pillanat alatt az említett 72 óra és ugyanúgy átváltoztam...nekem ez volt a tapasztalatom... -
#16663 72 órán keresztül csak fertőzött vagy, ami gyógyítható, a 72 óra letelte után válsz vámpírrá, (élőholttá) akkor már hiába vedeled a cure disease lötyiket, vagy próbálsz templomoltáraknál megtisztulni.
Lootolható 100% resist disease nyakék, ami mindenféle kór ellen megvéd, ha nem vagy vérfarkas, és vámpír sem szeretnél lenni egy ilyet próbálj beszerezni, ha nincs, buzgón látodasd a templomokat, az oltárak bónuszokat is adnak. -
IXEMGabeo #16662
az a baj, hogy akárhányszor összefutok velük mindig ugyanazt a vörös szar varázslatot nyomják rám:D hiába iszom meg a Cure potit az sem jó, hamár elkaptad nincs esély csak Falion:) -
bega82 #16661 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Konzekvencia: a vámpírok szar szakácsok! -
IXEMGabeo #16660 Megtaláltam a bug-ot, amibe belefutottam a DB questben, remélem ez mindenki számára megoldás, aki így jár, mint én.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!If you encountered the problem of not being able to become guildmaster of the Thieves Guild, you may experience a bug in which Gianna abruptly stops dialog after addressing you as the Gourmet, completely preventing you from proceeding to assisting her with the Emperor's meal and subsequently from finishing the quest and becoming the Listener of the Dark Brotherhood. It seems this bug is caused by being a vampire and the only solution is to reload from a previous saved game (outside the castle) and cure your vampirism, if you do not have a saved game outside the castle you can use the console command "setstage DB09 30". -
#16659 Nekem kapucnim van, mert az menő :D
Amúgy sneak + archeryt húzod és bőven jó. -
#16658 Ha egy kisebbség által lakott településrészbe bemennél, és az egyik ház udvarán agyoncsapnál egy csirkét, akkor kifelé úton a kiskapuban már biztos állna pár helyi arc, hogy megbeszéljék veled a dolgot . Szóval annyira nem valótlan ez :) -
#16657 Köszi:( -
bega82 #16656 Igen, csak ott. -
#16655 A summon unbound demora-t csak a küldetésénél tudom használni/megidézni?Mert nekem azóta nem sikerült:( -
#16654 Bizony Skyrimben legalább akkora kultusza van a csirkének, mint Akatoshnak szerte Tamrielben xDD
Kéne egy saját ... -
#16653 -
#16652 -
IXEMGabeo #16651 azt próbáltam már nem jött össze...Radiant Raymentben is külön vettem Chef ruhát és sapkát is, de nem fogadta el...
nem jön Gianna párbeszéde. -
bega82 #16650 :D Roger that. :)