The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fira atronach + fireball?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Wreck86
Annyira jó érzés volt végre venni egy placcot. Nehezen kuporgattam össze a pénzt. Aztán be kell rendezni. De jó!😄 Ahhoz is arany kell.😞

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

enlightened
Nagyon szomorú vagyok mert nagyon tetszik a játék, meg a karakterem, de egy épkézláb guide-ot nem találok a neten, hogy lehet conjuration-os mage-el játszani. Mindenhol azt írják hogy fegyvert ragadtak meg páncélt és bound cuccokkal gyakták az ellent. De én nem akarok heavy armorban flangálni mert mage szeretnék maradni. De akkor viszont hogy harcoljak? Maradnak a destruction spellek, amire meg azt írják, hogy azt ne fejlesszük a conjurationhöz. Akkor most mégis mivel menjek sebezni? Azt nem csinálhatom, hogy állok és idézem a dögöket, mert valamivel azért be kell szállnom nekem is a harcba, de akkor mivel harcoljak ha nem akarok fegyverrel mert mage akarok maradni?

mellément 😊

Ne várj rá, az oblié is legalább 5 évig készült.

Biztos azért írtam így, mert tudok magyarul! 😊

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Legalább az dicséretre méltó, hogy nem "magyarosítást" írtál 😄
De nincsen még, azért ennyi szöveget lefordítani nem néhány hét munka... valszeg legalább 1 évig nem nagyon lesz még. 😊
mousee
Nincs, és még kb 2 évig nem is lesz, legalábbis 100%-os tuti hogy nem.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Van már magyarítás a játékhoz?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Laza
Hátha még nem volt 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Az attól függ 😊 Maga a küldisorozat nem nehéz, csak néhány miniboss meg boss szívósabb. Legalábbis ezen a szinten minibossnak már dead lordokat adogat (szarvas sisakos draught), akiket a 39-es sebzésû 1h kardommal nem aprítok le olyan gyorsan 😊

De pl ezen a szinten a Frosworn campekben szokott lenni varázsló, aki pikk-pakk le tud szedni, pedig jeges varázslatokkal operál, amire 50% védelmem van ... a HP-ja meg kva sok. Az egyik campban rám támadtak vagy 10-en, hátulról meg egy ilyen lõtt ... 2x sem sikerült, úgyhogy inkább nem szarakodtam, kikerültem (mentem a Gauldor Legend utolsó helyére) 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Én még 50 óra játék után is látok új kivégzést, pedig elég sûrûn szokta nyomni a faszikám 1h-val 😊

Egoraptor
Az-az, gyakorlatilag ha folyamatosan dualcastolsz pl. egy Fire Bolt-ot
1 db ellenfélre - akkor az az ellenfél totál tehetetlen, mozdulni sem bír vanillában (sárkányra is hatott), mert a 'visszalökés' esélye 100%.

Fpocok
Ez mit jelent? Amikor meglövöd akkor kicsit hátraesik? Ezaz?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Egoraptor
Balanced Magic

"The Impact perk from the Destruction tree now causes stagger
to occur only 50% of the time"

Juhé, ezt vártam, ideje újrakezdeni mágussal.<#eplus2>
100% DualCast StunLock kicsit sok volt.

puncin szúrtam egy silver handet 😄DD kajak, kivégzés közben a lábai közé szúrta a kardot 😄
mousee
Ebben a játékban az a jó, hogy nincs "jó" és "rossz", valahol mindenki görény, és valahol mindenkinek igaza van. Ezért szerepjáték 😊

Döntsd el hogy mit szeretnél, megmenteni a csajt, vagy épp elárulni 😊
Egyik sem épp tiszta lelkû 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Wreck86
Sziasztok!
Van egy red guard nõ Saadia (bannerd mare fogadóban), elküldött egy küldetésre, hogy öljem meg Kematut, viszont egy barlangban elbeszélgettem vele és lehet hogy a nõ a bajkeverõ. Kematut öljem meg, vagy vezessem el a nõhöz?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Calver
nem fogadnék rá, hogy vele lenne a legkönnyebb - pajzs simán helyettesíthetõ egy kis térérzékkel és jól idõzített kitérésekkel, ellenben két fegyverrel jóval többet viszel be sebzésként, és gyakorlatilag bárkit aki az utadba áll apró darabra szedsz pillanatok alatt, még alacsony szinteken is.

"The trees move. Do you not see it?"

