30713
TES
-
Probatbicol #16769 Teljesen egyetértek, a harcosommal nagyon bosszantott, hogy be kell mennem a mágusokhoz mint tanonc, ráadásul a kért feart el sem tudtam sütni a 100 magic-emmel, ezért külön cuccot kellett beszerezni.
De a legrosszabb az, hogy egy játékban ha minden kerek, akkor minden információnak ki kellene derülnie, nehogy már csak úgy tudjak megcsinálni egy küldetést, hogy az interneten utánanézek, ugyan hogy lehet kinyitni azt a lezárt dungeont. Ha szabályosan játszom akkor harcossal az életben nem tudtam volna befejezni a Galudur küdetést, aminek 2/3 része már készen volt. -
#16768 Én adept szintnél sose vettem lejjebb a nehézséget inkább addig görcsölök vele amíg nem sikerül ! Ha kell akkor tartson az 1 óráig is ! :D
-
#16767 Sigil Gauldur volt a legrosszabb mind közöl mert az első és harmadik még hagyján de amikor benyomja a Fus Ro dah bárhol is legyek akkor nekem Over ! -
bega82 #16766 Én sem vagyok az... szal nekem adepten sem sikerült semennyi perc alatt sem, úgyhogy apprentice-re vettem vissza! :D -
#16765 Én azt nem hogy experten meg Masteren mert nem vagyok hardcore RPG-s akinek a vérében van az ilyen de Adepten is csak vért izzadva sikerült megcsinálnom kb 40 perc alatt ! -
bega82 #16764 Én ott visszavettem a nehézséget szégyenszemre... nekem is mission impossible volt. :S -
#16763 Mégis a mi rossebet kell csinálni ott ahol a 3 Gauldur testvér egyszerre támad le szellem alakban miután el helyeztem a 3 Gauldur amulettet ?
Legyöztem mind a 3 külön de most egyszerre támadnak szép mondhatom esélyem sincs ellenük ! Csak akkor tudom támadni öket ha az idézett lényt támadják és nem engem !
Az egyik benyomja a Fus Ro Dah varázslatot repülök vagy 50 métert és mire fel bir kelni már szarrá löttek !
Persze nekem is van szép számmal egy rakás shout de én még egy sárkányt se öltem le mert a főküldetést abszolút nem vittem addig vittem amikor odaadom a Dargonstone-t aztán viszontlátás ! -
bega82 #16762 Ráadásul, ha megállítod 0:00-nál, kiteszed teljes képernyőre, majd egyszerre lenyomod a balra és a fel nyilat a billentyűzeten, akkor lehet snake-ezni is... -
#16761 Faralda kéri, bizonyítsd be, hogy tudsz varázsolni.
Különböző varázslatokat kérhet: conjure flame atronach, healing hands, magelight, fear, fireball.
Varázslótanonc jutányos áron meg is veheti tőle, ha nem ismeri a kért varázslatot, de Faralda elfogadja azt is, ha bizonyítod neki, hogy te vagy a dragonborn (sárkány üvöltés)
Mágusok közé tagnak belépni tulajdonképpen a főküldetés miatt nem szükséges, megmondhatod Mirabellának, hogy a könyvtárost keresed, s akkor nem zaklat a házirenddel, de a Galudur amuletet csak úgy tudod megszerezni, ha mágustanonc leszel, tehát a lényegen nem sokat változtat (hülyeség volt így kombinálni küldetést, rákényszeríteni varázslásoktól idegenkedő kalandort, hogy máguscéh tag legyen) -
bega82 #16760 Volt korábban, de nem baj, mert még mindig kiráz tőle a hideg! -
#16759 (Nem tudom volt-e már ide belinkelve.. Dovahkiin -
#16758 Egyébként ez az oldal nagyon hasznos ,tedd be könyvjelzőbe :D -
#16757 Elmész Winterholdba ,és a lépcső alján ott áll Faralda,és vele kell majd beszélni.Bent meg majd meg kell keresned a könyvtárat..és ott beszélni a könyvtárossal. (eleget spoilereztem :) ha gondod lenne akkor: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Elder_Knowledge -
#16756 Kelleni fog a flame atronach spell és el tudd varázsolni, vagy vhonnan kerítened kell scrollba mert ahhoz se mana se skil nem kell. Winterholdba van a College amúgy. -
johny85 #16755 aha thx,oda hogy lehet belépni? -
IXEMGabeo #16754 nem tudom, de nézz be oda:) meg fogsz lepődni csak annyit mondok:)
sajnos nem nagy hely, de legalább van benne egy wtf -
#16753 Bármelyikhez mész,mindegyik a college-be küld,hogy ott járj utána az elder scroll hollétének.Elmész Winterholdba, és (sajnos vagy sem) be kell lépned a mágusokhoz,hogy bejuss (az ilyeneket utálom ebben a játékban,hogy rákényszerítik a játékost,hogy csatlakozzon,akkor is ha nem akar).Ha bentvagy,onnan már megy a dolog. -
johny85 #16752 én az öreghez mentem adott is valamit de a tekercseket nem néztem,melyik tekercs lenne az? -
Man19 #16751 Aha, asszem értelek. Tehát, akkor elvileg az első futtatásig kell az online steam, és ha nem akarok frissíteni, meg ilyenek, akkor a továbbiakban fölösleges az online steam (mivel nem multis a játék). -
#16750 Na én találtam egy ilyen Kagrenzel Daggert csak azt nem tudom hogy az mire való ?
