30713
TES
-
Skorzeny8814 #16729 Ja, a Regain the Pale probléma a birodalmi oldalon jelentkezik. Ezt elfelejtettem mondani. -
Skorzeny8814 #16728 Amúgy közben a saját gépemen már játszok vele (a telepítős probléma egy másik gépen jelentkezett, amire telepíteni akartam) és elakadtam a "Regain the Pale" nevű küldetésnél. Azt mondja, menjek és beszéljek Legate Rikke-vel, de amikor odamegyek hozzá csak általános baromságokról tudok vele beszélni, semmi köze a küldetéshez és miután minden beszéd lehetőséget kipróbáltam vele, még mindig rajta van a küldetés jelzője. De ha újra beszélni akarok vele, megint ugyanazok jönnek be, és semmi előrehaladás. Ebben is tudna valaki segíteni? -
Skorzeny8814 #16727 Nem C-re telepítek. De XP-re felraktam ugyanígy és ott nem magyarázott. A win7-es felhasználó, amivel telepítek, természetesen rendszergazda. -
xido #16726 alapból nem c-re telepítesz talán? -
Skorzeny8814 #16725 Telepítéskor hogy oldható meg az a hiba, amikor azt írja ki, hogy "I can not create the file"? Sehol nem találtam rá megoldást. Egy rakás külföldi fórumot is néztem, több helyen megtaláltam ezt a problémát mások által említve, de sehol nem kaptak rá választ ők sem. Tudna valaki segíteni? (win7) -
johny85 #16724 miútán beszélgettem a sárkánnyal ,nem nyílik a küldetéshez vezető kapu,valaki tud rá gyógyírt? -
xido #16723 házvezető egyenlő Lydia,csak ha cipeled magaddal,akkor nem lesz ideje otthon vacsival várni:) -
mike01010101 #16722 Azt csak akkor kapod meg ha eléred a thane címet a városban. -
#16721 Kösz, ott nem néztem, azt hittem itt is úgy van mint az Obliba.
Olvatam, hogy házvezető csaj is jár hozzá, de nekem nem adtak:) -
bega82 #16720 Ugyanott, ahol magát a házat vetted, Proventus Aveniccitől. ;) -
#16719 akitől vetted a házat, annál nézelődj. -
#16718 Vettem házat Whiterunban, csak elég lepusztult. Keresgéltem a boltokban, de sehol nem találtam berendezést. Hol lehet venni bútorokat? -
#16717 mégis miért lenne nagyobb sebzése?
két egykezes fegyverrel jobban tudod osztani az áldást, de alapsebzése kétkezes kardoknak nagyobb. -
Gery Sniper #16716 Kétkezes kardnak kisebb a sebzése mint az egykezesnek?? Ez csak nekem tűnik gagyi dolognak..? :-O -
bega82 #16715 2 kezes fegyverrel működik a deadly bash perk is, vagy csak a power bash? -
#16714 23 - as vagyok ... hát ez csodás ... -
johny85 #16713 Elder Knowledge küldinél nem nyilik ki a kapu a college winterhold-ba,ez tudja valaki mitől lehet? -
#16712 Idézésnél van valami bug, ami alacsony szinten nem igazán fordul elő, 20as szint fölött viszont elég gyakori jelenség, hogy idéznél, és csak egy kék villanás a "válasz" nincs summonod, és a manát is visszakapod.
Ehhez hasonlóan a Sanguine rózsája sem idézi meg mindíg a dremorát.
-
#16711 igen, köszönöm, fehéren világít ... ahogyan a többi idézésnél is -
pecaboy #16710 Jaja, remélem, gyengébb gépeken (mint amilyen pl. az enyém) is gyorsabb lesz a játék. -
#16709 Aztán az i5-ön már pont nem számít semmit. Nálam a vga-t és a cpu-t se használja maxon a játék és így csökken le néha az fps... -
bega82 #16708 :D Sosem lehet tudni... ;) -
Hoz_Hun #16707 Még lehet, hogy az #16994 is ez lesz a válasz. :) -
johny85 #16706 ok meglett hál isten :) -
Csokis #16705 Tényleg jó lesz ez az 1.4-es patch!
-
Flora2 #16704 Meg azt is kell közben nézni, hogy a "célkereszt" fehér vagy piros - csak akkor sül el a bot, ha fehérben van a célkereszt, olyan talaj fölött, ahova céloz (amerre az idézett lényt lövöd). Ha piros, oda nem tudja kilőni. -
#16703 Nyomtam én azt tovább is ...
Időközben ezt találtam:
BugsEdit
When left in a chest (such as in a player home) for long periods of time it is possible that when you remove it from the chest and equip it, it will no longer summon a Dremora. The sound effects can be heard but no Dremora will appear.
Having the perk "Elemental Potency" may also cause the staff to malfunction.
If you kill the Dremora you summon and happen to get a death animation of cutting its head off, it will remain headless the next time it is summoned. (360. Possibly PC) -
#16702 Nyomva kell tartani 3-4 mp-ig a "lövés" bal egér gombot!
És elsüti az idézést. -
bega82 #16701 Na, szóval erre próbáltam meg válaszolni az előbb, a 16697-es hsz-ben. Igen, mindenkinek eltűnnek, ez része a küldetésnek, egyébként el is mondta Delphine még a party előtt. -
johny85 #16700 Diplomatic Immunity küldi után másnak is eltűntek a felszerelések? -
bega82 #16699 16694. Mi van velem??? -
bega82 #16698 Jah, sorry, ez a 16994-re ment válaszul, csak elb*sztam! -
bega82 #16697 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A küldi után visszamész a riverwoodi rejtekhelyre Delfinhez, és a ládában megtalálod a cókmókodat. -
#16696 nemsokára jön az 1.4-es patch, amivel a bethesda komoly teljesítménynövekedést ígér, állítólag csak figyelembe vették az alexander nemtomki modder tweakjeit. -
#16695 Az igen!:)
Köszi! -
johny85 #16694 nekem az öszes cuccom elveszet a Diplomatic Immunity küldi utánn ezek hol vannak? -
#16693 Van egy ilyen "botom": Sanguine Rose, ami elvileg meg tud idézni egy Dremora - t , de hiába próbálom, nem sikerül , fel van töltve.
Villanik egyet, elnyomja a varázslatot, és nem történik semmi
Nincs valami perk, aminek aktívnak kellene lenni, hogy tudjam használni ?
23 - as szinten vagyok jelenleg -
bega82 #16692 Ez nagyon nagy, szakadtam a szövegén!
-
IXEMGabeo #16691 Nem is tudom mit tudnék megjelölni kedvenc küldetésként annyi volt:D főküldetések közül is max egyet nevezek meg abból a Thalmor embassys jött be a legjobban. És természetesen a legvége SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Defeat Alduin + Sovngarde barangolások
Amik rémlenek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
No one escape Cidhna mine
The Book of love
Return to Lexicon in Avanschnzel
Night to remember (ivós küldetés;))
Forbidden legend (Gauldor fivérek)
In my time of need
Blood on the ice
The house of horrors
Ill met by moonlight (nagy kedvenc)
Daedra's best friend (ez is)
Gildergleamest is bírtam
The mind of madness (Pelagius)
Pieces of the past
Battle in Windhelm illetve a for Whiterun mindkettő jó volt
Discerning the transmundane
-
IXEMGabeo #16690 Thalmor Embassyba ugye vissza lehet menni azután a bizonyos küldetés után? csak remélni tudom, mivel otthagytam egy unusual gem-t:) szinte biztosra veszem...