Fehercsoki
Nem,megvettem,de teljes mértékben warezzel játszok.

A steam-es verziót crackelted? <#fejvakaras>

(Amúgy tényleg van 4 gigás patch? Azt hittem az csak poén volt...)
Fehercsoki
Ezt úgy értettem hogy sok ember tapasztal ilyen hibát.

Fehercsoki
Mindenkinek ilyen, 4gigás patch meg nincs fent mert panaszkodik az exe-re.(megvettem,csak steamet nem szeretem ezért crackeltem)

a 4Gb-s pach fenn van?
Fantusz
"egyenesen arányos a textura modok mennyiségével,ha jól telirakom modokkal,akkor rögtön miután betöltötte a játékot kilép"

Ez nem biztos, hogy a játék hibája, lehet a modokban is hiba.
Az sem kizárt, hogy olyan modokat raktál fel, amelyek egymást is felül írják, ilyenkor, illetve lehet önmagában is hibás valamelyik mod.

A modolás türelemjáték, ki kell szûrni annak a lehetõségét, hogy a modok összeakadása megölje a játékot.

Nem zárható ki, hogy valóban hibás a patch, de elsõ lépés mindíg a modok ellenörzése

Fehercsoki
Ja és a kérdés,hogy lehet ezt megoldani?Esetleg köv. patch javítja ki ezt a hibát?

szóval a Gauldor legend küldi elég kemény...de jó, hogy vártam vele😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fehercsoki
Új patch óta ha textúra modokat rakok be a játékba,akkor egyszerûen csak kilép egy kis idõ után hibaüzenet nélkül,mintha csak qqq-val lépnék ki. A kilépés egyenesen arányos a textura modok mennyiségével,ha jól telirakom modokkal,akkor rögtön miután betöltötte a játékot kilép.

Ha szürke szakállúakra gondolsz, ott valami olyasmi is van, hogy a kiáltás második szintjét is kérik, tehát hosszan kell nyomni az y-t.
Fantusz
Nem rá kell nyomni, kivéve, ha a gyógyító varázslatot adta.
Mellette van egy kör alakú "izé" arra kell varázsolni.

Egyébként a naplóban kijelölöd a küldetést, és mutatja a célt, ha máshogy nem boldogulsz.

nincs valahol leirás a mágusok hoz elakadtam és nem tudom hogy mit kell csinálni rögtön az elején a fickóra kell nyomni varázslatokat 2 töt rá nyomtam most már lehet vele beszélni de nem adja meg a q -tet .
Laza
Én este csináltam meg a Gauldur Legend quest sorozat 3. részét (lvl26, csak talált cuccok), amikor a Mage céhhez kell csatlakozni a bejutáshoz ... na ott jött egy dead lord, akivel megint min 10 percig küzdöttem (egyedül), folyamatosan nyomta rám a disarmot a mocsok ... a küldisorozat végén meg (konkrétumok nélkül) olyan bossal harcoltam, aki a unrelenting force 3-as szintjével dobált össze-vissza ... kva jó volt ... Én így élvezem a játékot, amikor még van kihívás 😊

Laza
Ha értjük mirõl beszélek, akkor ezt nem hozzuk fel érvként 😉
Valószínûleg az exploit nélkül 'még nehezebb' lenne.

Egoraptor
Meg kell legyen nála üres a szörny szintjének
megfelelõ vagy annál nagyobb kristály is vagy Black Star.

mousee
Soul trap varázslatot rávágod az ellenre, és megölöd 1 percen belül, és bumm, így lett a csokápik.
Esetleg soul trap encsantos fegyóval ölsz.

grebber
Ez a léleklopás hogy is megy?Soha nem csináltam még obliban sem.

Next PC upgrade: 2022

Vagy kipucolsz egy Iron Ore bányát. Netán elmész a fõvárosi kovácshoz, akinél hegyekben állnak az ingotok amûhelyben, ellenõrzés nélkül. 😄

Persze, 100%-ot ad az, 100-as Enchant képesség, kimaxolt enchant növelõ perkek(5/5) és egy Grand lélekkel töltött Grand Soul gem mellett.

Egoraptor
Lehet, de azt vedd figyelembe hogy eddig
csak távharcos karaktereim voltak. Egy
közelharcoshoz képest azokkal játszani
sokkal könnyebb (utólagos tapasztalataim szerint).