Mert az irja hogy ezt quest item ! -
#16749 Miután beszéltél a sárkánnyal,megtudod,hogy kell a tekercs,a shout megtanulásához.Itt választhatsz,hogy az öregekhez vagy Esbernhez mész.Ekkor elvileg kéne jelölnie mindkét helyet (High Rothgar ,Sky Haven Temple).Most a problémád az,hogy nem mutatja ezeket,vagy nem tudsz gyorsutazni? -
#16748 Steamen lesz asszem egy games fül (asszem) ahova beírod a kódod amit kaptál a játékhoz. Onnantól kezdve a steam felpatcheli a játékot, és már játszhatsz is vele..a steamnek van offline módja szóval akármikor tudsz vele játszani, de igen, kell hozzá a steam is. -
IXEMGabeo #16747
Stone-okkal én sem vacakoltam, de mivel hajt a kíváncsiság ezért youtube-ról kigyűjtöttem a lelőhelyeket, 17/24 megvan, márcsak 7-et kell valahogy megtalálni és utána remélem fog még történni valami:)
Kagrenzel dwemer szentélyben járt valaki? Ansilvund mellett van, nagyon poén csapda van ott egyébként;) -
Man19 #16746 Üdv mindenkinek!
Nemsokára készülök megvenni a játékot, de mivel olvastam, hogy Steam kell az aktiválásához, és még soha nem használtam, elmagyarázná valaki, hogy hogyan kell majd megejteni az aktiválást? Meg mivel úgy tudtam, hogy a Steam-et a multis játékoknál szokták használni, akkor állandó Steam-es kapcsolat kell a játékhoz, vagy mindegyik indításnál, vagy csak az elsőnél? -
#16745 no, a cucc megjelenése óta mostanra sikerült nagyjából "végigjátszani" :)
mivel szándékosan nem feszültem rá az egyes skillek felhúzására (sneak, lockpick és archery 100on, light armor és one-handed 80 körül, a többi szétszórva 10-60 között), így 44. szinten végeztem, összesen 75 óra játékidővel. Ebben benne van a főszálon kívül a tolvaj-, bérgyilkos és máguscéh, az összes daedra küldetés, valamint az összes település thane rangja, és úgy általában igyekeztem mindent megcsinálni, ami szembejött - kivétel a stones of barenziah, ott a 24-ből csak 13 lett meg, és persze bőven nincs összegyűjtve az összes shout sem.
De összességében a 75 óra nekem bőven elég, jó élmény volt! -
johny85 #16744 még nem oldódott meg kifejetenéd bővebben?köszi -
#16743 Johny,először beszéltél a sárkánnyal? Akkor opcionális,hogy kihez mész (a pengékhez vagy a szürkeszakállúakhoz).Vagy ha megoldódott a probléma,akkor nem szóltam. -
Skorzeny8814 #16742
Köszönöm :) -
#16741 http://hogyan.org/windows-7-uac-kikapcsolasa -
Skorzeny8814 #16740 És azt hogy kell kikapcsolni? -
mike01010101 #16739 User Account Control. Felhasználói fiók jogosultsági szint állítás. -
Skorzeny8814 #16738 Hát, nem tudom, mit csináltam, de most működik a küldetés. Visszatöltöttem azt a mentést, amikor meg kell védeni Whiterun-t a stormcloak-októl és onnan játszottam tovább. És amikor megint eljött ez a küldetés, működött :) -
Skorzeny8814 #16737 Már minden nehézségi szinten próbáltam, de soha nem működik ez a küldetés :( Más megoldás? -
Skorzeny8814 #16736 Öm, bocs ha hülye a kérdés, de mi az az uac? -
xido #16735 eszembe jutott erre egy hülye ötlet...mi van,ha a nehézségi szintet lejjebb viszitek,míg átengedi ezt a küldetést? -
SaGa #16734 Bocs, mellényomtam, Skorzeny8814-nek szólt. -
SaGa #16733 Windows 7-en hiába vagy rendszergazda, ha nem kapcsolod ki az uac-t és a telepítőt nem az "indítás rendszergazdaként" jobbklikkes menüvel indítod a telepítőt, sok telepítés félbeszakad hasonló üzenetekkel. -
xido #16732 véletlen szerű lesz sajnos,mint a winterhold-i írás keresés is ..engem tovább engedett és még azután is folyamatosan.. -
#16731 Ugyan ez a bajom. Jó pár hete akadtam el itt. Várom az 1.4-et, hátha javítja.
-
xido #16730 épp most vagyok ott..tegnapi új karakter és légiósnak mentem
semmi baj nem volt..odaértem,E..report for duty...aztán már mondja is mi a dolgom és jelzi is a térkép