Tehát én távharcosokhoz viszonyítva írtam azt amit
írtam. :]

Molnibalage
Fura. Ilyen karakterrel legkönnyebb a játék, még masteron is. A játék elejétõl fogva gyak. ingyen összejön egy full steel armor páncél. Az elsõ 6-8 szinten csak fegyverre és blockra és vérviselésre téve gyak. az összes common ellenfél egész jól leverhetõ....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kovácsolás mellé, huzd az enchantingot is, vendoroknal minden nap végig nézed a cuccokat, amig nem találsz egy absorb life enchantos fegyot, azt diseled, és a craftolt daggerre meg enchantolod, igy huzod mind2 skillt, és mire mind2 100 lesz, több tiz ezer goldod lesz, mivel az absorb life-os daggereért nagyon sokat fizetnek. Tolvaj karimat igy huztam, loptam csaltam, abból a pénzbõl meg ércet, és soul stoneokat vettem, craftoltam, eladtam, meggazdagodtam. 😊

kész lett a werewolfos video...😊 ti is így csináltatok meg ezt a fenomenális küldetést? nagyon bejött a Barkas féle kutyás is poén volt..., végül összehoztam a gazdiszoborral😄 ez a Falkreath bármennyire is Riverwood típusú kisvároska nagyon bejöttek a küldetései

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

grebber
Csak tudom probáltam csinálni,de annyi pénzem soha nem lesz.

Én kis hülye naiv atyaisten mire gondoltam nem is értem.
Ugye én gondoltam hogy a frankó 100% manna reges ruciból kidisenchantolom a cuccot azt bármibe rakom ugyanugy 100%-ot ad hát nagyon nem alig pár %-ot rakna csak bele😞

Kérdésem mit kell fejleszteni sokat hogy a 100%-os kivett enchant a legtöbbet adja vissza?

Ez így igaz, vagy nagyon kell ismerned, hogy hol találsz nagy mennyiségû ércet hozzá.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
"mert az aki pl tõrök gyártásával húzza fel a kovácsolást, az sok mindent csinál, csak 'munkát' nem."

Hidd el abban is van elég munka mire csinálsz annyi pénzt hogy legyen elég alapanyagot huzogatni a kovácsolási szinted nem kevés órát kell beleölnöd a gamebe!

100-as skillel+ skillnövelõ potival, skillnövelõ ruhával is max 100-as szintnek megfelelõ cuccokat lehessen gyártani és slussz passz.

Én csak azon röhögök, mikor beírogatják, hogy agyontápolt cuccal már nincs kihívás. Akkor minek tápolnak? Master szint max 100-as skill, vagy akár expert szint és úgy fogy a gyógyital, mintha földhöz vágtuk volna az üvegeket...<#nevetes1> És egy warriornál bizony ez az élet rendje!!

Fantusz
Jah, az enchantolt cuccok, és az italok plusz százalékokat adnak hozzá.

Értsd jól, nem kellene engedni, hogy erõsebb cuccok készüljenek, mint amit snassz 100as skillel, további módosítók használata nélkül össze lehet hozni.

Fantusz
Nem vitás, hogy paraszt vakítás, de amikor félig-meddig ismeretlenül nekikezdenek az emberek a kalandnak, egy harcosnál adja magát, hogy az kell.
Egy steel plate armor is ad elég védelmet magas skillel, de azért ne a játékos legyen a hibás, hogy el szeretné érni jobb fegyvereket, páncélokat.
Az a csalódás, ahogy ez mûködik.
Pénzre nem mentem rá soha, addig van jelentõsége, amíg nincs, amikor már meg tudom venni, ami kell, nem érdekel az aranycsinálás.
Harcosom most 42es szintû, s talán 20ezer aranya sincs, már egy ideje csak a nagyon különkleges cuccot veszem fel.
Igaz már kihívás sincs a játékban, teljesen mindegy, hogy mi kerül elé 1-2 buzogánycsapás (dwarwen, tehát nem a legerõsebb), néhány szinttel ezelõtt visszavittem a sárkánykövet, azóta jött néhány elder dragon, azokat is kb puszta kézzel meg lehet fojtani.

Aela stílusa viszont tetszik, harcos mellé õ egy igen jó kisérõ, nem neki kell tankolni, s ezzel tisztában is van.
Lydia hozzá képest kamikáze akciókat mûvelt a mágusom mellett, bár neki mentségére legyen mondva ott a tank szerep jutott.

SzirmosSzisza
100 a plafon, a nagyon magas cuccokat máshogy kell elérni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Esztergapad a Grindstone???